עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Danihell,

אחרי שנתיים של שימוש בפוג'י A210 הכלתתי לעבור למשהו טיפה יותר טוב. אחרי חיפוש קצר ברשת עליתי על הפוג'י S5700, ישמח לשמוע עליה עוד ביקורת או הצעות למצלמה אחרת במחיר דומה. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=577192 לפי הנתונים המצלמה מוצלחת ושווה את המחיר.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by Yuvky,

לאור הנסיעה הקרובה של אמא שלי לארה"ב, היא החליטה לקנות מצלמה חדשה. בתור אחד שלא מבין כלום בתחום הצילום אני פונה אליכם : חבר משפחה המליץ לי על הדגם הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592305 הבעיה היחידה הוא שהמסך קטן מידי. האם יש דגם דומה/מתקדם יותר עם מסך יותר גדול? תודה רבה על עזרתכם, יובל.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by Anatal,

אם הדגמים האלו לא בעיניכם, אז אשמח לשמוע המלצות בנוגע למצלמה דיגיטלית דקה אחרת. אם כן, אני עומדת לקנות אחד מהם מחר. הם נותנים תמורה טובה? אשמח לתגובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  4. כותרת. בנוסף עדיף שתהיה בגודל סביר ולא כבדה מידי, וגם יפה בלי תוספות מכוערות או משהו. אם יש אפשרות להכניס בטווח הזה מצלמה עם אפשרות לצילום סבירה בלילה זה מעולה. בעקרון ההורים שלי רוצים מצלמה לשימוש משפחתי אני חושב ללכת קצת יותר רחוק עם עצמי, אולי להתחיל לצלם. שוב: מומלץ לא יותר מ2000 ש"ח. אני מקווה שיהיה מקום להרבה תמונות על מצלמה כזאת, ובנוסף שאפשרי למצוא מצלמה בדרישות שלי במחיר הזה. תודה מראש. נ.ב. אולי אתם מכירים חנויות טובות באיזור נתניה-ת"א שאפשר לקנות את המצלמות המומלצות?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  5. לצערי המצלמה שלי הלכה קפוט (נשברה) וזאת לאחר חודשיים של שימוש.. (אין לי מושג איך זה קרה.. כל הזמן היא הייתה שמורה בתוך קייס, שמרתי עליה מאוד, השקעתי בעוד סוללות ומטענים.. והופ.. רגע אחד של חוסר מזל הרס את הכל..) המצלמה די סיפקה אותי בכל מה שקשור לאיכות התמונות, לפשטות ולתפעול של המצלמה. אני די מתלבט.. האם להמשיך עם הסדרה וללכת לכיוון הIXUS 90, או משום מה.. יש מצלמה אחרת שצדה את עיני והיא הDSC T700 של SONY השאלה היא כזאת.. היכן ניתן להשיג אותה במחיר שפוי? והאם יש תמורה לכסף? (למרות שהיא חורגת מהתקציב) במידה ולא.. האם T300 יכולה לעשות את העבודה, במחיר סלחני יותר? אני מעדיף שלא ללכת לכיוון הNIKONים למיניהם.. מכיוון שאיכות ההרכבה והבניה , לא מספקת אותי. (המצלמה שלי יוצרה ביפן…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  6. אני צריך כיוון בקניית מצלמת DSLR חדשה בארה"ב. בשני המקרים מדובר בקיט של שתי עדשות 14-42 ו-40-150 של אולימפוס אחרי חרישה של האינרטנט בשביל למצוא את המחירים הטובים ביותר סגרתי על האופציות הנ"ל: 1. אולימפוס E520 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 500 דולר 2. אולימפוס E620 עם שתי עדשות 14-42 ו-40-150 במחיר של 705 דולר 3. קצת שונה, אבל K2000 של פנטקס ב-565 דולר עם עדשות 18-55 ו-50-200 נראה לי מצד אחד חבל לשים עוד 65 דולר בפנטקס על ה-E520, מה אתם אומרים? האם שווה לשים עוד 200 דולר ולקחת כבר את הקיט של ה-E620? נ.ב. אל תתחילו לשאול איפה מצאתי ומה.. מי שרוצה שישלח הודעה פרטית

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by adam_godin,

הראשונה קרופ ענק... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by dimitryus,

שלום, זוהי ההודעה הראשונה שלי במערכת, הינה צילום שצולם לאחרונה: http://img131.imageshack.us/img131/7436/p4214774li2.jpg

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by approx,

ניסיתי מכול מיני זיויות מה הכי יפה ? יש מקום לשיפור ? אם כן איך ?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  10. ויש לי שתי דרישות עיקריות : 1.שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית 2.חברה מוקרת

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  11. אני בארה"ב ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו HD על מה ממליצים ? תקציב 300 $ גג. שימוש ביתי ולטיולים.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. Started by DeaglinG,

אז החלטתי לקנות את המצלמה הנ"ל. אבל אני מתלבט איפה לקנות. הסתכלתי בזאפ ויש כמה חנויות http://www.isramarket.com/product.aspx?p_id=7769 http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=1539 שתיהן נראות לי בסדר אבל אני לא מכיר אישית, יש למישהו נסיון? או המלצה על חנות אחרת? בחנויות הנ"ל המחירים הם הנמוכים ביותר. בנוסף, אני מן הסתם אקנה גם כרטיס זיכרון למצלמה, יש משהו ספציפי? או שרק הגודל קובע?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  13. Started by ofcourse,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? רק מצלמה ~1000 טיפה גמיש אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם באור חלש בעיקר באור יום ושקיעה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אשמח לאיכות סבירה בלי פלש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת ה…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by Chevy,

מתלבט איך לקרוא לתמונה. :s05: ראיתי תמונה דומה באינטרנט ומשם בא לי הרעיון. מה שמפריע לי זה שהיא ממורכזת, היה אפשר לצלם את התמונה בצד אחד וכך לחלק את התמונה לשני חלקים, חלק עם קיר ריק והשני עם המסגרת. (התמונה עברה עריכה)

15. שלום, מעוניין במצלמה לסבתא, מה שאומר תפעול פשוט (אם אפשר להגדיר את זה) ותוצאות טובות. אפשר חריגה אם ממש צריך. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  16. כשאני מסריטה אז בזמן ההסרטה אני שומעת רשרוש כזה , ואחכ שאני רואה את מה שהקלטתי אני שומעת רחש כזה מעצבן. במצלמה a710 זה קיים אבל הרבה יותר חלש וב a720 זה קיים במידה הרבה יותר חזקה. האם זה אמור להיות ככה? כי זה ממש נורא.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by itaysp,

תמונה שצילמתי בסוף השבוע האחרון באילת אחרי הצלילות כשקניתי לי משהו לאכול.. אני מקווה שהעריכה שיפרה את התמונה זאת העריכה הראשונה שלי.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  18. http://www.dpreview.com/reviews/canoneos400d/ לפי מה שהם אומרים, ה400D נותנת ערך טוב יותר לכסף מהD80 של ניקון, וגם איכות התמונה שלה עדיפה. אבל...הניקון בנויה בצורה ארגונומית ונוחה יותר לרוב האנשים, איכות הבניה שלה עדיפה וביצועיה (מהירות וכדומה) עדיפים. הביקורת על הניקון: http://www.dpreview.com/reviews/nikond80/ אני אישית מחכה לירידת המחירים של הישנות מאשר לחדשות שיצאו.

19. התקציב הוא ללא כרטיסי זכרון* אני נוסע לפולין עוד כמה ימים ואני צריך לקנות מצלמה טובה אני צריך המלצות.. בדקתי וראיתי כמה מצלמות nikon coolpix-120 oympus fe-25 sony dsc-5650 אני לא צריך חצובה בלי פלאש חיצוני האיכות יותר חשובה לי מהגודל והמשקל אבל שלא תהיה גדולה יותר מידי ואני לא נעול על יצרן מסויים הייתי מעוניין שתגידו לי אם הדגמים האלה טובים ואם יש לכם דגמים יותר טובים בטווח המחירים האלו להציא לי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by jeyjey,

http://video.org.il/product.asp?productid=14 מצלמה טובה? כי אני יכול להשיג אותה ב400... וגם את הקנון A60 אני יכול להשיג באותו מחיר איזה מצלמה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  21. -מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600-800 שקלים -אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר משפחה וחברים, גם בתנאי תאורה חלשים יותר -האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא, כי כנראה לא מתאים לתקציב -האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן -האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא -האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? מתכוון לצפות בתמונות על גבי מסך מחשב -כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? הכי חשוב לי שהמצלמה תיכנס לכיס, אתפשר על תכונות של המצלמה -האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא נעול …

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  22. אני מחפש מצלמה שפועלת על סוללות AA (לא סוללה פנימית), שתומכת בכרטיסי SD, עם זום אופטי לפחות 4, תמיכה בצילום וידאו, רצוי - כיוון ידני של aperture/shutter speed. האם canon A1000 (שעונה על רוב התנאים) היא בחירה טובה? האם יש אפשרויות טובות יותר?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  23. Started by psychuil,

משום מה, קשה לי למצוא יופי בתמונות שאני מצלם אלא אם הן HDR. וגם תמונות ממש טובות לא מרשימות אותי כמו גרסאות הHDR שלהן. אני מרגיש נורא ילדותי בזכות כל הקטע הזה.. יעבור לי מתישהו?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by Diniska,

שלום לכולם! בראשותי מצלמה של קאנון A70, כאשר אני מצלם עצמים כהים במצב אוטומטי, לרוב העצם המתקבל חסר פחרוט ( כתם שחור ). באיזה מצב אני צריך להשתמש ועם אילו הגדרות כדי שזה לא יקרה. מצורפת תמונה לדוגמה. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון MICRO SD 32 GB CLASS 10 של LEXAR האם ידוע למישהו איפה ניתן למצוא את זה בארץ? וכן..מי היבואן של לקסר בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים