צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התחלתי לחקור את השוק למצוא לי מצלמת SLR שווה לקנייה. ואני אשמח לקבל כמה עיצות מכיוון שהידע שלי בתחום לא גדול (מחפש גם קורס כדי לשפר את הידע). בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות למצלמה, עד לסכום של 4000 שקל. אני מתלבט בכלל להזמין את המצלמה מחו"ל בגלל הפרש המחירים הענק. בצורה כזאת אני אוכל לקבל מצלמה הרבה יותר איכותית במחיר יותר זול. האם יש למישהו נסיון עם הזמנת מצלמה מחו"ל? ועכשיו למצלמה. אילו תכונות כדאי לחפש? אילו חברות נחשבות לטובות? קראתי דברים טובים לגבי המצלמה החדשה של סוני A100. מה דעתכם עליה? האם שווה לחכות לה שתצא לשוק עוד חודש ולהזמין אותה מארצות הברית? אני אשמח למצלמה שיש לה מייצב תמונה טוב כי אני משתמש הרבה בזום. אני לא יודע אם זה משהו שאפקטיבי גם למצלמות S…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה קורה חברה ? מזמן לא היתי פה (וירוס ) אז ככה, טיילתי עם האופניים בצפון הארץ ומצאתי מצלמה מסוג olympus IS-5000 .... היא פילים ... זאת מצלמה טובה ? כמה כזה דבר עולה חדש וכמה זה שווה יד שניה ? אהה וכמה עולה בימנו פילים וכמה עולה לפתח? תודה , דור
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
פוג'י הכריזו בפוטוקינה 2008 על חיישן חדש Super CCD EXR ומתכוונים להציג קומפקטית שתעלה על ה-F31. יהיה מעניין.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אין לי יותר מדי תקציב צריך מצלמה ב600 שקל עם צריך לחרוג טיפה בשביל שיפורים משמעותיים או מהותיים אז אקבל גם ואם אפשר גם סוגים של כרטיסי זיכרון , ומה עדיף מצלמה על בטריות או על בטריה נטענת אני צריך תמצלמה לצבא ככה שיהיה לי שם להטעין אותה כל יום השאלה האם לא עדיף מצלמה על בטריות נטענות?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון התעניינתי בצילום ולאחר זמן מה שהייתי עם מצלמה אוטו' ולמדתי קצת על המצבים וכל השאר החלטתי להשתדרג.. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה בתקציב של עד 3,000 שקל אבל עדיף בפחות.. חשוב לי שלמצלמה יהיה זום גדול ויכולות מאקרו טובות יחסית...(אני משתמש במצלמה בעיקר לצילום ציפורים ומאקרו..אבל חשוב גם כל הדברים האחרים) חשבתי על 3 הדגמים הבאים: canon S2 IS dimage Z6 fuji s5600 רציתי לדעת מה דעתכם..איזה מצלמה עדיפה או שבכלל כדאי דגם אחר...איזה?
-
- 14 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אלה כמה תמונות שלא קשורות אחת לשניה ופשוט ראיתי כמעניינות מספיק כדי לשתף אתכם בהן. מקווה שתאהבו או תגיבו בכל מקרה... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון אני יגיד שממש ממש אין לי מושג בתחום הזה של מצלמות ואני ממש לא יודע כלום על הנושא לאחותי יש מצלמה כזאת קטנה שגם לוקחת תמונות וגם מצלמת סרטים והיא לא מרשה לי להשתמש בשלה אז אני צריך לקנות אחד לעצמי אני יכול להציב תקציב של עד 1000 שח ואני צריך קצת הסבר על מה כדאי לי לקנות אחותי אמרה לי ששלה עלתה 800 שקל מה שהכי חשוב לי זה שאני יוכל לצלם סרטים ולהעביר עם כבל למחשב תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אח שלי קנה NIKON D50 וצילמתי איתה קצת תמונות. אני חדש בתחום, אני מבקש לא לצחוק אם התמונות ממש גרועות או משו... : החתולה שלי. תמונה בחצר שלי. רימון על השולחן מחשב שלי. זה מה שקורה שיש לי לייזר ומצלמה בקתות עץ.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אני רוצה חוות דעת של מצלמת Kodak Z612. אני קונה אותה בחול במחיר של 160 דולר במקום איזה 1200 בארץ חשוב לי שיהיה לה כרטיס זיכרון זול, שתהיה עם עיצוב חדשני לא כמו של CANON למשל ושתעשה את העבודה...חשוב לי מייצב... מה אתם אומרים על המצלמה- שווה? יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שלי? שתהיה דמויית DSLR בסגנון הזה http://www.zap.co.il/models.asp?sog=e-camera&db188192=188231&db3331=194524 ביקורת על המצלמה http://www.dpreview.com/reviews/specs/kodak/kodak_z612.asp תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע אפסי .. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? סתם מצלמות פשוטות של CANON ו SONY 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) אני מאפרת ואני רוצה לצלם את העבודות שלי , לא ברמה של ב…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חג שמח... עוד קצת מהמקום המופלא הזה, גן עדן פשוט. חוף הים של קואטה ריזורט. באופק 2 סלעים הנראים כפרצוף אדם: החוף של "באונטי איילנד" - החוף עם הערסל הכי טוב בפיג'י. ובפיג'י ערסל זה המקום בו אתה מבלה מחצית היום: דרך המלכה - האי המרכזי מחולק ל-2 דרכים. הדרומית נקראת דרך המלכות, הצפונית דרך המלכים. עוד אחד מחופיה הקסומים של המדינה (אם מישהו יודע לעשות עבודה איכותית בסהרת קווי החשמל, פנה אליי בהודעה פרטית, תודה): דרך המלכים - ככה מתגוננים מגשם באוטובוסים בפיג'י. כמו רכב קבריולט של פעם, גג ברזנט ואחיזה אנושית: הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קטנה איכותית מסך גדול בטריה חזקה ויפה לאללה...1700 שקל כרטיס זיכרון עוד 400 שקל (1G) יוצא 2100 שקל יש לה חיבור לטלוויזיה?או מהעריסה שלה? זה הדבר היחד של מצאתי... וה אתם אמרים עליה לי היא נראת קטלנית?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מצלמה מארה"ב שתיהיה איכותית , דקה, ובצבע וורוד (חחח כן, גירלי).. עדיפות ליצרנים הבאים: canon, fuji, olympus. תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום אני טס עוד כמה זמן לחו"ל ואני מעוניין לקנות שם מצלמת וידאו דיגיטלית לגבי תקציב אני לא יודע אבל זה לא נמוך אבל אני רוצה לדעת ליפני זה מה צריך שיהיה בה?מה אני צריך לברר?כעיקרון אני רוצה מצלמה שיהיה אפשר לחבר למחשב והיא תיהיה כזו קטנה...עם בטרייה שתיהיה הרבה זמן וכמובן הרבה זמן צילום..ואיכות טובה של צילום. וגם איזה חברות נותנות פה אחריות?ואיך האחריות? תדוה רבה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש למשיהו נסיון עם המצלמות האלה ? אני רוצה לקנות מצלמה בסכום של עד 400 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האני מחפש מצלמה שיהיה לה זום גדול (אופטי) שיהיה אפשר לצלם איתה תמונות ספורט ושזה לא יהיה מטושטש והכי חשוב זה איכות אבל איכות טובה ( 5~6 mp) ועם אפשר שיהיה עם בטרית ליטיום כמו שיש במצלמות וידאו .....
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני ממש לפני הזמנת המוצר הזה. דבר אחרון אני צריך לדעת - איך צריכת החשמל שלה? פשוט זו מצלמה שמגיעה עם בטרייה נטענת ייחודית, כך שאם אני נתקע פתאום , אני לא יכול להכניס לתוכה בטריות אצבע רגילות. אז לחבר'ה שמשתמשים במצלמה הרבה זמן (ובגלל זה לא שאלתי את זה בת'רד של aviko ), מה אתם אומרים? איך הצריכת חשמל שלה? חסכסנית ? והאם הבטריה מספיקה להרבה זמן. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
אין שם בנתיים... אתם תעזרו לי עם השם... הכל ב EXIF... עריכות: קצת תיקון צבע. כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי טסים לחול בחודש הבא, ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה כמה דברים חשובים, 1. שהיצרן הוא סוני 2. אני מעוניין במצלמה קומפקטית וקטנה, קלה ונכנסת לכל תיק. 3. רצוי מסך מגע עם צג גדול 4. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ביתי, ונסיעות לחול. אני לא צלם מקצועי. ראיתי כמה דגמים פה, בסביבות ה 250 עד 400$ שזה מחיר מצויין בשבילי אם אתם מכירים את הדגים אז תמליצו לי מה טוב ומה לא , אם יש דגם אחר שלא ראיתי בבקשה תרשמו שאני יוכל להתרשם ממנו DSC-T2 DSC-T200 DSC-T300 או Sony Cybershot DSCN1 8.1MP שהיא נראת הכי זולה מבינהם. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שאלה כללית מאוד, האם הSB28 שברשותי יכול לעבוד בעיקרון עם מצלמה כמו הD80? זה לא אומר שאני לא אקנה את הSB800 כשיגיע הזמן, אני פשוט מנסה לדעת אם אני אוכל להשתמש בו לגיבוי וכאלה.. וד"א, איפה אפשר להשיג בארץ דיפיוזר לSB28 וכמה זה אמור לעלות לפי דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
צריך מצלמת אינטרנט איכותית כמה שאפשר מוכן להשקיע בין 150-250 תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05: