צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית 2 כרטיסי זכרון. אחד מהם 16 מגה שבא עם המצלמה. אחד 256 מגה שיש לי בפאלם. זה של הפאלם לא פעם אף פעם במצלמה כי היה הודעה "unable to use card" אז כדי לחסוך לכם בעבודה למה זה קורה גיליתי שכל פעם שאני מפרמט כרטיס בפאלם המצלמה לא יכולה לקרוא אותו. ניסיתי את זה גם בכרטיס של ה16 ועכשיו גם הוא מושבת. באינטרנט כתוב שעשיית פירמוט בתוך המצלמה מבטלת את זה, אבל זה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם, שתי המצלמות עולות בסביבות ה-1500 ש"ח, רק שאת ה-OLYMPUS אני מקבל עם 256MB ואת ה-MINOLTA אני מקבל עם קורא זיכרונות ומדריך צילום (שזה חארטה) באתר של סקאל. עכשיו, ההתלבטויות שלי הן: 1) מהירות הצמצם ב-OLYMPUS מגיעה ל-1/2000 והיא אוטומטית, וב-MINOLTA היא 1/1000 עם עדיפות למהירות צמצם ועדיפות למפתח עדשה. 2) מסך ה-LCD ב-OLYMPUS הוא 1.8" וב-MINOLTA הוא 1.5". תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מצלמת וידאו קלה לתפעול, קטנה ובנויה טוב. המצלמה מיועדת לשימוש של מספר אנשים, בעיקר בטיסות לחו"ל (כ-10 פעמים בשנה) ולכן אני מחפש משהו שלא יתקלקל מכל מכה קטנה. תודה רבה! עריכה: מישהו יכול לזרוק מילה בכיוון?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1504390 ותגידו החברה של המצלמה טובה בכלל?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתמונה הבאה.....מכיון ימין של הגשר (אבנים...) ועד אמצע התמונה וגם העץ מעל הגשר נראים קצת מטושטש-כתוצאה ממה זה נוצר? זה קיים לי הרבה בתמונות מסויימות שחלקים לא מפורטים מספיק..... עריכה-תעשו כפתור ימין-view image-אז זה יהיה בגודל המתאים.... למי שמועניין התמונה צולמה בשאפהאוזן גבול שוויץ-גרמניה... איתן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על כל אחת מהן הפרש המחירים אינו רלוונטי מבחינתי http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Ckonicaminolta_dimagez3%2Cpanasonic_dmcfz4%2Coly_c770uz&show=all
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני חדש עם המצלמה (canon a510) ועוד יותר חדש עם פוטושופ. הנה תמונה שצילמתי ושיחקתי איתה קצת. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית לשימושים הבאים: * שימושים הרגילים, צילום ביתי וכו'... * ברצוני לצלם כצופה בהרצאה שקופיות המוצגות בPower Point, וכן רצוי שלא תהיה גדולה מדי. לצערי, איני בקיא דיו בתחום ולכן אזדקק לעזרתכם. על מה אתם ממליצים, ועל כל מידע שימושי שתוכלו להפנות אותי אליו אני אשמח. תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את ה-canon a85 שלי היום למחשב כדי להוריד תמונות, והמחשב לא מזהה שחיברתי אליו את המצלמה, ואני יודע שהכבל בסדר כי חיברתי לפלאפון ואותו הוא מזהה. יש דרך לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.worth1000.com/tutorial.asp?sid=161116
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
-
שלום (: אני צריך עזרה בקניית מצלמה דיגטלית. תקציב בלתי מוגבל, זה לא אומר שאתם מביאים את הhigh-end ואת ההכי יקר, פשוט אם מצלמה טובה תביאו אותה גם היא עולה הרבה. יש עדיפות לסוני אבל לא חובה, וזהו. המצלמה בעיקר לטיולים ולצילומים בבית ספר, אך גם לאירועים ולמסיבות. ובבקשה רק תגובות לעניין, ילדים קטנים ולא חכמים מיוחד בפורום אחר(ג**מר), התחילו להראות לי את המלצמות הכי יקרות בzap, מצלמות ב40 אלף שקל, כל מיני שטויות. רשמתי ללא הגבלת תקציב אבל לא צריך בהגזמה. אז תגובה לעניין (: תודה מראש, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה ואני קצת עסוק מכדי להתחיל ללמוד אם מישהו יכול לתת לי שם של מצלמה ב-1000 שקל ככה אני אודה לו... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לחובבי החתולים שביננו, את הצילום הבא צילמתי במקדש Wat Chet Yod בצ'אנג מאי בצפון תאילנד. נפש החיה היחידה (מלבדי) שהייתה שם היה החתול הזה. Olympus C5060 - 1/40", f2.8, ISO 400, 27mm
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תמונה שצילמתי לפני כמה זמן (החתולה שלי) אני דיי מתחיל בכל העסק הזה, אני בדרך כלל מצלם בוידאו. אני אשמח להערות דגשים וכו...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו כאן מתעניין בסטריאוסקופיה? אני מחפש מדריך טוב באינטרנט שיעזור לי להבין איך כדאי לצלם תמונות ( באיזה זווית צריך לפרוש את הצילומים, מה יתן תחושת עומק טובה יותר וכו' ) כמו כן האם אפשר איכשהו לשפר או אפילו להוסיף תחושת תלת מימד לתמונה בעזרת פוטושופ וכו'?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש SD לקראת טיול ארוך אני חושב שה256 מגה לא יספיק ממש ביררתי מחירים ויש משהו מוזר... כרטיס זיכרון של 512 עולה 200 ומשהו שקל כשכרטיס 256 עולה כימעט מאתיים שקל וכרטיס גיגה עולה 350, ויש כטיסים שעולים 700 ומשהו - מה ההבדלים ביניהם? כדאי לקחת את ההכי פשוט? וגם איך כרטיס גיגה עולה 350 וכרטיס של 2 גיגה עולה מעל800 שקל... הם לא חושבים שלקוחות יעדיפו 2 כרטיסים של גיגה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
גם הם צולמו בקיץ (חופש גדול) , וגם הם צולמו בשעה הכי לא טובה , אבל לא היתה ברירה, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ללא כל עריכה וכו , תופעה בהחלט מדהימה שיצא לי לראות שבוע שעבר , נראה הרבה יותר מדהים במציאות..
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-