עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by adam_godin,

עיבוד בפוטושופ מצורפים נתוני הצילום מקובץ RAW התמונה היא קרופ + דחיפה של מעל סטופ ב 800 איזו... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  2. Started by DUDEnamE,

לא נערך בכלל לא נגעתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by Chevy,

במפגש הפורום, אחרי שהשמש שקעה לה, יצא לצלמי הפורום (כל אחד והמצלמה שלו, רק אני נדחפתי ) ולי כמובן לצלם מספר תמונות נחמדות עם המצלמה של orlupo, הרי היא Olympus 8080WZ (תודה ). נתוני ה-EXIF נמצאים בכל תמונה. התמונות עברו יישור בפוטושופ ועוד מספר עריכות מינוריות שאפילו אם לא הייתי עושה אותן התמונות היו מצויינות אמנם התמונה עברה Crop, כך שהיחס לא ממש נשמר אבל לשם השוואה הנה 100% Crop מהתמונה המקורית (8MP להזכירכם) כוכב הלכת נגה והירח הנולד שימו לב לזמן החשיפה כאן, כן כן TopGun שלנו נחשף ( ) למשך 3.2 שניות שלמות זה לא ממש מבויים, כיוון שהוא באמת צילם ככה. פשוט אמרתי לו לא לזוז למשך מספר שניות שוב תודה לאור שנתן לי לשחק עם המצלמה שלו ולטל על ה…

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  4. המליצו לי על מצלמה פנסוניק FZ28 . מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  5. Started by zoman,

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by matan_18,

שלום לכם , ברשותי מצלמה תוצרת אולימפוס דגם D490 אשר עשתה ועדיין עושה את עבודתה נאמנה . (2.1 מגה פיקסל) הזמנתי מחו"ל מצלמה חדשה :אולימפוס C8080 עם 8.1 מגה פיקסל מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום הרבה פעמים נתקלתי בתמונות שבאוויר רואים מין שורה ירוקה כזאת, לדוג' התמונה הזאת: מה זה בדיוק ואיך זה נוצר? תודה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  8. עשיתי חיפוש נרחב בפורום זה וראיתי את ההמלצות רבות על logitech Express אבל בzap קטלו את logitech לא רק על הדרייברים אלה גם על איכות התמונה הירודה שלה והיה שם אפילו מישהו בביקורת שאמר במפורש שהוא מכיר מישהו שיש לו gpt והתמונה בו בהרבה יותר טובה.בקיצר מה אתם אומרים מה יותר טוב ומאיזה סיבה? מאוד אשמח אם תעזרו למה אני תקוע.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  9. טוב ככה קניתי מינולטה Z3 ואני מרוצה ממנה עד הגג...! אחלה מצלמה עכשיו יש לי בעיה א. לא קיבלתי חוברת הדרכה בעברית איתה... ויעני אני יודע איך עושים את הדברים הבסיסיים כמו לצלם לעשות וידיאו טיימר וכו' אבל לדוגמא יש כול מיני מצבים יעני יש את העיגול הזה ואני יכול לסבוב ולבחור ואני לאדע מה כול אחד אומר שם...חוץ מוידיאו מישו אולי יודע ויכול להסביר לי? מי שלא הבין אז אני מדבר על זה: http://www.rar.co.il/files/Rar-1128704526.jpg

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by benor,

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  11. כמו שהכותרת אומרת רצוי מישהו מאיזור השרון (כפר סבא) וכמובן מישהו שבאמת מבין בצילום ... אפשר לשלוח גם הודעות לפרטי.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by ariel-ro,

שלום! ברשותי PANASONIC TZ5 שיש לה עדשה רחבה(28MM) עכשיו שאלתי היא, האם כדי לנצל את מלא רוחב העדשה, אני צריך לצלם ב16:9? או שמספיק לצלם ב4:3 כדי לנצל את כל הרוחב ושלא תיהיה לי עדשה רגילה(35MM) תודה מראש, אריאל

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  13. החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כחודש וחצי רכשתי כרטיס זיכרון מסוג SD (מתוצרת POWERDISK) למצלמה שלי. לפני כשבוע הייתי בטיול, וצילמתי שלל תמונות וסרטונים, כאשר בשלב מסויים הוצגה לי ההודעה: MEMORY CARD ERROR, ומאז לא ניתן לצלם עם הכרטיס, לא ניתן לקרוא ממנו את המידע - גם דרך המצלמה וגם דרך קוראי כרטיסים למיניהם. לתמונות שעל כרטיס הזיכרון יש ערך רגשי רב מאוד. האם מישהו יודע האם, והיכן, ניתן לשחזר את המידע מתוך הכרטיס זיכרון? אגב, בחברה שבה קניתי את הכרטיס לא נתנו לי פיתרון לעניין זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. יש לי מצלמה של CASIO דגם ex740 , מאוד מרוצה ממנה אבל אני לא יודע למה בזמן האחרון התמונות יוצאות נורא חשוכות אחרי שאני מעביר אותם למחשב ואני מדגיש שבמצלמה הם נראות מעולה והם מצולמות באור שמש חזקה אבל אחרי שאני מעביר למחשב כאילו הם צולמו ביום חורפי חשוך . כדי לבדוק שהבעיה לא במחשב העברתי את אותם תמונות למחשב אחר וגם דרך הטלויזיה ועדיין התמונות חשוכות. הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  16. שלום, אנא עזרתכם אני טס לטיול בתאילנד ומעוניין במצלמה איכותית טובה הדרישות בראש ובראשונה איכות תמונה, לא מעניין אותי פיצרים אחרים!!! אז להלן הדירושת מסודרת ב1 הכי חשוב ולפי סדר יורד 1. איכות תמונה !! 2. קומפקטית! (אני יודע שאין מושלם בקומפקטית אבל הכי טוב שאפשר בסביבת התנאים שהצגתי) 3. קלה עד 200-250 גרם נגיד? 4. לגבי סוללות לא משנה לי מקסימום אקנה עוד ליתיום (עדיפויות לליתיום כי הפלאש מהיר) 5. זמן תגובה חשוב גם כן בין צילום לצילום 6 . צילום וידאו בHD 7. לפחות 5-6 מגה פיקסל 8. כרטיס זיכרון מוכר וזול וזמין כגון SD אשמח אם תוסיפו קישורים והמלצות לצד מחירים. עדיפות למצלמות של CANON. תודה אבקש מספר חוות דעת ברשתוכם יאיר

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  17. אהלן, חבר שלי נוסע עוד מעט לחו"ל והייתי מעוניין שהוא ירכוש לי כמה דברים, השאלה שלי היא האם הוא משלם מכס נוסף למחיר באתר כאשר הוא יקנה ב-BH לדוגמה ? בתודה מרראש

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by Chevy,

תמונה חביבה בחשיפה ארוכה שצילמתי עוד עם ה-S50 הישנה שלי, לפני כשנתיים. צולם בפארק רמת-גן (גני יהושע).

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה ע"ס 1.5K שתתאים בעיקר לטיולים, ולצילום של נופים! אשמח אם תמליצו לי על דגם כלשהו.. בנתיים חשבתי על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אשמח לקבל תגובות... ד"א , איזה פיצ'ר חשוב צריך שיהיה במצלמה בשביל שאוכל לצלם נופים בצורה טובה יותר? תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by PyroGhost,

אחיין של חברה שלי, צולם שלשום... אני אשמח לקבל הצעות לשם בשביל התמונה הזאת : ( רצוי באנגלית ) *הוסרה* תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים וחג שמח לכולם, יוסי.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by rangerman,

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by sagi5,

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by cozic,

אלודה מפרסמת אחריות לשנתיים למוצריה, עם אפשרות החלפה של אחד תמורת אחד (או שווה ערך), בשנה הראשונה. http://www.aloda.co.il/ALODA-2YW.htm הלכתי היום לשם לבדוק בעיה שקיימת אצלי (המצלמה לא תמיד נדלקת בלחיצה הראשונה על כפתור ON), אחרי כ-4 חודשים מהקנייה. תגובתו המעניינת של איש השרות שעמד מולי היתה: ... נגמר לנו המלאי של הדגם הזה במחסן, מדובר בדגם ישן של אולימפוס וכו'... אחרי שהתעצבנתי מעט (מדובר במצלמה שאולימפוס החלה לייצר לפני פחות משנתיים, עד כמה שאני יודע, ואין סיבה שהדגם כבר יתיישן), שאלתי אותו מה לגבי זה שחנויות עדיין מוכרות מצלמה זו במחיר מלא, אז הוא ענה שמה שהן מוכרות זה משופץ\מתוקן ולא חדש שנקנה מאלודה, או מצלמות מיובאות ולא דרך אלודה. אז כאן מתעוררת בעיה של חוסר אמינו…

24. Started by zoman,

לאחר תיקון :

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by Satlan,

• 2 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים