צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
פששש יש כשרון נתתם לי בוסט של רצון להביא אותה בתמונות מיוחדות.. אבל, יש לי מצלמה שאני לא יודע עד כמה היא טובה: Sony DSC P72 -איך היא?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מצלמה MINOLTA DIMAGE 7... ואני לא מרוצה מהתוצאות בצילומי לילה... לפני כמה דקות יצאתי לצלם כמה תמונות כדי להראות לכם במה הבעיה... זאת תמונה שיצאה לי כששמתי מהירות תריס ידנית ל 1\30...(כלומר 1 חלקי 30 )... רואים עננים מאוד ברורים בעין... אבל לא כאן.... אם אני מצלם בלי הגדרת מהירות תריס... אז מהירות התריס היא 4 שניות (זה המקסימאלי)... ויוצא לי עיגול לבן מרוח... גם כשאני לא מזיז את המצלמה בכלל... אז במה הבעיה? אפשר לעשות איזשהו טריק במצלמה?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! אח שלי מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בסכום של כ2000ש"ח +-. אני מניח שלא צריך לפרט שהיא צריכה להיות לפחות 4-5MP, זום x10 (לפחות), וכ"ו. לי הייתה מצלמה של HP דגם 735, וממש לא הייתי מרוצה ממנה, ולכן הייתי שמח לקבל המלצה על חברות ודגמים איכותיים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בזמני החופשי מצאתי מחזיק מפתחות ישן שלי והשתעשעתי איתו ועם הS9000, הרי לכם התוצאות : ( דני, הת'רד הקודם שלי כבר התייבש ונקבר בתחתית העמוד, לא ראיתי צורך להקפיץ אותו שוב... ) תגובות, הצעות ייעול, ביקורת, עריכות, מה שבא לכם, הכל יתקבל בברכה (:
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זקוק להמלצות למצלמה עד 1350 ש"ח לשימוש ביתי לטיולים מה אומרים? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. כמובן שאני מעדיף שהיא תהייה קטנה וקלה ככל האפשר - עדיף מאוד כף יד. איכות מצויינת, סוללה ארוכה, זום טוב - גם אופטי וגם דיגיטלי,עדיף מבית JVC, פנסוניק או סוני או מבית טוב אחר. צילום סטילס, פלש ועוד פונקציות נחמדות - שלט יתרון. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.camera.co.il/catPage.asp?CategoryID=24
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.flickr.com/photos/26831876@N00/ אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במצלמות.. מגה פיקסל כל השטויות האלה לא יודע.. אני מחפש מצלמה הכי טובה שיכולה להיות במחיר של 1000 שקל +- מקסימום 1200.. עדיף שהיא תהיה של חברה מוכרת כמו אולימפוס, קנון, סוני...... והכי חשוב שהיא תהיה טובה ותצלם באיכות גבוהה! תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
טוב, כיוון שזה דיי ברור שיהיו פה מספר אנשים שיצלמו או שכבר צילמו ברקים הערב ויצלמו בהמשך החלטתי לפתוח נושא מרוכז לזה אני הצלחתי הערב לתפוס ברק נחמד עם הסלולרי וכן עם העננים, נראה שבהחלט יש במביט בנו מלמעלה אתם בטח חושבים שאני עובד עליהם ושזה צולם בצהריים, אז זהו שלא זה ברק בהצלחה לכולם ! 8)
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. אתמול חזרתי מטיול שנתי, צילמתי כמה תמונות ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים, אני רק מתחיל אז תהיו עדינים בכול מקרה אם יש שיפורים הצעות למשל אם הייתי צריך לצלם בזווית אחרת או לת פוקוס על משהו אחד באחת מהתמונות או כולן אני אשמח לשמוע..
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה כדאי? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות נוף (בטיולים בחו"ל ובארץ) ולתמונות תקריב. התקציב כ-1500 +-
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום חברים, נתכנסו כאן היום על מנת לדון במצבו של איש, שלהפתעתו הרבה מצב הבנק שלו גמיש, על מנת שלא כהרגלו יעשה מעשה מביש, פונה הוא לעזרתכם ביודעו כי לא תשאירהו אדיש, מצלמה רבותי - זאת מכם הוא יריש ותודה רבה לכולם הוא יקדיש. אאמ, כן, כפי שודאי כבר הצלחתם להבין - פתאום יש לי כסף, ועכשיו אני צריך את עזרתכם בשביל לבזבז אותו אבדה מצלמה : דיגיטלית, עם מינימום 5 MP, מתאימה גם לצילומי טבע וגם לקלואסאפ, רצוי כזו שניתן להסתובב איתה מבלי לשכור סבל וגם שתהיה יפה לעין (כי פוזה זאת המודה רבותי) פרס אין אבל מילות תודה למוצא הישר בהחלט יש! תודה מראש, מקס. וברצינות, כפי שמודגש במאמר הפופוליסטי הזה של נטוויז'יון אני מחפש מצלמה מ"ברנד", כזו שיש לה תמיכה…
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה בתקציב 3000-5000 שח משהו איכותי, עם פלש ואפשרות לצלם תמונות.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה גודל של תמונה (800*600 לדוגמה) צריך בשביל להדפיס פוסטר בצורה איכותית? (תקנו אותי אם אני טועה אבל נדמה לי שפוסטר זה 61 על 91 ס"מ....)
-
- 22 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
-
התפלאתי שאף אחד עדיין לא צילם את הקשת שהופיעה אתמול למספר דקות בת"א, אומנם תפסתי את הקשת אבל זה היה צילום גרוע אוטומטי מתוך הבית והאיכות לא משהו. בכל זאת אני יראה לכם את התמונה ויזמין את מי שצילם להראות לנו את הקשת מכל מיני זוויות ואיכויות. הבהרתי טיפה את התמונה שתהיה פחות או יותר ברורה לעין...
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיע בפלאש חיצוני לS9000, הגעתי למסקנה שאם אני רוצה ללכת על זה אז נלך על זה עד הסוף ונלמד להשתמש גם בפ'יצר הזה בשביל לקבל שליטה מלאה וטובה יותר על התוצאות שאני יכול להשיג ממנה. בכל אופן, רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם לגבי פלאשים חיצוניים כי אין לי שמץ של מושג לגבי זה... איזה דגמים מתאימים? כמה כדאי להשקיע בהתחלה?.... [ ד"א תהיתי לגבי משהו, יש לי מישהו מושג לאן רגרמן נעלם? לא ראיתי תגובה שלו כבר הרבה זמן פה ]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו מהדגם הנ"ל. נתקלתי בבעיה שכשמפעילים את המצלמה, רואים בצג שחור וגם בעינית שחור, אך על הצג רואים את הנתונים (תאריך,שעה וכו'). המסך עצמו לא נפגע כי כאשר אני מעביר למצב צפיה - Player אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי ואת התמונות. בעבר הבעיה לא הייתה לי והיא צצה תוך כדי. חשוב לציין שהמצלמה חדשה ולא נגרם לא נזק וגם שאי אפשר לצלם עם הבעיה הנ"ל , משום שכשאר מצלמים התמונה יוצאת שחורה. לא רואים כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדעתי העינית נפגעה איכשהו אך אין לי ידע מעמיק בנושא, אז אשמח שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צולמה בירושליים. אין לי בכלל נסיון ויש לי עוד הרבה מה ללמוד אבל בנתיים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-