עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by maverick,

אז החלטנו להיכנס לבריכה.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shlomom,

אמנם אני לא צילמתי אותה, אבל לדעתי התמונה מדהימה מבחינת הצילום הזווית וכל מה שתרצו. כדי שתקבלו השראה בצילומים שלכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by Nemesis,

עבר קרופ בלבד. צריך להוסיף מסגרת, אבל אין לי כאן פוטושופ. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by ISmile4U,

רצ"ב סתם תמונה שיצא לי לצלם בסאן פרנסיסקו עם ה S5 IS [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by lioryb,

שלום. לאחרונה התגלגלה לידי מצלמת CANON D50 ואני עושה את צעדיי הראשונים כבעל מצלמת SLR (עם עדשת קיט בלבד, כרגע). בתור חדש בתחום, אשמח לקבל הפניות לאתרים מהם ניתן ללמוד קצת על מושגים בתחום, או אפילו קורס אינטרנטי כלשהו. כמו כן, אשמח לקבל המלצה לדבר הראשון שאני רוצה לרכוש - פלאש חיצוני. תודה.

• 19 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by PyroGhost,

טוב היום יצאתי לעוד סט עם הדוגמנית הקבועה שלי, בין התמונות צילמתי גם תמונה של העגיל שלה בבטן ובעזרתו הנדיבה מאוד של דני הגעתי לעריכה הבאה : תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by bluemail,

הכוונה לזיכרון

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  8. עד איזה כמות זכרון תומכים המצלמות של canon כגון a620?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by card,

שלום המחירים של כרטיסי זכרון יורדים לאט לאט, וזה דיי טוב, אבל מה שמפחיד אותי איתם זה שהם עשויים מפלסטיק שהוא קצת גמיש. האם קרה לאנשים כאן שכרטיסי זכרון נהרסו להם, בלי שהם עשו איתם פעולה אגרסיבית במיוחד? למשל, האם רק מהכנסה והוצאה של הכרטיס זכרון, בגלל הגמישות של הכרטיס, קרה פעם למישהו שכרטיס נהרס ואז כל המידע בו אבד? (ב-דיסק-און-קי למשל אין ממש את הבעיה הזו, כי המארז של הדיסקאוןקי הוא בד"כ פלסטיק הרבה יותר עבה וחזק, בניגוד למארז של כרטיס זכרון שהוא גם דק מאד, וגם גמיש) אשמח לשמוע כל משוב.. תודה רבה

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת לפני שאני רוכש מצלמה, כנראה שאת ה- TZ5, כמה חשובה המהירות של כרטיס ה- SD? במיוחד כאשר מצלמים סרטים ב- HD באיכות 720P ? האם שווה לי להשקיע בכרטיס EXTREME III? או מספיק גם ULTRA II? ובמידה ואני רוצה לצלם הרבה קליפים יחיסית האם כדאי כבר 8 ג'יגה או ש-4 יספיקו? כמה דקות נכנסות בג'יגה בצילום קליפים מהסוג הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by R0tem1,

השאלה הראשונה היא מהו מחיר סביר לK10d בת 10 חודשים ו6000 קליקים, אני חשבתי על 2700. בהנחה שזה פחות או יותר המחיר שאני אקבל עליה, יהיה לי את הכסף לK20d בערך בעוד חודש. השאלה האמיתית היא מה הם היתרונות שלה על הK10 והאם הם שווים השקעה של בערך 2500 ש"ח. יתרונות: 4.2 מגה פיקסלים נוספים אפשרות להוציא תמונות עם הרבה פחות רעש, זה אולי מה שהכי חסר לי בK10 ISO 6400, למרות שהוא מתחיל ב200 פילטרים חדשים כגון פילטר HDR תצוגה חיה כולל זום חיישן שמגלה אבק מצב צילום מיוחד של 21 תמונות בשניה ויתרון שלא קשור למצלמה הוא שאני אקבל אחריות של שנתיים של קרט. מכיוון שהבעיה העיקרית שלי עם המצלמה היא בתנאי תאורה גרועים (בערך חצי מזמן השימוש במצלמה) חשבתי על אפשרות אחרת והיא: 1.לשלוח את הפלאש שלי S…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by itaim,

אני טס בקרוב לפולין ויש לי את המצלמה הזאת: minolta z2 אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של חצי גיגה-גיגה ואני רואה הפרשי מחירים ממש גדולים בכרטיסים עם אותו גודל מקום איכסון אבל עם מהירויות שונות שווה להשקיע בכרטיס עם מהירות גבוהה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. מישהו שאני מכיר מוכר ב-60 ש"ח ואני יכול להוריד את המחיר. כמה איכותית אמורה להיות התמונה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by PyroGhost,

שמות יתקבלו בברכה, למרות שזה לא משנה לי ממש כרגע.. צולם עם הD80 והניקון 17-55 F2.8 (של חבר, בקרוב גם לי תהיה אחת כזאת בע"ה) ב"תנאי סטודיו" שאילתרנו בחדר בבית שלו, היה מהנה מאוד לעבוד ככה ולשחק עם התאורה... מקווה שתאהבו, ביקורות יתקבלו בברכה (:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חברים אני עדיין מחכה לתשובה לשאלה ששאלתי פה לא מזמן ואף אחד לא ענה לי: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת איך אני יכול לכוון את התריס ולשלוט במהירות הצמצם. והנה שלושה תמונות שצילמתי מהרפסת בבית שלי וערכתי קצת בפוטושופ: אני הכי אהבתי את האחרונה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. אני רוצה לצלם וידאו. במצלמת סטילס אפשר לצלם גם וידאו וגם סטילס. אם מצלמת סטילס מצלמת וידאו כמו מצלמות הוידאו אז ברור שאקנה מצלמת סטילס. ולכן שאלתי היא מה היתרונות של מצלמת וידאו בצילום וידאו ? (חוץ מהזום)

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Y/O1977,

איזו מצלמה עדיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401114 או: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410742 תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. Started by firemebad,

האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  19. Started by J0n1,

אני רוצה לעדכן גירסה למצלמה, בכדי שתתמוך בSDHC, ויש גם את בעית ה read error המעצבנת. אבל כתוב בהנחיות שצריך לעדכן עם כבל AC בלבד, אבל אין לי אחד כזה :\ כתוב גם שההתקנה על המצלמה לוקחת 10 שניות, אז כמה היא תצרוך ב10 שלא יספיקו 4 סוללות חדשות וחזקות? מישהו פעם עדכן עם סוללות?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  20. Started by dol222,

שלום! קניתי לא מזמן את המצלמה panasonic zs3 ורציתי לדעת האם כדאי לעדכן אותה מהאתר של פנאסוניק ואם כן לאיזו גרסא? כמו כן, הבנתי שכדאי לצלם וידאו באיכות avchd אבל אני לא מצליח לצפות בו במחשב... המחשב לא מזהה אותו..אז איך אפשר לשמור אותו על המחשב? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מתנצל שאני שוב פעם מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית, פשוט התקציב שהגדרתי מקודם נהיה גבוהה מדי בגלל כמה ביזבוזים נוספים החודש (קעקוע, בגדים ועוד כמה שטויות). בעיקרון, גם שיניתי לגמרי את הדרישות שלי מהמצלמה, כך שההמלצה הקודמת כבר לא רלוונטית (בלי קשר למחיר). עכשיו אני מחפש מצלמה קומפקטית לצלם מתחיל, אחת שיהיה לי נוח להסתובב איתה כל היום מחוץ לבית. זה יהיה מצויין אם למצלמה יהיה זום אופטי ארוך, אבל לא מעוניין להתפשר על העדשה, מעדיף שהיא תהיה רחבה (יש סתירה במשפט הזה ???). צילום דרך LCD נשמע לי יותר נוח מצילום דרך עינית. לגביי גודל המסך, אין לי מושג! מעדיף נפח של 512MB, למרות שיש לי נגישות למחשב רוב היום. כמות הפיקסלים לא משנה, אני לא מתכנן להדפיס פוסטרים של התמונות. העיקר שהתמונה …

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  22. עדשת ניקון 70-300 VR ED מכפל קנקו פרו 300 1.4 הציוד הזה אמור להספיק? איך יהיו התוצאות לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by שרונגימל,

שלום לכולם, אני חדשה פה. שמחה למצוא את הפורום הזה. אוהבת לצלם נופים ואנשים בעיר ומחוצה לה. יש לי מצלמת קאנון EOS REBEL XSI ושתי עדשות: 18-55 55-250 אני רוצה לרכוש עדשה חדשה, ואחרי התלבטויות אני חושבת שאלך על ה- 18-135, שמאפשרת לי ברוב המקרים לצלם בלי צורך להחליף עדשה. אני יודעת שיש גם 18-200, אבל אמרו לי שעדיף את ה- 18-135. ועכשיו לשלב השאלות :-) ראיתי ברשת כמה סוגים של עדשות שהתהדרו במספר 18-135 ואינני יודעת מה ההבדל ביניהן (והאם הן מתאימות למצלמה שלי) יש EF-S 18-135 IS ויש EF-S 18-135 IS STM ויש Canon EF-S 18-135/3.5-5.6 IS USM בקיצור, הצליחו לבלבל אותי. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדל, ומה עדיף. אם יש הערות לגבי העדשה הנבחרת, והצעות טובות יותר - אשמח לשמוע. מצרפ…

24. אהלן חברים! ברשותי nikon D40X עם עדשת קיט AF-S 18-55 ופלאש SB-400 אחרי חצי שנה+ עם המצלמה דיי מיציתי את התכונות שלה והעדשה, וחיפשתי אחר עדשה חדשה, משהו לכיוון של 28-200 (חיפשתי 28-300, אבל לא מצאתי בכלל.) ועדשות AF-S של ניקון או HSM של סיגמה עולות יותר מ2000 שקל. עכשו נכנסתי לדילמה, האם לקנות עדשה כזו ב2000 שקל+, או למכור את המצלמה (מחיר השוק שלה הוא סביבות ה2300 שקל לפי מה שראיתי, ואני עוד מוסיף פלאש ותיק) ולהוסיף את ה2000 האלו, ולקנות מצלמה חדשה עם עדשה מתאימה (כיוון שהיא תהיה בלי מנוע פיקוס פנימי זה יהיה זול יותר. אפילו אם אני אצטרך להוסיף 3 אלף.) עריכה : העדשה שחשבתי עליה היא זו : Sigma DC OS 18-200mm F3.5-6.3 HSM (Optical Stabilizer) for Nikon ב2600 שקל והמצלמה היא ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Danix60,

היי בהמשך לתרד, בסוף אני קונה 70-200 4L צילמתי איתה והיא ממש טובה בשבילי, לא הרגשתי צורך במייצב. את העדשה אני יזמין בעוד שבועיים ועכשיו אני רוצה לדעת אם אני צריך לשדרג את המצלמה שלי ? (CANON 1000D) בעקרון, אין לי צורך בוידאו, ואני לא מצלם בISO מעל 100/200. או שבמקום לשדרג אז פשוט להשקיע בעדשות ? תודה רבה. (אגב השדרוג משמעות ל 500D +-)

• 7 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.