עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by adam_godin,

שימו לב לכיתוב למטה בכחול [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. Review: Dust removal systems / sensor cleaning משהו נחמד שנתקלתי בו, שכדאי לקרוא.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by T-Flash,

אין שם בנתיים... אתם תעזרו לי עם השם... הכל ב EXIF... עריכות: קצת תיקון צבע. כל תגובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, הסיפור הוא כזה יש לי מצלמה דיגיטלית של CANON ובטעות מחקתי את כל התמונות ולכן הלכתי לחנות צילום ושם שיחזרו לי את כל התמנות על דיסק. במחשב בחנות ראו את כל התמונות אבל בבית חלק מהתמונות לא נפתחות. ניסיתי עם התוכונת MICROSOFT OFFICE PICTURE MANAGER WUNDOWS PICTURE AND FAX VIEWER , צייר ופוטושופ אבל אף אחד מהם לא הצליח לפתוח אותם. מה עושים??? שאלה נספת האם ניתן לעשות את תהלכיך השיחזור בבית עם תוכנה כל שהיא ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by yoni321,

צריך מצלמת אינטרנט איכותית כמה שאפשר מוכן להשקיע בין 150-250 תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית תקציב עד 700 ש"ח עריכה : התקציב הוא ללא סוללות וללא כרטיס זיכרון

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by Koss,

אחרי ביקור באוטומוטור החלטתי לקפוץ לים עם חברים וצילמתי שם את ה-2 האלה. הראשונה - קלטתי מטוס מתקדם לעבר הנוף המדהים הזה של העננים אז חיכיתי לזמן המתאים וצילמתי, יצא מעניין . השניה - סתם ילד ששיחק בחול, אין לי מושג מה עבר עלי בזמן העריכה, אבל לא יודע, אבל לפי דעתי זה יצא.... אמממ... מיוחד ...

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by asta,

אתמול נודע לי שבחודשים האחרונים , הפירמות הרציניות כמו sony ,sanyo ,jvc הוציאו לשוק מצלמות וידיאו כף יד ,שמקליטות על דיסק קשיח מיניאטורי או על זיכרונות sd , ושיכולות צילום ה-stills שלהן משופרת בהרבה, מהדגמים הקודמים ,כך שעבור המשתמש הפרטי גם איכות ה-stills וגם איכות הוידיאו שלהן טובה ומספיקה לחלוטין לצרכים ביתיים , כך שלמעשה אין כבר צורך אמיתי לקנות 2 מכשירים ניפרדים ,אחד לוידיאו והשני ל-stills ,מפני שהיום , בניגוד למה שהיה בעבר , בתוספת מחיר לא גדולה ,ניתן לרכוש מכשיר אחד שעושה את 2 הפעולות בצורה טובהמבלי להיתפשר יותר מידיי על התוצאה הסופית . האם אתם סבורים שאכן , מצלמות ה- mpeg4 החדשות הללו , יכולות באמת להוות כבר היום , תחליף הולם למצלמות stills יעודיות ? (הער…

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by overload,

האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

11. נתקלתי בפורומים של ריקו ב-flickr וב-dpreview בעדכון לגרסא 1.18 לתוכנה של המצלמה. http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1013&message=27066182 http://www.flickr.com/photos/hirosan/2313641195/ הורדתי גם את העדכון מריקו יפן אך טרם התקנתי במצלמה. http://www.ricoh.co.jp/dc/download/gx100/win.html או באנגלית http://www.ricoh.com/r_dc/download/firmware/gx100/ יש למישהו נסיון עם התקנה של עדכוני גרסאות כאמור? פשוט מתקינים על פי ההוראות וזהו? האם הפצת גרסאות עדכניות מקובלת בתחום המצלמות הדיגיטליות או שזה שוב החדשנות של ריקו? למצלמות יש תוכנה/מערכת הפעלה שפשוט אפשר לעדכן? ואם אני כבר שואל על "מערכת ההפעלה", איך אני יכול לדעת מה מספר מונה הצילומים של המצלמה?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  12. טוב ככה אין לי שמץ של מושג בצילום אז הם כולם על AUTO כנ"ל גם בפוטושופ ההקטנה ממש פגעה באיכות אז אם מישהו יכול להמליץ לי על איזשהי דרך טובה להקטין אני ישמח טוב קצת מידע על התמונות הראשונה זה מחזיק מפתחות שלי דווקא התמונה בגדול די חדה וממש אהבתי בה איך שהצבע של הבודהה משפיע על הבד השניה זה צילמתי די הרבה תמונות עד שיצא לי שהטבעת של פייס תיצא חדה השאר מטושטשות ( חברה ששכחה את הטבעות ) השלישית זה קקטוס אצלי אני תכף יפרסם עוד איזה תמונה שתיים שלו כל אלה מקרו האחרונה עם האקדח זה הצו ראשון שלי עם ביבי גאן ----> תחשבו על זה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  13. שלום, הינה השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום כללי, אור יום+תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הר…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by MacGyver,

בתמונה הבאה.....מכיון ימין של הגשר (אבנים...) ועד אמצע התמונה וגם העץ מעל הגשר נראים קצת מטושטש-כתוצאה ממה זה נוצר? זה קיים לי הרבה בתמונות מסויימות שחלקים לא מפורטים מספיק..... עריכה-תעשו כפתור ימין-view image-אז זה יהיה בגודל המתאים.... למי שמועניין התמונה צולמה בשאפהאוזן גבול שוויץ-גרמניה... איתן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  15. תיראו את החבילה הזו בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1FCcaa710 האם כדאי? 1. האם זה דגם חדש של קנון ? או ישן יותר? 2. מישהו יודע על הזמן בין צילום לצילום ?(זה מאוד חשוב לי!) האם הוא נחשב מהיר במצלמה הזו? - למישהו יש ניסיון? 3. מישהו מכיר חבילה דומה ויותר טובה בתקציב הזה? למשל אני מעדיף מצלמה שמתחילה מ28מ"מ ולא מ 35 ( הרבה יותר פרקטי לשימוש יומיומי) (הפיתוי כאן הוא גם 36 תשלומים(

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  16. קניתי את המצלמה לפני כמה שבועות, ולבנתיים אני מפעיל הכל על אוטומטית כי עוד לא למדתי את המושגים לעומק כדי להפעיל ידנית. ניסיתי לצלם כמה חרקים במצב מאקרו/סופר מאקרו, והתוצאות לא יוצאות הכי טובות. יש תאורה מלאכותית די חזקה באותו החדר. מישהו יכול לכוון אותי לגביי הטעויות שאני עושה? הבאתי ארבע דוגמאות מצילום חרקים.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by Roach,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית , התקציב עומד על כ2500 ש"ח שמעתי הרבה מאד המלצות על ה F30 אבל ראיתי תמונה שלה בחוץ והצבעים שלה לא היו משהו (הסגול האיימתני חדר לתמונה) אני נמצא כרגע בצבא מה שאומר שהמצלמה צריכה להיות עמידה וצריכה להתאים לכמה שיותר מצבי צילום (חלקם קיצוניים) כמוכן זמן סוללה ארוך יהיה מבורך (או סוללות נטענות AA) האופציות שאני רואה לעיני כרגע הן: Fuji F30 Nikon P4 יש גם את הה Canon S80 שהיא יותר יקרה אבל השאלה אם היא שווה את זה? מה היכולות הנוספות שהיא נותנת? שקלתי גם מתלמות בעלות זום גדול כמו ה S3 ודומותיה אבל הגעתי למסקנה שהן גדולות מדי (תופסות יותר מדי מקום ועלולות לחטוף יותר מכות) וגם שאני אסתדר עם זום ממומצע (במקרה הכי רע אני יכול לעשות הגדלה דיגיטל…

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  18. אשמח אם תוכלו להציע פתרונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  19. יהS1IS שלי נורא נורא נמרחת בתמונות, כשאני מתלם תמונה מספיק תזוזה הכי קטנה של המצלמה והתמונה יוצאת מטושטשת.. יש איזה דרך להגדיר שהמצלמה תהיה פחות רגישה לזה?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by Shadowman,

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  21. יש למישהו איזה רעיון באזור המרכז\שפלה ?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by Devil Servant,

אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by orlupo,

לדעתי שווה קריאה, נדמה לי שהולך להתפתח עידן החזרה לפריים המלא: http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1dsmkii/

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by bio_stdnt,

התנסות ראשונה עם העצמית החדשה שלי (Canon EF 70-200\4L IS) צילמתי כמה אדניות פרחים שנתקלתי בהן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by udi_bram,

מה אתם ממליצים? החיישן של D5000 יותר גדול, אבל אין לי מושג מה באמת זה אומר. איזו מהן מצלמת יותר מהר (מרגע הלחיצה)? איזו מהן מצלמת תמונות איכותיות יותר בISO גבוה? יש עוד מצלמות באותו סדר גודל שכדאי לי לשקול? ועוד שאלה - אני קונה את המצלמה בארצות הברית. אפשר לעשות אחריות בינלאומית על מצלמה? איך עובד כל זה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים