עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ROI-COHEN,

האם כדי לקנות מצלמת ווידאו בארה"ב או אירופה? אם אני קונה בארה"ב תיהיה לי בעיה בגלל שיטות השידור השונות?? ואם יש לכם המלצות אני אשמח - שימוש ביתי 300-200$ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by birdi,

הי, אודה לכם על המלצתכם למצלמה קומפקטית, מה שחשוב שתהיה דקה וקלה, ולא כ"כ יקרה. רזולוציה בין 8-12 (לא חושבת שזה כ"כ משנה לצילום, לא הולכים לעשות פוסטרים...) המצלמה מיועדת לבתי שלפני גיוס.. לטיולים, בילויים וכו', וכנראה בעיקר בשביל ה"בוק" שלה בפייסבוק........... ראיתי באתרים coolpix S210 או S220 של ניקון אבל קראתי איפה שהוא שהן לא מוצלחות, שלוקח למצלמה הרבה זמן להגיב?! לא יודעת אם זה נכון... בכל מקרה, אשמח מאוד לקבל את המלצותיכם. (אם אפשר, לא של אולימפוס. קניתי בשעתו את ה- SP590 עם זום 26 ואני מאוכזבת מהצעצוע). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by dsane,

http://www.bhphotovideo.com/c/product/396822-REG/Sigma_509109_70_300mm_f_4_5_6_DG_Macro.html חשבתי על זו. יש המלצות על עדשות אחרות באותו טווח מחירים? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ראיתי את האפשרות הזאת במצלמה OLYMPUS C470 ואני מתלבט אם לעשות את זה או לא... זה בעצם אמור למחוק את כל התמונות נכון? זה לא יעשה איזשהו בלאי לכרטיס כמו שקורה עם דיסקים קשיחים בד"כ? והאם זה משנה שזה כרטיס ? עדיף למחוק אחת אחת ידני?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by subarel,

אין לי מושג בפוטושופ ויש לי תמונה שדורשת טיפה הרבה ליטוש. היא טיפה שרופה בחלקים מסוימיים, באיזור המנורות למעלה. אני אשמח אם מישהו יוכל לשפץ לי אותה קצת. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  7. אז סוף סוף סיימנו ללמוד וכמובן שלא שחכתי לקחת את המצלמה איתי לבית ספר ביום האחרון.. אשמח לתגובות!!!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by ALÞHA,

9. Started by ALÞHA,

;D

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Noaring,

ברשותי מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני, שמצלמת ב HD, פורמט הקבצים הנוצרים במחשב הוא m2ts שנתמך ב VLC, Media Player ושאר נגנים פופולארים (הבנתי גם ש m2ts נתמך בבלו רי) 1. האם יש טעם ו/או צורך כלשהו להמיר את קובץ ה m2ts לפורמט אחר (AVI למשל) ? 2. כיצד אני יכול להציג את הסרט בנגן ה DVD הבייתי ? לאיזה פורמט צריך להפוך (אם בכלל) וכיצד ? תודה.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  11. היה לי את הTZ5 שאהבתי והחלפתי ל TZ7 שאני מאוד אוהב. בדיוק עכשיו רציתי להחליף ל TZ10 כי חסר לי קצת אפשרויות ידניות, והינה כבר מגיע לארץ 2 דגמים חדשים: TZ18 ו TZ20. שמתי לב שלכל דגם של TZ יש דגם "נחות" יותר וזול יותר, בד"כ המסך שלו פחות איכותי, צילום וידאו ברמה נמוכה בעיקר... לא יודע למה זה טוב. בכל מקרה השינויים העיקריים מה10 ל 20, שגרמו לי להרים גבה ולחכות לה: מנוע עיבוד חדש, צילום לילה משופר, ו.... וידאו ב FHD (עם חיישן טוב ועדשה כ"כ טובה- האיכות של הוידאו תיהיה מדהימה) חוץ מזה שיפרו את הזום ל X16, ומסך מגע (דווקא את זה אני לא אוהב). http://www.av.co.il/?CategoryID=126&ArticleID=16567 תגובות שלכם?

• 67 תגובות
    • 18.6k צפיות
  12. Started by tenana,

מצלמה סתם לחובבנות.. האם היא תספיק?

13. Started by topgun,

בלי עריכה למעט חיתוך, F/9, 2.5 secs, ISO 64. "and it shall be called: "Blue Blinks אני אוסיף תמונות נוספות מאותו ערב בהמשך.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by חננב,

מהסתמכות על אתר "זאפ" אפשר להבין שהכרטיס 1GB של SanDisk המקורי הוא בעל מהירות נמוכה/עושה בעיות בצילום וידאו עם מצלמות מסויימות. לעומת זאת, נראה שלכרטיס 2GB שלהם לא חסרה מהירות והוא לא עושה שום בעיות - כרטיס מושלם. מישהו יכול לאמת את זה?? תודה !

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  15. tt

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. היי אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. כמובן שאני מעדיף שהיא תהייה קטנה וקלה ככל האפשר - עדיף מאוד כף יד. איכות מצויינת, סוללה ארוכה, זום טוב - גם אופטי וגם דיגיטלי,עדיף מבית JVC, פנסוניק או סוני או מבית טוב אחר. צילום סטילס, פלש ועוד פונקציות נחמדות - שלט יתרון. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  17. יש לי מצלמה פוגי' S9600 דמוי SLR עלתה לי לפני כ 5 שנים למעלה מ 3000 שקל אצל היבואן. למדתי לצלם בה וצילמתי כ 5000 תמונות לערך ואכן הוציאה תמונות מדהימות. לפני מספר ימים הוצאתי אותה מהארון שמתי סוללות חדשות והדלקתי . המצלמה עושה רעש של נדלקת העינית מוארת לחלקיק שניה ו..חושך. כלום לא קורה. יש לציין כי אם אני מעביר למוד צפיה, שלב אחד במפסק ההפעלה שקודם לצילום, העינית ו/או המסך דולקים כשורה. קליק נוסף למוד צילום ו...חושך. נגשתי לחנות צילום שאני סומך עליה והבעלים אמר לי לזרוק את המצלמה כי רק בדיקה תעלה לי כמה מאות שקלים ומצלמה חדשה של אותה חברה העולה על "הזקנה" שלי ביכולותיה ובאיכויותיה, עולה פחות מ 1000 שקלים ולכן זו זריקת כסף. מה דעתכם?

18. שלום לכולם אני מחפש מצלמה עם עדשה רחבה לשימושים ביתיים (הבנתי שזה יותר שימושי מעדשת 35-140 וכו') אמרו לי על RICOH אבל אני לא כל כך מכיר את החברה הזו אין משהו של החברות המוכרת יותר? איזה מצלמות מומלצות יש ?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש לאחי מצלמה זולה , באיזור 500 שקלים. על פניו ראיתי 2 דגמים שמעניינים 1. canon a590 - עולה 500 שקל 2. fuji f40 - עולה 600 שקל איזה דגם עדיף ? אשמח לשמוע תגובות , ואף דגמים נוספים שלא הכנסתי. תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Chevy,

צולם עם: MINOLTA DYNAX 404si + 35-80 Lens Fuji Seperia 400ASA F/4 20sec exposure הסרת רעשים בפוטושופ, הדגשת גוון כחול בתמונה, הקטנה ומסגור. איכות התמונה ירודה בגלל הסריקה שלא הכי מקצועית לצערי. בתמונה הראשונה, זה אני וידידה שלי. בתמונה השנייה, ידידה שלי מביטה עם משקפת. הירח באותו לילה היה מלא ב-37%, בחשיפה הארוכה בשילוב עם סרט צילום מהיר נראה כאילו הוא מלא. הסרט צילום שכב אצלי קרוב לחצי שנה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. רציתי לדעת אם ישנה פונקציה שיכולה להפוך את המצלמה למצלמת אינטרנט... תודה אבי

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. שלום לכולם ראיתי באיזה אתר צילום שמישהו צילם תמונות ממש יפות אם האדפטר הזה וגם המסנן UV אז רציתי לדעת למה זה משמש והאם אני צריך את זה למצלמה שלי ומה ההבדלים בין זה לבין צליום רגיל יש לי CANON A80 רציתם קישור הנה קישור למוצר http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=313&Item_Id=17741 למה זה משמש החיבור הזה ולמה זה משמש הנה בקישור הזה? http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=309&Item_Id=18032 אמרו לי שרק 52 ממ תתאים לי האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by CobraBoy,

מה אתם חושבים על המצלמה הבא : PowerShot A720 IS Canon אני מתכוון לקנות אותה והדברים החשובים לי שהיו בה הם: *איכות תמונה גבוהה ומדויקת *צילום בחושך *צילום וידיאו באיכות סבירה המצלמה הזואתי תספק לי את אלו ? אם לא אז תוכלו להציע לי מלמה טובה יותר בסכום דומה לזו הנוכחית ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. כן, סתם מצאתי אותו שוכב לו שם בעלים אחרי שחזרתי מהבצפר. נתנו לי תרגיל לצלם טבע דומם, השתעשתי לי עם הרעיון שמאחורי המילים האלה (זה כמובן לא חלק מהעבודה) תגובות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, שתשמש בעיקר לצילום מטוסים, אך לא רק, במחיר של עד 3000 ש"ח. אני משער שאני אצטרך זום אופטי גדול, בשביל המטוסים... תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.