עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by sagi5,

אני צילמתי, חבר שלי הטביע איך?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  2. היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by ofir2808,

hallow to you all, I'm in hong kong and I found a PANASONIC FZ35 in a very good price (1250 shekel) on the store MODERN DIGITAL the salesman say that I have 1 year of International warranty I need to know if it's OK to buy here as far as you know. I can only chack the forum in the morning (for me it's 1 in the morning) so plaese give me as much info as you can. if you have info about how to recognise a face that will be good too. TNX to you all.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  4. האם אכן הצליחו פוגי לייצר מצלמה בעלת איכויות ייחודיות של צבע וטווח דינמי? בתמונות נראה שיש להם אכן יתרון משמעותי בתחום הצבע והטווח הדינמי. מצד שני נראה כי יש חוסר חדות וחוסר פרטים בתמונות. האם זה בגלל מגבלת זכרון (רק 6.1 מ"פ)? מעניין לראות חברה שמנסה ליצור מצלמה "מחוץ לעדר" עם דגשים אחרים. האם הצליחו להתגבר על בעיית החדות בדגמים אחרים?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  5. אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  6. צולם על מונופוד בתוך מאות בני נוער לחוצים [attachment deleted by admin]

7. Started by Boomerang,

(טוב, במקרה הזה העננים היו הנמוכים) תמונות מהבוקר (28.1) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by sagi5,

תמונות בגן מדע במכון ויצמן למי שמכיר- במבנה האקוספירה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by olegr,

עבור קאנון400D אורך מוקד סביבות 17-50(עדשה ראשית) F2.8 קבוע עד3000ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  10. חברי הפורום שלום אני עוזר לחבר שצריך לקנות מצלמה דיגיטלית, קטנה עד כמה שאפשר, עם מסך 2.5 אינטש ומינימום 6 מגה פיקסל. המצלמה תשמש חברה בטיול בדרום אמריקה. האופציות שעלו עד כה: Panasonic FX07 FujyFilm F30 Canon SD700IS את הפנסוניק יהיה קשה להשיג כנראה, מכיוון שאנו גרים באילת ופה המצלמה חייבת להיקנות (ביום שישי בבוקר כבר צריך שהיא תהיה ביד). מה משלושת אלו הייתם קונים? ולמה?

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  11. הרצתי בדיקה של FLASH BENCHMARK בסנדרה וראיתי דברים מוזרים במקום 512MB יש לי 494MB, בבדיקה של קובץ בגודל 2MB שיש שם כתוב שהמהירות כתיבה היא 5.7MB. המהירות נראת לי בסדר (בנתונים של החברה זה 7.7 משהו כזה..), אבל הגודל קצת מטריד אותי. הכל תקין פחות או יותר?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  12. רציתי לשאול על איזו מצלמה אתם ממליצים לי בתקציב של 1000- 1400 הדברים שחשובים לי שהיא תהיה עם זום של לפחות 8X שתהיה לפחות 4 מגה פיקסל שלא תהיה עדינה (לא כזאת שתתחרבן מכל מכה) שתהיה נוחה לשימוש- חשוב!!! ושאוכל לצלם איתה גם בחושך. עוד אבקש שכל מצלמה שתמליצו לי עליה תגידו לי עם איזה כרטיס זכרון היא באה וכמה היא אוכלת סוללות. בקשר לשאר הפרמטרים פשוט שיהיו ברמה סבירה יחסית למצלמות. אם יש לכם משהו להגיד שלא שאלתי עליו תגידו! תודה yahavon028

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by zoman,

צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05:

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  14. אלה כמה תמונות שלא קשורות אחת לשניה ופשוט ראיתי כמעניינות מספיק כדי לשתף אתכם בהן. מקווה שתאהבו או תגיבו בכל מקרה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  15. יש אפשרות להעיף את הפנס בלי לחתוך את התמונה? אפשר איכשהו לתקן את הטשטוש? או לגרום לזה להיראות "מעוצב"? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  16. שמתי לב שעיבוד תמונה ב-noiseware גורם לאיבוד נתוני ה-EXIF. האם יש דרך להמנע מכך או להוסיף את הנותנים אח"כ? כן שמתי לב שלאחר עיבוד התמונה בתוכנה נפח התמונה קטן ב-75% לערך. האם ניתן להימנע מאיבוד המידע הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  17. אז ככה אין לי שמץ של מושג בצמצם, בזמני חשיפה ב ISO או בפונקציה הזאת מאקרו.... יש איזה שהם מדריכים לצלם המתחיל ללמוד להשתמש במצלמה שלו בצורה קצת יותר מקצועית מ POINT AND SHOOT???

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה הציעו למצלמה של אולימפוס C-370 ב590 שח... שווה?? יש משהו בדיוטי פריי שהוא טוב??? (בבקשה תגידו לי כי FireFox לא נכנס לי לאתר של סקאל)... יש לה אפשרות של צילום וידיאו עם קול?? יש איזה מצלמה באיזור מחירים הזה...שהיא גם טובה...(מומלץ בלי כרטיס )..

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. Started by ymndl,

קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום כמו שאתם יודעים כבר, יש לי את המצלמה SX1 IS האם אפשר לדעת איכשהו את הרגישות חיישן שהמצלמה צילמה בסירטון מסוים? כלומר, עכשיו צילמתי עם המצלמה בחדר עם תנאי תאורה דיי גורעים, ובסירטון יש הרבה רעשים עקב שהמצלמה צילמה ברגישות ISO גבוהה. האם ניתן לדעת ע"י איזה תוכנה או משהו אחר את ה ISO של הסירטון? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  22. אני מחפש את המצלמה האיכותית ביותר שאפשר למצוא בסכום הזה כרטיס זכרון בין 256-512

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by over,

כמו כן איזה שהיא דוגמא ואיך ניתן ליצר תמונה כזו. כלים ,תוכנות .

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by fofo66,

ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. קטנה איכותית מסך גדול בטריה חזקה ויפה לאללה...1700 שקל כרטיס זיכרון עוד 400 שקל (1G) יוצא 2100 שקל יש לה חיבור לטלוויזיה?או מהעריסה שלה? זה הדבר היחד של מצאתי... וה אתם אמרים עליה לי היא נראת קטלנית?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים