עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by draak31,

כבר 6 וחצי שנים יש לי את ה Fuji FinePix 4700zoom ואבא שלי החליט שהגיע הזמן להחליף מצלמה(ואני מסכים). אני מחפש מצלמה קומפקטית, שאני ייקח איתי כמעט לכל מקום. אני קצת מבין בצילום אז אני מצלמה עם מצב צילום ידני עם הכי הרבה אפשרויות. התקציב זה עד 1700 שקל וזה לא כולל בטריות(יש לי הרבה AA נטענות) ולא כולל כרטיס זיכרון(יש לי sd 512). בהתחלה רציתי לקחת את הA610 אבל אבא שלי שאל אותי על הA620 אז רציתי לדעת אם ה2MP עושים הבדל ואם יש לכם המלצה על מצלמה אחרת עד 1700 שקל. תודה!!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

לא צריך יקרה/איכותיה מידי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by arkady,

שלום :} אז ככה אני צריך מצלמה דיגיטלית טובה בתקציב של 900-1000 שקל אני לא מבין במצלמות כאלה בגרוש אז אם תוכלו להסביר לי את המאפיינים של כל מצלמה להגיד לי למה שווה לי לקחת אותה. ואם היא שווה את המחיר. אני רוצה משהו שיש לו איכות תמונה טובה ועדיף זום אבל לא חייב תודה :-*

• 56 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. חברים, ההודעה נערכה, אחרי יומיים ללא תגובה. אשתי אמורה ללדת בכל יום ואנחנו ממש זקוקים למצלמה הזאת בדחיפות - אנחנו חוזרים לחנות היום (שבת). לכל מי שיש ידע, אל תשארו בשקט! תודה: אבא שלי התלבט והתלבט והחליט לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית, למרות שיש לו מצלמה מצויינת בבית (CANON 630A). דחפו לו בחנות SONY W210, ב1300 שקלים, מצלמה שע"פ ביקורות שקראתי היא קומפקטית סבירה, נוחה, עם תמיכה בסרטי HD ב1080P. מעבר לזה - יוק. כמובן ששאלתי אותו למה לכל הרוחות הוא היה צריך אותה, ולדבריו הוא רצה מצלמה שיכולה לצלם גם וידאו. שאלתי אותו למה לא קנה את הפוג'י S2000HD או אולי FZ28, אבל הסוני כמלצלמה קומפקטית יותר קסמה לו. אחרי שהבהרתי לו מה האופציות שלו, הוא החליט שמה שהוא באמת צריך, והסיבה העיקר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Gil28,

אני מתחיל בענייני הצילום ואוהב את זה... רוצה מצלמה איכותית עם עדשה. חבר שלי שלמד בצבא המליץ על ה-D80. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  6. מחפש מצלמת וידאו איכותית אבא שלי נתן לי אוקיי להתחיל לבדוק ולברר וזה מה שאנ עושה .. אני מחפש מצלמה וידאו שתיהיה איכותית שיהיה לה זום אופטי גבוהה שאיכות הccd יהיה גבוה חשוב שיתמוך בכל סוגי הקבצים ושהאיכות תמונה הפיקסלים תיהיה גבוהה אני די מחפש ורוצה משהו טוב ולא סתם משהו.. יש לי מצלמה סטילס דיגיטלית לכן זאיכות התמונה כאשר אני יצלם תמונה ידוע שלא יצא איכות טובה. בתודה ליאור

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. שלום לכולם , אני צריך עזרה ב לקנות מצלמה דיגיטלית עד סכום של 200 דולר. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני צריך מצלמה עד 2000 שקל. שתהיה מצלמה משהו מקצועי עם מלא פיצ'רים לא מהמצלמות הדקות ששוקלות 15 גרם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by R0tem1,

התקציב של הוא עד 2000 ש"ח וזה צריך להיות כולל כרטיס 512MB גודל המצלמה זו לא מגבלה וחשוב לי שיהייה לה זום אופטי גדול ויכולת להוציא תמונות טובות בתנאי תאורה ירודים בלי פלאש חשבתי על Fujifilm Finepix S5600 על מה אתם ממליצים?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה לשימוש ביתי (אירועים, טיולים וכו') אני לא מבין במצלמות ככה שכל הפירוט שמפורט בכל מקום לא מדבר אליי, אשמח אם תעזרו לי. מחפש מצלמה אמינה ואיכותית של חברה מוכרת, שתהיה לה איכות תמונה טובה בשביל בית. לא מעוניין להשקיע יותר מידי. ראיתי כמה דגמים באתרים השונים, ממה שהבנתי לפחות מהפירוט נראה שהם עומדים בדרישות שלי. SONY - DSC-W320 14MP - ₪799 Panasonic - DMC-F2 10MP - ₪500 SONY - Cyber-Shot S930 10MP - ₪619 מה אתם אומרים? משהו מאלה? משהו אחר שאתם ממליצים אליו? אשמח לעזרה. *עשיתי סיבוב בפורום בכמה דפים האחרונים, לא ממש הגעתי למסקנה מה טוב לי תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב! אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה, והתקציב שלי הינו יחסית מוגבל. הזמנתי לפני כ3 שבועות את המצלמה של canon בדגם ה A60 דרך סקאל במחיר של 700 ש"ח, והספק היה ניאו טכנולוגיות בע"מ. התאכזבתי קשות מהשירות הגרוע שקיבלתי. בחרתי באיסוף עצמי והייתי צריך לתאם פרטים עם הספק, אך הספק לא ענה לטלפונים בצורה שיטתית. לפני מספר ימים הצלחתי להשיג אותם בטלפון ונאמר לי כי המצלמה תגיע במהלך השבוע הזה. היום בבוקר התקשרו להודיע כי אזל המלאי לחלוטין והציעו לי מספר אופציות במחירים גבוהים יותר, אך נאלצתי לסרב וביטלתי את ההזמנה. לאור האירועים המביכים אני נשארתי בלי מצלמה ואני מעוניין לקנות חדשה. אני צריך מצלמה לשימוש כמעט יום יומי - צילום בתים ונכסים וצילום מסמכי טקסט, וכמו כן המצ…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by tehnodrom,

אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  13. שלום. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית ביתית, באיכות טובה, בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה של מצלמות, אז אם יש כל מיני נתונים ושאלות שאני צריך לענות עליהן כדי לדעת מה אני רוצה, אז שאלו. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by imac,

מי שקרה את הנושא שפתחתי מלפני חודש בערך הבין שהמצלמה הקודמת שלי נדפקה.. Father החליט לקנות מצלמה חדשה מכיוון שהיא עושה הרבה בעיות בלי קשר למה שקרה והוא ביקש ממני שאני ימליץ לו על מצלמה טובה.. התקציב הוא 2000-2500, קראתי את הנושאים שמתחתיי אבל ממש לא הבנתי כלום (כי אני N00b בכל הקשור למצלמות דיגיטליות).. אני לא הולך להקים סטודיו עם המצלמה, אני פשוט מחפש מצלמה טובה עם איכות צילום טובה וחיי סוללה ארוכים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. אז לאחר שבוע די מאומץ של מחקר, קריאת ביקורות, הבנת מושגים וכו, הצלחתי להבין יותר מה אני מחפש (לראיה, זה האשכול שפתחתי לפני כשבוע, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498160.0), והצלחתי להגיע למספר, יחסית מצומצם, של מצלמות, שעד כמה שהצלחתי לשאוב ולהבין, מתאימות לדרישות שלי: - תקציב יחסית קטן (התחלתי מ700-800, וטיפסתי עד 1000, אבל זה באמת קריאה אחרונה) - מיועדת לטיול בדרום\מרכז אמריקה - כלומר, צילום נופים, חופים, אנשים, צמחיה. - צריכה להיות קומפקטית עד כמה שניתן (למרות שגם פה התפשרתי מעט, פה אצטרך את עזרת הותיקים...) - רצוי מאוד שתסריט HD. - בנוגע לבטריות, בהתחלה הנטייה הייתה לליתיום, אבל לא בטוח כמה חשמל יהיה לי במהלך הטראקים, אז גם בטריות מתקבלות בהחלט. המצלמות …

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום שמי מתן נוסע לאוסטרליה וניו זילנד לחצי שנה מתלבט קודם כל בסוג המצלמה האם כדאי לקנות מצלמה חצי מקצועית חצי דיגטלית שתתן תמונה טובה יותר אך מצלמה מגושמת בגודל וכבדה לטיול או לקנות מצלמה דיגיטלית קופמקטית פחות איכותית ממצלמות החצי חצי אך קטנה מהרגיל ונוחה להמשך הטיול? מה אתם ממליצים לי ?? תודה =)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dog_foot,

חבר שלי בארה"ב והבאתי לו 300 דולר, תעזרו לי לבחור מצלמה בסכומים האלו, מצלמה דיגיטלית...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Alex89,

שלום, אני מחפש לקנות מצלמה קומפקטית עד 500 שקל. אני לא מחפש משהוא מקצועי, אלה באיכות סבירה (יוצאים לטיול ורוצים מצלמה לצלם נופים/אנשים). כמו שכבר ציינתי המצלמה צריכה להיות קטנה. על איזה מצלמות אתם יכולים להמליץ לי?

19. שלום רב. אני מחפש מצלמה שתהיה כמה שיותר וורסיטלית, גודל הוא נתון דיי מישני, יותר חשוב הפונקציונליות! שתיהיה עדשה רחבה, יכולת סבירה פלוס בצילום בתנאי תאורה בעייתים, וגם שיהיו בה אפשרויות ידיניות, כדי שהוכל ללמוד לתפעל אותה. ועוד שאלה איך הפוג'י F40 ביחס לF31?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by saarsv,

טוב אז אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה...שמעתי שיש פה כמה אנשים שמבינים מה שהם אומרים... אני צריך מצלמה דיגיטלית...חשוב מאוד שתיהיה איתי בכל מקום ותוכל להכנס לכיס... מהמצלמות החדשות הקטנות....יש כמה ששמתי עליהם עין...אני אשמח אם למישהו יש הצעות שונות... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409892 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409604 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375570 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411056 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400893 חשוב לציין שהתקציב שלי הוא עד 1400 גג... ושאני לא צלם מקצועי אני מחפש מצלמה שתיהיה איתי בכל מקום...עדיף סוללת ליטיום שתחזיק הרבה... ואני מחפש בעקרון מצלמה שהאיכות שלה היא טובה וחדה ושתיהיה סבבה…

• 14 תגובות
    • 906 צפיות
  21. ב-10 לחודש, אני מקבל את כרטיס האשראי, כך שתהיה לי סוף סוף אפשרות לקנות מצלמה טובה (תשלומים ). זאת תהיה המצלמה הראשונה שלי, כך שלא יודע בדיוק מה התכונות שאני מעדיף בה, אני רק יודע שמהירות הצילום מאוד חשובה לי. אם אפשר, תכללו עם המצלמה כרטיס זיכרון ומטען סוללות (אפשר לעבור טיפה את תקציב ה-3700 ש"ח. גם תציינו בבקשה אם יש משהו הרבה יותר מתקדם בתוספת לתקציב). תודה .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חבר שלי נוסע בקרוב לאמריקה וביקש ממני למצוא לו מצלמה דיגטילת שמצלמת קטעי ווידיאו בסביבות ה 1000 דולר אז אני צריך המלצה למצלמה איכותית בסביבות המחיר הזה וגם דעה ממכם איפה כדאי יותר לקנות - אמריקה או בארץ ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית עד 2000 ש"ח ואני לא ממש מבין בהם אני רק רוצה המלצה על אחת טובה.... תודה מראש

24. שלום לכולם אני זקוק בדחיפות לסוללות AA למצלמהCANON (2 ׁׁׁסוללות במצלמה)*2 אך לצערי הלכתי לאיבוד מהמבחר הרב אשמח אם תעזרו לי בבחירה ENELOOP יש כמה סוגים לייט וכו... 1000-2500 אמפר שעה GP 2700-3100 אמפר שעה רוב ההמלצות הם על הSANYO אבל עד כמה ההבדל בין ה 2500 אמפר ל 1500 לצורך העיניין צריך מטען תואם להם אם יש לי מה GP הישנות??? קיצור רואים שאני מבולבל אשמח להמלצות וספק טוב מאייבי תודה מראשששש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי מצלמת ווידיאו Samsung VP-D353 ניסיתי לחבר אותה למחשב דרך פיירוויר שמחובר להארדיסק חיצוני אבל ברגע שחיברתי להראד דיסק המחשב לא זיהה אותו(את ההארדיסק) וניסיתי לחבר במיני USB אבל צריך איזו תוכנה? בקיצור מישו יכול להגיד לי במדוייק ועם איזו תוכנה עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.