עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by benor,

1 - שחור ולבן 2 - מדרגות לשמיים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

לפי מה שהבנתי היבואן הרשמי של FUJI בארץ הם קבוצת שמעוני (תקנו אותי אם אני טועה) באתר WWW.ZOOM4U.CO.IL מציעים אחריות של החנות עצמה (הם אומרים שהם מייבאים בעצמם את המצלמות) מישהו מכיא את החנות ויודע אם אפשר לסמוך עליה.?.?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by Shadowman,

חוות דעת בבקשה חולה על התמונה הזאת ;D אני ציירתי... יותר נכון השיעמום לפעמים זה בנגטיב מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by IceMan_22,

שלום, אני מעוניין לקנות חצובה למצלמה מסוג Fuji Finepix S5500. רציתי לדעת האם לכל החצובות יש סטנדרט חיבור למצלמה, הברגה, הרכבה וכדומה.. ודבר נוסף שרציתי לדעת, מה הם טווחי המחירים בין החצובות? אני מעוניין בחצובה בגובה של 70 ס"מ לפחות. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by GAL_FX,

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by Chevy,

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by musari,

[attachment deleted by admin]

8. יופי !!! אז אחרי שקנו לי מצלמה חדשה מדגם SONY T500 עם כרטיס זכרון 4 GB ובטריה ספייר לכבוד הולדת בתי הבכורה, הצלחתי לאבד את המצלמה עם הבטריה הספייר בהמלך ההליכה מהבית לאוטו בדרך ל..............איך לא ? לבריתה. לאחר חיפוש נרחב ותליית שלטים במקום מגוריי הגעתי להשלמה שאת המצלמה הזו אף אחד לא יחזיר לי וביום שישי אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. השאלה היא האם לקנות מצלמה זהה 1:1 כפי שהיתה לי או לקנות מצלמה אחרת . האמת היא שנורא אהבתי את המצלמה הזו (במיוחד את מסך המגע שלה), את איכות הצילום והאפשרות לצלם ב 16:9 אך יחד עם זאת היו לה שני חסרונות בולטים לטעמי 1. מצלמה זללנית מאוד - דבר שלא כל כך מפריע לי כאשר יש לי בטריה ספייר אך נראה לי שככל שהבטרייה נטענת היא , כמו כל סוג של בטריה,…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by shlomom,

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by fungiman,

לאחר חודשים בהם חשבתי שהיא נגנבה, צצה לה פתאום ה-A630 הישנה שלי. לעמת ה-F40 הצנומה, ה-A630 עם 4 סוללות ה-AA, המסך המפרקי והגריפ הגדול נראת כמפלצת. שימוש קצר רק חידד את הנקודה שכ-P&S ה-F40 עדיפה בהרבה, עם מצב אוטומטי טוב יותר, צבעים עשירים יותר ויתרון של לפחות סטופ אחד מבחינת הרעש ב-ISO מעל 200. לקאנון, יחד עם זאת, יש מספר יתרונות טכניים מעניינים. מלבד בקרות ידניות מלאות (מצבי M,Av,Tv "אמיתיים") ניתן להוסיף לה (ולדגמי קאנון נוספים) את התוסף החינמי chdk, שכבר דובר בו בעבר בפורום זה. עדכנתי את התוכנה לבניית הallbest האחרונה הכוללת מכל טוב ויצאתי לנסות קצת חשיפות ארוכות במיוחד ושיטות מיסגור. מאחר שמדובר ב-HDR להמונים ובזול, אני ממליץ בחום על תוכנות חופשיות שזמינות גם ללינ…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by idanmal,

שלום לכולם אני מעוניין לעשות צילום פנורמי עם המצלמה שלי אבל לא מוצא את הפונקציה הזאת .....מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by ido-nava,

שלום, יש לי בעייה במצלמה מדגם SONY DSC-W70, כאשר אני מפעיל אותה המצלמה רושמת: 'access' במסך שחור ואין אפשרות לעשות כלום חוץ מלראות את התמונות שעל הכרטיס זיכרון ... החלפתי בטריה, החלפתי כרטיס זיכרון ופירמטתי אותו, דרך הצפייה בתמונות במצלמה הצלחתי להכנס ל SETUP ועשיתי ריסט למצלמה .. עדיין לא עובד .. ניסיתי להכנס לכל המצבים של המצלמה מחדש ולא הצלחתי ... יש לציין שהאת המצלמה קניתי בתאילנד ... אם מישהו מכיר את הבעיה או יכול לעזור אני אשמח ... נ.ב ישפאר יעזור לי בבזה עם אני יתקשר?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by dsane,

כמה תצלומי צפורה כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by yair_b,

האם כדאי לקנות פלאש ועדשה לאולימפוס e-510 אני רוצה לקבל שיפור משמעותי במהירות הפוקוס של המצלמה בתאורה נמוכה. מה עדיף לקנות פלאש fl-50 או עדשת 14-54 2.8-3.5 דור ראשון. שאלה נוספת משהוא מכיר את שני המוצרים אני מפחד שהפלש גדול מידי על המצלמה. ואך העדשה הזאת מבחינה אופטית .והאם יכולת המקרו שלה מספיק טובות. והאם אני יקבל שיפור בפוקוס רק אם אני יחליף את העדשה. יש לי שני עדשות קיט.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by benor,

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by sashaefi,

לכל המעונין שיהיה בהצלחה.אני בעצמי שוקל לקנות למרות שאני לא זקוק לעד מצלמה כרגע. http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1312&aff=zap

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  17. סתם תמונה שצילמתי דיי מיזמן...קצת לא ממש יצא בפוקוס אבל לפחות משהו השם שנתתי לא ממש מתאים אז תמליצו על משהו.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by approx,

http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00556.jpg מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. מבקש המלצה לבטריות נטענות ל CANON A620. מצאתי סט של 4 סוללות AA של energizer + מטען ב119 ש"ח. הן מדורגות כ1700 MAH. האם הן נחשבות חזקות? לכמה זמן בערך הן יספיקו? האם לחפש משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by hakoki,

panasonic dmc-lz2 זום אופטי x6 וידאו פלוס קול 5 מגה פיקסל מה חושבים עליה? כמה שווה מבחינה כספית? כמה איכותית? ולאיזה רמת צילום? בערך חובבני פלוס, לא?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. הלן. A520 בת יומיים. צילמתי בה כרגע בערך 100 תמונות, רובן המוחלט בלי פלאש והיא קצת התחממה ??!?! זה תקין או שלפנות לאחריות ? תודה .

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  22. אז ככה, קניתי לפני איזה חודש-חודשיים מצלמה של אולימפוס MJU 700. 7 מגה פיקסל, 3 X זום 1 ג'יגה זיכרון וכו' וכו'.. השאלות שלי הן כאלו: 1. מה ההבדל בין אם אני מצלם את התמונות על 1024X768 או על 2048X1536 או על 3072X2304 או יש לי עוד אפשרות במצלמה שהיא אותו דבר כמו 3072X2304 אבל תופסת יותר מקום. מה ההבדל בהן? אני בד"כ מצלם על 2048X1536, איכות מעולה לדעתי, במחשב רואים טוב(בלי קשר לאיכות התמונות במצלמה). 2. בלילה יוצאות לי תמונות גרועות!! אם אני מתקרב לתמונה שצילמתי קצת אני רואה נקודות אדומות ואפורות כאלה שגורעות מהאיכות של התמונה, אם האובייקט לא קרוב מספיק לפלאש, אז לא רואים אותו בכלל אם הוא לא מואר וכו'... יש לי מצב צילום לילה במצלמה אבל הוא ממש דפוק, כל תמונה לוקח לו לצלם איזה…

23. שלום, אני אסביר. הרעיון שלי הוא לעשות פוסטר או לפחות A3 לחדר מחשב. מאחר ורוב מה שאני מנסה לעשות בזמני החופשי זה לשחק, הרעיון הכללי הוא ללכת על הכיוון זה. הרעיון שלי בגדול הוא כזה (תהיו סובלניים, זה נחשב פרץ יצירתיות בלתי יאמן לגבי): לקחת Wall Papers באיכות טובה - נאמר 1600x1200 ומעלה (מה לעשות, אין הרבה ברזולוציות גבוהות יותר) להשתמש בתוכנת גרפיקה, ליצור דף חדש בגודל A3 נניח ולהתחיל לפזר עליו את הקבצים. מעין קולאז' שכזה. את המוצר המוגמר להדפיס על דף באיכות טובה מאוד (לא בבית מטבע הדברים) והרי לכם פוסטר אישי ומגניב. עד כאן הרעיון. השאלות.. - איך ניגשים לדבר כזה? - האם זה ריאלי בכלל? - תוכנת הגרפיקה שואלת אותי בפתיחת קובץ חדש, מה הרזולוציה שאני רוצה בפיקסלים לס"מ. ה- defa…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by הנווט,

שלום ערכתי והעברתי סרטים מהמסרטה הדיגיטאלית שלי למחשב באמצעות תוכנת MOVIE MAKER. שמרתי את הסרטים בפורמט DV-AVI. כאשר אני מנסה לצרוב אותם (באמצעות NERO 7 ) לפורמט DVD , אני אומנם מקבל את הסרט אבל עם קול משובש ומעוות . אודה למי שיכול לייעץ לי איך לפתור את הבעייה או להמליץ על הדרך להעברת סרטים ממסרטה דיגיטאלית לפורמט DVD. תודה הנווט

25. Started by shon,

אהלן! רציתי לשאול האם במצלמות slr כשאני משנה ידנית את טמפרטורת האור (דרך סולם קלווין), רואים את שינויי הטמפרטורה גם בעינית(viewfinder) עצמה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.