עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rangerman,

כזכור רכשתי השנה את ה-R5 של ריקו. המצלמה עמדה ברוב הציפיות שלי, אבל מתג הזום המאוד לא נוח ובעיות הפוקוס באור חלש הכריעו והחלטתי להחזיר אותה לחנות (popflash.com) ולשדרג ל-GX8 היקרה יותר (מצלמה שהכרתי מנסיון קודם, ולכן לא הייתי early adopter כמו עם ה-R5). לפני כחודש קיבלתי את ה-GX8, ביחד עם קיט שכולל מגן שמן ועדשת 22 מ"מ. הסיכום הזמני שלי: מצלמה נהדרת שמתאימה בדיוק למה שאני מחפש במצלמת כיס. היתרונות הבולטים שלה על ה-R5 הם תושבת לפלאש חיצוני, מצבי חשיפה A ו-M, עדשת מתאם 22 מ"מ, גלגל שליטה מהיר, עינית אופטית (לא מהותי עבורי, אבל לא מזיק), אוטופוקוס אמין יותר, תמיכה בזוג סוללות AA בנוסף לפאק ליתיום (שמגיע עם המצלמה), עדשה מהירה יותר (צמצם 2.5 בצד הרחב), כפתורי זום נוחים. ראוי …

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. חוץ מחנות אחת בזאפ לא מצאתי בשום מקום מישהו מכיר מקום כזה? (חנות פיזית או באינטרנט)

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. שלום. לא מזמן קיבלתי מצלמת אינטרנט של לוגיטק.. מהסוג העגול הזה.. QuickCam משהו..ואמרו לי שיש תוכנה כזאת שיושבת ברקע וברגע שמשהו עובר על פני המצלמה היא מדליקה את אופציית הRecording ומתחילה לצלם ולשמור הכל על גבי המחשב.. בשאר הזמן המצלמה לא פועלת.. לפי מה שזכור לי... מאד שימושי לדעתי ;D מישהו במקרה יודע על מה מדובר ? ואם כן אז בבקשה ספקו לינק, ואם אפשר אז גם מעט מידע.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  4. Started by maor-a-,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל לא ידעתי איפה לרשום אני צריך המצלמה למצלמת וידאו עד סכום של 2000 ש"ח (מצלמה ביתית) תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. Started by RDS,

ברצוני לקנות מצלמה fuji s6500.... ברב החנויות באינטרנט, ראיתי שהאחריות הניתנת שם היא שנה... האם זה מספיק? כמו כן ראיתי בזאפ שהתגובות על החנות camera4less, טובות, האם זה באמת ככה? האם כדאי לקנות מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. Started by eleven11,

שלום האם יש בעיה כלשהי לרכוש מצלמה/עדשות באילת ? האם יבקשו ממני תעודת תושב אילת כדי לתת לי את המחיר המוזל שמתפרסם באתר camera eilat ? תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. שלום לכולם שמי חיים, אני חדש פה בפורום של הצילום. אתמול קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה, Olympus TJU 700 עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה, 7 מגה פיקסל, X3 זום, זה בערך מה שידוע לי... עשיתי איתה כמה תמונות דווקא אני די מרוצה... אני בקרוב מאוד טס לארה"ב בעזרת השם, יחד עם הלהקה שלי, וקניתי את המצלמה כדי שיהיה לי איך לצלם שם... עכשיו יש לי מן התלבטות בעייתית... למצלמה יש בטרייה מיוחדת, מליטיום, השם שלה - li 42b . היא נטענת במטען דרך החשמל, אני לא ממש יודע לכמה זמן היא מספיקה... עכשיו, אני חשבתי שאני אקנה מצלמה שאוכל לשים בה בטריות רגילות, ולמשל אם נגמרות לי בטריות אז יש לי בטריות ספייר כדי שאני אוכל להמשיך לצלם.. אבל במצלמה שלי אין בטריית ספייר ואם הטעינה תיגמר לי תוך כדי שאנחנו במקום יפה…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. Started by AsD[eyal],

תגובות? אני לא צלם מומחה או משהו כזה גם אמן פוטושופ אני רחוק מלהיות... צולם בsamsung NV3 הידוע בכינוי הכל חוץ מפלאפון... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם, רציתי לדעת.. אם אני מכניס כרטיס זיכרון שיש עליו תמונה שצילמתי עם מצלמה אחרת.. יקרה משהו? אפשר להעביר ככה את התמונות למחשב בכול זאת? -תומר.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. Started by shlomom,

11. ^ לדגם A550 של קנון בדקתי באתר של קנון ולא מצוין הנפח תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. Started by gdigital,

מומחים בהפקות אלבומים דיגיטליים לארועים, דפוס דיגיטלי ומידע משתנה. מחוייבים לתוצאה הטובה ביותר תוך דגש לשימוש בפרופילי הצבע המתאימים לכל עבודה. http://www.gdigital.co.il http://www.gdigital.co.il/contact.asp

13. Started by axon,

חושב לקחת את ה D80 שלי איתי ואולי אפילו לקנות את ה 70-300 שחלמתי עליה ... אמרו לי משהו על ביטוח ? מישהו מכיר את הסיפור עם ביטוחים של מצלמות לחול ? ומה אני עושה עם כרטיסי זכרון ותמונות ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by ofer1928,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית. שאומרים על מצלמה" " ב"תרגום" אנלוגי ממצלמה ישנה - לא מסוגלת להעביר ישירות למחשב(צריך להקליט על קלטת ואז להעביר) אז מה הכוונה במשפט הזה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. Started by Axel Foley,

האם יש סיכוי לשחזר תמונות שנמחקו מכרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. היי חברה אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטליות, ורציתי עזרה קצת בין החברות מה כדאי מה לא ואיזה פורמטים כדאי והאם בDV או בהארד דיסק וכו'...התקציב הוא מקסימום בסביבות ה5000 ש"ח. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  18. אני מחפש מצלמה אולטרה קומפקטית שתיכנס לכיס ושתהיה מהירה. יש עדיפות למצלמות עם כרטיסי SD ואני רוצה שיהיה כלול במחיר גם נרתיק טוב שישמור על המצלמה. תודה מראש לעוזרים MIKE

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. Started by Shadowman,

מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by tascam,

מה ההבדל בן SD800 K SD850 חוץ מהמחיר ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. Started by axon,

מה שמוצאים בדרך ל AMPM ביום תל אביבי חם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. חשוב שיהיה מסך מפרקי. יש את זה רק בקנון לא? תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. Started by מגדל,

אני מחפש מצלמה קומפקטית / דמוי SLR עם מייצב תמונה וזום אופטי לפחות X6... ושיהיה בסביבות ה6 מגה פיקסל ומעלה... מה אתם אומרים על הA710? ועוד שאלה - מה ז"א IS?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by h_yoav,

יש לי מצלמה דיגיטלית של canon ושאני מפעיל אותה הכל טוב ורואים דרך המסך את התמונה שאני רוצה לצלם אבל ברגע שאני מצלם התמונה יוצאת עם מלא קווים לבנים שמסתירים את התמונה למרות שלפני זה במסך ראו טוב אז זה לא בעיה בעדשה.. עכשיו השאלה שלי היא מה יכולה להיות התקלה ואם בכלל כדי לתקן אותה או שכבר עדיף לקנות חדשה..? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. Started by hutc,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות Sony A100 ורציתי לשמוע הערות והארות, בונות, בנושא. יש עדשות של מינולטה, אז הנטייה היא "ללכת על זה". תודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים