צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש לאחותי מצלמה עד 1000 ש"ח בעיקר לצילום משפחתי.. הציעו לה שני דגמים באותו מחיר בערך ( 1000 ש"ח) 1) Canon A720Si 2) Canon SD750 איזה לדעתכם מצלמה עדיפה יותר בטווח מחירים הזה והאם קיימים מצלמות אחרות בטווח מחירים הזה שיכולות להתאים יותר בשבילה? תודה מראש בן,
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך היא בכלליות, והאם ניתן להשיגה בארץ כרגע. אם לא, אז איך אפשר לקנות אותה בחו"ל? דרך איזו חברה אתם ממליצים לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמה אכותית- תקציב כ2000 ש"ח שלום רב, אני צריך את המלצתכם לגבי קניית מצלמה אכותית בתקציב של 2000 ש"ח בערך הדרישות שלי מהמצלמה והשימוש העיקרי: אני צריך את המצלמה בעיקר לצילום פנים הבית, אני מצלם תמונות כמו ציורי שמן וכו' ואז אני רוצה להפיק הדפסים מהם, לכן חשוב לי: 1)מגה פיקסל גבוהה להדפסות גדולות. 2)חשוב מאוד שהמצלמה לא תעוות את קצוות התמונה 3)איכות התמונה חשובה ביותר - ראיתי שיש מצלמות שהתמונות נוטות לצאת עם רעש ברוב המצבים(לדוגמא במצלמות קנון ראיתי שהתמונות עם פקסלים נקיים יותר) 4)שהמצלמה תצליח ליטפוס פוקוס טוב על התמונה ממרחק של כ2 מטר בערך- שיצליחו ליראות את הטקסטורה של הקנבס למשל. כל השאר לא משנה לי, לא צריך לא נופים ולא כלום , רק בישביל…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
-
-
ישנו מאניאק מסויים שמרמה אנשים בצורה סיטונאית על בסיס יום יומי והגיע הזמן שהוא יככב באחת מתוכניות התחקירים על מנת שאנשים תמימים יפסיקו ליפול לרשת של אותו עכביש נוכל . הגשתי כבר תלונה למועצה לצרכנות וגם לתוכנית של אמנון לוי ,אולם לצערי לא זכיתי עד כה לתגובה מאף אחד מהגופים הללו. על כן החלטתי לעשות מעשה ולהצטייד בציוד דומה ולתעד אותו על חם בשעת מעשה ,וזאת בתיקווה שאם אני אפנה אליהם שוב פעם אבל עם חומר וידיאו מוקלט ,זה יהיה מספיק עסיסי ומשכנע על מנת שהם יפרסמו אותו לתועלת הציבור . על כן אם יש לכם צל של מושג במה מישתמשים התחקירנים בתוכניות הללו ,אני אודה לכם מאוד אם תביעו את דעתכם כאן.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה הכנסתי תכרטיס זיכרון שלי לא טוב וזה עשה לי בעיה במצלמה ושם כרטיס זיכרון לא עובד לי אה דרך אגב קוראים למצלמה שלי CANON A80 ואני לא יכול בלעדיה אז קיצור יש לי אחריות של שנה למזלי ורציתי לשאול אותכם כמה זמן יקח בערך לסדר לי את המצלצמה שלי כול ממשלוח הלוך חזור האם לעוד מישהו זה קרה ששלח לתיקון וכמה זמן זה היה ?? דרך אגב החברה זה חברת ניאו שעכשיו שינו את השם לקליק
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קונה מתנה לאחי לחתונה מצלמה דיגיטאלית, אני צריך המלצה בבקשה שתיכנס לתקציב שלי ואם יש איזה שהיא מצלמה שיש לה אפשרות להחליף עדשות . אשמח לקבל כמה דגמים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם תודה.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מצלמה קומפקטית ואיכותית עד 2000 ש"ח . חשוב שיהיה זום אופטי גדול , המצלמה האחרונה שלי הייתה Ricoh Caplio R6 (zoom x7.1) חוץ מצילומים בלילה היא הייתה מעולה לנופים ותמונות מרחוק.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי טסים לחול בחודש הבא, ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה כמה דברים חשובים, 1. שהיצרן הוא סוני 2. אני מעוניין במצלמה קומפקטית וקטנה, קלה ונכנסת לכל תיק. 3. רצוי מסך מגע עם צג גדול 4. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ביתי, ונסיעות לחול. אני לא צלם מקצועי. ראיתי כמה דגמים פה, בסביבות ה 250 עד 400$ שזה מחיר מצויין בשבילי אם אתם מכירים את הדגים אז תמליצו לי מה טוב ומה לא , אם יש דגם אחר שלא ראיתי בבקשה תרשמו שאני יוכל להתרשם ממנו DSC-T2 DSC-T200 DSC-T300 או Sony Cybershot DSCN1 8.1MP שהיא נראת הכי זולה מבינהם. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פוג'י הכריזו בפוטוקינה 2008 על חיישן חדש Super CCD EXR ומתכוונים להציג קומפקטית שתעלה על ה-F31. יהיה מעניין.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
כל חוות דעת תתקבל בברכה [מומלץ בחום להוריד את התמונות למחשב ו\או לפתוח אותן ברזולוציה מלאה כדי לקבל את מלוא האפקט..] עריכה: קישורים ישירים לתמונות A Cat's Vision http://img219.imageshack.us/img219/7441/cimg4427cno2.jpg A Cat's Eye http://img215.imageshack.us/img215/4216/cimg4431bpv3.jpg M.P.I.U http://img84.imageshack.us/img84/6499/cimg4382copysq1.jpg *אגב, לא להבהל. אני לא שוטר צבאי [בהתייחס לתמונה השלישית] זה סיכות של חבר שהשתחרר.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
;D אהלן חבר'ה. קרוב משפחה קנה לי באמריקה : http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא? בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT. אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מדובר בפוג'י FinePix F480 זה מעצבן כי היא קיימת בשביל שאוכל להנות ממנה ומסתבר שאני לא יכול. יש פתרונות?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תמונות מקוריות מההופעה של גורג מייקל באנגליה שבוע שעבר צולם ב A710 חבר שלח לי אותם ישר מאנגליה... דן
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
בוקר טוב לאחרונה אני מחפש מצלמה וחשוב לציין שאני מתחיל מאד בתחום והנה מה שמצאתי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410361 ה S3 שעולה מינימום בזאפ 1360 ה S2 שעולה מינימום בזאפ 1799 מישהו מוכן להסביר לי למה הטובה יותר זולה ???? קראתי את ההשוואה בינהם ול S2 יש אפשרות להקליט וידאו ארוך בהתאם לכרטיס בעוד ה S3 מוגבלת ל3 דקות (3600 שניות) אשמח לקבל יעוץ גם על עניין המשקל וכמה זה משפיע. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי נוסעת לטיול בתאילנד וצריכה מצלמה דיגיטלית זולה. בדקתי לה והגעתי למסקנה שהמצלמות הכי נורמליות והכי זולות שאפשר להשיג הן: nikon L4 canon A530 (כבדה וגדולה יותר מה-L4) ומחירן בסביבות 600ש"ח הדרישות הן - קלה (יש להורים A630 והיא אמרה שזה כבד וגדול מדי) 2 סוללות ( ולא 4 בגלל המשקל). איכות סבירה. עבודה עם כרטיסי SD יש לדעתכם מצלמה יותר זולה מ-600 שעונה על הדרישות ?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ערב טוב, דוד שלי מחפש מצלמה עד בערך 1300 ש"ח מצלמה ביתית משפחתית אנערף לא של צלמים מקצוענים או משהו, התקציב די מספיק לדעתי. כעיקרון הוא ביקש ממני לתת לו הצעות של 3 מצלמות והוא כבר יבחר מבין השלוש אז תנו בראש =] תודה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
הדלקתי היום את המצלמה וכל מה שאני רואה על המסך זה טשטוש אחד גדול (אתמול הכל עבד בסדר), אני רואה בערך את הדמות/האובייקט אבל הכל נורא מטושטש כאילו מרחו על המסך עם המסך הכל בסדר כי תמונות שצילמתי קודם ניתן לראות בבירור, אני מניח שזה משהו בעדשה או בחיישן אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ברצוני לכרוש בשבוע הקרוב מצלמת דמוי SLR, אשר נכרת באיכות תמונות טובות וכמובן, מחיר סביר. אלו שני המצלמות, שניהם של פיוג'י (Fuji) ובמחיר דומה, רציתי לשאול איזה מהם מומלצת יותר, מכל הבחינות כמובן, עם איזו מהם מגיע כרטיס זכרון? והאם יש לכם עוד מלצלמות בטווח של עד 1,000 ש"ח דמוי SLR להמצליץ. (לא כולל אולימפוס סדרה Z, לא מחבב אותם) תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-