עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המצלמה FUJIFILM S2000HD. מה היתרונות שלה ומה חסרונותיה? האם היא תספק את הצלם המתחיל? האם הווידאו הוא ברמה כגבוהה כי רשום שזה HD אבל האם כמות הפריימים היא מספקת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by Ruya,

אהלן המצלמה המשפחתית שלנו נשברה (בשעה טובה) ואני מעוניין לקבל מכם המצלמה למצלמה דיגיטלית לטובת טיולים ואירועים משפחתיים משהו פשוט ואיכותי בסביבות 500 ש"ח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-600 ש"ח, 1-2GB אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעת…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by ik_86,

תמונה שצילמתי די מזמן מה אתם חושבים?...אם מישהו יכוללעזור לי אולי לשפר אותה..

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  4. קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  5. Started by הסולידי,

מה דעת הפורום על המצלמה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by Bagheera,

לא קל לצלם טיסנים. הנה כמה תמונות שצולמו לפני שבוע. למי שתוהה לטיסן קוראים Chipmunk. מצלמה: Canon S1 IS [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by firemebad,

רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לשמור תמונה שצולמה במצלמה דיגטלית ולאחר מכן נערכה. התמונות מצולומת בפורמט JPEG. אבל אני מניח שבכל שמירה לאחר של תמונה ,אני בטח מאבד איכות. אני רוצה לערוך תמונה,לעשות כמה שינויים ולשמור אותה מבלי לדחוס אותה מחדש ומבלי איבוד איכות. יש כדבר הזה ?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by OverclockedMyToaster,

אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בכ1600 שח. היא מיועדת לצילום חופשות משפחתיות (מדובר על טיולים בחו"ל, שעלולים לקחת יום שלם, ולכן אעדיף מצלמת וידאו עם "הרבה מרץ"), לכן צריכה להיות עמידה ונוחה (דווקא לא מבחינת גודל). האם ניתן לקנות בסכום הזה מצלמת וידאו של תקליטורים ולא קלטות? תודה מראש. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1600 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתאורה טובה, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לצילום בתאורה חלשה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אם יהיה כזה מצב - אני מעדיף להיות מסוגל לצלם האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות ב…

9. היי אז כמו שאתם שמים לב במקום WALLPAPER חדש של הכלבה , שוב קיבלתי דיוקן עצמי. כמעט בכל צילום של פנים ובהתמקדות על העיניים, אני מקבל את ההשתקפות של עצמי או השתקפות של סביבת צילום שמציקה לי נורא. איך פותרים את זה? זה שאלה של זוויות צילום? לא חסרים צילומי דיוקן שבהם לא נראית השתקפות בעיני המצולם. אשמח לפתרונות תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by shlomom,

שלום, היום קניתי F30 חדשה, כן חדשה. מכירת חיסול של מלאי. והנה התוצאות: ISO200 ISO400 ISO800 ISO1600

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  12. יש למישהו איזה רעיון באזור המרכז\שפלה ?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by Devil Servant,

אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by shibby15,

התקציב אמור לכלול מצלמה+כרטיס 1 גיגה+סוללות. כלומר מצלמה+כרטיס 1 גיגה עד 750. ואם המצלמה כוללת סוללת ליטיום אז עד 800. חשובה האחריות וכמובן האיכות ועדשה רחבה ככל האפשר. אשמח להמלצות תודה מראש רום

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by sherlock1212,

1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות מצלמת וידאוו הכי טובה שיש במכיר של עד 1000+- אם אפשר אז גם מZAP.CO.IL תודה .[br]פורסם בתאריך: 7.06.2008 בשעה 12:47:03 מישו?[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 22:14:48זה כל כך מסובך ?כבר שבועה כאן ואף אחד לא מגניב

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  17. אני יודע שזה תקציב ממש עלוב ( ) אבל בכל זאת תעשו בבקשה מאמץ בבקשה ותמצאו משהו נורמלי בתקציב הזה. ד"א המצלמה היא לא בשבילי אלה בשביל קרובים-רחוקים שלי... (תגובות של אנשים עם ניסיון עם המצלמה יתקבלו בברכה! :-*)

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by motifi,

הרגיל לא (2 ) יש מדידה TTL

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

This, was once green. trees up high, reaching to the sky. flowers in all the colors of the rainbow, adorn the fresh grass which stands out tall. And then all, Volcano fall. Green Red White now all black and brown. The smell of decay and burn all around. The sun no longer shines, it just burns. Yet from the ashes, trees and flowers still sruggle to be seen Popping out in beautiful scens, now even more uniqe. The flower is much more red, now that's all around it is completly dead. התמונות נלקחו בארה"ב, בחופש הגדול שהיה. שכחתי את שם האזור, אבל כפי שאפשר להבין מהשיר(שנכתב ע"י :פ) מדובר באזור רגיל לחלוטין אשר לפני כמה אלפי שנים התפרץ בו הר געש ופשוט החריב הכל, אבל ממש בכמה עש…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  20. אז קניתי את האולימפוס FE100, מצלמה די בסיסית וזולה האיכות מספקת אותי, קלה לתפעול יש עוד דברים שיכולים לשפר את המיומנות שלי, ואף את איכות התמונה?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by nehmia,

למשהו יש המלצה טובה למצלמת אינטרנט ב 100-150 שח....אני צריך אותה לשיחות אינטרנט...

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by no nick,

תקציב עד 1000 שקל, לא כולל תוספות, 4מגה פיקסל לפחות וזום שיהיה סביר..

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by Kenny,

*** העדכון הוא על אחריותכם בלבד *** (לבודדים כאן שיש את המצלמה הזאת ) http://www.pentaximaging.com/customer_care/show_firmware?firmId=7717476

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by Koss,

אחרי ביקור באוטומוטור החלטתי לקפוץ לים עם חברים וצילמתי שם את ה-2 האלה. הראשונה - קלטתי מטוס מתקדם לעבר הנוף המדהים הזה של העננים אז חיכיתי לזמן המתאים וצילמתי, יצא מעניין . השניה - סתם ילד ששיחק בחול, אין לי מושג מה עבר עלי בזמן העריכה, אבל לא יודע, אבל לפי דעתי זה יצא.... אמממ... מיוחד ...

• 7 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.