עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום. אז ככה יש מצב שקונים מצלמה דיגיטלית אבל מארה"ב ורציתי לדעת מה מומלץ כאילו מבחינה כספית בישראל רצינו עד 1000 ש"ח אבל בארה"ב זה יוצא זול יותר. ואני לא הכי מבין במצלמות אז אולי יש להם הצעות? תודה מראש

2. שלום, אני מחפש בזמן האחרון לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה. בעיקרון החלטתי לקנות מצלמה של SONY. עכשיו אני מתלבט בין הדגמים שלהם .. יש את הדגמים שאני ראיתי לפחות DSC-T3 DSC-T9 DSC-T100 לפחות לפי מה שאני ראיתי ה T100 היא הכי איכותית מבין כולן .. יש לי מישהו פשוט בארצות הברית שיכול להביא לי מצלמה ואני צריך להחזיר לו תשובה איזה דגם אני רוצה .. אז בבקשה אם מישהו יודע בוודאות איזה הכי איכותית, שיעזור לי. תודה רבה .

3. Started by aradgonen,

שלום אני הייתי בחנות צילום וראיתי שתי מצלמות אחת : FUJIFILM FINEPIX S1600 והשנייה: NIKON COOLPIX P100 הייתי רוצה לדעת מה התכונות המיוחדות של שתי המצלמות תודה ארד.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by guycnaan,

שלום רב,אני נוסע בעוד פחות משבועיים לטיול בדרום אמריקה. יש לי בבית כבר 2 דיגיטליות,אחת מצלמת כיס שאיכותה מזערית ואחת דמויית SLR של fuji s602. לאחרונה שודלתי לקנות מצלמה. אם מישהו חושב שכדאי לי לסוע עם הפוג'י (למרות משקלה) מוזמן להגיד לי גם. בתודה לעוזרים. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בתנאי יום ואור טובים,אך רצוי יכולת סבירה בלילה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אינני יודע * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש מצלמה אולטרה קומפקטית שתיכנס לכיס ושתהיה מהירה. יש עדיפות למצלמות עם כרטיסי SD ואני רוצה שיהיה כלול במחיר גם נרתיק טוב שישמור על המצלמה. תודה מראש לעוזרים MIKE

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. Started by bolonez,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה עם טווח זום רחוק וגם שהאיכות תמונה תהיה טובה גם בזום המרוחק אין לי ידע בכלל במצלמות אני מחפש מצלמה לצילום תמונות מרוחקות והכי חשוב שהאיכות תמונה תהיה גבוהה 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת ידע אפסית 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמת PENTAX Optio S1 מה שהגביל אותי-1 הזום למרחק לא ממש מספיק. 2.האיכות תמונה גרועה בזום המרוחק של המצלמה בוידיאו. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו ב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ob,

שלום לכולם, אני צלם חובבן שמחפש מצלמה טובה "לטיול הגדול" שאחרי הצבא ... יש העדפה לזום ידני (שתהיה מקצועית \ חצי מקצועית) .. ואל תשאלו אותי בבקשה לעוד פרטים כי אין לי מושג בזה , אני יסתמך כאן על אלה שמבינים תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. היי אני צריך מצלמה רצינית לקראת שנת הלימודים הבאה. התקציב שלי זה 5K, בכסף הזה אני צריך למצוא מצלמה ועדשה עם דגש על וידאו. הוידאו צריך להיות טוב אבל מצד שני אין לי 10000 עכשיו להוציא על מצלמה עם וידאו מקצועי לגמרי. אה ויש לי אפשרות לקנות באיזור סן פרנסיסקו, אז אם אתם מכירים חנויות או מבצעים טובים בארה"ב זה גם יהיה מגניב. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 5000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כל התנאיםהאם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).כל התנאים האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ל…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yonatan_dk,

שלום לכולם. אני מחפש מצלמה שתשמש אותי בעיקר לטיולים ואירועים. הנה המאפיינים העיקריים שמשמעותיים עבורי במצלמה: -התקציב לא עולה על 1,500 שקל -אני מתכוון לצלם בעיקר תמונות טבע בשטחים פתוחים אבל גם תמונות במקומות סגורים. רוב התמונות יצולמו באור יום. -אין לי כוונה להשתמש בחצובה או בפלאש חיצוני. -לא ממש הבנתי את העניין של טווח עדשה וזום אבל אני יכול לומר שחשובה לי האפשרות לקלוט בתמונה שטח נרחב ולמרחק. -כמו כן חשובה לי מהירות התגובה של המצלמה מרגע הלחיצה ועד הופעת התמונה והמהירות שבין תמונה לתמונה. -תכונות כלליות נוספות שחשובות לי הן מסך מסתובב ופוקוס אוטומטי. שאר התחומים בשאלון לא ברורים לי ולכן לא עניתי עליהם. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. Started by forget,

שלום לכולם! אני משתמש שלא מבין בכלל במצלמות, עד עכשיו הייתה לי מצלמת 3 מגה פיקסל קצת בעייתית ונראה לי פשוט שהגיע הזמן לעבור אני מצטער שאני לא ממלא את השאלון, אני פשוט לא יודע מה לענות בו (חוצמזה שאני לא מבין חלק מהמושגים :-\) הדבר העיקרי שאני רוצה שתדעו זה שאני צריך מצלמה לא לשימוש מטורף מדי, בעיקר טיולים אולי גם קצת משפחה. רוצה מצלמה קומפקטית, לא SLR או דמוי SLR במחיר סביר, אני לא אומר מחיר כי אני רוצה לקחת מצלמה לפי הצרכים שלי ולא לפי המחיר. מצלמה פשוטה עם בטריה לא חלשה מדי ושלא יהיה זמן מוגזם מדי בין תמונה לתמונה... תודה למי שיכול לעזור ולהציע הצעות!

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  11. וואו, אם יש משהו שאני שונא לעשות זה לחפור על מצלמות. כי אין סוף לדגמים, לחברות, להבדלים בפרטים הקטנים לאתרים, לדירוגים. ניסיתי לחפש באתרים שמדרגים, ניסיתי לחפש בפורמים, תאמת עקב קריאה של מספר פוסטים בפורום הזה התמונה מתחילה להתבהר. אבל בכול זאת החלטתי לפתוח פוסט מלאתי את הטופס שיעזור לכם לקבל תמונה יותר מדוייקת. נקודה שלא הבנתי...ראיתי המון המלצות על מצלמה של פנסוניק ה TZ7 מלפני לא הרבה זמן. יצא לי לחפש קצת על המצלמה הזאת, באמת ביקורות טובות אבל המצלמה הזאת יצאה בApril 2009..קצת ישנה..לא!? האם זה משנה משהו? נ.ב אני לא חם על הפנסוניק סתם איזכרתי אותה. • מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500-1600+/- • אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באו…

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by Yuron,

שלום. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית למטרת טיולים, צילום ביתי וכו'. התקציב שיש בידי הוא 1000 ש"ח. דרישות במצלמה: זום אופטי גבוה (מאוד חשוב), כרטיס זיכרון גדול, רצוי על סוללות אצבע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני לא מבין את המושגים בשאלון שבנעוץ אבל בגדול התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אפשרות להוסיף 250 ש"ח אם תחליטו שזה הכרחי. אני לא בקיא במושגים ולא יודע מה צריך לבדוק ואיזה תכונות צריך. שוב, אני צריך בעיקר לצילומים קצרים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by D-M-X,

אני מחפש מצלמה קומפקטית שמצלמת כמה שיותר טוב במקומות סגורים ובחושך בחוץ (סבלתי מזה הרבה במצלמות הקודמות שהיו לי) עם עדשה רחבה, תקציב של עד 1500 ש"ח חשבתי על אחת מהIXUSים שם CANON, יותר בכיוון של הIXUS870 יש הצעות אחרות?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by CrazyMan,

שלום, ברצוני לקנות מצלמה. התקציב שיש בידי הוא בין 1400 ל-1700 ש"ח. חשבתי על ה-Z20 של מינולטה, אבל רציתי לברר עם יש משהו יותר טוב באותו תקציב. אני ממש מבקש שהמצלמה לא תהיה קומפקטית (כמו סדרת ה-A של קנון). תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. שלום, מחפש המצלמה למצלמת P&S בתקציב של 900 ש"ח, לא כולל סוללות או כרטיס זכרון, להלן מילוי השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? יש צורך במצלמה בלבד בתקציב של 900 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא צלם מקצועי, בעקרון כל צילום "רגיל" בכל תנאי תאורה, ל-A620 הקודמת שלי היה מוד Night Snapshot שהיה מצויין. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בהחלט, במידה ואני מצלם משהו יחסית רחוק שגם ככה הפלאש לא יגיע אליו. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נ…

17. Started by eladhor7,

שלום אני מחפש לקנות מצלמת אינטרנט טובה מאוד, באיכות שלה, וגם שבלילה הראיה שלה תיהיה טובה וחלקה. אני ראיתי את המצלמה הזאת - http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3207&main=1 (האם היא טובה ושווה משהו?) וגם את זה - http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=283&scat=190&tcat= האם זה משהו? וזה - http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1069 או זה - http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1954 התקציב שלי למצלמה הוא בסביבות ה- 200 , 250 שקל מקסימום. מה הכי כדי מבין ה הרבעה מצלמות האינטרנט שנתתי? אפשר הצעות למצלמה איכותית? תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by dans41,

שלום, אני רוצה (וצריך) לקנות מצלמה, חשבתי לקנות מצלמה דמויית DSLR. חשבתי לקחת את ה Sony Cyber-shot DSC-HX300, יצא לי לעבוד עם הדגם הקודם קצת והוא היה מצויין, הבנתי שכאן שמו עדשה יותר טובה בהרבה משני הדגמים הקודמים. השימוש של המצלמה הוא דיי כללי, אירועים, נופים, וידאו (לא עולים לי עוד דברים לראש כרגע). רציתי לדעת איך היא והאם יש מצלמה טובה ממנה בטווח המחירים שלה? חוץ מזה הייתי שמח לקבל המלצה על כרטיס זיכרון של 32GB (לקחת class 10 נכון?).

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by DoMiNioN207,

היי כולם אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו דגטלית רציתי את המלצתכם התקציב הוא 2000 ש"ח אני לא יודע אפילו מה צריך להיות במצלמה אז כול מה שתוכלו לתת לי אפילו רק במידע , גם בלי מידע על מצלמה מסויימת יעזור לי תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by infer73,

טוב, אמא שלי מנדנדת לי בנוגע לזה, ומכיוון שאני מבין בזה בערך כמו שאמדינג'אד מבין ביחסים בין-לאומיים, אני בא אליכם בבקשת עזרה אמא מעוניינת בקניית מצלמת וידאו דיגיטלית (DV cam) זה לא הולך להיות צילום מקצועי או משהו, סתם הופעות ריקוד של אחותי הקטנה, אירועים משפחתיים וכד' התקציב הוא כמה שפחות בעקרון, כאשר אמא אמרה שהמצלמות הזולות נמכרות במחיר בסביבות ה2000 ש"ח חוץ מזה אין לי בדיוק עוד דרישות מהמצלמה, חוץ מזה שאמא תרד לי מהגב... אני אודה מאוד למי שיכול לעזור...

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by HuGeMouTh,

כרגע יש לי כרטיס של 256M ואפשר לצלם איתו 100 תמונות באיכות הכי גבוה במצלמה. יש לי 100 שקל ואני יכול לקנות איתם כרטיס של 512M (או להוסיף טיפה 40 שקל בשביל 1G אבל ניראה לי ש 512 יספיק לי). אז האפשרויות שלי הן: SanDisk SD 512MB Ultra II? ב 95 שקל לא צריך משלוח מ KSP החנות ליד הבית אני הולך וקונה. Transcend SD 512MB X80 ב 90 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. Transcend SD 1GB X80 ב 139 + משלוח , עד 14 ימי עבודה. או אם יש לכם הצעה אחרת. יכול להיות שאני יכול להסיג גם במחיר יותר זול כי יש לאבא חברים שעובדים בחנויות צילום אולי הם יוכלו לסדר לו הנחה קטנה.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  22. אני מחפש כבר הרבה זמן מצלמת DSLR טובה יש לי חבר שיכל להביא לי אחת מניו יורק עד עכשיו חשבתי לכיוון של פנטאקס K10D אבל הבנתי שאין במלאי , לפחות ב H&B אני מחפש אלטרנטיבה טובה במחיר של 700$ +- המצלמה לצילומי נוף אנשים וספורט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by nimrodh,

רכשתי מארה"ב את הcanon 400d. החוברות הוראות באנגלית וקצת קשה להבנה, האם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אפשר להשיג חוברת הוראות? אולי יש באינטרנט בתור קובץ pdf?

24. אבא שלי בעוד פחות מ10 ימים נוסע לחו"ל לעבודה לחודשיים בערך, העבודה ברובה הגדול מתבצעת בשטח, במקה הזה מטעי זיתים. הוא צריך לקחת איתו מצלמה כדי לתעד קטעים מהעבודה, לצלם תמונות שיוכנסו בעתיד לאתר החברה, ועוד... המצלמה צריכה להיות לא יקרה מידיי, לכן חשבתי על פוג'י F20 שנכשלה ממש לפני הקניה בקטגוריית הסוללה.. מסתבר שהחברה של אבא שלי טעמה המון טעם רע מסוללות ליטיום נטענות במצלמות ולכן שללו את הF20. אז הציעו לנו ישר בחנות את הA800... הדוד שלי נדלק עליה ישר ורצה לקנות.. הציעו לנו אותה עם כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ב1100 ש"ח. רציתי להתייעץ איתכם לגבי הA800, איך היא? יתרונות? חסרונות? דעות? אשמח לקבל כל פרט שתתנו וכל הצעה למצלמה בטווח המחיר שלה. תודה רבה רבה לעוזרים! אשמח לקבל את התשובות…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by shira_f,

אני מתכוונת להרשם לקורס צילום מקצועי וצריכה עזרה בקניית מצלמה מקצועית לקורס. הקורס עצמו הוא ברמה גבוהה, באורך של 8 חודשים. מה שכן- הוא קצת יקר ולכן אני מעדיפה שהמצלמה לא תעלה המון. אשמח לקבל המלצות למצלמה טובה וגם לעדשה טובה. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.