צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי חברה, לקראת הטיול הגדול חברה שלי מחפשת מצלמה איכותית וקומפקטית. מחפשים מצלמה שמצד אחד תוציא תמונות באיכות גבוהה ומצד שני תהיה קומפקטית ושיהיה נוח להסתובב איתה. בגדול בעיקר מחפש כרגע כיוון והמלצות למצלמות בסגנון ואז אוכל לקרוא על כל אחת לעומק ולנסות להבין מה הכי מתאים לצרכים שלה. נשמח לא לעבור את ה2000 שקל ( יש אפשרות לקנות באילת\חול אם משתלם יותר) עוד התלבטות היא שיש לי גופרו 6 ושלנינו יש טלפונים עם מצלמות די טובות. כמה מצלמה בתקציב כזה תהיה משמעותית מבחינת תמונות? המון תודה על העזרה ושבוע טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על המצלמה זו? http://aee.com/en/productshow.asp?Sendid=79 או http://gopro.com/cameras/hd-hero2-outdoor-edition/
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי בבית איזו מצלמה ישנה של Kodak ורציתי לדעת אם היא שווה משהו או שזה סתם משהו שלא שווה כלום. Kodak 400 EKTRALITE. יוצרה בגרמניה. כתוב REOMAR 24mm אני מניח שזה היצרן של העדשה אולי.. וזה המידע שהצלחתי למצוא.. Ektralite 400 (1981) Built-in flash. The camera has a built-in cover that turns into a handle. Made in Germany המצלמה במצב מצוין, לא יודע אם בכלל נעשה בה שימוש אי פעם, ונראית כאילו הרגע הוציאו מהקופסא. אז אשמח לדעת אם יש בשביל מה לשמור אותה או שאפשר פשוט להשליך לפח. חג שמח, עודד.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רציתי להתעמק יותר בנושא הHDR, ואני צריך כמה תשובות לדברים שאני לא מבין, חיפשתי מדריכים אבל לא מצאתי משהו מספיק מפורט ומקצועי. מה עדיף? לצלם בRAW בחשיפה רגילה וליצור 3 חשיפות שונות במחשב או לצלם 3 תמונות באמצעות פונקצית הAEB איזו תוכנה הכי טובה ליצירת HDR? Photoshop או PhotomatixPro או משהו אחר? איך מוציאים תמונה עם פוטנציאל טוב? מה חשוב לשים לב שמצלמים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, גם אני מחפשת מצלמת DSLR קראתי שרשורים של אחרים שמחפשים מצלמה ורק התבלבתי מכל ההיצע האפשרי. ביינתים חשבתי על Canon D450 + עדשת קיט. אשמח לשמוע את דעתכם והצעות נוספות (על מצלמה וגם (ובעיקר) על עדשות ... בקיצור .... מחפשת מצלמה לצילום חובבני שאפשר יהיה ללמוד איתה. יש נכונות לרכוש ציוד נוסף בעתיד (פלאש, עדשות, חצובה ...) אבל ביינתים זה לא בתקציב כך שהמצלמה + עדשה ראשונית תצטרך להספיק תודה מראש לכל העונים * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? ~4000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום …
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
טוב קניתי אותה היום ועם למישהו יש שאלות אז בבקשה עכשיו אני צלם די מחורבן וזה היתה רק בדיקה ראשונית בהתחלה פתיחת קופסא עם הסלולר המיושן שלי ואז צילום באור יום ובחושך במצלמה שימו לב שאני לא יודע עם יש פלאש או לא במצלמה ובחושך צילמתי בלי כמו כן אני לא חסיד של חברה כזאת או אחרת פשוט היתי צריך להחליט והלכתי על הסוני הזאת בכל מקרה פתיחת קופסא (צילמתי בסלולרי ) ופה הצילום באור ובחושך (תכוונו על HD ביוטיוב ) (כן כן זזתי יותר מידי ) בכל מקרה עם זה יעניין אותכם אתם מוזמנים לשאול שאלות או לבקש צילומים בהגדרות מסוימות עם תבקשו אני מוכן לצלם קצת סטיל -אבל זה לא היעוד של המצלמה והיא לא נחשבת להיט בסטיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נכון בZ2 אין הגבלה לסירטוני הוידאו ויש וידאו דיי איכותי רק שהמנגנון של הזום קצת מרעיש.. וזה נישמע בסרטון עכשיו בZ3 לפי מה שכתבו תיקנו את זה ועשו מנגנון שקט אבל מצד שני הגבילו את הוידאו... למה זה? דבר שני: אני רציתי להזמין בקרוב את הZ2 אבל עכשיו שעומדת לצאת הZ3 אז אני לא יודע אם כדאי לחכות אמרו לי שהZ3 תעלה כמו הZ2 עכשיו אפילו אם זה לא נכון שתצא הZ3 הZ2 תעלה פחות מתי תצא הZ3 ומתי היא תגיע לארץ? וכמה בערך יהיה המחיר עליה? ואם שווה לחכות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לצלם חתונה בקרוב והתבקשתי לרכוש מצלמת וידאו בסיסית שתצלם בצורה נורמלית, שום דבר מיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך, בתקציב של 500-1000 ש"ח. אם יש משהו מומלץ במיוחד, או שמישהו יכול לייעץ מהניסיון האישי שלו, אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני טס לחו"ל ביום שני ואני רוצה לקנות משם מצלמה דיגיטלית. השימוש הוא לא מיוחד, סתם לטיולים של המשפחה, וסרטונים. היה לי ניסיון עם מצלמה של HP שכל שניה היתה אומרת שאין בטריות ונכבית למרות שהרגע הטענתי את הבטריות זה היה מעלה לי את העצבים, אז אם אפשר מצלמה איכותית שלא תעשה את הבעיות האלה. תקציב של 200$ גג, אם יש דגמים טובים ומספיקים גם בפחות אז עדיף אותם. תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו מסוג samsung vp-l770 השאלה שלי היא: אני רוצה להעביר סרט שצילמתי למחשב אבל אין בירשותי תדיסק של ההתקנה שלה החומרה החדשה..ברצוני לדעת אם יש דרך אחרת או אם מישהו יהיה מוכן ליצרוב לי בתודה רבה רבה רבה שניר! ניתן לפנות אליי או פה או באיי סי 228629631 מסנג'ר SOOFGI1@HOTMAIL.COM אי מייל SN_IR@WALLA.COM פלאפון 0509399112 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
משחק בפילטי close up גורם לעומק שדה רדוד האמת אבל אחלה קרבה. המוקד המינימלי המקורי של המצלמה הוא עשרה סנטימטרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים. לפני כחודש ״גיליתי״ את עולם הצילום, ומאז אני לא מפסיק לקרוא ולהתעניין-בין אם חומר בעברית, ובין אם חומר באנגלית. בכל אופן, אחרי שהתחלתי להיכנס מעט ״לעניינים״, עלו אצלי לא מעט שאלות בנוגע לשני נושאים. הנושא הראשון:הבנתי שהצלם חובב מתחיל, עליי לרכוש מצלמה ״ברמת כניסה״. אחרי סקירה של לא מעט מצלמות, בין אם מצלמות של קנון ובין אם מצלמות של ניקון, הגעתי למספר מצלמות שאני מתבלט ביניהן:canon d550, canon d600, NIkon 5100, canon d650(דגמי הeos של קנון). ההתלבטות העיקרית היא בעיקר בין הd550 לבין הd600. האם ההבדל ביניהן הוא רק המסך המפרקי? האם שאר ההבדלים מינוריים? הנושא השני:האם לקנות את המצלמה בתוספת עדשות קיט? או האם לקנות אך ורק גוף, ומאוחר יותר לרכוש עדשות שאמנם יקרות…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למנהל הפורום ולשאר חבריו. ברצוני לברר הצעות לקניית מצלמה דיגיטלית סטילס. *השיקול העיקרי העומד על הפרק הוא "מקסימום איכות-מינימום מחיר"! *יש להכליל ציוד היקפי ותומך (פרטו הצעותיכן). *התקציב העומד על הפרק 1000-1400 שקלים חדשים... מה הן הצעותיכם?? בברכת מועדים לשמחה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי בקליקי לגבי המושג "מרחק היפרפוקלי" ומה שכתוב מאוד מעניין,אבל אני לא מבין את הדוגמה שהביאו: נתון: אורך מוקד=105 מ"מ צמצם = f/11 נקבל מרחק היפרפוקלי= 40 מטר זאת אומרת שאם אכוון את מד המרחק בעצמית נקבל מקסימום עומק שדה בתנאים אלה. איך הגיעו ל-40 מטר האלה?ומה הכוונה מד מרחק? איפה הוא נמצא ?:ם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! איזה מהתוכנות שמקבלים עם המצלמה צריך להשתמש אם אפשר בכלל להעביר סרטים לכרטיס זיכרון של המצלמה? (ללא קורא כרטיסים, רק המצלמה בUSB)
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
"קניה וטנזניה מבעד לעדשה" שלמה כרמל מציג תערוכת ביכורים הפתיחה החגיגית ביום חמישי 21/10 בשעה 20:00 המקום: גלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, תל-אביב הצלם: שלמה כרמל http://www.guy-olami.com/NoteBoard/ShlomoCarmel.htm האוצר: גיא עולמי http://www.guy-olami.com
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
היי, מחפש מצלמה סופרקומפקטית כמתנה לאחותי שיולדת בימים הקרובים (לצילום התינוקת). להלן התשובות לשאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר את התינוקת, מכאן שיהיו צילומים גם בבית בשעות הערב עם תנאי תאורה חלשים יותר. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בהחלט * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחברי רוצים לקנות מצלמת "התאבדות" אשר תחליף איזו אחת מעפנה שלא עמדה בדרישות המינימליות של תיעוד סביר בחופשות. דרישות- וידאו באיכות סבירה, רצוי ומומלץ מאוד שיהיה פנס או אור כלשהו בעת צילום בחושך שיהיה אפשר לראות. כמה שיותר קטנה. כמה שיותר זולה. אין חשיבות לאיכות ותכונות מיוחדות, רק שתוכל לתעד בצורה טובה ושתהיה זולה. אנחנו נהיה בדיוטי פרי ובתאילנד במידה ומומלץ לקנות באחד מהם. תודה רבה! אופיר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
^ לדגם A550 של קנון בדקתי באתר של קנון ולא מצוין הנפח תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
עדשה מיושנת, צמצם פתוח עד הסוף המר (1.4) ותוצאה רכה כמו חמאה ביום קיץ חם. אמנם סתם צילום ניסיון, אבל התמונה הזאת (האיכויות שלה, פחות הקומפוזיציה הממש לא מושלמת, אני מודה בזה כבר מראש) פרטה לי על מיתרים נוסטלגיים. חרטא או שטבלאות MTF הן לא הכל? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
נניח צילמתי קטע סתם(אולי מצחיק) ואני רוצה להלביש על הפרצוף של הבנאדם איזה משהו כדי שלא יזהו אותו, יש תוכנה שמאפשרת את זה? וגם אם יש אפשרות כמו בתוכניות דייטים בטלוויזיה ששמים כל מיני כתוביות בקטעים מסוימים?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
צולם על מונופוד בתוך מאות בני נוער לחוצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אלודה מפרסמת אחריות לשנתיים למוצריה, עם אפשרות החלפה של אחד תמורת אחד (או שווה ערך), בשנה הראשונה. http://www.aloda.co.il/ALODA-2YW.htm הלכתי היום לשם לבדוק בעיה שקיימת אצלי (המצלמה לא תמיד נדלקת בלחיצה הראשונה על כפתור ON), אחרי כ-4 חודשים מהקנייה. תגובתו המעניינת של איש השרות שעמד מולי היתה: ... נגמר לנו המלאי של הדגם הזה במחסן, מדובר בדגם ישן של אולימפוס וכו'... אחרי שהתעצבנתי מעט (מדובר במצלמה שאולימפוס החלה לייצר לפני פחות משנתיים, עד כמה שאני יודע, ואין סיבה שהדגם כבר יתיישן), שאלתי אותו מה לגבי זה שחנויות עדיין מוכרות מצלמה זו במחיר מלא, אז הוא ענה שמה שהן מוכרות זה משופץ\מתוקן ולא חדש שנקנה מאלודה, או מצלמות מיובאות ולא דרך אלודה. אז כאן מתעוררת בעיה של חוסר אמינו…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-