צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לפני שקניתי את המצלמה קראתי בביקורות שמשום מה הסלוט של הCF עובד לאט יחסית במצלמה, אתמול הגעתי למצב שמילאתי את הכרטיס עד הסוף ולא היה מזיק לי גיבוי קטן, מכיוון שכרטיסי CF יכולים להגיע לנפחים גדולים יותר מה ( עד 2 גי'גה? ) חשבתי להשקיע בכרטיס כזה שעובד במהירות גבוהה יותר מהנורמלי. השאלות שלי הן : 1. אם אני אקח כרטיס יותר מהיר אם זה יפצה /ישפיע על המהירות? 2. עד כמה באמת איטי הסלוט של הCF? 3. לא עדיף לי לקנות עוד כרטיס של גי'גה במקום? תודה לכל המגיבים (:
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז ככה.. בגלל שאני ער הרבה זמן בבקרים בימים האחרונים(סליחות..) כל בוקר יש זריחה מדהימה ואני לא יודע איך לצלם.. :s05: מהם ההגדרות לצילום שקיעה/זריחה?.. אני מדבר על ההגדרות במצב M/C ב-A610 תודה, אליאב.
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אם למישהו מבינכם יש חצובות, הייתי רוצה לשמוע קצת דעות עליהן, איזה מומלצות ומאיזה להתרחק.. מה צריך לחפש בחצובה, איזה מחירים יש להן ומאיזה חברות אמינות יותר כדאי לקנות. הלכתי עם חבר לת"א וחיפשנו בכל מיני חוניות באיזור אלנבי בן-יהודה, ראינו כלמיני חצובות, בכל מיני מחירים. החל מהפשוטות שעשויות כולם מפלסטיק וממש לא יציבות - וכן המחיר בהתאם (כ150 -200 שקל) עד ליותר יקרות ב 300 + שעשויות ממתכת. יש אולי דגם ספציפי שמומלץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין 2 מצבי הפוקוס הנ"ל במצלמת ה- S5600 שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה עם טווח זום רחוק וגם שהאיכות תמונה תהיה טובה גם בזום המרוחק אין לי ידע בכלל במצלמות אני מחפש מצלמה לצילום תמונות מרוחקות והכי חשוב שהאיכות תמונה תהיה גבוהה 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 2000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמת ידע אפסית 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמת PENTAX Optio S1 מה שהגביל אותי-1 הזום למרחק לא ממש מספיק. 2.האיכות תמונה גרועה בזום המרוחק של המצלמה בוידיאו. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו ב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, אני רוצה מצלמה טובה, מצלמת ווידאו, עד לתקציב של 3700 ש"ח. אין לי הרבה ידע בתחום אז אני אסמוך על ההמלצות שלכם. אם יש יותר טובה ב100\200\300 ש"ח נוספים אז תציינו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
אז ככה הכנסתי תכרטיס זיכרון שלי לא טוב וזה עשה לי בעיה במצלמה ושם כרטיס זיכרון לא עובד לי אה דרך אגב קוראים למצלמה שלי CANON A80 ואני לא יכול בלעדיה אז קיצור יש לי אחריות של שנה למזלי ורציתי לשאול אותכם כמה זמן יקח בערך לסדר לי את המצלצמה שלי כול ממשלוח הלוך חזור האם לעוד מישהו זה קרה ששלח לתיקון וכמה זמן זה היה ?? דרך אגב החברה זה חברת ניאו שעכשיו שינו את השם לקליק
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, אני טס בקרוב לארה"ב ומעוניין לקנות שם מצלמה דיגיטלית קומפקטית. התקציב הוא 300 דולר מקסימום. מעט הדרישות שיש לי (וגם אותן אני לא בטוח שניתן להגשים בתקציב הנ"ל) הן שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה, בעלת יכולת לצלם תמונות סבירות גם בתנאי תאורה חלשה, יכולת צילום וידאו בסיסית ועם זום אופטי סביר. מפאת העושר המופרז במגוון המצלמות הקומפקטיות, אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם שתהיה לה אחריות גם בארץ.. אני מעוניין במצלמה קומפקטית, זום לפחות X6, 6 או 8 מגה פיקסל, מסך LCD גדול , עובדת על סוללות (לא סוללה מובנית). אפשרות לכיוונון חשיפת צמצם, ISO, צילום סרטוני וידאו עם קול, מהירות תגובה כמה שיותר מהירה. מטרות שימוש - בעיקר צילום במפגשים משפחתיים, טיולים וכדומה. לא שימוש מקצועי, אבל כמובן שהתמונות יהיו איכותיות.. אני נוטה לכיוון של CANON או אולימפוס או פנסוניק. אשמח להצעות..
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני צריך מצלמת וידאו טובה. אני מתכוון לקנות אותה בדיוטי-פרי או שאפשר גם בקנדה (לשם אני טס). כמובן אפשר גם בארץ אם זה באמת שווה את זה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית והתקציב עומד על כ-700 ש"ח- לא כולל אביזרים. להלן התשובות לשאלון: *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מעוניין לרכוש מצלמה לצורך תיעוד במסע בית ספרי בפולין. אני מעריך שברוב הסיורים תנאי התאורה לא יהיו אופטימליים-אני יודע שהעננות בחלק משעות היום עלולה לפגוע באיכות התמונות. *האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מכיוון שאני צלם גרוע, סביר להניח שארבה להשתמש בפלאש שלא לצורך. *האם יש לך נכנות לצלם באור חלש עם חצובה?... לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?... …
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תגידו זה נכון שהזיכרונות של קינגסטון יותר אמינים משל סאן דיסק?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות זיכרון 1-2GB, אבל אני לא יודע מה כדאי... המצלמה תומכת בסוגי הזכרון הבאים: SD / SDHC / MMC. מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חשבתי על ה-SONY DSC-V3. מה אתם אומרים יש עוד המלצות ובכלל הייתי רוצה שסבירו לי משהו,למה לפעמים אני רואה מצלמה עם למשל 3 מגה פיקסל שעולה יותר ממצלמה עם 5 מגה פיקסל. אה ועם אפשר הסבר על מצלמות דיגיטליות (איזה אתר שמסביר טוב איך לקנות ומה חשוב - אם אפשר אז בעברית).
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני צריך אחת של קנון, כי יש לי הנחה משמעותית. חשבתי על הדגמים PowerShot A560 ו PowerShot A630 מה עדיף? שמתי לב שלכל אחד יש משהו שלשני אין... או אולי יש לכם מצלמה אחרת של קנון שאתם ממליצים עליה... בתקציב של מה שהבאתי, עדיף פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז הפלא הגיע, סופסוף. אבל כשאני מנסה להקפיץ, הכל יוצא חשוך מדי. הדרך היחידה שמצאתי זה לקבוע את הפלאש על 28mm לתת לו פיצוי חשיפה של 1+ להעלות את האיזו במצלמה ולעשות במצלמה פיצוי חשיפה של 1.5+. איך אני יכול פשוט להגיד לו להפליש יותר חזק? (לא מצאתי שום דבר רלוונטי במדריך)
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שאלה. האם Ms pro משפיע על מהירות צילום או העברת מידע במצלמות דיגיטליות של סוני..? ??? ומה ההבדל בין הזיכרונות האלו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן משטח כזה : http://cgi.ebay.com/MAGIC-Reflective-Background-ENHANCE-PHOTO-4-Light-Tent-/270567485707?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3eff14310b איך הוא נקאה בשפת הצילום ? מה השם שלו באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה , והיא צריכה דרך לאכסן את כל התמונות .. ראיתי מן כאלה HDDים ניידים שיש להם כניסות לכרטיסי זכרון בשביל לאכסן תמונות .. יש לכם אולי קצת יותר מידע על זה ? דגמים ביקורות מחירים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אחרי חיפושים בEBAY מצאתי אצל בן אדם אחד מהונג קונג (יותר נכון חנות איביי) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380067146516&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380067484530&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching לפי הדרוג הוא בסדר גמור והוא גם שולח לארץ , בגדול הכול נראה טוב אבל אף פעם לא הזמנתי מEBAY (יש לי חשבון בPAYPAL ו EBAY) יש למישהו ניסיון עם זה ? ולאיפה המשלוח מגיע? למכ"ס, אליי הבייתה , לסניף דואר הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה לפני כמה ימים ואין לי שום בעיה להעביר את התמונות למחשב אבל אני משום מה לא יכול להעביר תמונות למצלמה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 12:36:44 באמפ.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:37:30בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
ברצוני לכרוש בשבוע הקרוב מצלמת דמוי SLR, אשר נכרת באיכות תמונות טובות וכמובן, מחיר סביר. אלו שני המצלמות, שניהם של פיוג'י (Fuji) ובמחיר דומה, רציתי לשאול איזה מהם מומלצת יותר, מכל הבחינות כמובן, עם איזו מהם מגיע כרטיס זכרון? והאם יש לכם עוד מלצלמות בטווח של עד 1,000 ש"ח דמוי SLR להמצליץ. (לא כולל אולימפוס סדרה Z, לא מחבב אותם) תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אבא שלי מעוניין במצלמה פשוטה לא רצינית עד 600 ש"ח שתוכל להכיל בסביבות ה 400 תמונות אני לא יודע אם כרטיס זכרון של 512 יספיק תודה!!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-