עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rafiei,

שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית לצורך צילומי ביתיים, ילדים, חופשות משפחתיות וכו'. לא אמורים להפיק מזה "סרטי קולנוע" ;D , אלא זה פשוט בשביל הכיף של הזכרונות. כן צריך שהמצלמה תפיק וידאו באיכות תמונה טובה ואיכות קול מספקת. וגם שלא תקרע לי את הכיס (עד 200$) חשבתי ללכת בכיוון של מצלמות פוקט כמו ה-FLIP (ז"ל). הרכישה תתבצע בארה"ב. 1. האם לדעתכם כדאי לקנות את ה-FLIP בכל זאת , למרות שכבר הכריזו על סוף הייצור? (אולי זה דווקא הזדמנות טובה ?) 2. האם הדגם של SONY, KODAK או SANYO עדיף? 3. האם יש המלצה על דגם אחר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by shlomom,

תמונה נוספת מקורק (אירלנד) יש עוד הרבה בקנה אם אתם מעונינים. השתקפות: הצבעוניות המרשימה של העיר: * * * נשכחו מאחור (בשדה התעופה) המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by Peri228,

שלום , אני מחפש מצלמת P&S בתקציב של כ 1500 שקל , ללא כרטיס זיכרון\סוללות\נרתיק וכו' ... המצלמה תשמש למגוון מטרות - אבל בעיקר תצלומי אנשים (ביום ובלילה, עדיף ללא פלאש) ונופים (אין צורך בעדשה רחבה ..) . הדבר הכי חשוב הוא שאני לא אצטרך להתעסק עם זמני חשיפה , מהירות צמצם וכאלה , בשביל להשיג תמונות טובות . תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by surfface,

הנה כמה תמונות שצילמתי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by moshe_ben_kipod,

האם יש מצלמה טובה יותר או מומלצת מהפוג'י S5600 במסגרת התקציב שלה (הפוג'י עולה קצת יותר מ1000)? האם הקודאק, אולימפוס/כל האחרות במחיר דומה (עד 1400 בערך) טובות יותר או פחות? אני שואל כי קראתי המלצות בקטגוריה הזאת, במסגרת התקציב הזה על הפוג'י הנ"ל, שהיא הטובה ביותר, אז אפשר מעט ייעוץ לפני רכישה?

7. Started by WhiteHaze,

הי, אני רוצה לקנות אותה כמצלמה משפחתית P&S, אבל שגם תשמש אותי כמצלמת תחביב לאחר קריאת ביקורת על ה- s9600 החלטתי שמצלמה דמויית DSLR זאת אפשרות מעניינת ביותר. בנוסף, הרשימה אותי ההדגמה של פלאש חיצוני לעומת ISO גבוהה - צילומים בפלאש תמיד יוצאים לי לא טבעיים, ולעומת זאת שימוש בחשיפה ארוכה נותן תוצאה מגורענת. האם המצלמה הזאת מתאימה לדרישות בלי לעלות את התקציב? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by שמואלל,

מה זה אומר בקשר למצלמה?שהבטירות חזקות חלשות? ומה המיספר הכי גבוהה בזה?ומה המיספר הכי נמוך?והאם גבוה זה טוב או ההפך?תודה רבה\\\ (רמת סוללה)

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by IG,

מה דעתכם? התמונה זה קרופ מפריים מסרטון שצילמתי במצלמה שלי (קנון A530) עם קצת צבע ובהירות מתוקנים- אחרי 82348672 נסיונות לתפוס תמונה של הדינוזאור בטיסה בצילום רגיל... לפי דעתי דווקא יצא נחמד (אבל נורא קטן )

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  10. בשעה טובה רכשתי מצלמה חדשה הדגם הוא Canon SD700 אבל כידוע הזיכרון שמגיע עם המצלמה הנ"ל הוא רק 16 מגה בייט שזה ממש מבאס. אז החלטתי לנצל את הכסף שלי שמעלה אבק ב paypal לרכוש כרטיס זיכרון נורמלי. למשהו יש עצה איזה כרטיס כדאי לרכוש ומהיכן ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by esaly,

שלום! יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שצילמתי למחשב.. כיצד ניתן לעשות זאת? יש לי חיבור FIREWIRE במצלמה וחיבור USB.. הבנתי שחיבור FIREWIERE זה לסרטים והUSB זה להעברת התמונות... האם זה נכון... אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by benor,

אליפות קנדו שלו שנערכה היום בוינגייט. ביקורת עצמית: חשיפה גרועה, מיקום גרוע, חוסר חדות. קצת על קנדו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%95

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by idan1836,

אני מעוניין לקנות את המצלמה הזו... http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=1951631 מה דעתכם עליה ומה בדיוק טוב ו/או לא טוב בה?

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. הבנתי שבכרטיסי חברת FUJI היא הכי מוצלחת. אני מעוניין לקנות של 2GB. ראיתי שיש אחד עם M ואחד עם H כשהH הוא המוצלח יותר. השאלה היא אם זה באמת משמעותי? לכרטיסי של סאנדיסק לא להתקרב? תודה לכל העוזר!

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by Axel Foley,

חתול שקפץ לביקור

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Chevy,

צולם בצפון בחצר האחורית של מקום סודי ( ;D ). שילוב של 100 תמונות, כאשר כל תמונה צולמה בחשיפה של 8 שניות. סה"כ זמן חשיפה: כ-30 דקות. Canon A610 30min Exposure

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הי חברים יש לי מצלמה חדשה cannon g7x mark 2 , בחנות מציעים לי לעשות אחריות ל 3 שנים ב500 שקל כולל שברים,מים,חול וכו' .. מה אתם אומרים שווה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תקציב שלי 600 שח רוצה מצלמה טובה. שנותנת תמונות עם איכות טובה להדפסה וגם טובה בהקלטת וידיוא חשוב שלא תהיה הגבלה על אורך הודיוא ואם תהיה שתהיה הגבלה לא פחות מ 10 דקות. חשוב מאוד שלא תוכל בטריות כמו שהמכונית אוכלת בנזין. כמה שיותר צלומים . לא רוצה להתקע באמצע הטיול ללא סוללות למרות שלא נראה לי אבל אם יש משהו נטען בתוך התקציב אז סבבה תודה לכל העוזרים הערה: אם זה באמת באמת שווה ניתן לחרוג ל 700 שח

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by gurfi,

קניתי מצלמה ניקון l19. היא הגיעה בלי הכיסוי הדביק על המסך, ככה זה בד"כ? גם הרצועה היתה כבר מורכבת עליו, זה נורמלי?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by galav1,

אחיות שלי רצו מצלמה עד 750 שקל בערך ואני לא הייתי בבית כדי לבדוק לפני אז הם קנו את ה-e1 של canon עכשיו לתקציב כזה נמוך עד 800 שקל בערך יש מצלמות יותר טובות ממנה? ואיך היא בסך הכל?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by zoman,

ניסיון שערכתי לצילום מיקרו של אמצע של פרח באור חלש

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  22. תמונות פילם נמסרו לפיתוח (פיתוח פילם בלבד) ונענתי להצעתו לצרוב את התמונות במקום לפתח על נייר. כשניסיתי לראות את התמונות במחשב אני מוצא חלק גדול מהן במצב בו הן צולמו, כלומר, תמונה שצולמה רגיל ללא הטיית המצלמה כמו בהסגרת הזאת [ ], התמונות יצאו/נראות רגיל. אך בהטיית המצלמה לצילום נקרא לזה אופקי [ ] התמונות נראות הפוך 90 מעלות שמאלה. 1.האם הצלם לא היה אמור לצרוב את התמונות במצב אחיד ללא תמונות הפוכות, לא היה אמור לתקן את זה תוך כדי ואו לפני הצריבה? 2.האם יש לי זכות לדרוש ממנו צריבה מחודשת? 3.במידה והתשובה לשתי השאלות שלילית, איך ניתן להפוך את התמונות ובאיזו תוכנה ניתן לעשות זאת? ניסיתי בעזרת SNAGIT ל'תפוס' את התמונה בצפיה ב-ACDSEE ולהפוך אותה חזרה, אך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dsane,

כמה תמונות של ונציה כל תגובה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by DXter,

אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by Tapeworm,

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.