צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי מצלמת CANON REBEL XT בת עשור. אין תצוגה בLCD במצב צילום... כאשר מצלמים יש תצוגה לאחר מכן ואם לוחצים על MENU, INFO הכל תקין ניסיתי לחפור על זה בגוגל ללא פיתרון מישהו נתקל במקרה כזה ויכול לעזור? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איך הצליח הצלם להפיק תמונה כל כך חדה בתנאים כל כך קשים של מסיבה? ו...מה לדעתכם העריכה שהוא עשה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה ליוטיוב זה אתר טוב לקנות? https://www.bestbuy.com אני רוצה לקנות C920 שעולה שם 57$ אני אצטרך לשלם מכס או מיסים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, כדאי לקנות את המצלמה הזאת ליוטיוב? https://www.bestbuy.com/site/logitech-c920-pro-webcam-black/4612476.p?skuId=4612476 אם אני מזמין אותה יהיה על זה מכס או מעמ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מצלמה חדשה cannon g7x mark 2 .. עכשיו אני לא יודע/לא מבין איך לתפעל עד הסוף בכל האפשרויות/פיצרים מעוניין לדעת לשלוט בה ולהוציא ממנה את המקסימום רציתי לשאול אם קיים שירות כזה שמישהו עוזר לי אחד על אחד להבין את כל מה שיש במצלמה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי את המצלמה הזו: https://www.newpan.co.il/product/?product=332 אני מחפש כרטיס זיכרון בגודל של 64GB. אני יודע שבשביל 1080P אני יכול להשתמש בכל כרטיס class-10 אבל כשמדובר ב4K אני לא ממש יודע מה לחפש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחבר את המצלמה למחשב דרך ה-wifi ולא מצליחה מי יכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קבצי JPG ובמאפיינים כתוב: נוצר התשנה נפתח. שמתי לב שב"השתנה" תמיד התאריך מוקדם יותר. האם זה התאריך של צילום התמונה? יציר הקובץ? העתקתו למחשב? אפשר לסמוך על זה? זה ניתן לזיוף? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אני מצלם במצלמת סוני דגם hdr-cx 240. לאחרונה, אני שומע רעש רקע כרעש של רוח או גלי ים. למרות שבהגדרות סנן הרעש במצב on. אשמח להצעות פתרון הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות פלאש יד שניה ואני מתלבט בין כמה דגמים אפשר המלצה Nikon sb-600 ב 350 שקל Nikon sb-800 ב 400 שקל Yn600ex rt ב 250 שקל לא מבין בפלאשים בכלל על מה אתם ממליצים מבחינת תועלת מול מחיר ומה ההבדלים בין הדגמים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
היי, אז רציתי להתייעץ ולקב להמלצה לבחירת מצלמה לוידיאו בעיקר, ליצירת תוכן ליוטיוב ואינסטגרם בסגנון וולוג וגם לעריכות וידיאו שנראות טיפה "Cineamatic" כגון Travel Videos, תקציב של עד 2500 בערך, אני כן רוצה אולי שאם ומתאפשר יהיה לי אפשרות לעשות איתה פרילאנס מהצד ושהיא תהיה מספיק טובה לעריכה, לא מפריע לי לרכוש מחול או יד שניה גם... חשבתי על הA6300 או הM50 שיש לה אחלה BANG FOR BUCK מה שנקרא. בכ"מ אשמח להמלצות :)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
מצלמה 800D של קנון. ניסיתי בכמה אתרים ותוכנות, וכתוב שלא נתמך בדגם הזה....
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
-
טוב אז זה הולך כך אני בטוח ששאלו פה אלף פעם את השאלה הזאת או משהו בסגנוןן יש לי מישהו בחו"ל שצריך לחזור בזמן הקרוב ואני בקשתי ממנו אם הוא יכול להביא איזה שהיא מצלמה באיכות < עד כמה שניתן> מצוינת עם פנקציות נפח זיכרון גבוהה זום מטורף בקיצור חלום קטן אבל יש בעיה כמו לכולנו :'( :'( :'( נכון מזומנים אז עד 1000 שקל עם סטיה קלה מאוד לצצדים בתודה.......................... : : : : : : : : : : : :D :D
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי מצלמה דיגיטלית Canon A80 ועדשה של מצלמת רפלקס ישנה Canon AE-1. יש משהו שאני יכול לעשות עם העדשה שלה? חשבתי על מאקרו, זה אפשרי? זה לא עלול לגרום לי לנזק למצלמה? תודה. זאת העדשה: http://www.mir.com.my/rb/photography/companies/canon/fdresources/fdlenses/50mm.htm#f1.8
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
צולם במקדש הקופים - אי שם בנפאל הרחוקה והמדהימה.
-
Happy Happy, Joy Joy! :jump: לא יודע עבור כמה מחלקכם הביקורת הבאה באמת אומרת משו, אבל אני ממש מתרגש... איזה יופי של מצלמה, איזה יופי של איכות. שלוש שנים שהניבו רק איכות, איכות כמו שרק ניקון יודעת לספק. לוקחת את ה D1S MARK II בגבוהות ומציבה רף חדש. קבלו אותה, Nikon D2X. http://www.d-spot.co.il/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=110
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז כמו שאתם שמים לב במקום WALLPAPER חדש של הכלבה , שוב קיבלתי דיוקן עצמי. כמעט בכל צילום של פנים ובהתמקדות על העיניים, אני מקבל את ההשתקפות של עצמי או השתקפות של סביבת צילום שמציקה לי נורא. איך פותרים את זה? זה שאלה של זוויות צילום? לא חסרים צילומי דיוקן שבהם לא נראית השתקפות בעיני המצולם. אשמח לפתרונות תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום אני אשמח באם תוכלו להמליץ לי על מצלמת וידאו בעלת זום אופטי טוב, צילום לילה (מינימום CANDEL LIGHT) תמיכה בקלטת או דיסק (לא רק זיכרון פנימי) וכמובן איכות הקלטה טובה באם יש עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם אז אשמח אם תוכלו להצביע גם עליהם ביחד עם ההמלצה המחיר הוא לא סופי - שיהיה סביר (לא צריך ת HIGH END שעולה עשרות אלפים ) תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך מבצעים בפוטושופ כזה אפקט? (כל התמונה בש/ל ורק אובייקט מסויים בצבע) (הקרדיט על התמונה שייך למשתמש ARON מהאתר d-spot.co.il) תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בתחום המצלמות ולכן החלטתי לשאול אותכם. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתיהיה גם בעלת האפשרות של צילום תמונות רגילות. התקציב נע בין 1500-2500. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה-A510 ...ואני צריך לקנות זיכרון למצלמה.. האמת היא שאני ממש חובבן..אין לי דרישות(כי אני לא יודע כ"כ מה לדרוש)...ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=550&aff=zap ועוד שאלה..מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר לקנות בו את המצלמה והכרטיס...ויודע שהמקום אמין ולא עושה בעיות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-