עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by udi_bram,

ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להשקיע הרבה בגוף מצלמה כמו של הD90 + עדשת קיט או להסתפק בגוף של משהו כמו 450D + עדשה רצינית יותר. השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-900$. קונה בארצות הברית, יותר זול שם. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לאט לאט. אני בטוח ארצה להשקיע בזה עוד, אבל אני עוד לא יודע כמה כסף יהיה לי בשביל זה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כלום אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? חשוב לי צי…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מצלמה לשימוש דיי רגיל (אני מכיר את חלק מהמצבים portrait,Land scape.....) אני לא רוצה משהוא מטורף במחירי 1000+ שקלים אני רוצה מצלמה שתהיה בעלת פונקציות / גימיקים נחמדים אבל לא חובה בכללי סתם מצלמה למשפחה לא צילום מקצועי מה שכן חובה שתהיה בה אפשרות לצלם וידאו באיכות טובה כמו שאמרתי לא איכות של מיליון דולר אבל שיהיה אפשר לראות מה הולך על המסך בכללי משהו ב 500-600 גג 800 ה 800 צריך להיות הגג כי זה המקסימום כולל כרטיס זיכרון הייתי עושה זאת בעצמי אבל אני לא מבין כל כך איזה מותגים יותר טובים ואיזה פחות איזה זום וכל זה לכן רציתי לשאול את הPros (מקצוענים) ;D תודה מראש

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

לעולם לא יימאס

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. הי חבר'ה, חג שמח מתלבט בין שתי מצלמות וידאו הבאות: Samsung HMX-H300 לבין Speed HD-120T שתי המצלמות זהות במחיר (1,000 ש"ח), ב- Youtube עושה רושם שאיכות הצילום של Speed HD-120T טובה יותר אבל אינני מבין גדול בנושא. לכן פונה לעזרתכם, איזו מצלמת וידאו טובה יותר לדעתכם. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם! נוסטלגיה לחזור לפה... אז ככה, אני מחפש מצלמה קומפקטית בשביל מטרה אחרת - שיהיה לי ולחברה שלי מזכרות מאירועים יפים ובילויים... אנחנו חובבנים לגמרי בענייני המצלמות, לכן אין שום העדפה ספציפית פרט כמובן לאיכות תמונה מירבית כמובן ביחס למחיר. תקציב- 550 ש"ח אשמח לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KoM,

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  7. Started by dsane,

יש דרך לסדר את העיברית בתוכנה הזו? היא יוצאת הפוכה משומה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

לחבר שלי יש מצלמה של CANON 20D והוא ניסה לעשות עדכון קושחה למצלמה שלו רק שהעידכון כניראה היה למצלמה אחרת או גירסא אחרת וכרגע מה שקורה זה שברגע שהוא מדליק את המצלמה שלו עם כרטיס זיכרון הוא לא יכול להיכנס לMENU של המצלמה או לצלם בכלל, אבל מה שכן הצג הדיגיטלי למעלה עובד (זה שמראה את הצמצם מהירות וכ'ו) מה עליו לעשות במצב כזה לפני שהוא לוקח את המצלמה לאחריות ונפרד מהמצלמה שלו לחודש?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום לכל מי שיש ברשותו מצלמה HX5V של סוני, קיים עידכון firmware חדש. ניתן להוריד את העידכון בלינק הבא: http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?upd_id=6101&mdl=DSCHX5V חשוב לבדוק קודם אם המצלמה צריכה את העידכון.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by idofr,

שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by Nemesis,

2 תמונות מהטיול האחרון לאירופה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by approx,

מה אומרים ?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  13. יש לי מצלמה של HP 735 PHOTOSMART ואני מצלם ויוצא לי עיניים אדומות בתמונה. אני עושה פלאש נגד עינים אדומות אבל זה לא עוזר. איך אני יכול להוריד את העיניים האדומות???(באיזה תוכנה) וצילמתי תמונות ואני רואה שהם יותר מדי בצבע אדום(הרקע היה בצבע אדום מאחור)וזה השפיע נראה לי על האנשים שצבע עורם נהיה יותר מדי אדום. [move]תודה![/move] עריכת המנהל: שיניתי את הכותרת, כאמור לשינוי כותרת של נושא צריך לערוך את ההודעה הראשונה שלך.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by aeea,

אפשרות העיניים האדומות מסומנת על on ועדיין יוצאות תמונות עם עיניים אדומות. עוד דבר קטן-בתוכנה של קנון יש אפשרות לבטל את העיניים האדומות אבל אני לא יודע איך להשתמש בפונקצייה הזאת,בבקשה שמישהו יעזור לי בשני הנושאים,תודה.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by afekchaos,

איך עושים שלא יהיו עיניים אדומות עם פוטו שופ?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  16. Started by axon,

נושא צילום בנאלי (: אבל הייתי שמח לשמוע דעה. תוקן, תמונה מוקטנת (: טוב זה לא בדיוק אותה אחת ... מילא. [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה אני מלם בחושך בדרך כלל מועדונים ויש אנשים שיש להם עינים אדומות ואין לי מה לעשות אם זההה ואני מפעיל את האופציה של זה עכשיו אני מצלם על M וזה עובד ככה זה לפחות מראה לייי אז אני לא יודע מה לעשות יש למישהו פיתרון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zoman,

יש מצלמות דיגטליות שרשום בהן כי העינית היא עם למשל 115,000 פיקסלים שזה די ברור ,מצד שני נתקלתי שרשום במצלמה מסוג Fujifilm FinePix S6500fd ,כי העינית שלה היא אלקטרונית ,למה הכוונה האם זה טוב או רע? הערה : ממה שהבנתי גם כאשר רשום 115,000 פיקסלים מדובר בעינית אלקטרונית ,אז מה ההבדל בכל זאת ???

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by KoM,

תמונה קצת אחרת, צולמה בפארג לפני כשנה בערך (עם האולימפוס הישנה).

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by dimitryus,

צילום מאוד משמעותי בשבילי, מביע המון מעצמי... "עיתונים לכביסה" [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by shshmul,

מזל שהצלחתי בכלל להתקרב אליו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הרבה המליצו לי על Canon A70, מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. מה זה בעצם גודל של תמונה רגילה שמפתחים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dsane,

כמה תמונות שצילמתי על הדרך, מקווה שתאהבו. כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by KoM,

לפני שבועיים לא הייתי חושב להעלות סדרה כזאת לכאן, אבל עכשיו ננסה... מי יודע... אשמח לתגובות בוגרות, בלי דברים כמו התמונות לא בפוקוס בבקשה...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.