עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by big foot,

ברצוני לרכוש מלמת OLYMPUS FE110 + זיכרון XD256 + מטען + סוללות נטענות + נרתיק למצלמה והכל ב950 אני צריך את המצלמה רק לשימוש משפחתי ולא כצלם חובב/מקצועי אבקש את תגובתכם תודה מראש BIG FOOT

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by re5pect,

האם ניתן לרכוש עדשות לקומפקטיות? וספציפית לpowershot A75? אם כן, לינק בקשה ;D

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  3. שלום אני טס עוד כמה זמן לחו"ל ואני מעוניין לקנות שם מצלמת וידאו דיגיטלית לגבי תקציב אני לא יודע אבל זה לא נמוך אבל אני רוצה לדעת ליפני זה מה צריך שיהיה בה?מה אני צריך לברר?כעיקרון אני רוצה מצלמה שיהיה אפשר לחבר למחשב והיא תיהיה כזו קטנה...עם בטרייה שתיהיה הרבה זמן וכמובן הרבה זמן צילום..ואיכות טובה של צילום. וגם איזה חברות נותנות פה אחריות?ואיך האחריות? תדוה רבה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  4. אהלן דבר ראשון אני יגיד שממש ממש אין לי מושג בתחום הזה של מצלמות ואני ממש לא יודע כלום על הנושא לאחותי יש מצלמה כזאת קטנה שגם לוקחת תמונות וגם מצלמת סרטים והיא לא מרשה לי להשתמש בשלה אז אני צריך לקנות אחד לעצמי אני יכול להציב תקציב של עד 1000 שח ואני צריך קצת הסבר על מה כדאי לי לקנות אחותי אמרה לי ששלה עלתה 800 שקל מה שהכי חשוב לי זה שאני יוכל לצלם סרטים ולהעביר עם כבל למחשב תודה רבה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by Snufkin,

הניסיון, כפי שאתם רואים לא צלח..... יש לי Canon S1IS ורציתי לדעת אם אפשר לצלם איתה את מה שרציתי... ניסיתי לצלם במצב ידני, כי זה המצב היחידי שמאפשר לך להתפקס על דברים מהסיגנון הזה..... אני יודע שהמצלמה הזאת לא הכי טובה לצילומים בסיגנון מאקרו, אבל אני אשמח להצעות... כמו כן, אני יודע שמרחק הפיקוס המינימלי למצלמה, הוא 10 ס"מ. מאיפה אני מודד את 10 הס"מ האלה? מסוף העדשה? מגוף המצלמה? מהצד האחורי של המצלמה?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by tobul,

אני רוצה חוות דעת של מצלמת Kodak Z612. אני קונה אותה בחול במחיר של 160 דולר במקום איזה 1200 בארץ חשוב לי שיהיה לה כרטיס זיכרון זול, שתהיה עם עיצוב חדשני לא כמו של CANON למשל ושתעשה את העבודה...חשוב לי מייצב... מה אתם אומרים על המצלמה- שווה? יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שלי? שתהיה דמויית DSLR בסגנון הזה http://www.zap.co.il/models.asp?sog=e-camera&db188192=188231&db3331=194524 ביקורת על המצלמה http://www.dpreview.com/reviews/specs/kodak/kodak_z612.asp תודה רבה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  7. שלום חברים וחברות, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה + עדשות + ציוד נוסף בחודש - חודשיים הקרובים. חשבתי שמא יש עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש מצלמה/עדשה/חצובה/פילטרים/כרטיסי זיכרון או כל ציוד צילום אחר. הרעיון הוא לאסוף כמות אנשים מספיק גדולה שיהוו כח קנייה משמעותי. על ידי כך לנסות לקבל הנחה באחת מהחנויות שמתמחות בצילום וציוד צילום. אם גם אתם בעניין, אנא הרשמו לקבוצה או שלחו מייל שפתחתי לצורך העניין. כדאי שהקנייה שאתם מתכננים תהיה קנייה רצינית מבחינת ההשקעה הכספית ,2000 זוזים ומעלה יתקבלו בברכה. כמו כן רצוי שלא תהיו לחוצים בזמן על הקנייה. ריכוז האנשים, הציוד המבוקש לרכישה ובדיקת המחירים לוקחים זמן לא מועט. הכוונה לעשות את כל העבודה ולהיות מוכנים לקנייה בטווח של חו…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  8. מאז ה a95 האגדית אותה רכשתי לפני כ-3 שנים לא ראיתי השקה של מצלמה עם החיישן המצויין הזה. שקלתי לקנות קומפקטית חדשה אבל מסתבר שאין כיום שקולה לאיכות האגדית של ה a95, הבעייה היחידה שלי איתה היא איכות הוידאו הירודה, חוסר מייצב תמונה וזום אופטי נמוך מאוד. מעבר לכך איכות התמונה מעולה. האם משיקולי רווח הפסיקו את הטמעת החיישן הזה בקומפקטיות הפשוטות ?

9. Started by Drazick,

חג שמח... עוד קצת מהמקום המופלא הזה, גן עדן פשוט. חוף הים של קואטה ריזורט. באופק 2 סלעים הנראים כפרצוף אדם: החוף של "באונטי איילנד" - החוף עם הערסל הכי טוב בפיג'י. ובפיג'י ערסל זה המקום בו אתה מבלה מחצית היום: דרך המלכה - האי המרכזי מחולק ל-2 דרכים. הדרומית נקראת דרך המלכות, הצפונית דרך המלכים. עוד אחד מחופיה הקסומים של המדינה (אם מישהו יודע לעשות עבודה איכותית בסהרת קווי החשמל, פנה אליי בהודעה פרטית, תודה): דרך המלכים - ככה מתגוננים מגשם באוטובוסים בפיג'י. כמו רכב קבריולט של פעם, גג ברזנט ואחיזה אנושית: הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by Dumbass,

כמה תמונות שצילמתי, אני עוד לא מתמצא מאוד בפוטושופ, כך שהעריכה לא מתקדמת יותר מידי..

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  11. האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by aleXtazi,

האני מחפש מצלמה שיהיה לה זום גדול (אופטי) שיהיה אפשר לצלם איתה תמונות ספורט ושזה לא יהיה מטושטש והכי חשוב זה איכות אבל איכות טובה ( 5~6 mp) ועם אפשר שיהיה עם בטרית ליטיום כמו שיש במצלמות וידאו .....

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by T-Flash,

דעתכם?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by yoni321,

צריך מצלמת אינטרנט איכותית כמה שאפשר מוכן להשקיע בין 150-250 תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  15. שלום! לאחר שהבנו שספק אם נוכל להציל את הS410 הגוססת, ששמשה אותנה נאמנה כמעט 3 שנים, אנו פונים כעת אל עבר רכישתה של מצלמה חדשה. אנחנו בעיקר מחפשים מצלמה קטנה שנכנסת לכיס בקלות וקלה יחסית. בנוסף, עדשה רחבה ומייצב יהיו יתרון, בנוסף לאיכות צילום גבוהה. חשבנו ללכת על הSD870IS של CANON. יש לכם רעיונות אחרים?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. אני מחפש לאחותי מצלמה עד 1000 ש"ח בעיקר לצילום משפחתי.. הציעו לה שני דגמים באותו מחיר בערך ( 1000 ש"ח) 1) Canon A720Si 2) Canon SD750 איזה לדעתכם מצלמה עדיפה יותר בטווח מחירים הזה והאם קיימים מצלמות אחרות בטווח מחירים הזה שיכולות להתאים יותר בשבילה? תודה מראש בן,

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by exXxTreAm,

כמה שיותר תגובות. לזכרה של ה350D שנגנבה :-\ יהיו עוד תמונות בהמשך. הצעות לעריכה ושיפורים יתקבלו בשמחה. תמיד נראה לי שאפשר לערוך את זה בדרך הרבה יותר טובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. מצאתי חנות שיש שם והזמנתי us1photo.com התקשרתי אליהם והכל בסדר. אז חשבתי שאולי עוד אנשים ירצו פה אני אזמין כבר עוד

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by yuvalg,

מקריאה ראשונית על ה-K20D נראה שמדובר במצלמה ברמה סמי-מקצועית שמכוונת לשוק של ה-D300 (וזולה ב35%! וכוללת יצוב מובנה בגוף)? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by dsane,

1/2000sec f/7/1 iso 64 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by PyroGhost,

שאלה כללית מאוד, האם הSB28 שברשותי יכול לעבוד בעיקרון עם מצלמה כמו הD80? זה לא אומר שאני לא אקנה את הSB800 כשיגיע הזמן, אני פשוט מנסה לדעת אם אני אוכל להשתמש בו לגיבוי וכאלה.. וד"א, איפה אפשר להשיג בארץ דיפיוזר לSB28 וכמה זה אמור לעלות לפי דעתכם?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מבקש עזרה בנושא בו אני לא מבין כלל, מצלמות דיגיטליות. אבא שלי מתלבט בין שתי מצלמות: Panasonic DMC-LS75 בכ-750 ש"ח Pentax Optio E30 בכ-550 ש"ח הצרכים שלו בסיסיים ביותר והוא לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. מישהו יכול להמליץ על אחת מהן ? או על אחרת בטווח המחירים הזה ? תודה רבה נ.ב. לי יש coolpix 4300 שאני מרוצה ממנה מאוד, רק שתבינו כמה אני לא מבין במצלמות...

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  23. מה קורה חברה ? מזמן לא היתי פה (וירוס ) אז ככה, טיילתי עם האופניים בצפון הארץ ומצאתי מצלמה מסוג olympus IS-5000 .... היא פילים ... זאת מצלמה טובה ? כמה כזה דבר עולה חדש וכמה זה שווה יד שניה ? אהה וכמה עולה בימנו פילים וכמה עולה לפתח? תודה , דור

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by timac,

מה אתם אומרים על ה S5 וה S6 שווה קנייה הם טובות אני יכול להשיג אותם במחיר טוב האם הם שוות תכסף אני מחפש מצלמה קומפקטית כמה שיותר ושתוציא תמונות טובות ווידיאו שיהיה גם. אם לא אז על מה אתם ממליצים??

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  25. שלום! בזמן האחרון התעניינתי בצילום ולאחר זמן מה שהייתי עם מצלמה אוטו' ולמדתי קצת על המצבים וכל השאר החלטתי להשתדרג.. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה בתקציב של עד 3,000 שקל אבל עדיף בפחות.. חשוב לי שלמצלמה יהיה זום גדול ויכולות מאקרו טובות יחסית...(אני משתמש במצלמה בעיקר לצילום ציפורים ומאקרו..אבל חשוב גם כל הדברים האחרים) חשבתי על 3 הדגמים הבאים: canon S2 IS dimage Z6 fuji s5600 רציתי לדעת מה דעתכם..איזה מצלמה עדיפה או שבכלל כדאי דגם אחר...איזה?

• 14 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים