צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במצלמה אני עושה קליפ אוו תמונה זה הכול שחור לא
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כותרת. בנוסף עדיף שתהיה בגודל סביר ולא כבדה מידי, וגם יפה בלי תוספות מכוערות או משהו. אם יש אפשרות להכניס בטווח הזה מצלמה עם אפשרות לצילום סבירה בלילה זה מעולה. בעקרון ההורים שלי רוצים מצלמה לשימוש משפחתי אני חושב ללכת קצת יותר רחוק עם עצמי, אולי להתחיל לצלם. שוב: מומלץ לא יותר מ2000 ש"ח. אני מקווה שיהיה מקום להרבה תמונות על מצלמה כזאת, ובנוסף שאפשרי למצוא מצלמה בדרישות שלי במחיר הזה. תודה מראש. נ.ב. אולי אתם מכירים חנויות טובות באיזור נתניה-ת"א שאפשר לקנות את המצלמות המומלצות?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ביקשו ממני המלצה למצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח כולל משלוח... (אם אפשר אז גם תתנו לינקים בבקשה...)
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מצלמה Olympus C-770 Ultra Zoom מצלמה מצויינת בכל אספקט שלה ודיי הופתעתי לראות שהיא מצלמת וידאו ברמה כזו [ למעשה המצלמה עדיין לא הגיע ליידיי אלא ראיתי תמונות וסרטים שאחרים עשו איתה] השאלה שלי היא : האם מישהו יכול להסביר לי בצורה עיניינת ומפורטת את ההבדלים בין הוידאו שלה [ היא דוגמת ןוידאו בשני פורמטים עיקריים QuickTime ב15 fps וMpeG4 ב30 fps ללא הגבלה] לבין נגני וידאו יעודיים כמו נניח SONY DCR HC32E ? אני חושב שגם הסוני דוגמת ב30 fps אני מניח שהיא עושה את זה ברמה של 640*480 גם ואולי יותר אבל מה ההבדל בין שני הדגימות למרות שהם ניראים אותו דבר על הנייר, האם יש הבדל כי ראיתי שאיכות ה QuickTime טובה בהרבה מMpeG 4 , ואם זה אותה רמה של צילום מדוע למעשה קונים בכלל …
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה דיגטלית מדגם DS3661, כל מה שרציתי לעשות זה להפוך אותה למצלמת רשת ולהגדיר אותה במחשב. אבל אני לא מוצא דרייברים, כשאני מחבר אותה למחשב עם מערכת הפעלה XP + SP2 רק נוסף לי כונן נוסף של הכרטיס זיכרון. עשיתי חיפוש קטן וגליתי משהו מוזר המצלמה משווקת תחת כמה שמות לדוג': על המצלמה שלי רשום dgcam DS3661, בדיוק דגם זהה ראיתי עם שם מותג Aosta DS3661. האם למישהו יש דיסק התקנה או דרייברים עבור מצלמה זו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
עלה נושא, האם כדאי לקנות מצלמה מחודשת או חדשה? מהי מצלמה מחודשת? 1. מצלמה חדשה שהוחזרה לחנות (לא עמדו בזמן אספקה, לא המוצר שביקשו, הלקוח התחרט) 2. מצלמה שהתקלקלה וחזרה מתיקון 3. מצלמה שזוהתה כפגומה עוד במפעל, עברה תיקונים ונמכרה 4. מצלמה שנרכשה מספק שמתקן מצלמות ומוכר אותם לחנויות יתרונות 1. מצלמה במחיר זול משמעותי מהמחיר של חדשה. אפשר לקנות מוצר שלא עומד בתקציב שלך ולא היית מסוגל לקנות בצורה אחרת. 2. לפעמים המצלמה היא חדשה ותקינה לחלוטין חסרונות 1. הוצאה של אלפי שקלים על מוצר שהוא סה"כ משומש ועתידו לא ידוע 2. עבר לא ידוע - למרות שהיא תקינה. היית קונה מצלמה שנפלה לים? שמישהו התעצבן וזרק אותה על קיר? 3. קניה של מצלמה שאולי יש לה תקלה כרונית (כלומר לא תיקנו אותה או חשבו שת…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ואני מתלבט בין הדגמים האלו. מניסיון שיש לי עם ניקון, ישנה בעיה בצילום במקום עם תאורה חלשה. השאלה היא האם בדגם זה ישנה בעיה מסויימת. כמו כן אשמח לקבל חוות דעת על הקנון. חשוב לי לדעת על קלות שימוש וזאת מפני שהיא אמורה לשמש את ההורים שלי.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000 למצלמה + כרטיס זיכרון כרטיס זיכרון אין לי בעיה לקנות משומש ולכן על הכרטיס אני שם 150 בצד מכאן שעל המצלמה אני שם 850 ש"ח אז אני אעגל את זה ל-900 האם יש מצלמה 3-4 (רצוי 4) מגה פיקסל של חברה איכותית (אולימפוס, קאנון) עם זום אופטי (חובה!) האם כדאי לי להשקיע כבר במחודשת בתקציב הזה על מנת לקבל משהו יותר טוב? או שללכת רק על חדשה? תודה מראש לעוזרים. נ.ב. אם זה אפשרי רצוי מצלמה קומפקטית ויפה (ולא כמו קאנון סדרה A עם העיגול הזה בקצה..חח)
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
חברה יש לי בעיה דיי דחופה! צילמתי סירטון במצלמה הדיגיטלית ושאני מעביר למחשב אז אני רואה את הקובץ של הסרט, פותח אותו ואני שומע רק סאונד, לא רואה את הסרטון! מה לעשות??? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
את התמונה הזאת צילמתי על מזח באחד מהיובלים האינסופיים של האמזונס בבוליביה. זה כמובן כשהילה של אחד מהכוחות הכי חזקים בעולם אופפת אותי ,ואיזה ענן התחיל להתקדם לעברי ממעלה הנהר. חצובה קטנה ,חשיפה של 15 , וISO400 עזרו לעניין. השתמשתי בניקוי רעשים חביב שנותן לצילום "נופך ציורי" , ואני שם כאן להשוואה גם את הצילום עם הרעשים המקוריים ועוד צילום מהאיזור המהמם. *עריכה : תמונות נוספות בעמוד הבא. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת צילמתי את השקיעה בחוף בכנרת ויצאה תמונה דיי מיוחדת לדעתי, אפילו שמתי אותה כרקע בשולחן העבודה . מה אתם אומרים ? : http://photos.walla.co.il/isnocs
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אתמול, בזמן שהיינו אצל חבר ועשינו על האש, המשכתי בתוכניתי הזדונית לנסות ולעוור את Yanushka. במקרה גם יצאה מזה תמונה טובה והרי היא לפניכם בקישור הבא: מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צולם ב-a510 כמו שאתם שמים לב ללא אמצעי תאורה נורמלים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הראשונה מקורית והשנייה עם עריכה נחמדה לדעתי ולא שגרתית מה דעתכם? (אם מישהו מעוניין ב-EXIF אני ארשום במידת הצורך)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב מצומצם אבל אני צריך משהו דיי איכותי (אם קיים) שיצלם באיכות סבירה,יש חייה כזו?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
<נושא>, עם דגש על איכות. תודה!.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני נוסע לארה"ב השבוע... הייתי מעוניין לדעת איזה מצלמה הכי טובה לקנות? אני לא מבין הרבה, הצרכים שלי הם: מצלמת סטילס איכותית. זום אופטי הכי גבוה שאפשר (מינמום X4). 5 מגה פיקסל לפחות. שתהייה חברה מוכרת. יש אפשרות קצת יותר מ- 300 דולר... תודה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
היי כאשר אני מבקש להקליט סרט עם המצלמה זה עוצר אוטומטית אחרי 3 דקות בדיוק של הסרטה קניתי זיכרון יותר גדול - 256 ועדיין עוצר אחרי 3 דקות, איפה אני יכול להגדיר לו להשתמש בכול הזיכרון ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ראיתי את האפשרות הזאת במצלמה OLYMPUS C470 ואני מתלבט אם לעשות את זה או לא... זה בעצם אמור למחוק את כל התמונות נכון? זה לא יעשה איזשהו בלאי לכרטיס כמו שקורה עם דיסקים קשיחים בד"כ? והאם זה משנה שזה כרטיס ? עדיף למחוק אחת אחת ידני?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קצת אסטרונומיה לחובבנים Spectacular Conjunction - 6.22.2005 Mercury, Venus and Saturn are converging for a spectacular close encounter this weekend
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד שקיעה מהממת מאחת השבתות שלי, ניקון D100 (ששששש...) 8) [attachment deleted by admin]