עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Peri228,

שלום! דבר אחד לפני הכל - התקציב שלי, כפי שכתוב למטה, הוא 1800 ש"ח. אני כנראה אקנה את המצלמה בחו"ל (אצל B&H כנראה), ואשמח אם תוכלו לכוון למצלמות סביב 450$ (כולל). * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1800 ש"ח . * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם . בעיקר טיולים - נוף ואנשים (ביחד ולחוד), אבל גם בלילה. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן . * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? בתקווה שהמיני-חצובה שיש לי תתאים, כן. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? מטעמים כלכליים, כרגע לא. אשמח אם תהיה לי האפשרות לשדרג בעתיד. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by generalA,

ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני. היא יכולה לצלם תמונות סטילס אשר נכנסות לממורי סטיק בלבד, וגם יכולה להסריט אך ישר לתוך קלטת אנלוגית מיוחדת למצלמה הנ"ל. (כזאת שקונים ב- 20 ש"ח). היציאות שלה הם: USB עבור הממורי סטיק לתמונות הסטילס. ויציאה נוספת של 3 הבננות (צהוב, אדום, לבן). איך אני ע"י שלושת הבננות מחבר אותה למחשב שלי שיש לכרטיס שלי רק יציאה בלבד S-VIDEO (כ. מסך) ???????. כמובן שאי אפשר לחבר ל- S-VIDEO כי זוהי יציאה ולא כניסה... זה הגיע עם תוכנה אבל זה לא שווה כלום ללא אפשרות לחבר....

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  3. לאחר קניית מצלמה צריך גם לקנות כרטיס זיכרון טוב. אני מתלבט בין מספר דגמים, כולם 2gb: OCZ x150 - 115 nis PQI x150 - 160 nis Transcend x150 - 190 nis SanDisk x133 - 160 nis כפי שאתם רואים כל החברות למעט SanDisk עובדות במהירות 150. בעיקרון אני מעדיף לקנות זיכרון יותר מהיר כמובן, אבל הבנתי שהזכרונות של SanDisk הם הכי אמינים ורוב האנשים משום מה מעדיפים לקנות אותם למצלמות הדיגיטליות שלהם. בכל זאת אני מרגיש לא טוב עם עצמי שבאותו מחיר אני קונה זיכרון יותר איטי. בנוסף אני מכיר את OCZ ו PQI והם חברות טובות בעלות שם ומייצרות כרטיסי זיכרון מעולים למחשב. מה לעשות? האם המצלמה שלי Canon SD1000 או בכלל מצלמה אחרת (אני חושב בתור השקעה לעתיד) תוכל לנצל מהירות 150? האם להשאר עם SanDisk או ל…

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by andrei21,

Canon PowerShot SX150 IS Canon PowerShot SX230 HS Panasonic Lumix DMC TZ20 / ZS10 אשמח לדעות וחיזוקים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איך המצלמה HP E217? היא שווה 400 ש"ח? ועכשיו שתי שאלות: 1)בכלליות מצלמות זוללות בטריות?בגלל שקיבלתי עם המצלמה 2 בטריות של אנרג'ייזר ליתיום ותוך יום הם התרוקנו. 2)מה זה האפשרות במצלמה FORMAT CARD? תודה

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  6. מה עדיף? עפ"י הוראות הפעלה של המצלמה שלי IXUS 55 אני יכול להשתמש בכל אחד מהכרטיסים תודה רבה לעוזרים נעם

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  7. Started by ESAB1,

אני רוצה לקנות מצלמת ודיאו לסרט דוקמנטרי שאני רוצה לצלם והיתי רוצה המלצות של מצלמות שמתאימות אני מחפש מצלמה סבירה לסרט שיכול בעתיד להיות מוקרן אחרי עריכה זה אומר שהפורמט צריך להיות דיגטלי ומצלמה שאפשר לשלוט על רמת הסאונד בצילום. למצבים שיש סאונד רועש באזור הצילום אני יוכל להמניך כדי שלא יפגע בצילום בנוסף יכולת סבירה לצילום באזורים חשוכים ולילה ובמסיבות הדווח מחיר עד 3500 ש"ח תודה רבה לכל העוזר ואני ישמח לקבל לינקים מתאימים יותר לפורומים שעוסקים בצילום

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by pini240,

צולם בפוגי 9500 אשמח לקבל תגובות תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  9. היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצים פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? האם יש תוכנת עריכה מסוימת שתומכת בקבצים מסוג זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  10. עשיתי חיפוש נרחב בפורום זה וראיתי את ההמלצות רבות על logitech Express אבל בzap קטלו את logitech לא רק על הדרייברים אלה גם על איכות התמונה הירודה שלה והיה שם אפילו מישהו בביקורת שאמר במפורש שהוא מכיר מישהו שיש לו gpt והתמונה בו בהרבה יותר טובה.בקיצר מה אתם אומרים מה יותר טוב ומאיזה סיבה? מאוד אשמח אם תעזרו למה אני תקוע.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  11. השאיפה שלי היא לרכוש מצלמה ורסטילית ככול האפשר ובמימדים קטנים יחסית . כשאני מיתכוון בורסטיליות זה למצלמה שמאפשרת לי לבצע צילומים טובים גם בתנאים לא אופטימליים כמו ממרחק גדול ובתאורה נמוכה . canon sx60, למשל נותנת זום של 65 אולם היא לא באה בחשבון עקב המימדים הגדולים שלה שדורשים רכישה של תיק צד גדול ומסורבל . tz60 לדוגמא היא מצלמת כיס , אולם הזום שלה כפול 30 , לא מספיק מבחינתי . אני מחפש משהו באמצע . אני יכול להסתפק בזום צנוע מכפול 65 כמו זה של הקנון , כל עוד אני יכול להתנייד איתה בתיק צד קטן פשוט או בכיס הגדול של מכנסי דגמ"ח . דרישות נוספות הן צילום וידיאו FHD וקישוריות wifi עצמאית שמאפשרת לי להעביר את התמונות ישירות למחשב נייד ולסמארטפון .

12. Started by benrot,

שלום לכולם, האם יש מצלמה (קומפקטית) בעלת תכונות דומות לפנאסוניק TZ10 אשר תתן גם צילומי לילה(באיסו גבוה) באיכות גבוהה?? התכונות החשובות: *איכות תמונה גבוהה מאוד באור יום* זום מינימוםX8 וידאוHD שליטה ידנית. עדשה רחבה. והתכונה הנוספת שאני מחפש: איכות תמונה טובה וחדה עד כמה שאפשר באיסו גבוה( בתנאי תאורה ליליים). תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by KoM,

לא כל יום רואים צבעוני בשטח, הנה אחד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, לפני מס' שנים חגגתי בר-מצווה והחלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית. כנראה שעשינו סקרי שוק, וקנינו בלונדון את Kodak DC-4800 מאז עברו כמה וכמה שנים, ואני עדיין מתחרט על הקנייה הכ"כ יקרה, וכמעט שלא נגעתי במצלמה הזאת. http://www.kodak.com/global/en/service/products/ekn006609.jhtml?pq-path=10/3905/3915/683 מצלמה שאולי יש לה יכולות צילום טובות, אבל מאוד כבדה, מגושמת ולא נוחה. השנה החלטתי סוף סוף לקנות חדשה, ועכשיו אבא שלי נוסע לחו"ל, ואני צריך המלצות על מצלמות. אני מחפש מצלמה עם איכות טובה, לצילומים של משפחה, אירועים, חברים.. תמונות חובבניות רגילות. מה בעיקר אני מחפש שהיא תהיה קטנה, ושאני פשוט אוכל לתחוב אותה לכיס בג'ינס. וכבר ראיתי כאלה (של Casio), אבל הן בטח נורא יקרות... התקציב…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by D-M-X,

מישהו מוכן להסביר מה זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. אני רוצה לחבר 20 מצלמות אינטרנט ביחד לשרת אחד ? יש מפצל USB שיכול לחבר את כולם ביחד? אם כן משהו יכול לתת לי לינק למקום שממנו אפשר ליקנות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. ערב טוב, דיי התאכזבתי מהסוללה של המצלמה. היא נגמרה לי ממש ממש מהר בלי שימוש מיוחד. אני רוצה לקנות סוללה נוספת. איזה מומלצת? האם רצוי שהיא תהיה מקורית גם? אהה ואיפה קונים? (קרוב לראשל"צ) תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rk666,

הר סדום ומלון נירוונה בשעות בין ערביים. יצא לי קצת רועש, ופילטרים רק הורסים. יכול להיות שהייתי צריך חשיפה יותר גבוהה (ISO גבוה יותר יצא יותר רעש)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by BigFart,

חברה יש לי בעיה דיי דחופה! צילמתי סירטון במצלמה הדיגיטלית ושאני מעביר למחשב אז אני רואה את הקובץ של הסרט, פותח אותו ואני שומע רק סאונד, לא רואה את הסרטון! מה לעשות??? תודה מראש לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by simla101,

הממ...אז אמא שלי רוצה לקנות מצלמה בהתחלה היא חשבה על הדבר הכי פשוט ב-400-600 שקל ואמרתי לה שאני לא עוזר לה אם היא קונה זבל אז היא מוכנה להוציא משהו כמו 1000-1500 היא צריכה את זה כי היא אמנית והיא רוצה לצלם את הדברים שהיא עובדת עליהם (וסתם כדי שאני אשדוד ואצלם שטויות) אז אני צריך מצלמה...אין לי יותר מדי מושג בזה...אז אני שואל פה...אם אתם צריכים לדעת עוד משהו...ארממ תגידוP: כי אני לא מבין בזה בשיט

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  21. טוב, זה ממש הזוי אבל צילמו את אמא שלי במצלמה 500D http://www.dpreview.com/news/0903/09032504canoneos500d.asp אם תסתכלו מאחורי אמא שלי יש איזשהי דמות ואני דיי בטוח שזאת לא אמא שלי (מה שנמצא מאחוריה בצד ימין) אם תוכלו אולי להגיד או לרמוז אם זאת היא או שבכלל זאת השתקפות של משהו http://www.siz.co.il/my.php?i=m1hgodrndmmi.jpg

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://www.pbase.com/dirtrock/ground_zero

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by AmitDanan,

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RDEOS550D18_55DC_75_300DC מה אתם אומרים שווה לרכוש אותה יש לציין שאני לא צלם מקצועי, המצלמה הקודמת שלי היתקלקלה (דיגטלית), החלטתי ללכת על מצלמה עם עדשה, מה אתם אומרים על המוצר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by t_eliran,

שלום, קנו לי מצלמת HDD של סוני בארה"ב מדגם DCR-SR42, עד כמה שאני יודע השיטת שידור האמריקאית היא NTSC, רציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע מכיוון שהמצלמה היא דיגיטלית - יש לה דיסק קשיח. ואם אני מעביר את זה למחשב מה יכול לקרות אם בכלל. כי גם ככה אני יכול לצרוב את הוידאו איך שאני רוצה, או שאני טועה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  25. Started by noambaum,

האם זה טוב? ד:א יש לי מצלמת MINOLTA Z5. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4349 תודה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.