עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום ח'ברה בעזרת עצתכם החלטתי לקנות את ה מצלמה הזאת עם 18-55 אשמח עם תמליצו לי על חנות טובה שנותנת שנתיים לפחות של אחריות של "קרט" עדיף חניות שיש לכם איתה נסיון תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. Started by approx,

ניסיתי מכול מיני זיויות מה הכי יפה ? יש מקום לשיפור ? אם כן איך ?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by EviLeader,

שלום לכולם, רציתי לדעת.. אם אני מכניס כרטיס זיכרון שיש עליו תמונה שצילמתי עם מצלמה אחרת.. יקרה משהו? אפשר להעביר ככה את התמונות למחשב בכול זאת? -תומר.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא? אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  5. היי אנשים, אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה בסביבות ה1000 ש"ח. כמו כל שאר האנשים שפירסמו הודעות, גם לי חשוב כמות תמונות שניתן לצלם בטעינה יחידה, עדשה רחבה (לא חובה), shot-to-shot יחסית נמוך וגם עדיפות לצילום בחושך. הבעיה היא ממה שראיתי לא מצאתי מצלמה שכוללת את כל הפרטים הנ"ל. בינתיים התמקדתי בשני דגמים: * canon 850is * fuji f100 אשמח אם תוכלו לעזור.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by Silxver,

הנה הבת דודה שלי בפוזות דוגמנות והנה עוד כמה מיום אחר ... ולסיום קבלו אחת מהמובחרות שלי http://d-spot.co.il/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=138160

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by -impreza-,

שלום לכולם צילמתי 2 צילומי מקרו אני לא יודע אם זה טוב אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם איך?

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by sagi_gan,

ככה: http://img530.imageshack.us/img530/7002/p10101561ms.jpg http://img530.imageshack.us/img530/7348/p10101544nh.jpg http://img530.imageshack.us/img530/2856/p42500853hh.jpg http://img530.imageshack.us/img530/2688/p10101527ss.jpg איך?? אלה הצילומים היחידים שלי שאני חושב שהם טובים...חח

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  9. שלום יש לי מצלמה סוני T9 ושאני מכניס כרטיס אז הוא מגמגם ז"א יש בעיית מגעים לפעמים הוא מצלם על הכרטיס ולפעמים על הזיכרון של המצלמה. מה אפשר לעשות בכדי לסדר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. Started by yuvyuv,

ראיתי את המצלמה הזו בכמה מקומות במחיר מאוד מפתה (1000 ש"ח עם כרטיס זיכרון 256MB, לא מחודשת עם אחריות לשנתיים), והשאלה היא האם היא שווה את ההשקעה ?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by zoman,

יש מספיק לכולם ...

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by ZenMaster,

מה אתם יכולים להגיד לי על המצלמה שלי? CASIO Exilim 3.2Mp X3 OP Zoom, SD Card (כרגע 128) LITHIUM ION BATTERY

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by eegg,

ראיתי את המצלמה הזאת והיא נראת לי דיי טובה למצלמה ב1800. המייצב תמונה שבתוכה היא טובה? אולי יש מצלמה דומה שיותר טובה במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מחפש לאבא שלי מצלמה עד סכום של 800 ש"ח. המצלמה לא צריכה 2-3 מגה פיקסל. ואין לי שום בעיה שתיהיה מהדור הישן יותר ולא חדשה כמו a530 וכדומה. אולי שווה להסתכל ביד שניה על הcasio ?. מה שחשוב לי זה : 1. הגודל - שתוכל להכנס לכל כיס. 2. איכות תמונה. ----- עריכה: טוב אני מבין שאני מבקש משהו בלתי אפשרי, אז אולי רק המלצות על אילו מצלמות יד שניה לחפש?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by valorien,

צולם לפני שנה בערך, ושכחתי מזה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

תגובות? אני לא צלם מומחה או משהו כזה גם אמן פוטושופ אני רחוק מלהיות... צולם בsamsung NV3 הידוע בכינוי הכל חוץ מפלאפון... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  17. Started by Yuvky,

לאור הנסיעה הקרובה של אמא שלי לארה"ב, היא החליטה לקנות מצלמה חדשה. בתור אחד שלא מבין כלום בתחום הצילום אני פונה אליכם : חבר משפחה המליץ לי על הדגם הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592305 הבעיה היחידה הוא שהמסך קטן מידי. האם יש דגם דומה/מתקדם יותר עם מסך יותר גדול? תודה רבה על עזרתכם, יובל.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, לאירועים משפחתיים וטיולים בטבע. הייתי רוצה שיהיה לה גם זום טוב, ושאיכות התמונות תהיה טובה. אני לא ממש מכיר מחירים של מצלמות אז אני לא יכול לתת תקציב, אבל אני לא רוצה שהמצלמה תהיה יקרה , אלא יותר ממוצעת, ואם תוכלו לתת לי טווח מחירים של מצלמות דיגטליות זה יהיה בכלל נהדר.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  19. התקציב הוא ללא כרטיסי זכרון* אני נוסע לפולין עוד כמה ימים ואני צריך לקנות מצלמה טובה אני צריך המלצות.. בדקתי וראיתי כמה מצלמות nikon coolpix-120 oympus fe-25 sony dsc-5650 אני לא צריך חצובה בלי פלאש חיצוני האיכות יותר חשובה לי מהגודל והמשקל אבל שלא תהיה גדולה יותר מידי ואני לא נעול על יצרן מסויים הייתי מעוניין שתגידו לי אם הדגמים האלה טובים ואם יש לכם דגמים יותר טובים בטווח המחירים האלו להציא לי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by phoenixtb,

שלום לכולם לאחר שביליתי קצת בארצות הברית עם המצלמה הלא בידיוק משוכללת שלי (באמת שאתם לא רוצים לדעת מה יש לי) החלטתי שזהו. לצלם - אני לא יודע. מצלמה - יש לי, אבל ממש מעפנה. רצון - יש והמון. חשבתי לעצמי למה לא להוסיף לעצמי עוד תחביב נוסף בחיים שניקרא: צילום! התחלתי לאסוף כל מיני אתרים (גם מכאן) וליקרוא קצת על צילום (לצערי עדיין לא יצא לי יותר מידי כך שהידע שלי הוא ממש נמוך. הוא במילים אחרות אני בור מאוד במה שקשור למצלמות). חשבתי להתחיל עם קניית מצלמת SLR ואז הבנתי שלכרגע זה ביזבוז של כסף מאחר ואין לי מושג גם ככה בצילום. חשבתי להתחיל יותר עם מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסגנון : PowerShot S5 IS. הבנתי שאפשר גם להוסיף לה קצת עדשות פשוטות (ככה הבנתי אז בבקשה לא להתקיף אות…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Diniska,

שלום לכולם! בראשותי מצלמה של קאנון A70, כאשר אני מצלם עצמים כהים במצב אוטומטי, לרוב העצם המתקבל חסר פחרוט ( כתם שחור ). באיזה מצב אני צריך להשתמש ועם אילו הגדרות כדי שזה לא יקרה. מצורפת תמונה לדוגמה. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by ^indika^,

צילומי HDR בלילה, טכניקת צילום בשלושה חשיפות שונות, ממש יפה מה אתם אומרים? ;D ;D ;D ;D http://www.kishkush.co.il/content/view/932/36

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by bd,

אני רוצה לצלם וידאו...? איך אני עושה את זה יש מלא הגדרות..הגעתי רק לאגדרה לבחור PAL\NSTC וזהו לא הבנתי איך אני מפעיל תוידאו

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by avig,

סטודיו לצילום להשכרה, סטודיו מרווח ,כ 130 מ"ר ,2 עמדות צילום נפרדות. ניתן לעבוד בפרטיות מלאה! הסטודיו מעוצב ונוח,ממוזג,ממוקם במקום שקט בתל אביב. מצוייד במבזקים,רקעים והמון המון ציוד נלווה. נותן מענה מושלם הן לצלמים מקצועיים המחפשים בית והן לסטודנטים וחובבי צילום הרוצים להתנסות בצילומי סטודיו. אנו נעשה הכל בכדי שתרגישו בבית. בסטודיו מטבחון, מערכת שמע,פינת ישיבה והמון המון אוירה נעימה ! ניתן לערוך סדנאות במקום, ניתן להשכרה לפי שעות/יום או לפי הסדר קבוע. יבוא של ציוד סטודיו במחירים השווים לכל נפש ! photofreak.co.il אשמח לראותכם ! עד ארבע שעות עבודה : 200 ש" לא כולל מע"מ עד שמונה שעות עבודה : 350 ש"ח לא כולל מע"מ

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by gurfi,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 400 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? משפחה, בעיקר בבית, אולי קצת בחוץ האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים