צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Casio/casio_exz120.asp מה דעתכם על המצלמה הבאה כמצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, מלבד כמובן איכות הצילום שחשובה לי אני רוצה מצלמה קטנה ושהזמן בין תמונה לתמונה יהיה קצר המחיר שלה פה(ארה"ב) הוא 229$ האם במחיר הזה אפשר לקנות משהו יותר טוב? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המכשור: http://users.skynet.be/fotoopa/laser_module1_E.htm התוצאה: http://users.skynet.be/fotoopa/beestjes/beestjes_page1.htm
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הכל בכותרת. אני מתחיל בצילום - או יותר נכון חובבן וכשאחי בבית אני לוקח את המצלמה שלו ומצלם סתם לכיף . אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות עד 1000 שח. לילה טוב.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון MICRO SD 32 GB CLASS 10 של LEXAR האם ידוע למישהו איפה ניתן למצוא את זה בארץ? וכן..מי היבואן של לקסר בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש ברשותי צלמה מדגם pentex optio l10 ויש בה אפשרות רק לצלם על קובץ BMP בקיצור הקובץ יוצא ממש ממש גדול כ1.5-2 מגה... והשאלה שלי האם יש תוכנה שתעביר את התמונות לקובץ JPG או משו ויקבץ את גודל התמונה ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מטרת המצלמה: צילום קלטות ספורט (כדורסל, אתלטיקה) באיכות ובמהירות מעט יותר טובה מאפשרות הVIDEO במצלמות סטילס ממוצעות שהוא כמעט מספיק לי. כלומר שתצלם טיפה יותר מהר שיראה חלק ולא LAGS מטורפים. לפעמים אני מודד זמן מדוייק של ריצה בVIRTUAL DUB אז חשוב שזה יהיה נורמלי.. כמובן שזה לא יהיה מדוייק על האלפית כמו HIGH SPEED CAMERA אבל בסדר גמור. אם אפשר לינק מאיביי (אם משתלם והמיסים לא יקרים מדי) אז יותר טוב. כמה שיותר זולה כי אני עני ביותר- בהתאם למטרה. לא מחפש DVD ושטויות. משהו טיפה יותר טוב מסטילס דיגיטלית רגילה זה הכל.. בכמה FPS מצלמה דיגיטלית רגילה מצלמת ד"א ? אם זה 15, אז חייב שהDV תיהיה איזה 25. תודה וד"א לא חייב דגם, אפשר לתת לי לינק לסוג מסויים של מצלמה שתתאים לי ואני כבר א…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תגידו זה נכון שהזיכרונות של קינגסטון יותר אמינים משל סאן דיסק?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 400 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? משפחה, בעיקר בבית, אולי קצת בחוץ האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כשאני מסריטה אז בזמן ההסרטה אני שומעת רשרוש כזה , ואחכ שאני רואה את מה שהקלטתי אני שומעת רחש כזה מעצבן. במצלמה a710 זה קיים אבל הרבה יותר חלש וב a720 זה קיים במידה הרבה יותר חזקה. האם זה אמור להיות ככה? כי זה ממש נורא.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אם איזה מצלמה מבין השניים אפשר להגיע לאיכות צילום גבוהה יותר? אני מודע לזה שהם שונות, וזה תלוי בהמון דברים, השאלה היא מבחינת פוטנציאל צילום? תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אלודה מפרסמת אחריות לשנתיים למוצריה, עם אפשרות החלפה של אחד תמורת אחד (או שווה ערך), בשנה הראשונה. http://www.aloda.co.il/ALODA-2YW.htm הלכתי היום לשם לבדוק בעיה שקיימת אצלי (המצלמה לא תמיד נדלקת בלחיצה הראשונה על כפתור ON), אחרי כ-4 חודשים מהקנייה. תגובתו המעניינת של איש השרות שעמד מולי היתה: ... נגמר לנו המלאי של הדגם הזה במחסן, מדובר בדגם ישן של אולימפוס וכו'... אחרי שהתעצבנתי מעט (מדובר במצלמה שאולימפוס החלה לייצר לפני פחות משנתיים, עד כמה שאני יודע, ואין סיבה שהדגם כבר יתיישן), שאלתי אותו מה לגבי זה שחנויות עדיין מוכרות מצלמה זו במחיר מלא, אז הוא ענה שמה שהן מוכרות זה משופץ\מתוקן ולא חדש שנקנה מאלודה, או מצלמות מיובאות ולא דרך אלודה. אז כאן מתעוררת בעיה של חוסר אמינו…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128785801,85921, יש לי בעיה במצלמה..אם אני לא טועה אותה בעיה שכתובי עליה בחדשת באתר .... עכשיו פניתי לנות שלי ולכמה חנויות והם אומרים שהם לא שמעו על הדבר ...ועל זה שאפשר לתת להם את המצלמה גם אם נגמרה האחריות ולתקן... אז פשוט התקשר לקרט היבואן...וגם שם לא שמעו על זה!!!! אתם בטוחים בכתבה??!?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית, לאירועים משפחתיים וטיולים בטבע. הייתי רוצה שיהיה לה גם זום טוב, ושאיכות התמונות תהיה טובה. אני לא ממש מכיר מחירים של מצלמות אז אני לא יכול לתת תקציב, אבל אני לא רוצה שהמצלמה תהיה יקרה , אלא יותר ממוצעת, ואם תוכלו לתת לי טווח מחירים של מצלמות דיגטליות זה יהיה בכלל נהדר.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
התקציב הוא ללא כרטיסי זכרון* אני נוסע לפולין עוד כמה ימים ואני צריך לקנות מצלמה טובה אני צריך המלצות.. בדקתי וראיתי כמה מצלמות nikon coolpix-120 oympus fe-25 sony dsc-5650 אני לא צריך חצובה בלי פלאש חיצוני האיכות יותר חשובה לי מהגודל והמשקל אבל שלא תהיה גדולה יותר מידי ואני לא נעול על יצרן מסויים הייתי מעוניין שתגידו לי אם הדגמים האלה טובים ואם יש לכם דגמים יותר טובים בטווח המחירים האלו להציא לי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ראיתי שיש דירוג של קלאסים וכמו כן דירוג של כפולות (X60 X133 וכן הלאה) השאלה אם במצלמת P&S מרגישים בהבדל באופן שמצדיק את העליה במחיר? האם כרטיס 4 GB SDHC קלאס 6 הוא מספיק טוב? (טרנסקונד)
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי חברים, להנאתי שוטטתי באתר NIKON וראיתי שיש המון סוגי עדשות. אז אני יודע למה הכוונה ב FISHEYE ו- MACRO אבל מה ההבדל בין עדשות TELE לעדשות WIDE ZOOM או WIDE ANGLE ? מה השימוש של כל אחת ואחת ? מה הסוג הטוב ביותר לפורטרייט ? מה הסוג הטוב ביותר לנוף ? באותו הקשר, האם יתכן שעדשת 200 מ"מ של NIKKOR תאפשר רק פיקוס על אובייקט מרוחק ללא זום (ניסיתי אי אפשר!)? אם כן לשם מה העדשה הטלסקופית נועדה ?!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
צורך פחות חשמל? למה הכוונה REDUCED SIZE? למה הכוונה DUAL VOLTAGE? מתח זוגי? מה זה אמור להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אתרים עם תמונות שצילמו ממצלמות כדי שאני יוכל לראות את ההבדל ראיתי באתר הזה dpreview אבל אין שם הרבה מצלמות רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי עוד כמה אתרים תודה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום! אתם יכולים בבקשה להמליץ על מצלמה שתשמש בעיקר את אחותי שהיא לא הכי מבינה בדברים האלה מצלמה נורמלית שתסתדר בכל מצבי הצילום ..... וזהו עד 1300 יש מצב שאני יוכל לקנות מהדיוטי פרי אם זה עוזר למחיר תודה רבה רבה באמת שאתם אחלה אנשים
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-