עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by olegr,

עבור קאנון400D אורך מוקד סביבות 17-50(עדשה ראשית) F2.8 קבוע עד3000ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  2. רציתי לשאול על איזו מצלמה אתם ממליצים לי בתקציב של 1000- 1400 הדברים שחשובים לי שהיא תהיה עם זום של לפחות 8X שתהיה לפחות 4 מגה פיקסל שלא תהיה עדינה (לא כזאת שתתחרבן מכל מכה) שתהיה נוחה לשימוש- חשוב!!! ושאוכל לצלם איתה גם בחושך. עוד אבקש שכל מצלמה שתמליצו לי עליה תגידו לי עם איזה כרטיס זכרון היא באה וכמה היא אוכלת סוללות. בקשר לשאר הפרמטרים פשוט שיהיו ברמה סבירה יחסית למצלמות. אם יש לכם משהו להגיד שלא שאלתי עליו תגידו! תודה yahavon028

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by spotash,

תכונות נדרשות: תמונה איכותית, כרטיס זיכרון גדול, מסך גדול, שהסוללות יספיקו להרבה זמן ושתהיה קומפקטית. המצלמה בעיקר לטיולים. פחות חשוב גודל זום והרבה מגה פיקסל, היא תשמש למשפחה בעיקר לטיולים. אין צורך שיהיו לה אפקטים מיוחדים(צילום בשחור לבן וכו')

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by PyroGhost,

טוב אז ככה, היום, לאחר הרבה מאוד זמן, הרבה לבטים, הרבה סקרי שוק והרבה מאוד בירורים קניתי את המצלמה החדשה שלי, פוג'י S9000 / S9500. בתור התחלה רציתי לדעת מה דעתכם על הדיל שהשגתי : המצלמה + שנתיים אחריות של היבואן הרשמי בארץ ( שמעוני? ) + כרטיס של 1 גי'גה + תיק של Lowepro + חצובה גדולה ( עולה 200 שקל רגיל.. )+ חצובת שולחן וכל זה ב4050 שקל, מה אומרים? בנוסף לכך רציתי לדעת אם למישהו יש טיפים פה להתחלה של צילום או כל מיני רעיונות לקומפוזיציות בשבילי, ואני יודע שבתור התחלה אני צריך לעבוד עם אוטומטי או עם מצב P ולאט לאט לעבור לשליטה ידנית אחרי שאני אכיר את כל הפרמטרים ולפי מה הם נקבעים, אם יש לכם טיפים אחרים שיעזרו לי אני אשמח לקבל. anyway אני מקווה שבקרוב אני אתחיל להעלות…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by r.b.y,

שלום אני אמור לקבל את המצלמה מתנה לחג רציתי לדעת איך האיכות איך המצלמה ואם יש חוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

לפי מה שהבנתי היבואן הרשמי של FUJI בארץ הם קבוצת שמעוני (תקנו אותי אם אני טועה) באתר WWW.ZOOM4U.CO.IL מציעים אחריות של החנות עצמה (הם אומרים שהם מייבאים בעצמם את המצלמות) מישהו מכיא את החנות ויודע אם אפשר לסמוך עליה.?.?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by tobul,

אני רוצה חוות דעת של מצלמת Kodak Z612. אני קונה אותה בחול במחיר של 160 דולר במקום איזה 1200 בארץ חשוב לי שיהיה לה כרטיס זיכרון זול, שתהיה עם עיצוב חדשני לא כמו של CANON למשל ושתעשה את העבודה...חשוב לי מייצב... מה אתם אומרים על המצלמה- שווה? יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שלי? שתהיה דמויית DSLR בסגנון הזה http://www.zap.co.il/models.asp?sog=e-camera&db188192=188231&db3331=194524 ביקורת על המצלמה http://www.dpreview.com/reviews/specs/kodak/kodak_z612.asp תודה רבה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  8. תיראו את החבילה הזו בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1FCcaa710 האם כדאי? 1. האם זה דגם חדש של קנון ? או ישן יותר? 2. מישהו יודע על הזמן בין צילום לצילום ?(זה מאוד חשוב לי!) האם הוא נחשב מהיר במצלמה הזו? - למישהו יש ניסיון? 3. מישהו מכיר חבילה דומה ויותר טובה בתקציב הזה? למשל אני מעדיף מצלמה שמתחילה מ28מ"מ ולא מ 35 ( הרבה יותר פרקטי לשימוש יומיומי) (הפיתוי כאן הוא גם 36 תשלומים(

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  9. חברי הפורום שלום אני עוזר לחבר שצריך לקנות מצלמה דיגיטלית, קטנה עד כמה שאפשר, עם מסך 2.5 אינטש ומינימום 6 מגה פיקסל. המצלמה תשמש חברה בטיול בדרום אמריקה. האופציות שעלו עד כה: Panasonic FX07 FujyFilm F30 Canon SD700IS את הפנסוניק יהיה קשה להשיג כנראה, מכיוון שאנו גרים באילת ופה המצלמה חייבת להיקנות (ביום שישי בבוקר כבר צריך שהיא תהיה ביד). מה משלושת אלו הייתם קונים? ולמה?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by re5pect,

האם ניתן לרכוש עדשות לקומפקטיות? וספציפית לpowershot A75? אם כן, לינק בקשה ;D

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

צילמתי בלילה מהחלון מאיזה 3 מטר [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by Dumbass,

כמה תמונות שצילמתי, אני עוד לא מתמצא מאוד בפוטושופ, כך שהעריכה לא מתקדמת יותר מידי..

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  13. האם אכן הצליחו פוגי לייצר מצלמה בעלת איכויות ייחודיות של צבע וטווח דינמי? בתמונות נראה שיש להם אכן יתרון משמעותי בתחום הצבע והטווח הדינמי. מצד שני נראה כי יש חוסר חדות וחוסר פרטים בתמונות. האם זה בגלל מגבלת זכרון (רק 6.1 מ"פ)? מעניין לראות חברה שמנסה ליצור מצלמה "מחוץ לעדר" עם דגשים אחרים. האם הצליחו להתגבר על בעיית החדות בדגמים אחרים?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  14. Started by yuvalg,

מקריאה ראשונית על ה-K20D נראה שמדובר במצלמה ברמה סמי-מקצועית שמכוונת לשוק של ה-D300 (וזולה ב35%! וכוללת יצוב מובנה בגוף)? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מבקש עזרה בנושא בו אני לא מבין כלל, מצלמות דיגיטליות. אבא שלי מתלבט בין שתי מצלמות: Panasonic DMC-LS75 בכ-750 ש"ח Pentax Optio E30 בכ-550 ש"ח הצרכים שלו בסיסיים ביותר והוא לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. מישהו יכול להמליץ על אחת מהן ? או על אחרת בטווח המחירים הזה ? תודה רבה נ.ב. לי יש coolpix 4300 שאני מרוצה ממנה מאוד, רק שתבינו כמה אני לא מבין במצלמות...

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  16. שלום חברים וחברות, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה + עדשות + ציוד נוסף בחודש - חודשיים הקרובים. חשבתי שמא יש עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש מצלמה/עדשה/חצובה/פילטרים/כרטיסי זיכרון או כל ציוד צילום אחר. הרעיון הוא לאסוף כמות אנשים מספיק גדולה שיהוו כח קנייה משמעותי. על ידי כך לנסות לקבל הנחה באחת מהחנויות שמתמחות בצילום וציוד צילום. אם גם אתם בעניין, אנא הרשמו לקבוצה או שלחו מייל שפתחתי לצורך העניין. כדאי שהקנייה שאתם מתכננים תהיה קנייה רצינית מבחינת ההשקעה הכספית ,2000 זוזים ומעלה יתקבלו בברכה. כמו כן רצוי שלא תהיו לחוצים בזמן על הקנייה. ריכוז האנשים, הציוד המבוקש לרכישה ובדיקת המחירים לוקחים זמן לא מועט. הכוונה לעשות את כל העבודה ולהיות מוכנים לקנייה בטווח של חו…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  17. שלום אני טס עוד כמה זמן לחו"ל ואני מעוניין לקנות שם מצלמת וידאו דיגיטלית לגבי תקציב אני לא יודע אבל זה לא נמוך אבל אני רוצה לדעת ליפני זה מה צריך שיהיה בה?מה אני צריך לברר?כעיקרון אני רוצה מצלמה שיהיה אפשר לחבר למחשב והיא תיהיה כזו קטנה...עם בטרייה שתיהיה הרבה זמן וכמובן הרבה זמן צילום..ואיכות טובה של צילום. וגם איזה חברות נותנות פה אחריות?ואיך האחריות? תדוה רבה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by sagi5,

אני צילמתי, חבר שלי הטביע איך?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by (Arik),

שלום אני מחפש מצלמה חדשה לבת דודה שלי, היא צריכה שהיא תיהיה מעל 5-6 MP ,קומפקטית, קלה לתפעול, עם סוללה נטענת (לא סוללות אצבע) ובעלת מהירות תגובה טובה, היא גם אמרה שהיא מעדיפה של קנון אבל אני לא יודע כמה זה רלוונתי לרצונות שלה. תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by Cyron,

שלום אני עומד לפני קניית ה-A610 של Canon, וההתלבטות האחרונה של היא האחריות האם עליי להתעקש על אחריות של קרט שמייקרת את המלצמה או ללכת על אפשריות אחרות שמוצעות ברשת כגון 4H ? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by exXxTreAm,

כמה שיותר תגובות. לזכרה של ה350D שנגנבה :-\ יהיו עוד תמונות בהמשך. הצעות לעריכה ושיפורים יתקבלו בשמחה. תמיד נראה לי שאפשר לערוך את זה בדרך הרבה יותר טובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום כמו שאתם יודעים כבר, יש לי את המצלמה SX1 IS האם אפשר לדעת איכשהו את הרגישות חיישן שהמצלמה צילמה בסירטון מסוים? כלומר, עכשיו צילמתי עם המצלמה בחדר עם תנאי תאורה דיי גורעים, ובסירטון יש הרבה רעשים עקב שהמצלמה צילמה ברגישות ISO גבוהה. האם ניתן לדעת ע"י איזה תוכנה או משהו אחר את ה ISO של הסירטון? תודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by Spook77,

שלום לכולם, התחלתי לחקור את השוק למצוא לי מצלמת SLR שווה לקנייה. ואני אשמח לקבל כמה עיצות מכיוון שהידע שלי בתחום לא גדול (מחפש גם קורס כדי לשפר את הידע). בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות למצלמה, עד לסכום של 4000 שקל. אני מתלבט בכלל להזמין את המצלמה מחו"ל בגלל הפרש המחירים הענק. בצורה כזאת אני אוכל לקבל מצלמה הרבה יותר איכותית במחיר יותר זול. האם יש למישהו נסיון עם הזמנת מצלמה מחו"ל? ועכשיו למצלמה. אילו תכונות כדאי לחפש? אילו חברות נחשבות לטובות? קראתי דברים טובים לגבי המצלמה החדשה של סוני A100. מה דעתכם עליה? האם שווה לחכות לה שתצא לשוק עוד חודש ולהזמין אותה מארצות הברית? אני אשמח למצלמה שיש לה מייצב תמונה טוב כי אני משתמש הרבה בזום. אני לא יודע אם זה משהו שאפקטיבי גם למצלמות S…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by sagi5,

תמונות בגן מדע במכון ויצמן למי שמכיר- במבנה האקוספירה

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by dsane,

1/2000sec f/7/1 iso 64 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים