צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמה איכותית מאודבכל קנה מידה וחשוב שתהיה דקה אין מגבלת תקציב אבל אשמח לשמוע המלצות ברמות מחיר שונות תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט, אבל הוא אמר לי שאין לו דרייבר לזה, אז חיפשתי על המצלמה את השם יצרן ולא מצאתי, כל מה שמצאתי זה דגם : dc2120 עשיתי חיפוש בגוגל לדרייבר שלה ולא מצאתי, אז בבקשה אם מישהוא מכיר אתר שיש שם דרייבר למצלמה הזאת או שיש לו את המצלמה הזאת ורוצה לשלוח לי דרייבר בבקשה שיכתוב!!! הנה איך נראת המצלמה : פה בבקשה, זה דחוף אני מת להשתמש בה! אם יש לכם את הדרייבר שלה תכתבו !
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
תמיד זה מעביר לי מהמצלמה למחשב ברזולוציה הכי גבוה וזה הרבה מקום יחסית.. איך אני מקטין את הרזולוציה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לפני רכישה של מצלמה דיגיטלית שתשמש אותי לצילום מגוון - באור יום, בתוך חדר, בלילה וכו.. (רב תכליתי) ומחיפוש בפורום נסגרתי את 3 דגמים: A710, A720 של קאנון ו E900 של פוג'י. קצת מדאיג אותי שהפוג'י ישן יחסית (כשנתיים), אבל הבנתי שבמצלמות דיגיטליות לאו דווקא מה שחדש הוא מה שטוב. בכל מקרה, אני קונה את המצלמה בארה"ב ושלושתם בסביבות ה200$ כך שהמחיר לא פקטור. כנ"ל לגבי הגודל, שלושתם פחות או יותר זהים. אז אני שואל לדעתכם, מה מה-3 הכי משתלם ומומלץ ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 600 שקל מקסימום 2. מה רמת הידע שלך ? מעבר לבסיסי 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? nikon coolpix 5900 - מצלמה מיושנת, ובעיקר "מצלמות" של סלולרי - N95 ועד אייפון 4 ונקסוס1 (אם אפשר לקרוא להם מצלמות). מה שהגביל בעיקר היה החוסר איכות. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? החל מצילומי טיולים ועד אירועים משפחתיים, תמונות נוף, אתרי בנייה....משהו שישמש להכל, בכל סוגי התאורה 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (> 20X30) ? לאיזה גדלים ומה יעוד ההדפסה ? לא 6. מהו טווח אורך המוקד בעדשות הנחוץ לך ? (ניתן להתרשם כאן http://imaging.nikon.com/lineup/lens/simulator/ מאורכי מוקד שונים. רצוי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת כרטיסי זיכרון..מישהו שמע עליה? שווה כרטיס 256 SD ב160?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
השירות הנ"ל נסגר,למי שיש שם תמונות הם נותנים אפשרות להעביר את התמונות לספק אחר,לצומת ליבכם. מי שלא יעביר עד התאריך הנ"ל יאבד את כול התמונות . http://closing.photos.yahoo.com/
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי את המצלמה המומלצת הנ"ל (מה אתם אומרים עליה ועל הביצועים שלה?), אך דבר אחד ויחיד מפריע לי עד מאוד והוא אורך צילום הוידאו. היתכן שלא ניתן לשנותו? המצלמה סופרת לי 30 דק' לאחור ומפסיקה את הצילום בתום הזמן! האם זה הוא ענין בהגדרות צילום הוידאו או כך זה ולא ניתן לשינוי ? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להגיד לי מהי המצלמה הזולה ביותר לצרכי צילומים חובבניים/משפחה שהיא טובה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
המצלמה זהה בגודלה ל פנטקס k10d. תודה מראש על העזרה! אני מחפש את הנרתיק הקטן ביותר שיענה על הדרישות הללו.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מצלמה חדשה. הדגם הספציפי שחשבתי עליו הוא Canon PowerShot SX210 IS, וראיתי שבו (ובדגמים דומים של יצרנים אחרים) אין עינית. האם זה משמעותי? (המצלמה מיועדת גם לצילומים בחוץ) (אני יודע שבמצלמה הנוכחית שלי כמעט לא ניתן להשתמש במסך באור שמש - אבל מדובר במצלמה ישנה, ואני מניח שהמסכים החדשים קצת יותר מוצלחים) האם יש דגם דומה הכולל עינית? אופיר
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתמש ב Fuji Finepix F10 ושוקל האם לא הגיע הזמן להחליף... הייתי שמח, למשל, לצלם בבית ללא פלאש אבל הגרעון של התמונה מפריע לי. השאלה האם הגרעון הזה נפתר במצלמות החדשות יותר? התרשמתי מה TZ5. במיוחד מהעובדה המפתיעה שהיא מצלמת וידאו באיכות HD. האם זה אומר שאוכל לוותר על מצלמת ה Mini Dv הישנה שלי? אני לא אוהב להשתמש בזום בד"כ ואני מעדיף עדשה רחבה. ואז ראיתי את ה LX3. השאלה, האם היא באמת שווה את התוספת של ה 1000 ש"ח. במיוחד, לאור העובדה שקצב רענון הוידאו ב HD קטן בה ל 24 fps? תודה למשיבים וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צריך לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית בהקדם. מחר אני יורד לאילת. אלו ה3 המובחרים שמצאתי עד המחיר של 850 ש"ח, איזה לקחת? מצלמה קומפקטית FUJIFILM F60 FD - מחיר: 700 ש"ח בקאמרה אילת. מצלמה קומפקטית Kodak EasyShare Z915 - מחיר: 700 ש"ח בבאג מחשבים. מצלמה קומפקטית Canon PowerShot SX120 IS - מחיר: 900 ש"ח בקאמרה אילת. השימושים פשוטים, צילום אנשים, לא נופים ולא זוויות. מומלץ שהמצלמה תיהיה ברמה של הפוג'י דמוי SLR שלי S3500 המיושנת. הJ120 למשל של פוג'י לא באותה רמה (למרות יותר מגה פיקסל, וזה מעיד שאיכות העדשה והצמצם חשובים יותר).
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני ממש לא מבין במצלמות אבל אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שאני יכול למצוא בתקציב של כ800 שקל ומטה. המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי. עדיפות לחברה מוכרת וכו'.... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום,יש בירשותי את המצלמה הדיגיטאליתSony DSC P-32 (אני יודע אני יודע,לא משהו,אבל קיבלתי לבר מצווה לפני שנה ,אז אומרים תודה רבה ושותקים ) אני מתעסק בעיקר בצילום של מטוסים ,ותמיד שאני מצלם יש לי הרגשה שהתמונוה לא צולמה הכי טוב,ושהיא (המצלמה) לא הוציאה תוצאות מקסימליות (את זה עכשיו אני רוצה ללמוד איך)... אז קודם רציתי לשאול על איזה מצבים אני צריך לשים אותה כדי להוציא תוצאות מקסימליות (מופנת לעיקר לבעליי מצלמות סוני) שנית במקרים האלה של צילום מטוסים (יש לי מן פינה כזאת שלי וליד המסלול של השדה תעופה בעיר מגורי,שם אני ממש קרוב למסלול ומצלם מטוסים שנוחתים)על איזה פוקוס אני צריך לשים? או שכדי לשים פוקוס אוטומטי? אבקש טיפה עזרה כמו שאמרתי כבר מבעלי המצלמות הדיגיטליות של סוני …
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מבקש המלצה למצלמה דיגיטאלית 250$ לקניה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מסגרת התקציב שלי היא עד 1000 ש"ח המצלמה תשמש את כל המשפחה,אנשים בעלי ידע חובבני בצילום, רצוי שהמצלמה תיהייה חזקה עמידה יחסית מפני פגיעות. משק פשוט יהייה ליתרון. יש לציין כי חלק מהשימושים במצלמה יהיו גם צילום וידאו, חובה עם קול. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון רחב של נושאים (תשמש כמצלמה משפחתית וכו") # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בלי ציוד עזר כלשהו גם עם פלאש וגם בלי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לציל…
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה. יש לי סכום של 1000 ש"ח +- למצלמה. איזה מצלמות מומלצות בתקציב הזה?איך המצלמות של CASIO?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
איך אתה מעלה תמונות בשיטה שלך ? כמו התמונות בלג בעומר, ולא תמונות הענק שעושים להם ATTACH ?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום מקווה שזה המקום המלצה למצלמת דרך במראה ראתי את המצלמה האת האם היא מתאימה ? או מיהו להמליץ על מצלמה במחיר סביר תודה http://www.dx.com/p/universal-7-rearview-mirror-mp5-wired-ir-night-vision-cmos-1030-camera-set-for-car-black-236173 http://www.dx.com/p/2000a-3-0-lcd-5-0-mp-cmos-120-degree-wide-angle-car-rearview-camcorder-w-hdmi-av-out-black-220345
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט שאלתי פה שאלה דיי חשובה לפני כמה זמן ואף אחד לא ידע את התשובה, אני מחפש אתר\פורום שממש מבינים עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204505.0
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-