צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
הדגש הוא על מצלמה עם תמונות באיכות טובה, (לא צריך מקצועניות.. תמונות של דיגיטלית ממוצעת..) ואיכות וידאו סבירה. המצלמה הזאת עונה על הדרישות? יש הצעות שיותר יתאימו בטווח המחיר של האולימפוס הזאת? אבקש את התשובות במהרה, מחר המצלמה נרכשת. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא מהו מחיר סביר לK10d בת 10 חודשים ו6000 קליקים, אני חשבתי על 2700. בהנחה שזה פחות או יותר המחיר שאני אקבל עליה, יהיה לי את הכסף לK20d בערך בעוד חודש. השאלה האמיתית היא מה הם היתרונות שלה על הK10 והאם הם שווים השקעה של בערך 2500 ש"ח. יתרונות: 4.2 מגה פיקסלים נוספים אפשרות להוציא תמונות עם הרבה פחות רעש, זה אולי מה שהכי חסר לי בK10 ISO 6400, למרות שהוא מתחיל ב200 פילטרים חדשים כגון פילטר HDR תצוגה חיה כולל זום חיישן שמגלה אבק מצב צילום מיוחד של 21 תמונות בשניה ויתרון שלא קשור למצלמה הוא שאני אקבל אחריות של שנתיים של קרט. מכיוון שהבעיה העיקרית שלי עם המצלמה היא בתנאי תאורה גרועים (בערך חצי מזמן השימוש במצלמה) חשבתי על אפשרות אחרת והיא: 1.לשלוח את הפלאש שלי S…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום הרבה פעמים נתקלתי בתמונות שבאוויר רואים מין שורה ירוקה כזאת, לדוג' התמונה הזאת: מה זה בדיוק ואיך זה נוצר? תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי עם המצלמה (A75) בטריות נטענות.. טענתי אותם 8 שעות כמו שהיה רשום בעלון של המטען. והיום הלכתי לצלם בטיול, והבטריות הספיקו רק ל5 תמונות שהמסך דלוק. על הבטריות רשום "כח טורבו 2400" (יש לזה שם ממש לא מבטיח..) ואני רוצה לקנות בטריות נטענות טובות למצלמה, שיחזיקו לפחות שעתיים של צילום עם המסך.. אז על מה אתם ממליצים? (התקציב הוא 100-150 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://www.pentax.co.uk/_uk/photo/products/index.php?cameras&gruppe=digital%20slr&produkt=19385&id=downloads
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת רצוי מישהו מאיזור השרון (כפר סבא) וכמובן מישהו שבאמת מבין בצילום ... אפשר לשלוח גם הודעות לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! ברשותי PANASONIC TZ5 שיש לה עדשה רחבה(28MM) עכשיו שאלתי היא, האם כדי לנצל את מלא רוחב העדשה, אני צריך לצלם ב16:9? או שמספיק לצלם ב4:3 כדי לנצל את כל הרוחב ושלא תיהיה לי עדשה רגילה(35MM) תודה מראש, אריאל
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מניח שבשביל להוציא תמונה כזאת צריך עדשת טלה רצחנית, אז אי אפשר לחבר את המצלמה לטלסקופ ביתי עם מתאם כלשהוא?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש וחצי רכשתי כרטיס זיכרון מסוג SD (מתוצרת POWERDISK) למצלמה שלי. לפני כשבוע הייתי בטיול, וצילמתי שלל תמונות וסרטונים, כאשר בשלב מסויים הוצגה לי ההודעה: MEMORY CARD ERROR, ומאז לא ניתן לצלם עם הכרטיס, לא ניתן לקרוא ממנו את המידע - גם דרך המצלמה וגם דרך קוראי כרטיסים למיניהם. לתמונות שעל כרטיס הזיכרון יש ערך רגשי רב מאוד. האם מישהו יודע האם, והיכן, ניתן לשחזר את המידע מתוך הכרטיס זיכרון? אגב, בחברה שבה קניתי את הכרטיס לא נתנו לי פיתרון לעניין זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש מתחיל לאהוב את כל הקטע של הצילום (גם פעם אבל בזמן האחרון ממש ) ורציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לצלם מתחיל ? מצלמה אשר ניתן לחבר אליה עדשות ? רחבה למשל? או סתם ניקח לדוגמא A610 של קנון, תזכרו שאני צלם מתחיל, כלומר אני רוצה להתחיל חחח אז מה כדאי? לקנות ישר מצלמה שניתן לחבר אליה עדשות על מנת שבעתיד אני אקנה ישר עדשה רחבה ולא אצטרך לקנות מצלמה חדשה? או לקנות מצלמה בסגנון A610?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עיבוד בפוטושופ מצורפים נתוני הצילום מקובץ RAW התמונה היא קרופ + דחיפה של מעל סטופ ב 800 איזו... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + כרטיס זכרון ונרתיק ב2000 ש"ח היית מעדיף שיהיה מצב ידני טוב השימוש יהיה בעיקר צילומי חוץ ומידי פעם איזה מאקרו מזדמן חשבתי ללכת על הA620, מה אתם אומרים? ד"א פתחתי דיון כזה לפני כמה חודשים אבל מאז הייתי במיוט ולא יצא לי לקנות מצלמה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מצלמת SLR רגילה canon eos 300 עם עדשה 28-200 . השאלה שלי היא אם אני קונה מצלמה דיגיטלית של canon נגיד את אותו הדגם canon eos 300D אני יכול להעביר את העדשה שיש מהמצלמה הרגילה לדיגטלית או שאני צריך לקנות עדשה שמתאימה לדגם הדיגטלי. תודה לכל העונים וחג שמח!!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, בידיוק הפעלתי עכשיו את הF11, ויש לי כמה שאלות: 1) כשאני עושה זום IN, התמונה במסך נראת לא מפוקסת. האם ניתן לפתור זאת. 2) לעיתים כשאני מבצע חצי לחיצה, יש אור ירוק כזה. למה האור נועד, ומתי הוא פועל? 3) לא זוכר תשאלה שרציתי לשאול, אני אערוך את ההודעה כשאזכר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה מצלמה יותר תתאים בעקר לצילום במסיבות או יותר מומלצת בכללי ? ??? Canon A410 או Fuji FinePix A345 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית ישנה שלקחתי לחול (אני עכשיו בחול) Olympus Camedia D-360L הבעיה היא שהכבל כדי להעביר את התמונות למחשב לא מתאים לשום חיבור במחשב הנייד ה חיבור בוי בצורה הבאה .... ..... הנקודות מייצגות שקעים, ז"א שבמחשב אמורים להיות 4 פינים למעלה ו 5 למטה מישהו יודע איזה חיבור זה? האם יש מתאם מהחיבור הנ"ל ל USB? תודה מראש לכולם! ד"א איך המצלמה לדעתכם? אני יודע שהיא פשוטה (1.3 MP) אבל איך היא בכללי (בתור מצלמה שקיבלתי בחינם מדודי היקר)
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את החצובה הנ"ל - http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=224 יש לה מחיר טוב, שליפה מהירה,מחזיקה הרבה משקל, גובה מעולה, ומשקל עוד יותר. הייתי רוצה לשמוע מכם חוות דעת על החצובה :] אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות שצילמתי בגן חיות עם הF40: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צילמתי 5 דק' וידאו ב N82 שלי וזה יצא כמעט 200MB איך אני מקטין את הקובץ אחרי שאני מעביר אותו למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב ככה קניתי מינולטה Z3 ואני מרוצה ממנה עד הגג...! אחלה מצלמה עכשיו יש לי בעיה א. לא קיבלתי חוברת הדרכה בעברית איתה... ויעני אני יודע איך עושים את הדברים הבסיסיים כמו לצלם לעשות וידיאו טיימר וכו' אבל לדוגמא יש כול מיני מצבים יעני יש את העיגול הזה ואני יכול לסבוב ולבחור ואני לאדע מה כול אחד אומר שם...חוץ מוידיאו מישו אולי יודע ויכול להסביר לי? מי שלא הבין אז אני מדבר על זה: http://www.rar.co.il/files/Rar-1128704526.jpg
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
למה מצלמות דיגיטליות כ"כ אטיות? אי אפשר לשים זיכרון DRAM ב- 2$ כדי שמהירות לא תוגבל למהירות ה- SD? חשוב לי במצלמה שני פרמטרים: - מהירות צילום (2 תמונות בשניה ללא FLASH, עם FLASH קצת פחות) - גודל מאד קומפקטי (חצי גודל מ-F31) איכות תמונות - עדיפות שניה. האם בכלל קיימות כאלה מצלמות? תקציב 1500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-