צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לרכוש עדשות לקומפקטיות? וספציפית לpowershot A75? אם כן, לינק בקשה ;D
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
קטנה איכותית מסך גדול בטריה חזקה ויפה לאללה...1700 שקל כרטיס זיכרון עוד 400 שקל (1G) יוצא 2100 שקל יש לה חיבור לטלוויזיה?או מהעריסה שלה? זה הדבר היחד של מצאתי... וה אתם אמרים עליה לי היא נראת קטלנית?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מצלמה מארה"ב שתיהיה איכותית , דקה, ובצבע וורוד (חחח כן, גירלי).. עדיפות ליצרנים הבאים: canon, fuji, olympus. תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מדובר בזמן בניית הדגם לפרויקט הגמר שלי מהתיכון, זה אמנם לפני דיי הרבה זמן אבל עדיין לדעתי יש משהו בתמונות האלה... צולם לפני כארבע שנים (!!!) עם האולימפוס הישנה...
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אני טס עוד כמה זמן לחו"ל ואני מעוניין לקנות שם מצלמת וידאו דיגיטלית לגבי תקציב אני לא יודע אבל זה לא נמוך אבל אני רוצה לדעת ליפני זה מה צריך שיהיה בה?מה אני צריך לברר?כעיקרון אני רוצה מצלמה שיהיה אפשר לחבר למחשב והיא תיהיה כזו קטנה...עם בטרייה שתיהיה הרבה זמן וכמובן הרבה זמן צילום..ואיכות טובה של צילום. וגם איזה חברות נותנות פה אחריות?ואיך האחריות? תדוה רבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אח שלי קנה NIKON D50 וצילמתי איתה קצת תמונות. אני חדש בתחום, אני מבקש לא לצחוק אם התמונות ממש גרועות או משו... : החתולה שלי. תמונה בחצר שלי. רימון על השולחן מחשב שלי. זה מה שקורה שיש לי לייזר ומצלמה בקתות עץ.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני ממש לפני הזמנת המוצר הזה. דבר אחרון אני צריך לדעת - איך צריכת החשמל שלה? פשוט זו מצלמה שמגיעה עם בטרייה נטענת ייחודית, כך שאם אני נתקע פתאום , אני לא יכול להכניס לתוכה בטריות אצבע רגילות. אז לחבר'ה שמשתמשים במצלמה הרבה זמן (ובגלל זה לא שאלתי את זה בת'רד של aviko ), מה אתם אומרים? איך הצריכת חשמל שלה? חסכסנית ? והאם הבטריה מספיקה להרבה זמן. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מצלמה קומפקטית \ סופר קומפקטית, ויש כמה דברים שחשובים לי במיוחד 1) מהירות - ממש חשוב לי שהמצלמה תקלוט את מה שאני מצלם ברגע שאני לוחץ על הכפתור. לא שעה פלאש ואז צילום, ולא שטויות אחרות. בנוסף, שאחרי כל תמונה אני לא צריך לחכות איזה 5 שניות לצילום חוזר, זה ממש מעצבן. 2) איכות - כמובן שאיכות גבוהה... אני לא מחפש פה לפתח את זה לפוסטרי ענק אבל משהו בסביבות ה-8 עד 12 מגהפיקסל נשמע הגיוני ומספיק למקרה שכן יתחשק לי איזה הדפסת ענק... סוללה פחות חשובה לי כי אני לא הולך לצלם מעל לכ-80 תמונות בפעם אחת ולא נראה לי שקיימת מצלמה שלא מחזיקה את הזמן הזה... כרטיס זיכרון חשוב שיתמוך בלפחות 2 ג'יגה. המחיר הוא עד 1700 בערך, עם גמישות ליותר *עריכה - שחכתי להוסיף, שגם מ…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי. המצלמה היא לחברה שלי שרק צריכה מצלמה להסתובב איתה פה ושם ולצלם. היא לא צריכה איזה מצלמה איכותית כדי לצלם נופים או כל מיני דברים בסגנון. היא ביקשה מצלמה קטנה,דקה. מאלו שמאחורה זה כמעט ורק מסך. כסכום התחלתי היא ביקשה 600 שקל. אך אם אין חיה כזאת ב600 שקל. אז אולי ניתן לשנות קצת את התקציב . * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 שקל (אפשר להגדיל אותו גם טיפה אם יש משהו ממש מומלץ) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום, נושאים כמו חברים,אולי פה שם קצת נוף. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא בדרך כלל. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? אין צורך בחצובה * האם יש לך נכונות …
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מה קורה חברה ? מזמן לא היתי פה (וירוס ) אז ככה, טיילתי עם האופניים בצפון הארץ ומצאתי מצלמה מסוג olympus IS-5000 .... היא פילים ... זאת מצלמה טובה ? כמה כזה דבר עולה חדש וכמה זה שווה יד שניה ? אהה וכמה עולה בימנו פילים וכמה עולה לפתח? תודה , דור
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ואיזה כדאי לקנות? חיפשתי ולא הצלחתי למצוא ראיתי שיש תמיכה ב sdhc לא אומרים באילו נפחים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
מאז ה a95 האגדית אותה רכשתי לפני כ-3 שנים לא ראיתי השקה של מצלמה עם החיישן המצויין הזה. שקלתי לקנות קומפקטית חדשה אבל מסתבר שאין כיום שקולה לאיכות האגדית של ה a95, הבעייה היחידה שלי איתה היא איכות הוידאו הירודה, חוסר מייצב תמונה וזום אופטי נמוך מאוד. מעבר לכך איכות התמונה מעולה. האם משיקולי רווח הפסיקו את הטמעת החיישן הזה בקומפקטיות הפשוטות ?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מצאתי חנות שיש שם והזמנתי us1photo.com התקשרתי אליהם והכל בסדר. אז חשבתי שאולי עוד אנשים ירצו פה אני אזמין כבר עוד
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עבור קאנון400D אורך מוקד סביבות 17-50(עדשה ראשית) F2.8 קבוע עד3000ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי טסים לחול בחודש הבא, ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה כמה דברים חשובים, 1. שהיצרן הוא סוני 2. אני מעוניין במצלמה קומפקטית וקטנה, קלה ונכנסת לכל תיק. 3. רצוי מסך מגע עם צג גדול 4. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ביתי, ונסיעות לחול. אני לא צלם מקצועי. ראיתי כמה דגמים פה, בסביבות ה 250 עד 400$ שזה מחיר מצויין בשבילי אם אתם מכירים את הדגים אז תמליצו לי מה טוב ומה לא , אם יש דגם אחר שלא ראיתי בבקשה תרשמו שאני יוכל להתרשם ממנו DSC-T2 DSC-T200 DSC-T300 או Sony Cybershot DSCN1 8.1MP שהיא נראת הכי זולה מבינהם. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מקריאה ראשונית על ה-K20D נראה שמדובר במצלמה ברמה סמי-מקצועית שמכוונת לשוק של ה-D300 (וזולה ב35%! וכוללת יצוב מובנה בגוף)? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שאלה כללית מאוד, האם הSB28 שברשותי יכול לעבוד בעיקרון עם מצלמה כמו הD80? זה לא אומר שאני לא אקנה את הSB800 כשיגיע הזמן, אני פשוט מנסה לדעת אם אני אוכל להשתמש בו לגיבוי וכאלה.. וד"א, איפה אפשר להשיג בארץ דיפיוזר לSB28 וכמה זה אמור לעלות לפי דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע אפסי .. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? סתם מצלמות פשוטות של CANON ו SONY 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) אני מאפרת ואני רוצה לצלם את העבודות שלי , לא ברמה של ב…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05:
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ישנו מאניאק מסויים שמרמה אנשים בצורה סיטונאית על בסיס יום יומי והגיע הזמן שהוא יככב באחת מתוכניות התחקירים על מנת שאנשים תמימים יפסיקו ליפול לרשת של אותו עכביש נוכל . הגשתי כבר תלונה למועצה לצרכנות וגם לתוכנית של אמנון לוי ,אולם לצערי לא זכיתי עד כה לתגובה מאף אחד מהגופים הללו. על כן החלטתי לעשות מעשה ולהצטייד בציוד דומה ולתעד אותו על חם בשעת מעשה ,וזאת בתיקווה שאם אני אפנה אליהם שוב פעם אבל עם חומר וידיאו מוקלט ,זה יהיה מספיק עסיסי ומשכנע על מנת שהם יפרסמו אותו לתועלת הציבור . על כן אם יש לכם צל של מושג במה מישתמשים התחקירנים בתוכניות הללו ,אני אודה לכם מאוד אם תביעו את דעתכם כאן.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-