עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום, יש לי את המצלמה Pentax K100D עם עדשה בסיסית 18-55mm. כמה שאלות: 1) האם שווה לקנות חצובה ולעשות צילומי לילה? כלומר האם המצלמה הזאת מסוגלת להוציא צילומים מדהימים בלילה? (בקושי ניסיתי אותה בלילה). 2) אם כן, איזו חצובה כדאי לקנות (עד 200 ש"ח)?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  2. בשטוןטי ברשת מצאתי את המצלמה הנ"ל. פיצ'ר הוידיאו מאד קוסם לי ושמתי לב כי היא יכולה להקליט כזה אפילו ב-1080P תיאורטי, אפילו 720P מאד קוסם לי. מה יכולות המצלמה האחרות (למשל ניקון D5000) ומול מה היא בערך מתחרה ? האם היא עשויה להוות קנייה טובה ?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by SuperDuper,

שלום, אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח. עד עכשיו הייתי עם הקנון שבכותרת ואני רוצה לעבור למצלמה קומפקטית. עדיף שתהיה איכותית יותר מהקנון שהייתה לי אבל בשום פנים ואופן שלא תיפול ממנה. תודה.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת...התקציב קצת גמיש..אבל כמה שפחות יותר טוב.. אני נוטה לכיוון של קנון בגלל נסיון קודם טוב וגם בגלל שאני יכול להשיג הנחה יפה( ;D ) מ"קרט"... מחפש מצלמה עם 10 מגה פיקסל ומעלה.. זום אופטי של X15 ומעלה.. אני מאוד אוהב למצלם מאקרו אבל לא רק,אני מצלם גם נוף,אנשים,חיות,חשוב לי יכולת צילום נוף מואר (כמו עיר) בלילה וצילום לילה בכלל. חשוב לי מייצב תמונה. חשבתי על המצלמה של FUJI ה2000HD ששיחקתי איתה קצת ונראתה לי חמודה מאוד...עם יכולת צילום וידאו בHD אבל אני מסתכל גם על הSX10 של קנון שקורצת לי בכל מקרה אשמח לעזרה! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by sherlock1212,

אלו הדרישות: זום דיגיטלי לא חשוב זום אופטי בין 5-12 מייצב מקפיא עדשה מתכווננת מעל 4 מגה פיקסל מצלמת סירטונים +קול ללא הגבלת זמן קלה וקטנה לא סוללות AA אבל אפשר גם עם . אם אין ברירה . ועד 2000 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by ofcourse,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה ~1000 טיפה גמיש אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם באור חלש בעיקר באור יום ושקיעה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אשמח לאיכות סבירה בלי פלש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת ה…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by adam_godin,

הראשונה קרופ ענק... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by agf,

היום הוכרזה Ricoh R7.אפשר לראות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/news/0708/07082802ricohcaplior7.asp למצלמה הזאת יש יכולות עיבוד לאחר הצילום שמאפשרות שינוי הצבעים (בהירות,כמות,התאמת הצבעים),שינוי כוון התמונה אורך/רוחב,מנוע עיבוד ISO גבוה משופר, ותמיכה ב- color bracketing א ב ל בהשוואה ל- R6, ייתכן שהחברה הזאת הלכה צעד אחורה מכמה בחינות: ל-R6 יש 7MP בעוד ל- R7 יש 8MP - מה שאומר יותר רעש,וכנראה איכות צילום פחות טובה (מעבר ל- limit של העדשה -אם מדובר באותה עדשה). ל- R6 יש 54MB זכרון פנימי,ול R7 יש רק 24MB- מה שאומר שהצילום ברצף שלה נפגע. ולגבי עיבוד התמונה - מקווה שהעיבוד במצלמה לא גוזל יותר-מדי פרטים מאיכות התמונה,ולא גורם למריחת-צבעים,כמו אצל חלק מהמתחרות. ימים יגידו ב…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  9. Started by Danihell,

אחרי שנתיים של שימוש בפוג'י A210 הכלתתי לעבור למשהו טיפה יותר טוב. אחרי חיפוש קצר ברשת עליתי על הפוג'י S5700, ישמח לשמוע עליה עוד ביקורת או הצעות למצלמה אחרת במחיר דומה. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=577192 לפי הנתונים המצלמה מוצלחת ושווה את המחיר.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by R0tem1,

קראתי קצת על הנושא ואני רוצה לנסות לצלם בשיטה הזו. ראיתי שיש הרבה תוכנות שמעבדות את הקבצים האלה ואני לא מתכוון להתקין עכשיו את כולן ולהשוות בינהן... אולי יש כאן מישהו עם ניסיון שיכול להמליץ לי על תוכנה?? אני מתשתמש בפוג'י S9500 אם זה משנה משהו תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by Aviko,

איך המצלמה? 5 מגה פיקסל הציעו לי אותה דגם 2007 זיכרון ג'יגה נרתיק עור וקורא כרטיסים ב750... איך היא?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  12. שלום, עוד מאט יש לי יומהולדת 18, :smile1: איך שהזמן עף לו ככה... אז כנראה אמא אבא קונים לי מצלמה כמתנה... אני צריך המלצה על מצלמה שתהיה, איכות תמונה טובה וברורה, שתהיה יוזר פרנדלי, אין לי מושג בשיט במצלמות דיגיטליות, ז"א שאני יכול להבין בקלות מה לעשות בכל מצבי הצילום אם זה חושך תאורה חלשה שמש ולא יודע כל מה שיש... שיהיה אפשר לחבר אותה עם כאבל FireWire בשביל להעביר ת'תמונות למחשב בכמה שפחות זמן. הכי הכי חשוב !!! שתהיה קטנה וקלילה, יש לי כיתה די מוזרה שדברים מאוד מוזרים משונים ומצחיקים קוראים די הרבה ואין אף אחד שיצלם את זה. אני מתנדב למשימה !!! ככה שאני צריך את המלמה אצלי בכיס 24 שעות ;D וחוץ מזה אני צריך גם זכרון משהו נחמד שיספיק לי לפחות ל-100 תמונות ב…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by Yuvky,

לאור הנסיעה הקרובה של אמא שלי לארה"ב, היא החליטה לקנות מצלמה חדשה. בתור אחד שלא מבין כלום בתחום הצילום אני פונה אליכם : חבר משפחה המליץ לי על הדגם הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592305 הבעיה היחידה הוא שהמסך קטן מידי. האם יש דגם דומה/מתקדם יותר עם מסך יותר גדול? תודה רבה על עזרתכם, יובל.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  14. בטיו האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ביותר, אומנם ידועה אך מציקה, אשמח לקבל עזרה. חשיפת יתר. כל פעם שצילמתי רחוב ,נוצרה הבעיה הבאה: , או שהרחוב יצא כהה והשמיים בהירים מאוד, ואז ניסיתי לתקן על ידי הוספת חשיפה,מה שגרם לבניניים להופיע יפה , אך הרס את השמיים לחלוטין, או שניסיתי להוריד מעט כדי להוריד את עוצמת השמיים אבל אז קיבלתי חושך מוחלט ברחוב, איך פותרים את זה ?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  15. לא נחמד עבור מצלמת פלאפון ?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by sagi_gan,

ככה: http://img530.imageshack.us/img530/7002/p10101561ms.jpg http://img530.imageshack.us/img530/7348/p10101544nh.jpg http://img530.imageshack.us/img530/2856/p42500853hh.jpg http://img530.imageshack.us/img530/2688/p10101527ss.jpg איך?? אלה הצילומים היחידים שלי שאני חושב שהם טובים...חח

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by benor,

פגיעה במטרה. נסו לנחש, מהו האובייקט המדובר? שולח קרניים.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  18. כבר קראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין מתבלבל. 1 מתי הצמצם פתוח ומתי הוא סגור כשה-f קטן\גדול ? 2 בצילומים מתי פותחים או סוגרים את הצמצם בשביל לקבל עומק שדה למשל אם אני רוצה שרק האובייקט יהיה בפוקוס ומתי שאני רוצה שכל התמונה תהיה בפוקוס 3 בצילומי מאקרו,לפתוח צמצם או לסגור אותו ? 4 תודה. אגב לי יש S9000.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by yuvyuv,

ראיתי את המצלמה הזו בכמה מקומות במחיר מאוד מפתה (1000 ש"ח עם כרטיס זיכרון 256MB, לא מחודשת עם אחריות לשנתיים), והשאלה היא האם היא שווה את ההשקעה ?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by MiniMizer,

מומלץ לבקר (חוף הים בראשל"צ), יש שם כמה דברים נחמדים http://hwzone.co.il/newspics/dan/cbit/galerie.php?offset=0

21. מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  22. כשאני מסריטה אז בזמן ההסרטה אני שומעת רשרוש כזה , ואחכ שאני רואה את מה שהקלטתי אני שומעת רחש כזה מעצבן. במצלמה a710 זה קיים אבל הרבה יותר חלש וב a720 זה קיים במידה הרבה יותר חזקה. האם זה אמור להיות ככה? כי זה ממש נורא.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by itaysp,

תמונה שצילמתי בסוף השבוע האחרון באילת אחרי הצלילות כשקניתי לי משהו לאכול.. אני מקווה שהעריכה שיפרה את התמונה זאת העריכה הראשונה שלי.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by dimitryus,

שלום, זוהי ההודעה הראשונה שלי במערכת, הינה צילום שצולם לאחרונה: http://img131.imageshack.us/img131/7436/p4214774li2.jpg

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  25. כידוע אני חייל ואין לי כל כך זמן להתעסק איתה, ולכן רק היום לאחר חודשיים שהמצלמה אצלי התחלתי לנסות אותה באמת, והנה התוצאות, תמונות ראשונות שלי מהצלמה, ניסיתי גם את המאקרו. מעוניין לשמוע תגובות והמלצות לשיפור [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים