צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + כרטיס זכרון ונרתיק ב2000 ש"ח היית מעדיף שיהיה מצב ידני טוב השימוש יהיה בעיקר צילומי חוץ ומידי פעם איזה מאקרו מזדמן חשבתי ללכת על הA620, מה אתם אומרים? ד"א פתחתי דיון כזה לפני כמה חודשים אבל מאז הייתי במיוט ולא יצא לי לקנות מצלמה
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
במפגש הפורום, אחרי שהשמש שקעה לה, יצא לצלמי הפורום (כל אחד והמצלמה שלו, רק אני נדחפתי ) ולי כמובן לצלם מספר תמונות נחמדות עם המצלמה של orlupo, הרי היא Olympus 8080WZ (תודה ). נתוני ה-EXIF נמצאים בכל תמונה. התמונות עברו יישור בפוטושופ ועוד מספר עריכות מינוריות שאפילו אם לא הייתי עושה אותן התמונות היו מצויינות אמנם התמונה עברה Crop, כך שהיחס לא ממש נשמר אבל לשם השוואה הנה 100% Crop מהתמונה המקורית (8MP להזכירכם) כוכב הלכת נגה והירח הנולד שימו לב לזמן החשיפה כאן, כן כן TopGun שלנו נחשף ( ) למשך 3.2 שניות שלמות זה לא ממש מבויים, כיוון שהוא באמת צילם ככה. פשוט אמרתי לו לא לזוז למשך מספר שניות שוב תודה לאור שנתן לי לשחק עם המצלמה שלו ולטל על ה…
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
יצאתי לטיול עם הכלב, האופניים והמצלמה בשכונה וזה מה שתפסתי ... (השלישית זה סתם אוטו של חבר) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הנה הם הערות יתקבלו בברכה... וזה עוד 2 תמונות לא קשורות שצילמתי תגובות חברים
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של CASIO דגם ex740 , מאוד מרוצה ממנה אבל אני לא יודע למה בזמן האחרון התמונות יוצאות נורא חשוכות אחרי שאני מעביר אותם למחשב ואני מדגיש שבמצלמה הם נראות מעולה והם מצולמות באור שמש חזקה אבל אחרי שאני מעביר למחשב כאילו הם צולמו ביום חורפי חשוך . כדי לבדוק שהבעיה לא במחשב העברתי את אותם תמונות למחשב אחר וגם דרך הטלויזיה ועדיין התמונות חשוכות. הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום, אנא עזרתכם אני טס לטיול בתאילנד ומעוניין במצלמה איכותית טובה הדרישות בראש ובראשונה איכות תמונה, לא מעניין אותי פיצרים אחרים!!! אז להלן הדירושת מסודרת ב1 הכי חשוב ולפי סדר יורד 1. איכות תמונה !! 2. קומפקטית! (אני יודע שאין מושלם בקומפקטית אבל הכי טוב שאפשר בסביבת התנאים שהצגתי) 3. קלה עד 200-250 גרם נגיד? 4. לגבי סוללות לא משנה לי מקסימום אקנה עוד ליתיום (עדיפויות לליתיום כי הפלאש מהיר) 5. זמן תגובה חשוב גם כן בין צילום לצילום 6 . צילום וידאו בHD 7. לפחות 5-6 מגה פיקסל 8. כרטיס זיכרון מוכר וזול וזמין כגון SD אשמח אם תוסיפו קישורים והמלצות לצד מחירים. עדיפות למצלמות של CANON. תודה אבקש מספר חוות דעת ברשתוכם יאיר
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום,רציתי לוודא סופית לפני הקניה, האם במצב M בחוגה הפונקציות הידניות הם מלאות לגמרי ? כלומר אני יכול לשלוט על הכל (ISO,צמצם,חשיפה, וכו')
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התלבטתי איזו מצלמה לקנות, והמלצתם לי על F11. הלכתי לחנות והמליצו לי שם על Panasonic Lumix DMC-FX9. רציתי לדעת איזו מצלמה יותר טובה. לפי: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixf11%2Cpanasonic_dmcfx9&show=all ההבדלים העיקריים הם: יחס מימדי התמונה, החיישן וגודלו, חשיפה, כרטיס הזיכרון(מה יותר טוב, או SD?) ומספר הפיסקלים בLCD. האם כדאי ללכת על הפנסוניק או על הפוגי? האם ניתן לראות השוואות בין תמונות שכל מצלמה צילמה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה קטנה איזה כרטיסי זכרון מתאימים למצלמה OLYMPUS STYLUS 1010? כרגע יש לי OLMYPUS M 1GB , השאלה היא אם יתאים גם SDHC? או שרק יתאים? ובמקרה שרק יתאים האם זה יתאים לי? -MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6'>http://www.ebay.com/itm/8GB-8G--MEMORY-CARD-OLYMPUS-1030SW-Stylus-/380338501046?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item588df0f5b6 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת רצוי מישהו מאיזור השרון (כפר סבא) וכמובן מישהו שבאמת מבין בצילום ... אפשר לשלוח גם הודעות לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ידידה שלי ביקשה ממני לברר לה בקשר למצלמת וידאו דיגיטלית איכותית ואמינה ככל האפשר בטווח מחירים של 3-3.5K על מה תמליצו? חשבתי על זה.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קנינו כרטיס SD HC למצלמה שלנו שהיא FUJI F40FD בנפח 4 גיגה אבל משום מה המצלמה לא קוראת אותו ואומרת שיש בעיה בכרטיס משהו כזה יש מצב שזה בגלל שזה SDHC ולא SD רגיל,מה בכלל ההבדל בינהם ואיפשרי אולי לסדר איכשהו שהיא כן תקרא את זה? ועוד בעיה זה שאי אפשר לחבר את המצלמה עם כבל למחשב,נסיתי עם 3 כבלים,עם 2 מהם היא פשוט מקצרת את המחשב וגורמת לו לכיבוי ככה לבד ועם השלישי פשוט לא קורה כלום, המחשב לא מזהה את המצלמה בכלל. מה הבעיה כאן?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, בידיוק הפעלתי עכשיו את הF11, ויש לי כמה שאלות: 1) כשאני עושה זום IN, התמונה במסך נראת לא מפוקסת. האם ניתן לפתור זאת. 2) לעיתים כשאני מבצע חצי לחיצה, יש אור ירוק כזה. למה האור נועד, ומתי הוא פועל? 3) לא זוכר תשאלה שרציתי לשאול, אני אערוך את ההודעה כשאזכר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הורדתי מאתר של רקעים ברזולוציות גבוההות במיוחד ורציתי לדעת איפה אפשר לפתח את התמונות כפוסטר בינוני http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=date&w=2560&h=1600 יש לכם המלצות לחנויות איכותיות שזה המטרה שלהם?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מתוך 3 עדשות נתונות: 18-55 28-75 f/2.8 55-300 בהנחה שאפשר לבחור רק 2, אילו עדשות לדעתכם עדיף לקחת לטיול בתאילנד? מה יהיה מועיל ביותר? יתרונות לכל עדשה: 18-55 - צילום נופים 55-300 - צילום מרחוק 28-75 - צילום פורטרטים עם צמצם פתוח חשבתי על ה-28-75 בשילוב עם ה-55-300, זה בעצם יתן לי הכל חוץ מהצד הרחב של ה-18-28. אבל אולי במילא אין כלכך הרבה דברים לצלם מרחוק, וה-55-300 מיותרת / פחות מועילה מאשר ה-18-55... מה עדיף לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את החצובה הנ"ל - http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=224 יש לה מחיר טוב, שליפה מהירה,מחזיקה הרבה משקל, גובה מעולה, ומשקל עוד יותר. הייתי רוצה לשמוע מכם חוות דעת על החצובה :] אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לנסות ולפתח את התחביב שפיתחתי לאחרונה של צילום ובדרך שמעתי על החצובות ולא הבנתי די הרבה דברים בקשר אליהן. אז הנה השאלות: 1. מהו תפקיד החצובה? 2. איך המצלמה יושבת על החצובה ולא נופלת? 3. לפי מה אפשר לדעת שהחצובה היא איכותית או לא? 4. האם יש הבדל בין חצובה איכותית ללא איכותית? 5. כמה תעלה חצובה רגילה (לא שולחנית, כזו שאפשר לקחת איתך למקומות שונים מחוץ לבית למשל) וטובה? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-