עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Satlan,

אהלן, ראיתי את החצובה הנ"ל - http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=224 יש לה מחיר טוב, שליפה מהירה,מחזיקה הרבה משקל, גובה מעולה, ומשקל עוד יותר. הייתי רוצה לשמוע מכם חוות דעת על החצובה :] אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by idofr,

הייי שלום כולם שבוע מעולה כמו רוב השבתות שאין גשם יצאו היום אח שלי ואני להטיס את המסוק, החלטנו גם לשם שינוי לקחת מצלמה ולדעתי יצאו כמה ממש נחמדות אבל: * ה"צעצוע" מגיע בחלקים היותר שווים של ההטסה למהירות של אזור ה50 קמ"ש אז ממש קשה לעקוב אחריו * המצלמה לא מתמחית בהתפקסות של גוף ~לבן על רקע אפור (העננים) * צולם עם canon powershot s2 is תהנו : (התמונות יערכו מחר פשוט אני כבר ממש רוצה לישון, לילה טוב)

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by J0n1,

ניסיתי לצלם פנורמה, אבל האיזון אור והאיזון לבן מפריע, והתמונות לא יוצאות אחידות. איך אני מבטל את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by matanhh,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית טטוסבה9 של canon או olimpus אולימפוס עד 950 שח.בבקשה תתנו המלצות! וגם אני צריך כרטיס זיכרון של 4 גיגה אז תגידו לי מה לקנות איזה כרטיס כי יש מלא דגמים!.תודה מראש לא צריך מצלמה ממש ממש משוכללת אלא שתצלם סביר 8-9מגה פיקסל אם צריך אפשר גם לחרוג ל 1000 שח אבל לא יותר!תודה מראש! יש לי תמצלמה canon digital ixus55 והמסך שלה מתחיל לדהות להיות עם סימנים מגעיל כזה.לכן אני צריך על מצלמה שתהיה קלילה וסבבה כמו המצלה הזאת!תודה מראש

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  5. אם אני רוצה לפתח תמונות שצילמתי בגודל 1950X2590~ בערך, בהנחה שאין בהן רעש בכלל, מה הגודל המקסימלי שאפשר לפתח בו את התמונות? יש שיטה כלשהי לחשב את זה גם לגדלים אחרים?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית מאוד קטנה ודקה, והדגמים של קסיו הם בול בישבילי. עכשיו, ראיתי שיש המון דגמים שלהם, ולכל דגם יש המון מחירים (ראיתי בזאפ), אז השאלה היא - איזה דגם הכי מומלץ לרכוש (בתקציב בין 700 ל-800 שקל), וגם איפה כמובן (שאני לא אקבל מצלמה מחודשת או משהו כזה)... כמובן שגם הדרישות שליבתור מצלמה הן שאני אוכל לצלם תמונות בחושך כמו שצריך (שיהיה פלאש אוטומטי שיפעל טוב), ושתהיה איכות תמונה טובה... תודה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני לא בטוח ש-HW זה הפורום הכי מתאים לשאלות כאלה, אבל אני אשמח אם תעזרו או תכוונו אותי לפורום אחר(אנגלית או עיברית) שעוסק בעניינים כאלה. אני מחפש מצלמת אבטחה חיצונית שתצלם את הכניסה לבית והחניה. הדרישות מהמצלמה: - חיצונית - עדיפות לאלחוטית עם ממשק אינטרנט - צילום בלילה.. אני מניח שצריך בישביל זה מצלמת IR.. בעקרון יש מנורת רחוב, אבל אני לא בטוח אם זה מספיק כדי להוציא תמונה שהיא לא מגורענת. - מצלמה כדורית כזאת שיכולה לזוז + עדשה רחבה עם זום.. האמת שהאפשרות לזוז פחות חשוב אם העדשה רחבה. - אפשרות לשמור גיבויים עדכניים של השבוע/שבועיים האחרונים למי שיש נסיון קצת ויכול לעזור או לתת טיפים אני אשמח, אור.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  8. שלום לכולם לאחרונה הורדתי מאתר של רקעים ברזולוציות גבוההות במיוחד ורציתי לדעת איפה אפשר לפתח את התמונות כפוסטר בינוני http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=date&w=2560&h=1600 יש לכם המלצות לחנויות איכותיות שזה המטרה שלהם?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  9. מתוך 3 עדשות נתונות: 18-55 28-75 f/2.8 55-300 בהנחה שאפשר לבחור רק 2, אילו עדשות לדעתכם עדיף לקחת לטיול בתאילנד? מה יהיה מועיל ביותר? יתרונות לכל עדשה: 18-55 - צילום נופים 55-300 - צילום מרחוק 28-75 - צילום פורטרטים עם צמצם פתוח חשבתי על ה-28-75 בשילוב עם ה-55-300, זה בעצם יתן לי הכל חוץ מהצד הרחב של ה-18-28. אבל אולי במילא אין כלכך הרבה דברים לצלם מרחוק, וה-55-300 מיותרת / פחות מועילה מאשר ה-18-55... מה עדיף לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, החלטתי לנסות ולפתח את התחביב שפיתחתי לאחרונה של צילום ובדרך שמעתי על החצובות ולא הבנתי די הרבה דברים בקשר אליהן. אז הנה השאלות: 1. מהו תפקיד החצובה? 2. איך המצלמה יושבת על החצובה ולא נופלת? 3. לפי מה אפשר לדעת שהחצובה היא איכותית או לא? 4. האם יש הבדל בין חצובה איכותית ללא איכותית? 5. כמה תעלה חצובה רגילה (לא שולחנית, כזו שאפשר לקחת איתך למקומות שונים מחוץ לבית למשל) וטובה? תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by over,

הי כחלק ממחקר "הפנטקס" רציתי לדעת איזה עדשות ניתן לקנות בעלות טווח רציני. (כמו 18-200 או 18-135 ) במחיר סביר ..

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by hila84,

שלום, אני מחפשת מצלמת וידאו ביתית שאיכות הצילום שלה טובה! ושיש מס' אפשרויות צילום טובות (לילה, חדר, נוף.נוחה, גם מבחינה פיזית וגם מבחינת ממשחק - שיהיה נוח ואינטואיטיבי. שיש מייצב תמונה טוב (חשוב!), עם כרטיס קשיח או פלאש . זמן סוללה - שלא יהיה קצר מדי. גודל פיזי - עדיפות לגודל ומשקל סטנדרטי. במחיר של סביבות 1500-1700ש"ח אשמח אם תוכלו להפנות אותי למספר דגמים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

לא נערך בכלל לא נגעתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  14. הייתי בכיוון של 400D של קאנון, אבל אחרי שקראתי פה קצת אני דיי נרתע. ראיתי דיי הרבה המלצות על Pentax K10 וK100, אבל הבנתי שיש בעיה של השגת צלמיות, ובנוסף אני דיי התרגלתי לקאנונים למינהם ככה שאני דיי חושש לעבור. בנוסף, רציתי לדעת האם כדי לקנות מצלמה יד שניה מEBAY. הרי אם אני קונה מארה"ב, לא תהיה לי אפשרות לממש את האחריות בארץ בכל מקרה, אז אולי כבר עדיף לקנות משהו יותר איכותי + צלמית טובה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by Chevy,

במפגש הפורום, אחרי שהשמש שקעה לה, יצא לצלמי הפורום (כל אחד והמצלמה שלו, רק אני נדחפתי ) ולי כמובן לצלם מספר תמונות נחמדות עם המצלמה של orlupo, הרי היא Olympus 8080WZ (תודה ). נתוני ה-EXIF נמצאים בכל תמונה. התמונות עברו יישור בפוטושופ ועוד מספר עריכות מינוריות שאפילו אם לא הייתי עושה אותן התמונות היו מצויינות אמנם התמונה עברה Crop, כך שהיחס לא ממש נשמר אבל לשם השוואה הנה 100% Crop מהתמונה המקורית (8MP להזכירכם) כוכב הלכת נגה והירח הנולד שימו לב לזמן החשיפה כאן, כן כן TopGun שלנו נחשף ( ) למשך 3.2 שניות שלמות זה לא ממש מבויים, כיוון שהוא באמת צילם ככה. פשוט אמרתי לו לא לזוז למשך מספר שניות שוב תודה לאור שנתן לי לשחק עם המצלמה שלו ולטל על ה…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  16. שלום. אתמול חזרתי מטיול שנתי, צילמתי כמה תמונות ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים, אני רק מתחיל אז תהיו עדינים בכול מקרה אם יש שיפורים הצעות למשל אם הייתי צריך לצלם בזווית אחרת או לת פוקוס על משהו אחד באחת מהתמונות או כולן אני אשמח לשמוע..

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by Satlan,

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by GAL_FX,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה ..... חשוב לי שלא יהיה פחות 3.2 פיקסל שיהיו בטריות רגליות שאפשר להחליף בכלום כסף ... זום מספק איכות טובה כמה שיותר קטנה כי אני לר רוצה טנק ..... כרטיס זיכרון מוכר ... המחיר האחון שאני יכול להוציא זה 2000 שקל ולא שקל יותר .... אהה ואם אפשר להשיג אותה לא באטינטרנט כי אני משלם בתוי קניה ... אני חשבתי על כמה מצלמות .. canon A95 או canon A85 אם ההבדל רק במסך (המסובב) אז 85 או canon S1 pawer shot (סליחה אם יש טעות בשם ) או MJU Mini Olympus שם היא קטנה וזה מה שמשך אותי או DSCW1 Sony או כל מצלמה טובה שאתם מכירים ב2000 שקל גג תודה מראש ..

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by IAF.ofek,

שלום,רציתי לוודא סופית לפני הקניה, האם במצב M בחוגה הפונקציות הידניות הם מלאות לגמרי ? כלומר אני יכול לשלוט על הכל (ISO,צמצם,חשיפה, וכו')

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  21. יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by PyroGhost,

אחיין של חברה שלי, צולם שלשום... אני אשמח לקבל הצעות לשם בשביל התמונה הזאת : ( רצוי באנגלית ) *הוסרה* תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים וחג שמח לכולם, יוסי.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by navk2,

לנעול

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by zoman,

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  25. עשיתי חיפוש נרחב בפורום זה וראיתי את ההמלצות רבות על logitech Express אבל בzap קטלו את logitech לא רק על הדרייברים אלה גם על איכות התמונה הירודה שלה והיה שם אפילו מישהו בביקורת שאמר במפורש שהוא מכיר מישהו שיש לו gpt והתמונה בו בהרבה יותר טובה.בקיצר מה אתם אומרים מה יותר טוב ומאיזה סיבה? מאוד אשמח אם תעזרו למה אני תקוע.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים