עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by simla101,

הרממ הרממ הרממ השאלה בכותרת בהתחשב בעובדה שזו מצלמה משפחתית חביבה ולא יותר

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by tsuriel,

שלום רציתי שתעזרו לי לבחור את המצלמה הדיגיטלית הטובה ביותר לדעתכם במחיר של עד 800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by idofr,

היי שלום כולם הייתה לי קצת סבלנות היום אז עשיתי ניסיון קטן מהחלון של הבית בצילום HDR רציתי רק לשבוע את דעתם של המבינים בעיניין על הערות שלא קשורות לאובייקטים המצולמים אלא רק לטכניקה והתוצאה הסופית התמונה צלמה עם canon a720 מה שאני מניח שפגע באיכות התמונה די הרבה אבל הייי, זה מה יש חח תודה רבה על התגובות

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by sherlock1212,

1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by KoM,

משהו בבובה הזאת פשוט תפס אותי, אז בניתי לה סטודיו קטן... מי שמכיר את הדמות בוודאי יהנה מעט...

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by Bagheera,

לא קל לצלם טיסנים. הנה כמה תמונות שצולמו לפני שבוע. למי שתוהה לטיסן קוראים Chipmunk. מצלמה: Canon S1 IS [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by DL,

שלום חברים, ה Canon A510 שלי הלכה לעולמה אז אני מחפש מצלמה קומפקטית חדשה שתחליף אותה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אפשרויות כי הידע שלי בתחום הוא מצומצם מאוד ואני חייב לקנות את המצלמה עוד השבוע בגלל טיסה לחו"ל. תודה! שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אלף מאתיים שקל כשאפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אולי אבל לא קריטי לי במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by Cryptonite,

שלום,צילמתי עם מצלמה דיגיטלית דברים והם נמחקו,אבל אני רוצה לשחזר אותם (מתוך המצלמה) יש דרך כלשהי עם תוכנה או משהו לשחזר את הקבצים?? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  10. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=410361 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469943 תודה. ומישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין המצלמות האלה נגיד ל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502514? אני רוצה מצלמה לא למקצוען (כרגע יש לי FE5500 של אולימפוס והיא פשוט זוועתית), אבל שתספק איכות מסויימת. לטיולים משפחתיים וכאלה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by n.L,

שלום לכולם! אתמול נכנסתי לפורום הזה ופתאום זה נראה לי מעניין אז לקחתי את המצלמה שלי ויצאתי לנסות ולצלם כל מיני דברים במצב מאקרו. עכשיו קודם כל יש לי שאלה: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איך אני יכול לכוון את התריס ומהירות הצמצם? והנה תמונת מאקרו שצילמתי וערכתי קצת: (פעם ראשונה שלי תנו חוות דעת) ועוד תמונה נחמדה שצילמתי מזמן:

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקתיב של 500-550 שקל לצילומים רגילים בייתיים חברים וכדומה.. צריך המלצמה למצלמה בתקציב זה תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by GLP,

עם איזה תוכנה אפשר להמיר את הוידאו כך שיהיה אפשר לראות אותו בDVD קורא pioneer 383 - divx?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  14. Started by HuGeMouTh,

התמונה גרועה כי לא היה לי זמן :-\ לא ערכתי את התמונה ;D Clipboard Secrets | Funny Videos | Funny

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by chmmr,

שלום, אחותי ביקשה המלצה למצלמה וכאן יהיה מקום טוב להתחיל, הדרישות : 1. עד 500 שקל (ללא כרטיס הזכרון) בלי חריגה. 2. תמונה באיכות סבירה, כמובן שאי אפשר לדרוש יותר מדי ממצלמה ב 500 שקל אבל המצלמה מיודעת לשימוש בסיסי ולא לנופים של ניו-זילנד... 3. אחריות לתקופה ממושכת (אם אפשר 3 שנים אבל נסתפק גם בפחות). תודה.

16. Started by xena,

שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו בתקציב של עד 2000 ש"ח לשימושים ביתיים. עדיפות ראשונה: וידיאו, אך הייתי רוצה שהיא תהיה גם מצלמת סטילס שיכולה לצלם תמונות באיכות גבוהה. אם צריך לחרוג מהתקציב למען קפיצה רצינית באיכות, אשמח לשמוע על כך.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. יש לי דודה שעומדת להגיע מחול ואני רוצה לבקש ממנה לקנות בשבילי מצלמה דיגיטאלית כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלי סיננתי 2 מצלמות : minolta dimage f100 שעולה בחול : 165$ ו- canon photoshot s50 שעולה בחול 300$ +\- אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  18. אהלן, אנא עזרו לי בהתלבטויות... חבר ביקש המלצה ואני לא ממש בטוח... לי יש FZ7 שאני מאוד מרוצה ממנה למרות שלמדתי לזהות את החסרונות... לענייננו... סביבות 1K, לא גדולה במיוחד, עדיף זום אופטי מעל X3 וחובה עיינית. עדיף עם IS מתלבט בעיקר בין קאנון 570, 710, 800 פנסוניק LZ7, TZ1? יש הצעות נוספות או כיוון אחר? דבר נוסף, שווה לקנות בארה"ב? שווה לקנות בחנות ללא האחריות של קאראט? תודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by OverclockedMyToaster,

אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בכ1600 שח. היא מיועדת לצילום חופשות משפחתיות (מדובר על טיולים בחו"ל, שעלולים לקחת יום שלם, ולכן אעדיף מצלמת וידאו עם "הרבה מרץ"), לכן צריכה להיות עמידה ונוחה (דווקא לא מבחינת גודל). האם ניתן לקנות בסכום הזה מצלמת וידאו של תקליטורים ולא קלטות? תודה מראש. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1600 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתאורה טובה, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לצילום בתאורה חלשה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אם יהיה כזה מצב - אני מעדיף להיות מסוגל לצלם האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות ב…

20. Started by shlomom,

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  21. קיצקץ מצלמה קטנה ואיכותית הכי משתלמת במחיר הזה, עדיפות למסך גדול, תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. 1000 ש"ח נטו למצלמה או 1200 עם כרטיס זיכרון 512-2048 אני חייב שיהיה זום אופטי [X3 אידיאלי בשבילי] אני לא צלם או משהו אני צריך רק point&shoot אבל שתהיה איכות טובה לתמונות שייצאו כמה שיותר קומפקטית, כמה שיותר קטנה ודקה, ככה יותר טוב. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  23. אשמח אם תוכלו להציע פתרונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  24. אז עם 2 מצלמות דיגיטליות פעילות ובנוסף לזה גם הפלאפון שלי(K800) הצטברו לי תמונות שאנחנו (אני ומשפחתי ) צילמנו בכמות של 6962 ובגודל של כמעט 13 ג'יגה. התמונת מחולקות לפי שנים ונושאים רק הבעיה היא,שלגבות אותם זה טיפה סיפור כשהתיקייה של 2007 שקולת בערך 6 ג'יגה. רציתי לדעת האם למישהו יש תוכנה שיודעת לגבות תמונות או ישטה יעילה לצריבה שלהן?

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  25. האם קיימת מצלמה עם פונקציית HDR מובנית? הכוונה שבלחיצת כפתור אחת, היא מצלמת שתי תמונות (ואפילו יותר) בחשיפות שונות והופכה אותן לתמונה אחת? (בעצם לתמונת HDR) אם קיים כזה דבר, אני רוצה משהו לא מקצועי, אלא צילום ביתי יותר.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים