עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. היי אני מקווה שזה הפורום המתאים!) קיימת ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית מסוג JVC דגם GR-SXM180 כאשר אני לוכד חומר עם תוכנת WINDVR מופיע לי לאחר הלכידה (במהלך צפייה בקובץ) את הסימון של הסוללה ומין כיתוב TBC כיצד ניתן לבטל זאת והצג יהיה חלק ממש ריק? תודה!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by shimon956,

אזז ככה שסימתי לצלם את תערוכת הפסלים הלכתי לצלם קצת שקיעות זהו מקקווה שנהנתם תנו ביקורות??

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Happy Happy, Joy Joy! :jump: לא יודע עבור כמה מחלקכם הביקורת הבאה באמת אומרת משו, אבל אני ממש מתרגש... איזה יופי של מצלמה, איזה יופי של איכות. שלוש שנים שהניבו רק איכות, איכות כמו שרק ניקון יודעת לספק. לוקחת את ה D1S MARK II בגבוהות ומציבה רף חדש. קבלו אותה, Nikon D2X. http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=110

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zurkin1232,

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי ב"צילום דיגיטלי", אני ממש מתרגש (רואים?). טוב, הכותרת הבטיחה בחורה סקסית דופקת פוזות למצלמה, והתמונות מקיימות את ההבטחה. :-* הכירו את נעמה, חתלתולה בגיל לא ידוע (מס' חודשים ?). התמונות צולמו ב-Canon A80, במצב מאקרו, ועברו עריכה קלילה בפוטושופ (ניגודיות, רווית צבעים). לא עברו חידוד, כי רציתי שהפרווה תישאר רכה יותר (החידוד ממש הרס). אני אישית אהבתי את התמונה הראשונה יותר... אתם תשפטו לבד.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שתי תמונות, בבקשה אני רוצה לשמוע דגובות. ;D http://img64.echo.cx/img64/1042/dscf02608ir.jpg http://img64.echo.cx/img64/5531/dscf02611ya.jpg

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by R0ck,

קבלו את הדס, ידידה טובה אשר הסכימה להשתתף בסידרת צילומים. אתם עוד תראו אותה בהמשך... 8) צולם ב ISO 1600, למי שמתפלא מדוע האיכות "גרועה או מגורענת קצת". [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה מצלמה טובה ב2000 שקל, בלי כל כרטיסי הזכרון וכדומה.. עד עכשו היתה לה מצלמה גנרית ממש מעפנה, בלי שום אפשרויות היא מחפשת משהו מאתגר, והיא מצלמת ממש טוב יחסית למצלמה המעפנה שיש לה אני רוצה להביא לה מצלמה שתוכל להיות ידנית עד כמה שאפשר, אבל יחד עם זאת ידידותית למשתמש (במילים אחרות, לא DSLR מטורפת, וכן, אני יודע שזה לא נכנס בתקציב בכל מקרה P: ) חשבתי על ה S5100, מה דעתכם בנושא? היא לא צריכה זום מטורף, רב הצילומים שלה זה פורטרטים, זום של 4 +- יספיק, מבחינת מגה פיקסלים, אני מניח שמעל 4 זה מצויין, חשוב מאד כמובן שאיכות תהמונה תיהיה טובה, ובעדיפות גבוהה לRAW תודה!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by KoM,

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. טוב ככה אין לי שמץ של מושג בצילום אז הם כולם על AUTO כנ"ל גם בפוטושופ ההקטנה ממש פגעה באיכות אז אם מישהו יכול להמליץ לי על איזשהי דרך טובה להקטין אני ישמח טוב קצת מידע על התמונות הראשונה זה מחזיק מפתחות שלי דווקא התמונה בגדול די חדה וממש אהבתי בה איך שהצבע של הבודהה משפיע על הבד השניה זה צילמתי די הרבה תמונות עד שיצא לי שהטבעת של פייס תיצא חדה השאר מטושטשות ( חברה ששכחה את הטבעות ) השלישית זה קקטוס אצלי אני תכף יפרסם עוד איזה תמונה שתיים שלו כל אלה מקרו האחרונה עם האקדח זה הצו ראשון שלי עם ביבי גאן ----> תחשבו על זה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. צילמתי את הכלב שלי אסקי סיבירי ,איך האיכות בהשוואה לפלאפונים אחרים? ד"א המצלמה עצמה גם כוללת פלאש בנוי בתוך הפלאפון. תמונות תמונות תמונות....... הכלב לאחר קריאה שלי "שב" ! ופה הוא סתם עומד..... התמונה הראשונה צולמה בפונקצייה של " מעונן" והשנייה(היחסית ללא איכות ) צולמה בהגדרה "בתוך מבנה- במשרד"

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האמת שדי בדקתי את השוק...וממש התלהבתי מהקנון 510A . מישהו יכול לחזק ? ישנן מצלמות במחיר הנ"ל שיתנו תמורה טובה יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  13. היי חברים, להנאתי שוטטתי באתר NIKON וראיתי שיש המון סוגי עדשות. אז אני יודע למה הכוונה ב FISHEYE ו- MACRO אבל מה ההבדל בין עדשות TELE לעדשות WIDE ZOOM או WIDE ANGLE ? מה השימוש של כל אחת ואחת ? מה הסוג הטוב ביותר לפורטרייט ? מה הסוג הטוב ביותר לנוף ? באותו הקשר, האם יתכן שעדשת 200 מ"מ של NIKKOR תאפשר רק פיקוס על אובייקט מרוחק ללא זום (ניסיתי אי אפשר!)? אם כן לשם מה העדשה הטלסקופית נועדה ?!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. הנה 2 תמונות שצילמתי. המצלמה היא Canon A-80 מצלמה מעולה (לצלם מתחיל כמוני). מה אתם חושבים על התמונות? מה צריך לשפר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by R0ck,

צולם מלפני שלושה ימים בשיינקין אדם מבוגר וטרוד, אשר חיבק את עצמו והירהר... מעניין על מה חשב. עדשת הקיט (18-70), גווני ספיה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הגעתי להחלטה שהגיע הזמן להחליף את המצלמה הישנה(מצלמת פילים). אני לא ממש מבין במצלמות אני ישמח מאוד אם תמליצו לי על מצלמה שתיהיה שווה את הכסף שמשקיעים בה. המצלמה שחשבתי לקנות היא A95 של קנון , רציתי לדעת אם כדי להשקיע במצלמות עם זום גדול (לדוגמא Z3). התקציב שלי 1500-2500 וגם זה לא סגור.אין לי בעייה להשקיע כסף אני רוצה מצלמה איכותית. אני רוצה שהמצלמה תהיה: 4-5MP לא כבדה וגדולה מדי. ZOOM -- אני לא יודע אם זה שימושי . תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קניתי מצלמת וידאו עדיין לא קיבלתי ואני רוצה לדעת אם היא טובה מי שמבין שיגיד לי אים הקישור לא עובד זאת מצלמה של סמסונג mini dv דגם SC=D103 Samsung Mini-Dv SC=D103 עריכת המנהל: ברוך הבא לפורום, אנא הקדש לתשומת ליבך כותרת אינפורמטיבית (ערכתי לך) וכן דאג להציץ שנית בחוקי הפורום בראש כל פורום.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oFiR 22,

מאקרו. הערות הארות יתקבלו בברכה, התמונה עברה עריכה קלה ב Paint Shop Pro צולם ב Canon IXUS 40 צמצם 2.8 מהירות תריס 1/250

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zivf2,

שלום פורום צילום עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות) תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by benor,

אשמח לתגובות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tzahi04,

אנשים! הציעו לי לקנות מצלמה משומשת של SONY במחיר 1200 כאשר בארץ המחיר הכי זול שלה זה 1700 שקל. השאלה אם היא יותר טובה מCANON A510 (הצלחתי לשכנע את אבא שלי לשקול אותה גם) ? לSONY יש רק 5 ביקורות בZAP שזה מאוד קצת (אולי בגלל שהיא יקרה) אבל הביקורות מעולות. יש גם לשים לב שהרזולוציה של הקלטת וידיאו שלה זה 640 כפול 480 עם 30 תמונות בשנייה! (לCANON זה בסביבות -15-10 בשנייה בהגבלה של 30 שניות). היא גם באה עם מטען משלה ואופן תפקוד הצילום שלה נחשב מהיר ביותר. מצלמה דיגיטלית DSC P100 עם 5 מגה פיקסל http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2092,normal_sales השוואה מלאה בין שתי המצלמות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sid…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  22. שלום...מחר אני קונה מצלמה דיגיטלית ואני צריך המלצה למצלמה לפני הקנייה. יש לי בסביבות ה-1500 ש"ח להשקיע + כרטיס זיכרון של 256 MB (או יותר אני לא יודע). אני מעוניין שהמצלמה תיהיה בעלת איכות גבוהה, נוחה להפעלה (אבא שלי לא מבין כלום) ושאיכות התמונות במצבים שונים יצאו באיכות טובה( בלי עיניים אדומות, לא תמונות שרופות וכו') ללא הגדרה ידנית (כלומר הכל אוטומט) אבא שלי מאוד מעוניין במצלמת אולימפוס...מצלמה אחת שמצאתי היא Olympus C-50, היא טובה...שווה את הכסף? אם לא תמליצו לי בבקשה על מצלמה של אולימפוס.. תודה רבה...דוד.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by ^GunX^,

קצת תמונות ה2 הראשונות צולמו בשלולית החורף שבנתניה והאחרונה זאת הכלבה שלי [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by DimaX,

היי הנה כמה תמונות מאקרו\חצי מאקרו שצילמתי על גבי "סטודיו" ביתי... חחח דף נייר חלק(איזה 40) והרבה אור מבחוץ.. רק תמונה אחת עם פלאש. הייתם אומרים ששווה לצלם כאלו תמונות עם פלאש? תגובות יתקבלו בברכה. תודה ועכשיו כשאני רואה את זה, באחת מן התמונות הקרופ לא משהו :-\ [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by orlupo,

ניסיון ראשון עם הדיגיטלית של הבצפר FUJI A310 על הפנים של מצלמה: [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים