עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמת וידאו FHD עדיף עם הארד דיסק מובנה ראיתי ב EBAY את הקנון FH10 שנראית לי מצלמה קטלנית יש לכם המלצות???

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by headg,

הדפסה על קנווס של צילום לגודל 150X75 ס"מ איזה איכות ממולץ להדפיס ? האם יש טעם לבקש ציפוי על התמונה ? מה עוד צריך לברר ? מדובר על סכום לא קטן ואין ברצוני לבצע ניסוי וטעייה תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  3. אהלן דבר ראשון אני יגיד שממש ממש אין לי מושג בתחום הזה של מצלמות ואני ממש לא יודע כלום על הנושא לאחותי יש מצלמה כזאת קטנה שגם לוקחת תמונות וגם מצלמת סרטים והיא לא מרשה לי להשתמש בשלה אז אני צריך לקנות אחד לעצמי אני יכול להציב תקציב של עד 1000 שח ואני צריך קצת הסבר על מה כדאי לי לקנות אחותי אמרה לי ששלה עלתה 800 שקל מה שהכי חשוב לי זה שאני יוכל לצלם סרטים ולהעביר עם כבל למחשב תודה רבה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by Snufkin,

הניסיון, כפי שאתם רואים לא צלח..... יש לי Canon S1IS ורציתי לדעת אם אפשר לצלם איתה את מה שרציתי... ניסיתי לצלם במצב ידני, כי זה המצב היחידי שמאפשר לך להתפקס על דברים מהסיגנון הזה..... אני יודע שהמצלמה הזאת לא הכי טובה לצילומים בסיגנון מאקרו, אבל אני אשמח להצעות... כמו כן, אני יודע שמרחק הפיקוס המינימלי למצלמה, הוא 10 ס"מ. מאיפה אני מודד את 10 הס"מ האלה? מסוף העדשה? מגוף המצלמה? מהצד האחורי של המצלמה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  5. היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by Cyron,

שלום אני עומד לפני קניית ה-A610 של Canon, וההתלבטות האחרונה של היא האחריות האם עליי להתעקש על אחריות של קרט שמייקרת את המלצמה או ללכת על אפשריות אחרות שמוצעות ברשת כגון 4H ? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by pyro_man,

טוב יש לי את המצלמה הזאת.. רציתי לדעת בשביל מישהו שהוא חובב כמובן האם היא נחשבת איכותית? רציתי לדעת אם איפשר לעשות איתה צילום ממושך? ועוד שאלה אחת אחרונה.. אני מצלם הרבה דברים בתנועה אז יש שם מצב של תנועה אבל בגלל שזה לא עצמים ממש רחוק לוקח למצלמה זמן להתפקס עם הסטביליזר על עצם ולא תמיד זה מצליח.. יש דרך אחרת שאני יכול לצלם בתנועה במצב אחר? (ואם אתם משתמשים במושגים כמו מהירות צמצם וזה תסבירו פשוט עד היום לא ממש עניין אותי כל זה עד שגיליתי שזה משנה והרבה) סורי שאני שואל פשוט לא קיבלתי חוברת תיפעול ובאתר שלם יש גג שתי דפים שלא מסבירים ממש ודפים בכללי רובם לא נוגעים למצלמה שלי. שוב יש לכם פורום נפלא ותודה לכל מי שעוזר!!

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום כמו שאתם יודעים כבר, יש לי את המצלמה SX1 IS האם אפשר לדעת איכשהו את הרגישות חיישן שהמצלמה צילמה בסירטון מסוים? כלומר, עכשיו צילמתי עם המצלמה בחדר עם תנאי תאורה דיי גורעים, ובסירטון יש הרבה רעשים עקב שהמצלמה צילמה ברגישות ISO גבוהה. האם ניתן לדעת ע"י איזה תוכנה או משהו אחר את ה ISO של הסירטון? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  9. אני מחפש את המצלמה האיכותית ביותר שאפשר למצוא בסכום הזה כרטיס זכרון בין 256-512

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by big foot,

ברצוני לרכוש מלמת OLYMPUS FE110 + זיכרון XD256 + מטען + סוללות נטענות + נרתיק למצלמה והכל ב950 אני צריך את המצלמה רק לשימוש משפחתי ולא כצלם חובב/מקצועי אבקש את תגובתכם תודה מראש BIG FOOT

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  11. אני משתמש במצלמה דיגיטלית של פוג'י דגם S9500 ויש תופעה מוזרה שמתרחשת בנקודות לבנות על התמונה ברגע שמצלמים עם הפלאש (דוגמא בתמונה המצורפת) עכשיו, אני לא בטוח שזאת בעיה או שזה פשוט קורה במצלמות דיגיטליות כי לעוד 2 אנשים יש בעיה מאוד מאוד דומה עם המצלמות סוני מסדרת T שלהם וזאת תופעה שקורת רק במצלמים עם הפלאש במקומות שהם יחסית חשוכים ממה לדעתכם זה קורה?? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by zoman,

צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05:

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  13. שלום! בזמן האחרון התעניינתי בצילום ולאחר זמן מה שהייתי עם מצלמה אוטו' ולמדתי קצת על המצבים וכל השאר החלטתי להשתדרג.. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה בתקציב של עד 3,000 שקל אבל עדיף בפחות.. חשוב לי שלמצלמה יהיה זום גדול ויכולות מאקרו טובות יחסית...(אני משתמש במצלמה בעיקר לצילום ציפורים ומאקרו..אבל חשוב גם כל הדברים האחרים) חשבתי על 3 הדגמים הבאים: canon S2 IS dimage Z6 fuji s5600 רציתי לדעת מה דעתכם..איזה מצלמה עדיפה או שבכלל כדאי דגם אחר...איזה?

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by PeteRoy,

GoPro 8 Black + נהיגה ממבט ראשון

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by bombina,

היי, חברה שלי רוצה לקנות מצלמה מארה"ב שתיהיה איכותית , דקה, ובצבע וורוד (חחח כן, גירלי).. עדיפות ליצרנים הבאים: canon, fuji, olympus. תודה על העזרה!!!

16. אלה כמה תמונות שלא קשורות אחת לשניה ופשוט ראיתי כמעניינות מספיק כדי לשתף אתכם בהן. מקווה שתאהבו או תגיבו בכל מקרה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  17. יש אפשרות להעיף את הפנס בלי לחתוך את התמונה? אפשר איכשהו לתקן את הטשטוש? או לגרום לזה להיראות "מעוצב"? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by over,

כמו כן איזה שהיא דוגמא ואיך ניתן ליצר תמונה כזו. כלים ,תוכנות .

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  19. אהלן! אני מחפש מצלמה קומפקטית \ סופר קומפקטית, ויש כמה דברים שחשובים לי במיוחד 1) מהירות - ממש חשוב לי שהמצלמה תקלוט את מה שאני מצלם ברגע שאני לוחץ על הכפתור. לא שעה פלאש ואז צילום, ולא שטויות אחרות. בנוסף, שאחרי כל תמונה אני לא צריך לחכות איזה 5 שניות לצילום חוזר, זה ממש מעצבן. 2) איכות - כמובן שאיכות גבוהה... אני לא מחפש פה לפתח את זה לפוסטרי ענק אבל משהו בסביבות ה-8 עד 12 מגהפיקסל נשמע הגיוני ומספיק למקרה שכן יתחשק לי איזה הדפסת ענק... סוללה פחות חשובה לי כי אני לא הולך לצלם מעל לכ-80 תמונות בפעם אחת ולא נראה לי שקיימת מצלמה שלא מחזיקה את הזמן הזה... כרטיס זיכרון חשוב שיתמוך בלפחות 2 ג'יגה. המחיר הוא עד 1700 בערך, עם גמישות ליותר *עריכה - שחכתי להוסיף, שגם מ…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  20. חשוב שיהיה לה זום אופטי לפחות X15 שתהיה קטנה ונוחה ועם אפשרות לצילום סטילס על כרטיסי SD... חשבתי על ה PANASONIC PVGS12 איך היא? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by timac,

מה אתם אומרים על ה S5 וה S6 שווה קנייה הם טובות אני יכול להשיג אותם במחיר טוב האם הם שוות תכסף אני מחפש מצלמה קומפקטית כמה שיותר ושתוציא תמונות טובות ווידיאו שיהיה גם. אם לא אז על מה אתם ממליצים??

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  22. זה אוטומטית בחר איפה לשמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה הבעיה היא שלא נשאר מקום ואני לאדע איך לשנות את המיקום של איפה הוא ישמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה בדקתי דרך הproperties ואין שם מאיפה לשנות את זה ואני ממש לאדע איך לשנות את זה.. עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by J0n1,

אני רוצה לעדכן גירסה למצלמה, בכדי שתתמוך בSDHC, ויש גם את בעית ה read error המעצבנת. אבל כתוב בהנחיות שצריך לעדכן עם כבל AC בלבד, אבל אין לי אחד כזה :\ כתוב גם שההתקנה על המצלמה לוקחת 10 שניות, אז כמה היא תצרוך ב10 שלא יספיקו 4 סוללות חדשות וחזקות? מישהו פעם עדכן עם סוללות?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  24. אני מחפשת מעצב לתמונת מחזור בבית הספר של ביתי. מי יודע איפה אפשר לעשות, או מי עושה עבודות כאלה ? תודה בתיה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  25. Started by DarkShnizel,

Kodak EasyShare C643

• 1 תגובה
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים