עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Alex89,

כשאני מצלם איתה לוקח לה כמה שניות לצלם. יש אפשרות לעשות שהיא תצלם יותר מהר? שזמן התגובה בין הכפתור למצלמה יהיה יותר מהיר... + לוקח לה גם הרבה זמן לחזור למצב צילום לאחר שאני מצלם תמונה, יש פתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. יש לי זכרון 512 וזה לא מצלם יותר מחצי דקה סרט למהה???

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by asmon,

לצילום במשחקי כדורגל. כמובן אני צריך שתמונות קהל ושחקנים יצאו כמו שצריך, אבל הדבר העיקרי זה שהמיקרופון יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. ירדתי למטה לזרוק זבל ואני וצא מצלמת SLR! היא עם עדשה אחת 2/50 רשום עליה ומשהו ברוסית. אני לא יודע על מה היא מצלמת בכלל כי אני לא יודע איפה להכניס פילם, אין בכלל חריץ כזה. על המצלמה רשום ZORKI-4מה לעשות? שווה כסף ??? קראתי קצת, והצלחתי לפתוח את המכסה של הפילים(קשה יחסית, זה לא חריץ שמורידים למטה) וגם יש לי מצלמת OLYMPUS-PEN EE-2, היא שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by dsane,

תתנו טיפים להמשך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. נדפקה לי סופית המצלמה - CANON A75 . מחפש משהו זול . ראיתי במכרז פחות מ 1000 שח CANON A720IS + 1GB SD . השאלה אם האיכות שלה לפחות כמו של ה A75 ? או שווה להשקיע עוד 500 שח ל S6500 ? תודה .

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by Kurt,

ניסיון ראשון ואחרון שלי בתור צלם Point & Shoot חח (הא אני יודע גם מאקרו)

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by Guyn,

שלום. תיכננתי לקנות את המצלמה A630 אבל הסוכן שאני קונה דרכו אמר שנגמר לו המלאי. לכן חשבתי על המצלמות: Canon PowerShot S3 IS Canon PowerShot A620 Canon PowerShot A640 מה שאני מחפש במצלמה זה איכות כמובן ,טעינת פלאש לא ארוכה, מסך מפרקי, מאקרו טוב וכל השאר. אני מעדיף את הS3 שגם נראת לי יותר נוחה לצילום. רציתי שתגידו לי איזו מצלמה הכי יעילה וטובה למחיר שלה. ובנוסף רציתי שתמליצו לי על חצובה מתאימה, זולה (עד 150) שתחזיק את המשקל של המצלמה כמובן, שתהיה קלה מתקפלת וניידת, שאוכל לקחת אותה לכל מקום. ואם כבר מדברים, יש לי סוללות GP נטענות 2100, הן מספיקות למצלמה או שצריך חזקות יותר? תודה!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  9. אני רוצה למסגר אותה. עד איזה גודל אני אוכל להדפיס את התמונה מבלי לאבד איכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by almogas,

שמעו חי נוסע בעוד כמה שבועות לטיול בחוץ לארץ והוא צריך כך.. מצלמה דיגיטלית טובה עם זום שיהיה איכותי וטוב אמ בקיצור מצלמה שתיהיה איכותית וטובה.. בשביל טיול הוא מוכן לשלם עד 1400 אז תנו הצעות למצלמות ומה אתם אומרים על a70 של קנון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Pro_2004,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה של CANON אבל החנות שקרובה לבית שלי אינה מוכרת עם אחריות של "קרט" אלה של MDK האם יש לי מה לחשוש ? מה כוללת האחריות שלהם, מישהוא מכיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אני מצטער אבל כנראה שלא הבנתי כלום כששאלתי.. בכל אופן עכשיו השאלה אחרת. המצלמה שאני רוצה לקנות (וידאו) היא Panasonic NV-GS35 היא מקליטה בפורמט מיני דיוי כן? שזה אומר.. קלטות קטנות? כמה זמן אני יכול להקליט עילה? ואז אני פשוט מעביר את זה למחשב? כמה ישקול סרט של שעה וחצי נגיד? **אפשר למחוק את שאר ההודעות ואם אפשר להגיב על הראשונה..

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by erandob,

הכריזה קרט על"סובב פנטקס", מסע אשר במהלכו תוצג הPentax K-7 ב11 ערים ברחבי הארץ, בכל פעם בעיר אחרת ייצא לדרך ב-2 בספטמבר http://www.karat.co.il/content.php?id=151

14. כנראה סגרתי על זאת http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=553# אין לה מייצב תמונה זה נורא?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. שלום חבר'ה, אני מחפש מצלמה במינימום מחיר, המצלמה מיועדת לצילום חוויות ואין לי בעיה שתשתווה לאיכות המצלמות שבסמארטפונים החדשים של היום, אני לא מתכנן לקנות סמארטפון בשנתיים הקרובות ולכן אני מחפש מצלמה לשנתיים הקרובות, כמו שאמרתי מינימום עלות ומקסימום איכות. פירוט ע"פ הנהלים: 1. מה התקציב שעומד לרשותך סביבות 400, גג 450 בלי כרטיס זיכרון ונרתיק. 2. מה רמת הידע שלך ? חובבן לגמרי, אך מצפה לאיכות הכי גבוהה במסגרת התקציב. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? זוהי מצלמה המיועדת לתיעוד חוויות במסגרת התקציב 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים (> 20X30) ? לאיזה גדלים ומה יעוד ההדפסה ? לא 7. האם הגודל / משקל המצלמה חשובים לך ? לא 8. האם יש…

16. אני נוסע בקרוב לקנות מצלמה ועדשות בארצות הברית (בB&H). האפשרויות הן: 1100$ - ניקון D5000 עם 18-105 1040$ - קנון 450D עם סיגמה 17-70 1150$ - קנון 450D עם סיגמה 17-70 וקנון 50 1.8 II אני לא מצלם נושא באופן ספציפי... זה תחביב רציני שלי, אני מצלם באופן כללי - אנשים, רחוב, מאקרו מדי פעם, כשמזדמן. אני אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם. אני אשמח לקבל השוואה של היתרונות והחסרונות של המצלמות והעדשות אחת מול השניה. (DPR לא עזרו, סתם הסתבכתי שם). לסיום, שתי שאלות קטנות: 1. אין הרבה סיכויים שאני אפול על עותק גרוע של הסיגמה, נכון? 2. איך ההבדלים בין המצלמות מבחינת נוחות תפעול? (כפתורים, מעבר ממצב למצב וכו') תודה רבה למי שעונה! במיוחד הקטע החופר קצת עם ההשוואה... ;D

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. מחפש רעיונות למקומות יפים. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by benor,

... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. שלום לכולם אני מתלבט בין שתי המצלמות הנ"ל הנתונים שלהן די דומים, איזו מהן טובה יותר ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by davidreznic,

http://cid-3593a9f67021d9c7.skydrive.live.com/self.aspx/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/CIMG3739.jpg (סה"כ 8 תמונות) תגובות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by mischa_barton,

;D אהלן חבר'ה. קרוב משפחה קנה לי באמריקה : http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא? בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT. אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ??? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by kip,

המצב האוטומטי זוועה באור נמוך... תאורה ביתי סבירה בערב.... לא כל כך מצליח לפצות במצבים האחרים, אולי זה אני שממש לא יודע איך ואולי.... ככה זה במצלמה הזו?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by N N C,

יש לציין שהמצלמה מגיעה עם אחריות לשנה (בדיוק כמו מצלמה מאותו דגם אבל חדשה) ובמחיר נמוך ב-25 אחוז. (999 לעומת 1320) ערכתי בדיקה לערך מחודשת/refurbished ולצערי לא מצאתי מסקנה חד משמעית. האם יש כאן מישהו שקנה את המצלמה הנ"ל או מצלמה מחודשת אחרת ויכול לתת חוות דעת ?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by ^GunX^,

אהלן , מישהו מכיר תוכנה טובה , אם היא בכלל קיימת , להורדת CA (הילה סגולה) ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.