צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לא אומנותי במיוחד או משו, אבל שווה לצאת רגע החוצה ולהתבונן באובך והצבע האדמדם והדרמטי שהוא משרה על ערי ישראל בדיוק בשעות אלה. מחזה מרהיב. אותן נקודות שחורות במרכז הפריים הבא הן סתם ציפורים אכולות סרטים, ככל הנראה שהן גם מתרגשות מהתופעה...
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה דעתכם? התמונה זה קרופ מפריים מסרטון שצילמתי במצלמה שלי (קנון A530) עם קצת צבע ובהירות מתוקנים- אחרי 82348672 נסיונות לתפוס תמונה של הדינוזאור בטיסה בצילום רגיל... לפי דעתי דווקא יצא נחמד (אבל נורא קטן )
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
אז הפלא הגיע, סופסוף. אבל כשאני מנסה להקפיץ, הכל יוצא חשוך מדי. הדרך היחידה שמצאתי זה לקבוע את הפלאש על 28mm לתת לו פיצוי חשיפה של 1+ להעלות את האיזו במצלמה ולעשות במצלמה פיצוי חשיפה של 1.5+. איך אני יכול פשוט להגיד לו להפליש יותר חזק? (לא מצאתי שום דבר רלוונטי במדריך)
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
האמת שדי בדקתי את השוק...וממש התלהבתי מהקנון 510A . מישהו יכול לחזק ? ישנן מצלמות במחיר הנ"ל שיתנו תמורה טובה יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000+ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא צילום שדורש מאקרו או זום מטורף. למיטב הבנתי שאר השאלות מתמקדות במצלמות סטילס, כך שאעבור לפרטים הרלוונטים: מה שחשוב לי זה צילום ע"ג כ. זיכרון בפורמט MPG כך שאין צורך להמיר אחרי שפותחים את הקובץ במחשב (מצוין לתוכנות עריכת וידאו), ורזולוציה אני לא חושב שבתקציב הזה יש HD אז רזולוציה של 720X480 תספיק. אשמח לשמוע איזה דגם נראה לכם מתאים ומשווק בארץ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
שלום, היום קניתי F30 חדשה, כן חדשה. מכירת חיסול של מלאי. והנה התוצאות: ISO200 ISO400 ISO800 ISO1600
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ראיתי את האפשרות הזאת במצלמה OLYMPUS C470 ואני מתלבט אם לעשות את זה או לא... זה בעצם אמור למחוק את כל התמונות נכון? זה לא יעשה איזשהו בלאי לכרטיס כמו שקורה עם דיסקים קשיחים בד"כ? והאם זה משנה שזה כרטיס ? עדיף למחוק אחת אחת ידני?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
הצצתי מהחלון ראיתי חתולים לקחתי מצלמה וצילמתי התמונה עברה קצת PS
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב ממש עלוב ( ) אבל בכל זאת תעשו בבקשה מאמץ בבקשה ותמצאו משהו נורמלי בתקציב הזה. ד"א המצלמה היא לא בשבילי אלה בשביל קרובים-רחוקים שלי... (תגובות של אנשים עם ניסיון עם המצלמה יתקבלו בברכה! :-*)
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת.. אם אני מכניס כרטיס זיכרון שיש עליו תמונה שצילמתי עם מצלמה אחרת.. יקרה משהו? אפשר להעביר ככה את התמונות למחשב בכול זאת? -תומר.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית תקציב עד 700 ש"ח עריכה : התקציב הוא ללא סוללות וללא כרטיס זיכרון
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אחרי ביקור באוטומוטור החלטתי לקפוץ לים עם חברים וצילמתי שם את ה-2 האלה. הראשונה - קלטתי מטוס מתקדם לעבר הנוף המדהים הזה של העננים אז חיכיתי לזמן המתאים וצילמתי, יצא מעניין . השניה - סתם ילד ששיחק בחול, אין לי מושג מה עבר עלי בזמן העריכה, אבל לא יודע, אבל לפי דעתי זה יצא.... אמממ... מיוחד ...
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
CANON S1IS חדשה, אני לא כל כך מכיר אותה, רק ניסיתי לשחק עם האופציות וכו': טוב יש עוד כמה תמונות אבל משום מה התפגר האתר שמעלה תמונות, אני יעדכן.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המצלמה זה לשימוש ביתי בעיקרון אבל גם לשימוש באתר מכירות של זרים זאת אמרת צילום של הזרים שצריך להיות איכותי גם כן לאתר... הדרישות הם: 1)שתהיה קומקפטית 2)נוחה 3)איכותית עם יכולת זום טובה 4)זיכרון גג 512MB שזה יותר מדי גם ככה אפשר לגלוש מהתקציב בעוד איזה חמש מאות שקל אבל רק זה באמת מצדיק את זה חשבתי על: http://zap.co.il/model.asp?model_id=409892 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=375570 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה דעתכם? זאת הפעם הראשונה שאני עובד עם מסגרת מסוג זה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-