עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ariel-ro,

שלום! ברשותי PANASONIC TZ5 שיש לה עדשה רחבה(28MM) עכשיו שאלתי היא, האם כדי לנצל את מלא רוחב העדשה, אני צריך לצלם ב16:9? או שמספיק לצלם ב4:3 כדי לנצל את כל הרוחב ושלא תיהיה לי עדשה רגילה(35MM) תודה מראש, אריאל

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by aabbcc,

שלום לכולם אני מקווה שפה זה המקום לשאול גם על מצלמות וידאו כי לא מצאתי מקום אחר. טוב אז ככה אני מחפש מצלמה איכותית (לא כל כך משנה לי החברה), עד 2000 שקל, שתהיה נוחה לשימוש. מבחינת נתונים, שלא תעבוד על דיסקים וכאלה כי זה עושה לי כאב ראש. הבנתי שזה נקרא משהו כמו HDD שזה כביכול על כרטיס זיכרון או זיכרון פנימי. אם כן אז שיהיה כמה שיותר. איכות צילום גבוהה כמה שאפשר כמובן במסגרת המחיר, זמן סוללה מספק וזהו בגדול... שסך כל ההשקעה ואם צריכים גם ציוד היקפי יהיה עד 2000 שקל. תודה לעוזרים!!! גמר חתימה טובה לכולם

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by D-M-X,

איזה אתרי צילום טובים יש (ברמה של הפורום פה) שיש בהם פורום ותחרויות צילום? (אם אני עובר על חוקי הפורום אז אני מצטער מראשו תמחקו את הנושא)

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by T-Flash,

מה דעתכם? יום נעים

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by approx,

צולם בעזרת הk800i

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by eyal00,

הנה כמה תמונות שצילמתי בגן חיות עם הF40: מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  8. המליצו לי על מצלמה פנסוניק FZ28 . מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  9. Started by zniibidl,

שתיהן ב-1200 ש"ח האולימפוס מגיעה עם כרטיס זיכרון 128 מגה ואפשרות לעוד כרטיס כזה ב-50 ש"ח אחריות 3 שנים לשתיהן מי מהן לוקחת?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  10. Started by NeWMe,

אני מתלבט כבר כמה זמן בין שתי המצלמות אחת canon A75 והשנייה היא D-535 של אולימפוס אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה או לספר לי על ההבדל בינהם שאמור להוות שיקול בהחלטה שלי.... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by GAL_FX,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה ..... חשוב לי שלא יהיה פחות 3.2 פיקסל שיהיו בטריות רגליות שאפשר להחליף בכלום כסף ... זום מספק איכות טובה כמה שיותר קטנה כי אני לר רוצה טנק ..... כרטיס זיכרון מוכר ... המחיר האחון שאני יכול להוציא זה 2000 שקל ולא שקל יותר .... אהה ואם אפשר להשיג אותה לא באטינטרנט כי אני משלם בתוי קניה ... אני חשבתי על כמה מצלמות .. canon A95 או canon A85 אם ההבדל רק במסך (המסובב) אז 85 או canon S1 pawer shot (סליחה אם יש טעות בשם ) או MJU Mini Olympus שם היא קטנה וזה מה שמשך אותי או DSCW1 Sony או כל מצלמה טובה שאתם מכירים ב2000 שקל גג תודה מראש ..

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by SciFi7,

שלום פורום צילום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש של 4GB (אומנם זה ל-PSP אבל אין הבדל) אני רוצה לדעת את החוות דעת שלכם מהשנים האלה: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo 4GB http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4755&cID=658 והשני: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB X66 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4761&cID=658 הראשון עולה:476ש"ח השני 589ש"ח מה יותר עדיף? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  13. Started by ^GunX^,

גם הם צולמו בקיץ (חופש גדול) , וגם הם צולמו בשעה הכי לא טובה , אבל לא היתה ברירה, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by Dan4,

שמתי לב שיש לי על העדשה של הקנון A610 שלי כאילו לכלוך כזה..האם זה משפיע על איכות התמונה?זה ממוקם במרכז העדשה.. תודה רבה, דן

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  15. כידוע אני חייל ואין לי כל כך זמן להתעסק איתה, ולכן רק היום לאחר חודשיים שהמצלמה אצלי התחלתי לנסות אותה באמת, והנה התוצאות, תמונות ראשונות שלי מהצלמה, ניסיתי גם את המאקרו. מעוניין לשמוע תגובות והמלצות לשיפור [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  16. קיבלתי את המצלמה לפני כמה ימים ואין לי שום בעיה להעביר את התמונות למחשב אבל אני משום מה לא יכול להעביר תמונות למצלמה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 12:36:44 באמפ.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:37:30בכל זאת?

17. Started by adam_godin,

עיבוד בפוטושופ מצורפים נתוני הצילום מקובץ RAW התמונה היא קרופ + דחיפה של מעל סטופ ב 800 איזו... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  18. יש לי איתה בעייה שכל פעם שאני מדליק אותה אז העדשה רוטטת ו"בורחת" קצת למטה ואז אני מקבל "צל" שחור בפינה העליונה שמאלית של התמונה. אם מישהו ניתקל בתופעה או יכול להפנות למעבדה באזור. תודה עומר

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by adam_godin,

צולם ליד מעוז חיים מוקדם בבוקר תגובות, הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by Kenny,

היי אנשים , אממ , קודם כל אני מקווה שאין בעיה שאני כותב את זה בפורום , אחרי הכל זה פורום צילום ואין מקום טוב יותר למצוא אנשים מאשר כאן. אם יש בעיה כלשהי עם הת'רד מכל סיבה שהיא , אני מתצל , ותסגרו את הת'רד. ועכשיו לעינייננו. כמו שרובכם יודעים אני חלק מאתר שמצלם מסיבות ואירועים שונים. התחלנו עכשיו בגיוס של צלמים , להגדיל את הצוות בכל הארץ. חשבתי אולי שחלקכם , אפילו אם זה יהיה אחוז נמוך מאוד , תירצו להכנס ולהיות חלק מקבוצת צלמים , זה יהיה מצויין. אתם שואלים למה אני פותח את הת'רד דווקא כאן..? יש היום בעיה עם "צלמים" שנכנסים ומתחילים לצלם לאתרים , מראש , המטרה היחידה שלהם שהם נכנסו לאתר , היתה כדי לקבל כניסות חינם \ שתיה חינם באירועים שהם הולכים אליו. הם זילזלו , בקושי צילמו…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  22. בסך הכל התקציב מתאים לי, וכן האביזרים אשר מסופקים בהצעה הזאת בוואלה די טובים ומספקים. אני מעוניין במצלמה סופר קומפקטית. אם יש לכם המלצה למצלמה סופר קומפקטית בעוד קצת כסף אשמח לשמוע. קישור להצעה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EWZ70

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by audi4,

חברים שלום יש לי מצלמה מקוצעית אני לא יודע עם היא באמת מקצועית אני חושב שכן מדגם 350D תוצרת קנון עם מס' עדשות 20 80 18 55 אם אני לא טועה הבעיה שאני לא יודע להפעיל את המצלמה לצלם זה הכי פשוט אבל למצלמה יש מליון אופציות והיא קשה לתרגום גם לצלמים מקצועיים לוקח זמן ללמוד את המצלמה שלהם לכן אני מחפש הוראות הפעלה למצלמה מהדגם המצורף כמו כן אשמח לקבל המלצות לגבי המצלמה איך היא מה אתם חושבים עליה האם שווה את הכסף שהשקעתי ?? אשמח לדעת

24. Started by omrit,

שלום, לעבודה/תיקונים של תמונות (ממצלמה דיגיטלית) יש עדיפות כלשהי ל photoshop על ה photoshop elements ? אני עובד עם photoshop elements יש לי סיבה להתקין את הגרסה ה"רגילה" של הפוטושופ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מתלבט בקניה בין מינולטה Z6 לבין קאנון A700. קישורים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=360435 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=400898 ההתלבטות: 1. יש לי את הדגם Z1 של מינולטה והייתי מאוד מרוצה ממנה 2. יש ל-Z6 זום יותר גבוה ומייצב תמונה. 3. קאנון חברה שנחשבת ליותר טובה. 4. ה-A700 דגם יותר חדש, מתחבר ב-USB2, צריך פחות סוללות, מסך יותר גדול, רזולוציה יותר גבוהה. 5. אני לא מומחה גדול ולא מבין בנתונים הנוספים שמפרסמים בכל מצלמה (כמה מ"מ עדשת הזום, אסא וכו') אז כאן אני אצטרך את ההמלצות שלכם. או שאולי יש לכם מצלמה אחרת שאתם יכולים להמליץ עליה בטווח המחירים הזה (כולל הסבר למה היא עדיפה). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים