צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לפני הכל - אני חדש בתחום: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים INDOOR ו OUTDOOR - נופים וקצת ספורט, אני מניח שבעיקר יום, אבל לא רק. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. ללא פלאש חיצוני …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרונט של אחת היאכטות השכנות ל J24 שלנו. 8) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מה זה זיכרון פנימי ומה זה זיכרון חיצוני במצלמה דיגיטלית?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מתעניין עכשיו בקניית מצלמה דיגיטלית. עדיין לא גיבשתי לעצמי תקציב ודרישות מדוייקות, אבל נראה לי שאני מעדיף מצלמה קומפקטית במיוחד. בעיקר אני רוצה מצלמה שיהיה לי נוח להסתובב איתה ביומיום, ושאני אוכל גם לקחת לטיולים. בטווח של עד 1500 ש"ח, ראיתי שהמליצו פה הרבה על הפוג'י f100fd. חוץ מזה, ראיתי גם את ה-Ricoh R7 שהיא מעט יותר זולה מה-f100fd, ויש לה זום יותר גבוה, אבל לא מצאתי הרבה המלצות (וגם לא מצאתי דברים שליליים עליה). אילו יתרונות יש ל-f100fd על פני ה-R7, אם בכלל? (ולהיפך) חוץ מזה, עוד כמה שאלות קטנות: א. ראיתי שגם יש Ricoh R8 שקצת יותר יקרה מה-R7. מה ההבדל ביניהן, והאם הוא שווה את ההפרש במחיר (בערך 200 ש"ח)? ב. הומלץ כאן הרבה על ה-Fuji f40. מה היתרונות של ה-f100 ע…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צילום קצת ישן שלי אבל בכל מיקרה Camera:NIKON D80 Exposure:100/249 Sec @ f/16, ISO100 Focal Length:20 mm Date:2009:03:21 14:45:55 תגובות
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין המצלמה הזו http://www.minoltausa.com/dimage_splash/z1/01.html למצלמה של fuji s5000 http://www.dpreview.com/reviews/read_opinions.asp?prodkey=fuji_finepixs5000 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לה בעיית רעש ברורה בכל ISO שגבוה מ-100. את הביקורת אפשר לקרוא כאן. צילום ב-ISO400 בגודל מלא (4MB) אפשר להוריד מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/panasonic/dmc_fz30-review/P1010042.JPG סתם להשוואה נכנסתי לביקורת שלהם על ה-F10 של פוג'י והורדתי צילום דומה של הפוג'י, גם כן ב-ISO400, (גודל הקובץ 3MB) מכאן: http://www.dcresource.com/reviews/fuji/finepix_f10-review/room-f10-400.jpg הנה שני קטעים דומים מהצילומים האלה (שניהם ב-ISO400), זה לצד זה: אפשר לראות שלמרות שה-FZ30 עולה בערך פי שניים מהפוג'י, איכות התמונה שלה ב-ISO400 הרבה פחות טובה. ואם הפוג'י ידועה כטובה במיוחד ב-ISO גבוה, גם בהשוואה מול מצלמות דומות יותר לפנסוניק כמו האולימפוס C-765 אפשר לראות שהפנסוניק במ…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
למישהו יש הצעות בשבילי למצלמה דיגיטלית בסכום הנ"ל ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי פחות גם אם אפשר. הרכישה תתבצע בארה"ב, ומה שחשוב במצלמה זה בעיקר שהזמן בין צילום לצילום יהיה קטן ככל האפשר (באיכות צילום גבוהה ככל האפשר כמובן). זיכרון המצלמה צריך להיות מבוסס על sd. למישהו יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין Canon powershot sd300 ל Fujifilm F10 איזו עדיפה? בעקרון אני מחפש מצלמה איכותית וקטנה שנכנסת לכיס ושאין לה דילי כי יש לי Nikon 4300 כבר שנתיים ויש לה דילי רציני ובעיה בצילום בחושך והיא לא נכנסת לכיס אבל אם אשקיע שוב סכום לא מבוטל אז אני רוצה שזה יהיה עבור מצלמה שארגיש משמעותית שהיא יותר טובה מהניקון מה אתם אומרים? תודה רבה, בועז
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי אותה ב 1700 שקל כולל נקטיק + זיכרון של 128 מגה ! http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html רציתי לדעת משהו אני לא מצליח לעשות שלא יהיה לי עניים אדומות מי שמבין במצלמות שיגיד לי בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות נדפק לי ההארדיסק ונאלצתי לאחר שלא מצאתי שום פתרון אחר להביא את ההארדיסק לחברה מקצועית בשביל לשחזר את המידע. מספר רב של תמונות חזרו מהשחזור דפוקות: צבעים מעוותים,תמונות חצי מחוקות וטשטוש. אני מבין שאי אפשר לתקן תמונות דפוקות, השאלה מה לגבי תמונות כמו זאת: אם למישהו יש פתרון אשמח לשמוע... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. אני משתמש כרגע בK10D עם סיגמה 17-70. אני בעיקר מרגיש שחסרה לי איכות תמונה ומקור הבעיה הוא בעדשה אבל אם אני אקנה עדשה חדשה תאשר לי הסגמה ללא שימוש. בהנחה שיש לי קונה לK10D ולסגמה חשבתי להחליף את שתיהן וככה אולי אני אשקיע יותר כסף ואקבל גם גוף חדש וגם עדשה חדשה. השאלה שלי עד כמה מורגש ההבדל בבין המצלמות ומה דעתכם? *חשוב לי בעיקר הוידאו וביצועים באור חלש כגון רעש בISO גבוה והחוסר יכולת הכמעט מוחלט של הK10D להתפקס באור חלש. בעיה גדולה מאד שמציקה לי בK10D היא שדרך העינית בתנאי תאורה גרועים לא רואים שומדבר ולעומת זאת בעין כן רואים ככה שמצלמים "על עיוור", לעומת זאת בK7 הכניסו illumination lamp. חוץ מזה יש גם את הענייין של הקצב צילום שהוא הרבה יותר מהיר בK7 וזה משמעותי. 2. בכ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חחח המצלמה היא מסוג FugiFilm S304 אני יודע שמעפנה אך היא היחידה שיש לי [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שמעו אני מצלםפ כבר הרבה זמן כל היום עם המצלמה עליי ואז אחד שמוכר מצלמות אמר לי שמצלמה דיגיטלית מוגבלת במספר התמונות האם זה נכון?לא מבחינת הכמות על הכרטיס זיכרון אלא משהו כמו 10000 תמונות היא לא יכולה לצלם יותר... זה נכון?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסתכלתי קצת על הZ700 של KODAK רציתי אולי חוות דעת עליה ואולי הצעות למצלמות אחרות שעונות על הקריטריונים תודה מראש....
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש למשיהו נסיון עם המצלמות האלה ? אני רוצה לקנות מצלמה בסכום של עד 400 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! יש דרך מקצועית להגן על המצלמה בצילומי חורף? אני יודע שיש מארזים לדגמים מסוימים שמגנים על המצלמה, אבל נראה לי שיש דרך אחרת שאני לא יודע (אגב, איך באמת מצלמים מתחת למים?) והאם יש דגמי DSLR אטומים למים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדלקתי היום את המצלמה וכל מה שאני רואה על המסך זה טשטוש אחד גדול (אתמול הכל עבד בסדר), אני רואה בערך את הדמות/האובייקט אבל הכל נורא מטושטש כאילו מרחו על המסך עם המסך הכל בסדר כי תמונות שצילמתי קודם ניתן לראות בבירור, אני מניח שזה משהו בעדשה או בחיישן אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מחפש מסגרת דיגיטלית בגודל מסך של 10'' ומעלה ובעלת רזולוציה נורמלית 1024X768 (לא ה 800X600 שיש בדרך כלל במסכים). כמובן שהניגודיות, והאיכות התמונה היו טובים. אין בעייה להביא מEBAY, למרות שהם יש בארץ אז עדיף תקציב עד 1000 שקל. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד www.priceless.org.il אשמח לשמוע על ביקורות\הצעות תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
1.סימו לב לאנטנה הסולרית במיכל הכחול 2.עורב על צמרת העץ ( העץ בגובה של בניין 5 קומות) 3. אני מודע לכך שהתמונות זקוקות לעריכה כמו חיתוכים, ניקוי, וכו'.. אבל תוכנת העריכה שכרגע יש ברשותי היא הצייר של החלונות, ואיתו אני מקטין את התמונות על חשבון האיכות, אבל זה מה יש כרגע. למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית לעריכה? כמו כן התמונות עם העורב צולמו על זום מקסימלי של המצלמה (Z1) ובלי חצובה, ועם ידים רועדו של מעשן כרוני.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונה מהארכיון שצולמה לפני מספר כמה חודשים בנצחון (ההיסטורי) של קבוצת בני השרון כנגד מכבי תל-אביב בכדורסל. כידוע (או לא) צילומי כדורסל נחשבים לקשים במיוחד בגלל תנאי התאורה הקשים - אולם סגור עם תאורה לא חזקה במיוחד,דבר שגורם למהירות תריס נמוכה. בתמונה ניתן לראות את הסנטר אוסמאן סיסה מזנק לריבאונד על חשבון פרקר. צולם ב-400 ISO ועבר סינון רעשים
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-