עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by sshhaayy11,

מוזר שייש הפרש של 20 שקל בין שני המצלמות אולי הדגם z6 לא הכי טוב אם מישהוא מכיר את העניין וממליץ על משהוא ? תודה

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by oris9,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהחלטה לגבי רכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית. האפשרויות העיקריות: 1. Fuji FinepixA340 2. Olympus D535 / C370 עלות שתי המצלמות בסביבות ה-700 ש"ח. אשמח לשמוע על מצלמות נוספות בתחום מחירים קרוב (אבל מצלמות חדשות, לא מחודשות...). תודה!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by zoman,

כמה תמונות מטיול בים המלח : הערות בונות יתקבלו בברכה !!!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by someone,

אז קניתי את הA610 מPriceless, אבל משום מה לא קיבלתי תפריט מתקדם באנגלית, רק BASIC... אז יש לי כמה שאלות: קודם כל, אפשר לעשות אם זה משהו בכלל? כאילו לקבל את התפריט איכשהו? דבר שני, האם רק אצלי במצלמה החורים של הUSB והVIDEO מכוסים בעזרת מכסה שונה מזה שמגן על הכרטיס זיכרון? כאילו עשוי מחומר קצת שונה, ולא נפתח ונסגר בעזרת צירים כמו הזה של הUSB?.. דבר שלישי, איך אני מחליט כמה זמן הצמצם יהיה פתוח? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. אחרי חיפוש ארוך מצאתי את המצלמה הזו שהיו עליה חוות דעת רבות וטובות. מה אתם אומרים עליה? חוץ מזה יש לכם המלצה נוספת למצלמה דיגיטלית עד 1200 שקל? ראיתי כל מיני canon אבל על כולן רשום שצריך לחכות 10 שניות בין פלאש לפלאש...וזה לא מתאים לי. תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. שלום יש לי שאלה בנוגע לצמצם של מצלמה דיגיטלית (aperture) לפי מה שהבנתי, הוא שולט בכמות עומק המגרש (depth of field) המצלמה שלי אפשר לשנות את הצמצם מ 2 עד ל 8. ניסיתי לצלם אובייקט בצמצם רחב ובצמצם צר (והתאמתי את מהירות הסגר בהתאם ליותר או פחות תאורה), ובשתי התמונות הרקע נראה אותו הדבר, די בפוקוס. בתמונה של הפרח שבלינק הזה, יש הבדל מאוד משמעותי: http://en.wikipedia.org/wiki/Aperture בתמונה של הפרח עם הרקע המטושטש, השתמשו בצמצם של f/5, ואני השתמשתי ביותר נמוך, אמנם הרקע ממש לא היה מטושטש כמו בתמונה ההיא. מה אני מפסיד פה? תודה.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by KoM,

שמעו אני לא יודע מי מבינכם היה באזיור רמת גן ז'בוטינסקי ביום שלישי ערב יום העצמאות אבל מופע הלייזרים שבניין מזרחי הגבוהה נתן היה פשוט מפחיד, הוא פשוט ירה לייזרים ללא סוף לכל כיוון גם על הכביש ועל המכוניות וזה נראה ממש כמו מתקפה. זה לא כך כך מצחיק שאתה חוטף בתוך האוטו קרן לייזר עצומה הנה קצת תמונות להמחשה באדיבות ה-W800 שלי... הנה עוד כמה תמונות מאותו הערב עדיין מהפלאפון...

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  8. צריך המלצה למצלמה אכותית- תקציב כ2000 ש"ח שלום רב, אני צריך את המלצתכם לגבי קניית מצלמה אכותית בתקציב של 2000 ש"ח בערך הדרישות שלי מהמצלמה והשימוש העיקרי: אני צריך את המצלמה בעיקר לצילום פנים הבית, אני מצלם תמונות כמו ציורי שמן וכו' ואז אני רוצה להפיק הדפסים מהם, לכן חשוב לי: 1)מגה פיקסל גבוהה להדפסות גדולות. 2)חשוב מאוד שהמצלמה לא תעוות את קצוות התמונה 3)איכות התמונה חשובה ביותר - ראיתי שיש מצלמות שהתמונות נוטות לצאת עם רעש ברוב המצבים(לדוגמא במצלמות קנון ראיתי שהתמונות עם פקסלים נקיים יותר) 4)שהמצלמה תצליח ליטפוס פוקוס טוב על התמונה ממרחק של כ2 מטר בערך- שיצליחו ליראות את הטקסטורה של הקנבס למשל. כל השאר לא משנה לי, לא צריך לא נופים ולא כלום , רק בישביל…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. Started by adam_godin,

השניה עברה קרופ רציני... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by kingpin,

נגיד יש לי תמונה בגודל 600 או 700 kb איך אני יכול להוריד איכות של תמונה נגיד לצורך להכניס אוהת לפאלפון והיא צריכה להיות קטנה יותר מ300 kb באיזה תוכנה מישמשים אם צריך ביכלל

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by KrustyTheKlown,

לפי מה שהבנתי היבואן הרשמי של FUJI בארץ הם קבוצת שמעוני (תקנו אותי אם אני טועה) באתר WWW.ZOOM4U.CO.IL מציעים אחריות של החנות עצמה (הם אומרים שהם מייבאים בעצמם את המצלמות) מישהו מכיא את החנות ויודע אם אפשר לסמוך עליה.?.?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  12. שלום אנשים לפני מספר חודשים קניתי את המצלמה שייחלתי לה הרבה זמן CANON A95 שרכשתי ב CAMERA 4LESS חודשיים המלצה שירתה אותי נאמנה עד שחבר טוב שלי איבד לי אותה , כמובן כמו כל חבר טוב הוא קנה לי מצלמה חדשה במקומה אבל הוא רכש אותה בארה"ב הבעיה שלי עם המצלמה היא שאני לא יכול לשמור את ההגדרות שאני מגדיר את המצבים השוני כגון P AV TV M וכדומה , במצלמה הישנה הגדרתי את המצבים השונים ל צורות צילום ששימשו אותי כגון שחור לבן VIVID צמצם מהיר צמצם איטי , אבל במצלמה החדשה ברגע שאני מגדיר מצב מסוים למשל אם אני מגדיר את P לצלם בשחור לבן , אוטומטית כל שאר המצבים הופכים לשחור לבן למרות שלפני זה AV היה מוגדר VIVID . נא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by Shiker,

שלום חברים יש ברשותי מצלמה מדגם canon a590 is אין לי את דיסק ההתקנה וצילמתי מספר תמונות במצלמה ורציתי לדעת איך אוכל להעביר אותם למחשב ?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  14. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by motogt,

כשמקטינים תמונה בפוטושופ ראו תמונה. הערכים למעלה הם גודל התמונה המקורית. וDOCUMENT SIZE זה גודל התמונה כשמדפיסים אותה. עד כאן הכל נכון? מה אומר המספר בRESOLUTUON מעבר להגדרה פיקסלים באינץ'? המצלמה שלי מצלמת ב180 פיקסלים לאינץ'. אם אני מעלה את המספר ז"א שאני מקטין את גודל התמונה, התמונה הופכת להיות ליותר חדה? שאלה נוספת, כשאני עושה פעולה זו אני לא רואה שום הבדל באיך שהתמונה נראית, היא לא חדה יותר. למה זה? [attachment deleted by admin]

16. Started by yossi_s1,

טוב אז זה די דחוף... הקנייה תתבצע בשעתיים הקרובות... אני לא מבין הרבה במצלמות אבל אני אשמח לכל מיני פיצרים מעניינים (חובב גאג'טים) חשוב שלא תיהיה גדולה מדי וכמובן הכי חשוב איכות טובה. וגם הייתי רוצה לקבל המלצה לאחת יותר זולה... 600 ומטה... תודה.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  17. שלום, יש לי מס' קלטות וידאו רגילות וכן מס' רב של קלטות וידאו 8 מ"מ של מצלמה אנלוגית ואני מעוניין להעביר אותם ל- DVD . לבי הקלטות ווידאו הרגילות אני חייב אולפן/צלם או שירותי מקצוען בתחום כי אצלי בבית אין אפילו מכשיר וידאו. אבל מה לגבי קלטות 8 מ"מ מדובר בכ- 20-30 קלטות , להעביר אותם ל- DVD נראה לי יהיה יקר מאוד. מהם הדרכים היעילות וטובות להמיר אותם ? האם ישנו מכשיר ששווה לקנות לעשות זאת ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  18. מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  19. תמונות מקוריות מההופעה של גורג מייקל באנגליה שבוע שעבר צולם ב A710 חבר שלח לי אותם ישר מאנגליה... דן

20. הכרטיס זיכרון SD והמצלמה pantex optio 30 כמה אני יוכל לשמור בערך על איכות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  21. Started by mor_v4,

המצלמה פשוט לא נפתחת וגם שהיא נפתחת זה לשתי שניות והיא אומרת low battrey power החלפתי איזה עשרים בטריות (גם לבטריות המקוריות של GP) הטענתי כבר שתי סטים של בטריות GP ואני מתחיל לחשוב שעשיתי איזה טעות עם המכשיר ושגרמתי לו להתקלקל (אולי בגלל שהוצאתי אותו מהכבל USB ושחכתי לנתק אותו קודם דרך safely remove hardware? בקיצור אין לי מושג למה זה עושה את זה אבל אני מתחיל לחשוב שזה מהמצלמה,אם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה באמת נחמד כי אני נוסע עוד כמה ימים לאיטליה ואין לי איך לצלם תמונות חוץ מהמצלמה הזאת :s05:

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  22. יש לי התלבטות קשה בין 430EX II ל 580EX II. אם לשים לרגע את המחיר בצד. אין לי ממש צורך ביתרון של 580 בתחום העוצמה. ל 580 יש מחיצת BOUNCE שאפשר לשלוף, מה שאין ב 430. הדרישות שלי מפלאש הן בעיקר מילוי וצילומי מאקרו, גם כשאני יצלם אנשים, אני לא ישתמש בטווח שלו. לא חשוב לי ש 430 לא יכול לשמש בתור מאסטר ו 580 כן. השאלה היא אם לצרכים שלי 430 עם דיפיוזר יעשה את העבודה מה גם ש ה 430 יותר קטן וקל, שזה דיי חשוב לי. השאלה היא האם היתרונות של 580 מצדיקים תוספת של 500ש"ח או כמה שזה לא יהיה, כשמדובר בתוכנית הצטיידות לטווח ארוך?

23. Started by Stanly,

חזרתי ביום חמישי מאנטליה (מלון טופקאפי, מלון מדהים!!!!! חופשה אמיתית!!!!! אבל זה לא הנושא כרגע... ) וצילמתי תמונה ביום האחרון של הנוף הנשקף מהחלון, כיוון שלדעתי זה היה נוף מרהיב ביופי ובפשטותו, חזרתי הבית ועכשיו אני מפרסם את התמונה שחוברה משבע תמונות בפוטושופ, יש לציין שזוהי הפעם הראשונה שלי שאני עושה תמונת פנורמה, ולכן סביר שיהיו לי שגיאותו וכו... אשמח לקבל הערות... :

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  24. 1. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=411324 2. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=401991 בגדול לשתי המצלמות רוב הנתונים שווים או דומים, ובכל זאת, מה עדיף? *שימו לב להבדל במחיר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by dsane,

אני מתלבט בין שני מצלמות אלו ושתיהן מתאימות לי בול לתקציב. אלו מהן כדאי לבחור? בנוסף אני תוהה אם שווה לחרוג מהמחיר ולהשקיע ב fuji e510 (ה e550 היא חריגה חדה מידי כבר לטעמי). תודה מראש חג שמח. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixa500%2Cfuji_finepixe510z%2Ccanon_a530&show=all

• 0 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים