צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
"5200\5600" זה הדגם של המצלמה? או שיש 5200, ויש 5600, וזה שתי דגמים נפרדים עם הבדלים בנהם? הכוונה כמובן למצלמת פוגי.. קצת מבלבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
במפתיע או לא כל כך במפתיע אני הולך לעבוד בשכר של פועל במלאזיה בזמן הקרוב והחלטתי לפנק את עצמי(וחברה שלי) עם קצת פרסים רגע לפני השתמשתי בתמונה הזו והגשתי אותה לאיזה תחרות מקומית אם מישהו שאהב או לא אהב ירצה להצביע בשבילה בלינק הבא , עזרתו תוערך עד מאוד כמובן http://www.telavivcity.com/schuna-work.asp?workcode=1888 גם אפשר להגיב פה על התמונה אם בא לכם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני אוהב לצלם תמונות שיש אחריהן סיפור,סבא שלי לחם במלחמת העולם השניה קיבל עיטורי מלחמה,אבל מת מהפגע הכי רע,סרטן,בן אדם שאף פעם לא שתה אף פעם לא עשה רע לאף אחד אף פעם לא עישן אבל בכול זאת מת לפני שהזכרתי להכיר אותו,זה רק מוכיח שהעולם לא הוגן,הוא מת לפני שנולדתי לייתר דיוק שאמא שלי הייתה בת 19 אבל הוא אף פעם לא נהפך לעוד שם שמדברים עליו במשפחה בחגים,הוא היה בן אםד טוב והיה עוזר לכולם ותמיד אני מרגיש שהיא איתי בלב. ושאני כותב את השורות האלו אני בוכה כי כול כך עצוב לי שלא הכרתי אותו ואני אף פעם לא מבין למה אנשים טובים מתים. הנה תמונה קטנה שמוקדשת לו,לא מצאתי את הדיסקיות המקוריות אז השתמשתי בתחליף,מקווה שלא העמסתי אותכם יותר מידי.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אז סוף סוף אמא שלי חזרה ואני עכשיו מסתכל בתמונות ובסרטונים שהיא צילמה בעזרת הIXUS 40 החדשה שהיא קנתה, כשאני מסתכל בתמונות ובסרטונים במצלמה הכל טוב ויפה אבל כשאני מסתכל בסרטונים במחשב, הקובץ המצורף מראה, מה שמראה לי הIrfanView (יש לומר כי שומעים את הקול מהסרטון). תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחרונה אני מחפש מצלמה וחשוב לציין שאני מתחיל מאד בתחום והנה מה שמצאתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410361 ה S3 שעולה מינימום בזאפ 1360 ה S2 שעולה מינימום בזאפ 1799 מישהו מוכן להסביר לי למה הטובה יותר זולה ???? קראתי את ההשוואה בינהם ול S2 יש אפשרות להקליט וידאו ארוך בהתאם לכרטיס בעוד ה S3 מוגבלת ל3 דקות (3600 שניות) אשמח לקבל יעוץ גם על עניין המשקל וכמה זה משפיע. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אביב הגיע פסח בא. הארץ, בשיא יופיה. (חלק מהתמונות גדולות מדי בשביל להציג פה, אז תסלחו על הקישור)
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי ברשותי S9500 (כמו שאתם בטח יודע שהיא מצלמת הדמוי DSLR מספר אחת בעולם) מאובזרת בצורה מדהימה וחדשה (נקנתה לפני חודש בערך) במצב 100% היא לא צילמה יותר מ50 תמונות כולל של 1GB ומגן עדשה UV עם ציפוי כולל הקופסה וכל מה שמגיע איתה וכולל אחריות אני מוכר רק אבל רק בגלל בעיה רצינית של כסף שהכנסתי את עצמי אתם מומנים לראות את המחיר הכי זול שלה בזאפ (כולל של גיגה ומגן עדשה שזה דבר חובה למצלמה הזו) ולהציע מחיר הגיוני למצלמה חדשה עם אחריות והתוספות כי אני חייב למכור דיי דחוף אני מתחייב שהמצלמה במצב מושלם ובלי שום בעיה וזה באמת שווה לכם אני מפרסם את זה פה בגלל שאני יודע שזה יכול לעניין פה הרבה אנשים שחושבים לקנות את המצלמה הזו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו קנון HF10 זוהיא מצלמת FULL HD 16G שמצלמת בפורמט החדש AVCHD הבעיה שלי היא כזאת: אני מצליח להעביר מהמצלמה למחשב את הסרטונים אך כל נסיון להנסות להעביר אותם לתוכנת צריבה נתקלת בתקיעת המחשב ניסיתי עם NERO 9 יחד עם התוכנה המקורית של קנון ולא עוזר העניין הוא שנשאר לי אייקון למטה אחרי התקיעה של קודק בשם HAALI ניסיתי להתקין את KLITE האחרון מחדש אך הבעיה חוזרת על עצמה לא כתבבתי בכוונה בפורום תוכנות כי נראה לי שפה יותר מבינים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
שחקתי היום עם הa85 של חבר, וממש אהבתי. אני רוצה לקנות משהו דומה, והכי נראה הלי הa510. היא אמורה להיות שיפור של ה a75 שהיא דרגה מתחת לa85. יהיו הבדלים משמעותיים או שזה רק המגה פיקסל? מאד התלהבתי ממהירות התגובה ונוחות התפעול... הן זהות בנושא הזה? בתיאור כתוב שהיא פועלת על 2 סוללות אבל במפרט כתוב 4. לפי מה שאני יודע זה 2... נכון? איך הקיט הזה? (גם מבחינת מחיר, גם מבחינת שילוב המוצרים, גם מבחינת החנות עצמה - מומלצת, מקצועית, איכותית...) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=476&p=0 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=267&p=26 יש לי כבר 4 בטריות 2300 של gp ומטען.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לא מעניינים אותי פיצ'רים, מסכים מסתובבים ,זומים ענקיים וכו' - אלא אך ורק איכות תמונה מירבית שאפשר להשיג במחיר הזה(אם זה משהו ממש שווה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות). עד עכשיו הייתה לי על הכוונת canon a520, אבל אחרי שראיתי תמונות שמישהו העלה פה בפורום, ירד לי החשק לקנות אותה..: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132018.0 אני לא מבין במצלמות דיגטליות, אבל מבחינתי זאת איכות תמונה ממש גרועה. אני רוצה תמונה חלקה וחדה(אלה נראות די מטושטשות). אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמה (מאוד ישנה) : Premier DC1500. רציתי לדעת אם אפשר לעבוד עם כרטיס זיכרון (CF) של 128 מגה. במנואל כתוב רק עד 48 מגה, אבל אולי הענין לא מעודכן אז ליתר ביטחון אני שואל פה. האם יכולה להיות בFIRMWARE מגבלה כלשהי לזה? הענין קריטי משום שאם פותחים את האריזה של הכרטיס - אי אפשר להחזיר אותו במסגרת האחריות. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית / דמוי SLR עם מייצב תמונה וזום אופטי לפחות X6... ושיהיה בסביבות ה6 מגה פיקסל ומעלה... מה אתם אומרים על הA710? ועוד שאלה - מה ז"א IS?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
חזרתי ביום חמישי מאנטליה (מלון טופקאפי, מלון מדהים!!!!! חופשה אמיתית!!!!! אבל זה לא הנושא כרגע... ) וצילמתי תמונה ביום האחרון של הנוף הנשקף מהחלון, כיוון שלדעתי זה היה נוף מרהיב ביופי ובפשטותו, חזרתי הבית ועכשיו אני מפרסם את התמונה שחוברה משבע תמונות בפוטושופ, יש לציין שזוהי הפעם הראשונה שלי שאני עושה תמונת פנורמה, ולכן סביר שיהיו לי שגיאותו וכו... אשמח לקבל הערות... :
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איזה כרטיס זיכרון כדאי לקנות למצלמה הנ"ל (אין מגבלת תקציב). תודה
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי מצלמה... FUJI E500... 1000שח... ממה שצילמתי עד עכשיו אני דיי מרוצה... המצלמה היא לשימושים ביתיים ומשפחתיים בעיקר ואולי קצת להשתעשע איתה באיזה מאקרו המצלמה דיי נוחה וזה אבל אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז אולי גם בדרך אני ילמד משהו... התחלתי קצת לצלם וזה, עשיתי כמה תמונות מאקרו וזה... אז הנה כמה שאלות... יש במצלמה הזאת אפשרות לשליטה ידנית על זמן פתיחת הטריס? שיצאו תמונות כאלה? התמונות האלה משגעות אותי, הן ממש יפות ובא לי גם לעשות כאלה... הנה עוד שאלה, לגבי פוקוס.. פוקוס גבוה מתמקד בעצם קרוב, או רחוק? תודה בהקדם
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
-
כמה תמונות מטיול בים המלח : הערות בונות יתקבלו בברכה !!!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמה אכותית- תקציב כ2000 ש"ח שלום רב, אני צריך את המלצתכם לגבי קניית מצלמה אכותית בתקציב של 2000 ש"ח בערך הדרישות שלי מהמצלמה והשימוש העיקרי: אני צריך את המצלמה בעיקר לצילום פנים הבית, אני מצלם תמונות כמו ציורי שמן וכו' ואז אני רוצה להפיק הדפסים מהם, לכן חשוב לי: 1)מגה פיקסל גבוהה להדפסות גדולות. 2)חשוב מאוד שהמצלמה לא תעוות את קצוות התמונה 3)איכות התמונה חשובה ביותר - ראיתי שיש מצלמות שהתמונות נוטות לצאת עם רעש ברוב המצבים(לדוגמא במצלמות קנון ראיתי שהתמונות עם פקסלים נקיים יותר) 4)שהמצלמה תצליח ליטפוס פוקוס טוב על התמונה ממרחק של כ2 מטר בערך- שיצליחו ליראות את הטקסטורה של הקנבס למשל. כל השאר לא משנה לי, לא צריך לא נופים ולא כלום , רק בישביל…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי זיכוי בסכום של כ600 ש"ח כאן :http://www.celectric.co.il/ProductsList.asp?CatId=8 וברצוני להשתמש בזיכוי זה על מנת לקנות מצלמה. ראיתי שבזיכוי שלי נכנסת הFE3000 ורציתי לשאול מה דעתכם עליהם? אני יודע שבתקציב הזה הcanon 590 היא מומלצת, אך הcanon אינה נמכרת בחנות זו. האם ההFE3000 מצלמה טובה לקנייה יחסית למחיר שלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-