צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
זה שהיא מתחממת פשוט הפריע לי נורא ואפילו קצת כאב,בשירות לקוחות אמרו לי שככה זה ולי אישית זה הפריע,איזו מצלמה אחרת אתם ממליצים לי עד 1800 שקל, אפשרות לטיפה יותר יקר. שיהיה אפשר לעשות זום בזמן הסרטת ווידיאו. מה לגבי קאנון SX100 IS?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מצלמה מדגם canon a590 is אין לי את דיסק ההתקנה וצילמתי מספר תמונות במצלמה ורציתי לדעת איך אוכל להעביר אותם למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום,אני חובב מתחיל בצילום. במצלמות ועדשות אני די מתמצא,אבל בפלאשים בכלל לא. הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים הבסיסיים בין הפלאשים ולאילו נתונים לשים לב בבחירה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב אז זה הולך כך אני בטוח ששאלו פה אלף פעם את השאלה הזאת או משהו בסגנוןן יש לי מישהו בחו"ל שצריך לחזור בזמן הקרוב ואני בקשתי ממנו אם הוא יכול להביא איזה שהיא מצלמה באיכות < עד כמה שניתן> מצוינת עם פנקציות נפח זיכרון גבוהה זום מטורף בקיצור חלום קטן אבל יש בעיה כמו לכולנו :'( :'( :'( נכון מזומנים אז עד 1000 שקל עם סטיה קלה מאוד לצצדים בתודה.......................... : : : : : : : : : : : :D :D
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
היי!, היום ביקרתי החופים הנטושים של געש וצילמתי כמה תמונות, אחת מאוד אהבתי והייתי רוצה עזרה בלערוך אותה כדי להוריד את כל ה"רעש" של צילום טלפון, מאחר ואין לי ניסיון עם פוטושופ אשמח לקבל עזרה בזה. (בבקשה לא לצחוק על התמונות, אין לי מושג בצילום ואף פעם לא ממש השתמשתי במצלמה, זו בערך פעם ראשונה...). ** חייב לציין שכששומרים את התמונה למחשב וצופים בא מהתוכנה של הוינדוס היא נראת הרבה יותר טוב [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה פוקוס במקום מסויים לדוגמא פרח והרקע יהיה מטושטש או כמו שעשו פה בפורום http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=128872.0;id=52335;image ויש לי עוד שאלה יש לי אפשרות במצלמה שיש שם כאלה אותיותP, A, S, M מה היא עושה? יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש אלכס
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה מהפלאש שלי מאסטר בצילום אלחוטי( שהפלאש לא מחובר לגוף). כרגע אני מצליח לעשות רק בתור סלייב שהפלאש המקורי של הגוף הוא המסטר. הפלאש הוא פנטקס 540 והגוף הוא פנטקס K 20
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, לפניי כמה זמן רכשתי את המצלמה הזאת כדי ללמוד צילום אחד הדברים שלא הבנתי הוא פיצוי חשיפה לפעמים מה שקורה לי הוא שיש לי יותר מדי אור בשביל האפקט שני מנסה ליצור ולא משנה כמה אני אוריד את הISO וכמה אני אסגור צמצם התמונה עדיין בהירה מדי. הזמן חשיפה צריך להיות ארוך בשביל מריחה קטנה של אובייקטים מסוימים. ואז נזככרתי שיש עוד אופציה של חשיפה אבל אני לא יודע איך מגיעים אליה ואם היא תעזור לי בכלל? ואם הגעתי מה לעשות איתה? אז אם יש מישהו שמבין ומעוניין לעזור לי אני אשמח תודה, ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רכש מלמת וידיאו מסוג mini dv של sony דגם DCR-HC32 עכשיו הוא הסריט עליו מלא סרטים חלקם על הכרטיס זיכרון וחלקם על הקסטות עכשיו אם המצלמה קיבלנו את התוכנה picture package משם אני רואה שהתמונות והסרטונים עוברות אליי עכשיו השאלות שלי הם: 1.איך אני יכול להעביר את כל הסרטונים לדיסק לצרוב דרך nero או משהו? 2. הסרטים שעוברים זה רק מהכרטיס זיכרון ולא מהקסטה האם אפשר מהקסטה גם? 3.ולמה שאני מעביר את הסרטונים למחשב אין קול? דרך אגב מחקתי את התוכנה וניסיתי בלי התוכנה להעביר את התמונות וגם זה מביא לי רק מהכרטיס זיכרון! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת כיס ,התקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח המצלמה תשמש אותי בטיול לצפון אמריקה , כך שנופים ,טבע וארכיטקטורה הן היעדים לצילום שלי (במצב אוטומטי) הדבר שהכי חשוב לי , זה איכות וחדות התמונה , כמה שפחות גירעון וכמה שיותר איכות . זום ואיכות וידאו לא חשובים לי באותה מידה ואני לא רוצה שהן יבואו על חשבון איכות התמונה ( אם הם בנוסף אז בכיף) אני מכיר את החסרונות של התקציב ומצלמות הכיס , אך בכל זאת אשמח לדעת את דעתכם. איזה מצלמה לדעתכם תהנה על הדרישות שלי? נ.ב אשמח לשאול שאלה כללית - כאשר אנחנו מורידים של המגה פיקסל בהגרות של המצלמה , איכות התמונה יורדת?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
טוב הסתכלתי קצת על המצלמות האלו בארץ המחירים קצת מעל הפופיק, אבל מכיוון שאני נוסע לחו"ל בקרוב אני מקווה לקנות שם מצלמה עבור טיול שאני עושה לתאילנד, אז מה בתכנון ? או יותר נכון אם מה אני מחפש שהמצלמה תתמודד 1. הרבה מים (לא בעומק ) 2. מסעות פילים בוץ ואבק. 3. סרטוני וידאו באיכות גבוהה - תצלום ב FPS גבוה 4. תמונות בתאורת יום חזקה ! כמובן פיצ'רים כמו GPS למידע על תמונות או CONTINUES SHOOTING לבחירת התמונה הטובה ביותר - יהיו נחמדים ו ראיתי מספר מצלמות עמידות שיכולות לעשות את העבודה בתקציב שלי ( 100-180 דולר ) כמובן שלהתמתח לקצה העליון על המצלמה צריכה להיות שווה את זה עבור התנאים שציינתי למעלה ראיתי כמה דגמים שענו על התקציב: 1. Olympus iHs TG-830 - 180 dollar o…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מצלם(Panasonic TZ5) שהיד שלי רועדת, ויוצאות תמונות טיפה מטושטשות(בעיקר בזום אופטי גדול) וזה מאוד מפריע לי. אז אני רוצה לקנות חצובה רגילה(לא שולחנית) כדי שאני אוכל לצלם והתמונות לא יצאו מטושטשות. אני מחפש חצובה טובה וזולה, שמתקפלת להכי קטן שאפשר עד מחיר של 100-150 שקלים והאם יש למישהו המלצה איך אני אוכל לצלם יותר טוב ובלי טשטוש שהמצלמה ביד? חשבתי על החצובה הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=418306 מה אתם אומרים? ואתם יודעים האם מוכרים חצובות בבאג או באופיס דיפו? כי יש את המבצעים המטורפים האלה וזה יהיה מאוד משתלם לקנות עכשיו תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסנן UV אם אני לא טועה ומגן מסך LCD אשר קיים במצלמה אני לא כל כך מבין במסננים אז אני מכווה שתעזרו לי. תקציב אני לא נותן כי אני לא יודע איזה מחירים קיימים ואיזה מסננים טובים ואיזה לא. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בסביבות ה1500 שקל. ויש לי כמה שאלות נכנסתי לזאפ וראיתי ש Fuji Finepix S700 נחשבת קומפקטית אז זה בלבל אותי ולכן השאלה מה ההבדל בין קומפקטית לבין דמוי SLR והאם יש הבדל משמעותי בביצועים? לדוגמא ה Panasonic DMC FZ5 מה עושה אותה קומפקטית [לפי זאפ] ולא דמוי SLR? יש קומפקטיות או דמוי SLR שהזום שלהם הוא בסיבוב ידני של העדשה ולא במקש? הגודל של המצלמה די חשוב לי אני לא רוצה מצלמה קטנה ממש שתיכנס לי בכיס של המכנס בגלל זה הלכתי על הדמוי SLR אבל עכשיו אני רואה שיש קומפקטיות בכמעט אותו גודל אם לא אותו דבר.. וביצועים לא רעים..[אני חושב... יש לי ידע די בסיסי בנושא] אשמח לעזרה ומצלמות שאתם ממליצים עליהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עוד מעט מצלמה דיגיטלית בסביבת המחירים 1600-2400 משהו באיזור הזה..אני כרגע מתלבט בין שתי מצלמות: פוג'י S9500 או S9100 לבין פנסוניק FZ50 מישהו יכול להמליץ לי על אחת מהמצלמות האלה איזה כדאי או האם יש בכלל מצלמה אחרת שיותר עדיפה בטווח המחירים האלה. והאם כדאי לקנות מחו"ל ואם כן מאיפה עדיף? תודה.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מצלמה, ואני לא יודע מה לבחור. מצאתי כמה דגמים: 1. Canon S2-IS 2. Minolta Z6 3. Fuji s5200 4. Sony H1 מה כדאיי לי לקנות? נראה לי שהכי טוב פה זה הקנון, אבל אני לא יודע מה לקנות. (אם אתם יכולים, תכתבו לי מה כדאיי לפי הסדר)... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום ויום נעים לכולם.
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמה: MUSTEK 5250 זה יעלה 590 ש"ח במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר טוב?? (או במחיר טיפה יותר גבוה)
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי (: החלטתי שאין לי הרבה תמונות מהחיים שלי... ויש הרבה רגעים שאני רוצה לצלם ולהזכר בהם אחורה מתישהו.. אז אני מחפש מצלמה טובה כדי לצלם ארועים (בלילה) ונוף. חשבתי בהתחלה על דמויית SLR, שהיא טובה לנוף וכד', אבל ממש לא נוחה כשאתה רוצה לצלם את החבר'ה וסתם להסתובב.. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1300 בערך # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ארועים בבר (לילה), נוף (יום) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). פלאש טוב חשוב # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצי…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לאחר התלבטויות רבות לגבי מצלמה DSLR ראשונה החלטתי לרכוש ניקון 5100. יש לי מספר שאלות לגבי העדשות ועוד נושאים. 1) בתור עדשה ראשונה, התלבטתי איזה קיט עדיף. נראה לי העדשה הזו: Nikon AF-S DX Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G האם העדשה הזו מתאימה לצלם מתחיל? או שאולי אתם ממליצים על משהו אחר (העלות שלה בסביבות 1400 ש"ח)? 2) פעמים רבות אני מצלם בתנאי תאורה לא משהו. האם כדאי לרכוש עדשה יקרה יותר (ולוותר על העדשה משאלה 1) עם צמצם פתוח יותר (תקציב באזור ה 2000 ש"ח)? מישהו יכול להמליץ? או שאולי כדאי להסתפק בעדשת פריים ולשכוח מפוקוס אוטומטי? 3) הבנתי שמומלץ לרכוש עם העדשה פילטר להגן עליה. איזה פילטר אתם ממליצים? משתמשים? 4)האם כדאי לדעתכם לעשות ביטוח…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב מצלמה למשתמש ממוצע פשוט ולא יותר, צילומי תמונות באיכות טובה-רגילה ואולי גם הסרטה. אז זהו שאני לא מבין כול כך במצלמות וגם האם התקציב הזה חונק? 1k יספיק למשתמש ממוצע ופשוט? תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
עוד כשבועיים אני טס לאירוע משפחתי בארה"ב וחשבתי לנצל זאת בכדי להתחדש לי במצלמה. המצלמה האחרונה שהיתה ברשותי היא הפנסוניק TZ5 והיא עשתה את עבודתה נאמנה עד שנגנבה ע"י תאילנדי חריף. ונעבור לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 300$ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומי נוף פה ושם שאני מטייל אך בעיקר לשימוש יומיומי בימי הולדת, מסיבות וסתם בבית\חוץ. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? אין כוונה להשתמש בפלאש חיצוני. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? אני מעריך שהרבה צילומים יהיו בתנאי תאורה לא הכי טובים (למשל הופעו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי התלבטות בקניית מצלמה דיגיטלית, בינתיים יש שתי מצלמות האלה שאני רוצה לקנות אחת מהן איזה יותר עדיף http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=375569 או http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=409889 כמובן שאם יש מלצה יותר טובה במחיר הזה או אפילו חריגה של 100-200 שקל אז לא נורא. המצלמה בעיקר לשימוש ביתי לא יותר מדי דברים אבל חשוב שתיהי סוללה נטענת במצלמה. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הממ...אז אמא שלי רוצה לקנות מצלמה בהתחלה היא חשבה על הדבר הכי פשוט ב-400-600 שקל ואמרתי לה שאני לא עוזר לה אם היא קונה זבל אז היא מוכנה להוציא משהו כמו 1000-1500 היא צריכה את זה כי היא אמנית והיא רוצה לצלם את הדברים שהיא עובדת עליהם (וסתם כדי שאני אשדוד ואצלם שטויות) אז אני צריך מצלמה...אין לי יותר מדי מושג בזה...אז אני שואל פה...אם אתם צריכים לדעת עוד משהו...ארממ תגידוP: כי אני לא מבין בזה בשיט
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 בערך אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אחותי טסה לטיול אז שתהיה טובה לכל מה שדרוש לטיול,נופים חברים צילומי פנים וחוץ.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-