עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by sashakrik,

שלום, אני עומד לפני קניית ניקון D90. האם ישנן מצלמות מדגם זה שאינן מיוצרות בתאילנד ? איפה מיוצרות המצלמות שנמכרות בארה"ב ואירופה ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. התקציב הוא עד 1000 שח כולל סוללות מטען כרטיס זיכרון ונרתיק. **חריגה של 100-200 שח היא לא קריטית. המצלמה צריכה לצלם טבע ונופים,המליצו לי חברים על מינימום הגדלת זום של 6, לא יודע מה הולך אבל עדשה רחבה חובה-לא מבין במספרים תגידו לי אתם.. אני לא מעוניין בפלאשים מיוחדים ולא בחצובות, אני מצלם ידנית. התמונות הולכות להיות מאוחסנות במחשב ולא יודפסו,למעט חריגות. חשוב שתהיה קלה יחסית וקטנה. אני הולך לטייל איתה. הערות נוספות: חשוב שתהיה עמידה. חובה שיהיה לה עינית לצילום נגד סינוור מהשמש. חובה סוללות AA. תודה רבה.

3. Started by Qtec,

צילום של אחי, להזכירכם, ב.Z5

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  4. שלום, ראיתי באתר eBay את מה שנראה לי כעסקה מושלמת... קיט מעולה למצלמה הזאת (a75) במחיר טוב, אותה אגב אני רוצה בכלל לא רק כי ראיתי אותה בצחיר הזדמנות... הבעיה היא שאני לא יודע מחירים בארץ והאם משתלם לקנות באינטרנט... הכתובת של המוצר באיביי היא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30012&item=3837208473&rd=1 (מצטער אני לא יודע להוסיף קישור) מאוד יעזור לי אם תוכלו להעיף מבט ולהגיד לי מה אתם חושבים. נ.ב. מה ההבדל בין האפשרות לתת הצעת מחיר לבין buy now? בכל מקרה תודה מראש, יותם

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  5. שלום לכם... לא ממש מבין בכול העסק של המצלמות ורציתי שתסבירו לי משהו אני בתור מישהו שבא לקנות מצלמה...מה אני אמור לחפש במצלמה דיגיטלית על איזה פרטים אני צריך לשים לב במפרט של המצלמה? אלו חברות טובות היום בשוק הזה? מה יותר חשוב זום אופטי או כמה פיקסל יש במצלמה? אני אודה מאוד אם יתנו לי הסבר מפורט תודה מראש

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. מישו אמר לי פעם שאני יכול איך שהוא לעשות את זה מישו יודע איך ואם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתשמש אותי בעיקר בצבא (תמונות ביום, לילה, וידאו וכו'). התקציב הוא עד 1000 שקל... * אני ממש רוצה לקנות את המצלמה היום, מחר אני חוזר לצבא ואני מקווה שהיא תהיה אתי (:. אפשר לקבל חוות דעת והצעות למצלמות ?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  8. Started by photoman112,

אני רוצה ללמוד לצלם ומחפש מצלמה זולה יחסית אבל גם עם ביצועים טובים. חבר המליץ לי על ה- Nikon D1 או D2H או משהו בסגנון. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מצלמה יד שנייה? או אם מישהו מוכר ורוצה ליצור איתי קשר באי-מייל גם זה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  9. קניתי CANON G16 חדשה, והמחשב מודיע לי שלא ניתן לחבר את המחשב למצלמה לצורך הורדת תמונות ברשת יש הרבה אנשים שנתקלים עם אותה בעיה, לא הצלחתי לפתור את זהץ האם למיהו יש ידע בנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. Started by POD,

אהלן , אני מחפש אתר טוב אליו אני יכול להעלות תמונות בנפחים גדולים (60MB), לעשות אלבומים וכו'. לא איכפת לי לשלם אבל עד 25$ בשנה. רוב האתרים מגבילים עד 20MB לתמונה וזה מבאס . תודה מראש לעוזרים.

11. Started by axon,

מה שמוצאים בדרך ל AMPM ביום תל אביבי חם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. אבא מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית. התקציב הוא אמנם די דל - 1200-1300 שקל אבל זה לא צריך להיות משהו רציני. סתם שתהיה מצלמה בבית בבקשה הציעו דגמים ואל תדחפו לי סתם שם של מצלמה ומפרט כי אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר גם להסביר קצת.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. פוג'י הכריזו בפוטוקינה 2008 על חיישן חדש Super CCD EXR ומתכוונים להציג קומפקטית שתעלה על ה-F31. יהיה מעניין.

14. יש לי תקציב של 1000 ש"ח , מהי המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות בסכום הזה? המטרה שלה תיהיה צילום בסיסי ושימושים רגילים(לא משהו מיוחד). חשבתי על הFUJI F20 או הF40(יש ביניהן הבדל של 100 ש"ח)איזו עדיפה?,חוץ מאלה יש עוד מצלמות מומלצות בתקציב?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. Started by aleXtazi,

אני חשבתי ללכת על המצלמה הזאת העם המצלמה הזאת שווה את הכסף ומה האיכות שלה(איזה רמה...לאיזה מצלמה זה משתווה בערך)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Avivo,

אני הולך כנראה לקנות את הa700 החדשה של קנון יש לי רק 2 שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא עליהם תשובה: 1. האם היא בכלל שווה את זה??? או שפשוט עדיף לקנות a620? 2. עם הוידאו שלה מוגבל בזמן?- או בגודל כרטיס? איך זה הולך לא הצלחתי להבין תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. Started by adam_godin,

משהו אולי יודע איפה אני יכל להשיג מכפל (Teleconverters) לפנטקס בארץ? מיועד לעבוד עם K20D ו 55_300

18. Started by shay-biker,

האם הוא מתאים למצלמה של אולימפוס ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?

20. שלום לכולם!, אני צריך את העזרה שלכם בקניית מצלמה דיגיטלית ומצלמת וידאו: אז ככה נתחיל עם המצלמה הדיגיטלית - קודם כל התקציב שלה עומד על כ1500 שקלים והיא צריכה לכלולל את התנאים הבאים: ממשק משתמש קל וגם מתקדם, איכות צילום כמה שיותר גבוהה, הרבה מגה פיקסל (לפחות 6-7.0MP) זום אופטי של לפחות 4-5X זום דיגיטלי לא מעניין כל כך וגם שיהיה ניתן לקחת אותה בכיף בתיק. לגבי המצלמת הוידאו - התקציב אצלה עומד על כ-2500 שקלים וצריכה לכלול את התנאים הבאים: שהמצלמה תהיה נוחה לנשיאה לא גדולה מידי אך שלא יעלה במחיר איכות!, מצלמה עם עדשה איכותית בעלת זום אופטי רב ככל האפשר, שיהיה אפשר להשתמש בה אף בתנאי אור קשים (למרות שזה בקטנה), חיישני CCD איכותיים ,מסך חיצוני (של המצלמה ) איכותי וקלה להבנה ולגבי…

21. Started by eliezer,

בקשו ממני לקנות בארה"ב מצלמת וידאו DVD בסביבות $250, וכל חיי צלמתי רק במצלמות סטילס. אין לי מושג במצלמות וידאו ועד היום אפילו לא ידעתי שקיים גם מדיה DVD במצלמות וידאו. אנא עזרו בנקודות הבאות: - אני קורא שה- DVDs במצלמות האלה הוא בקוטר 8 ס"מ, (3 אינטש). זה גודל לא סטנדרטי, נכון? האם ניתן לנגן אותו במנגן DVD ביתי סטנדרטי או במחשב אישי? - אם יש לי בבית מלאי DVD לצריבה עבור המחשב האישי, האם הם למעשה לא מתאימים? האם קיימת מצלמת DVD שמקליטה ל- DVD בגודל סטנדרטי? - אמאזון מפרסמים את סוני DCR-DVD650 שמתאים מבחינת המחיר וה- user review, אך כל הנעלמים שציינתי לעיל מפחידים אותי. תודה עבור העזרה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  22. Started by taltarablus,

עם עדכון האנדרואיד 5.0 לוליפופ, אנחנו מעיפים מבט על השינויים שגוגל עשתה בכדי לאפשר למפתחים ובעיקר למשתמשים להנות עוד יותר מהמצלמה במכשירים החכמים שלהם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0/

23. היי בהתחלה הייתי נעול על Canon PowerShot A80 אבל לא בטוח שהיא תגיע למלאי בזמן. אז חשבתי על המצלמות הבאות Nikon Coolpix 4300 או Olympus C-50 zoom תודהה :] http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_product_lobbypage.asp?l=1&p=16&bc=2&product=891 http://www.nikon-image.com/eng/PDF/coolpix4300.htm

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by tulicooli,

הנה מצאתי מדריך איך לעשות כמו בטלויזיה שמסתירים פרצופים רק במקום לעשות את הרקע כמו במדריך תעשו מה שאתם רוצים הנה דוגמא תמונה שעשיתי http://negetiv.net/index.php?option=content&task=view&id=53&Itemid=26 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  25. Started by yoni321,

צריך מצלמת אינטרנט איכותית כמה שאפשר מוכן להשקיע בין 150-250 תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.