עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. צריך לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית בהקדם. מחר אני יורד לאילת. אלו ה3 המובחרים שמצאתי עד המחיר של 850 ש"ח, איזה לקחת? מצלמה קומפקטית FUJIFILM F60 FD - מחיר: 700 ש"ח בקאמרה אילת. מצלמה קומפקטית Kodak EasyShare Z915 - מחיר: 700 ש"ח בבאג מחשבים. מצלמה קומפקטית Canon PowerShot SX120 IS - מחיר: 900 ש"ח בקאמרה אילת. השימושים פשוטים, צילום אנשים, לא נופים ולא זוויות. מומלץ שהמצלמה תיהיה ברמה של הפוג'י דמוי SLR שלי S3500 המיושנת. הJ120 למשל של פוג'י לא באותה רמה (למרות יותר מגה פיקסל, וזה מעיד שאיכות העדשה והצמצם חשובים יותר).

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eran1,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים: canon power shod sd 4500 canon powershot s 95 מדובר בשני דגמים חדשים מאוד שדיי קשה למצוא עליהם ביקורת באינטרנט. אני נוטה יותר לבחור ב- 4500 בגלל הזום הגבוה שלה (כפול 10) אבל אני לא מצליח להבין מדוע המחיר של ה- s 95 גבוה יותר. אם מישהו יוכל להסביר לי זאת ולהגיד לי מהם ההבדלים המשמעותים בין המצלמות אני אשמח. אם למישהו יש את המצלמות הקודמות בסדרה שלהן ויכול להגיד האם הוא מרוצה זה גם יעזור למרות שלפי הביקורת הן טובות. המצלמות הקודמות בסדרה הם: s 90, sd 4000, sd 4500 שאלה נוספת שיש לי היא לגבי הכרטיס הזכרון. המצלמות מצלמות וידיאו ב- HD ולכן אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון מהיר ועם כמות אחסון גדולה. ראיתי …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by digitalseeker,

אהלן, התחדשתי ב50D ובאמת אפשר להרגיש את ההבדלים מה20D שקדמה אצלי למצלמה זו. יש לי כמה שאלות במידה ומישהו יוכל לעזור אני אודה לו. א.בLIVE VIEW - איך אני משנה את הנקודה של הפוקוס ? מה שגם יותר מוזר בחרתי עם FACE DETECTION - אבל רק הנקודה האמצעית פעילה - אז איזה מין FACE DETECTION זה ? ב.למה רק בC1 אני יכול לשים ISO H1 וH2 , בM זה לא אפשרי ? ג.משום מה כשאני מצלם , אני אוהב לנעול חשיפה עם * בשביל הפלאש , אני מפקס בעזרת חצי קליק או בעזרת הAF-ON - ובדרך כלל בלחיצה הראשונה של ה* לא קורה כלום , רק בלחיצה השנייה או השלישית - מה אני עושה לא בסדר ? ב20D לא הייתה לי שום בעיה.

4. שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800 ש"ח לא כולל סוללות וכרטיס זכרון (לא חייבים להגיע ל-800) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם ביום וגם בלילה, לא צילום ספורט, בעיקר סטילס * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא חושב, בעיקר עם פלאש בלילה * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. בלי חצובה * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, …

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by eranmor,

קניתי כרטיס זיכרון של סאן דיסק - 8GB המצלמה שלי היא canon A540 לאחר שמפעילים את המצלמה עם הכרטיס יש על המסך שתי הודעות 1) memory card error 2) car locked שתיהן תמיד מופיעות, לא משנה באיזה מצב נמצא המתג הקטן שעל הכרטיס (במצב LOCKED או במצב רגיל) כרטיס זיכרון ישן יותר של 1GB עובד בלי שום בעיה, גם של סאן דיסק. הכרטיס פגום? או שאולי המצלמה לא יכולה להשתמש בכרטיס זיכרון בכזה גודל? או אולי משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם אספתי כאן רשימה של כמה דגמים שהומלצו פה בעבר, של מצלמות קומפקטיות. הייתי שמח אם הייתם עושים לי סדר. לאיזה מצלמה לא כדאי להתקרב ? לאיזה מצלמה התמונות לא יוצאות מספיק טוב ? איזה מצלמה שווה את מחירה ? אני מחפש מצלמה שנכנסת לכיס הג'ינס (כל אלו שברשימה עונות על כך ? ) בנוסף, מישהו יודע האם כולן נמכרות בדיוטי פרי ? אני טס ביום שני ורוצה לקנות בשדה. המצלמות הן : Canon SD880 Canon SD980 Canon SD1400 Panasonic TZ7/ZS3 Panasonic TZ8/ZS5 Panasonic TZ10/ZS7 Panasonic ZR3/ZX3 Fuji F70

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by shai111,

שלום לכולם , שמח להכנס לאתר ומקווה להנות ולהשיג מידע רלוונטי , אני מתחיל להתעניין בצילום , יש לי מצלמנ CANON D1000 עדשת קיט 18-55 דבר ראשון רציתי לדעת איזה גודל של עדשה מומלץ לקנות (אני מצלם בעיקר את המשפחה שלי) ובנוסף איפה מומלץ ללמוד באיזור ת"א והשרון

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by amitstra,

שלום יש ברשותי מצלמת אולימפוס מדגם sp-560uz עם כרטיס . רציתי לדעת אם יש מתאם לכרטיס microsd עבור דגם זה של מצלמה תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by le011,

דבורה שחורה ולא מזוהה.יש למישהו רעיון מה זה?[br]פורסם בתאריך: 5.11.2010 בשעה 22:56:55 ןעוד זוג אחד שממש אוהב את זה בשמש..... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. האם יש הבדל גדול בין hd ready to HD: Standard ?? מצאתי שניים,מי מביניהם עדיפה : http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+High-Definition+DVD+Camcorder+with+120GB+Hard+Disk+Drive+and+2.7%22+LCD+Monitor+-+Black/9746014.p?id=1218166125268&skuId=9746014 or: http://www.bestbuy.com/site/Canon+-+VIXIA+3.89MP+High-Definition+Digital+Camcorder+with+2.7%22+Widescreen+LCD+Monitor+-+Black/9751908.p?id=1218167393367&skuId=9751908

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by fungiman,

ועוד תמונות מהפגנת הסטודנטים האחרונה בת"א (הלכתי לפני שהתחיל הבלאגן, אז אל תחפשו כאן דם).

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Gophoto,

הי אולי יעניין אותכם ערוץ ללימוד צילום ביוטיוב http://www.youtube.com/user/gophoto101?feature=mhsn זו עדיין ההתחלה והמטרה לכסות נושאים רחבים אשמח לקבל תגובות...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, ברצוני לפתח תמונת פספורט, אבל לא לצלם 4 תמונות בתמונה אחת.. אני רוצה לפתח בתמונה אחת כמה תמונות בו זמנית. אם אני מפתח בגודל של 10X15, כיצד אני עורך את התמונה? באיזה רזולוציה אני צריך לתת לתמונה הראשית ואיזה כל תמונות הבת? תודה רבה לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by בלבולה,

איזו מצלמה קומפקטית כדאי לקנות? אני יודע שיש לפוג'י מצלמות זולות וטובות

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by ophiry,

שלום, אני שוקל לקנות מצלמה חדשה. הדגם הספציפי שחשבתי עליו הוא Canon PowerShot SX210 IS, וראיתי שבו (ובדגמים דומים של יצרנים אחרים) אין עינית. האם זה משמעותי? (המצלמה מיועדת גם לצילומים בחוץ) (אני יודע שבמצלמה הנוכחית שלי כמעט לא ניתן להשתמש במסך באור שמש - אבל מדובר במצלמה ישנה, ואני מניח שהמסכים החדשים קצת יותר מוצלחים) האם יש דגם דומה הכולל עינית? אופיר

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, לא מזמן קניתי את המצלמה המומלצת הנ"ל (מה אתם אומרים עליה ועל הביצועים שלה?), אך דבר אחד ויחיד מפריע לי עד מאוד והוא אורך צילום הוידאו. היתכן שלא ניתן לשנותו? המצלמה סופרת לי 30 דק' לאחור ומפסיקה את הצילום בתום הזמן! האם זה הוא ענין בהגדרות צילום הוידאו או כך זה ולא ניתן לשינוי ? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by 00Amir,

תמונה אחרונה... מחר אני סט לארה"ב לצילומים באווירה יותר משלגת :errrr: - גם בתחום הטרקטורונים... אשתדל להעלות תמונות גם משם.. ולדווח... מקווה לעבור ב B&H ולהביא את הפנסוניק בעמידה ולנסות אותה (בשלג ובמים ) בלי קשר - אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחפש כבר הרבה זמן משטח כזה : http://cgi.ebay.com/MAGIC-Reflective-Background-ENHANCE-PHOTO-4-Light-Tent-/270567485707?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3eff14310b איך הוא נקאה בשפת הצילום ? מה השם שלו באנגלית?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, אני מחפש להורים שלי מצלמה דיגיטלית (רגילה / וידאו) יש לה כמה תכונות עיקריות בגדר חובה: וידאו ברמת FULL HD זום אופטי לפחות X3 מסך בגודל 2.5" ומעלה תפריט בעברית כבל USB בין המצלמה למחשב כרטיס מובנה או חיצוני (בהתאם למחיר הסופי שלמטה) שיספיק לצילום של עד חצי שעה FULL HD חוץ מ50 תמונות באיכות הכי טובה של המצלמה מחיר מקסימלי של 700 שקל כולל כרטיס זיכרון עם צריך (קנייה רק בארץ) תודה ויום טוב, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by XCG120,

ברצוני לקנות מצלמה חדשה ואני רוצה להבין מה ההבדל בין הדגמים הללו? DSCHX5 , לבין DSC H55 ,והעדפה שלי בגדול היא ל DSCHX5 והאים במחיר שלה של 1300 יש דגם או חברה אחרת יותר איכותית. בתודה, :-\

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית בעיקר לטיולים לצילום נופים חשוב לי זום טוב ואיכות צילום טובה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? באור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות ה…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by etrog68,

שלום, איזה מהמצלמות הללו טובה יותר לדעתכם. לדעתי המחיר זהה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by benor,

תמונות מאיזור שדה בוקר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  24. אלו לא התמונות כפי שהן יצאו מהמצלמה. התמונות עברו מעט עיבוד על מנת "למתוח" את הטווח הדינמי שלהן ולשפר את הניגודיות, זאת על חשבון הפרטים אורך המוקד הוא 49.2 מ"מ שמקביל ל-300 מ"מ במצלמת 35 מ"מ. לציין שבסך הכל אני מאוד מרוצה מהמצלמה. אמנם קניתי אותה בעיקר בגלל הוידאו אבל היא מוציאה תמונות סטילס לא רעות בכלל אם לא מתעקשים לעשות pixel-peeping ושומרים על ISO נמוך ככל הניתן (מ-400 ומעלה כבר לא נחמד).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bd76,

שלום, זקוק לעזרה בבחירת מצלמת דמוית SLR. השימוש העיקרי הןא לשימוש ביתי כלומר - צילום טיולים, חוויות , צילום אירועים ומסיבות בגנים של הילדים ואירועים משפחתיים בבית. אחרי שהבנתי שמצלמת DSLR חורגות בהרבה מהתקציב שלי וגם לאור זה שאני צריך מצלמה שגם אשתי תוכל לתפעל בלי צורך ללמוד החלטתי לעבור לדמויות SLR. להלן השאלות - מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000 ש"ח .אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם באור יום / וגם Indoor , אני מעריך שרוב הציולמים יהיו ביום אבל בגלל האירועים בגנים של הילדים חשוב לי שזה יצלם טוב גם בתנאי תאורה חלשים.האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים