צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום. למעלה מחודש אני מחפש איזה מצלמה ליקנות. בהתחלה חשבתי על 300d אבל ירדתי מימנה ביגלל שהיא גדולה ומסורבלת מידי. אני מחפש משהו שיהייה נוח להיסתובב איתו בטיולים. רציתי לדעת מה דעתכם על Nikon Coolpix5700. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=67&cID=35 ועם למישהו יש המלצה על מצלמה אחרת אני פנוי להצעות. גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט כבר תקופה ארוכה איזו מצלמה לרכוש. קראתי פה בפורום וגם במקומות אחרים ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ההחלטה הסופית. אני מתלבט בין 3 מצלמות: canon s95 canon g12 panasonic lx 5 הדרישות שלי מהמצלמה הם, שהיא תשמש אותי למספר שנים ולמגוון רחב של שימושים. כל מצלמה שקניתי בעבר לא הצליחה להפיק תמונות איכותיות וברורות בלילה ובמקומות עם תאורה נמוכה. חשוב לי מאוד שסוף סוף תהיה לי מצלמה שתוכל לצלם בלילה והתמונות לא יהיו מרוחות. מרבית הצלומים יהיו במהלך טיולים ולעיתים גם בבית. כמו כן רוצה שצילום הוידיאו גם יהיה איכותי למרות שזו לא הקריטריון החשוב ביותר. אם ישנן מצלמות נוספות שאתם חושבים שיתאימו לי, אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום צריך המלצות לכמה מצלמות שמצאתי כולם בתקציב שלי Panasonic TZ30 Nikon Coolpix S6500 Sony Cyber-shot DSC-HX10V Canon PowerShot SX260 HS מה אתם ממליצים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מצלמה לטיולים ולצלום בייתי אני מעוניינת מצלמה עם וידיאו ואיכות HD בתקציב של עד 1000 ש"ח מצלמה קומפקטית יש 2 מצלמות שנשמעות טובות אשמח לחוות דעתכם 1.מצלמה קומפקטית Samsung Pl150 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=758619 2.מצלמה קומפקטית Panasonic Lumix DMC FH25 / FS35 פנסוניק http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=789883 3.Samsung ST700 אם לדעתכם יש מלצמה אחרת שטובה אשמח לשמוע תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי מצלמה ישנה כבר 4 מגה פיקסל=S והחלטתי לקנות אחת חדשה אני לא צלם מקצועי ולא כלום סהכ הכל רוצה לצלם בצורה הפשוטה ביותר ושיצא תמונה יפה.. השאלון * * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1000 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?אנשים, נוף, אנשים פלוס נוף, ולעיתים מאקרו...גם באור וגם בלילה * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?כן * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?כן די איטית וישנה והרבה תמונות מטושטשות * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? צפיה על…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בימים אלה אני מתכנן לקנות מצלמה בתקציב של 1500 ש"ח, מרוב כל הדגמים שהתלבטתי לגביהם אלה הדגמים שהגיעו לגמר: Canon PowerShot SX200 IS Panasonic Lumix DMC TZ6 אשמח אם תוכלו לומר לי מי מבינהם טובה ומתאימה יותר (או שאם יש דגם אחר בתקציב הנ"ל שלדעתכם טוב יותר) לצלם חובבן כמוני אשר מחפש מצלמה שתשמש את המשפחה לאירועים וטיולים, חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית מאוד (יחסית לתקציב הזה) ונוחה לתפעול יש לציין שאיכות הוידאו בכלל לא חשובה לי כי לא יהיה לי בה צורך. ושאלה נוספת מה ההבדל בין tz5 ל-tz6 מכיוון שההבדל במחיר מתבטא ב-30 ש"ח אך הזום האופטי ורמת הפיקסלים גבוהה יותר ב-tz6 דבר שניראה לי מצריך הפרש של יותר מ-30 ש"ח ולכן ניראה טיפה חשוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מצלמה מארה"ב שתיהיה איכותית , דקה, ובצבע וורוד (חחח כן, גירלי).. עדיפות ליצרנים הבאים: canon, fuji, olympus. תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
כדי להקל על קריאת התשובות, אנא כתוב בין התגיות , כך: תשובה. שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-700 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר בתנאי יום-תאילנד * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בתנאי תאורה סבירים ללא פלאש ובתאורה יותר חלשה עם פלש * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. רוב הסיכויים שלא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חי…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מחוסר כל מצלמה. רק אציין שאני כלל לא בקיא בסוגי המצלמות השונות. אכתוב את ההודעה הבא בצורה הרובוטית והמרובעת ביותר לפי השאלון שנעוץ בדף הבית של הפורום: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1,200 שקל. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. רמת ידע? יודע לקחת תמונות בצורה סבירה כמו כל בן-אדם מן השורה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות דיגיטליות. קשה לי להגיד שהציוד הגביל אותי באופן כלשהו 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? תמונות שלי ושל חברים, של נופים מוכרים ושל סתם דברים יפים שאני רואה, קשה לי להגדיר. דיי כללי ורגיל 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לפורום, תודה מראש על העזרה. להלן השאלון: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בערך 1000 ש"ח אפשר יותר אם מוצדק. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. לא יודעת שום דבר. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? המצלמה שלי: Konica Minolta Dimage Z2 נקנתה ב-2005 ויש לי ממנה תמונות מעולות, אבל היא כבדה וגדולה מדי בשבילי. הייתי רוצה אותה איכות לפחות ממצלמה קומפקטית יותר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך ה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אימי החליטה שהיא צריכה מצלמה חדשה ומאחר ואין לי את הידע הנדרש בבחירת מצלמות פניתי לעזרתכם המקצועית 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 400 שקלים, עם חריגה של 50 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. מ-1 עד 10, בערך 3 .3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 2 מצלמות של חברת canon, אינני זוכר את הדגם החיסרון שהגביל אותי באופן הכי עקבי היה הסוללות, וצריכת האנרגיה של המצלמות, לכן המצלמה שתומלץ צריכה להיות בעלת סוללת ליתיום. אימי לא מוכנה להתפשר על משהו אחר. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ו…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני חדש לגמרי בעולם הצילום, מחפש מצלמה בעלת יכולות זום טובות, צילומי מקרו סבירים, אפשרות להפיק צילומי לילה טובים וחדים ויכולת לצלם עצמים בתנועה (ללא מריחות). כרגע מתלבט בין 2 מצלמות של Canon sx100 IS A720 IS קראתי ביקורות טובות עליהן במספר אתרים אבל אני לא מבין עדיין את כל המונחים הטכניים שמופיעים בביקורות. האם יש המלצות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2500 ש"ח * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום אולי קצת בלילה * האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? אני אוהב לצלם מקרו אבל לא רק * האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים. כרגע התקלקלה לי המצלמה הנאמנה שלי CANON A60 שאגב היתי מאוד מרוצה ממנה! ואני בדילמה חדשה, איזו מצלמה לקנות? אני יכול להשקיע עד 1700-1800 שח במלמה חדשה.. אני צלם חובבן, לא מצלמם בדרך כלל ברזולוציות גבוהות, חובב מאוד מקרו וצילום נופים. חשוב לי שהמצלמה תהיה קומפקטית,נוחה,מהירות צילום גבוה, איכות וידוא ומסך טובים,צילום בחושך טוב ומשהכי חשוב שאני ארגיש הבדל משמעותי בין המצלמה החדשה לA60הישנה שלי...(: חשבתי בכוון CANON.. ויותר ספציפי בכוון סדרתS40 \SD300! מה אתם חושבים על המצלמה? מבחינת נוחות, הסוללה הנטענת שלה, איכות תמונה\מקרו ואיזה יתרונות חסרונות מול A60 יש לה? או שאתם חושבים שאני צריך ללכת בכוון אחר אולי על סדרת A שוב פעם? עוד שקלתי את S1 IS.. אך ללא הזום שלה,…
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה 4 מגה פיקסל בערך הכי טובה שיש =\ תציעו לי...
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כעיקרון אני צלם חובבן והחלטתי סוף סוף ליקראת יום ההולדת שלי לפנק את עצמי במצלה דיגיטאלית משהו איכותי ( אני יודע שהכול יחסי ). עכשיו הכי חשוב לי שהמצלמה תיהיה מצלמת כיס= אולטרה קומפקט עכשיו אין לי הרבה ניסיון בבחירת מצלמות דיגיטאליות ברמת העיקרון עומדות לפניי האופציות הבאות (דכ אגב טווח מחירים שלי זה עד 1300-1400 מצלמה בלבד) DMCFX8וPanasonicו - מצלמה של פנסוניק ייתרונות: הבנתי שיש לה עדשה של חברה מאוד מאוד ידועה ואיכותית ושזה גורם חשוב המצלמה... הבנתי שיש לה פיטצ'ר משהו מייצב תמונה (לא יודע מזה שמעתי שזה עוזר עם יש תנודות של המצלמה) ייחודי למצלמה הזאת של פנסוניק שבדכ מרכיבים את המייצב הזה רק במצלמות גדולות ואיכותיות (יש אמת?) הרזולוציה שלה יותר גדולה משל הקאנון חסרונות: סו…
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חשבתי על הפוג'י S6500 אבל אם יש לכם להציע משהו ''יותר טוב'' אשמח לשמוע בעיקרון אני רוצה מצלמה איכותית מאוד שיודעת גם לצלם וידיאו נורמאלי...
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הסוני W1 לסוני P100? (חוץ מהעיצוב וגודל הLCD...) יש בכלל הבדל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים אני צריך שתעזרו לי לבחור בין ה- NIkon coolpix 4300 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=69&cID=35 לבין ה- c5000 olympus http://www.jandr.com/JRProductPage.process?RestartFlow=t&Section_Id=1&Product_Id=3725874 לא איכפת לי כל כך מפונקציות וזה אני פשוט רוצה מצלמת - "כוון וצלם" שתתן לי את האיכות תמנהו הטובה ביותר. אז מה עדיף? ללא קשר למחיר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. אבא שלי החליט לקנות מצלמה דיגיטלית ב-2000 ש"ח. כיוון שאני לא מתמצא בצילום בכלל ובצילום דיגיטלי בפרט אני צריך את עזרתכם בבחירת מצלמה. בתקציב צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וציוד נלווה אחר אם צריך. כמו כן חשוב לי שהמצלמה תהיה כמה שיותר נוחה להפעלה כי גם ההורים שלי צריכים להשתמש בה (והם לא כאלה עם "חוש דיגיטלי" ). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
•מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2000 ₪ •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום של עצמי עם חברים ביציאות (צריך תמונות לפייסבוק =] ) גם בתנאי תאורה חלשים. • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אין לי בעיה לצלם עם פלאש אבל אם יש אופציה לקבל תמונה באיכות טובה בתנאי תאורה חלשים ללא שימוש בפלאש זה כמובן יהיה מצוין. •האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין צורך בחצובה. •ה…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעזרה בבחירת מצלמת דמוית SLR. השימוש העיקרי הןא לשימוש ביתי כלומר - צילום טיולים, חוויות , צילום אירועים ומסיבות בגנים של הילדים ואירועים משפחתיים בבית. אחרי שהבנתי שמצלמת DSLR חורגות בהרבה מהתקציב שלי וגם לאור זה שאני צריך מצלמה שגם אשתי תוכל לתפעל בלי צורך ללמוד החלטתי לעבור לדמויות SLR. להלן השאלות - מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000 ש"ח .אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם באור יום / וגם Indoor , אני מעריך שרוב הציולמים יהיו ביום אבל בגלל האירועים בגנים של הילדים חשוב לי שזה יצלם טוב גם בתנאי תאורה חלשים.האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לרכוש מצלמה, דמוי SLR עם מסך גדול. הסכום אותו הוא מתכוון להשקיע הוא בסביבות ה2400 ש"ח, והוא מתלבט בין כמה דגמים: Canon PowerShot S3 IS Sony DSC-H7 Sony DSCH5 רציתי לשאול אם יש למישהו המלצה לדגם מסויים... (לא דווקא מתוך ה3 שציינתי) מעבר לכך, במידה והוא יחליט ללכת על קומפקטית (שוב... הדגש הוא על המסך ה"גדול") יש למישהו המלצה בשבילו ?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לטוס לטיול בדרום אמריקה ומתכנן לקנות מצלמה חדשה לטובת העניין. עד היום הייתה לי מצלמה ישנה של קנון (A85) שהייתי מרוצה ממנה בטיול הקודם שלי אבל ברור לי שעבר זמנה - מה שכן בהחלט אהבתי את הפריט והממש של קנון ואת הצבעים ואיכות התמונה שקיבלתי. אחרי סקר מעמיק באינטרנט צמצמתי את ההתלבטות שלי לבין 3 מצלמות : CANON S95 - יתרונות: מצלמה קומפקטית עם איכות תמונה מצויינת ויכולות צילום טובות גם בתנאי תאורה מוגבלים. חסרונות : זום מוגבל, צילום HD רק ב 24 פריימים ובלי זום תוך כדי, מבנה בעייתי (זום קופץ במקום שבו אני בד"כ מניח את היד) PANASONIC TZ10/ZS7 - יתרונות : עדשה רחבה מאד, זום גדול, מאד ורסטילית , תמונה טובה בתנאי תאורה טובים חסרונות : קצת יותר גדולה, פלאש מוגבל…
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, עד כה היו ברשותי מצלמות בסיסיות דיגטליות. (מתכוננות לבד). כעת אני מעוניין להתקדם ושתהיה לי האופציה גם לזום ידני , מרחק צילום גדול יותר והכי חשוב שתהיה לי האפשרות לצלם מס' תמונות ברצף ולא כפי שהיה כה- הייתי צריך לחכות שניות ארוכות עד לביצוע התמונה. כמו שניתן להבין אני ממש לא צלם מקצועי אבל אני לא רוצה להסתפק במצלמות הבסיסיות שקונים ושהם point and shoout אלא במשהו מקצועי מעט יותר. שמעתי על מצלמות SLR אבל אני רואה שהן יקרות בעיקר בגלל העדשה. אך האם קיימת בכל זאת מצלמה כולל עדשה שתהיה מספיק טובה עבורי אבל בתקציב של 2500 ש"ח ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-