עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אין לי תקציב כי אני לא יודע מול מה אני מתמודד אני צריך מצלמה איכותית עם זום ארוך,שיהיה בה מסך LCD מאחורה,צילום וידאו,סינון עיניים אדומות וכל מיני פיצ'רים שיעזרו לי לצלם בצורה הטובה ביותר,אני לא צריך מצלמות מפלצתיות כאלה שעולות בין 1000 ל2000 משהו טוב וחברה טובה שיספקו אותי כי בתכלס אני לא צלם מקצועי ואין לי מעבדה לצילום..חחח תודה ציון

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. אני נוסע לאילת בעוד שבוע שבועיים אז חשבתי בוא נקנה מצלמה אז אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בין 1800-2000 שח (מצטער אם זה לא מתאים לפה לא יודע לאין זה אמור להתאים)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בבקשה מיגוון של מחירים (בין 500 ל1000) ואם אפשר תמונות הדגמה מהמצלמות תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. חבר שלי מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של 500 שקל (אפשר קצת לחרוג) חשוב גם שהיא תוכל לצלם סירטוני וידיאו אני חשבתי אולי ללכת על זאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=610_35_420&products_id=6330 מה אתם אומרים? למישו יש עוד הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש מצלמה דיגיטלית קטנה, עם איכות תמונה טובה ושאפשר לצלם איתה פריטים מקרוב. (לקטלוג) התקציב הוא מקסימום 1500 שקל (כולל מטען, כרטיס זיכרון ובטריות)

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  6. לחבר טוב שלי יש ילד בדרך והוא רוצה לקנות מצלמה. לפי דעתי זום X3 ו3 או 4 מגה פיקסל יספיקו לו, אבל איזה מצלמה כדאי לו לקנות ? חשוב מאוד שהמצלמה תהיה פשוטה לשימוש ורצוי שיהיה סאונד באפשרות של הוידאו.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אבל אין לי ואני לא רוצה וצריך מצלמה איכותית ב2000+ ש"ח. התקציב שלי עומד פחות או יותר על 1000 ש"ח (אפשר קצת לסטות). הדרישות שלי- - מצלמה עם זכרון שיספיק לצילום הרבה תמונות. - איכות תמונה סבירה לא יותר מזה. - חשוב שיהיה אפשר לכוון את האיכות של התמונות - יתרון:סרטי וידאו קצרים עם קול - כמובן שיהיה מסך. - עדיפות לקומפקטית. אם אין מצלמות כאלו בתקציב הזה, אז איזה אופציות קצת יותר יקרות קיימות? בכל מקרה המטרה היא אינה צילום מקצועי, אלא צילום דברים מצחיקים בבצפר, חברים, טיולים, וכל מיני שטויות, בפירוש לא נופים ותמונות עם איכות...

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  8. שלום כולם הורי טסים בקרוב לחול ואנו חושבים לקנות מצלמה דיגיטלית חשוב מחיר אטרקטיבי איכות טובה ושתתחבר למחשב בקלות ובלי בעיות. תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ואם אפשר גם לינק מאיפה אפשר לקנות אותה תודה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  10. שלומות, אני צריך המלצה למצלמה עד 800 שקל לידידה שלי, מה בתחום המחירים הזה משתלם, ואיכותי ועם אחריות טובה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ואשמח לייעוץ הנה השאלון , אשמח לעזרה תודה שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? גמיש 1000-1200 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום ותאורה חלשה/תאורת בית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). סביר להניח * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. צילום באור חלש ללא חצובה * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצונ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. למה מצלמות דיגיטליות כ"כ אטיות? אי אפשר לשים זיכרון DRAM ב- 2$ כדי שמהירות לא תוגבל למהירות ה- SD? חשוב לי במצלמה שני פרמטרים: - מהירות צילום (2 תמונות בשניה ללא FLASH, עם FLASH קצת פחות) - גודל מאד קומפקטי (חצי גודל מ-F31) איכות תמונות - עדיפות שניה. האם בכלל קיימות כאלה מצלמות? תקציב 1500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  13. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מצלמה דיגיטלית חדשה וצריך שהיא תהיה : -קומפקטית יחסית -זום אופטי גדול ( מעל X5 יהיה נחמד ) -צילומים בתנאי אור גרועים/חושך מצויינים ! זה אחד הגורמים שאני צריך מצלמה חדשה. -צילומי נוף ומאקרו גם מצויינים -בתקציב של 1500 ש"ח(לא עובר את התקציב) קיבלתי המלצה על המצלמה : FUJI F100 FD איך היא יחסית לדרישות שלי ? אשמח לעוד המלצות תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ידידה שלנו רוצה לקנות מצלמה פשוטה וטובה טווח מחירים-200-250 דולר,כנראה שתקנה את זה בדיוטי פרי או משהו כזה... חשוב לה שתהיה סוללה נטענת.... ולי יש כמה שאלות,קנינו לא מזמן מלמה פוג'י F40, ותמיד כשאני מצלם על מצב אוטומטי התמונות יוצאות כהה ביחס לסביבה,אפילו שעדמתי באמצע היום בחוץ שהיה מלא שמש ואור עדין תמונה כהה יוצאת,זה מעצבן למה זה ככה? תודה מראש

15. עדיף אפילו פחות אני צריך שתחזיק מעמד להרבה זמן עם אחריות והכל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  16. שלום אני אשמח באם תוכלו להמליץ לי על מצלמת וידאו בעלת זום אופטי טוב, צילום לילה (מינימום CANDEL LIGHT) תמיכה בקלטת או דיסק (לא רק זיכרון פנימי) וכמובן איכות הקלטה טובה באם יש עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם אז אשמח אם תוכלו להצביע גם עליהם ביחד עם ההמלצה המחיר הוא לא סופי - שיהיה סביר (לא צריך ת HIGH END שעולה עשרות אלפים ) תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. היי חברה. אני יודע שיש כאן כמה אנשים מתמצאים בתחום, לכן אני פונה לכאן ליעוץ. עברתי עד אכשיו בכמה חנויות, וקיבלתי המלצות חמות על הפוג'י S5600, האם היא טובה כפי שמשבחים אותה, והאם במחיר של 1000 ש"ח היא שווה את הקניה. כמו כן מצאתי את המצלמה הזאת: http://camera.co.il/Sale.asp?pid=1152. מה דעתכם? כאמור המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, חברים, טיולים, וכו.. השמח לשמוע על עוד אופציות. תודה.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  18. שלום, אני מחפש המלצה למצלמה חדשה. הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא הגודל הפיזי שלה- אני מחפש מצלמה קטנה וקלה מאוד, כזו שאפשר יהיה לקחת בכיס בלי שתעיק יתר על המידה. עוד דברים הכרחיים: מסך גדול יחסית (2.5 אינץ ומעלה) זמן תגובה מהיר - המצלמה הישנה שלי אילצה אותי להמתין שניות ארוכות בין תמונה לתמונה בצילום עם פלאש -זה דבר בלתי נסבל מבחינתי, ולכן הדרישה היא למצלמה עם זה תגובה מהיר מאוד, גם בצילום לילי עם פלאש. אמינות - לא מעוניין להתחיל לרוץ למעבדת תיקונים כל חודש. חשוב מאוד שהמצלמה תיהיה אמינה ושתוכל לספוג זעזועים ומכות קלות בלי למות. התקציב די נמוך: עד 800 ש"ח. מקווה שקיים בשוק משהו שיענה על הדרישות שלי בתקציב הנ"ל. תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  19. שלום, כיוון שאני חובב צילום אז אני צריך מצלמה מקצועית (לא ביתית) כדי לצלם תמונות באיכות גבוהה. אז תמליצו לי על מצלמה טובה שנעה בין במחירים האלה.

• 81 תגובות
    • 9.5k צפיות
  20. טוב אז ככה נכנסתי לאתר הזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_cat.asp?cat_id=309&d_link=Cat_מצלמות%20דיגיטליות ואני רוצה להוציא מצלמה דיגיטלית ,הבעייה היא שאני חובבן(זאת אומרת שבחיים לא הייתה לי מצלמה וזאת הקנייה הראשונה שלי,אבל זה לא אומר שאני טמבל ותביאו לי מצלמה פשוטה) ואני לא יודע איזה מצלמה לבחור ,הייתי רוצה מצלמה איכותית,טובה,בעלת המון פונקצית(שיהיה לי הרבה מה ללמוד ממנה),אמינה,לא זוללת סוללה,חסכונית בקשר לסרטי וידאו בMB ,שאני אוכל לצלם גם מרחוק טוב ממנה כלומר שיהיה זום טוב,שיהיה פוקוס,שאני אוכל לצלם במהירות והתמונה לא תמרח,שהצילום בלילה יהיה טוב-וכמובן גם הפלאש,שתהיה מהירה,רצוי מסך LCD גדול אבל שהמצלמה לא תהיה גדולה מדי, וכל הפיצ'רים האחרים והבסיסיים שיש למ…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  21. חברים כמו בכותרת, בנוסף, המצלמה מיועדת לאוכולוסיה "מתקשה" (הורים שלי) אז שלא תהיה מסובכת מדי בתודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. פחות או יותר מחקתי והשארתי את מה שצריך. מצלמה למשתמש הפשוט בלי יותר מדי פילוסופיות והתעסקויות. דרישות: ממשק נוח, קלות בתפעול, סוללה שתחזיק לזמן רב. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700 - 500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום, נופים, אנשים * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן A80, D40 * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן בגודל A4 גג * מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? 35/28 לא ממש חשוב * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? מצלמה קומפקטית (לא דקה שתהייה בערך בגודל של ה A80) * האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע? לא נעול על שום …

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  23. שלום חברים קודם כל אני לא צלם מקצועי, אני מצלם די הרבה בסופי שבוע וזה הפך לסוג של תחביב בשבילי, כרגע אני מצלם עם Nikon D70s ויש לי בבית די הרבה ציוד של ניקון כולל מספר עדשות באיכות גבוהה מאוד של SIGMA רציתי לקנות מצלמה לטיול שאני הולך לעשות ועדין לא החלטתי אם ללכת על DSLR או מצלמה קומקטית ועוצמתית בכל מקרה התקציב שלי זה עד 4-4.5 אלף שקל כולל עדשה אחת איכותית (במקרה וזה DSLR) והצרכים שלי זה: לפחות 13 מגה פיקסל מצלמה כמה שיותר קטנה-וקלה איכות כמה שיותר גבוהה צילום מהיר והסרטה של סרטי HD ההתלבטות שלי בינתיים זה בין שני אלה, למרות שאני לא ממש מבין וסתם נדלקתי עליהם. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_eos500d.asp http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alone66,

שלום רב, צריך המלצה למצלמה עד 1000 ש"ח חשבתי על שני דגמים 1. מצלמה דיגיטלית FujiFilm FinePix S-1500 2. מצלמה דיגיטלית Olympus SP-600 או שדעדיף דגם אחר המצמצה מיועד לצילומי רגילים משפחתיים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mcnm,

שלום, אני חדש כאן.. מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אז ככה, אני לא ממש (ז"א בכלל) מבין במצלמות ואני צריך מצלמה בסביבות ה-1000 ש"ח חברים שלי המליצו לי על זאת: http://www.getit.co.il/Group/32183/436 מה דעתכם? האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.