צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום יש לי מצלמה מקוצעית אני לא יודע עם היא באמת מקצועית אני חושב שכן מדגם 350D תוצרת קנון עם מס' עדשות 20 80 18 55 אם אני לא טועה הבעיה שאני לא יודע להפעיל את המצלמה לצלם זה הכי פשוט אבל למצלמה יש מליון אופציות והיא קשה לתרגום גם לצלמים מקצועיים לוקח זמן ללמוד את המצלמה שלהם לכן אני מחפש הוראות הפעלה למצלמה מהדגם המצורף כמו כן אשמח לקבל המלצות לגבי המצלמה איך היא מה אתם חושבים עליה האם שווה את הכסף שהשקעתי ?? אשמח לדעת
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, אנא עזרתכם אני טס לטיול בתאילנד ומעוניין במצלמה איכותית טובה הדרישות בראש ובראשונה איכות תמונה, לא מעניין אותי פיצרים אחרים!!! אז להלן הדירושת מסודרת ב1 הכי חשוב ולפי סדר יורד 1. איכות תמונה !! 2. קומפקטית! (אני יודע שאין מושלם בקומפקטית אבל הכי טוב שאפשר בסביבת התנאים שהצגתי) 3. קלה עד 200-250 גרם נגיד? 4. לגבי סוללות לא משנה לי מקסימום אקנה עוד ליתיום (עדיפויות לליתיום כי הפלאש מהיר) 5. זמן תגובה חשוב גם כן בין צילום לצילום 6 . צילום וידאו בHD 7. לפחות 5-6 מגה פיקסל 8. כרטיס זיכרון מוכר וזול וזמין כגון SD אשמח אם תוסיפו קישורים והמלצות לצד מחירים. עדיפות למצלמות של CANON. תודה אבקש מספר חוות דעת ברשתוכם יאיר
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח ש-HW זה הפורום הכי מתאים לשאלות כאלה, אבל אני אשמח אם תעזרו או תכוונו אותי לפורום אחר(אנגלית או עיברית) שעוסק בעניינים כאלה. אני מחפש מצלמת אבטחה חיצונית שתצלם את הכניסה לבית והחניה. הדרישות מהמצלמה: - חיצונית - עדיפות לאלחוטית עם ממשק אינטרנט - צילום בלילה.. אני מניח שצריך בישביל זה מצלמת IR.. בעקרון יש מנורת רחוב, אבל אני לא בטוח אם זה מספיק כדי להוציא תמונה שהיא לא מגורענת. - מצלמה כדורית כזאת שיכולה לזוז + עדשה רחבה עם זום.. האמת שהאפשרות לזוז פחות חשוב אם העדשה רחבה. - אפשרות לשמור גיבויים עדכניים של השבוע/שבועיים האחרונים למי שיש נסיון קצת ויכול לעזור או לתת טיפים אני אשמח, אור.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התלבטתי איזו מצלמה לקנות, והמלצתם לי על F11. הלכתי לחנות והמליצו לי שם על Panasonic Lumix DMC-FX9. רציתי לדעת איזו מצלמה יותר טובה. לפי: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixf11%2Cpanasonic_dmcfx9&show=all ההבדלים העיקריים הם: יחס מימדי התמונה, החיישן וגודלו, חשיפה, כרטיס הזיכרון(מה יותר טוב, או SD?) ומספר הפיסקלים בLCD. האם כדאי ללכת על הפנסוניק או על הפוגי? האם ניתן לראות השוואות בין תמונות שכל מצלמה צילמה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
צילמתי 5 דק' וידאו ב N82 שלי וזה יצא כמעט 200MB איך אני מקטין את הקובץ אחרי שאני מעביר אותו למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ידידה שלי ביקשה ממני לברר לה בקשר למצלמת וידאו דיגיטלית איכותית ואמינה ככל האפשר בטווח מחירים של 3-3.5K על מה תמליצו? חשבתי על זה.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איפה אני יכל להשיג מכפל (Teleconverters) לפנטקס בארץ? מיועד לעבוד עם K20D ו 55_300
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
צולם ליד מעוז חיים מוקדם בבוקר תגובות, הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-צולם מהמושב "רמות נפתלי" -צולם בשמורת תל-דן. באמצע יולי פרצה שם שריפה ושליש מהשמורה נשרף. מעריכים ששיקום מלא יקח כ 30 שנה. מחקירה עולה כי השריפה נגרמה בזדון -שמורת תל-דן -שמורת תל-דן
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי על העדשה של הקנון A610 שלי כאילו לכלוך כזה..האם זה משפיע על איכות התמונה?זה ממוקם במרכז העדשה.. תודה רבה, דן
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי אנשים , אממ , קודם כל אני מקווה שאין בעיה שאני כותב את זה בפורום , אחרי הכל זה פורום צילום ואין מקום טוב יותר למצוא אנשים מאשר כאן. אם יש בעיה כלשהי עם הת'רד מכל סיבה שהיא , אני מתצל , ותסגרו את הת'רד. ועכשיו לעינייננו. כמו שרובכם יודעים אני חלק מאתר שמצלם מסיבות ואירועים שונים. התחלנו עכשיו בגיוס של צלמים , להגדיל את הצוות בכל הארץ. חשבתי אולי שחלקכם , אפילו אם זה יהיה אחוז נמוך מאוד , תירצו להכנס ולהיות חלק מקבוצת צלמים , זה יהיה מצויין. אתם שואלים למה אני פותח את הת'רד דווקא כאן..? יש היום בעיה עם "צלמים" שנכנסים ומתחילים לצלם לאתרים , מראש , המטרה היחידה שלהם שהם נכנסו לאתר , היתה כדי לקבל כניסות חינם \ שתיה חינם באירועים שהם הולכים אליו. הם זילזלו , בקושי צילמו…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שפה זה המקום לשאול גם על מצלמות וידאו כי לא מצאתי מקום אחר. טוב אז ככה אני מחפש מצלמה איכותית (לא כל כך משנה לי החברה), עד 2000 שקל, שתהיה נוחה לשימוש. מבחינת נתונים, שלא תעבוד על דיסקים וכאלה כי זה עושה לי כאב ראש. הבנתי שזה נקרא משהו כמו HDD שזה כביכול על כרטיס זיכרון או זיכרון פנימי. אם כן אז שיהיה כמה שיותר. איכות צילום גבוהה כמה שאפשר כמובן במסגרת המחיר, זמן סוללה מספק וזהו בגדול... שסך כל ההשקעה ואם צריכים גם ציוד היקפי יהיה עד 2000 שקל. תודה לעוזרים!!! גמר חתימה טובה לכולם
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אלודה מפרסמת אחריות לשנתיים למוצריה, עם אפשרות החלפה של אחד תמורת אחד (או שווה ערך), בשנה הראשונה. http://www.aloda.co.il/ALODA-2YW.htm הלכתי היום לשם לבדוק בעיה שקיימת אצלי (המצלמה לא תמיד נדלקת בלחיצה הראשונה על כפתור ON), אחרי כ-4 חודשים מהקנייה. תגובתו המעניינת של איש השרות שעמד מולי היתה: ... נגמר לנו המלאי של הדגם הזה במחסן, מדובר בדגם ישן של אולימפוס וכו'... אחרי שהתעצבנתי מעט (מדובר במצלמה שאולימפוס החלה לייצר לפני פחות משנתיים, עד כמה שאני יודע, ואין סיבה שהדגם כבר יתיישן), שאלתי אותו מה לגבי זה שחנויות עדיין מוכרות מצלמה זו במחיר מלא, אז הוא ענה שמה שהן מוכרות זה משופץ\מתוקן ולא חדש שנקנה מאלודה, או מצלמות מיובאות ולא דרך אלודה. אז כאן מתעוררת בעיה של חוסר אמינו…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
5-8-10 שניות f-3.2 אם טעיתי במשהו אז תאמרו לי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
תמונה שצולמה על האי רוזוולט,שנמצא בין מנהטן ללונג אילנד. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
auto focus\exposure מהירויות וכל השאר, שלא תתחיל להסתבך עם הגדרות. מחיר בין 1000-1500 ש"ח. חשבתי על משהו מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=194524 או מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=3333 ואני לא כזה מבין גדול במצלמות אז אני מקווה שתעזרו לי.
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כידוע אני חייל ואין לי כל כך זמן להתעסק איתה, ולכן רק היום לאחר חודשיים שהמצלמה אצלי התחלתי לנסות אותה באמת, והנה התוצאות, תמונות ראשונות שלי מהצלמה, ניסיתי גם את המאקרו. מעוניין לשמוע תגובות והמלצות לשיפור [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לא נחמד עבור מצלמת פלאפון ?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 500 דולר לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית ע"ג דיסק די וי די (ולא מיני די וי וכל מיני שטויות) בארה"ב. מה ההמלצות שלכם ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מתוך 3 עדשות נתונות: 18-55 28-75 f/2.8 55-300 בהנחה שאפשר לבחור רק 2, אילו עדשות לדעתכם עדיף לקחת לטיול בתאילנד? מה יהיה מועיל ביותר? יתרונות לכל עדשה: 18-55 - צילום נופים 55-300 - צילום מרחוק 28-75 - צילום פורטרטים עם צמצם פתוח חשבתי על ה-28-75 בשילוב עם ה-55-300, זה בעצם יתן לי הכל חוץ מהצד הרחב של ה-18-28. אבל אולי במילא אין כלכך הרבה דברים לצלם מרחוק, וה-55-300 מיותרת / פחות מועילה מאשר ה-18-55... מה עדיף לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם ההבדל הוא רק בדגם? מה יותר טוב? ולמה ה 40 עולה יותר מה60 אם ה60 הוא דגם חדש יותר??? אני הולך מחר לקנות מצלמה...אני סגור על אחת מאלו...אני רק צריך לדעת אם יש הבדלים ומה יותר טוב... תעזרו לי פעם אחרונה?
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הגיעה אלי לפני שבוע קניתי ב-CAMERA.CO.IL בהמלצתו של Boren באתר המחיר הוא 1000 ש"ח (ליתר דיוק 999) אבל יש שם אפשרות לדבר איתם על המחיר והם הסכימו ל900 ש"ח ב-2 תשלומים!!! הגיע תוך כמה ימים ואני מאוד מרוצה מהעדשה!! כמה דוגמאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-