עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם, אז ככה, אמא שלי היא מעצבת תכשיטים והיא צריכה לצלם את התכשיטים שהיא עושה ולהעלות לאתר שלה. יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב. חשבתי על 3 דגמים: 1. CANON S5 2.PANASONIC DMCFZ18 3. SONY DSC H7. מה אתם ממליצים לי?? ועוד דבר... יש אולי איזה מקום שעושים שם טרייד אין של מצלמות, כי אני צריך להפטר מהמצלמה שלי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה... תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המצלמה מיועדת לאחותי אני רוצה שיהיה לה אפשרות לצלם ב1080P ומספיק שטח אכסון -כי זאת מצלמה שיכולה לשרת אותם גם 10 שנים במקרה שתחזיק לא צריך דברים מיוחדים כי הם לא צלמים מקצועים ואני לא רוצה לקנות סתם לפי מפרטים כי אני לא מבין גדול בתחום בתודה לעוזרים -קרירין

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by ben007,

תקציב - 200-300 דולר, כמה שפחות יותר טוב אני יודע שהתקציב מוגבל, אבל המצלמה היא לשימוש ביתי חובבני. המצלמה חייבת להיות מהדיוטי פרי ( קישור למטה ) http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=80 ( מצלמה שמקליטה על קלטות, אם אנחנו עדיין בעידן הזה ( סליחה על הבורות בנושא ) ) BTW אם משהו יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין מצלמה דיגיטלית לאנלוגית אני אודה לו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by DRz,

שלום לכולם, אבא שלי דוחק בי למצוא לו מצלמת וידאו דיגיטלת, אבל אני לא מבין כלום בתחום. אני מחפש משהו לא יותר מידי יקר, שיוכל לשמור לפחות שעה של סרט באיכות טובה האם קיים משהו כזה ? כמה זיכרון בדרך כלל צריך לקנות ? אשמח לכמה פרטים.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. אני צריך מצלמת Mini-DV, עם FireWire כמובן, עם כניסת מיקרופון. עדיף 3CCD, כמה שיותר זולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  6. זקוק להמלצה למצלמת וידאו ב-2000ש"ח עדיף HD [HIGH DEFINITION] אם ניתן להשיג כזאת במחיר כזה ואם כן אשמח לקבל את השם המלא ולינקים. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת.... אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על כל המלצה וכמובן נושא האחריות והמכס אם מישהו יודע. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  8. היי חברה אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטליות, ורציתי עזרה קצת בין החברות מה כדאי מה לא ואיזה פורמטים כדאי והאם בDV או בהארד דיסק וכו'...התקציב הוא מקסימום בסביבות ה5000 ש"ח. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  9. ויש לי שתי דרישות עיקריות : 1.שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית 2.חברה מוקרת

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  10. שלום לכולם צריך המלצה למצלמה וידאו כיס או קומפקטית שתצלם ב HD עדיף עם זום אופטי ויכולת לצלם גם בחושך או לפחות התנאי תאורה לא מושלמים. כרגע מופיעה באחד מאתרי הקופונים מצלמת כיס של JVC מחיפוש בזאפ המחיר למצלמה הספציפית הזו אטרקטיבי, כמו כן יש מצמלמות דומות של מספר חברות שונות כגון פליפ, קריאיטיב, קודאק, סוני, סמסונג וכל מיני חברות שאני לא מכיר. אשמח לקבל המלצה על חברה ודגם ספציפי לא חייבים להגיע למגבלות התקציב (ראיתי דגמים החל ה300 ש"ח). ושאלה אחרונה האם מצלמה של סלולרי כמו סמסונג גלקסי S יכולה לתת תוצאה דומה. תודה מראש חזי

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by Esparco,

שלום אנשים. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו בתקציב של עד 2000 ש"ח. המצלמה תשמש בעיקר לצילומים משפחתיים , לא משהו מקצועי. וחשוב שמדיית ההקלטה תיהיה HARD DISK. אם תוכלו לתת לי המלצות אני אשמח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  12. שלום פורום צילום אז ככה- אמא שלי עכשיו רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, ובקשה ממני שאני אבדוק בדיוק מה מי ומו... אבל אני מבין במצלמות כמו שאני מבין סינית, אז בשביל זה יש אתכם!.. קיצר תציעו איזה מצלמות כאלה כדאי לקנות, אבל בעיקר גם מה חשוב שיהיה במצלמה, אילו תכונות, אילו חברות הן נחשבות טובות, וכו'.... אין תקציב מדוייק, אני מעריך שזה לא יהיה יותר מ1000ש"ח, ( קצת מדי?....) תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by chenrp,

שלום, אני רוצה המלצה למצלמת וידאו עד 1200 שח. ראיתי שיש מלא שצורבים על DVD ויש המקליטים על כונן HD ויש על פלאש. נראה לי פלאש הכי טוב כי אז המלצמה קטנה יותר וקלה יותר. יש המלצות? תודה.

• 30 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. בקשר למצלמת וידאו עדיף שתקליט על דיוידי או דיוידי קטן, או קלטות. אם יש מצלמה מומלצת במיוחד מסוג אחר אז גם אפשרי.. והמצלמה הדיגיטלית מה שמומלץ בתקציב.. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by frogface,

תקציב עד 2000 ש'ח כולל כל הציוד הדרוש להפעלה והחסנה. השימושים הם למטרות צילום ביתי טיולים וכדומה. חשוב מאוד שההקלטה תתבצע על כרטיס SD או משהו דומה לזה כדי להעביר למחשב שכלול בתקציב. רצוי זום גבוה ואיכות תמונה טובה בברכה ארז נ.ב תודה לעונים ולעוזרים

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. ראיתי את זו מצלמת וידאו דיגיטלית SDRH80Panasonic אם יש המלצות למצלמות דומות טובות יותר תתקבלנה הצעות בברכה הייעוד שלה הוא צילום בבית את הילד טיולים וכדומה לא מקצוען בצילום אבל צריך שיהיה איכות סבירה {שלא תמליצו על מצלמה וידיאו של סרטונים שרואים בהם את המרובעים האלה } אם יש אפשרות שהיא תבוא עם תיק נשיאה זה יהיה טוב בברכה ארז

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. <נושא>, עם דגש על איכות. תודה!.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by R0tem1,

המצלמה היא קנון 5D טווח בסביבות ה24-105 (עדיפות לצד הצר) חובה מB&H בסביבות ה400$ תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by m1ke,

אני לא מתכוון ל Blower - ניסיתי ולא עזר, מדובר בלכלוך עקשן במיוחד. בהתחלה רציתי פשוט למסור לארליך אבל קצת סיבוך (למסור עד 2 לאסוף אחרי..) ומבחינת מחיר נראה לי עדיף פשוט לקנות ערכה ולעשות לבד (נכון כרוך בסיכון אבל אם יש לך מצלמה דיגיטלית מתישהו צריך ללמוד לעשות את זה לא?). הקניה כנראה תהיה מ B&H.

20. אהלן חבר'ה.. Kom.. Chevy.. המצלמה שלי הפסיקה לתפקד, ומצלמה אחרת סובלת משריטה מעצבנת בעדשה. אני צריך מצלמה חדשה, בעיקר צילומי מאקרו של תכשיטים, בסגנון המוצרים שניתן לראות כאן: www.milkool.com אני מעדיף קומפקטית יחסית שלא צריך בשבילה נרתיק נפרד, אחרת מניסיון אני פחות מסתובב איתה. אם יש לה וידיאו נחמד מדי פעם לצלם הופעות של החברה זה יהיה נחמד, אבל לא חובה. ניסיתי להשתמש ב-350D של ידידה עם עדשת מאקרו יעודית, אבל בגלל שאין לי ממש ניסיון בפרמטרים של צילום דווקא התקשתי להוציא תמונות איכותיות. מצרף תמונה אחת שיצאה לי ממנה שיצאתי מרוצה. סה"כ התמונה יותר איכותית ממה שיוצא לי בד"כ - אבל האם שווה להוציא עכשיו את ה-3000 שח על מצלמת DSLR ועדשה? גם לא מעט תמונות יצאו לי יותר גרו…

• 39 תגובות
    • 13.1k צפיות
  21. Started by R0tem1,

דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by yotam77,

שלום אני צריך המלצה לקניית מצלמה בסכום של עד 600 שקל תודה יותם

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. איזה מצלמה יותר תתאים בעקר לצילום במסיבות או יותר מומלצת בכללי ? ??? Canon A410 או Fuji FinePix A345 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  24. שלום, רכשתי מצלמת ניקון D90 עם עדשת הקיט 18-105 (קוטר פילטר מבוקש 67 מ"מ) אני רוצה לרכוש פילטר שכל מטרתו היא להגן על עדשת המצלמה. חשוב לי שהפילטר יהיה איכותי ולא יגרום לשינויים בתמונה. אני מתכוון לרכוש את הפילטר דרך אי ביי בשביל להוזיל עלויות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. עם כול האופציות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.