עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. בעיקרון הוא חשב על ה-CANON A640 שנראה לי אחלה בשבילו אבל אמרתי נשאל את המומחים פה קודם. אגב הוא מצלם בעיקר בטיולים בבית וכד'.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by constantine16,

shave liknot et amatslema azot? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400893

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  3. Started by redti,

האדום בעיניים שיוצא בתמונות של מצלמה זה כלי דם?

4. Started by LoveStoned,

איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  5. Started by QQQ,

http://i.turboimagehost.com/p/342713/IMG_0938.JPG.html עיתוי מוצלח, אה? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  6. Started by approx,

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  7. Started by tascam,

האים ל Canon PowerShot SD850 IS/ IXUS950 יש גם עדשה רחבה ? האים היא עדיפה על SD800 ?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. שלום לכולם התחלתי ללמוד עיצוב בגדים ובמקום שאני לומד יש שם מקום שעושים שם בוקים לדוגמנים ודוגמניות והיום שמתי לב שהם משתמשים במצלמה מיוחדת שהתמונות יוצאות בה ממש יפות כאילו "איפרו" את התמונות וסתם עיניין אותי לדעת מאיפה משיגים אחת כזאת וכמה היא עולה אגב שמתי לב כשהצלם מצלמם אז העדשה היא כלפי מעלה תודה רבה לעוזרים eli_Asus .

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה היום יצאתי עם חברים צילמתי הרבה תמונות עם פלאש והכל פתאום צלימתי תמונה הפלאש פעל והתמונה יצאה בלי פלאש תודה לעוזרים...!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. Started by tascam,

FIRMWARE תמיכה RAW ל CANON http://digicanon.narod.ru/rawenabler.htm על אחריותכם בילבד.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. קניתי את המצלמה canon a560 ואני צריך חוברת הוראות העיברית, משהוא יודע מאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by eranir,

אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. באיזור תא פת (פרייסלס אולי?) דיי דחוף לי תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. Started by shlomom,

אריאל זילבר הופיע לידי בפארק, חשבתי שזאת הזדמנות לבדוק את המגבלות של המצלמה - חושך ותנועה. זה מה שיצא: וכך זה נראה בבוקר שאחרי . . .

16. Started by t_eliran,

שלום, קנו לי מצלמת HDD של סוני בארה"ב מדגם DCR-SR42, עד כמה שאני יודע השיטת שידור האמריקאית היא NTSC, רציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע מכיוון שהמצלמה היא דיגיטלית - יש לה דיסק קשיח. ואם אני מעביר את זה למחשב מה יכול לקרות אם בכלל. כי גם ככה אני יכול לצרוב את הוידאו איך שאני רוצה, או שאני טועה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  17. רציתי לקנות כרטיס זיכרון למצלמה מסוג Ultra ll CF האם הוא יעבוד במצלמה הזאת?

18. Started by dimarpt,

אחרי עזרה מפורום זה, התמקדתי במצלמה שאני רוצה - ריקו 6. משום מה אני לא מוצא מקום לא בארץ ולא בארה"ב שמוכר מצלמות אלה בצבע אדום, למרות שבאתר היצרן כן מופיע מוצר כזה. מישהוא יודע איפה קונים ריקו 6 בצבע אדום? (אשתי מתעקשת)

19. Started by alex257,

מה ההבדל בין הA550 לבין ה A570 is? שווה את ה100 ש"ח תוספת?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. Started by KRS1,

הייתי מעוניין לקבל המלצות למצלמה בסדר גודל של עד 800 ש"ח. קומפקטית, קלה לתפעול ואיכותית (עד כמה שניתן בסדר גודל כזה).

21. נניח צילמתי קטע סתם(אולי מצחיק) ואני רוצה להלביש על הפרצוף של הבנאדם איזה משהו כדי שלא יזהו אותו, יש תוכנה שמאפשרת את זה? וגם אם יש אפשרות כמו בתוכניות דייטים בטלוויזיה ששמים כל מיני כתוביות בקטעים מסוימים?

22. Started by pokibatz1212,

היי. אני טס לארצות הברית בעוד שבועיים והבנתי ששבוע הבא עומדת לצאת שם המצלמה החדשה של fujifilm דגם ה -s8000fd המחיר השקה שלה הוא 400$ האם היא שווה את זה? האם יש מצלמות שעומדות לצאת או שכבר יצאו שמשתלמות יותר במחיר הנ"ל? אשמח שתתנו לי חוות דעת עליה. לפי הנתנונים כרגע כי עדיין לא יצאה. תודה רבה .

23. Started by bla7,

תודה אם יש הצדקה רצינית, אפשר לחרוג...

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  24. Started by agf,

היום הוכרזה Ricoh R7.אפשר לראות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/news/0708/07082802ricohcaplior7.asp למצלמה הזאת יש יכולות עיבוד לאחר הצילום שמאפשרות שינוי הצבעים (בהירות,כמות,התאמת הצבעים),שינוי כוון התמונה אורך/רוחב,מנוע עיבוד ISO גבוה משופר, ותמיכה ב- color bracketing א ב ל בהשוואה ל- R6, ייתכן שהחברה הזאת הלכה צעד אחורה מכמה בחינות: ל-R6 יש 7MP בעוד ל- R7 יש 8MP - מה שאומר יותר רעש,וכנראה איכות צילום פחות טובה (מעבר ל- limit של העדשה -אם מדובר באותה עדשה). ל- R6 יש 54MB זכרון פנימי,ול R7 יש רק 24MB- מה שאומר שהצילום ברצף שלה נפגע. ולגבי עיבוד התמונה - מקווה שהעיבוד במצלמה לא גוזל יותר-מדי פרטים מאיכות התמונה,ולא גורם למריחת-צבעים,כמו אצל חלק מהמתחרות. ימים יגידו ב…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  25. Started by epichorus,

שלום רב , רכשתי את הכרטיס הנ"ל בשביל מצלמה מסוג CANON A610 אך משום מה כאשר אני מכניס אותו למצלמה אני מקבל הודעה: memory card error card locked הכרטיס אינו על מצב lock ומגיע עם מתאם USB והמחשב קורא אותו תקין. האם זה אומר שהוא אינו נתמך על ידי המצלמה ?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים