צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
היי! הנה התמונות... האבסטרקט לא יצא לי משהו משהו יש לכם טיפים לצילומי אבסטרקטים למיניהם? :-\ תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה אין לי שמץ של מושג בצמצם, בזמני חשיפה ב ISO או בפונקציה הזאת מאקרו.... יש איזה שהם מדריכים לצלם המתחיל ללמוד להשתמש במצלמה שלו בצורה קצת יותר מקצועית מ POINT AND SHOOT???
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. רכשתי את הפוג'י S5600 לפני כמה חודשים וצילמתי מאז כמה מאות של תמונות. מה שאני מחפש זו תוכנה ידידותית וקלה לשימוש שתתקן תמונות שלא יצאו טוב (חשיפה נמוכה או גבוהה מידיי וכו). ראיתי את ההמלצה בלינק שלמטה אך אני מחפש תוכנה שתומלץ פה מניסיון אישי - אין מניעה שזו תהיה תוכנה בתשלום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3367236,00.html
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חשבתי שזה משעשע - תהנו. http://robertbenson.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/photographer-graph-1024x858.png "the HDR hole" - גאוני. חדי העין ימצאו גם איזכור ל 4chan.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמה ישנה של סוני שמקליטה לתוך קסטות, ויש שם חומר ישן מאוד שאני מת להעביר למחשב ולשמור בו. איך אני עושה את זה? בתודה מראש לכל חברי הפורום היקרים נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים:\
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האיכות לא משהוא אבל בכל זאת רציתי לשתף אותכם! [attachment deleted by admin]
-
-
קראתי מאמרים בצילום באתר קליקי, אך עדיין לא הבנתי את תורת החשיפה. הבנתי שאפשר לדמות את החיישן לאישון, ואת התריס לעפעף, אך לא הצלחתי להבין איך שולטים עליהם. הבנתי גם שצמצם של 2.8 עם מהירות תריס של 1/4 שווה לצמצם 1.4 עם מהירות תריס של 1/2... או משהו כזה, אז מה בעצם ההבדל? בקיצור, אשמח לקבל קצת הסבר על כל הענין של החשיפה, איזה ערכים עדיף לשים באיזה מצב (הטבלה באתר לא ממש עזרה לי, כי לא הבנתי למה, ולשנן לא ממש יעזור לי) וכל מה שקשור לחשיפה אופטימלית במצבים שונים (מאקרו, צילום יומיומי של אנשים וכדומה, חשיפות ארוכות בלילה) (עדכון - יום ראשון אני מזמין את הפנטקס מYNET )
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1312&aff=zap איך המצלמה בתווך המחיר? ואיך היא לעומת הS5600 והS2 IS (הגודל לא מהווה שיקול). אני צריך את המצלמה לצילומי נוף ומקומות צפופים.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היום יצאתי לטיול קצר עם המשפחה לנחל תנינים ליד הבית שלי.. יש שם מלא שפמנונים אז אחותי הקטנה זרקה להם במבה ופתאום באה שפירית ותפסה טרמפ על הבמבה:
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
צפויה בקרוב איזה תערוכה שיושקו בה הרבה דגמים חדשים או שמהו דומה שיוריד את מחירי המצלמות בצורה ששווה לחכות? אני מדבר על Fuji 6000fd אם זה משנה.....
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שלום (אולי הנושא לא קשור לפורום אם הוא לא קשור אנא העבירו אותו) יש לי מצלמת FUJIFILIM FINEPIX HS10 ZOOM X30 עם 21 מתוך 32 גיגה בייט של המיקרו אס.די. סרט מחולק ב30 דקות באיכות 1080p חיברתי את החלקי הסרט בMovieMaker בתוכנה היה אפשר לבחור 2 פורמטים לשמירה MP4 וWMV השני ניראה לי יותר איכותי אז בחרתי בוא. עכשיו יש לי צורב של ASUS BW-12B1ST ודיסקים של SILVER LINE BD-R X4 SPEED. השאלה היא: עם איזה תוכנה עדיף חינמית אפשר לצרוב את הסרט?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככ חבר שלי מחפש מצלמה דיגטלית מקצועית בטירוף כיאילו משהו שהוא יכול להיכנס איתה לתוך המים וכול זה.. יש לו תקציב של עד 3000 שקל בלחץ הוא מעדיף בפחות.. תודה רבה אנשיםם
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
^ ואיפה אפשר לקנות אותם בדקתי לגבי GP - והם די יקרים +/-150 שקל תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדר חתונה בסקייפ וצריך לשם כך מצלמה טובה שתיתן תמונה איכותית המתאימה לשידור חי. קחו בחשבון שאני כנראה לא צריך מצלמה מטורפת כי גם ככה הסקייפ יקטין את האיכות בהתאם לחיבור שכנראה לא יהיה משהו. המצלמה צריכה להתחבר למחשב על מנת שאוכל להעביר את הצילום בסקייפ. תקציב: עד 300 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צריך מצלמה לאמא... האופציות שנראות לי הן: קאנון A650 קאנון SX100 קאנון A720 פנסוניק TZ3, TZ4 סוני T200\300 אולי פנסוניק FZ8? חשוב לי שתהיה לא גדולה במיוחד (אולי ה FZ8 גדולה מדי..) אבל נוחה לצילום בשתי ידיים. מייצב תמונה חשוב, זום גבוה ( לפחות כמו ב 650) איכות תמונה בצילום במצב אוטומטי ועדיף שתהיה עינית... לי יש FZ7 ואני לא כלכך מרוצה מהתמונות שמצולמות indoors, בעיקר בלי פלאש. למעט לכוון ידנית כל תמונה ותמונה, למישהו יש עצה? תודה, KIP
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות 2 מצלמות, אחת אינטרנט, והשניה דיגטלית. אז ככה, המצלמת אינטרנט לא צריכה להיות משהו מיוחד עם גימיקים עליה וכל מיני זומים ותוספות כאלה, אפילו לא חייב שיהיה עליה מקרופון., מה שחשוב זה שיראו סבבה ושיהיה פשוט להתקין אותה, או כמו שאמרו לפני "משהו קטן וטוב" עכשיו למצלמה הדיגטלית.. היא יותר לטיולים וכאלה, משהו משפחתי... אממ מה שבאמת חשוב וראיתי את זה אצל חברים זה שיש מקרים שלוקח למצלמה שעות (ציני) עד שהיא תופסת את התמונה, חשוב לי באמת שהמצלמה פשוט תצלם בקליק אחד קטן.. אממ עדשה טובה עם זום סבבה (לא זום דיגטלי) , וגם שהיא תתחבר בקלות למחשב. אני דיי כורדי (בלי להעליב) בכל העסק הזה ובאמת שהמצלמה זה רק בישביל התמונות. תקציב פחות או יותר זה 1500 ש"ח, א…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח גלריה באיזה אתר, אבל לא גלריה של צילומים מקצועיים. אני רוצה גלריה שאני יוכל להעלות אליה צילומים שחברים יוכלו לראות. בקיצור לא משהו כמו flickr שזה לצילומים רציניים או שפליקר טוב גם למה שאני מחפש? יש המלצות לאתר? לירן.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש אתר פשוט וחינמי שאני יכול להעלות אליו אלבומים של תמונות ולשלב טקסט קצר שמתאר כל אלבום וגם כל תמונה בכל אלבום ואלבום. לדוגמא אני רוצה להעלות תמונות נבחרות מהאלבום של הצילומים שעשיתי בזמן הטיול לברזיל.(ובהמשך אלבומים נוספים של מדינות נוספות בהם טיילתי) אני רוצה שיתאפשר לי לתת שם לאלבום לצרף אליו טקסט קצר שמתאר את מסלול הטיול , ובנוסף אני רוצה להוסיף טקסט קצר לכל תמונה באלבום . אני רוצה להגביל את הצפייה רק לאותם אנשים שאני אתן להם סיסמא שתאפשר להם לצפות באלבומים (צפייה בלבד ,ללא שום אפשרות לבצע שום שינויים כמו מחיקה של התמונות או הוספת תמונות אחרות). אני מעוניין שאותם חברים יוכלו להוריד אליהם את התמונות ולהדפיסם. ברור שאין לי שום כוונה לתת את שם המשתמש והסיסמא שלי ש…
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-