צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
תמונה חביבה בחשיפה ארוכה שצילמתי עוד עם ה-S50 הישנה שלי, לפני כשנתיים. צולם בפארק רמת-גן (גני יהושע).
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
s2 בתכונות שלה היא המושלמת ביותר לצרכים שלי הבעייה היחידה שדי ציננה את ההתלהבות שלי ממנה והסיבה שלא רכשתי אותה עד כה היא שהיא לא מבצעת שום דחיסת וידיאו כולשהיא על גביי כרטיס הזיכרון. התוצאה היא שגם אם אשקיע 400 שח על כרטיס זיכרון בנפח 1gb אורך קליפ וידיאו הכי ארוך שאוכל לעשות הוא 8 דקות (לשם השוואה בילבד :סרט הוליוודי של כ-100 דקות יחד עם קול באיכות טובה ניכנס בדיסק של 700 mb ועדיין הוא ניראה ונישמע טוב למדיי על גבי הטלוויזיה) אני כמובן לא מצפה שמצלמה דיגיטלית כולשהיא תגיע לרמת דחיסה שכזו וברור לי שאף מעבד שמשולב במצלמה דיגיטלית לא יהיה מסוגל לעולם לבצע את מה שעושה מחשב שולחני אבל כאשר אתה משקיע 3000 שח במצלמה+עוד 400 שח על כרטיס זיכרון sd 1gb המינימום שאתה יכול לצפות…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות מצלמה למשפחתו. המצלמה צריכה להיות כמה שיותר טובה במצב האוטומטי (אף אחד לא יודע שם לצלם). התקציב הוא עד 1500 גג כולל כרטיס זיכרון. הוא לא פירט לי כמה הוא צריך, אבל נראה לי ש- 2 GB יהיה אחלה ולא צריך יותר מזה. למצלמה לא צריכים להיות פיצ'רים מיוחדים חוץ משתהיה סבוניה וכמה שיותר טובה למשתמש שלא מבין בצילום. תודה מראש, mody
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
הגיעה אלי לפני שבוע קניתי ב-CAMERA.CO.IL בהמלצתו של Boren באתר המחיר הוא 1000 ש"ח (ליתר דיוק 999) אבל יש שם אפשרות לדבר איתם על המחיר והם הסכימו ל900 ש"ח ב-2 תשלומים!!! הגיע תוך כמה ימים ואני מאוד מרוצה מהעדשה!! כמה דוגמאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
אם מישהו שמע על שיטת צילום של תמונה-אחר-תמונה, זה מה שאני מתכנן לעשות. אני זקוק ל2 מצלמות מאותו דגם, לשימוש ביתי בלבד ולצילום של תמונות (וידאו יכול להיות נחמד אבל אין צורך באודיו). אני רוצה שהצילום יהיה איכותי, ושהמצלמה לא תהייה רגישה לאור ובהירות (כי כל תמונה יכולה לשנות את הבהירות). עוד דבר חשוב זה שאני רוצה שתהייה פונקציה מיוחדת לכפתור שיחובר עם חוט למצלמה (בלי ללחוץ על הכפתור במצלמה אחרת היא יכולה לזוז). ואני צריך גם 2 חצובות מיוחדות וגמישות שיכולות לזוז לגובה, למרחק ולהגיע לכל מקום תוך כדי שזה יציב (או שיש דרך אחרת להחזיק את המצלמות)
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קיבלתי את המצלמה לפני כמה ימים ואין לי שום בעיה להעביר את התמונות למחשב אבל אני משום מה לא יכול להעביר תמונות למצלמה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 12:36:44 באמפ.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:37:30בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מבין שכדאי לקנות מגן מסך למסכי ה LCD של מצלמות. השאלה היא מה לבחור. בעיקרון יש מדבקות גמישות - אני מניח שזה מן סוג של ניילון דביק שמגן בפני שריטות. ויש מזכוכית שאמורים גם להגן כנראה בפני מכות. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=e-digitalcamaccecories&orderby=price&DB188682=261677&DB140787=140799&pageInfo=1 מה לבחור ואיך למסך 2" והאם כל מגן מתאים לכל מצלמה? האם יש מישהו שקנה/משתמש ויכול לחלוק את הידע שלו כאן.
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
5-8-10 שניות f-3.2 אם טעיתי במשהו אז תאמרו לי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? בקניה הראשונית אני רוצה גוף ועדשת קיט לטווח קצר, התקציב הוא באזור ה-4000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא כרגע האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן, אך בשלב מאוחר יותר. כרגע לא ברור לי מה הסכום שאשקיע בזה האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא גופים או עדשות. לגבי שאר הציוד, אין לי בעיה האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט יש ברשותי חצובה קלה ופלאש חיצוני מדגם Nikon SB-28, למיטב הבנתי הוא ישן מדי כדי לעבוד עם המצלמות העדכניות. מבדיקה…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, אתחיל ואומר שאני חסר ניסיון בנושא, ברשותי כרגע מצלמה דיגיטלית מסוג A345 של FinePix. ברצוניי לרכוש מצלמה למטרת צילום כמובן, אך בנוסף למטרת למידת צילום, לא רק "לחץ וצלם". אשמח לקבל הסבר מה יש לבדוק לפני, לקראת מה ללכת, קישורים כאלו ואחרים לקריאה/למידה נוספת בנושא - בשמחה. אין הגבלה של תקציב בעיקרון - אך לפני ההמלצה, לקראת מה ללכת בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איפה אני יכל להשיג מכפל (Teleconverters) לפנטקס בארץ? מיועד לעבוד עם K20D ו 55_300
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי נוסע עוד מעט לחו"ל והייתי מעוניין שהוא ירכוש לי כמה דברים, השאלה שלי היא האם הוא משלם מכס נוסף למחיר באתר כאשר הוא יקנה ב-BH לדוגמה ? בתודה מרראש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
איפה ניתן לעשות פיתוח תמנות דיגיטלי על נייר KODAK לא AGFA? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מצלמה TZ5 וזיכרון II 8G SCHC ברצוני לפרמט את הכרטיס זיכרון לפורמט NTFS על מנת לעבוד עם קבצים גדולים. האם הצלמה תצליח לעבוד עם הכרטיס בתצורה הזאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני יודע שהתקציב נמוך ואין מצלמות טובות במחיר הזה, אבל לחבר שלי יש יומולדת עוד מעט, והוא ממש רוצה מצלמה, אז החלטתי לקנות לו אחת. החשיבות היא למצלמה כמה שיותר איכותית, גודל המסך וכמות הפיקסלים לא כל כך משנים, האיכות הכי חשובה. יש אפשרות לחריגה מאוד קטנה, קחו בחשבון שכל חריגה מרחיקה אותי עוד מהגיטרה חשמלית שלי חשבתי כבר על שתי אפשרויות: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCOLFE370D http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCNIS210RB את הניקון יש לי אישית, רציתי לדעת איך האולימפוס בהשוואה אליה. תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש נרחב בפורום זה וראיתי את ההמלצות רבות על logitech Express אבל בzap קטלו את logitech לא רק על הדרייברים אלה גם על איכות התמונה הירודה שלה והיה שם אפילו מישהו בביקורת שאמר במפורש שהוא מכיר מישהו שיש לו gpt והתמונה בו בהרבה יותר טובה.בקיצר מה אתם אומרים מה יותר טוב ומאיזה סיבה? מאוד אשמח אם תעזרו למה אני תקוע.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי אנשים , אממ , קודם כל אני מקווה שאין בעיה שאני כותב את זה בפורום , אחרי הכל זה פורום צילום ואין מקום טוב יותר למצוא אנשים מאשר כאן. אם יש בעיה כלשהי עם הת'רד מכל סיבה שהיא , אני מתצל , ותסגרו את הת'רד. ועכשיו לעינייננו. כמו שרובכם יודעים אני חלק מאתר שמצלם מסיבות ואירועים שונים. התחלנו עכשיו בגיוס של צלמים , להגדיל את הצוות בכל הארץ. חשבתי אולי שחלקכם , אפילו אם זה יהיה אחוז נמוך מאוד , תירצו להכנס ולהיות חלק מקבוצת צלמים , זה יהיה מצויין. אתם שואלים למה אני פותח את הת'רד דווקא כאן..? יש היום בעיה עם "צלמים" שנכנסים ומתחילים לצלם לאתרים , מראש , המטרה היחידה שלהם שהם נכנסו לאתר , היתה כדי לקבל כניסות חינם \ שתיה חינם באירועים שהם הולכים אליו. הם זילזלו , בקושי צילמו…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש וחצי רכשתי כרטיס זיכרון מסוג SD (מתוצרת POWERDISK) למצלמה שלי. לפני כשבוע הייתי בטיול, וצילמתי שלל תמונות וסרטונים, כאשר בשלב מסויים הוצגה לי ההודעה: MEMORY CARD ERROR, ומאז לא ניתן לצלם עם הכרטיס, לא ניתן לקרוא ממנו את המידע - גם דרך המצלמה וגם דרך קוראי כרטיסים למיניהם. לתמונות שעל כרטיס הזיכרון יש ערך רגשי רב מאוד. האם מישהו יודע האם, והיכן, ניתן לשחזר את המידע מתוך הכרטיס זיכרון? אגב, בחברה שבה קניתי את הכרטיס לא נתנו לי פיתרון לעניין זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אהלן ברשותי קאנון A610 וברצוני לקנות כרטיס זכרון גדול יותר, כרגע ברשותי כרטיס בגודל GB 2 במהירות 150 ואני מעוניין לדעת אם כרטיס של 8GB יעבוד גם הוא ובאיזה מהירות ממולץ לי לקנות? תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-