צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
כמה תמונות מטיול בים המלח : הערות בונות יתקבלו בברכה !!!
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסנן UV אם אני לא טועה ומגן מסך LCD אשר קיים במצלמה אני לא כל כך מבין במסננים אז אני מכווה שתעזרו לי. תקציב אני לא נותן כי אני לא יודע איזה מחירים קיימים ואיזה מסננים טובים ואיזה לא. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו קנון HF10 זוהיא מצלמת FULL HD 16G שמצלמת בפורמט החדש AVCHD הבעיה שלי היא כזאת: אני מצליח להעביר מהמצלמה למחשב את הסרטונים אך כל נסיון להנסות להעביר אותם לתוכנת צריבה נתקלת בתקיעת המחשב ניסיתי עם NERO 9 יחד עם התוכנה המקורית של קנון ולא עוזר העניין הוא שנשאר לי אייקון למטה אחרי התקיעה של קודק בשם HAALI ניסיתי להתקין את KLITE האחרון מחדש אך הבעיה חוזרת על עצמה לא כתבבתי בכוונה בפורום תוכנות כי נראה לי שפה יותר מבינים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותה האם זאת המצלמה הטובה ביותר בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מדובר בפוג'י FinePix F480 זה מעצבן כי היא קיימת בשביל שאוכל להנות ממנה ומסתבר שאני לא יכול. יש פתרונות?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תמונה שזקוקה לעריכה דחוף (יש פה רעיון מטורף לדעתי) A710 IS תגובות..
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי ברשותי S9500 (כמו שאתם בטח יודע שהיא מצלמת הדמוי DSLR מספר אחת בעולם) מאובזרת בצורה מדהימה וחדשה (נקנתה לפני חודש בערך) במצב 100% היא לא צילמה יותר מ50 תמונות כולל של 1GB ומגן עדשה UV עם ציפוי כולל הקופסה וכל מה שמגיע איתה וכולל אחריות אני מוכר רק אבל רק בגלל בעיה רצינית של כסף שהכנסתי את עצמי אתם מומנים לראות את המחיר הכי זול שלה בזאפ (כולל של גיגה ומגן עדשה שזה דבר חובה למצלמה הזו) ולהציע מחיר הגיוני למצלמה חדשה עם אחריות והתוספות כי אני חייב למכור דיי דחוף אני מתחייב שהמצלמה במצב מושלם ובלי שום בעיה וזה באמת שווה לכם אני מפרסם את זה פה בגלל שאני יודע שזה יכול לעניין פה הרבה אנשים שחושבים לקנות את המצלמה הזו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שאלה- תמונות שצילמתי במצלמה הדיגיטאלית שעברו עריכה כבדה מאוד במחשב כדי להפוך אותם ל"אומנותיות יותר" (לא סתם כדי לתקן\לשפר). איפה הם צריכות להיות מוצגות, פורום צילום או עיצוב? אגב חזרתי היום מפולין עם 256 מגה של תמונות....סבלנות 8) יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
זאת המצלמה של אמא שלי, השאלתי אותה לשימוש כ Hard Drive כי אני צריך להעביר קבצים באופן דחוף מהמחשב שלי למחשב שלה, למרבה ההפתעה התיקייה שנפתחת ב My Computer היא של קבצי תמונות בלבד (למרות שהיא ריקה) ואני לא יכול להעביר קבצים לשם! יש דרך לעקוף את זה ולהעלות קבצים ישירות לכרטיס זיכרון דרך חיבור USB למצלמה? או באיזה דרך אחרת? זה דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך להכין פוסטר להצגת פרויקט הסיום שלי ורציתי לדעת מה איכות התמונות שאני צריך להכניס פנימה כדי שתתקבל איכות הדפסה טובה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני אוהב לצלם תמונות שיש אחריהן סיפור,סבא שלי לחם במלחמת העולם השניה קיבל עיטורי מלחמה,אבל מת מהפגע הכי רע,סרטן,בן אדם שאף פעם לא שתה אף פעם לא עשה רע לאף אחד אף פעם לא עישן אבל בכול זאת מת לפני שהזכרתי להכיר אותו,זה רק מוכיח שהעולם לא הוגן,הוא מת לפני שנולדתי לייתר דיוק שאמא שלי הייתה בת 19 אבל הוא אף פעם לא נהפך לעוד שם שמדברים עליו במשפחה בחגים,הוא היה בן אםד טוב והיה עוזר לכולם ותמיד אני מרגיש שהיא איתי בלב. ושאני כותב את השורות האלו אני בוכה כי כול כך עצוב לי שלא הכרתי אותו ואני אף פעם לא מבין למה אנשים טובים מתים. הנה תמונה קטנה שמוקדשת לו,לא מצאתי את הדיסקיות המקוריות אז השתמשתי בתחליף,מקווה שלא העמסתי אותכם יותר מידי.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לכולם, קראתי את שני העמודים הראשונים של הפורום וקיבלתי רושם שכל מי שמבקש כאן המלצות למצלמות מבין ברוב הפרמטרים... אני לא מבינה ולו בפרמטר אחד (חוץ ממספר מגה פיקסל ;D). תמיד התעניינתי בצילום ותמיד הייתה בבית מצלמה מקצועית עם זום נשלף של ניקון (של אבא) והיא עדיין קיימת, מצויינת אך לא דיגיטלית. החלטתי שאני רוצה מצלמה דיגיטלית אך לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לבחור... מתחיל בתקציב - הרצוי מתחת ל1000 שח למצלמה. הצילום העיקרי זה טבע נופים ובעלי חיים, חו"ל (אירופה). הייתה לי התנסות אחת עם מצלמה דיגיטלית של קנון, אין לי ת הדגם אך דבר אחד הרגיז בה- הזמן שצריך היה לחכות בין לחיצת הצילום לצילום עצמו ובין תמונה לתמונה. אשמח מכל מי שמוכן לנדב מידע החל מהפרמטרים שאני צריכה לחפש …
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חזרתי ביום חמישי מאנטליה (מלון טופקאפי, מלון מדהים!!!!! חופשה אמיתית!!!!! אבל זה לא הנושא כרגע... ) וצילמתי תמונה ביום האחרון של הנוף הנשקף מהחלון, כיוון שלדעתי זה היה נוף מרהיב ביופי ובפשטותו, חזרתי הבית ועכשיו אני מפרסם את התמונה שחוברה משבע תמונות בפוטושופ, יש לציין שזוהי הפעם הראשונה שלי שאני עושה תמונת פנורמה, ולכן סביר שיהיו לי שגיאותו וכו... אשמח לקבל הערות... :
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עומד לירכוש כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ופתאום נודע לי שישנם כאלו זיכרונות במהירויות שונות למשל דוקא קינגסטון ( אחריות לכל החיים) - לא עובדים על מהירות גבוהה (מוגדרים כסטנדרטי) האם החשיבות היא רק בהטענה למחשב....הוא גם בצילום עצמו ( הזמן ביין צילום לצילום) או בצילומי וידאו - במצלמת סטילס אני רוצה ליקנות את כרטיס SD 2GB מבית Transcend - במהירות 150 X מקבלים עליו אחריות רק ל 5 שנים מה דעתכם על החברה הזו - שווה? תודה מראש - לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 20 מצלמות אינטרנט ביחד לשרת אחד ? יש מפצל USB שיכול לחבר את כולם ביחד? אם כן משהו יכול לתת לי לינק למקום שממנו אפשר ליקנות את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, זאת מצלמה ישנה של שארפ 1.3 מגה פיקסל, אין לי כבל חיבור למחשב, אין לי כרטיס זיכרון. כמה יעלה לי כרטיס מתאים וכבל מתאים? ועוד משהו, המצלמה הזאת שווה אפילו את המחיר של הדברים? תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמה (מאוד ישנה) : Premier DC1500. רציתי לדעת אם אפשר לעבוד עם כרטיס זיכרון (CF) של 128 מגה. במנואל כתוב רק עד 48 מגה, אבל אולי הענין לא מעודכן אז ליתר ביטחון אני שואל פה. האם יכולה להיות בFIRMWARE מגבלה כלשהי לזה? הענין קריטי משום שאם פותחים את האריזה של הכרטיס - אי אפשר להחזיר אותו במסגרת האחריות. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתתלבט בין שתי מצלמות: Fuji S2000HD Canon SX110 איזה מהמצלמות איכותית יותר, ואיזה מן המצלמות הייתם ממליצים לי לקנות? {המלצות נוספות יתקבלו בברכה} בתודה מראש, שניר
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שחקתי היום עם הa85 של חבר, וממש אהבתי. אני רוצה לקנות משהו דומה, והכי נראה הלי הa510. היא אמורה להיות שיפור של ה a75 שהיא דרגה מתחת לa85. יהיו הבדלים משמעותיים או שזה רק המגה פיקסל? מאד התלהבתי ממהירות התגובה ונוחות התפעול... הן זהות בנושא הזה? בתיאור כתוב שהיא פועלת על 2 סוללות אבל במפרט כתוב 4. לפי מה שאני יודע זה 2... נכון? איך הקיט הזה? (גם מבחינת מחיר, גם מבחינת שילוב המוצרים, גם מבחינת החנות עצמה - מומלצת, מקצועית, איכותית...) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=476&p=0 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=267&p=26 יש לי כבר 4 בטריות 2300 של gp ומטען.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.worth1000.com/tutorial.asp?sid=161116
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי לבדוק לבד איזו מצלמה לקנות וטבעתי בים המידע, החלטתי לפנות אליכם לייעוץ, אשמח אם תעזרו לי עפ"י הפרמטרים הבאים: * תקציב למצלמה (בלבד, בלי ציוד נלווה) בסביבות 1000 ש"ח, אבל תחת הנימוק המתאים אין לי בעיה להעלות\להוריד כמה מאות שקלים * הנושאים לצילום יהיו בעיקר מחיי היום יום (צבא, ים, טיולים וכאלו) אבל אני ארצה גם לצלם במקומות חשוכים יותר כמו פאבים מועדונים וסתם בחוץ בלילה * אין לי צורך באיזו חצובה או פלאש חיצוני אבל כמו שאמרתי מקודם, אני ארצה לצלם תחת תנאים של אור חלש * בנוגע לפיתוח התמונות, כמובן שהן יהיו בגודל סטנדרטי, כזה שנכנס לכל אלבום, אבל יכול להיות מצב שרוצים להגדיל תמונה, גם לגודל סטנדרטי של הגדלה, לא מוכרים לי הגדלים השונים * הבנתי …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בנוגע לצמצם של מצלמה דיגיטלית (aperture) לפי מה שהבנתי, הוא שולט בכמות עומק המגרש (depth of field) המצלמה שלי אפשר לשנות את הצמצם מ 2 עד ל 8. ניסיתי לצלם אובייקט בצמצם רחב ובצמצם צר (והתאמתי את מהירות הסגר בהתאם ליותר או פחות תאורה), ובשתי התמונות הרקע נראה אותו הדבר, די בפוקוס. בתמונה של הפרח שבלינק הזה, יש הבדל מאוד משמעותי: http://en.wikipedia.org/wiki/Aperture בתמונה של הפרח עם הרקע המטושטש, השתמשו בצמצם של f/5, ואני השתמשתי ביותר נמוך, אמנם הרקע ממש לא היה מטושטש כמו בתמונה ההיא. מה אני מפסיד פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב אז זה די דחוף... הקנייה תתבצע בשעתיים הקרובות... אני לא מבין הרבה במצלמות אבל אני אשמח לכל מיני פיצרים מעניינים (חובב גאג'טים) חשוב שלא תיהיה גדולה מדי וכמובן הכי חשוב איכות טובה. וגם הייתי רוצה לקבל המלצה לאחת יותר זולה... 600 ומטה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-