צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חברה לא משנה יותר מידי, התקציב עד 1000 שקלים, רצוי כמה שפחות. חשוב שתיהי הקומפקטית וסוללה נטענת. אין בעיה לרכוש דרך אתר אינטרנט. היא לא מבינה כלום בצילום וצריכה מצלמה פשוטה ואיכותית!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מצלמה קומפקטית או סופר קומפקטית במחיר של כ1500 שקל. (אפשר לחרוג קצת) מה שחשוב לי, זה שהאיכות תהיה טובה, כדי שאני אוכל להדפיס את התמונות, כמו כן מהירות צילום גבוהה (2-3 תמונות בשניה), וגם שהזמן שלוקח בין תמונה לתמונה עם פלאש לא יהיה ארוך. עכשיו חשוב לי שבן אדם שלא כל כך יודע להתעסק איתה יוכל גם להפעיל אותה ולצלם איתה (אימא שלי), ושהאיכות תצא טובה. כמו כן כן חשוב לי שאני אוכל לצלם וידאו. אני כבר מחפש די הרבה זמן ומשווה באינטרנט בין מצלמות ראיתי בפורום פה המלצה על fuji f31fd, ולפי ביקורות שחיפשתי באינטרנט המצלמה פשוט מצוינת, אני לא מצליח להבין אין היא כל כך זולה בהשוואה למצלמות ברמה שלה אבל האיכות שלהם לא מתקרבת לfuji. עכשיו אני נעול על המצלמה הזאת... אם מישה…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המצלמה FUJIFILM S2000HD. מה היתרונות שלה ומה חסרונותיה? האם היא תספק את הצלם המתחיל? האם הווידאו הוא ברמה כגבוהה כי רשום שזה HD אבל האם כמות הפריימים היא מספקת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000+ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא צילום שדורש מאקרו או זום מטורף. למיטב הבנתי שאר השאלות מתמקדות במצלמות סטילס, כך שאעבור לפרטים הרלוונטים: מה שחשוב לי זה צילום ע"ג כ. זיכרון בפורמט MPG כך שאין צורך להמיר אחרי שפותחים את הקובץ במחשב (מצוין לתוכנות עריכת וידאו), ורזולוציה אני לא חושב שבתקציב הזה יש HD אז רזולוציה של 720X480 תספיק. אשמח לשמוע איזה דגם נראה לכם מתאים ומשווק בארץ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://video.org.il/product.asp?productid=14 מצלמה טובה? כי אני יכול להשיג אותה ב400... וגם את הקנון A60 אני יכול להשיג באותו מחיר איזה מצלמה יותר טובה?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Canon A80 העדשה שלה כבר דיי התלכלכה. האם יש איזה משהו שאני יכול לקנות בשביל לנקות את העדשה, או שכבר יותר שווה לי לשלם לאיזו חנות צילום שתעשה בשבילי את זה? אני קצת מפחד לשרוט את העדשה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אחרי ביקור באוטומוטור החלטתי לקפוץ לים עם חברים וצילמתי שם את ה-2 האלה. הראשונה - קלטתי מטוס מתקדם לעבר הנוף המדהים הזה של העננים אז חיכיתי לזמן המתאים וצילמתי, יצא מעניין . השניה - סתם ילד ששיחק בחול, אין לי מושג מה עבר עלי בזמן העריכה, אבל לא יודע, אבל לפי דעתי זה יצא.... אמממ... מיוחד ...
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
למי שבחר באופציה 5, הנה כמה לינקים להסברים/מדריכים בנושא: להבין את ההיסטוגרמה Tutorials: Image Histograms - Part 1 הסבר קצרצר על היסטוגרמות, מהודעת הסטיקי של הפורום
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
אני מתכוון להוריד לאתר אינטרנט תמונות שאני מצלם. יחד עם זאת אני רוצה את התמונות באיכות שאוכל להדפיס בבוא היום.ברשותי מצלמה CANON IXUS SD450 מהי הרזולוציה המומלצת ומה הדחיסה המומלצת מהניסיונות שעשיתי קיבלתי גם 40 KB וגם מעל ל400 KB שום דבר באמצע מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני לפני קניייה איזה מצלמה מבין השתיים עדיפה מבחינת איכות צילום(פחות חשוב קומפקטיות ומסך בגודל 2.5אינ'ץ) תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז קניתי את האולימפוס FE100, מצלמה די בסיסית וזולה האיכות מספקת אותי, קלה לתפעול יש עוד דברים שיכולים לשפר את המיומנות שלי, ואף את איכות התמונה?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המצלמה קנון A80 המדהימה הזאות ורציתי לשאול אם החצובה הזאות תתאים למצלמה שלי ולעוד מצלמה שאולי אני ירכוש בעתתיד http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1156808
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הצצתי מהחלון ראיתי חתולים לקחתי מצלמה וצילמתי התמונה עברה קצת PS
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שום מושג איזה טובה איזה לא, איזה חברה יותר איכותית וכו... היא צריכה להיות טובה ושתיתן את התמורה הכי טובה לכסף שלי, כמו כן הייתי רוצה מצלמה שיכולה לצלם וידאו כמה שיותר.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בעבר פתחתי נושא דומה אך הוא נעלם ועבר מאז קצת זמן... אז כמו שהבנתם אני צריך מצלמה משפחתית פשוטה עד סכום של 700-800 לא איזה משהו מיוחד יותר מדיי הבנתי שהCANON 590 הכי חזה בקטגוריה והאמת שכבר ממש תכננתי לקנות אותה אבל אני רואה שהיא נעלמת מהשוק לאט לאט וכבר אין אותה בחנויות ליד הבית שלי,אני גר בקריות, יש ל590 איזו מתמודדת ראויה ששווה לקנות? ומוכרים אותה בחנויות כמו,CAMERA,KSP,באג,אופיס דיפו,ביג בוקס או שאר חנויות באזור חיפה והקריות,אין לי אפשרות עם אשראי... אני רוצה לקנות ממש בקרוב זה כבר דחוף אנחנו חייבים מצלמה בבית. עדיפות ממש גבוהה יש לי לFUJI F50 או F40,לא משנה למה,אבל זה מה שאני הכי רוצה עכשיו.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? החיישן של D5000 יותר גדול, אבל אין לי מושג מה באמת זה אומר. איזו מהן מצלמת יותר מהר (מרגע הלחיצה)? איזו מהן מצלמת תמונות איכותיות יותר בISO גבוה? יש עוד מצלמות באותו סדר גודל שכדאי לי לשקול? ועוד שאלה - אני קונה את המצלמה בארצות הברית. אפשר לעשות אחריות בינלאומית על מצלמה? איך עובד כל זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית תקציב עד 700 ש"ח עריכה : התקציב הוא ללא סוללות וללא כרטיס זיכרון
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
לאחר שרכשתי את ה S9100 בעזרתכם האדיבה (ותודה מיוחדת לאורן). הנה מקצה תמונות מסיור לחוות חפציבה ליד תחנת הכח בחדרה. הערות ועצות לשיפור יתקבלו בברכה. בעיה שנתקלתי בה אתמול: רציתי לצלם את המפל בתקריב עם זמן חשיפה ארוך יחסית כדי לקבל את האפקט של המים הזורמים. הורדתי ל ISO-80 וניסיתי ב Manual לשים צמצמם מקסימלי והגעתי ל 11 אם אני לא טועה. אבל היות והצילום באור שמש, עדיין זמן החשיפה היה קצר מידי (לא זוכר בדיוק כמה). השאלה היא איך מצלמים תמונה כזאת (אני מניח שאי אפשר ב S9100 בתנאים כאלה) אבל באופן כללי - האם יש עדשות עם צמצם מאוד גבוה במיוחד למטרות כאלה. תמונה 1: הציפורים אלה הם הקורמורנים שנמצאים שם עכשיו בהמוניהם. תמונה 2: הארובה והתוצאה תמונה 3: העץ הנטוי תמונ…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
למה אין תראד כזה כאן..? אולי תסטיקו את התארד הזה... הפוג'י שלי הגיע, S6500fb. הנה תמונות ראשונות שלי איתה: הבאר הקטן שלי בחדר. (התמונות הוקטנו ל 1024\768 כדי להתאים למסכי 17') כשיהיה יום יפה אני אצא לצלם גם נופים.. אני גר בגליל ויש המוןןן מה לצלם..
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תקציב עד 1000 שקל, לא כולל תוספות, 4מגה פיקסל לפחות וזום שיהיה סביר..
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-