עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הנה 2 תמונות שצילמתי. המצלמה היא Canon A-80 מצלמה מעולה (לצלם מתחיל כמוני). מה אתם חושבים על התמונות? מה צריך לשפר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום! ברשותי PANASONIC TZ5 שיש לה עדשה רחבה(28MM) עכשיו שאלתי היא, האם כדי לנצל את מלא רוחב העדשה, אני צריך לצלם ב16:9? או שמספיק לצלם ב4:3 כדי לנצל את כל הרוחב ושלא תיהיה לי עדשה רגילה(35MM) תודה מראש, אריאל

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  3. הדגש הוא על מצלמה עם תמונות באיכות טובה, (לא צריך מקצועניות.. תמונות של דיגיטלית ממוצעת..) ואיכות וידאו סבירה. המצלמה הזאת עונה על הדרישות? יש הצעות שיותר יתאימו בטווח המחיר של האולימפוס הזאת? אבקש את התשובות במהרה, מחר המצלמה נרכשת. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  4. שלום לכולם לאחרונה הורדתי מאתר של רקעים ברזולוציות גבוההות במיוחד ורציתי לדעת איפה אפשר לפתח את התמונות כפוסטר בינוני http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=date&w=2560&h=1600 יש לכם המלצות לחנויות איכותיות שזה המטרה שלהם?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  5. s2 בתכונות שלה היא המושלמת ביותר לצרכים שלי הבעייה היחידה שדי ציננה את ההתלהבות שלי ממנה והסיבה שלא רכשתי אותה עד כה היא שהיא לא מבצעת שום דחיסת וידיאו כולשהיא על גביי כרטיס הזיכרון. התוצאה היא שגם אם אשקיע 400 שח על כרטיס זיכרון בנפח 1gb אורך קליפ וידיאו הכי ארוך שאוכל לעשות הוא 8 דקות (לשם השוואה בילבד :סרט הוליוודי של כ-100 דקות יחד עם קול באיכות טובה ניכנס בדיסק של 700 mb ועדיין הוא ניראה ונישמע טוב למדיי על גבי הטלוויזיה) אני כמובן לא מצפה שמצלמה דיגיטלית כולשהיא תגיע לרמת דחיסה שכזו וברור לי שאף מעבד שמשולב במצלמה דיגיטלית לא יהיה מסוגל לעולם לבצע את מה שעושה מחשב שולחני אבל כאשר אתה משקיע 3000 שח במצלמה+עוד 400 שח על כרטיס זיכרון sd 1gb המינימום שאתה יכול לצפות…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

בהנחה של K0M אין התנגדות

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by ob,

שלום , יש לי מצלמה Ricoh R6 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים שלוש ואפילו עברה איתי את הצבא ... יום אחד "פתאום" היא התקלקלה (כשאני עושה זום מעל 5X המצלמה מאתחלת את עצמה ... כלומר אי אפשר לצלם יותר מ X5), אך עדיין מצלמת באיכות . עלות התיקון בשבילה הוא כ-700 ש"ח ... רציתי לדעת אם שווה לי לתקן אותה או שיש כבר היום במחיר הזה משהו יותר טוב ? מחירה אז עלה 1500ש"ח.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by eyal00,

הנה כמה תמונות שצילמתי בגן חיות עם הF40: מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by sagi5,

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by benor,

. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by tamir245,

שלום רב. הנני חדש בתחום הדיגיטליות ולאחר שרכשתי את הA720 והפעלתי אותה פעם ראשונה,רציתי לשאול שאלה. פתחתי את המצלמה בפעם הראשונה וכשהסתכלתי על המסך LCD הקטן שטח הצילום נראה לי כאילו מדובר במצלמת רשת עם הפרעות וממש לא איכותי בעליל. ששאלתי מס' אנשים(לא ראיתי בעיניים אמנם אצל אחרים)אמרו לי שהתמונה אמורה להיות די חלקה. עכשיו מדובר במצלמה חדשה שנרכשה עם אחריות ע"י קרט,ולא במצלמה מחודשת או משהו בסגנון. השאלה האם מדובר בעצם באיזשהיא הגדרה שצריך לשחק(אולי להוריד ISO או משהו בסגנון)אני די חדש בתחום....... אשמח להמלצות או עזרה בסגנון. תודה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by omrit,

שלום, לעבודה/תיקונים של תמונות (ממצלמה דיגיטלית) יש עדיפות כלשהי ל photoshop על ה photoshop elements ? אני עובד עם photoshop elements יש לי סיבה להתקין את הגרסה ה"רגילה" של הפוטושופ?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by Coca Cola,

השאלה בכותרת.. תודה.

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום הרבה פעמים נתקלתי בתמונות שבאוויר רואים מין שורה ירוקה כזאת, לדוג' התמונה הזאת: מה זה בדיוק ואיך זה נוצר? תודה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, החלטתי לנסות ולפתח את התחביב שפיתחתי לאחרונה של צילום ובדרך שמעתי על החצובות ולא הבנתי די הרבה דברים בקשר אליהן. אז הנה השאלות: 1. מהו תפקיד החצובה? 2. איך המצלמה יושבת על החצובה ולא נופלת? 3. לפי מה אפשר לדעת שהחצובה היא איכותית או לא? 4. האם יש הבדל בין חצובה איכותית ללא איכותית? 5. כמה תעלה חצובה רגילה (לא שולחנית, כזו שאפשר לקחת איתך למקומות שונים מחוץ לבית למשל) וטובה? תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by -impreza-,

הנה הם הערות יתקבלו בברכה... וזה עוד 2 תמונות לא קשורות שצילמתי תגובות חברים

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by zoman,

לאחר תיקון :

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  18. היי, אתחיל ואומר שאני חסר ניסיון בנושא, ברשותי כרגע מצלמה דיגיטלית מסוג A345 של FinePix. ברצוניי לרכוש מצלמה למטרת צילום כמובן, אך בנוסף למטרת למידת צילום, לא רק "לחץ וצלם". אשמח לקבל הסבר מה יש לבדוק לפני, לקראת מה ללכת, קישורים כאלו ואחרים לקריאה/למידה נוספת בנושא - בשמחה. אין הגבלה של תקציב בעיקרון - אך לפני ההמלצה, לקראת מה ללכת בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  19. יש לי מצלמה של CASIO דגם ex740 , מאוד מרוצה ממנה אבל אני לא יודע למה בזמן האחרון התמונות יוצאות נורא חשוכות אחרי שאני מעביר אותם למחשב ואני מדגיש שבמצלמה הם נראות מעולה והם מצולמות באור שמש חזקה אבל אחרי שאני מעביר למחשב כאילו הם צולמו ביום חורפי חשוך . כדי לבדוק שהבעיה לא במחשב העברתי את אותם תמונות למחשב אחר וגם דרך הטלויזיה ועדיין התמונות חשוכות. הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  20. אהלן, חבר שלי נוסע עוד מעט לחו"ל והייתי מעוניין שהוא ירכוש לי כמה דברים, השאלה שלי היא האם הוא משלם מכס נוסף למחיר באתר כאשר הוא יקנה ב-BH לדוגמה ? בתודה מרראש

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by GAL_FX,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה ..... חשוב לי שלא יהיה פחות 3.2 פיקסל שיהיו בטריות רגליות שאפשר להחליף בכלום כסף ... זום מספק איכות טובה כמה שיותר קטנה כי אני לר רוצה טנק ..... כרטיס זיכרון מוכר ... המחיר האחון שאני יכול להוציא זה 2000 שקל ולא שקל יותר .... אהה ואם אפשר להשיג אותה לא באטינטרנט כי אני משלם בתוי קניה ... אני חשבתי על כמה מצלמות .. canon A95 או canon A85 אם ההבדל רק במסך (המסובב) אז 85 או canon S1 pawer shot (סליחה אם יש טעות בשם ) או MJU Mini Olympus שם היא קטנה וזה מה שמשך אותי או DSCW1 Sony או כל מצלמה טובה שאתם מכירים ב2000 שקל גג תודה מראש ..

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  22. במצלמות מקצועיות כמובן. תודה.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. שלום, בידיוק הפעלתי עכשיו את הF11, ויש לי כמה שאלות: 1) כשאני עושה זום IN, התמונה במסך נראת לא מפוקסת. האם ניתן לפתור זאת. 2) לעיתים כשאני מבצע חצי לחיצה, יש אור ירוק כזה. למה האור נועד, ומתי הוא פועל? 3) לא זוכר תשאלה שרציתי לשאול, אני אערוך את ההודעה כשאזכר. תודה!

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by R0tem1,

http://www.pentax.co.uk/_uk/photo/products/index.php?cameras&gruppe=digital%20slr&produkt=19385&id=downloads

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  25. מה כדאי לקנות היום? אני צריך המלצה למצלמה לידידה שלי, התקציב אמור לכלול מצלמה קומפקטית, סוללות+מטען (במידה וזו לא סוללה מובנית) וכ.זיכרון.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.