צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
הסתכלתי לי באנטרנט וראיתי את דמויית הSLR של פנסוניק DMC-FZ50 שעושה רושם של משהו טוב (10 MP וזום אופטי X12) מה הפערים בין מצלמה כזאת מול מלמת SLR כמו ה400D למשל של קנון או איזשהי SLR של ניקון? אני בטוח שיש פערים רק, אנלא יודע מהם באמת.. ובקשר לעדשות, איזה סוגי עדשות קיימות היום? ואם אפשר הסברים קטנים על כל עדשה? ידוע לי רק שיש עדשת זום, ואולי עדשת מיקרו או מאקרו וזהו..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב בערך 1000 שקל עד 1500(לא שלי), מחפש מצלמה איכותית שתצלם טוב,לא מסובכת מידי לתפעול וכמובן BUILD טוב. אני לא ממש מבין בזה אז הייתי שמח אם תפנו אותי למצלמה תקציבית אך עם זאת איכותית(בהתאם לתקציב) שתוכל לספק את הסחורה לצילומי נוף,משפחה,וכו'
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אני לא ממש מבין בעניין של הסוגים ומה כדאי.. בשוק כיום יש מליוני סוגים של מצלמות וקשה מאוד לבחור מה כדאי יותר ומה פחות.. אני צריך מצלמה בעיקר לצילום משפחתי, טיולים, אם יש אפשרות לצילום נופים למינהם.. בקיצור מצלמה למתחילים אבל שתהיה איכותית, נוחה ועם הרבה מצבי צילום, וכמובן שיהיה גם זיכרון הולם, למרות שאותו כנראה צריך לקנות בנפרד, אז 512 יהיה לי מספיק.. מה שגם אני לא ממש גמיש בכסף, התקציב בערך עד 1600,1700 שקל, אבל אם זה יכלול זיכרון גדול.. בקיצור אני משאיר את ההצעות למומחים שיש פה בפורום.. ושוב אני רוצה מצלמה קטנה, קומפקטית, אבל איכותית. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלוםף מכיוון שאני רוצה לתעד את המשפחה ההולכת והמתרחבת אני מעוניין במצלמת וידאו - איכותית אך קלה חשבתי על פנסוניק SDR-H280 אשמח לדעת את דעתכם מה שמצא חן בעיני במצלמה זו זה שיש לה מייצב טוב ו-3CCD (ואני לא מתקרב לסוני עם מקל למרות שהעדשות שלהם מדהימות) כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלקנות מצלמה דיגטלית עד 1900 שקל לא יותר מיידי טוב ולא יותר מידי רע, משהו באמצע שיספיק זום אופטי יותר ב3X זום דיגטלי לא חשוב בין 3-4 מגה פיקסל ושהמצלמה תיהיה קומפקטית כמו זאת למשל: או בגודל הזה (וגם הצורה שתיהיה דומה): אני לא מבין ממש בפרטים הטכניים אז תעזרו לי בבקשה.....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אמא שלי היא מעצבת תכשיטים והיא צריכה לצלם את התכשיטים שהיא עושה ולהעלות לאתר שלה. יש לי מצלמה דיגיטלית 4MP שלא מצלמת את התכשיטים טוב והכל יוצא די מטושטש ואני רוצה לקנות מצלמה דמוית SLR, שתצלם את התכשיטים טוב. חשבתי על 3 דגמים: 1. CANON S5 2.PANASONIC DMCFZ18 3. SONY DSC H7. מה אתם ממליצים לי?? ועוד דבר... יש אולי איזה מקום שעושים שם טרייד אין של מצלמות, כי אני צריך להפטר מהמצלמה שלי ואני לא מאמין שמישהו יקנה אותה... תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים הרבה זמן היתה לי את המצלמה s3 IS של קנון, מצלמה נחמדה חוץ מדבר אחד שהיתה גדולה היום אני חושב לקנות את המצלמה IX150 של קנון גם כן מה אתם אומרים עליה? כדאי? או שיש משהו יותר טוב ב 700 שקל +- ? ראיתי גם את הדגם ELPH300 מה אתם ממליצים? אני מעיקרון מחפש מצלמה עם איכות טובה, שתיכנס לכיס, זום גדול עד כמה שאפשר , וצילום תמונות מהיר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז כמו שהיה ברור כבר דיי הרבה זמן - פנסוניק הוציאה גרסת חדשה ל-G1 שלה שתומכת צילום וידאו באיכות HD ונקראת GH1. למעט זה היא נראית כמעט זהה למקור. http://www.letsgodigital.org/en/camera/specification/2145/show.html בנוסף החברה עמדו בהתחייבות והוציאו שתי עדשות בפורמט מיקרו 4/3 של ה-G1 וה-GH1 (פורמט קטן מהפורמט הרגיל המקובל ב-SLR) העדשה הראשונה היא Vario HD 14-140mm שמצורפת בקיט למצלמה (!!!) ותומכת צילום HD. לעדשה יש מייצב תמונה פנימי. העדשה השנייה היא עדשה רחבה - Vario HD 7-14mm עכשיו רק צריך לראות מה יהיה ההבדל בינה ל-E620 וכנראה שמצאתי את המצלמה החדשה שלי סופסוף PMA מתחיל להיות מעניין!!
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 2000 שח (רק למצלמה) דוד שלי המלץ לי על ה- canon a95 התכלתי להסתכל ומצאתי גם את הדגמים s1 ו- a520 מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה מבין אלה הכי טוב...אני לא צלם מקצועי ואפילו לא חובב...מצלמה ראשונה שלי(וכמו כולם אני רוצה משהו טוב...חחח ;D ) אז השאלות שלי איזו מבין מצלמות אלה היא הכי טובה ובמה? תודה רבה לעוזרים דניאל
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב , אני שואל כאן מכיוון שהחנויות שאליהן פניתי (ולא אפרט מי הן ) לא חזרו אלי לגבי דרישות ספציפיות שאני צריך במצלמה. ברשותי מצלמת D80 אז אני מכיר קצת את החומר מצלם כבר כמה שנים טובות באופן חובבני אנחנו זקוקים למצלמה לצורך תיעוד מדעי למעבדתנו. מדובר על מעבדה ביולוגית. השימושים העיקריים הם צילומי איכות של מתקנים מדעיים - צלחות פטרי, עלים , צמחים ג'לים וכדומה (ג'ל הכוונה למשהו כזה http://www.biochem.uwo.ca/grad/images/gel.jpg ) המצלמות שאנו שוקלים הן כמצויין Canon G11 או NIKON D90 עכשיו , ברור לי שמדובר בשתי מצלמות שונות בקטגוריות שונות ובמחירים שונים - המחיר אינו מהווה פרמטר כאן. הסוגיה הבעייתי כאן ומה שלא קיבלתי עליו תשובה מן החניות הוא צילום time lapse לנו נדרשת …
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אין בעיה בכבל / בחיבורי ה USB חיברתי את המצלמה הנ"ל בפעם הראשונה למחשב (WIN XP PRO), מערכת ההפעלה לא זיהתה את המצלמה. הורדתי מהאתר של CANON דרייבר למצלמה ( (Canon WIA Driver (6.2.5) אגב, מה זה בכלל WIA ? הורדתי מכאן : http://software.canon-europe.com/Cameras/Digital_Cameras/PowerShot_A9510088.asp התקנתי, המחשב עדיין לא מזהה את המצלמה. מישהו מכיר בעיה עם המצלמה הזו ? האם יש דרייבר מעודכן יותר ? מה ניתן לעשות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה Canon PowerShot SX610 HS עד איזה נפח של כרטיס זיכרון היא תומכת? האם זה משנה אם אני משתמש בכרטיס SD רגיל או בMicroSD עם מתאם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי חוות דעת בנוגע לתפיסת האופנוע בתזוזה, לפעמים ייצאו לי תמונות מטושטשות (במיוחד האופנועים ייצאו מטושטשים). התמונות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי תמונות, בבקשה אני רוצה לשמוע דגובות. ;D http://img64.echo.cx/img64/1042/dscf02608ir.jpg http://img64.echo.cx/img64/5531/dscf02611ya.jpg
-
כאמור, כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין בשדרוג של הצילום, מעוניין ב DSLR ועדשה בסיסית אחת לכרגע (מעוניין ללמוד קצת ולשדרג, זוהי ה DLSR הראשונה). מהסתכלות על מעט מחירים בחו"ל ראיתי שה D90 עם עדשת 18-105 נמצאת בתקציב. יש עוד מצלמות בתקציב הזה אשר מומלצות? אני אביא את המצלמה בעצמי מארה"ב, ללא משלוח. כמו כן, על הדרך אני אשאל גם על אחריות, האם אחריות למצלמות מחו"ל תקפה לארץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יואו, פרסום ראשון שלי בפורום הזה... אני מתרגש... אניווי, לפני שבוע וחצי בערך חזרתי מספארי צלילה בסיני ב-מ-ק-ר-ה הייתה איתי ה-fuji s5100 החמודה שלי, מה שהביא ליצירות הבאות: שקיעה, ברקע רכס כלשהו במצרים: אותה שקיעה, אותו רכס, רק עם חרטום היאכטה עליה הייתי: אותה שקיעה, בפוזיציה מעניינת - זה רק אני, או שזה באמת נראה כמו שיגור של מעבורת חלל? זריחה... התמונה צולמה בערך דקה וחצי לפני יציאה לצלילת בוקר בראס מוחמד, כשכל הציוד עלי... :-\ (אם זה מעניין מישהו, ראינו 2 כרישים, צב שאוכל אלמוגים וספינה טבועה מלאה אסלות שמפוזרות על הקרקעית ויוצרות מחזה משעשע...) חרטום הספינה מופנה לאופק. הספינה עוגנת במין ריף אלמוגים סגור כזה, שיוצר חומה בין מים רדוד…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הערות, הארות ותגובות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו. התקציב בגדול עד 3000 אם אפשר פחות אז ברור שעדיף. השימושים בעיקר צילום ביתי ובחוץ של הילדים משפחה וכו' .. תוך כדי חיפושים נתקלתי בדגם הזה: Panasonic HC-VX870 4K Ultra HD - מוגזם או כדאי ? המלצות לדגם אחר או חברה אחרת? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-