עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. קיבלתי את המצלמה לפני כמה ימים ואין לי שום בעיה להעביר את התמונות למחשב אבל אני משום מה לא יכול להעביר תמונות למצלמה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 12:36:44 באמפ.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:37:30בכל זאת?

2. Started by dandisc,

תמונה שצולמה על האי רוזוולט,שנמצא בין מנהטן ללונג אילנד. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  3. אהלן, חבר שלי נוסע עוד מעט לחו"ל והייתי מעוניין שהוא ירכוש לי כמה דברים, השאלה שלי היא האם הוא משלם מכס נוסף למחיר באתר כאשר הוא יקנה ב-BH לדוגמה ? בתודה מרראש

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by T-Flash,

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by D-M-X,

איזה אתרי צילום טובים יש (ברמה של הפורום פה) שיש בהם פורום ותחרויות צילום? (אם אני עובר על חוקי הפורום אז אני מצטער מראשו תמחקו את הנושא)

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  6. שלום, בידיוק הפעלתי עכשיו את הF11, ויש לי כמה שאלות: 1) כשאני עושה זום IN, התמונה במסך נראת לא מפוקסת. האם ניתן לפתור זאת. 2) לעיתים כשאני מבצע חצי לחיצה, יש אור ירוק כזה. למה האור נועד, ומתי הוא פועל? 3) לא זוכר תשאלה שרציתי לשאול, אני אערוך את ההודעה כשאזכר. תודה!

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  7. איזה מצלמה יותר תתאים בעקר לצילום במסיבות או יותר מומלצת בכללי ? ??? Canon A410 או Fuji FinePix A345 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by arik100,

אהלן יש לי שאלה קטנה איזה כרטיסי זכרון מתאימים למצלמה OLYMPUS STYLUS 1010? כרגע יש לי OLMYPUS M 1GB , השאלה היא אם יתאים גם SDHC? או שרק יתאים? ובמקרה שרק יתאים האם זה יתאים לי? -MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6'>http://www.ebay.com/itm/8GB-8G--MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by Satlan,

אהלן, ראיתי את החצובה הנ"ל - http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=224 יש לה מחיר טוב, שליפה מהירה,מחזיקה הרבה משקל, גובה מעולה, ומשקל עוד יותר. הייתי רוצה לשמוע מכם חוות דעת על החצובה :] אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  10. אם מישהו שמע על שיטת צילום של תמונה-אחר-תמונה, זה מה שאני מתכנן לעשות. אני זקוק ל2 מצלמות מאותו דגם, לשימוש ביתי בלבד ולצילום של תמונות (וידאו יכול להיות נחמד אבל אין צורך באודיו). אני רוצה שהצילום יהיה איכותי, ושהמצלמה לא תהייה רגישה לאור ובהירות (כי כל תמונה יכולה לשנות את הבהירות). עוד דבר חשוב זה שאני רוצה שתהייה פונקציה מיוחדת לכפתור שיחובר עם חוט למצלמה (בלי ללחוץ על הכפתור במצלמה אחרת היא יכולה לזוז). ואני צריך גם 2 חצובות מיוחדות וגמישות שיכולות לזוז לגובה, למרחק ולהגיע לכל מקום תוך כדי שזה יציב (או שיש דרך אחרת להחזיק את המצלמות)

11. Started by kip,

אהלן, קראתי את ההוד' פה ואני עדיין לא יודע להחליט. מה ההבדלים בין הדגמים החדשים של פאנא (TZ6, TZ7) לישנים (4,5) מעבר לעדשה שהשתנתה? האם לקחת TZ5 או TZ6? כמעט אותו מחיר כרגע. המצלמה לאישתי, לצלם את הילד וצריכה להיות קטנה מספיק. אני רוצה עדשה רחבה יחסית וגם טלא מכובד זה טוב לטיולים. לי יש FZ7 והיא בסדר גמור אבל גדולה בשביל להיסחב איתה כל הזמן וגם התמונות INDOORS (חשוב) לא משהו ללא פלאש. ואולי בכלל פוג'י 100\200\70? כמה הן יותר יקרות? יש הצעות אחרות? משהו שצריך להגיע אוטוטו ויהיה בסביבות ה 1200 כמו אלה? תודה רבה. קיפ

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  12. ידידה שלי ביקשה ממני לברר לה בקשר למצלמת וידאו דיגיטלית איכותית ואמינה ככל האפשר בטווח מחירים של 3-3.5K על מה תמליצו? חשבתי על זה.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by 00000,

auto focus\exposure מהירויות וכל השאר, שלא תתחיל להסתבך עם הגדרות. מחיר בין 1000-1500 ש"ח. חשבתי על משהו מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=194524 או מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=3333 ואני לא כזה מבין גדול במצלמות אז אני מקווה שתעזרו לי.

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by hila84,

שלום, אני מחפשת מצלמת וידאו ביתית שאיכות הצילום שלה טובה! ושיש מס' אפשרויות צילום טובות (לילה, חדר, נוף.נוחה, גם מבחינה פיזית וגם מבחינת ממשחק - שיהיה נוח ואינטואיטיבי. שיש מייצב תמונה טוב (חשוב!), עם כרטיס קשיח או פלאש . זמן סוללה - שלא יהיה קצר מדי. גודל פיזי - עדיפות לגודל ומשקל סטנדרטי. במחיר של סביבות 1500-1700ש"ח אשמח אם תוכלו להפנות אותי למספר דגמים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. Started by audi4,

חברים שלום יש לי מצלמה מקוצעית אני לא יודע עם היא באמת מקצועית אני חושב שכן מדגם 350D תוצרת קנון עם מס' עדשות 20 80 18 55 אם אני לא טועה הבעיה שאני לא יודע להפעיל את המצלמה לצלם זה הכי פשוט אבל למצלמה יש מליון אופציות והיא קשה לתרגום גם לצלמים מקצועיים לוקח זמן ללמוד את המצלמה שלהם לכן אני מחפש הוראות הפעלה למצלמה מהדגם המצורף כמו כן אשמח לקבל המלצות לגבי המצלמה איך היא מה אתם חושבים עליה האם שווה את הכסף שהשקעתי ?? אשמח לדעת

16. Started by Bose,

בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  17. המצלמה צריכה לענות על 3 דרישות עיקריות 1. יכולת לצלם נוף באיכות גבוהה 2. יכולת לצלם גופים בתנועה (אני רוכב אופניים וזה דיי חשוב) + יכולת וידאו טובה (אם אפשר צילום HD אז עוד יותר טוב) 3. יכולת צילום טובה בתנאי חשכה ללא מקור אור, או אור ממש חלש שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של …

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by benor,

... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. הגיעה אלי לפני שבוע קניתי ב-CAMERA.CO.IL בהמלצתו של Boren באתר המחיר הוא 1000 ש"ח (ליתר דיוק 999) אבל יש שם אפשרות לדבר איתם על המחיר והם הסכימו ל900 ש"ח ב-2 תשלומים!!! הגיע תוך כמה ימים ואני מאוד מרוצה מהעדשה!! כמה דוגמאות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. Started by navk2,

לנעול

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by Dan4,

שמתי לב שיש לי על העדשה של הקנון A610 שלי כאילו לכלוך כזה..האם זה משפיע על איכות התמונה?זה ממוקם במרכז העדשה.. תודה רבה, דן

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by sapits1,

שלום, קודם כל, אני יודע שהתקציב נמוך ואין מצלמות טובות במחיר הזה, אבל לחבר שלי יש יומולדת עוד מעט, והוא ממש רוצה מצלמה, אז החלטתי לקנות לו אחת. החשיבות היא למצלמה כמה שיותר איכותית, גודל המסך וכמות הפיקסלים לא כל כך משנים, האיכות הכי חשובה. יש אפשרות לחריגה מאוד קטנה, קחו בחשבון שכל חריגה מרחיקה אותי עוד מהגיטרה חשמלית שלי חשבתי כבר על שתי אפשרויות: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCOLFE370D http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCNIS210RB את הניקון יש לי אישית, רציתי לדעת איך האולימפוס בהשוואה אליה. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  24. שלום אני לא מבין כ"כ בתחום המצלמות הדיגיטאליות אלה יותר בתחום הפילים הטובים והישנים ( יש לי מצלמת רפלקס :) בקיצור, אחותי רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית בתקציב של עד 500 ש"ח ורציתי את המלצותיכם למצלמה טובה ככול האפשר במסגרת התקציב הזה. מחכה לתשובתיכם.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  25. צילמתי 5 דק' וידאו ב N82 שלי וזה יצא כמעט 200MB איך אני מקטין את הקובץ אחרי שאני מעביר אותו למחשב? תודה

דיונים חדשים בפורומים