צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
;D אהלן חבר'ה. קרוב משפחה קנה לי באמריקה : http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא? בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT. אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה הזאת באילת ביחד עם גיגה זיכרון של SANDISC ב-1070 שקל מה דעתכם עליה? אני צילמתי בה כמה תמונות והיא ממש איכותית
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תמונות מקוריות מההופעה של גורג מייקל באנגליה שבוע שעבר צולם ב A710 חבר שלח לי אותם ישר מאנגליה... דן
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש בין המצלמות האלו הבדל מחירים של 400 + ש"ח וההבדל באפיון שלהם לא נראה לי גדול במיוחד. מישהו מוכן להאיר את עיני ולהסביר לי ע"י כך למה כולכם ממליצים על ה 620 ולא על ה 530? http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a530%2Ccanon_a620&show=all http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB188192=188226
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי נוסעת לטיול בתאילנד וצריכה מצלמה דיגיטלית זולה. בדקתי לה והגעתי למסקנה שהמצלמות הכי נורמליות והכי זולות שאפשר להשיג הן: nikon L4 canon A530 (כבדה וגדולה יותר מה-L4) ומחירן בסביבות 600ש"ח הדרישות הן - קלה (יש להורים A630 והיא אמרה שזה כבד וגדול מדי) 2 סוללות ( ולא 4 בגלל המשקל). איכות סבירה. עבודה עם כרטיסי SD יש לדעתכם מצלמה יותר זולה מ-600 שעונה על הדרישות ?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
(טוב, במקרה הזה העננים היו הנמוכים) תמונות מהבוקר (28.1) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מבקש המלצה למצלמה דיגיטאלית 250$ לקניה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקיי, אז לאחרונה זנחתי את מצב האוטמטי והתחלתי להתעניין קצת יותר באופציות המגוונות של המצלמה שלי. 1. יש אופציה שנקראת Exp. והיא נותנת לבחור ערך בין 2- ל- 2+. מזה זאת האופציה הזאת? וכיצד היא משפיעה? 2. הבנתי שככל שה ISO יותר גבוהה, רמת האור בתמונה עולה אך משפיע ביחס ישיר על איכות התמונה. נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מוזר שייש הפרש של 20 שקל בין שני המצלמות אולי הדגם z6 לא הכי טוב אם מישהוא מכיר את העניין וממליץ על משהוא ? תודה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מצלמה מדגם canon a590 is אין לי את דיסק ההתקנה וצילמתי מספר תמונות במצלמה ורציתי לדעת איך אוכל להעביר אותם למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מחפש לקנות מצלמה חדשה. הוא לא כ"כ מתייחס למחיר (בכותרת המחיר לפי הערכה שלי למה שהוא מחפש), רק מחפש מצלמה שתתאים לצרכיו. חייבת להיות עינית, זום טוב, והתכווננות אוטומטית ככל הניתן (הוא צלם חובב(ן) מאוד...) ושלא תשקול יותר מדי. יצא לו להשתמש ב-Canon PowerShot S2 של אחיו, והוא אהב אותה. ראיתי שהדגם הנוכחי בסדרה הוא ה-SX10 IS שהחליף את ה-S5, ורציתי לדעת האם הכי טוב ללכת עליו, או שיש מצלמה אחרת עדיפה עליה לדרישותיו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אמ....אין יותר מידי מה להוסיף אני יודע שצריך לערות אותה אבל ממש אין לי כח אולי בפעם אחרת בנתיים גם ככה אני חושב שהיא מאוד מוצלחת אז תגובות יתקבלו בכיף והערכה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קונה מתנה לאחי לחתונה מצלמה דיגיטאלית, אני צריך המלצה בבקשה שתיכנס לתקציב שלי ואם יש איזה שהיא מצלמה שיש לה אפשרות להחליף עדשות . אשמח לקבל כמה דגמים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם תודה.
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת מחשב פשוטה ,בואו נגיד עד 100 ש"ח. שתהיה טובה וכן רציתי לדעת ממה להתרחק שלא יהיו לי תקלות.... איזה פירמה אתם ממליצים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם העדשה הזו חדה ואיכותית יותר מה 55 200 או שווה לה. רוני
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ברצוני לכרוש בשבוע הקרוב מצלמת דמוי SLR, אשר נכרת באיכות תמונות טובות וכמובן, מחיר סביר. אלו שני המצלמות, שניהם של פיוג'י (Fuji) ובמחיר דומה, רציתי לשאול איזה מהם מומלצת יותר, מכל הבחינות כמובן, עם איזו מהם מגיע כרטיס זכרון? והאם יש לכם עוד מלצלמות בטווח של עד 1,000 ש"ח דמוי SLR להמצליץ. (לא כולל אולימפוס סדרה Z, לא מחבב אותם) תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לכולם, קראתי את שני העמודים הראשונים של הפורום וקיבלתי רושם שכל מי שמבקש כאן המלצות למצלמות מבין ברוב הפרמטרים... אני לא מבינה ולו בפרמטר אחד (חוץ ממספר מגה פיקסל ;D). תמיד התעניינתי בצילום ותמיד הייתה בבית מצלמה מקצועית עם זום נשלף של ניקון (של אבא) והיא עדיין קיימת, מצויינת אך לא דיגיטלית. החלטתי שאני רוצה מצלמה דיגיטלית אך לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לבחור... מתחיל בתקציב - הרצוי מתחת ל1000 שח למצלמה. הצילום העיקרי זה טבע נופים ובעלי חיים, חו"ל (אירופה). הייתה לי התנסות אחת עם מצלמה דיגיטלית של קנון, אין לי ת הדגם אך דבר אחד הרגיז בה- הזמן שצריך היה לחכות בין לחיצת הצילום לצילום עצמו ובין תמונה לתמונה. אשמח מכל מי שמוכן לנדב מידע החל מהפרמטרים שאני צריכה לחפש …
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זאת המצלמה של אמא שלי, השאלתי אותה לשימוש כ Hard Drive כי אני צריך להעביר קבצים באופן דחוף מהמחשב שלי למחשב שלה, למרבה ההפתעה התיקייה שנפתחת ב My Computer היא של קבצי תמונות בלבד (למרות שהיא ריקה) ואני לא יכול להעביר קבצים לשם! יש דרך לעקוף את זה ולהעלות קבצים ישירות לכרטיס זיכרון דרך חיבור USB למצלמה? או באיזה דרך אחרת? זה דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
טוב ככה רציתי לשאול יש מצלמה נורמלית בתקציב של 1500-2000? בנתיים מצאתי את Canon S1 Fuji S5000 Olympus C765[אחד מהפורום המליץ לי] בנתיים על האולימפוס אני חשוב ללכת http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=711&aff=zap ואם זה עוזר אני רוצה משו דיי קטן לא ענק... טוב שאלה שנייה לדוגמא אני מצלם תמונה רגילה הולך לחנות...או איך שלא קוראים לזה לפתח את התמונה בגודל יעני אני רוצה שיפתחו לי אותה גדולה...כמה זה יעלה לי בערך לתמונה? ותגידו איזה גודל תודה מראש :]
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהחלטה לגבי רכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית. האפשרויות העיקריות: 1. Fuji FinepixA340 2. Olympus D535 / C370 עלות שתי המצלמות בסביבות ה-700 ש"ח. אשמח לשמוע על מצלמות נוספות בתחום מחירים קרוב (אבל מצלמות חדשות, לא מחודשות...). תודה!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישה של מצלמה מחודשת/מתצוגה. כמובן שהמחיר נמוך משמעותית מחדשה, אך הייתי מעוניין לשמוע מה נסיונכם עם מצלמות אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שאלה- תמונות שצילמתי במצלמה הדיגיטאלית שעברו עריכה כבדה מאוד במחשב כדי להפוך אותם ל"אומנותיות יותר" (לא סתם כדי לתקן\לשפר). איפה הם צריכות להיות מוצגות, פורום צילום או עיצוב? אגב חזרתי היום מפולין עם 256 מגה של תמונות....סבלנות 8) יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה Z2 של מינולטה לחבר שלי יש איזה מצלמה של קאנון לא זוכר דגם מדוייק... שאני מצלם אצלי אז בהתחלה יש ריבוע אדום אחד שמסמל על מה המצלמה מפוקסת ואצלו יש איזה 5 ריבועים מזה אומר? מה יותר טוב? מה ההבדלים בכלל?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-