צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128785801,85921, יש לי בעיה במצלמה..אם אני לא טועה אותה בעיה שכתובי עליה בחדשת באתר .... עכשיו פניתי לנות שלי ולכמה חנויות והם אומרים שהם לא שמעו על הדבר ...ועל זה שאפשר לתת להם את המצלמה גם אם נגמרה האחריות ולתקן... אז פשוט התקשר לקרט היבואן...וגם שם לא שמעו על זה!!!! אתם בטוחים בכתבה??!?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי זיכוי על מוצרים של סמסונג, ורציתי לקנות מצלמה. (האם המצלמות שלהם שוות את ההשקעה בכלל?) הטווח מחירים הוא עד כ-1500 (הזיכוי ערכו כ-500 ש"ח) אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול עם איכות תמונה טובה - אני לא כ"כ בקיא במה שמסביב (עדשות, זום וכו') אז אשמח לשמוע הצעות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מחנות אחת בזאפ לא מצאתי בשום מקום מישהו מכיר מקום כזה? (חנות פיזית או באינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
קודם כול אומר שאין לי שמץ של מושג בצילום או מצלמות. כול מה שאני מחפש זאת מצלמה דיגיטלית, שאני יודע שבתקציב שרשמתי תהיה פשוטה, אבל זה מה שיש לי.( 700 שח', לא יותר) פרט שחשוב לי שיהיה במצלמה זה "השהיה". כלומר : שאני אוכל להשהות את זמן הצילום שיהיה לי זמן ללכת למקום שאני רוצה, ולצלם את עצמי לבד. המצלמה היא לצרכים פשוטים: תמונות רגילות, בלי שום אומנות, תמונות מקצועיות או משהו כזה. עוד שאלה : האם כרטיס הזיכרון למצלמה ניקנה בנפרד או מגיע ביחד עם המצלמה? נ.ב אם מצלמות עם אפשרות להשהיית הצילום עולות יותר מ 700 שח', תגידו לי מה הדגם הכי זול אחרי זה שמכיל את האופציה הזאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מכיר צלם מסויים שטוען כי הוא שידרג את הכרטיס של המצלה שלו לטענתו יש במצלמה הספציפית שלו קנון די 300 כרטיס מסויים של ההפעלה שהוא שידרג אותו בעזרת עדכון מסויים מהאינטרנט האם זה נכון ואיך אפשר לעשות זאת \
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לדעתי קאנון רשמה כאן מיני הפסד: http://www.dpreview.com/news/0510/05102801canon24105svc.asp לדעתי מה שיקרה עכשיו הוא שאף אחד לא יקנה יותר את העדשה הזאת וגם מי שקנה אותה כבר לא יוכל למכור אותה יד שנייה למרות השילוב המעניין של טווח זום All-Around+IS+עדשה L בעלת איכות אופטית גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אז, אני נוסע להודו, ורוצה מצלמה שתרצה לבוא איתי. קטנה וקומפקטית, זום זה נחמד, אבל עדיף שתיהיה רזה יחסית. ושתפיק תמונות יפות. אני ישמח לרכוש אותה מחנות בחיפה או באיזור, כי ביום שישי הבא אני טס (וחג באמצע) אז אני לא יודע אם אני יספיק להזמין מאהנרנטנט או משהו בסגנון. השאלון שלכם, בבקשה: [list type=circle][*]מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 שקלים בסה"כ, ניתן לחרוג מעט[*]אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כלבו, בטיול הרבה נופים, אבל באופן כללי זו מצלמה שתשמש תמיד, סביר להניח שיותר באירועים כגון טיולים.[*]האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עוד כשבועיים אני טס לאירוע משפחתי בארה"ב וחשבתי לנצל זאת בכדי להתחדש לי במצלמה. המצלמה האחרונה שהיתה ברשותי היא הפנסוניק TZ5 והיא עשתה את עבודתה נאמנה עד שנגנבה ע"י תאילנדי חריף. ונעבור לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 300$ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומי נוף פה ושם שאני מטייל אך בעיקר לשימוש יומיומי בימי הולדת, מסיבות וסתם בבית\חוץ. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? אין כוונה להשתמש בפלאש חיצוני. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אני מעריך שהרבה צילומים יהיו בתנאי תאורה לא הכי טובים (למשל הופעו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, לאירועים משפחתיים וטיולים בטבע. הייתי רוצה שיהיה לה גם זום טוב, ושאיכות התמונות תהיה טובה. אני לא ממש מכיר מחירים של מצלמות אז אני לא יכול לתת תקציב, אבל אני לא רוצה שהמצלמה תהיה יקרה , אלא יותר ממוצעת, ואם תוכלו לתת לי טווח מחירים של מצלמות דיגטליות זה יהיה בכלל נהדר.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
חברים אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה ששאלתי פה לא מזמן ואף אחד לא ענה לי: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת איך אני יכול לכוון את התריס ולשלוט במהירות הצמצם. והנה שלושה תמונות שצילמתי מהרפסת בבית שלי וערכתי קצת בפוטושופ: אני הכי אהבתי את האחרונה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי בבעיה.. כשאני מחבר את המצלמה למחשב (SONY T20) חלק מהתמונות מוצגות וחלקן לא.. יש תמונות שמופיע רק חלק קטן מהחלק העליון ושאר התמונה באפור.. כשאני נכנס למציג התמונות של וינדוס הוא רושם שלא ניתן ליצור תצוגה מקדימה של התמונה וכשניסיתי להפעיל את התמונות האלה בפוטושופ הוא הודיע שהתמונות פגומות.. ולא ניתן להעתיק את התמונות למחשב הוא רושם משהו על פרמטר שגוי... עריכה: יכול להיות שזו בעיה בכרטיס זכרון ? אני משתמש בכרטיס זכרון memory stick pro duo של סוני - HIGH SPEED , MAGICGATE כשאני מכניס כרטיס זכרון אחר אין שום בעיות.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמה שתשמש אותי בעיקר לטיולים ואירועים. הנה המאפיינים העיקריים שמשמעותיים עבורי במצלמה: -התקציב לא עולה על 1,500 שקל -אני מתכוון לצלם בעיקר תמונות טבע בשטחים פתוחים אבל גם תמונות במקומות סגורים. רוב התמונות יצולמו באור יום. -אין לי כוונה להשתמש בחצובה או בפלאש חיצוני. -לא ממש הבנתי את העניין של טווח עדשה וזום אבל אני יכול לומר שחשובה לי האפשרות לקלוט בתמונה שטח נרחב ולמרחק. -כמו כן חשובה לי מהירות התגובה של המצלמה מרגע הלחיצה ועד הופעת התמונה והמהירות שבין תמונה לתמונה. -תכונות כלליות נוספות שחשובות לי הן מסך מסתובב ופוקוס אוטומטי. שאר התחומים בשאלון לא ברורים לי ולכן לא עניתי עליהם. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המצלמה הזאת של ניקון(220) המטען נאבד לי..עכשיו ראיתי בארץ דופקים מחירים 150-200 למטען . אז הזמנתי מאיביי ב10 דולר . אבל אני צריך את המצלמה די בדחיפות לעוד כמה ימים. יש איזה אופציה להטעין את המצלמה ע"י הכאבל USB? כי בחיבור רגיל שאני עושה זה לא טוען..צריך להגדיר משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
Happy Happy, Joy Joy! :jump: לא יודע עבור כמה מחלקכם הביקורת הבאה באמת אומרת משו, אבל אני ממש מתרגש... איזה יופי של מצלמה, איזה יופי של איכות. שלוש שנים שהניבו רק איכות, איכות כמו שרק ניקון יודעת לספק. לוקחת את ה D1S MARK II בגבוהות ומציבה רף חדש. קבלו אותה, Nikon D2X. http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=110
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם הדגמים האלו לא בעיניכם, אז אשמח לשמוע המלצות בנוגע למצלמה דיגיטלית דקה אחרת. אם כן, אני עומדת לקנות אחד מהם מחר. הם נותנים תמורה טובה? אשמח לתגובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
השתעשתי קצת הבוקר עם המצלמה.. חשבתי יצא מעניין. Pansonic TZ6 Post prossesing in Lightroom 3.0 Uploaded with ImageShack.us קצת פידבק בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת DSLR, אני צלם מתחיל אבל למרות זאת אני רוצה מצלמה שתספק אותי כמה שנים טובות ותהיה מתאימה להמשך כשאני אתקדם ביכולות הצילום שלי.. אם אפשר גם המלצה לפילטר IR טוב, משתלם ומתאים. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן עוד עדשה נוספת ופילטרים. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא יודע אולי מאוחר יותר.. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא סגור האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כן, עדשה 28-…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני אולי יכול להשיג בארץ את הכרטיסים COMPACT FLASH של SANDISK? הדגם הזה: SanDisk 256MB Ultra II CompactFlash. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברייה, במטוטא מכם , אנא הרעיפו המלצות על מצלמה עדכנית ומעולה לשימוש חצי מקצועי מהדיוטי פריי תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מעוניין במצלמה מסוג טוב ... בריזולוציה טובה תנאי תשלום טובים ואחריות לשנה לפחות חנויות מהארץ או אתרים מארץ
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני כרגע בחו"ל שם המצלמות יחסית זולות מאוד. אני ממש לא מבין במצלמות וידאו דיגיטליות אם כי מבין קצת במצלמות דיגיטליות סטילס. ממה שראיתי המצלמות מתחלקות ל-3 סוגים: פלאש, DVD RW, HDD פלאש אני לא חושב שמישהו פה ממליץ. עכשיו העניין הוא מה כדאי? כותב על DVD שצורב ישירות או לקחת מצלמה (שהיא לרוב קטנה יותר) עם 30-60 GIGA זיכרון שכותבת קבצים של MPEG 2. החברות שאני מדבר עליהם כרגע הם סוני ו JVC, כי זה מה שראיתי. עוד לגבי זה שיש הבדל באיכות, מה זה צילום של 1.2 מגה פיקסל או 0.8. מה ההבדל שכן אני יודע שבסטילס לתמונה איכותית צריך לפחות 4.2 מגה פיקסל. אני שמתי עין על מצלמה של סוני שהיא 4.0 מגה פיקסל סטילס, 1 מגה פיקסל צילום וידאו והיא כותבת על DVD- בערך 3000 ש"ח. לעומת זאת ישנם מצלמות ש…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
המצלמה: קנון 450D סוג הקובץ: CR2 שימוש בתוכנה: Digital Photo Professional, Photomatix 3 ולשאלות 1. איך בעזרת התוכנה אני מוציא תמונות HDR מקובץ RAW בודד? 2. מה עדיף, להוציא HDR מ RAW בודד או לצלם בחשיפות שונות ב JPEG? מה יותר פשוט האם התוצאה הסופית תהיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
אני מתכנן לצאת לטיול עם המצלמה במקום בלי חשמל, ועד כמה שהסוללה יכולה להחזיק היא לא תספיק לי לכל הטיול. במקום לקנות ארסנל של סוללות, קיימים אולי מטענים ניידים שעובדים על המצת של הרכב או סוללות AA?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-