צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום. ברשותי nikon f55 (פילם) ורציתי לדעת קצת עליה? איך היא נחשבה שהיא יצאה? האם היא שווה משהו כיום או שעדיף למכור אותה ולקנות מצלמת like dslr? אני חובב נופים פרחים וכל מה שאנשים מצלמים, תמונות אומנותיות בקיצור. בשביל משפחה וכל הדברים הרגילים יש לי את ה- konica minolta x50 . בתודה איתי. נ.ב: אני יעלה יותר מאוחר תמונות נוף שצילמתי עם ה-x50 . עריכה: אני מאוד אוהב צילום , ואני מעוניין ללמוד (מהאינטרנט, אולי גם שיעורים פרטיים או קורס, וכמובן מצילום עצמו) את הנושא אז רציתי לדעת אם הנ"ל מתאימה. עריכה2 : ושאלה לא קשורה: למה אין במצלמות פילם מסך lcd? למה לא יכולים לשלב ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להעלות כמה מאות תמונות לאינטרנט וזה לא ריאלי לעשות לכל תמונה RESIZE בנפרד..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תקציב: 2000 ש"ח ללא חריגות. דרישות: מקצועית ככל האפשר, זום גבוה ומאקרו מצוין.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצמה למצלמה. השימושים הם ביתיים לא כזה משנה לי כמה מגה פיקסל אני לא הולך להגדיל את התמונות למשהו מטורף. אבל אני רוצה איזו מצלמה איכותית במחיר הזה, עם אולי קצת אפשרויות ידניות לשליטה וזום של איזה 3-4 ואם אפשר שלא תזלול סוללות יש לי כמה דגמים של /sd200canon 520/a95/510 או richo rx/r1 וכו'אפשר להציע גם משהו אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום קודם כל המצלמה לא שלי אלא של מישהו שאמא שלי מכירה שהביאה לאמא שלי את המצלמה לכמה זמן כי אמא שלי רצתה לצלם משהו בכל מקרה באתר של המצלמה כתוב שהיא יכולה לשמש גם בתור מצלמת רשת דרייברים לא היו לי אז הלכתי להוריד מהאתר של מיקרוטק אבל זה לא עזר לי כל כך בגלל שנגיד במסנג'ר לא מזוהת מצלמה מה עושים? חוברת אין לי וגם באתר לא היתה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עדיין לא יצאה הכרזה רשמית, אבל קנון מכריזה על מבצע Rebate עבור מספר גופים ועצמיות. למי שיש קרובים/אנשי קשר כלשהם בארה"ב, מוזמן לנסות וללכת על המציאה. כביכול, המבצע רץ החל מהיום עד ל 15 בינואר, 2006! לפרטים נוספים - http://www.bobatkins.com/photography/digital/rebates.html
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח שימליץ
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש ממני שאמליץ לו על מצלמה דיגיטלית. התקציב שלו הוא בין 2500-3000 ש"ח. יש לו ילדים קטנים, אז דגש חשוב מאוד על מהירות הצילום. התמונות יהיו רק במחשב, כך שהמגהפיקסל לא חייב להיות ענקי (למרות שעם תקציב כזה משער שיהיה 5MB). הזום האופטי גם חשוב, אם אפשר מינימום X8. כרטיס זיכרון הוא יקנה 1GB (במקרה של SD) או 512MB (במקרה של ). תיק למצלמה, תציינו בבקשה אם מקבלים אחד עם המצלמה שתמליצו עליה. מטען סוללות הוא יקנה של GP כנראה, 2300/2500. כבר המלצתי לו על הסט הזה אגב, מ-camera4less: Fujifilm FinePix S5600 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=858&aff=zap Olympus 1G http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=595&p=30 GP PowerBank2300mAh Smart2 http:…
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמה ? מה המחיר שלה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
ערב טוב כולם, קרובת משפחה שלי ביקשה ממני עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגטלית והרבה זמן לא התעסקתי בתחום כך שאני חושש שאני לא מספיק בעניינים. אשמח לשמוע המלצות שלכם בעניין, התקציב הוא בין 2500 - 3000 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על משהו לפני יום שלישי כדי שהיא תספיק לקנות את המצלמה לפני יום כיפור :-\ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מעבר תמונות מקנון Power Shot S 70 ל Iriver H320 נכשל למרות שתופעל לפי החוברת....אנא עזרתכם...תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
חיישן : Super CCD HR בגודל 1/2.5" רזולוציה : 5.1 מיליון פיקסלים מדיית אחסון : פורמט קובץ : סטילס: JPG או RAW סרטון: AVI עצמית : 38-380 מ"מ מיקוד : אוטומטי (כולל נורת סיוע למיקוד) מאקרו : 10 ס"מ- 2 מ' (זוית רחבה) 90 ס"מ- 2 מ' (טלה) צמצם : f/3.2-f/8 מהירות סגר : 1/2000- 15 שניות רגישות : אוטומטי או ידני 64-1600 : ISO מדידת אור : תבניתית מ 64 איזורים מצבי צילום : עדיפות צמצם, עדיפות סגר, ידני, אוטומטי, מצב מונע טשטוש איזון ללבן : אוטומטי, חצי אוטומטי (בחירה מתוך 6 מצבי תאורה) או ידני מסך : LCD בגודל 1.8" 115,000 פיקסלים מבזק : אוטומטי 30 ס"מ-4 מ' (זוית רחבה), 80 ס"מ- 4 מ' (טלה) הפחתת עיניים אדומות, הבזקה אוטומטית, מהירות סנכרון נמוכה סול…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לדעתי שווה קריאה, נדמה לי שהולך להתפתח עידן החזרה לפריים המלא: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1dsmkii/
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
-
במידה ומדובר בכרטיס מסוג SD למצלמה CANON S2, האם יש חשיבות למהירות הכרטיס או שהמצלמה עצמה כותבת לאט?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מצלמה ניקון 3200, מצלמה דיי פשוטה וחובבנית אבל מוציאה תמונות מעולות, ויש לי חיסרון אחד שנורא מפריע לי . רציתי לשאול למה יש לי השהייה מאוד ארוכה בין תמונה לתמונה? האם זה בגלל שהכרטיס שלי איטי? (קניתי אותו מזמן, אני לא יודע מה המהירות שלו אבל אני מניח שהיא ממש איטית) או שזה בגלל שהפלאש נטען בין תמונה לתמונה כמו שחלק אמרו לי? אני שואל כי אני רוצה לקנות עוד כרטיס של ג'יגה וראיתי שיש במהירות 60X ויש גם יותר מהירים במהירות 133X ואני לא יודע אם זה משנה לי כי אם המעבר בין התמונות לא יהיה מהיר ואם ההעתקה למחשב לא תהיה יותר מהירה בהרבה אז חבל לי על הכסף. כרגע אני מעתיק תמונות למחשב בפחות ממגה לשנייה (בערך 800K לשנייה) אני רוצה לציין שאם הפלאש לא מופעל אז כמעט ואין לי השהייה ב…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
Hp PhotoSmart E217 כדאי לי?? 4 מגה פיקסל 4X זום דיגטלי lCD בגודל 3.5 ס"מ כדאי לי לקנות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
EXIF: Canon G6 1/400 Sec F/8 [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישה של מצלמה מחודשת/מתצוגה. כמובן שהמחיר נמוך משמעותית מחדשה, אך הייתי מעוניין לשמוע מה נסיונכם עם מצלמות אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב ככה קניתי לפני כמה ימים מצלמה דיגיטלית[מינולטה Z3] מישו יכול לעזור לי להסביר לי להביא טיפים לצילום נכון? טוב וכו'? יעני איך לצלם טוב איך לעשות את המאקרו[אני לאדע בדיוק איך קוראים לזה חח] וכו' זה? תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-