עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. מתוך 3 עדשות נתונות: 18-55 28-75 f/2.8 55-300 בהנחה שאפשר לבחור רק 2, אילו עדשות לדעתכם עדיף לקחת לטיול בתאילנד? מה יהיה מועיל ביותר? יתרונות לכל עדשה: 18-55 - צילום נופים 55-300 - צילום מרחוק 28-75 - צילום פורטרטים עם צמצם פתוח חשבתי על ה-28-75 בשילוב עם ה-55-300, זה בעצם יתן לי הכל חוץ מהצד הרחב של ה-18-28. אבל אולי במילא אין כלכך הרבה דברים לצלם מרחוק, וה-55-300 מיותרת / פחות מועילה מאשר ה-18-55... מה עדיף לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  2. מה כדאי לקנות היום? אני צריך המלצה למצלמה לידידה שלי, התקציב אמור לכלול מצלמה קומפקטית, סוללות+מטען (במידה וזו לא סוללה מובנית) וכ.זיכרון.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by fungiman,

עדשה מיושנת, צמצם פתוח עד הסוף המר (1.4) ותוצאה רכה כמו חמאה ביום קיץ חם. אמנם סתם צילום ניסיון, אבל התמונה הזאת (האיכויות שלה, פחות הקומפוזיציה הממש לא מושלמת, אני מודה בזה כבר מראש) פרטה לי על מיתרים נוסטלגיים. חרטא או שטבלאות MTF הן לא הכל? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  4. Started by shlomom,

טוב, אז הייתי בתערוכה כדי לצלם כמה בייבס, זה מה שנקלט בעדשה. לשאר התמונות

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by 00000,

auto focus\exposure מהירויות וכל השאר, שלא תתחיל להסתבך עם הגדרות. מחיר בין 1000-1500 ש"ח. חשבתי על משהו מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=194524 או מכאן: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB6187=246343&DB3331=3333 ואני לא כזה מבין גדול במצלמות אז אני מקווה שתעזרו לי.

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by tamir245,

שלום רב. הנני חדש בתחום הדיגיטליות ולאחר שרכשתי את הA720 והפעלתי אותה פעם ראשונה,רציתי לשאול שאלה. פתחתי את המצלמה בפעם הראשונה וכשהסתכלתי על המסך LCD הקטן שטח הצילום נראה לי כאילו מדובר במצלמת רשת עם הפרעות וממש לא איכותי בעליל. ששאלתי מס' אנשים(לא ראיתי בעיניים אמנם אצל אחרים)אמרו לי שהתמונה אמורה להיות די חלקה. עכשיו מדובר במצלמה חדשה שנרכשה עם אחריות ע"י קרט,ולא במצלמה מחודשת או משהו בסגנון. השאלה האם מדובר בעצם באיזשהיא הגדרה שצריך לשחק(אולי להוריד ISO או משהו בסגנון)אני די חדש בתחום....... אשמח להמלצות או עזרה בסגנון. תודה.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  7. יש לי איתה בעייה שכל פעם שאני מדליק אותה אז העדשה רוטטת ו"בורחת" קצת למטה ואז אני מקבל "צל" שחור בפינה העליונה שמאלית של התמונה. אם מישהו ניתקל בתופעה או יכול להפנות למעבדה באזור. תודה עומר

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  8. הגיעה אלי לפני שבוע קניתי ב-CAMERA.CO.IL בהמלצתו של Boren באתר המחיר הוא 1000 ש"ח (ליתר דיוק 999) אבל יש שם אפשרות לדבר איתם על המחיר והם הסכימו ל900 ש"ח ב-2 תשלומים!!! הגיע תוך כמה ימים ואני מאוד מרוצה מהעדשה!! כמה דוגמאות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  9. Started by davidreznic,

-צולם מהמושב "רמות נפתלי" -צולם בשמורת תל-דן. באמצע יולי פרצה שם שריפה ושליש מהשמורה נשרף. מעריכים ששיקום מלא יקח כ 30 שנה. מחקירה עולה כי השריפה נגרמה בזדון -שמורת תל-דן -שמורת תל-דן

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by Coca Cola,

מה בדיוק ההבדלים ביניהם?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by orlupo,

לא יאומן קצב ההתפתחות. עכשיו סוללות נטענות בעלות קיבולת זהה הנטענות במספר שניות. http://www.dpreview.com/news/0606/06060901superbatteries.asp הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא אורך החיים שלהן.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by ^GunX^,

גם הם צולמו בקיץ (חופש גדול) , וגם הם צולמו בשעה הכי לא טובה , אבל לא היתה ברירה, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by Kenny,

היי אנשים , אממ , קודם כל אני מקווה שאין בעיה שאני כותב את זה בפורום , אחרי הכל זה פורום צילום ואין מקום טוב יותר למצוא אנשים מאשר כאן. אם יש בעיה כלשהי עם הת'רד מכל סיבה שהיא , אני מתצל , ותסגרו את הת'רד. ועכשיו לעינייננו. כמו שרובכם יודעים אני חלק מאתר שמצלם מסיבות ואירועים שונים. התחלנו עכשיו בגיוס של צלמים , להגדיל את הצוות בכל הארץ. חשבתי אולי שחלקכם , אפילו אם זה יהיה אחוז נמוך מאוד , תירצו להכנס ולהיות חלק מקבוצת צלמים , זה יהיה מצויין. אתם שואלים למה אני פותח את הת'רד דווקא כאן..? יש היום בעיה עם "צלמים" שנכנסים ומתחילים לצלם לאתרים , מראש , המטרה היחידה שלהם שהם נכנסו לאתר , היתה כדי לקבל כניסות חינם \ שתיה חינם באירועים שהם הולכים אליו. הם זילזלו , בקושי צילמו…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by -impreza-,

הנה הם הערות יתקבלו בברכה... וזה עוד 2 תמונות לא קשורות שצילמתי תגובות חברים

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  15. ידידה שלי ביקשה ממני לברר לה בקשר למצלמת וידאו דיגיטלית איכותית ואמינה ככל האפשר בטווח מחירים של 3-3.5K על מה תמליצו? חשבתי על זה.

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  16. המצלמה צריכה לענות על 3 דרישות עיקריות 1. יכולת לצלם נוף באיכות גבוהה 2. יכולת לצלם גופים בתנועה (אני רוכב אופניים וזה דיי חשוב) + יכולת וידאו טובה (אם אפשר צילום HD אז עוד יותר טוב) 3. יכולת צילום טובה בתנאי חשכה ללא מקור אור, או אור ממש חלש שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1200 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  17. המליצו לי על מצלמה פנסוניק FZ28 . מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. היי כמו שכתוב בכותרת .... אני צריך המלצה עד 500 דולר לקניית מצלמת וידאו דיגיטלית ע"ג דיסק די וי די (ולא מיני די וי וכל מיני שטויות) בארה"ב. מה ההמלצות שלכם ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by adam_godin,

צולם ליד מעוז חיים מוקדם בבוקר תגובות, הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by saarsv,

האם ההבדל הוא רק בדגם? מה יותר טוב? ולמה ה 40 עולה יותר מה60 אם ה60 הוא דגם חדש יותר??? אני הולך מחר לקנות מצלמה...אני סגור על אחת מאלו...אני רק צריך לדעת אם יש הבדלים ומה יותר טוב... תעזרו לי פעם אחרונה?

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  21. עשיתי חיפוש נרחב בפורום זה וראיתי את ההמלצות רבות על logitech Express אבל בzap קטלו את logitech לא רק על הדרייברים אלה גם על איכות התמונה הירודה שלה והיה שם אפילו מישהו בביקורת שאמר במפורש שהוא מכיר מישהו שיש לו gpt והתמונה בו בהרבה יותר טובה.בקיצר מה אתם אומרים מה יותר טוב ומאיזה סיבה? מאוד אשמח אם תעזרו למה אני תקוע.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתלבט בקניה בין מינולטה Z6 לבין קאנון A700. קישורים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=360435 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=400898 ההתלבטות: 1. יש לי את הדגם Z1 של מינולטה והייתי מאוד מרוצה ממנה 2. יש ל-Z6 זום יותר גבוה ומייצב תמונה. 3. קאנון חברה שנחשבת ליותר טובה. 4. ה-A700 דגם יותר חדש, מתחבר ב-USB2, צריך פחות סוללות, מסך יותר גדול, רזולוציה יותר גבוהה. 5. אני לא מומחה גדול ולא מבין בנתונים הנוספים שמפרסמים בכל מצלמה (כמה מ"מ עדשת הזום, אסא וכו') אז כאן אני אצטרך את ההמלצות שלכם. או שאולי יש לכם מצלמה אחרת שאתם יכולים להמליץ עליה בטווח המחירים הזה (כולל הסבר למה היא עדיפה). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by [NOS],

יצאתי לטיול עם הכלב, האופניים והמצלמה בשכונה וזה מה שתפסתי ... (השלישית זה סתם אוטו של חבר) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.