צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
טוב אז ככה, היום, לאחר הרבה מאוד זמן, הרבה לבטים, הרבה סקרי שוק והרבה מאוד בירורים קניתי את המצלמה החדשה שלי, פוג'י S9000 / S9500. בתור התחלה רציתי לדעת מה דעתכם על הדיל שהשגתי : המצלמה + שנתיים אחריות של היבואן הרשמי בארץ ( שמעוני? ) + כרטיס של 1 גי'גה + תיק של Lowepro + חצובה גדולה ( עולה 200 שקל רגיל.. )+ חצובת שולחן וכל זה ב4050 שקל, מה אומרים? בנוסף לכך רציתי לדעת אם למישהו יש טיפים פה להתחלה של צילום או כל מיני רעיונות לקומפוזיציות בשבילי, ואני יודע שבתור התחלה אני צריך לעבוד עם אוטומטי או עם מצב P ולאט לאט לעבור לשליטה ידנית אחרי שאני אכיר את כל הפרמטרים ולפי מה הם נקבעים, אם יש לכם טיפים אחרים שיעזרו לי אני אשמח לקבל. anyway אני מקווה שבקרוב אני אתחיל להעלות…
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3195580,00.html
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לאחר עזרה מכם חברי הפורום קניתי לראשונה בחיי מצלמה דיגיטלית והיא CANON IXUS 65 אז קודם כל תודה לכל מי שעזר לי (: ודבר שני כעת לאחר שקניתי מצלמה ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מסוג SD בנפח של 1G ואני צריך את עזרתכם איזה מהירות מספיקה לי בשביל המצלמה שלי? ועל איזה יצרנים אתם ממליצים ועל איזה לא? ויש עוד דבר מוזר שראיתי בלא מעט כרטיסי זיכרון בזולים מבניהם שפשוט לא רשום את מהירות הכרטיס יש אולי איזה מהירות סטנדרטית או משהו כזה שבגללו לא רשום מהירות??
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המפ, אני צריך המלצות למצלמה דיגיטלית שתוכל להירכש בארה"ב,התקציב אינו מוגבל, בואו נגיד זאת בפשטות, כסף לא חסר ;D אבל בכל זאת אנחנו לא רוצים להוציע הון על מצלמה, ככה 300 דולר גג, חשבתי על ה-Canon PowerShot A70 רק רציתי לדעת מה ההבדל בינה לבין הA80? איזה ציוד חייבים לקנות שקונים אותה? ואילו חנויות מומלצות יש בארה"ב? חשוב לציין שאנחנו לא צלמים מקצועיים ואנו מחפשים מצלמה שתשרת אותנו בטילוים משפחתיים ובארועים, וה"אנחנו" זה אני והמשפוחה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עיסקה בשווי 1540 ש"ח הכוללת - A75 + חצובה מתנה, מטען GP בהספק של 2400 "מאעך - Mah" + ארבע סוללות כלולות בהספק של 2400 מעאך + טעינה מ 12v DC בסיוויק + נרתיק מעאפן של SilverLine + כ' זיכרון של סאנדיסק בנפח של 256 מגהבייט + קורא כרטיסי קומפאקט-פלאש USB II. אחת העסקאות היותר משתלמות שביצעתי בחיי.
-
- 42 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
http://photorumors.com/2012/06/04/this-is-the-new-large-sensor-sony-cybershot-dsc-rx100-compact-camera/ עוד לא הוכרזה, אז זה לא סופי, אבל נשמע טוב מאוד על הנייר: חיישן 1" 20MP עדשה 29m-105mm (ב 16:9) 30mm-108mm (ב 4:3) F1.8-4.9 מידות דומות לאלו של ה S100 (טיפה יותר עבה). בקיצור, סוף סוף מחליפה ראויה ל S100/XZ-1. מת לראות ביקורות..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אחרי ציפיה ארוכה מאוד ושבועיים של המתנה, שלשום בערב קיבלתי את המצלמה (canon a60 ) וזה יצא ממש בהזמנה לקראת החג בינתיים אני מאוד התרשמתי מהיכולות שלה ואני פשוט אוהב אותה החיסרון היחידי שלה זה אכילת סוללות (שאני בטוח שזה ככה כמעט בכל מצלמה דיגיטלית) אני הייתי רוצה להביא תמונות אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק מעלים אותם לאתר אז אני ישמח אם מישהו יגיד לי תודה זה פורום נהדר שרק בעזרתו הצלחתי למצוא מצלמה נהדרת כל כך
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות של Camera4Less בבני ברק , ולקחתי את ההזמנה שלי שכללה Minolta Z3 ו SanDisk Ultra II בנפח 512MB . יום שלישי טיול שנתי , נביא כמה תמונות .. אה כן , תודה לדני שהקשיב לכל השטויות וההתלבטויות שלי לפני הקנייה הזו :0
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
כידוע אני חייל ואין לי כל כך זמן להתעסק איתה, ולכן רק היום לאחר חודשיים שהמצלמה אצלי התחלתי לנסות אותה באמת, והנה התוצאות, תמונות ראשונות שלי מהצלמה, ניסיתי גם את המאקרו. מעוניין לשמוע תגובות והמלצות לשיפור [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי את הSB 28 יד שניה, כמו חדש, באמת נפלתי על מציאה של פלאש. בכל מקרה, הייתי שמח לטיפים כיצד להשתמש בו / לכוון אותו, בעיקר בצילום במקומות חשוכים (כרגע דגש על מסיבות) תודה מראש לכל העוזרים ונותני העצות, יוסי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צולם ב-a510 כמו שאתם שמים לב ללא אמצעי תאורה נורמלים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום קניידלך, אני מחפש סורק נגטיבים.. מישהו התנסה פעם? יכול להמליץ על סורק טוב? האם כדאי להשקיע בכלל? שאלה נוספת היא על פיתוח עצמאי של תמונות.. אשמח לשמוע ממישהו בעל נסיון בנושא. חג שמח ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
החדשות של קאנון בארץ ב-C4L 1349 ¤ - Canon PowerShot A530 2039 ¤ - Canon PowerShot A700 1743 ¤ - Canon PowerShot A540 1051 ¤ - Canon PowerShot A430 ה-A700 יקרה יחסית למה שהיא מספקת,ה-A540 תיהיה משתלמת ב-300-400 ש"ח פחות
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
-
התמונות צולמו אתמול במהלך טיול אופניים, רובן באיזור נחל אלכסנדר.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלכתי אתמול לצלם בשלולית החורף בנתניה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
סט ראשון של המשתמש matan18 במצלמת הריפלקס-דיגיטלית החדשה, צולם בעדשת הקיט במצבי צילום PRE-SET המותאמים לסוג הצילום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ואחרון חביב... קומפלקס "YOO" - אחד מהפרוייקטים אחריהם אני עוקב רבות לאחרונה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שבי יעיד כמה אני לא משתגע על כוכבים, אבל אמרו לי שזה קורה פעם במאה ומשהו שנים ברמה כזאת, א זלקחתי תמצלמה ואיזה מסנן שאחותי קנתה וניסיתי את כוחי... פעם ראשונה שאני מנסה לצלם כוכבים, יצא נחמד והיה מעניין מאד למרות האילתור המאסיבי והעובדה שחצי מהליקוי הייתי בלי חצובה בכלל... עוד תמונות בהמשך היום... אשים בת'רד כאן כל מיני דוגמיות, ונתחיל עם המבוא :
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בודדה על העץ... הצוף טעים ? איזור הדימדומים מה אתם רגילים לראות בחושך ? ממה את מפחדת ילדה ? לראות את החיים כמו ילד , דרך ג'ולות.... מה יהיה עם עכו העתיקה ? ככה מגינים על מבצר בישראל ! בודדים בים... ליקויי חמה חלקי 15% ליקויי חמה חלקי 50% אשמח לקבל תגובות
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היום, PSKiss הכריזה על סט מוצרים חדש לעיבוד תמונה: PSKiss Pixel Gear Suite מוצרים אלו רצים על כרטיס המסך שלכם! המהירות מסחררת, אנחנו יכולים להציג אלגוריתמים מסובכים ביותר ב- LIVE. כרטיס כמו HD5450 מבצע ב- LIVE אלגוריתמים שהיו לוקחים כמה דקות יפות על מעבד CPU ב- 500 דולר. מלבד זאת מדובר ב- State of The Art של אלגוריתמי עיבוד תמונה. הייחוד שבחרנו הוא להציע, בעתיד, המון אלטרנטיבות לפתרון של כל בעיה. ובעיקר, לשמור על פתיחות וקשב מול הצרכנים, ככה שתוכלו כל רעיון שיש לכם ובקשה להעלות ובמידת האפשר ליישם מתמטית, נעשה זאת! ככה שאם יש חלום על מוצר, ספרו לנו. אני פה לשמוע דעות, בקשות, ביקורת וגם מילים טובות.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-