צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חשוב שיהיה לה זום אופטי לפחות X15 שתהיה קטנה ונוחה ועם אפשרות לצילום סטילס על כרטיסי SD... חשבתי על ה PANASONIC PVGS12 איך היא? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. 1000שח רק עבור מצלמה ללא סוללות או כ.זכרון 2.מצלמה לכל הצרכים בעיקר אירועים או טיולים לרוב הצילומים יהיו ביום בתאורה רגילה אך שתיהיה גם מתאימה לתנאי תאורה נמוכה... 3.מתכוון לצלם עם פלאש!!! אבל לא חיצוני 4.לא מעוניין חצובה 5.לא מעוניין בפלאש חיצוני 6.השתמשתי בCANON POWERSHOT A540 עד שנשברה 7.על גבי מסך אצפה בתמונות 8.עדשה 28mm 9.שניהם מצלמות קומפקטיות ומשקלם כמעט זהה 250גר'
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות מצלמה למשפחתו. המצלמה צריכה להיות כמה שיותר טובה במצב האוטומטי (אף אחד לא יודע שם לצלם). התקציב הוא עד 1500 גג כולל כרטיס זיכרון. הוא לא פירט לי כמה הוא צריך, אבל נראה לי ש- 2 GB יהיה אחלה ולא צריך יותר מזה. למצלמה לא צריכים להיות פיצ'רים מיוחדים חוץ משתהיה סבוניה וכמה שיותר טובה למשתמש שלא מבין בצילום. תודה מראש, mody
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
-
-
שמעו אני לא יודע מי מבינכם היה באזיור רמת גן ז'בוטינסקי ביום שלישי ערב יום העצמאות אבל מופע הלייזרים שבניין מזרחי הגבוהה נתן היה פשוט מפחיד, הוא פשוט ירה לייזרים ללא סוף לכל כיוון גם על הכביש ועל המכוניות וזה נראה ממש כמו מתקפה. זה לא כך כך מצחיק שאתה חוטף בתוך האוטו קרן לייזר עצומה הנה קצת תמונות להמחשה באדיבות ה-W800 שלי... הנה עוד כמה תמונות מאותו הערב עדיין מהפלאפון...
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קיצקץ מצלמה קטנה ואיכותית הכי משתלמת במחיר הזה, עדיפות למסך גדול, תודה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המצלמה זה לשימוש ביתי בעיקרון אבל גם לשימוש באתר מכירות של זרים זאת אמרת צילום של הזרים שצריך להיות איכותי גם כן לאתר... הדרישות הם: 1)שתהיה קומקפטית 2)נוחה 3)איכותית עם יכולת זום טובה 4)זיכרון גג 512MB שזה יותר מדי גם ככה אפשר לגלוש מהתקציב בעוד איזה חמש מאות שקל אבל רק זה באמת מצדיק את זה חשבתי על: http://zap.co.il/model.asp?model_id=409892 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=375570 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עבור קאנון400D אורך מוקד סביבות 17-50(עדשה ראשית) F2.8 קבוע עד3000ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני למען האמת לא מבין דבר וחצי דבר במצלמות.אני וחבר טסים לברצלונה וחבר שלי רוכש מצלמה דיגיטלית בימים הקרובים(גם לו אין מושג במצלמות) הוא ראה דגם של מצלמה שרשום כי הוא כולל צילום וידאו HD.יש בכלל דבר כזה? והאם זה משהו שצריך להתיחס אליו כשרוכשים מצלמה? סך הכל אנחנו מתכננים לצלם גם תמונות סטילס אבל גם וידאו.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05:
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המצלמה וכל מה שאני רואה על המסך זה טשטוש אחד גדול (אתמול הכל עבד בסדר), אני רואה בערך את הדמות/האובייקט אבל הכל נורא מטושטש כאילו מרחו על המסך עם המסך הכל בסדר כי תמונות שצילמתי קודם ניתן לראות בבירור, אני מניח שזה משהו בעדשה או בחיישן אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ישנו מאניאק מסויים שמרמה אנשים בצורה סיטונאית על בסיס יום יומי והגיע הזמן שהוא יככב באחת מתוכניות התחקירים על מנת שאנשים תמימים יפסיקו ליפול לרשת של אותו עכביש נוכל . הגשתי כבר תלונה למועצה לצרכנות וגם לתוכנית של אמנון לוי ,אולם לצערי לא זכיתי עד כה לתגובה מאף אחד מהגופים הללו. על כן החלטתי לעשות מעשה ולהצטייד בציוד דומה ולתעד אותו על חם בשעת מעשה ,וזאת בתיקווה שאם אני אפנה אליהם שוב פעם אבל עם חומר וידיאו מוקלט ,זה יהיה מספיק עסיסי ומשכנע על מנת שהם יפרסמו אותו לתועלת הציבור . על כן אם יש לכם צל של מושג במה מישתמשים התחקירנים בתוכניות הללו ,אני אודה לכם מאוד אם תביעו את דעתכם כאן.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
כמה תמונות שצילמתי, אני עוד לא מתמצא מאוד בפוטושופ, כך שהעריכה לא מתקדמת יותר מידי..
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי טסים לחול בחודש הבא, ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה כמה דברים חשובים, 1. שהיצרן הוא סוני 2. אני מעוניין במצלמה קומפקטית וקטנה, קלה ונכנסת לכל תיק. 3. רצוי מסך מגע עם צג גדול 4. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ביתי, ונסיעות לחול. אני לא צלם מקצועי. ראיתי כמה דגמים פה, בסביבות ה 250 עד 400$ שזה מחיר מצויין בשבילי אם אתם מכירים את הדגים אז תמליצו לי מה טוב ומה לא , אם יש דגם אחר שלא ראיתי בבקשה תרשמו שאני יוכל להתרשם ממנו DSC-T2 DSC-T200 DSC-T300 או Sony Cybershot DSCN1 8.1MP שהיא נראת הכי זולה מבינהם. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
"A guy from Poland nicknamed desperadodrugi has made his own vertical grip at home. It looks a little creepy, weights around 400 grams and cant handle batteries but it has a second shutter release button. This handmade grip was sold for 12.50 Polish zloty or around US$4.5." ;D
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
צולם על מונופוד בתוך מאות בני נוער לחוצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בכ1600 שח. היא מיועדת לצילום חופשות משפחתיות (מדובר על טיולים בחו"ל, שעלולים לקחת יום שלם, ולכן אעדיף מצלמת וידאו עם "הרבה מרץ"), לכן צריכה להיות עמידה ונוחה (דווקא לא מבחינת גודל). האם ניתן לקנות בסכום הזה מצלמת וידאו של תקליטורים ולא קלטות? תודה מראש. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1600 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתאורה טובה, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לצילום בתאורה חלשה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אם יהיה כזה מצב - אני מעדיף להיות מסוגל לצלם האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות ב…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי. המצלמה היא לחברה שלי שרק צריכה מצלמה להסתובב איתה פה ושם ולצלם. היא לא צריכה איזה מצלמה איכותית כדי לצלם נופים או כל מיני דברים בסגנון. היא ביקשה מצלמה קטנה,דקה. מאלו שמאחורה זה כמעט ורק מסך. כסכום התחלתי היא ביקשה 600 שקל. אך אם אין חיה כזאת ב600 שקל. אז אולי ניתן לשנות קצת את התקציב . * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 שקל (אפשר להגדיל אותו גם טיפה אם יש משהו ממש מומלץ) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום, נושאים כמו חברים,אולי פה שם קצת נוף. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא בדרך כלל. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? אין צורך בחצובה * האם יש לך נכונות …
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-