עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. רציתי לשאול על איזו מצלמה אתם ממליצים לי בתקציב של 1000- 1400 הדברים שחשובים לי שהיא תהיה עם זום של לפחות 8X שתהיה לפחות 4 מגה פיקסל שלא תהיה עדינה (לא כזאת שתתחרבן מכל מכה) שתהיה נוחה לשימוש- חשוב!!! ושאוכל לצלם איתה גם בחושך. עוד אבקש שכל מצלמה שתמליצו לי עליה תגידו לי עם איזה כרטיס זכרון היא באה וכמה היא אוכלת סוללות. בקשר לשאר הפרמטרים פשוט שיהיו ברמה סבירה יחסית למצלמות. אם יש לכם משהו להגיד שלא שאלתי עליו תגידו! תודה yahavon028

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by yoni321,

צריך מצלמת אינטרנט איכותית כמה שאפשר מוכן להשקיע בין 150-250 תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  3. Started by zoman,

צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05:

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by Drazick,

חג שמח... עוד קצת מהמקום המופלא הזה, גן עדן פשוט. חוף הים של קואטה ריזורט. באופק 2 סלעים הנראים כפרצוף אדם: החוף של "באונטי איילנד" - החוף עם הערסל הכי טוב בפיג'י. ובפיג'י ערסל זה המקום בו אתה מבלה מחצית היום: דרך המלכה - האי המרכזי מחולק ל-2 דרכים. הדרומית נקראת דרך המלכות, הצפונית דרך המלכים. עוד אחד מחופיה הקסומים של המדינה (אם מישהו יודע לעשות עבודה איכותית בסהרת קווי החשמל, פנה אליי בהודעה פרטית, תודה): דרך המלכים - ככה מתגוננים מגשם באוטובוסים בפיג'י. כמו רכב קבריולט של פעם, גג ברזנט ואחיזה אנושית: הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by KoM,

עם או בלי רקע, לא החלטתי...

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by overload,

האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  7. אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  8. האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by olegr,

עבור קאנון400D אורך מוקד סביבות 17-50(עדשה ראשית) F2.8 קבוע עד3000ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by over,

כמו כן איזה שהיא דוגמא ואיך ניתן ליצר תמונה כזו. כלים ,תוכנות .

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  11. שלום ההורים שלי טסים לחול בחודש הבא, ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה כמה דברים חשובים, 1. שהיצרן הוא סוני 2. אני מעוניין במצלמה קומפקטית וקטנה, קלה ונכנסת לכל תיק. 3. רצוי מסך מגע עם צג גדול 4. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ביתי, ונסיעות לחול. אני לא צלם מקצועי. ראיתי כמה דגמים פה, בסביבות ה 250 עד 400$ שזה מחיר מצויין בשבילי אם אתם מכירים את הדגים אז תמליצו לי מה טוב ומה לא , אם יש דגם אחר שלא ראיתי בבקשה תרשמו שאני יוכל להתרשם ממנו DSC-T2 DSC-T200 DSC-T300 או Sony Cybershot DSCN1 8.1MP שהיא נראת הכי זולה מבינהם. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. חברי הפורום שלום אני עוזר לחבר שצריך לקנות מצלמה דיגיטלית, קטנה עד כמה שאפשר, עם מסך 2.5 אינטש ומינימום 6 מגה פיקסל. המצלמה תשמש חברה בטיול בדרום אמריקה. האופציות שעלו עד כה: Panasonic FX07 FujyFilm F30 Canon SD700IS את הפנסוניק יהיה קשה להשיג כנראה, מכיוון שאנו גרים באילת ופה המצלמה חייבת להיקנות (ביום שישי בבוקר כבר צריך שהיא תהיה ביד). מה משלושת אלו הייתם קונים? ולמה?

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  13. היי. המצלמה היא לחברה שלי שרק צריכה מצלמה להסתובב איתה פה ושם ולצלם. היא לא צריכה איזה מצלמה איכותית כדי לצלם נופים או כל מיני דברים בסגנון. היא ביקשה מצלמה קטנה,דקה. מאלו שמאחורה זה כמעט ורק מסך. כסכום התחלתי היא ביקשה 600 שקל. אך אם אין חיה כזאת ב600 שקל. אז אולי ניתן לשנות קצת את התקציב . * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 שקל (אפשר להגדיל אותו גם טיפה אם יש משהו ממש מומלץ) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום, נושאים כמו חברים,אולי פה שם קצת נוף. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא בדרך כלל. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? אין צורך בחצובה * האם יש לך נכונות …

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  14. מאז ה a95 האגדית אותה רכשתי לפני כ-3 שנים לא ראיתי השקה של מצלמה עם החיישן המצויין הזה. שקלתי לקנות קומפקטית חדשה אבל מסתבר שאין כיום שקולה לאיכות האגדית של ה a95, הבעייה היחידה שלי איתה היא איכות הוידאו הירודה, חוסר מייצב תמונה וזום אופטי נמוך מאוד. מעבר לכך איכות התמונה מעולה. האם משיקולי רווח הפסיקו את הטמעת החיישן הזה בקומפקטיות הפשוטות ?

15. Started by J0n1,

אני רוצה לעדכן גירסה למצלמה, בכדי שתתמוך בSDHC, ויש גם את בעית ה read error המעצבנת. אבל כתוב בהנחיות שצריך לעדכן עם כבל AC בלבד, אבל אין לי אחד כזה :\ כתוב גם שההתקנה על המצלמה לוקחת 10 שניות, אז כמה היא תצרוך ב10 שלא יספיקו 4 סוללות חדשות וחזקות? מישהו פעם עדכן עם סוללות?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  16. Started by ivanclav,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו עד 2200 שקל.. אילו מצלמות אתם יכולים להציע לי לקנות? ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת: NVGS25 Panasonic ? תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. צולם על מונופוד בתוך מאות בני נוער לחוצים [attachment deleted by admin]

18. מצאתי חנות שיש שם והזמנתי us1photo.com התקשרתי אליהם והכל בסדר. אז חשבתי שאולי עוד אנשים ירצו פה אני אזמין כבר עוד

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by T-Flash,

דעתכם?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by benor,

חוף געש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  21. קטנה איכותית מסך גדול בטריה חזקה ויפה לאללה...1700 שקל כרטיס זיכרון עוד 400 שקל (1G) יוצא 2100 שקל יש לה חיבור לטלוויזיה?או מהעריסה שלה? זה הדבר היחד של מצאתי... וה אתם אמרים עליה לי היא נראת קטלנית?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

אני אוהב לצלם תמונות שיש אחריהן סיפור,סבא שלי לחם במלחמת העולם השניה קיבל עיטורי מלחמה,אבל מת מהפגע הכי רע,סרטן,בן אדם שאף פעם לא שתה אף פעם לא עשה רע לאף אחד אף פעם לא עישן אבל בכול זאת מת לפני שהזכרתי להכיר אותו,זה רק מוכיח שהעולם לא הוגן,הוא מת לפני שנולדתי לייתר דיוק שאמא שלי הייתה בת 19 אבל הוא אף פעם לא נהפך לעוד שם שמדברים עליו במשפחה בחגים,הוא היה בן אםד טוב והיה עוזר לכולם ותמיד אני מרגיש שהיא איתי בלב. ושאני כותב את השורות האלו אני בוכה כי כול כך עצוב לי שלא הכרתי אותו ואני אף פעם לא מבין למה אנשים טובים מתים. הנה תמונה קטנה שמוקדשת לו,לא מצאתי את הדיסקיות המקוריות אז השתמשתי בתחליף,מקווה שלא העמסתי אותכם יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. ישנו מאניאק מסויים שמרמה אנשים בצורה סיטונאית על בסיס יום יומי והגיע הזמן שהוא יככב באחת מתוכניות התחקירים על מנת שאנשים תמימים יפסיקו ליפול לרשת של אותו עכביש נוכל . הגשתי כבר תלונה למועצה לצרכנות וגם לתוכנית של אמנון לוי ,אולם לצערי לא זכיתי עד כה לתגובה מאף אחד מהגופים הללו. על כן החלטתי לעשות מעשה ולהצטייד בציוד דומה ולתעד אותו על חם בשעת מעשה ,וזאת בתיקווה שאם אני אפנה אליהם שוב פעם אבל עם חומר וידיאו מוקלט ,זה יהיה מספיק עסיסי ומשכנע על מנת שהם יפרסמו אותו לתועלת הציבור . על כן אם יש לכם צל של מושג במה מישתמשים התחקירנים בתוכניות הללו ,אני אודה לכם מאוד אם תביעו את דעתכם כאן.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

מה אתם חושבים. תנתחו :*) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by ymndl,

קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים