עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המצלמה FUJIFILM S2000HD. מה היתרונות שלה ומה חסרונותיה? האם היא תספק את הצלם המתחיל? האם הווידאו הוא ברמה כגבוהה כי רשום שזה HD אבל האם כמות הפריימים היא מספקת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by shlomi8,

שלום לכולם! אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אשמח אם יענו לי בכל מקרה...תודה לפני מספר ימים דוד שלי (בעל מוסך) ביקש ממני שאבדוק לו על מצלמות מעקב למוסך... אני לא מבין כל כך בנושא ולכן אני מבקש את עזרתכם. אם ויש מישהו שמבין בזה קצת, אז זה מה שדוד שלי ביקש ממני: 2 מצלמות למשרד+מיקרופון(מובנה במצלמה או לא העיקר שיהיה איכותי ושיצלמו גם בלילה!) 6 מצלמות שיהיו למוסך עצמו אבל שיהיו חסינות למים (גם כולל ראיית לילה!) יש לציין שדוד שלי רוצה שהמצלמות יוכלו לצלם באיכות גבוהה מאודד! שלא יהיה כמו מצלמות שרואים מטושטש.. ממש שיראו ברור לגמרי!!(כן יש לו כסף לכל השואלים) ושיצלמו באיכות טובה גם בלילה. הוא ביקש גם שיהיה לו מוקלט ישירות לבית שלו ושהוא יוכל גם לצפות משם(אפשרי אני חושב..לא?) ת…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by ampo,

שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  5. היום הייתי באיזור השפלה אז חשבתי אם אני כבר שם אז למה שאני לא אביא כמה תמונות לפה? אז בקיצר חלק קטן מאוד ממה שצילמתי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

7. ערררב טוב, לא מזמן קניתי A75 (מתנת שחרור לעצמי[16יוםלמנאאאאיייייק+יומולדת) וקבלתי איתה GP POWER BANK I, עם סוללות 1800. טעינה ראשונה שענתי אותן היתה למשך... פחות מ-12 שעות, אני חושב, לא זוכרר בדיוק. לא התעסקתי יותר מידי זמן עם המצלמה, קצת תמונות+פלש, קצת וידאו, אבל לא יותר משעתיים, אני מעריך. ואז הסוללות נ ג מ ר ו ... לשאלתי: יש לי ת'מטען הנ"ל + מטען אנונימי TURBO POWER שכלל סוללות של 2000MAH (לצערי 2 סוללות נזרקו בטעות ע"י חבר [FUCKIN' S H I T ! !]) כך שמה שתהיתי: האם אכן ניתן להסתפק במטען הכנראה מעעעפן GP POW... ופשןט לקנות סוללות חזקות יותר ולהטעינן בו *ואולי אפילו כדאי במטען האנונימי??(שנתקבל עם סוללות חזקות יותר(לפי המספר,בכל אופן)) האם אוכל אולי לקנות רק שתי סוללות …

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by Kolshamen,

חבר מחפש מצלמה מקצועית (אני לא מבין בזה בכלל) עד 6000 ש"ח או קצת יותר (אבל קצת) תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. אני יודע שזה תקציב ממש עלוב ( ) אבל בכל זאת תעשו בבקשה מאמץ בבקשה ותמצאו משהו נורמלי בתקציב הזה. ד"א המצלמה היא לא בשבילי אלה בשביל קרובים-רחוקים שלי... (תגובות של אנשים עם ניסיון עם המצלמה יתקבלו בברכה! :-*)

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by GRiM,

מה דעתכם? זאת הפעם הראשונה שאני עובד עם מסגרת מסוג זה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by Par-C,

סורי על הפספוס, הנה התמונה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by shlomom,

שלום, היום קניתי F30 חדשה, כן חדשה. מכירת חיסול של מלאי. והנה התוצאות: ISO200 ISO400 ISO800 ISO1600

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  13. קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  14. Started by הסולידי,

מה דעת הפורום על המצלמה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  15. הצלם המוכשר-כשד שצילם אותן נקרא Hugo Poon. הוא חי בהונג-קונג ומצלם בעיקר במצלמות קומפקטית של פוג'י (F10 ו-F11) וניתן לראות שכמעט תמיד הוא משתמש ב-ISO הכי נמוך, אלא אם יש נושאים בתנועה. לינק לגלריה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by rhin0,

1. אחי איפה אתה? 2. שתי חברות יצאו לדרך, אחת קיבלה מכה בברך 3. דרמה. ואם אתם תוהים, כן, יש רכב מרוסק בתמונה. קרה היום בדרך הביתה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by dsane,

יש בין המצלמות האלו הבדל מחירים של 400 + ש"ח וההבדל באפיון שלהם לא נראה לי גדול במיוחד. מישהו מוכן להאיר את עיני ולהסביר לי ע"י כך למה כולכם ממליצים על ה 620 ולא על ה 530? http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a530%2Ccanon_a620&show=all http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB188192=188226

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  18. שלום, הינה השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום כללי, אור יום+תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הר…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by no nick,

תקציב עד 1000 שקל, לא כולל תוספות, 4מגה פיקסל לפחות וזום שיהיה סביר..

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by Koss,

אחרי ביקור באוטומוטור החלטתי לקפוץ לים עם חברים וצילמתי שם את ה-2 האלה. הראשונה - קלטתי מטוס מתקדם לעבר הנוף המדהים הזה של העננים אז חיכיתי לזמן המתאים וצילמתי, יצא מעניין . השניה - סתם ילד ששיחק בחול, אין לי מושג מה עבר עלי בזמן העריכה, אבל לא יודע, אבל לפי דעתי זה יצא.... אמממ... מיוחד ...

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by guyo,

3 אמנים - 3 תערוכות - 3 חללים אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי ג'ק צימבר "מיסוך" רעיה גרינברג "BLUES" אורי קאופמן Digital Dreams פתיחה ביום ראשון 15/03/09 ב 19:00 הגלריה פתוחה א'-ה' 19:00 10:00 (מומלץ לתאם הגעה מראש) מקום: וואהל סנטר כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב אנה ווב) מול אונ' בר-אילן (בכיכר הגדולה) טלפון: 037360662 שלוחה 2 http://www.wohl-center.co.il 30/04/09 15/03/09 http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=514

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  22. Started by Devil Servant,

אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  23. שלום לכולם אני ראיתי שיש כול מיני חיבורים או כוננים כאלה למחשב אם חיבור של USB ורציתי לשאול למה צריך את זה למה זה משמש האם המשתמש הביתי צריך את זה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  24. אני מתכוון להוריד לאתר אינטרנט תמונות שאני מצלם. יחד עם זאת אני רוצה את התמונות באיכות שאוכל להדפיס בבוא היום.ברשותי מצלמה CANON IXUS SD450 מהי הרזולוציה המומלצת ומה הדחיסה המומלצת מהניסיונות שעשיתי קיבלתי גם 40 KB וגם מעל ל400 KB שום דבר באמצע מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים