עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של עד 300$ למצלמה דרושות התכונות הבאות: שתיהיה קטנה עם מסך גדול, שתתמחה בתמונות קלוז אפ ובעקרון היא מיועדת לגן ילדים.

2. רגע לפני שאני מזמין את המצלמה SONY ALPHA A300 (ואני נעול עליה.. כבר שאלתי על זה פעם..) רציתי לדעת מה חשוב לקנות בנוסף, האחריות על המצלמה היא שנה, אבל יש אפשרות להרחיב עם MACK, כדאי? זה נראה לי מסובך מדי.. ראיתי שיש גם פילטרים, עד כמה זה חשוב (אם בכלל) למי שיודע, לא תהיה בעיה עם כרטיס זיכרון 4GB? פשוט קראתי שיש מצלמות שלא בנויות לנפחי זכרון גדולים... אשמח אם תייעצו לי. לא כל יום קונים מצלמת רפלקס... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  3. Started by Nasok,

מישהו יכול לעזור לי בנושא אך אני מגדיר את המצלמה שלי D40X ד"א

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. Started by Shadowman,

קניתי מצלמה Canon a95 והיא עובדת עם כרטיסי CF... מה אתם אומרים על המצלמה? ומה ההבדל בין הכרטיסים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by timac,

לפי הנותנים הטכניים האלה: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/DVD_Digital/dc100/index.asp?specs=1 איך אני יכול לדעת כמה מגה פיקסל יש למצלמה בתמונות סטילס? תודה .

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. . מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500-1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמה בסיסית של צילום בטיולים. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות של אולימפוס וקנון. הגביל אותי שלא היה סוללת ליתיום וכל הזמן צריך להחליף סוללה. בנוסף לא היה זום אופטי חזק רק X3 אני חושב. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באו…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  7. היי חברה. אני מהרהר כרגע ברכישת מצלמה דיגיטלית ראשונה (כן, קצת באיחור). עד עכשיו צילמתי עם SLR פילם של CANON, ופשוט נהיה קשה למצוא פילם, שלא לדבר על שאר החסרונות(מספר תמונות מוגבל, עדשה לא משהו וכו'). עכשיו, אחת הבעיות שלי היא שיש לי הפרעה קלה במוטוריקה וכתוצאה מכך אני ממש לא מסוגל להחזיק דברים יציב, מה שגורם לכל צילום באור נמוך בלי חצובה ו\או בלי פלאש לבלתי אפשרי מבחינתי. היות שפלאש ישיר הורס את התמונה בחלק גדול של המקרים (ובואו לא נתווכח, זו העדפה. אור טבעי, גם אם נמוך>>פלאש.) אני מעדיף לא להשתמש בו. עד כמה שאני יודע לחלק מהמצלמות יש מייצבי תמונה- עד כמה הם עוזרים ומשמעותיים? זה דבר אחד, ודי חשוב לי. עכשיו בקשר לסוג. אני לא חושב שיש לי תקציב כרגע לSLR דיגיטלית+עד…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. אני לא ממש מבין במצלמות.. ואני מניח שגם הוא לא, שתהיה טובה לחובבים. ובבקשה, אני חייב תשובה עד 16:25 כי אז כבר אוספים אותי לקנות אותה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Started by JONathan144,

שלום לכולם , אני מחפש מצלמה בסביבות ה 800 שקל, שיהיה קל להסתובב איתה וכמובן שתצלם גם וידיאו תודה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  10. Started by Shiker,

שלום חברים יש ברשותי מצלמה מדגם canon a590 is אין לי את דיסק ההתקנה וצילמתי מספר תמונות במצלמה ורציתי לדעת איך אוכל להעביר אותם למחשב ?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. מצלמה 800D של קנון. ניסיתי בכמה אתרים ותוכנות, וכתוב שלא נתמך בדגם הזה....

12. Started by mano4now,

שלום לכם, שאלה לי אליכם, הסדרה של המצלמות CANON S1 LS ועד CANON S5 LS עדיין ממשיכה ? כי לא ראיתי כל-כך שמוכרים את הS5. ואני רוצה מצלמה דומה לה בתכונות. הציעו לי את מצלמה CANON SX-110IS . האם היא דומה בתכונות ותואמת תקציבית לסדרת ה LS. האם יצאה או שעומדת לצאת מצלמה S6 או S7 וכדו' ? מנו

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  13. אהלן ברשותי נגן MP3 מסוג IRIVER H120 - שטח דיסק כולל של 20- ג'יגה אני מתכנן לקנות בקרוב את ה CANON A95. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=416&cID=30&c=235641 שאלתי היא, האם יש אפשרות לבצע העברת תמונות מכרטיס הזכרון (CF) של המצלמה, ישירות אל הנגן ? אולי באמצעות אחד האביזרים שמופיעים בעמוד הזה : http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=73 ? האם למישהו יש ידע או נסיון ממשי בדבר כזה ? האם זה אפשרי בכלל ? ומעבר לזה, אשמח לשמוע על המוניטין של camera4less (הרצתי חיפוש עליהם כאן בכל הפורומים, בינתיים זה נראה טוב). תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  14. Started by atila3,

שלום. האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מצלמת וידאו דיגיטלית עד תקציב של כ-2000 ש"ח? האם במסגרת התקציב הזה ניתן למצוא מצלמות וידאו תומכות HD? תודה מראש וסוף שבוע שקט.

15. Started by meni85,

למישהו יש?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  16. עדיף אפילו פחות אני צריך שתחזיק מעמד להרבה זמן עם אחריות והכל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. Started by chris_u16,

ברצוני לשים על קבוצה גדולה של תמונות כיתוב קבוע על כולם, מעין חתימה יש למישהו מושג אין ניתן לעשות זאת?

18. Started by ob,

שלום לכולם , אני מחפש מצלמה קומפקטית ואיכותית עד 2000 ש"ח . חשוב שיהיה זום אופטי גדול , המצלמה האחרונה שלי הייתה Ricoh Caplio R6 (zoom x7.1) חוץ מצילומים בלילה היא הייתה מעולה לנופים ותמונות מרחוק.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  19. Started by dbx22,

איזה מצלמה דיגיטלית טובה אפשר לקנות במחיר של כ200 דולר באמריקה אבל התנאים הם שזו תהייה המצלמה הכי טובה במחיר הזה, שהיא תהיה קומפקטית ושלא תהיה כבדה ושיהיה כמה שיותר מגה פיקסל. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Computertalk,

שום אני די מתחיל בכל עניין הצילום יש לכם המלצות לאיזושהי מצלמה טובה במחיר הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bio_stdnt,

מוקדש למעריצי הסדרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  22. *צונזר* ב *צונזר* ש"ח מקבלים מצלמה A75 כרטיס 128 מגה חצובה משלוח עד הבית! לא יאמן... משהו יודע אם יש טריק? נכון שהכרטיס איטי והחצובה בטח לא משהו, אבל עדיין... מחיר סוף!!! והוא יורד פעמיים בשבוע, לא מגזים... יניב

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  23. שלום לכם חברים יקרים. יש לי שאלה שאיני יודע אם היא מהותית בשבילי: אני מחפש עתה לרכוש מצלמה ולהתחיל בתחום הצילום, אני לא מעוניין להוציא סכומים גדולים תחילה ולכן אני מחפש מצלמה מסוג "דמוי DSLR". הגעתי בסופו של דבר ל2 מצלמות שמתאימות לי: הפוג'י 9600 (שהבנתי שנורא קשה להשיג אותה עכשיו, אבל נזניח את העובדה למען הדיון) והפאנאסוניק לומיס DMC אף.זי 28. מבחינת איכות תמונה אני מאוד מסופק ממה שראיתי אצל הפנאסוניק- מצלמה איכותית לכל דבר. אך יש לי שאלה: הצילום שלי מתעניין בעיקר באנשים (פורטרטים אומנותיים) ושלל סיטואציות אחרות. האם לשימוש הזה הטבעת זום ופוקוס של הפ'וגי נותנת לה יתרון כלשהו? (בהקשר הזה), או מה הדבר לא עלול להרתיע אותי מלבחור בפאנאסוניק (שכל הנתונים שלה מתאימים לי מאוד, …

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  24. קנינו מצלמה חדשה לאח שלי הגדול (S1000FD, לא משהו רציני, מצלמה ליום יום לצילומים בשטח). יש דרך לבדוק אם המצלמה באמת חדשה ולא מחודשת או משהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. ההפרשים במחיר של ה 2 גיגה לא משמעותיים כל כך .ואם sd אז איזה (יש מבחר רב של מהירויות)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.