עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by J0n1,

שלום. יש לי Eos 888 וחשבתי לעצמי, איזה נחמד היה אם היא הייתה דיגיטלית. ואז נזכרתי בEos 303. היא טובה? מה היתרונות והחסרונות של מצלמות רפלקס? ומה עדיף יותר? רפלקס או קומפקטיות?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by yair_b,

האם כדאי לקנות פלאש ועדשה לאולימפוס e-510 אני רוצה לקבל שיפור משמעותי במהירות הפוקוס של המצלמה בתאורה נמוכה. מה עדיף לקנות פלאש fl-50 או עדשת 14-54 2.8-3.5 דור ראשון. שאלה נוספת משהוא מכיר את שני המוצרים אני מפחד שהפלש גדול מידי על המצלמה. ואך העדשה הזאת מבחינה אופטית .והאם יכולת המקרו שלה מספיק טובות. והאם אני יקבל שיפור בפוקוס רק אם אני יחליף את העדשה. יש לי שני עדשות קיט.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by PyroGhost,

צולם היום, עוד תמונות יבואו בהמשך... אשמח לתגובות, בתודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. המוכר בדיוטי פרי אמר שלא... זה נכון? אם זה נכון אז עד איזה נפח כרטיס המצלמה תומכת?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by hakoki,

panasonic dmc-lz2 זום אופטי x6 וידאו פלוס קול 5 מגה פיקסל מה חושבים עליה? כמה שווה מבחינה כספית? כמה איכותית? ולאיזה רמת צילום? בערך חובבני פלוס, לא?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  6. אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'.. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה). 2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה…

7. Started by MisterL,

שלום, קיבלתי (מתנה מחו"ל) מצלמה דיגיטלית 5 מגה פיקסל... רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם הזה ויודע אם היא מצלמה טובה או לא... הנה הדגם: TEKXON TX5000 5MP בעיקרון אני סתם רוצה לדעת על המצלמה כי לתמונות יש איכות טובה מאוד ואני לא יודע איך היא בהשוואה למצלמות אחרות... תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by הנווט,

שלום ערכתי והעברתי סרטים מהמסרטה הדיגיטאלית שלי למחשב באמצעות תוכנת MOVIE MAKER. שמרתי את הסרטים בפורמט DV-AVI. כאשר אני מנסה לצרוב אותם (באמצעות NERO 7 ) לפורמט DVD , אני אומנם מקבל את הסרט אבל עם קול משובש ומעוות . אודה למי שיכול לייעץ לי איך לפתור את הבעייה או להמליץ על הדרך להעברת סרטים ממסרטה דיגיטאלית לפורמט DVD. תודה הנווט

9. Started by shon,

אהלן! רציתי לשאול האם במצלמות slr כשאני משנה ידנית את טמפרטורת האור (דרך סולם קלווין), רואים את שינויי הטמפרטורה גם בעינית(viewfinder) עצמה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  10. היי, סבא שלי מעוניין במצלמת וידאו חדשה ומכיוון שדוד שלי בא לביקור מארה"ב יש לנו אפשרות לקנות שם. התקציב הוא 1200-1500 דולר בערך. אין לי שום מושג במצלמות וידאו לכן אם תוכלו לתת קצת הסברים לגבי דגמים- אשמח מאוד תודה רבה לעונים עריכה: מכיוון שאין תגובות החלטתי לחפש ב Newegg ובתקציב הזה מצאתי רק את זו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830114011 הייתה גם פנאסוניק בתקציב דומה אך היא נראית גדולה ומסורבלת למדי. מה דעתכם על המצלמה הזו של היטאצ'י?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  11. שלוםף מכיוון שאני רוצה לתעד את המשפחה ההולכת והמתרחבת אני מעוניין במצלמת וידאו - איכותית אך קלה חשבתי על פנסוניק SDR-H280 אשמח לדעת את דעתכם מה שמצא חן בעיני במצלמה זו זה שיש לה מייצב טוב ו-3CCD (ואני לא מתקרב לסוני עם מקל למרות שהעדשות שלהם מדהימות) כל טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. כיום יש לי את הIXUS I, ואני מרוצה ממנה מאוד. אני מחפש משהו באותו גודל בערך,וחשוב לי מאוד שתהיה קלה וקטנה לנשיאה. חשבתי על ה IXUS 85 IS, אבל ראיתי מצלמות שונות של CASIO ושל PENTAX שהם בערך באותו גודל. אשמח להמלצתכם. תודה רבה!!

13. Started by J0n1,

שלום. לפני כמה שנים אבי מצא בדרך הביתה מזוודה עם המצלמה canon 518 super 8 המזוודה מאובזרת והמצלמה עובדת מצוין. רציתי לדעת האם היא שווה משהו, כלומר למכירה אני לא מתענין בקטע הזה ורציתי לדעת האם יש לי סיכוי למכור את המצלמה לספנים. כמו שאמרתי הדגם הוא canon 518 super 8 היא מסרטה, כמה תמונות שצילמתי: היא מגיעה עם 3 סרטי צילום, 2 סגורים. ופילטר מסוים... צילמתי איתה פעם כמה דקות אבל אני לא יודע אם יש מקום שמפתחים את זה. קיצור למישהו יש מושג אם היא שווה משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  14. היי... ברשותי Fuji S6500fd האם אפשרי לחבר לה גריפ?... ולכל התוהים...לא המצלמה ממש לא כבדה, אני רוצה גריפ כדי להפוך את העניין של זמינות סוללות לפשוט ונוח... וזה יהיה נחמד יותר אם יהיה לי גריפ =) עד היום ראיתי גריפ רק למצלמות רפלקס ...אבל אולי אני טועה ויש גם גריפים למצלמות כמו שלי מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by Gangster,

אני מתלבט בין 2 דגמים Fuji s-5500/5100 או Canon a95 תודה לעוזרים התקציב שלי זה בערך 1700

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by benor,

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. שלום, אני אסביר. הרעיון שלי הוא לעשות פוסטר או לפחות A3 לחדר מחשב. מאחר ורוב מה שאני מנסה לעשות בזמני החופשי זה לשחק, הרעיון הכללי הוא ללכת על הכיוון זה. הרעיון שלי בגדול הוא כזה (תהיו סובלניים, זה נחשב פרץ יצירתיות בלתי יאמן לגבי): לקחת Wall Papers באיכות טובה - נאמר 1600x1200 ומעלה (מה לעשות, אין הרבה ברזולוציות גבוהות יותר) להשתמש בתוכנת גרפיקה, ליצור דף חדש בגודל A3 נניח ולהתחיל לפזר עליו את הקבצים. מעין קולאז' שכזה. את המוצר המוגמר להדפיס על דף באיכות טובה מאוד (לא בבית מטבע הדברים) והרי לכם פוסטר אישי ומגניב. עד כאן הרעיון. השאלות.. - איך ניגשים לדבר כזה? - האם זה ריאלי בכלל? - תוכנת הגרפיקה שואלת אותי בפתיחת קובץ חדש, מה הרזולוציה שאני רוצה בפיקסלים לס"מ. ה- defa…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. שלום לכולם, ניתנה לי אפשרות לקבל מצלמה מהרשימה למטה ללא עלות מצדי. לכן לא חשוב כאן המחיר אלא האיכות ומגוון האפשרויות נטו ! אני מאוד חדש בתחום אבל הולך להפוך את זה לתחביב קבוע. עפ"י המלצה של חבר עלו הדגמים האלו : FUJI S9500 , OLYMPUS E-300, MINOLTA Z6. אבל אני מעדיף לשמוע דעה יותר מקצועית מכם FUJI A345 4.1MP ZoX3 XD16m FUJI A210 3.24MP ZoX3 ReFurbished FUJI A350 5.2MP ZoX3 XD16m FUJI A460 5.1MP ZoX3 XD16m FUJI A500 5.1MP ZoX3 XD16m FUJI S9500 9.2MP ZoX10 FUJI S5600 5.1MP ZoX10 FUJI S7000 6MP ZoX6 KODAK C300 3.2M ZDx5 KODAK C340 5M ZOx3 KODAK EasyShare V530 5MP ZOX3 KODAK EasyShare V550 5MP ZOX3 KODAK Z740 5.0Mp ZOx10 OLYMPUS FE-110 5M ZoX2.8 + XD256…

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by ido-nava,

שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by DRIF,

קראתי שבהרבה דגמי קנון אין תאריכון, מישהו יודע לגבי הS1 ולגבי הA610 ?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by dsane,

כמה תצלומי צפורה כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by galav1,

אני צריך המלצה למצלמה דיגטלית עד 800 שקל שתהיה הכי טובה לתקציב אם אפשר גם שתהיה קומפקטית

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לצילום ביתי, אחרי שהסתובבתי קצת בזאפ המצלמה של קסיו הזו נראתה לי מתאימה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592786 Casio Exilim EX-Z8 הרצתי חיפוש בגוגל , ולא מצאתי יותר מידי ביקורות ונתונים. מבחינת נתונים היא נראת לי מתאימה בול כי היא לא כבדה ולא יקרה במיוחד. אבל עדיין אני חושש לקנות מבלי לקבל אישור כדי של אפול... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by fungiman,

לאחר חודשים בהם חשבתי שהיא נגנבה, צצה לה פתאום ה-A630 הישנה שלי. לעמת ה-F40 הצנומה, ה-A630 עם 4 סוללות ה-AA, המסך המפרקי והגריפ הגדול נראת כמפלצת. שימוש קצר רק חידד את הנקודה שכ-P&S ה-F40 עדיפה בהרבה, עם מצב אוטומטי טוב יותר, צבעים עשירים יותר ויתרון של לפחות סטופ אחד מבחינת הרעש ב-ISO מעל 200. לקאנון, יחד עם זאת, יש מספר יתרונות טכניים מעניינים. מלבד בקרות ידניות מלאות (מצבי M,Av,Tv "אמיתיים") ניתן להוסיף לה (ולדגמי קאנון נוספים) את התוסף החינמי chdk, שכבר דובר בו בעבר בפורום זה. עדכנתי את התוכנה לבניית הallbest האחרונה הכוללת מכל טוב ויצאתי לנסות קצת חשיפות ארוכות במיוחד ושיטות מיסגור. מאחר שמדובר ב-HDR להמונים ובזול, אני ממליץ בחום על תוכנות חופשיות שזמינות גם ללינ…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אולי אתם לא מכירים את התוסף אבל כן יודעים איך לעשות את מה שאני רוצה. אז הנה הסבר ותמונה: כשלוחצים קליק ימני על העכבר יש את האפשרות לראות את התמונה באמצעות התוסף (למי שהתקין כמובן). ואז נפתח חלון חדש ואפשר להגדיל את התמונה. בתמונה שצירפתי, אני הגדלתי ובחרתי להתמקד בחלק הדרום מזרחי. כשזה באינטרנט זה מצויין. אבל מה עושים שרוצים להשתמש בזה בתמונות שכבר בדיסק הקשיח? אולי יש תוכנות שעושות עבודה דומה ולכן חשבתי לשאול פה הנה עוד תוכנה שאני מחפש: אם יש לי 4 תמונות ואני רוצה לאחד את כולם באופן כזה שכל אחד יהיה בצד אחר של המסך. איך עושים את זה? אפשר לפתוח את כולם, להעתיק, להדביק בקובץ חדש ב'צייר' ואז לסדר אותם שיהיו בצד. אבל זה לוקח המון זמן ומוציא את החשק. צירפתי דוגמא לאיך שאני רו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.