עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by kikoos,

אני יודע שזה לא קשור יותר מידי לפורום תמונות אבל לדעתי אפשר לבקש זאת פה. אני צריך חתימה לתמונות שאני מצלם (עם ה A75 הנפלאה שלי) השם שלי זה אחיקם נאור לכן אני רוצה חתימה כזאת באנגלית בכתב עגלגל ויפה משהו בשחור-אדום יהיה יפה דרך אגב רושמים טת השם שלי ככה ואנגלית Achikam Naor תודה מראש למי שיעשה לי חתימה.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  2. Started by Prophecy,

שלום. האם יש אפשרות ללכוד סרט שהוקלט כבר במצלמת וידאו באמצעות כבל S-Video בלבד? אם כן, במה זה כרוך? תוכנה כלשהי? מישהו יכול להמליץ על שם? אם לא, מה עוד דרוש כדי ללכוד וידאו ממצלמה כזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  3. טוב אני מחפש מצלמה דיגיטלית עכשיו המליצו לי בכללי על החברה CANON עכשיו על איזה דגם אתם ממליצים אני מחפש משהו טוב איכותי אבל לא באיזה 5 6 אלף אלה משהו טוב ב1500 18000 או שאם יש לכם איזה המלצה למצלמה אחרת אני מוכן לשמוע שאלה שניה שלי היא האם יש הבדל בין 6 מיליון פיסקול במצלמה לבין 3 מיליון פיסקול אבל כיאילו הבדל ממש מוחשי משהו רציני כזה שנראה לעין תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by shay-biker,

האם הוא מתאים למצלמה של אולימפוס ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן ברשותי נגן MP3 מסוג IRIVER H120 - שטח דיסק כולל של 20- ג'יגה אני מתכנן לקנות בקרוב את ה CANON A95. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=416&cID=30&c=235641 שאלתי היא, האם יש אפשרות לבצע העברת תמונות מכרטיס הזכרון (CF) של המצלמה, ישירות אל הנגן ? אולי באמצעות אחד האביזרים שמופיעים בעמוד הזה : http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=73 ? האם למישהו יש ידע או נסיון ממשי בדבר כזה ? האם זה אפשרי בכלל ? ומעבר לזה, אשמח לשמוע על המוניטין של camera4less (הרצתי חיפוש עליהם כאן בכל הפורומים, בינתיים זה נראה טוב). תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  6. Started by Mafteah,

מזהיר התמונה הוקטנה קצת אבל עדיין גדולה http://mafteah.co.il/shemesh.jpg מה אתם חושבים? יש עוד תמונות אבל זה אחר כך. יש מה לערוך אותה במחשב? ואם כן אז איך? תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. Started by _dudi_,

הי מה אתם אומרים על Nikon Coolpix 4100 [url=]http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/klix/product.asp?pf_id=OUC4100

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  8. Started by EXTREAM,

אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. Started by לילי,

יש לי מצלמה דיגיטלית canon a-75 . איך מוסיפים תאריך על גבי התמונה? אני לא מצליחה לשים .

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  10. קראתי את המדריך ששמו בנושא מרוכז בקשר להסרת עיניים אדומות אבל בגלל סיבה לא ידועה התמונה נהפכת לי לשחור לבן...מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות לאחר הצילום כדי להסיר את העיניים האדומות בלי לפגוע בתמונה עצמה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  11. Started by DL,

היי, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של בערך 2000 שקל, רצוי פחות ואם זה ממש יהיה שווה את זה אפשר להעלות ב 200-300 שקל. אני צריך מצלמה + זיכרון + סוללה, זיכרון 128 או 256MB מה שנכנס בתקציב. חשוב לי האיכות תמונה, עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא על חשבון איכות, ותהיה מחברה אמינה שלא תתקלקל תוך שנה. דרך אגב, קראתי את המדריך שנתנו פה באתר לפני כמה זמן והמליצו שם על: Olympus Stylus Verve Cannon Powershot S410 מה אתם חושבים על שתי אלה? אפשרויות טובות?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. שלום לכולם! הקדמה: ****** מי שרוצה לדלג לת'כלס שיקפוץ לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת שלמטה - אבל אשמח אם תקראו הכל ****** אני הייתי די סגור על זה שאני קונה A75 של CANON ממקום מסויים, ואז לפתע פתאום אחותי האירה והעירה את עיני למס' נקודות שדרשה התייחסות לגביהן. מה הקשר לאחותי?? בוא נגיד שהיא מממנת "קצת" מהמצלמה העתידית שלי (אין לי כסף חייל ) בקיצור- לפתע התקציב של ה1000 ש"ח לא הספיק לי לקניית מצלמה כמו שתכננתי על אתר ספציפי. אחותי "דרשה" שאקנה ממקום עם אחריות לטווח ארוך = 3 שנים ושהיבואן יהיה רשמי ולא "צ'יקימוקו" ששומעים עליו לראשונה , ואולי לאחרונה!?!? ************ *לכ*ו*כ*ב*י*ו*ת* ************ ********** שאלותי: 1.…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Inertia,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה, אשמח אם תוכלו לתת לי קישורים לסקירות ו\או השוואות בין מצלמות חדשות כולל המלצות וכל מה שיכול לעזור.. תודה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  14. Started by jeyjey,

השאלה העיקרית בכותרת המצלמה חדשה לא מחודשת/תצוגה שווה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. אם אני מקליט וידאו בקלטת וידאו דיגיטאלית, האם האיכות שלה יורדת עקב שחיקת הקלטת כמו במצלמות אנאלוגיות? ניסיתי לחפש את התשובה לזה בhowstuffworks ושם רשום שהאיכות לא יורדת מכיוון שזה מידע דיגיטאלי אבל העניין הוא שזה עדיין מוקלט על קלטת ועדיין יש שחיקה. ??? ???

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. Started by shamir87,

יש לי אולימפוס סי 50 אבל יש לי אפשרות להחליף אותה ל c765 תמורת 800 שקל נוספים...מה אתם אומרים על הc765??? שווה לי להסויף 800 שקל ולקחת אותה או להשאר עם הc50?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  17. Started by Shadowman,

קניתי מצלמה Canon a95 והיא עובדת עם כרטיסי CF... מה אתם אומרים על המצלמה? ומה ההבדל בין הכרטיסים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by shamir87,

מישהו יכול להביא לי אתר טוב שיכול להסביר לי איך מגדירים מצלמה דיגטלית לפי כל המצבים שלה?? אני לא מבין כל כך גדול במצלמות אבל אני יודע שיש הרבה מאוד מצבי צילום ואני לא יודע באיזה הגדרות אני צריך להשתמש במצבים מסויימים.. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או אתר מפורט שמסביר להגדיר את המצלמה אני אודשה לו.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  19. Started by afekchaos,

איך עושים שלא יהיו עיניים אדומות עם פוטו שופ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  20. Started by zniibidl,

שתיהן ב-1200 ש"ח האולימפוס מגיעה עם כרטיס זיכרון 128 מגה ואפשרות לעוד כרטיס כזה ב-50 ש"ח אחריות 3 שנים לשתיהן מי מהן לוקחת?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. עם 256 MB ... מקווה שיספיק ... - לכמה תמונות בערך על האיכות הכי גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  22. Started by idg83,

יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. Started by re5pect,

האם ניתן לרכוש עדשות לקומפקטיות? וספציפית לpowershot A75? אם כן, לינק בקשה ;D

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. חבר שלי ואני רוצים לקנות עכשיו את ה-sd200 או ה-sd300 של Canon. לפי הבדיקה שלנו, ההבדלים היחידים הם כמות ה-MP והמראה החיצוני - ה-300 נראית יותר טוב. מישהו מכיר הבדלים אחרים או שיקולים אחרים שאנחנו מפספסים? ההבדל במחיר הוא 100$. ולגבי הזכרון - אנחנו רוצים לקנות ג'יגה של זכרון SD עבור המצלמה החדשה שלנו. האם קיימים הבדלים משמעותיים בין הסוגים השונים של הזכרונות? האם אנחנו צריכים לחפש חברה או דגם מסויים או שכולם יתנו לנו את אותה התמורה פחות או יותר? אנחנו לא מוגבלים לשוק בארץ - אנחנו כנראה נזמין דרך האינטרנט לארה"ב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים