צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הנה בא הבוקר, יצאתי לגינה ופתאום גיליתי שהורדים התחילו לפרוח... החלטתי לחגוג זאת עם סבב מקרו חביב... הראשון השמש קצת שרפה אותו... שטויות, הוא יהפוך לקומפוסט השני כבר נראה הרבה יותר בריא: והתמונה שלדעתי יצאה הכי טוב:
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על אלו : Canon Powershot A590 Canon Powershot A720 Panasonic DMC LZ8/LZ10 Panasonic DMC FS3/FS5/FS6/FS7 Panasonic TZ4 / TZ5 Panasaonic FX35/FX37 רצוי שהמצלמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. צריך שיהיה לפחות 8 MP כי אני רוצה לעשות תמונות ברזולוציות גבוהות. *ולגבי ה DSLR וכל הדברים האלה, אני לא מבין בזה, לכן אני לא יכול לציין מה אני רוצה..NON DSLR או SLR או..... תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום אנשים לפני מספר חודשים קניתי את המצלמה שייחלתי לה הרבה זמן CANON A95 שרכשתי ב CAMERA 4LESS חודשיים המלצה שירתה אותי נאמנה עד שחבר טוב שלי איבד לי אותה , כמובן כמו כל חבר טוב הוא קנה לי מצלמה חדשה במקומה אבל הוא רכש אותה בארה"ב הבעיה שלי עם המצלמה היא שאני לא יכול לשמור את ההגדרות שאני מגדיר את המצבים השוני כגון P AV TV M וכדומה , במצלמה הישנה הגדרתי את המצבים השונים ל צורות צילום ששימשו אותי כגון שחור לבן VIVID צמצם מהיר צמצם איטי , אבל במצלמה החדשה ברגע שאני מגדיר מצב מסוים למשל אם אני מגדיר את P לצלם בשחור לבן , אוטומטית כל שאר המצבים הופכים לשחור לבן למרות שלפני זה AV היה מוגדר VIVID . נא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית / דמוי SLR עם מייצב תמונה וזום אופטי לפחות X6... ושיהיה בסביבות ה6 מגה פיקסל ומעלה... מה אתם אומרים על הA710? ועוד שאלה - מה ז"א IS?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי זיכוי בסכום של כ600 ש"ח כאן :http://www.celectric.co.il/ProductsList.asp?CatId=8 וברצוני להשתמש בזיכוי זה על מנת לקנות מצלמה. ראיתי שבזיכוי שלי נכנסת הFE3000 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם? אני יודע שבתקציב הזה הcanon 590 היא מומלצת, אך הcanon אינה נמכרת בחנות זו. האם ההFE3000 מצלמה טובה לקנייה יחסית למחיר שלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה בזמן הקרוב, ואשמח לייעוץ וקצת הכוונה. השימושים הם די כלליים - בעיקר צילום של אנשים באירועים שונים ובטיולים. יהיה נחמד אם המצלמה תוכל להתמודד בצורה טובה עם תנאי תאורה גרועים (בחוץ בלילה, וגם בתוך הבית). הגודל והמשקל צריכים להיות קטנים (אז דמוי slr לא בא בחשבון, אבל כמובן שאיכות התמונה חשובה יותר). אני מניח שרוב הזמן המצלמה תהיה על מצב אוטומטי, וחשוב שהיא תוכל להוציא תמונות טובות במצב הזה, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם אפשרות לשליטה ידנית. חשבתי בעיקר על המצלמה Canon A720 IS. המחיר שלה עכשיו הוא קצת פחות מ-1,200 ש"ח, וזה נשמע לי סביר. מישהו יודע איך היא? (הבנתי שהדגם הקודם, A710, היה נחשב למוצלח מאוד, אך לא הצלחתי למצוא ביקורת לגבי ה-A720 אשר בעלת …
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טוב אז זה די דחוף... הקנייה תתבצע בשעתיים הקרובות... אני לא מבין הרבה במצלמות אבל אני אשמח לכל מיני פיצרים מעניינים (חובב גאג'טים) חשוב שלא תיהיה גדולה מדי וכמובן הכי חשוב איכות טובה. וגם הייתי רוצה לקבל המלצה לאחת יותר זולה... 600 ומטה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אין לי מושג בפוטושופ ויש לי תמונה שדורשת טיפה הרבה ליטוש. היא טיפה שרופה בחלקים מסוימיים, באיזור המנורות למעלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לשפץ לי אותה קצת. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
נגיד יש לי תמונה בגודל 600 או 700 kb איך אני יכול להוריד איכות של תמונה נגיד לצורך להכניס אוהת לפאלפון והיא צריכה להיות קטנה יותר מ300 kb באיזה תוכנה מישמשים אם צריך ביכלל
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני שוק להביא מצלמת וידיאו HD מחו"ל וראיתי שעדיין קיימת אבחנה בין PAL ל-SECAM. יש לזה איזו שהיא משמעות ב-HD? עוד שאלה - האם ניתן להציג סרטי HD במסכי CRT רגילים או שצריך להמיר אותם ל-SD?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהחלטה לגבי רכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית. האפשרויות העיקריות: 1. Fuji FinepixA340 2. Olympus D535 / C370 עלות שתי המצלמות בסביבות ה-700 ש"ח. אשמח לשמוע על מצלמות נוספות בתחום מחירים קרוב (אבל מצלמות חדשות, לא מחודשות...). תודה!
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
-
אז קניתי את הA610 מPriceless, אבל משום מה לא קיבלתי תפריט מתקדם באנגלית, רק BASIC... אז יש לי כמה שאלות: קודם כל, אפשר לעשות אם זה משהו בכלל? כאילו לקבל את התפריט איכשהו? דבר שני, האם רק אצלי במצלמה החורים של הUSB והVIDEO מכוסים בעזרת מכסה שונה מזה שמגן על הכרטיס זיכרון? כאילו עשוי מחומר קצת שונה, ולא נפתח ונסגר בעזרת צירים כמו הזה של הUSB?.. דבר שלישי, איך אני מחליט כמה זמן הצמצם יהיה פתוח? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו קנון HF10 זוהיא מצלמת FULL HD 16G שמצלמת בפורמט החדש AVCHD הבעיה שלי היא כזאת: אני מצליח להעביר מהמצלמה למחשב את הסרטונים אך כל נסיון להנסות להעביר אותם לתוכנת צריבה נתקלת בתקיעת המחשב ניסיתי עם NERO 9 יחד עם התוכנה המקורית של קנון ולא עוזר העניין הוא שנשאר לי אייקון למטה אחרי התקיעה של קודק בשם HAALI ניסיתי להתקין את KLITE האחרון מחדש אך הבעיה חוזרת על עצמה לא כתבבתי בכוונה בפורום תוכנות כי נראה לי שפה יותר מבינים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה, זאת מצלמה ישנה של שארפ 1.3 מגה פיקסל, אין לי כבל חיבור למחשב, אין לי כרטיס זיכרון. כמה יעלה לי כרטיס מתאים וכבל מתאים? ועוד משהו, המצלמה הזאת שווה אפילו את המחיר של הדברים? תודה
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לאחרונה רחשתי מצמה דיגיטלית G7 של קנון אתמול גיליתי שיש לי פיקסל מת במסך במיקום מרכזי שניראה רק בתנאי תאורה מסויימים ולא קבוע והוא מאיר בצבע אדום. עדיין לא עברו 14 יום מהרכישה האים היבואן שהינו פרללי (לא קרט) אמור להחליף לי את המצלמה ? זה מאוד מאוד מעצבן אותי ! אני רכשתי מצלמה ח-ד-ש-ה ולא מחודשת. דן
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע איך קוראים להם אבל אלו המכשירים האלו שמתקבלים על המסך ומגינים עליו וכשפותחים עליו עושים עליו צל ככה שניתן לצלם בתאורה קשה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ וכמה הוא יעלה? אני מחפש ל fuji f11 שיש לה מסך של 2.5" האם זה יספק הגנה כלשהיא נגד זעזועים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=2160&CAT=20&SCAT=301&b=refzap
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שמעו אני לא יודע מי מבינכם היה באזיור רמת גן ז'בוטינסקי ביום שלישי ערב יום העצמאות אבל מופע הלייזרים שבניין מזרחי הגבוהה נתן היה פשוט מפחיד, הוא פשוט ירה לייזרים ללא סוף לכל כיוון גם על הכביש ועל המכוניות וזה נראה ממש כמו מתקפה. זה לא כך כך מצחיק שאתה חוטף בתוך האוטו קרן לייזר עצומה הנה קצת תמונות להמחשה באדיבות ה-W800 שלי... הנה עוד כמה תמונות מאותו הערב עדיין מהפלאפון...
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=411324 2. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=401991 בגדול לשתי המצלמות רוב הנתונים שווים או דומים, ובכל זאת, מה עדיף? *שימו לב להבדל במחיר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הינה תיראו http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1265&aff=zap מול http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1265&aff=zap 1. איזו מצלמה לדעתכם יותר מהירה ביין תמונה לתמונה 2. ניראה לי שאיכות הצילום בפוג'י טובה יותר - האם זה נכון לדעתכם( מה הפארמטר) 3. האם כדאי לשדרג ל1G זיכרון או מספיק 512 ? 3. בכלל קשה לי להחליט על מה ללכת - מיכל הבחינות...של עמידות שירות איכות ובכלל חוץ מיזה איך החנות הזו ? קאמרה פור לס....? זה לא חשוד שזה כזה זול אצלהם? - אולי הם מחדשים / או קונים מחודשות למישהו יש ניסיון איתם? הרבה הרבה תודה - מזל שיש כזה פורום איכותי
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-