צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר אחד את המצלמה הנ"ל ב500 שקל רציתי לדעת איך היא? אני מחפש מצלמה זולה לצילום ביתי בעיקר. לצלם את הילדים... רציתי לדעת האם היא נותנת תמורה למחיר,והאם באמת האיכות שלה היא 5.1MP או שזה סתם על הנייר אם אפשר תמונות שצילמו איתה, תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חפרתי קצת ברשת, בפורום ובזאפ ולא הגעתי למשהו מסויים. אני מחפש קומפקטית איכותית וטובה - זום טוב, תמונות באיכות, וידאו FHD וצילום מהיר (בין תמונה לתמונה). שיהיה גם WIFI. מחיר : עד 1000, עדיפות יותר לכיוון ה-700. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם ניתן במצלמת Sony DSC T500 לשנות חשיפה ? המטרה היא ליצור תמונת HDR בפוטושופ , ככה שאני צריך רמות חשיפה שונות למשל לשמים לעצים ולאובייקט (לצורך הדוגמא) . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית קנון A75, וברצוני להדפיס תמונות באיכות טובה ובמחיר לא גבוה (גדלים רצויים: 15X10, 18X13). על אילו חנויות אינטרנט תוכלו להמליץ לי? אזור מגוריי הוא הצפון הנידח, אם זה חשוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית לטיולים לחול התקציב שלי הוא 1200. אני רוצה שהזום יהיה 10X ומעלה ושהמצלמה תהיה טובה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473597 זה הדגם שאני הולך לקנות משהו מהפורום פה המליץ לי עליו, אז לפני שאני סוגר, אני רוצה לשמוע כמה חוות דעת!! תודה!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי canon s1 is כבר 4 שנים. בפעם האחרונה שפתחתי את המצלמה גיליתי כי התצוגה גם במסך וגם בעינית שחורה (כמובן שהכיסוי היה מורד). ניסיתי לצלם תמונה וכמובן שהיא יצאה שחורה. שיחקתי באפשרויות השונות וזומים שונים ללא הועיל. האם מישהו נתקל בתופעה זו? עצות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התעניינתי מאוד ב-CANON SX120 שעולה 850 ש"ח, ראיתי תמונות לדוגמא שצולמו על ידיה והן ממש מרשימות בהתחשב בטווח המחיר של המצלמה, כמו כן המפרט הטכני שלה מרשים גם הוא (10X זום אופטי וכו'). האם יש מצלמות באותו טווח מחירים שמתעלות על המצלמה הזו מבחינת ביצועים נטו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, החלטתי לממש את הביטוי "נזם זהב באף חזיר" ואני שוקל לקנות אחת משתיים: פנסוניק GH2 או סוני NEX-7. המצלמה תשמש לצילום "רגיל" משפחה, טיולים, נוף... ואני מקווה להתחיל לעסוק קצת יותר בצילום כתחביב. בפועל המצלמה תשמש גם לתמונות וגם לוידאו. ביחסים שווים. אין לי כח לשתי מצלמות (וידאו וסטילס). חשובה לי גם הניידות של המצלמה - כמה שיותר קטנה וקלה. ממה שראיתי סוני קלה וקטנה יותר עם איכות תמונות עדיפה. לפנסוניק וידאו איכותי יותר ומחיר זול יותר. רוב הבלוגרים שקראתי, סיפרו בהתלהבות שהם כבר הזמינו את NEX-7 לעצמם. מצד שני ראתי כאן: [updated!] NEX-7 vs. GH2 side-by-side video comparison Part 1 (FullHD 1080p25 version) on Vimeo ואיכות הוידאו של פנסוניק ניראת עדיפה. המלצות תתקבל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר לקבל טיפים שיעזרו לקונה הממוצע להבחין בין מצלמה חדשה למחודשת, אם בכלל זה ניתן. חוץ מאשר לסמוך על יושרו של המוכר. האם עשרה אחוז פחות ממחיר חדש כפי שמרבית המוכרים רושמים זו עסקה כדאית לגבי מצלמה מחודשת. ושאלה אחרונה כיצד יתכן שיש כמויות כאלו גדולות של מצלמות מחודשות בשוק, האם מביאים סטוקים משל מצלמות מחודשות ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הצלם המוכשר-כשד שצילם אותן נקרא Hugo Poon. הוא חי בהונג-קונג ומצלם בעיקר במצלמות קומפקטית של פוג'י (F10 ו-F11) וניתן לראות שכמעט תמיד הוא משתמש ב-ISO הכי נמוך, אלא אם יש נושאים בתנועה. לינק לגלריה
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
פנטקס נרכשו לאחרונה על ידי חברת Ricoh שהכריזה שבכוונתה לא רק להחזיק את המותג בחיים, אלא אף הציגו תוכניות מפוארות לעתיד. מאז הרכישה פנטקס הציגה את המצלמה נטולת המראה K-01 שיחודה שהיא תומכת בעדשות K סטנדרטיות ומצוידת בחיישן מאוד איכותי (שיפור אפילו ביחס ל-K-5 המעולה), אולם מבקריה מציינים את העדר העינית והמבנה המגושם. כעת פנטקס מציגה את המחליפה ל-K200 הזכורה לטוב. מצלמה בקטגורית חובבים שהייתה מצוידת בתכונות שנראו רק במצלמות יקרות בהרבה. ה-K30 בנויה כמו ה-K200/K20 משלדת פלדה וגוף פוליקרבונט ולא ממגנזיום כמקובל במצלמות מקצועיות (וכמו ה-K-5), אולם כמו קודמותיה המבנה יחסית מוצק ומצויד באטימות ללחות ואבק. מניסיוני עם ה-K20 שבנויה בצורה דומה, למרות השימוש בפלסטיק, ניתן להגיע למסיב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו עד 2200 שקל.. אילו מצלמות אתם יכולים להציע לי לקנות? ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת: NVGS25 Panasonic ? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
מקווה שלא פירסמו כבר לפני (לא מצאתי) ממש כתבה מאלפת - למרות שלהרבה אנשים לא תהווה חידוש מרעיש. Compact Camera High ISO modes: Separating the facts from the hype
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת תמונות כמו פוטושופ אך חינמית. האם יש אחת שאיכשהו מתקרבת לפוטושופ ואם כן איפו אפשא למצוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש אותה עוד כמה ימים.... sony dsc-p200? תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב. המצלימה שלי דולקת. קוץ הפלש. אבל כשאני לוחצת על כפתור הצילום. המצלימה לא מגיבה. אולי יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
לאור הנסיעה הקרובה של אמא שלי לארה"ב, היא החליטה לקנות מצלמה חדשה. בתור אחד שלא מבין כלום בתחום הצילום אני פונה אליכם : חבר משפחה המליץ לי על הדגם הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592305 הבעיה היחידה הוא שהמסך קטן מידי. האם יש דגם דומה/מתקדם יותר עם מסך יותר גדול? תודה רבה על עזרתכם, יובל.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פתחתי פעם שעברה הודעה בפרום אני לא יודע איזה פרום אני לא מוצא את הודעה :'( איזה מצלמת אינטרנט הכי טובה ב500 שקל! אחד אמר לי PRO 400 של לג'תיק זות המצלמה הכי טובה ב500 שקל? המצלמה אזות איכותית ביותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פורום צילום אז ככה- אמא שלי עכשיו רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, ובקשה ממני שאני אבדוק בדיוק מה מי ומו... אבל אני מבין במצלמות כמו שאני מבין סינית, אז בשביל זה יש אתכם!.. קיצר תציעו איזה מצלמות כאלה כדאי לקנות, אבל בעיקר גם מה חשוב שיהיה במצלמה, אילו תכונות, אילו חברות הן נחשבות טובות, וכו'.... אין תקציב מדוייק, אני מעריך שזה לא יהיה יותר מ1000ש"ח, ( קצת מדי?....) תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שךןם קניתי מצלמה חדשה ויש לי שאלה לא הייה לי ליפניח המצלמה הזות מלמה דיגיטלית אחרת ורציתי לישאול למה המצלמה לא מיתחברת לחיבור שניקרא firewire ולפי מה שהבנתי מצלמות דיגיטליות אמורות להיתחבר לחיבור הזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה.??? תודה?????
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, התחלתי בטעות בחיבור המצלמה ללא התקנת הדרייבר לפני כן (לא שמתי לב לכיתוב המפורש). בכל אופן, לאחר התקנת הדרייברים לא הצלחתי להגיע לתמונות וקיבלתי הודעה "no camera was found" בעת בחירה ב "Brows and Download Images". הסרתי את המופע של המצלמה ב"Device Manager" שהיה ממוקם ב "Imaging Devices", הסרתי את ההתקנה, הכבל, ריסט והתקנה מחדש על פי הכללים. בסיום התהליך שוב קיבלתי את הודעת השגיאה. 1. האם אתם יודעים היכן הדרייבר צריך להיות מותקן ב "Device Manager"? 2. יש לכם רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לפתח תמונת פספורט, אבל לא לצלם 4 תמונות בתמונה אחת.. אני רוצה לפתח בתמונה אחת כמה תמונות בו זמנית. אם אני מפתח בגודל של 10X15, כיצד אני עורך את התמונה? באיזה רזולוציה אני צריך לתת לתמונה הראשית ואיזה כל תמונות הבת? תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-