עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by T-Flash,

שלום לכולם :D התמונות הבאות הם מהטובות שצילמתי... איך הם יחסית? http://img55.imageshack.us/img55/8632/pict00039hr.jpg http://img203.imageshack.us/img203/3746/pict00079uw.jpg http://img217.imageshack.us/img217/1659/pict00351lp.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2299/pict002320zr.jpg איך התמונות יחסית? להזכירכם אלו הם התמונות בין הטובות שיש לי... אז זה המדד למדוד אותי כצלם... איך אני אה?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  2. שלום. עד לפני שבועיים המצלמה עבדה מצוין, אבל יום בהיר אחד אני מדליק אותה ואחרי שלב Access ארוך מאוד, כתוב " C:13:01 FORMAT ERROR". הבעיה קשורה לכרטיס זיכרון כי האייקון שלו מהבהב, ובנוסף המצלמה והמחשב יחדיו לא מזהים אותו (אם אני מחבר את המצלמה למחשב לא קורה כלום). המצלמה עצמה בסדר אני מניח, אם אני מוצא את הכרטיס היא עולה רגיל (חוץ מהעובדה שאי אפשר לצלם או לעשות משהו בלי כ''ז). הכרטיס הוא מסוג Memory Stick PRO Duo MagicGate 256MB של SanDisk. שוב, עבד מצויין עד לפני שבועיים. חיפשתי באינרטנטא כל מיני דרכים לסדר דרך המחשב אבל שום דבר לא פעל (די הגיוני בהתחשב בעובדה שהמחשב לא מזהה את המצלמה...). האם הכרטיס נדפק וצריך להחליפו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by waizman,

קניתי מצלמה Canon A510, והיא באה עם כרטיס זכרון 128 של החברה הנ"ל, רציתי לדעת אם הם מוכרים בכלל וכשאני יקבל את המצלמה, איזה קצב של העברת נתונים זה הממוצע בערך. הכרטיס SD כמובן. פרטים: http://www.sagatek.com.tw/fsd_e.htm ואם מישהו יודע כמה זמן יש לי אחריות על הכרטיס. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  4. 1. 1000שח רק עבור מצלמה ללא סוללות או כ.זכרון 2.מצלמה לכל הצרכים בעיקר אירועים או טיולים לרוב הצילומים יהיו ביום בתאורה רגילה אך שתיהיה גם מתאימה לתנאי תאורה נמוכה... 3.מתכוון לצלם עם פלאש!!! אבל לא חיצוני 4.לא מעוניין חצובה 5.לא מעוניין בפלאש חיצוני 6.השתמשתי בCANON POWERSHOT A540 עד שנשברה 7.על גבי מסך אצפה בתמונות 8.עדשה 28mm 9.שניהם מצלמות קומפקטיות ומשקלם כמעט זהה 250גר'

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. Started by eegg,

אני כנראה לוקח את הpanasonic lumix fz28 החדש. לפי הביקורות הוא מעולה עם איכות צילום מעולה והוא לא גדול מדי. לא מצאתי בארץ או בארצות הברית חנויות שאפשר לקנות ישר בחנות, יכול להיות שעדיין לא מוכרים את הדגם? כי אני ממש מתקשה למצוא את המצלמה. מישהו יכול לעזור לי, אני צריך חנות במנהטן או בארץ

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by zoman,

צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05:

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by spotash,

תכונות נדרשות: תמונה איכותית, כרטיס זיכרון גדול, מסך גדול, שהסוללות יספיקו להרבה זמן ושתהיה קומפקטית. המצלמה בעיקר לטיולים. פחות חשוב גודל זום והרבה מגה פיקסל, היא תשמש למשפחה בעיקר לטיולים. אין צורך שיהיו לה אפקטים מיוחדים(צילום בשחור לבן וכו')

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by EliranC,

אין לי יותר מדי תקציב צריך מצלמה ב600 שקל עם צריך לחרוג טיפה בשביל שיפורים משמעותיים או מהותיים אז אקבל גם ואם אפשר גם סוגים של כרטיסי זיכרון , ומה עדיף מצלמה על בטריות או על בטריה נטענת אני צריך תמצלמה לצבא ככה שיהיה לי שם להטעין אותה כל יום השאלה האם לא עדיף מצלמה על בטריות נטענות?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. שלום! לאחר שהבנו שספק אם נוכל להציל את הS410 הגוססת, ששמשה אותנה נאמנה כמעט 3 שנים, אנו פונים כעת אל עבר רכישתה של מצלמה חדשה. אנחנו בעיקר מחפשים מצלמה קטנה שנכנסת לכיס בקלות וקלה יחסית. בנוסף, עדשה רחבה ומייצב יהיו יתרון, בנוסף לאיכות צילום גבוהה. חשבנו ללכת על הSD870IS של CANON. יש לכם רעיונות אחרים?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. טוב הדגמים שאני מתלבט הם בין FUJIS5500 ל MINOLTAZ2 . המחיר פחות או יותר אותו מחיר. היה לי קצת ניסיון עם הפוג'י והרבה אומרים שהוא שווה את המחיר אבל האם הוא באמת שווה? והאם שווה לקנות מצלמה עם זום כפול 10 ואיזה מהם? אני חושב אולי לוותר עם זום ולקנות את הקנאון A520 או את ה A95 בדקתי את המפרטים ולפיהם אין כל כך הבדל אבל נראה שבכל זאת עדיף את ה520, מה דעתכם? או בכלל להשקיע יותר ולקנות את האולימפוס C770 או C695 הבעיה שהם יקרים וסוללות ליתיום. אשמח לקבל תשובות בהקדם אני קצת לחוץ בזמן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by r.b.y,

שלום אני אמור לקבל את המצלמה מתנה לחג רציתי לדעת איך האיכות איך המצלמה ואם יש חוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

"A guy from Poland nicknamed desperadodrugi has made his own vertical grip at home. It looks a little creepy, weights around 400 grams and cant handle batteries but it has a second shutter release button. This handmade grip was sold for 12.50 Polish zloty or around US$4.5." ;D

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by olegr,

עבור קאנון400D אורך מוקד סביבות 17-50(עדשה ראשית) F2.8 קבוע עד3000ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by yuvalg,

מקריאה ראשונית על ה-K20D נראה שמדובר במצלמה ברמה סמי-מקצועית שמכוונת לשוק של ה-D300 (וזולה ב35%! וכוללת יצוב מובנה בגוף)? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  15. רציתי לשאול על איזו מצלמה אתם ממליצים לי בתקציב של 1000- 1400 הדברים שחשובים לי שהיא תהיה עם זום של לפחות 8X שתהיה לפחות 4 מגה פיקסל שלא תהיה עדינה (לא כזאת שתתחרבן מכל מכה) שתהיה נוחה לשימוש- חשוב!!! ושאוכל לצלם איתה גם בחושך. עוד אבקש שכל מצלמה שתמליצו לי עליה תגידו לי עם איזה כרטיס זכרון היא באה וכמה היא אוכלת סוללות. בקשר לשאר הפרמטרים פשוט שיהיו ברמה סבירה יחסית למצלמות. אם יש לכם משהו להגיד שלא שאלתי עליו תגידו! תודה yahavon028

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by headg,

הדפסה על קנווס של צילום לגודל 150X75 ס"מ איזה איכות ממולץ להדפיס ? האם יש טעם לבקש ציפוי על התמונה ? מה עוד צריך לברר ? מדובר על סכום לא קטן ואין ברצוני לבצע ניסוי וטעייה תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. ראיתי את האפשרות הזאת במצלמה OLYMPUS C470 ואני מתלבט אם לעשות את זה או לא... זה בעצם אמור למחוק את כל התמונות נכון? זה לא יעשה איזשהו בלאי לכרטיס כמו שקורה עם דיסקים קשיחים בד"כ? והאם זה משנה שזה כרטיס ? עדיף למחוק אחת אחת ידני?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  18. האם אכן הצליחו פוגי לייצר מצלמה בעלת איכויות ייחודיות של צבע וטווח דינמי? בתמונות נראה שיש להם אכן יתרון משמעותי בתחום הצבע והטווח הדינמי. מצד שני נראה כי יש חוסר חדות וחוסר פרטים בתמונות. האם זה בגלל מגבלת זכרון (רק 6.1 מ"פ)? מעניין לראות חברה שמנסה ליצור מצלמה "מחוץ לעדר" עם דגשים אחרים. האם הצליחו להתגבר על בעיית החדות בדגמים אחרים?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  19. לאחרונה רחשתי מצמה דיגיטלית G7 של קנון אתמול גיליתי שיש לי פיקסל מת במסך במיקום מרכזי שניראה רק בתנאי תאורה מסויימים ולא קבוע והוא מאיר בצבע אדום. עדיין לא עברו 14 יום מהרכישה האים היבואן שהינו פרללי (לא קרט) אמור להחליף לי את המצלמה ? זה מאוד מאוד מעצבן אותי ! אני רכשתי מצלמה ח-ד-ש-ה ולא מחודשת. דן

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by Boomerang,

(טוב, במקרה הזה העננים היו הנמוכים) תמונות מהבוקר (28.1) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמת וידאו FHD עדיף עם הארד דיסק מובנה ראיתי ב EBAY את הקנון FH10 שנראית לי מצלמה קטלנית יש לכם המלצות???

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by galh_5,

קניתי את המצלמה הזאת באילת ביחד עם גיגה זיכרון של SANDISC ב-1070 שקל מה דעתכם עליה? אני צילמתי בה כמה תמונות והיא ממש איכותית

23. Started by Dumbass,

כמה תמונות שצילמתי, אני עוד לא מתמצא מאוד בפוטושופ, כך שהעריכה לא מתקדמת יותר מידי..

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  24. היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by pyro_man,

טוב יש לי את המצלמה הזאת.. רציתי לדעת בשביל מישהו שהוא חובב כמובן האם היא נחשבת איכותית? רציתי לדעת אם איפשר לעשות איתה צילום ממושך? ועוד שאלה אחת אחרונה.. אני מצלם הרבה דברים בתנועה אז יש שם מצב של תנועה אבל בגלל שזה לא עצמים ממש רחוק לוקח למצלמה זמן להתפקס עם הסטביליזר על עצם ולא תמיד זה מצליח.. יש דרך אחרת שאני יכול לצלם בתנועה במצב אחר? (ואם אתם משתמשים במושגים כמו מהירות צמצם וזה תסבירו פשוט עד היום לא ממש עניין אותי כל זה עד שגיליתי שזה משנה והרבה) סורי שאני שואל פשוט לא קיבלתי חוברת תיפעול ובאתר שלם יש גג שתי דפים שלא מסבירים ממש ודפים בכללי רובם לא נוגעים למצלמה שלי. שוב יש לכם פורום נפלא ותודה לכל מי שעוזר!!

• 8 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים