עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by -impreza-,

שלום לכולם צילמתי 2 צילומי מקרו אני לא יודע אם זה טוב אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם איך?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  2. שלום יש לי מצלמה סוני T9 ושאני מכניס כרטיס אז הוא מגמגם ז"א יש בעיית מגעים לפעמים הוא מצלם על הכרטיס ולפעמים על הזיכרון של המצלמה. מה אפשר לעשות בכדי לסדר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. Started by adam_godin,

הראשונה קרופ ענק... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by R0ck,

... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. כשאני מסריטה אז בזמן ההסרטה אני שומעת רשרוש כזה , ואחכ שאני רואה את מה שהקלטתי אני שומעת רחש כזה מעצבן. במצלמה a710 זה קיים אבל הרבה יותר חלש וב a720 זה קיים במידה הרבה יותר חזקה. האם זה אמור להיות ככה? כי זה ממש נורא.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by AsD[eyal],

תגובות? אני לא צלם מומחה או משהו כזה גם אמן פוטושופ אני רחוק מלהיות... צולם בsamsung NV3 הידוע בכינוי הכל חוץ מפלאפון... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. Started by Yuvky,

לאור הנסיעה הקרובה של אמא שלי לארה"ב, היא החליטה לקנות מצלמה חדשה. בתור אחד שלא מבין כלום בתחום הצילום אני פונה אליכם : חבר משפחה המליץ לי על הדגם הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592305 הבעיה היחידה הוא שהמסך קטן מידי. האם יש דגם דומה/מתקדם יותר עם מסך יותר גדול? תודה רבה על עזרתכם, יובל.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. היי חברים, להנאתי שוטטתי באתר NIKON וראיתי שיש המון סוגי עדשות. אז אני יודע למה הכוונה ב FISHEYE ו- MACRO אבל מה ההבדל בין עדשות TELE לעדשות WIDE ZOOM או WIDE ANGLE ? מה השימוש של כל אחת ואחת ? מה הסוג הטוב ביותר לפורטרייט ? מה הסוג הטוב ביותר לנוף ? באותו הקשר, האם יתכן שעדשת 200 מ"מ של NIKKOR תאפשר רק פיקוס על אובייקט מרוחק ללא זום (ניסיתי אי אפשר!)? אם כן לשם מה העדשה הטלסקופית נועדה ?!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by phoenixtb,

שלום לכולם לאחר שביליתי קצת בארצות הברית עם המצלמה הלא בידיוק משוכללת שלי (באמת שאתם לא רוצים לדעת מה יש לי) החלטתי שזהו. לצלם - אני לא יודע. מצלמה - יש לי, אבל ממש מעפנה. רצון - יש והמון. חשבתי לעצמי למה לא להוסיף לעצמי עוד תחביב נוסף בחיים שניקרא: צילום! התחלתי לאסוף כל מיני אתרים (גם מכאן) וליקרוא קצת על צילום (לצערי עדיין לא יצא לי יותר מידי כך שהידע שלי הוא ממש נמוך. הוא במילים אחרות אני בור מאוד במה שקשור למצלמות). חשבתי להתחיל עם קניית מצלמת SLR ואז הבנתי שלכרגע זה ביזבוז של כסף מאחר ואין לי מושג גם ככה בצילום. חשבתי להתחיל יותר עם מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסגנון : PowerShot S5 IS. הבנתי שאפשר גם להוסיף לה קצת עדשות פשוטות (ככה הבנתי אז בבקשה לא להתקיף אות…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  11. מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא? אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  12. הזמן והתאריך אצלי מקונפגים כמו שצריך, אבל שאני רואה את התמנות שצילמתי, הזמן והתאריך לא מופיעים, איך אני מקנפג שהוא יציג אותם?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מחפש לאבא שלי מצלמה עד סכום של 800 ש"ח. המצלמה לא צריכה 2-3 מגה פיקסל. ואין לי שום בעיה שתיהיה מהדור הישן יותר ולא חדשה כמו a530 וכדומה. אולי שווה להסתכל ביד שניה על הcasio ?. מה שחשוב לי זה : 1. הגודל - שתוכל להכנס לכל כיס. 2. איכות תמונה. ----- עריכה: טוב אני מבין שאני מבקש משהו בלתי אפשרי, אז אולי רק המלצות על אילו מצלמות יד שניה לחפש?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by valorien,

צולם לפני שנה בערך, ושכחתי מזה לגמרי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by approx,

ניסיתי מכול מיני זיויות מה הכי יפה ? יש מקום לשיפור ? אם כן איך ?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  16. אני מחפש מצלמה שפועלת על סוללות AA (לא סוללה פנימית), שתומכת בכרטיסי SD, עם זום אופטי לפחות 4, תמיכה בצילום וידאו, רצוי - כיוון ידני של aperture/shutter speed. האם canon A1000 (שעונה על רוב התנאים) היא בחירה טובה? האם יש אפשרויות טובות יותר?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

לחבר שלי יש מצלמה של CANON 20D והוא ניסה לעשות עדכון קושחה למצלמה שלו רק שהעידכון כניראה היה למצלמה אחרת או גירסא אחרת וכרגע מה שקורה זה שברגע שהוא מדליק את המצלמה שלו עם כרטיס זיכרון הוא לא יכול להיכנס לMENU של המצלמה או לצלם בכלל, אבל מה שכן הצג הדיגיטלי למעלה עובד (זה שמראה את הצמצם מהירות וכ'ו) מה עליו לעשות במצב כזה לפני שהוא לוקח את המצלמה לאחריות ונפרד מהמצלמה שלו לחודש?

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by shimon16,

שלום, אני ממש לא מבין במצלמות דיגיטליות אז אני צריך את עזרתכם מהי המצלמה הכי איכותית שאני יכול למצוא בסכום הזה? (700-800 ש"ח) תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by shlomom,

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  20. הכל בכותרת. אני מתחיל בצילום - או יותר נכון חובבן וכשאחי בבית אני לוקח את המצלמה שלו ומצלם סתם לכיף . אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות עד 1000 שח. לילה טוב.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  21. אני מתחיל... אז לא לצפות ליותר מדי... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  22. שלום. בזמן צילם במצלמה ניקון D70 ובתוכה כרטיס זיכרון של סנדיסנק ULTRA II העברתי למצב שבו אני יכול להסתכל על התמונות ומשום מה כ100 תמונות הופיעו כקובץ לא טוב. חיברתי למחשב וגיליתי שבאמת 100 תמונות הן מופיעות כקובץ NPG ואי אפשר לעשות איתן כלום. אלה תמונות מאוד חשובות, האם יש דרך להצילן? תוכנה כלשהי? אפילו חנות שיכולה לחלץ את התמונות תמורת תשלום? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון MICRO SD 32 GB CLASS 10 של LEXAR האם ידוע למישהו איפה ניתן למצוא את זה בארץ? וכן..מי היבואן של לקסר בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by aleXtazi,

יש לי את האוזניות האלה כבר 3 שנים שאני לא מפסיק להנות מהם ביום יום מכרתי את ה18-135 שלי ובנתיים מחפש מחליפה ואוסף כסף כמובן וריתחתי את ה50 מילימטר לניקון D300 החדשה שלי מקווה שתאהבו

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם... אני מחפש אחר מצלמה דיגיטלית לשימוש רגיל, שתצלם...הדרישות לא גבוהות כלכך, אין צורך בתפעול ידני ושליטה בכל הפונקציות השונות. שתהיה אוטומטית בעלת מצבי צילום, זה יספיק. צילומים איכותיים דגש חשוב. שתדע להפיק צילומים איכותיים וחדים גם כאשר התנאים אינם מושלמים. זום אופטי אין צורך ביותר מ X3\X6. אפשר להסתפק ב X3, אלא אם כן.... 3מגה פיקסל לדעתי יספיק.אם מסתדר יותר...אפשר...אבל 3 זה המינימום. שתהיה קטנה, כמה שיותר - יותר טוב. דגש חשוב. מעבר לזה...שתהיה מבית טוב, עם שם טוב, נוחה לתפעול. אשמח לשמוע תגובות, יתרונות וחסרונות של מצלמות המתאימות לצרכיי. איני בקיא במחירים, אבל הסכום המוקצב למצלמה הוא כ- 2-3 אלף..(יספיק?) בנוסף גם הייתי מעוניין לשמוע על מקומות אמינים לרכוש מ…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים