עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הי חברייה. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הזו במתנה: http://2click.co.il/ViewProduct.asp?ID=1443 הוא לא מרוצה ממנו ומעוניין להחליף. הוא מוכן להשקיע כ 1000 שח, אשר למתוח את התקציב עד כ 1500 שח אם ממש צריך, ז"א אם מצלמה ב 1500 שח באמת תהיה טובה יותר בצורה שמצדיקה את ההפרש. הבחור חובב בתחום ולא מחפש להתמקצע, מדובר על מצלמה "משפחתית" שתהיה קלה לתפעול ככל האפשר, קרי POINT AND CLICK. ההעדפה שלו היא למצלמה קומפקטית ולא למצלמה דמויית SLR. המלצות? מלאתי את השאלון כמיטב הבנתי: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 שח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tascam,

מה ההבדל בן SD800 K SD850 חוץ מהמחיר ?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  3. חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. מכיוון שהמצלמה שלי החליטה שהיא עשתה את שלה , חשבתי לעצמי , אשאל בפורום צילום - מי מה מו , עד 500~600 שקל , נשמע לי סביר לP&S . לפני שהחלטתי לכתוב את הבקשה להמלצה , אמרתי לעצמי , אעבור כמה עמודים אחורנית , נראה מה ההמלצות בסדר גודל מחיר זה . 15 ( !!! ) דפים אחורנית , כ~10 בקשות מאנשים שונים ומשונים למצלמות בסדרי גודל מחיר דומה ו ... 0 תגובות . אני לא בא לאף אחד בטענות , אבל זה פורום צילום , והוא לא מיועד רק לצילומים ותמונות של הגולשים , אלא גם להכוונה ויעוץ , למיטב הבנתי , וכל עוד המחיר המצויין לא עולה מעל 1000 שקל למצלמות "מתקדמות" ו"מקצועיות" , אז אף אחד לא יכול להמליץ על איזו מצלמה עלובה לבני תמותה רגילים שרק רוצים להצביע ולצלם ? נשמע לי קצת מוזר ולא מובן ... אם למי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by DJ_Ladi,

איזה מצלמה לקחת?! זהו עד 2000 שקל ואני ננעלתי על הS1... אבל אז ראיתי שיש גם את הZ2... אז איזה יותר עדיפה? מבחינת איכות וכל זה

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  6. שלום ! רציתי לדעת איך המצלמת וידאו הזאת?,היא מומלצת? אני מעוניין לקנות אותה, המחיר שלה הוא 2000 ש"ח. יש מצלמת וידאו יותר טובה מזאת במחיר של 2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  7. Started by eran1,

שלום לכולם, אני מתלבט כבר תקופה ארוכה איזו מצלמה לרכוש. קראתי פה בפורום וגם במקומות אחרים ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ההחלטה הסופית. אני מתלבט בין 3 מצלמות: canon s95 canon g12 panasonic lx 5 הדרישות שלי מהמצלמה הם, שהיא תשמש אותי למספר שנים ולמגוון רחב של שימושים. כל מצלמה שקניתי בעבר לא הצליחה להפיק תמונות איכותיות וברורות בלילה ובמקומות עם תאורה נמוכה. חשוב לי מאוד שסוף סוף תהיה לי מצלמה שתוכל לצלם בלילה והתמונות לא יהיו מרוחות. מרבית הצלומים יהיו במהלך טיולים ולעיתים גם בבית. כמו כן רוצה שצילום הוידיאו גם יהיה איכותי למרות שזו לא הקריטריון החשוב ביותר. אם ישנן מצלמות נוספות שאתם חושבים שיתאימו לי, אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kisin,

ברשותי מצלמת CANON שקניתי לפני 4 שנים בערך. לפני שבוע היא התקלקלה, כשמצלמים משהו זה יוצא סגול אפור ומעוות עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צולם. 1. איפה אני יכול לתקן את המצלמה? 2. יש מצב שהמצלמה הלכה קפוט ואי אפשר לתקן אותה?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  10. Started by malkind86,

היי לכולם אני מחפש מצלמה קומקפטית דיגיטאלית עד 1000 שח מכיוון שנשבר לי המסך במצלמה הישנה CANON A540 מצלמה שהיתי מאוד מרוצה יחזיקה מעמד משהו כמו 2.5וחצי יש פשוט מבחר ענקי עכשיו וקצת קשה להחליט כמה פיקסלים? ZOOM לפחות 5אופטי דיגיטאלי לא משנה לשימוש ביתי\טיולים\חול וכו' עוד משהו חשוב שיהיה אפשר לצלם וידיו עם קול באיכות טובה יחסית למחיר תודה!!!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. Started by LoveStoned,

איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  12. Started by ben060,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  14. Started by tuvs,

אני מחפשת מצלמה לשימוש פרטי ועסקי, כאשר השימוש הפרטי הוא בעיקר צילומי נוף, והעיסקי הוא לתיעוד הופעות או צילומי תדמית לפרופיל עסקי שאני מנהלת באינסטגרם. טווח המחירים שאני מעוניינת להשקיע הוא בערך 1500-1000 שקלים. האם למישהו יש המלצה למצלמה טובה בטווח המחירים שציינתי?

15. Started by STi,

שלום חברים, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית קומפקטית ואמינה, ראיתי מצלמה מצויינת אבל התאכזבתי בגלל חיסרון אחד, אין קול בצילום וידאו, המצלמה היא olympus ef-170 סה"כ ממש אהבתי אותה, יש לה איכות טובה, אני רוצה המלצות אם מישהו יודע על אולימפוס דומה במחיר כזה, עם תמיכה בקול. לא חייב אולימפוס, אבל בגלל שיש לי אחת אני יודע שהיא מעולה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. Started by בזיק2,

צילמתי סרט במצלמה שלי (fuji f70). את הסרט אפשר לראות במצלמה. הורדתי את הקובץ של הסרט למחשב ומסתבר שהמחשב מזהה אותו כקובץ בגודל 0 ולא מצליח לפתוח אותו. ניחוש שלי,זה קרה בגלל שהסרט הוסרט עד סיום המקום בכרטיס הזיכרון, מבלי שלחצתי על כפתור סיום הצילום. יש מה לעשות? אפשר איכשהו להגיע למצב בו אני רואה אותו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by wzeedan,

שלום יש לי מצלמה canon a70 ואני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 1GB. איך בוחרים סוג כרטיס (secure digital,compactflash..)? ובכלל נא להציע לי מה לקנות. תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. Started by Accounter,

סוללות או לא להיות ? 1. עבור מצלמת סטילס, ברשותי סוללות נטענות GP 2700mAh, נוכחתי לדעת שכאשר הן נמצאות במצלמה כחודש-חודשיים ללא שימוש, הן מתרוקנות כמעט לחלוטין, 1. האם מדובר בתופעה טבעית ? 2. היכן מומלץ לאחסן את הסוללות ? בתוך המכשיר ? מחוץ למכשיר ? במקרר ? 3. ללא קשר, אני זקוק לסוללות נוספות, נתקלתי בסקירה הזו : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=638340 האם GP REcyko+ עדיפה על רביעיה נוספת של GP 2700mAh ? האם אין GP REcyko+ בעוצמה גבוהה יותר מאשר 2050mAh ? (או שאולי העוצמה הזו זהה ל GP הרגילות בועצמה 2700mAh ?) 3. עבור מצלמת ווידאו Canon Vixia HG20 שמגיעה עם סוללה BP-807, האם יש לבצע הטענה ראשונית של הסוללה לפני השימוש ? אם כן, לאורך כמה זמן ? 4. עבור אותה מצלמת …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. היי חבר'ה, אני מחפש מצלמה קומפקטית שאני יוכל לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות איכותית,עמידה וקטנה ככול האפשר... חשובה לי במיוחד גם האיכות שלה בתנאי תאורה בעייתים וחשוכים. כמו כן גם המלצה למטען עם בטריות חזקות וכ.זיכרון. תקציב, בסביבות ה 1,500ש"ח ~ תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית מבוססת כרטיס זיכרון או כונן קשיח בסכום עד 2500ש"ח ואני זקוק לעזרתכם. עד כמה שידוע לי ישנם מס' פרמטרים שחשוב לבדוק: גודל חיישן, רגישות לוקס, מייצב תמונה ופוקוס. ייעוד המצלמה לצילום וידאו בתוך הבית- אירועים משפחתיים וכו' ומדיי פעם לצילום בחיק הטבע, לא ממש לצילום סטילס. סדר העדיפות שלי הוא: תמונה איכותית בחוץ באור יום(חיישן טוב), צילום באיכות סבירה ולא מגורענת בתוך הבית, מייצב תמונה סביר, פוקוס אוטמטי סביר. מה לדעתכם עדיף מבין הדגמים והאם אתם ממליצים על דגם אחר באותו הסכום. הדגמים שמצאתי בסכום זה הם: Sanyo Xacti VPC-HD2000 http://sanyo.com/xacti/english/products/vpc_hd2000/spec.html JVC Everio GZ-HM200 http://www.walmart.com…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rangerman,

כזכור רכשתי השנה את ה-R5 של ריקו. המצלמה עמדה ברוב הציפיות שלי, אבל מתג הזום המאוד לא נוח ובעיות הפוקוס באור חלש הכריעו והחלטתי להחזיר אותה לחנות (popflash.com) ולשדרג ל-GX8 היקרה יותר (מצלמה שהכרתי מנסיון קודם, ולכן לא הייתי early adopter כמו עם ה-R5). לפני כחודש קיבלתי את ה-GX8, ביחד עם קיט שכולל מגן שמן ועדשת 22 מ"מ. הסיכום הזמני שלי: מצלמה נהדרת שמתאימה בדיוק למה שאני מחפש במצלמת כיס. היתרונות הבולטים שלה על ה-R5 הם תושבת לפלאש חיצוני, מצבי חשיפה A ו-M, עדשת מתאם 22 מ"מ, גלגל שליטה מהיר, עינית אופטית (לא מהותי עבורי, אבל לא מזיק), אוטופוקוס אמין יותר, תמיכה בזוג סוללות AA בנוסף לפאק ליתיום (שמגיע עם המצלמה), עדשה מהירה יותר (צמצם 2.5 בצד הרחב), כפתורי זום נוחים. ראוי …

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. יש לי אחריות של מאק, אבל אף חברה לא מתקנת את המצלמות של ריקו. יש לי ריקו R6. נתתי אותה לתיקון לטלרם שהודיעו שהם לא יכולים לתקן אותה (לא בגלל שאי אפשר לתקן אותה, אלא בגלל שאין להם חלקים או ידע איך לתקן מצלמות כאלו). פניתי לעוד ספק שירות של מאק (ארליך) וגם הם אמרו שהם לא יכולים לתקן אותה בגלל שאין להם מאיפה להביא חלקים או משהו. בכל אופן , מאק אישרו לי לשלוח את המצלמה לכל מעבדה בארץ (גם מי שלא עובד איתם) ולקבל מהם הערכה לתיקון. עכשיו השאלה שלי היא למי כבר אפשר לשלוח ??? מי מתעסק עם המצלמות האלו ? היבואן של ריקו בארץ (פוג'י) אומרים שהם לא מיבאים את המצלמה הזו ולכן לא מתקנים. למישהו יש הצעות? (האפשרות הבאה שלי היא לשלוח את המצלמה לחו"ל אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה). …

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. Started by ampo,

שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. Started by benor,

מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה. נ.ב מישהו יודע איך פותחים סקר?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. קראתי שאחד השיפורים המרכזים של ריקו ב-GX200 לעומת ה-GX100 היה ביצירת RAW BUFFER שמאפשר צילום של עד 5 תמונות RAW ברצף. זה לטעמי עקב אכילס של ה-GX100 שמהירות שמירת קובץ RAW שלה איטי (3-4 שנ'). האם יתכן עדכון קושחה ב-GX100 שיפתור/ישפר את הנושא של מהירות השמירה של קבצי RAW או אולי יאפשר באפר כזה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.