צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לעדכן גירסה למצלמה, בכדי שתתמוך בSDHC, ויש גם את בעית ה read error המעצבנת. אבל כתוב בהנחיות שצריך לעדכן עם כבל AC בלבד, אבל אין לי אחד כזה :\ כתוב גם שההתקנה על המצלמה לוקחת 10 שניות, אז כמה היא תצרוך ב10 שלא יספיקו 4 סוללות חדשות וחזקות? מישהו פעם עדכן עם סוללות?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש למשיהו נסיון עם המצלמות האלה ? אני רוצה לקנות מצלמה בסכום של עד 400 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כמה תמונות שצילמתי, אני עוד לא מתמצא מאוד בפוטושופ, כך שהעריכה לא מתקדמת יותר מידי..
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו עד 2200 שקל.. אילו מצלמות אתם יכולים להציע לי לקנות? ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת: NVGS25 Panasonic ? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לחקור את השוק למצוא לי מצלמת SLR שווה לקנייה. ואני אשמח לקבל כמה עיצות מכיוון שהידע שלי בתחום לא גדול (מחפש גם קורס כדי לשפר את הידע). בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות למצלמה, עד לסכום של 4000 שקל. אני מתלבט בכלל להזמין את המצלמה מחו"ל בגלל הפרש המחירים הענק. בצורה כזאת אני אוכל לקבל מצלמה הרבה יותר איכותית במחיר יותר זול. האם יש למישהו נסיון עם הזמנת מצלמה מחו"ל? ועכשיו למצלמה. אילו תכונות כדאי לחפש? אילו חברות נחשבות לטובות? קראתי דברים טובים לגבי המצלמה החדשה של סוני A100. מה דעתכם עליה? האם שווה לחכות לה שתצא לשוק עוד חודש ולהזמין אותה מארצות הברית? אני אשמח למצלמה שיש לה מייצב תמונה טוב כי אני משתמש הרבה בזום. אני לא יודע אם זה משהו שאפקטיבי גם למצלמות S…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אין שם בנתיים... אתם תעזרו לי עם השם... הכל ב EXIF... עריכות: קצת תיקון צבע. כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום אני עוזר לחבר שצריך לקנות מצלמה דיגיטלית, קטנה עד כמה שאפשר, עם מסך 2.5 אינטש ומינימום 6 מגה פיקסל. המצלמה תשמש חברה בטיול בדרום אמריקה. האופציות שעלו עד כה: Panasonic FX07 FujyFilm F30 Canon SD700IS את הפנסוניק יהיה קשה להשיג כנראה, מכיוון שאנו גרים באילת ופה המצלמה חייבת להיקנות (ביום שישי בבוקר כבר צריך שהיא תהיה ביד). מה משלושת אלו הייתם קונים? ולמה?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה של FLASH BENCHMARK בסנדרה וראיתי דברים מוזרים במקום 512MB יש לי 494MB, בבדיקה של קובץ בגודל 2MB שיש שם כתוב שהמהירות כתיבה היא 5.7MB. המהירות נראת לי בסדר (בנתונים של החברה זה 7.7 משהו כזה..), אבל הגודל קצת מטריד אותי. הכל תקין פחות או יותר?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
צריך מצלמת אינטרנט איכותית כמה שאפשר מוכן להשקיע בין 150-250 תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום! לאחר שהבנו שספק אם נוכל להציל את הS410 הגוססת, ששמשה אותנה נאמנה כמעט 3 שנים, אנו פונים כעת אל עבר רכישתה של מצלמה חדשה. אנחנו בעיקר מחפשים מצלמה קטנה שנכנסת לכיס בקלות וקלה יחסית. בנוסף, עדשה רחבה ומייצב יהיו יתרון, בנוסף לאיכות צילום גבוהה. חשבנו ללכת על הSD870IS של CANON. יש לכם רעיונות אחרים?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה חוות דעת של מצלמת Kodak Z612. אני קונה אותה בחול במחיר של 160 דולר במקום איזה 1200 בארץ חשוב לי שיהיה לה כרטיס זיכרון זול, שתהיה עם עיצוב חדשני לא כמו של CANON למשל ושתעשה את העבודה...חשוב לי מייצב... מה אתם אומרים על המצלמה- שווה? יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שלי? שתהיה דמויית DSLR בסגנון הזה http://www.zap.co.il/models.asp?sog=e-camera&db188192=188231&db3331=194524 ביקורת על המצלמה http://www.dpreview.com/reviews/specs/kodak/kodak_z612.asp תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את F20 של פוג'י וחשבתי לקחת יחד איתה כרטיס זכרון של 1GB מסוג H (הבנתי שהם מהירים יותר), אלא שאז אני מגלה שממש קשה למצוא אותם ראיתי כרטיס של אולימפוס בוואלהשופס ב199 ש"ח!!! זה ממש יקר מישהו מכיר אולי חנויות אחרות? מחירים קצת יותר סבירים?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמת וידאו FHD עדיף עם הארד דיסק מובנה ראיתי ב EBAY את הקנון FH10 שנראית לי מצלמה קטלנית יש לכם המלצות???
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
צולם על מונופוד בתוך מאות בני נוער לחוצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
האני מחפש מצלמה שיהיה לה זום גדול (אופטי) שיהיה אפשר לצלם איתה תמונות ספורט ושזה לא יהיה מטושטש והכי חשוב זה איכות אבל איכות טובה ( 5~6 mp) ועם אפשר שיהיה עם בטרית ליטיום כמו שיש במצלמות וידאו .....
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם העדשה הזו חדה ואיכותית יותר מה 55 200 או שווה לה. רוני
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי היום של קשת בענן מעל הבניין של עיריית י-ם לא יצאה טוב וניסיתי לשפר אותה קצת: התמונה המקורית: אחרי עריכה: עריכה: הנה גרסאות של 800X600 למי שהגרסאות למעלה גדולות מדיי בשבילו.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לה זום אופטי לפחות X15 שתהיה קטנה ונוחה ועם אפשרות לצילום סטילס על כרטיסי SD... חשבתי על ה PANASONIC PVGS12 איך היא? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזה כרטיס זיכרון כדאי לקנות למצלמה הנ"ל (אין מגבלת תקציב). תודה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שמעו אני לא יודע מי מבינכם היה באזיור רמת גן ז'בוטינסקי ביום שלישי ערב יום העצמאות אבל מופע הלייזרים שבניין מזרחי הגבוהה נתן היה פשוט מפחיד, הוא פשוט ירה לייזרים ללא סוף לכל כיוון גם על הכביש ועל המכוניות וזה נראה ממש כמו מתקפה. זה לא כך כך מצחיק שאתה חוטף בתוך האוטו קרן לייזר עצומה הנה קצת תמונות להמחשה באדיבות ה-W800 שלי... הנה עוד כמה תמונות מאותו הערב עדיין מהפלאפון...
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הדפסה על קנווס של צילום לגודל 150X75 ס"מ איזה איכות ממולץ להדפיס ? האם יש טעם לבקש ציפוי על התמונה ? מה עוד צריך לברר ? מדובר על סכום לא קטן ואין ברצוני לבצע ניסוי וטעייה תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש לאחותי מצלמה עד 1000 ש"ח בעיקר לצילום משפחתי.. הציעו לה שני דגמים באותו מחיר בערך ( 1000 ש"ח) 1) Canon A720Si 2) Canon SD750 איזה לדעתכם מצלמה עדיפה יותר בטווח מחירים הזה והאם קיימים מצלמות אחרות בטווח מחירים הזה שיכולות להתאים יותר בשבילה? תודה מראש בן,
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-