צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני שוק להביא מצלמת וידיאו HD מחו"ל וראיתי שעדיין קיימת אבחנה בין PAL ל-SECAM. יש לזה איזו שהיא משמעות ב-HD? עוד שאלה - האם ניתן להציג סרטי HD במסכי CRT רגילים או שצריך להמיר אותם ל-SD?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מלמת OLYMPUS FE110 + זיכרון XD256 + מטען + סוללות נטענות + נרתיק למצלמה והכל ב950 אני צריך את המצלמה רק לשימוש משפחתי ולא כצלם חובב/מקצועי אבקש את תגובתכם תודה מראש BIG FOOT
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם אכן הצליחו פוגי לייצר מצלמה בעלת איכויות ייחודיות של צבע וטווח דינמי? בתמונות נראה שיש להם אכן יתרון משמעותי בתחום הצבע והטווח הדינמי. מצד שני נראה כי יש חוסר חדות וחוסר פרטים בתמונות. האם זה בגלל מגבלת זכרון (רק 6.1 מ"פ)? מעניין לראות חברה שמנסה ליצור מצלמה "מחוץ לעדר" עם דגשים אחרים. האם הצליחו להתגבר על בעיית החדות בדגמים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש למשיהו נסיון עם המצלמות האלה ? אני רוצה לקנות מצלמה בסכום של עד 400 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני משתמש במצלמה דיגיטלית של פוג'י דגם S9500 ויש תופעה מוזרה שמתרחשת בנקודות לבנות על התמונה ברגע שמצלמים עם הפלאש (דוגמא בתמונה המצורפת) עכשיו, אני לא בטוח שזאת בעיה או שזה פשוט קורה במצלמות דיגיטליות כי לעוד 2 אנשים יש בעיה מאוד מאוד דומה עם המצלמות סוני מסדרת T שלהם וזאת תופעה שקורת רק במצלמים עם הפלאש במקומות שהם יחסית חשוכים ממה לדעתכם זה קורה?? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום אני עוזר לחבר שצריך לקנות מצלמה דיגיטלית, קטנה עד כמה שאפשר, עם מסך 2.5 אינטש ומינימום 6 מגה פיקסל. המצלמה תשמש חברה בטיול בדרום אמריקה. האופציות שעלו עד כה: Panasonic FX07 FujyFilm F30 Canon SD700IS את הפנסוניק יהיה קשה להשיג כנראה, מכיוון שאנו גרים באילת ופה המצלמה חייבת להיקנות (ביום שישי בבוקר כבר צריך שהיא תהיה ביד). מה משלושת אלו הייתם קונים? ולמה?
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אלף רציתי לדעת מה מהירות הכתיבה של המצלמה הזאת כי לא מצאתי באף מקום בית מהו הכרטיס שהכי "ינצל את מהירות הכתיבה של מצלמה זו" ומהם הפרשי הזמנים בין סוגי הזיכורנות השונים (מהירויות לא סוגים או חברות....)
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את F20 של פוג'י וחשבתי לקחת יחד איתה כרטיס זכרון של 1GB מסוג H (הבנתי שהם מהירים יותר), אלא שאז אני מגלה שממש קשה למצוא אותם ראיתי כרטיס של אולימפוס בוואלהשופס ב199 ש"ח!!! זה ממש יקר מישהו מכיר אולי חנויות אחרות? מחירים קצת יותר סבירים?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני ממש לפני הזמנת המוצר הזה. דבר אחרון אני צריך לדעת - איך צריכת החשמל שלה? פשוט זו מצלמה שמגיעה עם בטרייה נטענת ייחודית, כך שאם אני נתקע פתאום , אני לא יכול להכניס לתוכה בטריות אצבע רגילות. אז לחבר'ה שמשתמשים במצלמה הרבה זמן (ובגלל זה לא שאלתי את זה בת'רד של aviko ), מה אתם אומרים? איך הצריכת חשמל שלה? חסכסנית ? והאם הבטריה מספיקה להרבה זמן. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טוב, הגיע הזמן לנקות את החיישן בקנון הקשישה שלי (10D). יש למישהו המלצה על מקום באזור השרון או המרכז שמבצע את הניקוי?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מצאתי חנות שיש שם והזמנתי us1photo.com התקשרתי אליהם והכל בסדר. אז חשבתי שאולי עוד אנשים ירצו פה אני אזמין כבר עוד
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש לאחותי מצלמה עד 1000 ש"ח בעיקר לצילום משפחתי.. הציעו לה שני דגמים באותו מחיר בערך ( 1000 ש"ח) 1) Canon A720Si 2) Canon SD750 איזה לדעתכם מצלמה עדיפה יותר בטווח מחירים הזה והאם קיימים מצלמות אחרות בטווח מחירים הזה שיכולות להתאים יותר בשבילה? תודה מראש בן,
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מצלמה קומפקטית \ סופר קומפקטית, ויש כמה דברים שחשובים לי במיוחד 1) מהירות - ממש חשוב לי שהמצלמה תקלוט את מה שאני מצלם ברגע שאני לוחץ על הכפתור. לא שעה פלאש ואז צילום, ולא שטויות אחרות. בנוסף, שאחרי כל תמונה אני לא צריך לחכות איזה 5 שניות לצילום חוזר, זה ממש מעצבן. 2) איכות - כמובן שאיכות גבוהה... אני לא מחפש פה לפתח את זה לפוסטרי ענק אבל משהו בסביבות ה-8 עד 12 מגהפיקסל נשמע הגיוני ומספיק למקרה שכן יתחשק לי איזה הדפסת ענק... סוללה פחות חשובה לי כי אני לא הולך לצלם מעל לכ-80 תמונות בפעם אחת ולא נראה לי שקיימת מצלמה שלא מחזיקה את הזמן הזה... כרטיס זיכרון חשוב שיתמוך בלפחות 2 ג'יגה. המחיר הוא עד 1700 בערך, עם גמישות ליותר *עריכה - שחכתי להוסיף, שגם מ…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! לאחר שהבנו שספק אם נוכל להציל את הS410 הגוססת, ששמשה אותנה נאמנה כמעט 3 שנים, אנו פונים כעת אל עבר רכישתה של מצלמה חדשה. אנחנו בעיקר מחפשים מצלמה קטנה שנכנסת לכיס בקלות וקלה יחסית. בנוסף, עדשה רחבה ומייצב יהיו יתרון, בנוסף לאיכות צילום גבוהה. חשבנו ללכת על הSD870IS של CANON. יש לכם רעיונות אחרים?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מצלמה קומפקטית ואיכותית עד 2000 ש"ח . חשוב שיהיה זום אופטי גדול , המצלמה האחרונה שלי הייתה Ricoh Caplio R6 (zoom x7.1) חוץ מצילומים בלילה היא הייתה מעולה לנופים ותמונות מרחוק.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו בתקציב של עד 2000 ש"ח לשימושים ביתיים. עדיפות ראשונה: וידיאו, אך הייתי רוצה שהיא תהיה גם מצלמת סטילס שיכולה לצלם תמונות באיכות גבוהה. אם צריך לחרוג מהתקציב למען קפיצה רצינית באיכות, אשמח לשמוע על כך.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
זה אוטומטית בחר איפה לשמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה הבעיה היא שלא נשאר מקום ואני לאדע איך לשנות את המיקום של איפה הוא ישמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה בדקתי דרך הproperties ואין שם מאיפה לשנות את זה ואני ממש לאדע איך לשנות את זה.. עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ראו תמונה: עריכה: יש לי פוטושופ אבל אני לא יודע להשתמש. ויש לי את התוכנה Noise Ninja 2 ואני לא יודע להשתמש בה. השאלה אם אפשר לעשות דבר כזה בכלל? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש את המצלמה האיכותית ביותר שאפשר למצוא בסכום הזה כרטיס זכרון בין 256-512
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש עדשות לקומפקטיות? וספציפית לpowershot A75? אם כן, לינק בקשה ;D
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אז ככה הציעו למצלמה של אולימפוס C-370 ב590 שח... שווה?? יש משהו בדיוטי פריי שהוא טוב??? (בבקשה תגידו לי כי FireFox לא נכנס לי לאתר של סקאל)... יש לה אפשרות של צילום וידיאו עם קול?? יש איזה מצלמה באיזור מחירים הזה...שהיא גם טובה...(מומלץ בלי כרטיס )..
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שמתי לב שעיבוד תמונה ב-noiseware גורם לאיבוד נתוני ה-EXIF. האם יש דרך להמנע מכך או להוסיף את הנותנים אח"כ? כן שמתי לב שלאחר עיבוד התמונה בתוכנה נפח התמונה קטן ב-75% לערך. האם ניתן להימנע מאיבוד המידע הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמת וידאו FHD עדיף עם הארד דיסק מובנה ראיתי ב EBAY את הקנון FH10 שנראית לי מצלמה קטלנית יש לכם המלצות???
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-