צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום. אתמול חזרתי מטיול שנתי, צילמתי כמה תמונות ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים, אני רק מתחיל אז תהיו עדינים בכול מקרה אם יש שיפורים הצעות למשל אם הייתי צריך לצלם בזווית אחרת או לת פוקוס על משהו אחד באחת מהתמונות או כולן אני אשמח לשמוע..
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום , יש לי מצלמה Ricoh R6 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים שלוש ואפילו עברה איתי את הצבא ... יום אחד "פתאום" היא התקלקלה (כשאני עושה זום מעל 5X המצלמה מאתחלת את עצמה ... כלומר אי אפשר לצלם יותר מ X5), אך עדיין מצלמת באיכות . עלות התיקון בשבילה הוא כ-700 ש"ח ... רציתי לדעת אם שווה לי לתקן אותה או שיש כבר היום במחיר הזה משהו יותר טוב ? מחירה אז עלה 1500ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת רצוי מישהו מאיזור השרון (כפר סבא) וכמובן מישהו שבאמת מבין בצילום ... אפשר לשלוח גם הודעות לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
טוב, אז הייתי בתערוכה כדי לצלם כמה בייבס, זה מה שנקלט בעדשה. לשאר התמונות
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
s2 בתכונות שלה היא המושלמת ביותר לצרכים שלי הבעייה היחידה שדי ציננה את ההתלהבות שלי ממנה והסיבה שלא רכשתי אותה עד כה היא שהיא לא מבצעת שום דחיסת וידיאו כולשהיא על גביי כרטיס הזיכרון. התוצאה היא שגם אם אשקיע 400 שח על כרטיס זיכרון בנפח 1gb אורך קליפ וידיאו הכי ארוך שאוכל לעשות הוא 8 דקות (לשם השוואה בילבד :סרט הוליוודי של כ-100 דקות יחד עם קול באיכות טובה ניכנס בדיסק של 700 mb ועדיין הוא ניראה ונישמע טוב למדיי על גבי הטלוויזיה) אני כמובן לא מצפה שמצלמה דיגיטלית כולשהיא תגיע לרמת דחיסה שכזו וברור לי שאף מעבד שמשולב במצלמה דיגיטלית לא יהיה מסוגל לעולם לבצע את מה שעושה מחשב שולחני אבל כאשר אתה משקיע 3000 שח במצלמה+עוד 400 שח על כרטיס זיכרון sd 1gb המינימום שאתה יכול לצפות…
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
עדיפות לקומפקטיות כמו קסיו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש וחצי רכשתי כרטיס זיכרון מסוג SD (מתוצרת POWERDISK) למצלמה שלי. לפני כשבוע הייתי בטיול, וצילמתי שלל תמונות וסרטונים, כאשר בשלב מסויים הוצגה לי ההודעה: MEMORY CARD ERROR, ומאז לא ניתן לצלם עם הכרטיס, לא ניתן לקרוא ממנו את המידע - גם דרך המצלמה וגם דרך קוראי כרטיסים למיניהם. לתמונות שעל כרטיס הזיכרון יש ערך רגשי רב מאוד. האם מישהו יודע האם, והיכן, ניתן לשחזר את המידע מתוך הכרטיס זיכרון? אגב, בחברה שבה קניתי את הכרטיס לא נתנו לי פיתרון לעניין זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הורדתי מאתר של רקעים ברזולוציות גבוההות במיוחד ורציתי לדעת איפה אפשר לפתח את התמונות כפוסטר בינוני http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=date&w=2560&h=1600 יש לכם המלצות לחנויות איכותיות שזה המטרה שלהם?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב. הנני חדש בתחום הדיגיטליות ולאחר שרכשתי את הA720 והפעלתי אותה פעם ראשונה,רציתי לשאול שאלה. פתחתי את המצלמה בפעם הראשונה וכשהסתכלתי על המסך LCD הקטן שטח הצילום נראה לי כאילו מדובר במצלמת רשת עם הפרעות וממש לא איכותי בעליל. ששאלתי מס' אנשים(לא ראיתי בעיניים אמנם אצל אחרים)אמרו לי שהתמונה אמורה להיות די חלקה. עכשיו מדובר במצלמה חדשה שנרכשה עם אחריות ע"י קרט,ולא במצלמה מחודשת או משהו בסגנון. השאלה האם מדובר בעצם באיזשהיא הגדרה שצריך לשחק(אולי להוריד ISO או משהו בסגנון)אני די חדש בתחום....... אשמח להמלצות או עזרה בסגנון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של CASIO דגם ex740 , מאוד מרוצה ממנה אבל אני לא יודע למה בזמן האחרון התמונות יוצאות נורא חשוכות אחרי שאני מעביר אותם למחשב ואני מדגיש שבמצלמה הם נראות מעולה והם מצולמות באור שמש חזקה אבל אחרי שאני מעביר למחשב כאילו הם צולמו ביום חורפי חשוך . כדי לבדוק שהבעיה לא במחשב העברתי את אותם תמונות למחשב אחר וגם דרך הטלויזיה ועדיין התמונות חשוכות. הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום הרבה פעמים נתקלתי בתמונות שבאוויר רואים מין שורה ירוקה כזאת, לדוג' התמונה הזאת: מה זה בדיוק ואיך זה נוצר? תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מתוך 3 עדשות נתונות: 18-55 28-75 f/2.8 55-300 בהנחה שאפשר לבחור רק 2, אילו עדשות לדעתכם עדיף לקחת לטיול בתאילנד? מה יהיה מועיל ביותר? יתרונות לכל עדשה: 18-55 - צילום נופים 55-300 - צילום מרחוק 28-75 - צילום פורטרטים עם צמצם פתוח חשבתי על ה-28-75 בשילוב עם ה-55-300, זה בעצם יתן לי הכל חוץ מהצד הרחב של ה-18-28. אבל אולי במילא אין כלכך הרבה דברים לצלם מרחוק, וה-55-300 מיותרת / פחות מועילה מאשר ה-18-55... מה עדיף לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
היי , אממ , פעם ראשונה שאני באמת מנסה לעשות חשיפה ארוכה עם המצלמה. אני לא מצלם משהו , המצלמה הזאת היא יחסית פשוטה ולא רפלקס (S2 is) אבל בכל זאת החלטתי לנסות , אז לא לנגח אותי בהערות , תודה :-* . אגב , שמתי לב שיש יותר מידי רעשים בתמונה , אם למישהו יהיה כוח לנסות לעזור לי להפחית אותם זה יהיה נחמד. היתי צריך לצלם ב iso200 ולא 400 . פשוט באותו רגע בכנרת , בלילה , היה דיי קשה לראות את זה במסך של המצלמה. אממ , לדעתי התמונות היו יוצאות יפות יותר , אם היה קצת אור מהירח.. אותו ללילה , לא היה ירח , או שהיה מאחורי עננים היה ממש חושך רציני. שמתי את 2 התמונות... קצת מאוכזב שהאבנים , שרציתי שהם יהיו הנושא , לא יצאו מפוקסות כמו שצריך. התמונה השניה בשחור לבן ... אני גם לא י…
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אלודה מפרסמת אחריות לשנתיים למוצריה, עם אפשרות החלפה של אחד תמורת אחד (או שווה ערך), בשנה הראשונה. http://www.aloda.co.il/ALODA-2YW.htm הלכתי היום לשם לבדוק בעיה שקיימת אצלי (המצלמה לא תמיד נדלקת בלחיצה הראשונה על כפתור ON), אחרי כ-4 חודשים מהקנייה. תגובתו המעניינת של איש השרות שעמד מולי היתה: ... נגמר לנו המלאי של הדגם הזה במחסן, מדובר בדגם ישן של אולימפוס וכו'... אחרי שהתעצבנתי מעט (מדובר במצלמה שאולימפוס החלה לייצר לפני פחות משנתיים, עד כמה שאני יודע, ואין סיבה שהדגם כבר יתיישן), שאלתי אותו מה לגבי זה שחנויות עדיין מוכרות מצלמה זו במחיר מלא, אז הוא ענה שמה שהן מוכרות זה משופץ\מתוקן ולא חדש שנקנה מאלודה, או מצלמות מיובאות ולא דרך אלודה. אז כאן מתעוררת בעיה של חוסר אמינו…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום! ברשותי PANASONIC TZ5 שיש לה עדשה רחבה(28MM) עכשיו שאלתי היא, האם כדי לנצל את מלא רוחב העדשה, אני צריך לצלם ב16:9? או שמספיק לצלם ב4:3 כדי לנצל את כל הרוחב ושלא תיהיה לי עדשה רגילה(35MM) תודה מראש, אריאל
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-