עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום אני מתלבט בין שתי המצלמות האלו. מישהו יודע איזו מהן יותר טובה ולמה? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by בר שאטי,

יש לי בעיה בטיימר של המצלמה קאנון אני רוצה לשנות את הזמן כדי להיכנס לתמונה אבל זה לא נותן לי לשנות את האפשרות מ-off לon זה כאילו קפוא אז מה עושים? כי איבדתי את החוברת הוראות.......

3. Started by Alfies,

תקציב של המצלמה 1500 ופחות. אני מעדיף של חברת קנון. אני רוצה זכרון שיכנס לי בו 200 תמונות, רזולוציה 4מגה פיקס. וגם אתר מאיפה אפשר להזמין במחיר הכי זול, או חנות כזו. ואני רוצה שקניה תכלול גם תיק למצלמה וסוללות נטענות. תודה מראש!

4. Started by dsane,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המצלמה? ממבט שלי על התכונות זו מצלמה מצוינת שיש לה את כל התכונות של SLR חוץ מהחלפת העדשות... מישהו ניסה לצלם בה ויכול לאמר לי מה התחושה?

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by bad-sector,

מישהו יכול להמליץ כי אני כבר לא עוקב... אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שאני אלחץ והיא תצלם והתמונות יהיו יפות... אין צורך בזום דיגיטלי מטורף שתהיה קומפקטית וזהו... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by R0ck,

והפעם, באתר megapixel.net... למי שהספיק לשכוח, צולמה מלפני שנה בגשר השלום. http://www.megapixel.net/html/galleries/covers/covers01.php

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. s2 בתכונות שלה היא המושלמת ביותר לצרכים שלי הבעייה היחידה שדי ציננה את ההתלהבות שלי ממנה והסיבה שלא רכשתי אותה עד כה היא שהיא לא מבצעת שום דחיסת וידיאו כולשהיא על גביי כרטיס הזיכרון. התוצאה היא שגם אם אשקיע 400 שח על כרטיס זיכרון בנפח 1gb אורך קליפ וידיאו הכי ארוך שאוכל לעשות הוא 8 דקות (לשם השוואה בילבד :סרט הוליוודי של כ-100 דקות יחד עם קול באיכות טובה ניכנס בדיסק של 700 mb ועדיין הוא ניראה ונישמע טוב למדיי על גבי הטלוויזיה) אני כמובן לא מצפה שמצלמה דיגיטלית כולשהיא תגיע לרמת דחיסה שכזו וברור לי שאף מעבד שמשולב במצלמה דיגיטלית לא יהיה מסוגל לעולם לבצע את מה שעושה מחשב שולחני אבל כאשר אתה משקיע 3000 שח במצלמה+עוד 400 שח על כרטיס זיכרון sd 1gb המינימום שאתה יכול לצפות…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Started by HoT-DoG,

הנה תמונת מארקו של המגבר החדש שלי נ.ב: מצוייד במנורה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by IAF.ofek,

תמונה שצילמתי על חוף ים כינרת, EXIF מצורף רזולציה מלאה http://i.pbase.com/v3/25/603925/1/51320050.DSC01438.JPG מוקטנת

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by someone,

מישהו שמע עליו? כרטיס SD של החברה הנ"ל, של 512MB במהירות מוצהרת של X133 עולה רק 275 שקל.. מישהו יודע האם זה כדאי? או שאולי כדאי של Kingston ב100 שקל יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים! הגיע זמני וגם אני רוצה לקנות מצלמה חדשה.... אני מעונין במצלמה איכותית מחברה טובה וידועה כדי לצלם חברים,מקומות ושיהיה לה סתם כל מיני שטויות אני רוצה שהיא תוציא תמונה חלקה ואיכותית כמה שיותר בלי שאני יצטרך להתעסק איתה יותר מדי הסכום שאני מקצב זה כ 1000-1300 ש"ח יכול להיות שאני יוסיף כסף לפי הצורך תודה רבה ,מקווה שתענו לי מהר! שבת שלום!

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Gimel,

צולם על גג המטווח בכפ"ס עם קנון S1. אני ממש מחבב את הזוחלים האלה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by -impreza-,

יש לי תמצלמה הזאת עכשיו אני רוצה לקנות לה עדשות עם זום גדול יש בכלל למצלמה הזאת עדשות? מאיפה קונים? כמה עולה אפשר פרטים כי הבנתי שאפשר להחליף עדשות תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by GAL_FX,

לא יודע לדעתי זה מיוחד

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום יש לי מצלמה של פוצ' E510 ורציתי לדעת אם אני יכול לצלם סרט ושהפלש יעבוד בזמן ההסרטה זה אפשרי? אם כן אך? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by GAL_FX,

טוב לאור השיבוחים של הזיקית דרקון דינוזאור ומיפלצת לוך נס הוכחה שזה חיה רעה lol לאחר עריכה (אחת העריכות הראשונות שלי רוצה דגובות גם על זה ) [

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by arnoNz,

אז ככה חבר שלי הביא תמצלמה שלו אליי ויש לו כבל DV עם חיבור קטן וגדול (ניראה לי שזה 4 ל 6 פינים) הקיצר תקטן חיברתי למצלמה ואת הגדול לפייר וויר העברתי למצב של play שאפשר לראות את כל הדברים שצלמו ולא קורה כלום ניסיתי את כל המצבים ולא קורה כלום כאילו לא חיברתי כלום למחשב המצלמה היא JVC gr-dvl820u ד"א החיבור פייר וויר שלי מופיע כמו כרטיס רשת

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by rangerman,

לחובבי החתולים שביננו, את הצילום הבא צילמתי במקדש Wat Chet Yod בצ'אנג מאי בצפון תאילנד. נפש החיה היחידה (מלבדי) שהייתה שם היה החתול הזה. Olympus C5060 - 1/40", f2.8, ISO 400, 27mm

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Mr.Pepo,

קיבלתי היום את ה-Canon A520 שלי. אני נוב גמור בצילום וזקוק לכמה טיפים. בינתיים צילמתי רק תמונת מאקרו ואני צריך טיפים לשיפור. צילמתי בלי חצובה ובלי פלאש. בחלק מהתמונות שצילמתי הפוקוס לא היה איפה שרציתי אותו, האם אפשר לשנות את מיקום המלבן שמאתר את הפוקוס? בחוברת מצאתי רק דרך מוזרה שכללה ריבוע במרכז המסך שמוגדל יותר מכל שאר התמונה. אני רק רוצה לשנות את מיקום הפוקוס.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by orlupo,

אגפה פושטת רגל לאחר כ"כ הרבה שנים: http://www.dpreview.com/news/0510/05102102agfa_end.asp זה לרעתנו מאחר שהתחרות רק תצטמצם אך אני מצד שני שמח כי אף פעם לא אהבתי את איכות התמונה של נייר אגפה ובמיוחד לאורך שנים ולכן יש סיכוי שכל המקומות שעבדו עד היום עם אגפה יעברו לקודאק.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by stingeR-,

חשיפה נמוכה מחדר המלון שלי במבט על ים המלח בלילה...(רק חבל שאין איך להוריד את העצים חחח)

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אתרים מומלצים למצלמות!!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. ואם היא שווה משהו? כי אני יכול להשיג אותה דיי בזול(אני חושב) מה המחיר שלה? מפרט: רזולוציה 8.1 מגה פיקסל, סוג חיישן CCD (3264X2448 , 2048X1536 ,1600X1200 , 640X480) עדשת מיוחדת 7.5-22.5 מ´´מ זום אופטי X 3 זום דיגיטאלי X 5.1 גוף מגנזיום מסך "2.5 TFT צבעוני עינית אופטית מערכת ביטול צבעי רקע בתאורה נמוכה לצילום איכותי יותר, מנגנון איזון לובן אוטומטית מנגנון מיוחד על התראה של רעידות ביד וצילום לא ברור שליטה ידנית על הפונקציות השונות רגישות תמונה עד 200 אסא פוקוס אוטומטי צילום מאקרו צילום רציף של 3 תמונות ברצף טיימר לצילום עצמי צילום וידאו בפורמט MPEG עם קול יציאת וידאו AV זום לאחר הצילום X4 חיבור 2.0USB משקל 150 גרם. פלאש מובנה 4 תוכניות שונות: אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הזמינו אותי לאירוע וביקשו שאצלם אותו אבל בוידאו. אני אין לי מושג בוידאו ומבקש את עזרתכם, שתתנו לי טיפים איך לצלם שיהיה מעניין לראות את הקלטת אחרי זה? ואיך לעשות עריכה?

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by Dan1989,

לפני מלא זמן קניתי מצלמת nikon 3100 ורק עכשיו חשבתי על לשאול על הבעיה שלי. בשימוש במצלמה אני משתמש בבטריות נטענות. אחרי כמה דק' של צילום בערך המצלמה כבר מראה שהבטריות חצי מרוקנות או עומדות להיגמר. גם אחרי כל תמונה לוקח כמה שניות עד שאפשר לצלם (ממה שאני הבנתי זה כדי שהפלאש יטען..?). אמרו לי פעם שכדאי לחסוך ת'בטריות ולכבות את המסך הדיגטלי ולצלם דרך העינית, אבל בכל זאת גם שעושים את זה אני חושב שהיא מתרוקנת נורא מהר. כל מה שאני רוצה לדעת אם זה נורמלי וככה המצלמה הזאת, או שאפשר לעשות משהו? ואם זה ככה ואין מה לעשות, רציתי לדעת אם יש מצלמות יותר טובות כיום בשוק שעובדות יותר ביעילות?

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים