צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום אנשים לפני מספר חודשים קניתי את המצלמה שייחלתי לה הרבה זמן CANON A95 שרכשתי ב CAMERA 4LESS חודשיים המלצה שירתה אותי נאמנה עד שחבר טוב שלי איבד לי אותה , כמובן כמו כל חבר טוב הוא קנה לי מצלמה חדשה במקומה אבל הוא רכש אותה בארה"ב הבעיה שלי עם המצלמה היא שאני לא יכול לשמור את ההגדרות שאני מגדיר את המצבים השוני כגון P AV TV M וכדומה , במצלמה הישנה הגדרתי את המצבים השונים ל צורות צילום ששימשו אותי כגון שחור לבן VIVID צמצם מהיר צמצם איטי , אבל במצלמה החדשה ברגע שאני מגדיר מצב מסוים למשל אם אני מגדיר את P לצלם בשחור לבן , אוטומטית כל שאר המצבים הופכים לשחור לבן למרות שלפני זה AV היה מוגדר VIVID . נא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מצלמה קומפקטית ואיכותית עד 2000 ש"ח . חשוב שיהיה זום אופטי גדול , המצלמה האחרונה שלי הייתה Ricoh Caplio R6 (zoom x7.1) חוץ מצילומים בלילה היא הייתה מעולה לנופים ותמונות מרחוק.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הנה בא הבוקר, יצאתי לגינה ופתאום גיליתי שהורדים התחילו לפרוח... החלטתי לחגוג זאת עם סבב מקרו חביב... הראשון השמש קצת שרפה אותו... שטויות, הוא יהפוך לקומפוסט השני כבר נראה הרבה יותר בריא: והתמונה שלדעתי יצאה הכי טוב:
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי נוסעת לטיול בתאילנד וצריכה מצלמה דיגיטלית זולה. בדקתי לה והגעתי למסקנה שהמצלמות הכי נורמליות והכי זולות שאפשר להשיג הן: nikon L4 canon A530 (כבדה וגדולה יותר מה-L4) ומחירן בסביבות 600ש"ח הדרישות הן - קלה (יש להורים A630 והיא אמרה שזה כבד וגדול מדי) 2 סוללות ( ולא 4 בגלל המשקל). איכות סבירה. עבודה עם כרטיסי SD יש לדעתכם מצלמה יותר זולה מ-600 שעונה על הדרישות ?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז קניתי את הA610 מPriceless, אבל משום מה לא קיבלתי תפריט מתקדם באנגלית, רק BASIC... אז יש לי כמה שאלות: קודם כל, אפשר לעשות אם זה משהו בכלל? כאילו לקבל את התפריט איכשהו? דבר שני, האם רק אצלי במצלמה החורים של הUSB והVIDEO מכוסים בעזרת מכסה שונה מזה שמגן על הכרטיס זיכרון? כאילו עשוי מחומר קצת שונה, ולא נפתח ונסגר בעזרת צירים כמו הזה של הUSB?.. דבר שלישי, איך אני מחליט כמה זמן הצמצם יהיה פתוח? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה הציעו למצלמה של אולימפוס C-370 ב590 שח... שווה?? יש משהו בדיוטי פריי שהוא טוב??? (בבקשה תגידו לי כי FireFox לא נכנס לי לאתר של סקאל)... יש לה אפשרות של צילום וידיאו עם קול?? יש איזה מצלמה באיזור מחירים הזה...שהיא גם טובה...(מומלץ בלי כרטיס )..
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אין לי מושג בפוטושופ ויש לי תמונה שדורשת טיפה הרבה ליטוש. היא טיפה שרופה בחלקים מסוימיים, באיזור המנורות למעלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לשפץ לי אותה קצת. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברצוני לכרוש בשבוע הקרוב מצלמת דמוי SLR, אשר נכרת באיכות תמונות טובות וכמובן, מחיר סביר. אלו שני המצלמות, שניהם של פיוג'י (Fuji) ובמחיר דומה, רציתי לשאול איזה מהם מומלצת יותר, מכל הבחינות כמובן, עם איזו מהם מגיע כרטיס זכרון? והאם יש לכם עוד מלצלמות בטווח של עד 1,000 ש"ח דמוי SLR להמצליץ. (לא כולל אולימפוס סדרה Z, לא מחבב אותם) תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש בין המצלמות האלו הבדל מחירים של 400 + ש"ח וההבדל באפיון שלהם לא נראה לי גדול במיוחד. מישהו מוכן להאיר את עיני ולהסביר לי ע"י כך למה כולכם ממליצים על ה 620 ולא על ה 530? http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a530%2Ccanon_a620&show=all http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB188192=188226
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מבקש המלצה למצלמה דיגיטאלית 250$ לקניה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה הכנסתי תכרטיס זיכרון שלי לא טוב וזה עשה לי בעיה במצלמה ושם כרטיס זיכרון לא עובד לי אה דרך אגב קוראים למצלמה שלי CANON A80 ואני לא יכול בלעדיה אז קיצור יש לי אחריות של שנה למזלי ורציתי לשאול אותכם כמה זמן יקח בערך לסדר לי את המצלצמה שלי כול ממשלוח הלוך חזור האם לעוד מישהו זה קרה ששלח לתיקון וכמה זמן זה היה ?? דרך אגב החברה זה חברת ניאו שעכשיו שינו את השם לקליק
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תיראו את החבילה הזו בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1FCcaa710 האם כדאי? 1. האם זה דגם חדש של קנון ? או ישן יותר? 2. מישהו יודע על הזמן בין צילום לצילום ?(זה מאוד חשוב לי!) האם הוא נחשב מהיר במצלמה הזו? - למישהו יש ניסיון? 3. מישהו מכיר חבילה דומה ויותר טובה בתקציב הזה? למשל אני מעדיף מצלמה שמתחילה מ28מ"מ ולא מ 35 ( הרבה יותר פרקטי לשימוש יומיומי) (הפיתוי כאן הוא גם 36 תשלומים(
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Z3\Z5 אבל ראיתי את המצלמה בחנות והיא נראתה לי קצת עדינה ** תיקון, ממש עדינה ! היום יש לי CASIO EX-Z3 והיא פצצה אבל היא קטנה , 3.2MP אז אני מתעניין במצלמות הנ"ל או בכל הצעה אחרת שיש לכם באותו סדר גודל של מחיר. תודה מראש ** בנוסף הייתי במועדון והיה שם מישהו עם מצלמה, הוא צילם בחושך והוא כיוון בעזרת קרן ירוקה כל שהי במצלמה, מישהו יודע לאיזו מצלמה יש את הפונקציה הזו ?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש עזרה בנושא בו אני לא מבין כלל, מצלמות דיגיטליות. אבא שלי מתלבט בין שתי מצלמות: Panasonic DMC-LS75 בכ-750 ש"ח Pentax Optio E30 בכ-550 ש"ח הצרכים שלו בסיסיים ביותר והוא לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. מישהו יכול להמליץ על אחת מהן ? או על אחרת בטווח המחירים הזה ? תודה רבה נ.ב. לי יש coolpix 4300 שאני מרוצה ממנה מאוד, רק שתבינו כמה אני לא מבין במצלמות...
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה בזמן הקרוב, ואשמח לייעוץ וקצת הכוונה. השימושים הם די כלליים - בעיקר צילום של אנשים באירועים שונים ובטיולים. יהיה נחמד אם המצלמה תוכל להתמודד בצורה טובה עם תנאי תאורה גרועים (בחוץ בלילה, וגם בתוך הבית). הגודל והמשקל צריכים להיות קטנים (אז דמוי slr לא בא בחשבון, אבל כמובן שאיכות התמונה חשובה יותר). אני מניח שרוב הזמן המצלמה תהיה על מצב אוטומטי, וחשוב שהיא תוכל להוציא תמונות טובות במצב הזה, אבל יהיה נחמד אם תהיה גם אפשרות לשליטה ידנית. חשבתי בעיקר על המצלמה Canon A720 IS. המחיר שלה עכשיו הוא קצת פחות מ-1,200 ש"ח, וזה נשמע לי סביר. מישהו יודע איך היא? (הבנתי שהדגם הקודם, A710, היה נחשב למוצלח מאוד, אך לא הצלחתי למצוא ביקורת לגבי ה-A720 אשר בעלת …
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
;D אהלן חבר'ה. קרוב משפחה קנה לי באמריקה : http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא? בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT. אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך היא בכלליות, והאם ניתן להשיגה בארץ כרגע. אם לא, אז איך אפשר לקנות אותה בחו"ל? דרך איזו חברה אתם ממליצים לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
תמונות מקוריות מההופעה של גורג מייקל באנגליה שבוע שעבר צולם ב A710 חבר שלח לי אותם ישר מאנגליה... דן
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
נגיד יש לי תמונה בגודל 600 או 700 kb איך אני יכול להוריד איכות של תמונה נגיד לצורך להכניס אוהת לפאלפון והיא צריכה להיות קטנה יותר מ300 kb באיזה תוכנה מישמשים אם צריך ביכלל
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה Z2 של מינולטה לחבר שלי יש איזה מצלמה של קאנון לא זוכר דגם מדוייק... שאני מצלם אצלי אז בהתחלה יש ריבוע אדום אחד שמסמל על מה המצלמה מפוקסת ואצלו יש איזה 5 ריבועים מזה אומר? מה יותר טוב? מה ההבדלים בכלל?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת מחשב פשוטה ,בואו נגיד עד 100 ש"ח. שתהיה טובה וכן רציתי לדעת ממה להתרחק שלא יהיו לי תקלות.... איזה פירמה אתם ממליצים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית / דמוי SLR עם מייצב תמונה וזום אופטי לפחות X6... ושיהיה בסביבות ה6 מגה פיקסל ומעלה... מה אתם אומרים על הA710? ועוד שאלה - מה ז"א IS?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-