עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shlomom,

אריאל זילבר הופיע לידי בפארק, חשבתי שזאת הזדמנות לבדוק את המגבלות של המצלמה - חושך ותנועה. זה מה שיצא: וכך זה נראה בבוקר שאחרי . . .

2. קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. צולם במקדש הקופים - אי שם בנפאל הרחוקה והמדהימה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. Started by The-StiG,

לפני כמה דקות סיימתי להתקשר למספר לא קטן של חניות והתפלאתי לראות שאף אחד מהם לא מחזיקה פוגי (בנהם גם חניות מחשבים אזוריות , גם חנויות מחשבים גדולה כו KSP וגם את ניורון שהם רשת חשמל יחסית גדולה . ) אף אחד מהם לא מוכרים פוגי , ומכיון שאני רוצה לרכוש מצלמה של פוגי זה קצת הדאיג אותי . למישהו יש מושג למה זה קורה ולמה הם לא מחזיקים פוגי ?

5. Started by DarkShnizel,

Kodak EasyShare C643

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. Started by moshel7,

כשאני מצלם מופיעות לי תמונות מטושטשות וסמן blur בצבעים אדום ירוק וצהוב מה זה אומר ואיך משפרים את איכות התמונה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  7. Started by HairyAss,

* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום אולי קצת בלילה * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? אני אוהב לצלם מקרו אבל לא רק * האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. Started by avishalev2,

Nי שמוצא לי את הדרייבר והתוכנה vp-eye 3.0 הוא מלך אצלי למה אני מחפש אותו כל הזמן אני מוצא את 2.0 או שאני מוצא אותו והקישור לא עובד

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  9. Started by Ymac,

שלום לכם, כאדם שמצלם הרבה תוכן ליוטיוב (חומרה ) אני צריך חצובה. עד היום השתמשתי באיזה חתיכת זבל שבורה אבל עכשיו היא גמורה סופית. המצלמה שלי היא קנון 550D (רבל T2I) ואני צריך חצובה טוב ואיכותית, עם ראש וידאו (הידראולי, נכון?) נורמלי (שלא עושה רעשי חריקה) והי חשוב יציבה! יכול להיות שאחליף בעתיד מצלמה (לא משהו מרחיק לכת, אולי 650D, או קנון XA10) ואני צריך שהחצובה תוכל להחזיק גם תאורה ניידת קטנה או מיקרופון. אני אפילו מעדיף יד שנייה, כי חצובות זה תחום יקר. אני לא ממש מבין בעסק, אבל הבנתי שמנפרוטו הם טובים. אשמח להכוונה והמלצות. יום נעים

10. שלום לכם, אני שוקל להזמין מצלמה דרך האתר של SAKAL. עכשיו, מי שייתן את השירות (האחריות) למצלמה הוא י.ד.זוהר יבוא ושיווק מנתניה. מישהו מכיר אותו, יכול לתת לי חוות דעת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. Started by shloosh,

היי לכולם... אני לא ארחיב בפרטים. יש לי כיום CANON ixus 40 מצלמה יחסית טובה,עם איכות סבבה. אבללל אני מחפש להשתדרג ולתת את המצלמה לאמא שלי(מצלמת המון) שרוצה להתחיל עם צילום דיגיטלי ותמיד לא בדיוק הסכמתי לתת לה את המצלמה שלי.. על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב עד 1500?? אני מחפש מצלמה עם דגש על איכות הצילום,אבל שתהיה גם קופמקטית בסגנון המצלמות כיס.. *סוללה נטענת חובה תודה!

12. Started by jean-paul,

שלום לכם אני מתלבט בין המצלמה הזו http://www.minoltausa.com/dimage_splash/z1/01.html למצלמה של fuji s5000 http://www.dpreview.com/reviews/read_opinions.asp?prodkey=fuji_finepixs5000 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. יש לה בעיית רעש ברורה בכל ISO שגבוה מ-100. את הביקורת אפשר לקרוא כאן. צילום ב-ISO400 בגודל מלא (4MB) אפשר להוריד מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_fz30-review/P1010042.JPG סתם להשוואה נכנסתי לביקורת שלהם על ה-F10 של פוג'י והורדתי צילום דומה של הפוג'י, גם כן ב-ISO400, (גודל הקובץ 3MB) מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_f10-review/room-f10-400.jpg הנה שני קטעים דומים מהצילומים האלה (שניהם ב-ISO400), זה לצד זה: אפשר לראות שלמרות שה-FZ30 עולה בערך פי שניים מהפוג'י, איכות התמונה שלה ב-ISO400 הרבה פחות טובה. ואם הפוג'י ידועה כטובה במיוחד ב-ISO גבוה, גם בהשוואה מול מצלמות דומות יותר לפנסוניק כמו האולימפוס C-765 אפשר לראות שהפנסוניק במ…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by gbox,

בס"ד www.priceless.org.il אשמח לשמוע על ביקורות\הצעות תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  15. Started by payback,

תמונה שזקוקה לעריכה דחוף (יש פה רעיון מטורף לדעתי) A710 IS תגובות..

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. שלום לכולם ברשותי מצלמת קנון קומפקטית ורציתי לדעת למה כאשר אני מחבר את המצלמה למחשב אני לא יכול לצלם ז"א הכרטיס זיכרון "הופך לכונן" במחשב ואי אפשר לגשת אליו מהמצלמה וכמובן שזה קורה גם כשמחברים את הסמרטפון למחשב האם יש פיתרון לגשת לקריאה/כתיבה בכרטיס זיכרון במקביל 2 מכשירים במקביל ? (למשל 2 מחשבים או מחשב ומצלמה ביחד) וד"א לא רק כרטיס זיכרון מה לגבי הארד דיסקים או SSD?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. מה אתם אומרים על המצלמה הזאת??? http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/300d.html אני יפרסם תמונות בקרוב שתוכלו ליראות את האיכות שלה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by KRS1,

a630 מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

19. Started by sapits1,

שלום, קודם כל, אני יודע שהתקציב נמוך ואין מצלמות טובות במחיר הזה, אבל לחבר שלי יש יומולדת עוד מעט, והוא ממש רוצה מצלמה, אז החלטתי לקנות לו אחת. החשיבות היא למצלמה כמה שיותר איכותית, גודל המסך וכמות הפיקסלים לא כל כך משנים, האיכות הכי חשובה. יש אפשרות לחריגה מאוד קטנה, קחו בחשבון שכל חריגה מרחיקה אותי עוד מהגיטרה חשמלית שלי חשבתי כבר על שתי אפשרויות: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCOLFE370D http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCNIS210RB את הניקון יש לי אישית, רציתי לדעת איך האולימפוס בהשוואה אליה. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  20. Started by M4z3,

אני לא ממש מבין בתחום המצלמות ולכן החלטתי לשאול אותכם. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתיהיה גם בעלת האפשרות של צילום תמונות רגילות. התקציב נע בין 1500-2500. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by ophir555,

אני מתלבט בין שתי מצלמות - פוג'י 6500 והקנון s3.( כ 2000 שקל לקנון לעומת כ 2300 לפוגי מה שחשוב לי זה איכות תמונה ואפשרות הגדלה לגודל עד a3 דבר שני הבנתי שלפוגי' אין מייצב ולקנון יש אמינות בנוסף בזאפ לא ראיתי שום חוות דעת על הפוגי,( האם זו מצלמה חדשה) מוזר לא מה דעתכם

22. Started by Roger That,

שלום חברים קודם כל, אני צריך אותה מיידית. אז בבקשה על משהו באיזור גוש דן, וללא המלצות על רכישה בחו"ל. בתכלס, השימוש בתחילה לא יהיה לרכב, אלא להקלטה עצמאית וזמנית של חדר. לכן חשבתי שדווקא אלו שמיועדות לרכב יתאימו לזה. רצוי הקלטה ב 720p, עדשה רחבה, שיקבל כרטיס זכרון כמה שיותר גדול, מסך מובנה לא חובה. תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - התקציב הוא בסביבות 500 שח. ניתן לחרוג אם מדובר במוצר טוב משמעותית.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  23. Started by rafiei,

שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית לצורך צילומי ביתיים, ילדים, חופשות משפחתיות וכו'. לא אמורים להפיק מזה "סרטי קולנוע" ;D , אלא זה פשוט בשביל הכיף של הזכרונות. כן צריך שהמצלמה תפיק וידאו באיכות תמונה טובה ואיכות קול מספקת. וגם שלא תקרע לי את הכיס (עד 200$) חשבתי ללכת בכיוון של מצלמות פוקט כמו ה-FLIP (ז"ל). הרכישה תתבצע בארה"ב. 1. האם לדעתכם כדאי לקנות את ה-FLIP בכל זאת , למרות שכבר הכריזו על סוף הייצור? (אולי זה דווקא הזדמנות טובה ?) 2. האם הדגם של SONY, KODAK או SANYO עדיף? 3. האם יש המלצה על דגם אחר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Peri228,

שלום , אני מחפש מצלמת P&S בתקציב של כ 1500 שקל , ללא כרטיס זיכרון\סוללות\נרתיק וכו' ... המצלמה תשמש למגוון מטרות - אבל בעיקר תצלומי אנשים (ביום ובלילה, עדיף ללא פלאש) ונופים (אין צורך בעדשה רחבה ..) . הדבר הכי חשוב הוא שאני לא אצטרך להתעסק עם זמני חשיפה , מהירות צמצם וכאלה , בשביל להשיג תמונות טובות . תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.