צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי! יש לי מצלמה A95 של קנון . הענין הוא שמחקתי 40 תמונות ממנה ,האם ניתן דרך הגדרה כלשהי במצלמה לשחזר אותן?( צילמתי 7 תמונות לאחר המחיקה) ניסיתי לשחזר עם תוכנת Digital Image Recovery אך ללא הועיל. יש דרך כלשהי תסייעו לי בבקשה! המון תודה!
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום,הנה תמונת מאקרו שצילמתי בגינה שלי,עם חצובה. יש EXIF למעוניינים,יצא לא רע למצלמה יחסית דיי אוטומטית (ניסיתי לשלוט ידנית במה שאפשרי), עבר תיקוני צבע קלים,וחידוד,חוץ מזה הכל אורגינלי להמדרין. נגזר מ-3.2 מגה פיקסל (האמת שבגודל המקורי זה היה נראה יותר טוב) אשמח לתגובות (בעיקר בונות) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501051942139917/200510071507417083/DSC01240_medium.jpg עריכה - ראיתי ש-1024X768 גדול מידי לדף פורום,
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
באתר של canon מצויין שהמצלמה יכולה להשתמש בכרטיס זיכרון של של מקסימום 1giga sd . אולם בפירסומים אחרים של canon כתוב שהמגבלה היחידה על זמן צילום הווידיאו היא אך ורק גודל כרטיס הזיכרון. לאור ירידת המחירים של כרטיסי הזיכרון ,ניתן כבר לרכוש כרטיסים של 2giga בעלות של +-600 שח מה שלכאורה אמור לאפשר צילום רציף של וידיאו איכותי למדי ( ברזולוציה של 640x480 במהירות של 30 fps/second במשך של 16 דקות רצופות .(1giga מאפשר 8 דקות) אם אכן ניתן להשתמש בכרטיס של 2giga ,אזי המשמעות היא למעשה שלהרבה אנשים המצלמה הזאת יכולה לשמש כתחליף ראוי למצלמת dv בשימוש ביתי יום יומי ובעיקר בטיולים (סוף סוף אפשר לוותר על סחיבה של 2 מצלמות גם וידיאו וגם stills) השאלה הגדולה היא האם ב…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה בין 1000 ל1500 שקל ככה שהכל יצא לי 2000 שקל כולל זיכרון 512 תיק וסוללות מצלמה של 7 מגה פיסקל וכמה שיותר זום אופטי תודה למי שמוצא!
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני צריך עזרה דיי דחופה, יש לי 1400 שקל ואני צריך לקנות מצלמה דיגיטלית עם פוקוס טוב + זיכרון סיקיור דיגיטאל (SD) בנפח 256MB. עכשיו רציתי לקנות את ה-A520 (עם אחריות של 4H), עכשיו שמעתי שיש את תקלת E18, וזה דבר מאוד מאוד הורס, שמעתי חוץ מזה שלא בטוח אקבל החלפה על זה. קנייה של המצלמה עם אחריות של קרט=יקר מידי בשבילי...חוץ מזה, ה-A510, היא תתן לי את אותם ביצועים בערך? הרי יש הבדל של מגה פיקסל אחד. חוץ מזה יש עוד הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב ככה קניתי מינולטה Z3 ואני מרוצה ממנה עד הגג...! אחלה מצלמה עכשיו יש לי בעיה א. לא קיבלתי חוברת הדרכה בעברית איתה... ויעני אני יודע איך עושים את הדברים הבסיסיים כמו לצלם לעשות וידיאו טיימר וכו' אבל לדוגמא יש כול מיני מצבים יעני יש את העיגול הזה ואני יכול לסבוב ולבחור ואני לאדע מה כול אחד אומר שם...חוץ מוידיאו מישו אולי יודע ויכול להסביר לי? מי שלא הבין אז אני מדבר על זה: http://www.rar.co.il/files/Rar-1128704526.jpg
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כמה תמונות שצילמתי מחוץ לנקרות ראש הנקרה התמונות צולמו ב canon a75 תגובות .... ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של קאנון..canon עכשיו..המצלמה מצלמת מהר מידי..זאתומרת..לוחצים וזה ישר מצלם.. יש אפשרות להגדיל את הזמן?שיהיה זמן לעשות "פוזות".?חחחח..תודה לעונים שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
טוב, ניסיתי לשחק כאן עם שנאי 12V, וזה מה שיצא, לאחרונה אני מוגבל במקומות צילום אז סלחו לי *וגם רציתי לראות אם אני עדיין זוכר איך מצלמים... חחחח [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהחלטה לגבי רכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית. האפשרויות העיקריות: 1. Fuji FinepixA340 2. Olympus D535 / C370 עלות שתי המצלמות בסביבות ה-700 ש"ח. אשמח לשמוע על מצלמות נוספות בתחום מחירים קרוב (אבל מצלמות חדשות, לא מחודשות...). תודה!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קראתי שבהרבה דגמי קנון אין תאריכון, מישהו יודע לגבי הS1 ולגבי הA610 ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם צילמתי אתמול כמה תמונות שניראות לי לא רעות בכלל ורציתי לדעת מה דעתכם. המצלמה היא , כאמור, CANON A95. מצב מאקרו, צילום חצי אוטומטי. http://dotan1.4t.com/images/img_0201copy.jpg http://dotan1.4t.com/images/img_0202copy.jpg http://dotan1.4t.com/images/img_0205copy.jpg http://dotan1.4t.com/images/img_0206copy.jpg התמונות כמובן הוקטנו כדי שיהיה אפשר לשים אותם באתר
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
תגידו מה ההבדל של שתי המצלמות האלה : NIKON COOLPIX 7600 NIKON COOLPIX 7900 ואם שווה לקנות את אחת מהם בכלל ולמי שיש את המצלמה שיכתוב עליה תודה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איך ניתן למזער תמונות, מבלי לפגוע באיכות שלהם, ו- יותר חשוב - מספר תמונות בבת אחת, ולא מעבר אחת-אחת וRESIZE? .. יש איזו תוכנה לכך שתעשה את כולן בבת אחת? ולא תהרוס אותן? או שאני מבקשת הרבה מדי..? : תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
well, מכיוון שלא כמו לחלק מאיתנו *caugh*, לי אין מסנני שמש ו/או ציוד מיוחד אחר, היה לי קצת בעייתי לצלם את הליקוי ישירות. אז מה עושים? מצלמים את ה"תמונה" שלו, כמובן! הדמות של השמש נוצרה ע"י משקפת שכוונה להציג את הדמות על הצל של עבדכם הנאמן. אחרי שראיתי את התמונה, עלה לי רעיון לעריכה קלה... עכשיו, מי מנחש איזו עין היא "אמיתית" ואיזה נוספה בעריכה?
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עבר הרבה מאוד זמן שלא נכנסתי לאתר או בכלל החזקתי מצלמה, אז קמתי בבוקר (הפוך כרגיל), לקחתי את המצלמה ניקיתי את האבק שהצתבר בחודשים שלא נגעתי בה, וטיילתי עם האופנוע ביפו. ובאחד העצירות שלי ליד הנמל ביפו, ראיתי ילד מטייל עם הכבשה שלו ברחוב, אז החלטתי לצלם, הילד לא ממש התלהב שצילמתי אותו, אז בספונטניות הוא הרים אבן, וזרק עליי תוך כדיי שאני מצלם אותו, הוא לא פגע (מה גם שהייתי ממוגן עם ציוד רב עליי). ואז הוא התחיל לצעוק למשפחה שלו משהו בערבית, ישר קפצתי על האופנוע וברחתי משם, כי לא רציתי לקבל דקירה על תמונה מסכנה. רק כבר שהפוקוס לא היה מוקפד על הפנים שלו, אבל בהתחשב בנסיבות.. התמונה השניה בדיוק מאחורי הגב שלי כשאני מצלם את הילד. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני בקרוב מאוד נוסע לחול לתאילנאדדדדד ואני חושב אולי לקנות שם מצלמה כמו שאמרתי בכותרת קנון 350D או 300D אבל לא מוכן להשקיע בארץ 5000 שקל וזה עוד בלי עדשת קיט אז אני חושב וחסכתי קצת כסף לקנות אותה שם ואני מקווה שההבדל יהיה מאוד משמעותי שם!! העם למישהו כאן יש את המצלמה ורוצה להמליץ לי מה שווה יותר כי ראיתי סיקרות וכל השאר אבל אני רוצה תכלס ביקורת פה של אנשים איך הם המצלמות הללו???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וצהרים טובים השמש: הציוד: אל תתיחסו אל התאריך, המצלמה לא מכוונת
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות בדרך כלל כשקונים את המצלמה יש נתונים שלה מישהו יכול להסביר לי את הנתונים הבאים: צמצם מינימלי 2.0 צילום ברצף 1.2 זום אופטי X4 זום דיגיטלי X4.1 סוג חיישן CCD מהירות סגר מקסימלי 1/2000 מהירות סגר מינימלי 15 מפתח צמצם 2.0-8 גודל חיישן 1/1.8 אס"א 50-400, אוט' ותגידו האם שווה לקנות את המצלמה בכלל ? CANON POWERSHOT G6 ב 1200 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-