עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ההפרשים במחיר של ה 2 גיגה לא משמעותיים כל כך .ואם sd אז איזה (יש מבחר רב של מהירויות)

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. Started by ronle,

לאחר שכבר החלטתי לקנות את TZ5 ראיתי שכמעט אין הבדלים לבין TX4 ההבדלים הם: מסך טיפה יותר גדול רזולציה יותר גבוהה ווידאיו HD אף אחד מההבדלים הנ"ל לא משחק אצלי תפקיד. השאלה אם יש עוד הבדלים בניהם והאם שווה להשקיע עוד 200-300 שקל עבור TZ5 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  3. Started by Buffer,

היי, יצאתי לסיבוב ראשון(בערך) עם המצלמה החדשה שלי(400D) ולא שמתי לב שה-ISO היה 1600 =\ הצילומים היה בשדה באור יום מלא. זה נראה על הפנים, האיכות לא טובה ויש מלא רעש בתמונה. אפשר לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. http://www.digitalshops.co.il/scripts/ אני רואה שיש להם הרבה סניפים, איך הם? חבר שלי רוצה לקנות מהם FUJI S9600 ויש להם פשוט את המחיר הזול ביותר.

5. שלום, אני כרגע לפני טיול לאירופה. ברשותי פוג'י S6500 שאני לוקח איתי לצילומים הטובים והרציניים. אני צריך המצלה למצלמת כיס P&S שתשמש אותי לצילומים במסיבות וכאלה.. וגם כאשר אני יחזור לארץ שתהיה לי בצד בתור מצלמה ליום יום חשבתי על מצלמה כמו הNIKON COOLPIX S210 המלצות יתקבלו בברכה, תודה קובי. אולי casio exilim אני יודע שהם דקות מאוד אבל יש לי חבר אחד שיש לו אחת, והתמונות שם ממש גרועות..

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. Started by bio_stdnt,

סוס כפות ברומניה. חשבתי לעשות בשחור לבן גדי להעביר את המסר יותר טוב אבל איכשהו הניגודיות בין הסבל של הסוס לציבעוניות נראתה לי יותר מטרידה לעין [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. Started by Drazick,

היה רעיון לא רע, הביצוע קצת פחות מרשים. כנראה שצריך פלאש רציני וקצת יותר סבלנות לבנות את הכל מסביב (סימטריה, רקע ואולי "פיקסלים" יותר פוטוגניים). אבל בכל זאת נחמד לשתף. יש למישהו רעיונות קריאטיביים לעניין?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  8. Started by avihai007,

שלום, אחרי התלבטויות ומחשבות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334414.0 בסוף קניתי את ה- K100D Super בסופו של דבר מה שהכריע זה המחיר, המצלמה עלתה לי סה"כ - 1618 ש"ח(בארה"ב). קיבלתי אותה לפני כמה ימים, וזה פשוט תענוג להתחיל לצלם, אחרי מצלמת פילם(מינולטה). בינתיים אני לאט לאט לומד אותה, ופשוט נהנה מאיכות התמונות. בכל מקרה, רציתי להודות לכל מי שיעץ ועזר, תודה רבה עזרתם לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. Started by iem,

רציתי לעמוד טיפה על ההבדלים בין שתי המצלמות: Panasonic TZ4K Panasonic TZ5K ההבדל ביניהם במחיר הוא 60$ אז רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף... המטרה היא צילום עבור טיולים בחו"ל וחשוב לי מאוד הזום האופטי. תודה [br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 23:50:22 מקפיץ אני ממש חייב תשובה דחופה :-[...............אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים המהותיים והאם הם משנים עבור צרכיי... תודה ! :-)

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. Started by Pika007,

שלום וערב טוב כולם אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיולים, עד 1300 ש"ח בערך, שתהיה כמה שיותר עמידה בפני נפילות, אם יש אפשרות- גם רטיבות, ובקיצור מצלמה טובה לטיולים. דרישות: -4 מגה פיקסל ומעלה (אני יודע שהיום כל חברה דוחפת 7-10 בשביל להיראות טוב, אבל אלו שטויות. אני מעדיף פחות רזולוציה אבל שהמצלמה תהיה איכותית יותר עם צבעים טובים יותר וחיישן גדול יותר, לדוגמה) -כרטיס זיכרון SD או -לא חובה, אבל סוללות רגילות (AA/AAA) ולא נטענת ייעודית -לא לבנה, עדיף קטנה יותר מה powershot A700 של קאנון למיניהן (אותן ממש לא אהבתי) תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by blitsi,

אז ככה אני מחפש מצלמה עד 1600 ש"ח, אני לא בדיוק מבין במצלמות ולא אכפת לי הגודל אז מה יש לכם להמליץ לי? זה די דחוף...

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by pringles,

אני צריך לקנות כ.זכרון 2 GB שיתאים לD40 מחנות קאמרה מיה מה אתם ממליצים><?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by yossi_s1,

טוב אז זה די דחוף... הקנייה תתבצע בשעתיים הקרובות... אני לא מבין הרבה במצלמות אבל אני אשמח לכל מיני פיצרים מעניינים (חובב גאג'טים) חשוב שלא תיהיה גדולה מדי וכמובן הכי חשוב איכות טובה. וגם הייתי רוצה לקבל המלצה לאחת יותר זולה... 600 ומטה... תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. שלום! אני מחפש מצלמה קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח (אפשר גם דרך EBAY) - מה שמאוד חשוב לי במצלמה זה שיהיו תמונות איכותיות וכמה שיותר שליטה ידנית, וזום אופטי של לפחות X4 ויותר בכיוון של X5 X7. חוץ מזה היא צריכה להיות דקה יותר מהPOWERSHOT 720 שאם היא לא היתה כזו עבה הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים. אז זהו אני אשמח מאוד להמלצות לכמה דגמים שעונים על התיאור - ממה שראיתי בינתיים שמתי עין על ה OLYMPUS FE 340, MJU 1010 FUJI F100FD ובעדיפות נמוכה יותר PENTAX OPTIO Z10 ו CASIO EXILIM EX V7 (שאני מעדיף פחות בגלל שאין להן עדשה טלסקופית - אבל אם יש מישהו שמבין בנושא ויכול להעיד לטובתן אני אשמח... תמיד עדיף לי משהו קטן יותר שנכנס לכיס )

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  15. היי, אני יודע ש-HS משתמש לצילום עם פלאש במהירויות תריס גבוהות, למשל כפלאש מילוי בצילום באור יום. העניין הוא שה-HS לא מגביל אותי (לפחות לא טכנית במצלמה) למהירויות תריס נמוכות יותר, אפילו לא חשיפות של שניות רבות.. זה לעומת המצב הרגיל, שמגביל אותי טכנית במצלמה למהירות תריס מקסימלית של 1/180. אז למה בעצם לא להשתמש תמיד ב-HS ? מה החסרונות של צילום ב-HS על מהירות תריס נמוכה? או בעצם - אם אני מצלם ב-1/40, יש הבדל בין פלאש במצב רגיל ובין HS ? תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  16. קודם כול אומר שאין לי שמץ של מושג בצילום או מצלמות. כול מה שאני מחפש זאת מצלמה דיגיטלית, שאני יודע שבתקציב שרשמתי תהיה פשוטה, אבל זה מה שיש לי.( 700 שח', לא יותר) פרט שחשוב לי שיהיה במצלמה זה "השהיה". כלומר : שאני אוכל להשהות את זמן הצילום שיהיה לי זמן ללכת למקום שאני רוצה, ולצלם את עצמי לבד. המצלמה היא לצרכים פשוטים: תמונות רגילות, בלי שום אומנות, תמונות מקצועיות או משהו כזה. עוד שאלה : האם כרטיס הזיכרון למצלמה ניקנה בנפרד או מגיע ביחד עם המצלמה? נ.ב אם מצלמות עם אפשרות להשהיית הצילום עולות יותר מ 700 שח', תגידו לי מה הדגם הכי זול אחרי זה שמכיל את האופציה הזאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. שלום, בקרוב אני טס לרומא ואין לי מצלמה נורמאלית כדי לצלם,אז חשבתי לקנו בדיוטי פרי (ברומא יעלה לי הרבה יותר). מישהו היה בדיוטי פרי לאחרונה ויכול לתת המלצות למצלמה סבירה בסביבות 200 דולר? תודה רבה! עריכה: אני חושב שיש להם יותר מצלמות מבאתר (נראה לי ) אבל מצאתי את המצלמה הזו : http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=764&mId=1&cId=22&sId=41 איך היא ? האמת לא מצאתי אותה בזאפ (רק דגם קודם שלה ) נ.ב אוליי כדאי לקנות משהו לא בדיוטי פרי ? יש מציאות בזאפ?

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  18. Started by yaarito79,

הי! מבקשת אם אפשר לקבל דגמים מומלצים של מצלמת אולימפוס לצילום ביתי ונופים יחד,לא מבינה כל כך בצילום,והאם חשוב שתהיה עינית או לא,לגבי סוללות או סוללה נטענת...בקיצור אם בעלי הבנה במצלמות יוכלו לתת לי דגם חדשני של אולימפוס שכדאי לרכוש עד 1000 ש"ח,ואם ממש ממש אין כזה (ואני לא מאמינה)אז של 'קנון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  19. Started by bio_stdnt,

מוקדש למעריצי הסדרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  20. Started by bio_stdnt,

פרצופים משתאים לנוכח מופע אקרובטי של רקדן ברייקדאנס במדרחוב בן יהודה בירושלים [attachment deleted by admin]

21. אני טס מחר לחו"ל ואני מעוניין לקנות משם או מהדיוטי פרי מצלמה איכותית בתקציב של עד 500$. אני מחפש מצלמה קומפקטית או SLR תלוי לאיזה משניים יש איכות תמונה עדיפה במסגרת התקציב שלי. השימושים העיקריים: - -מצלמת point&shoot לטיולים/אירועים עם צילומי נוף ואתרים, בלי יותר מידי משחקים עם ההגדרות. - בעיקר חשובה לי איכות התמונה, כל שאר הפיצ'רים פחות קריטיים לגבי. - זום אופטי גדול של לפחות X6. - חובה עדשות איכותיות, כמו LEICA או קארל זייס ולא "ג'נריות" של החברה. - נחמד אם המצלמה תהיה מסוגלת לצלם וידאו באיכות טובה, אם כי לא חובה. לאחר סקר שוק קצר אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה: Fuji finepix-s8100fd או Nikon coolpix-p80 או DMCFZ18 Panasonic איזו מבין השלוש היא הע…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. רגע לפני שאני מזמין את המצלמה SONY ALPHA A300 (ואני נעול עליה.. כבר שאלתי על זה פעם..) רציתי לדעת מה חשוב לקנות בנוסף, האחריות על המצלמה היא שנה, אבל יש אפשרות להרחיב עם MACK, כדאי? זה נראה לי מסובך מדי.. ראיתי שיש גם פילטרים, עד כמה זה חשוב (אם בכלל) למי שיודע, לא תהיה בעיה עם כרטיס זיכרון 4GB? פשוט קראתי שיש מצלמות שלא בנויות לנפחי זכרון גדולים... אשמח אם תייעצו לי. לא כל יום קונים מצלמת רפלקס... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. Started by adam_godin,

משהו אולי יודע איפה אני יכל להשיג מכפל (Teleconverters) לפנטקס בארץ? מיועד לעבוד עם K20D ו 55_300

24. Started by pc7,

קריטריונים רוב התמונות שלי הם ביום יום..בצבא וכו' תאורה משתנה, ביום ובלילה, אני לא מאלה שיצלמו ברקים וכאלה אלא תמונות רגילות,ולעיתים רחוקות טיולי טבע.. רוב הצילומים לא להדפסה. גודל המצלמה הוא קריטי לדוגמא זאת מצלמה שמשכה את תשומת ליבי ואני אשמח אם למישהו יש חוות דעת עליה למרות שאני לא נעול על סוני ואשמח לשמוע על דגמים וחברות שונות.. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsct300.asp צילום וידיאו חשוב חשוב מאוד האיכות למרות שברור לי שהאיכות לא תהיה כשל מצלמה גדולה.. אני חייל כך שהעיקרון הכי חשוב זה שתיכנס לכיס, גודל המצלמה- לדוגמה סוני סדרה T פוג'י סידרה Z וכו' והאם שווה לקנות את סוני T300 או שלמישהו יש מצלמה מומלצת יותר? גמיש במחיר.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. Started by J0n1,

אני רוצה לעדכן גירסה למצלמה, בכדי שתתמוך בSDHC, ויש גם את בעית ה read error המעצבנת. אבל כתוב בהנחיות שצריך לעדכן עם כבל AC בלבד, אבל אין לי אחד כזה :\ כתוב גם שההתקנה על המצלמה לוקחת 10 שניות, אז כמה היא תצרוך ב10 שלא יספיקו 4 סוללות חדשות וחזקות? מישהו פעם עדכן עם סוללות?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים