צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה, אח שלי נמצא כרגע בארה"ב, היקשתי ממנו שירכוש לי את המצלמה הנ"ל, ולפי מה שאמרו לי בפורום (וגם לפי זה שהוא לא מוצא אותה באף חנות שם) היא לא מיובאת לארה"ב רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מצלמה דומה לה בתכונות ובאיכות פחות או יותר באותו תווך מחירים?
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היום הציעו לי 2 מצלמות והן : Fine Pix S-5600 // Fine Pix F-10...שתיהן של חברת פוג'יפילם כאמור. ממה שאני מבין במצלמות דיגיטליות וזה לא מי יודע מה הרבה...הזום האופטי יותר גדול ב5600 (X10 לעומת X3 בF10)... אבל מצד שני ב-F10 הרזולוציה יותר גבוהה (6.3) והמסך יותר גדול "2.5 לעומת "1.8 שזה נראה לי די משמעותי. ולכן רציתי להתייעץ איתכם ולשאול איזה מהן יותר טובה?? (אגב שתיהן מוצעות לי באותו מחיר והוא 1700 אבל בתכלס אני משלם רק 780 ש"ח) הדגשים שחשובים לי במצלמה הם איכות התמונה ושתהיה פשוטה לתפעול בלי לשבור יותר מדי ת'ראש . נקודה נוספת שיש לקחת לתשומת לב הוא שבS5600 הסוללות במצלמה הן סוללות רגילות AA לעומת סוללה נטענת NP120 בF10 ! אנא מכם אל תגידו לי שתיהן לא שוות ותלך בכלל על…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש לי כדי לעשות זאת? איזה חיבורים? שמעתי ש-FIREWARE זה מתאים אבל האם זה מעביר באיכות טובה? האם סוג החיבור משנה את האיכות? תודה לעוזרים מראש נ"ב זה תלוי בדגם המצלמה? כי אם כן אני אביא פרטים.... ואני מקווה שזה הפורום המתאים...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אחי מעוניין לקנות מצלמת ווידאו דיגיטלית ואין לנו ממש מושג מאיפה להתחיל... יש לכם הצעות? המחיר נע בין 2000 ל2500 שח. תודה,
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אנחנו קונים מצלמה חדשה ואני מתלבט בין הZ6 של מינולטה לבין הS2 -IS של קאנון, מה עדיף? לפני כן הייתה לי את הZ3 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אך האם כדאי לקנות את הקאנון במקום להמשיך עם המינולטה? (אם תוכלו לתת בקצרה את היתרונות של המצלמה מול האחרת זה יעזור לי מאוד) +שאלה בשביל מצלמה אחרת - איזה מצלמה(לא מהמצלמות למעלה) בסכום של עד 1500 ש"ח תהיה טובה בעיקר בשביל צילומים של טיולים שנתיים וכאלה לא משהו יותר מדי רציני אבל עדיין חשובה האיכות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום !!! הייתי רוצה לדעת איזו פונקציה במצלמה עלי להפעיל בכדי שהתאריך יוטבע בתמונה. תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המצלמות הגעתי אליהן כי חיפשתי מצלמה עם זום גדול מה יש לכם לכתוב בעד או נגד כל אחת מהם ראיתי שבפנסוניק המינימום ISO הוא 80 זה אמור להגביל אותי חוץ מזה על פניו הם עם תכונות די דומות http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Cpanasonic_dmcfz5&show=all עד היום הייתה לי מצלמת S70 שהתקלקלה ראיתי שההבדל בין 2 החדשות לישנה שבישנה היה Zoom wide של 28 ובחדשות זה 36 מה זה אומר שאני יצטרך להתרחק מאוביקט הצילום כדי להכניס אותו לפריים?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בעיקר לשימושים בייתיים לא צילום נופים או כל מיני דברים מיוחדים - יותר תמונות מישפחתיות וכאלה . 1.חיייייבת להיות קטנה ודקה . 2. לא צריך יותר מ 4-5 מגה פיקסל . 3.ווידאו עם קול ב 640X480 30FPS . 4.ידידותית למתחילים 5.ללא צורך בדריוור בעת חיבור למחשב- זהוי כדיסק קשיח (כדי שיהיה אפשר להעביר תמונות/ווידאו ל H320 ללא מחשב) 6. עדיפות לסוללת ליטיום 7.מסך גדול 2.5" חיפוש בפורום הפנה אותי לשתי מועמדות: Canon PowerShot SD450 Kodak V550 הן עונות ב'כן' על חלק גדול מהדרישות אבל אני לא בטוח לגבי חלק למשל : הן מצלמות ווידאו ב 640X480 30FPS, אבל עם קול ? הן קלות להפעלה ? הן צריכות דרייבר למחשב ? איזו מהן מומלצת יותר ?
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אות למצלמת אינטרנט איך אני יכול אם זה בכלל אפשרי? (CANON PS1) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
דוד שלי עכשיו בגרמניה והוא יכול להביא לי מצלמה . אני חושב על מצלמה כמו A610 או משהו בסגנון 1. האם שווה בכלל להביא משם או שעדיף לקנות בארץ? 2. כמה משלמים עליה בכניסה לארץ? 3. האם יש אפשרות לאחריות בין-לאומית? תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
טוב יש לי את המצלמה הזאת.. רציתי לדעת בשביל מישהו שהוא חובב כמובן האם היא נחשבת איכותית? רציתי לדעת אם איפשר לעשות איתה צילום ממושך? ועוד שאלה אחת אחרונה.. אני מצלם הרבה דברים בתנועה אז יש שם מצב של תנועה אבל בגלל שזה לא עצמים ממש רחוק לוקח למצלמה זמן להתפקס עם הסטביליזר על עצם ולא תמיד זה מצליח.. יש דרך אחרת שאני יכול לצלם בתנועה במצב אחר? (ואם אתם משתמשים במושגים כמו מהירות צמצם וזה תסבירו פשוט עד היום לא ממש עניין אותי כל זה עד שגיליתי שזה משנה והרבה) סורי שאני שואל פשוט לא קיבלתי חוברת תיפעול ובאתר שלם יש גג שתי דפים שלא מסבירים ממש ודפים בכללי רובם לא נוגעים למצלמה שלי. שוב יש לכם פורום נפלא ותודה לכל מי שעוזר!!
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
צולם בת"א ביום חמישי בשעה 5 (לא נגעתי בתמונה בפוטושופ) http://img327.imageshack.us/img327/4/14el.jpg http://img327.imageshack.us/img327/9169/28mj1.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים אני חושב אולי לקנות מצלמה דיגיטלית 2 דברים הכי חשובים לי האחד הוא זום אופטי גבוהההההה שאני הכי מת על זה ... השני שתהיה נוחה מכל הבחינות,באחיזה, בתפריט שיהיה מהיר ונוח, בצג שיהיה במקום שצריך ושלא תשב עליו היד וכו ... מעבר לזה רזולוציה כבר תבוא על הדרך מה עוד צריך לבדוק ? יש דגמים חדשים וטובים באופק ? איזה דגמים היום נחשבים להכי מעולים לטווח מחירים של 1000-2000 שח ? איזו חברה נותנת את האחריות הכי טובה שיש, והאם יש עם 3 שנים אחריות ? ומה דעתכם על אלו פה http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FCMIZ6DRB מה הקטע שלהם עם מחודשת ??? http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JBnvgs35SALE וזאת ע…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 400 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום ורוצה להתחיל לצלם,קראתי את החוברת אבל לא ממש הבנתי. איזה הגדרות כדאי לי לשים במצלמה עלמנת שהכל יהיה אופטימלי ? אני רוצה להתחיל לצלם בעיקר צילומי מאקרו אבל לא רק. בבקשה מי שמבין ואל תחזירו אותי לחוברת כי לא ממש הבנתי. אולי כדאי לי להישאר על הדיפולט או משהו אחר ?
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אומנם הפורום הוא צילום דיגיטלי, אבל תסלחו לי צולם במסגרת שיעורי צילום בבית ספר, סרט שחור-לבן 400 אסא ומצלמת Canon 500N. עדשת Tamron 28-200. גם הסרט וגם התמונות פותחו פיתוח עצמי בחדר חושך, ובגלל זה ובגלל הסריקה התמונות באיכות כזו. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המלצתם לי על הפוג'י F11 (בתקציב של 2000 ש"ח כולל כרטיס זיכרון) בחנות camera4less אמרו לי שאם אני מחפש מצלמה קטנה עדיף לי לקנות את הZ2 ושהחיסרון שלה מול הF11 הוא שהצילום מאקרו שלה פחות טוב - לא ממש משנה לי ראיתי שהנתונים הטכניים של המצלמות דיי דומים ואני לא יודע איזו מהן לקנות, בבקשה תגידו איזו עדיפה ומה בערך ההבדלים בינהן. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש פה קצת עירום. http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=159039
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי בתחרות ראלי של מכוניות ויצא לי לצלם כמה הרבה תמונות אזז בבקשה תתנו תגובות ועוד שקיעה חמודה אני יודע שזה לא קשור אחד בשני אבל לא נורא חד פעמי תגובות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים כמעט קניתי מצלמה FinePix A 303 Zoom באופיס דיפו ב 1200 ש"ח האחריות הייתה לשנה . פתאום בזמן האחרון היא התחילה להבהב במצב צילום (כמו גלים כאלו שעולים ויורדים במסך) ולא במצב צפיה בתמונות או הגדרות למינהם. לפעמים זה בא ולפעמים זה הלך ובכמה ימים האחרונים המסך במצב צילום הפך מההבהוב הזה לשחור מלא (ניראה לי איזה בעיה עם העין שם) וזהו כאשר אני מצלם אני מקבל תמונות עם מסך שחור, בלי קשר למסך כי גם שאני מחבר את המצלמה למחשב ורואה את התמונות כל התמונות פשוט שחורות. מה אתם אומרים ? יש מצב לסדר את זה ? מה הבעיה ? קישור לעמוד המצלמה באתר פוג'י ישראל. http://www.fujifilm.co.il/site/showProductInfo.asp?product_Id=173 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-