עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Drazick,

התמונות האחרונות מהטיול הזה... טרק ה- EBC. אמא זה אמא גם ב- 4,500 מ'. אישה נפאלית מניקה (קיבלתי אישור לצלם...). לקראת סוף האנאפורנה, הרגשה של סתיו בצד הדרך. הגינה, בבית שבו ישנה נועם, בחורה שטיילה איתי. הגינה משקיפה על האגם בפוקרה. אני לא זוכר את שם הנהר. אבל זה הנהר שמעליו קופצים את הבאנג'י הגבוה בנפאל. שכרתי אופנוע עם חבר, ונסענו לגבול טיבט. מצטער על איכות התמונות. פשוט כאשר מעלים לאתר יש מגבלה של גודל. אז זו פשרה. כל מי שרוצה, התמונות באיכותן המקורית ועוד, כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=448173&u=817182&ao=1 תרגישו חופשי להעיר טכנית וכמובן להציע עיבודים משלכם. ובדרך להנות... מי שרוצה לקרוא עוד על הטיול ש…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by zoman,

צולם דרך רשת צפופה ...

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by dids22,

רכשתי השבוע את קאנון S100. התחלתי לצלם כמה תמונות ויצא ממש יפה. אבל שמתי לב שבחלק מהתמונות יש מין נקודות/ פיקסלים לבנים כאלה, ממה זה נובע ומה אפשר לעשות עם זה (סתכלו בתמונה עם העלים זה יותר בולט) http://imageshack.us/a/img713/5180/img3310f.jpg http://imageshack.us/a/img594/3703/img3368x.jpg תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gameplan,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3024561

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. Started by joe2010,

נלקח ב Cannon IXY 800 IS [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by exXxTreAm,

כמו שהכותרת מרמזת, לא היה לי שם יותר טוב לכותרת, שתי תמונות שנלקחו אתמול כשהייתה הפסקת חשמל בבית, יש נרות, אז למה לא לצלם? תגובות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by damti1234,

שלום הזמנתי את המצלמה מהאתר camera4less בקיצור אני זקוק ל: נרתיק - עד 70 ש"ח איכותי כרטיס זיכרון- 1 ג'יגה, האם הוא חייב להיות של החברה? פתוח להצעות תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by bio_stdnt,

פרצופים משתאים לנוכח מופע אקרובטי של רקדן ברייקדאנס במדרחוב בן יהודה בירושלים [attachment deleted by admin]

9. Started by imac,

אני לא יספר איך זה קרה... כי זה לא משנה, המצלמה נפלה על המסך כשהוא היה פתוח ועכשיו הוא שבור... השאלה שלי כמה עולה תיקון של דבר כזה? והאם זה נכלל באחריות ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Drazick,

חבר ואני היינו בירושלים. טיילנו בעיר העתיקה ובעיקר ברובע המוסלמי. חיפשנו את החומוס הכי טעים. בדרך נתקלתי בהמון מצבים לצילום. יצאה לי שלישייה של נשים, אני די אוהב אותה. סורגים של ייאוש פוג'י S5200 איזו 400 1/250 f3.2 חם היום ויהיה חם גם מחר... פוג'י S5200 איזו 400 1/220 f3.4 האור בקצה הכנסייה צולם בכנסיית הקבר. מקום שממש קשה לצלם בו בלי DSLR בגלל האיזו הגבוה הדרוש (גם חצובה תעזור אבל תשנה את הסיטואציה אולי). פוג'י S5200 איזו 400 1/4 f3.2 אשמח להערות, הארות וסתם שאלות :-)

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by orlupo,

נשטף אל החוף: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by KoM,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by PeteRoy,

זוג עם אופנוע בלילה צולם עם Canon 5D Mark 4 50mm 1.2

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by shuy,

שמנים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  15. שלום יש לי canon a520 ואני לא הדקנתי אומנם את הדרייברים שלה אבל אני נהגתי לחבר אותה והדליק והמחשב תמיד זיהה אותה אוטומטית ונתן לי למשוך את התמונות מהכרטיס, אבל עכשיו המפגר הזה לא מזהה אותה יותר! הוא כותב לי "התקן יואסבי לא מזוהה", למה זה קורה?! רק אתמול הוא זיהה אותו.. חברים אני כבר מיואש מה אני עושה עם זה?! לפרמט את המחשב עוד פעם..?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. סתם משהו מעניין שניסיתי לעשות עם סביבון.. הביצוע ממש לא מושלם בגלל מגבלות האור והזמן שעמד לרשותי.. מחר אני אנסה שוב..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by KoM,

תמונה ברגע מיוחד... שוב עם האולימפוס הישנה, בת 7 ועדיין בועטת, למי יש כוח לסחוב תגדולה לטיולים ? :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. נושא הסדנא הוא למעשה ספין של פתיל "סביבת העבודה" שרץ כבר יובלות בדיון הכללי אם איני טועה וכן ניתן למצוא כמותו בפורומים רבים אחרים, אנשים מצלמים את סביבת העבודה שלהם ומעלים לפורום, התמונות לרוב מאוד סטנדרטיות ודומות זה לזו. מטרת הסדנא היא מעט שונה, המטרה היא להציג את סביבת העבודה האישית כפי שאתם רואים אותה או כפי שהייתם רוצים לראות אותה, זאת בטכניקה של העמדת אוביקטים באופן שונה ו/או בחירת זווית אישית, בחירת תאורה, קומפוזיציה. זוהי סדנת צילום ולא גרפיקה ממוחשבת, אז בבקשה מינימום עיבוד תמונה (חידוד, ניקוי רעשים, קרופ וזהו בערך). על מנת להוסיף אתגר, ליישר קו בין החברים ומאחר שמדובר בסדנא ראשונה ובסיסית - ללא שימוש במבזק חיצוני (אבל אפשר מקורות אור מלאכותיים אחרים - כגון פנס ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ברק,

סוללות 2600 מיליאמפר איכותי מבית MDK! מה זה? מה ההבדל בין 2300 ל2600. איזה ספק טוב למטענים. מה הבדל המחירים בין הספקים והאם הוא שווה את ההבדל. מה המלצתכם לגבי משך הטעינה יחסית למחיר המטען. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by mano4now,

שלום לכם, שאלה לי אליכם, הסדרה של המצלמות CANON S1 LS ועד CANON S5 LS עדיין ממשיכה ? כי לא ראיתי כל-כך שמוכרים את הS5. ואני רוצה מצלמה דומה לה בתכונות. הציעו לי את מצלמה CANON SX-110IS . האם היא דומה בתכונות ותואמת תקציבית לסדרת ה LS. האם יצאה או שעומדת לצאת מצלמה S6 או S7 וכדו' ? מנו

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  21. שלום. השנה יצאתי לחופשה במהלכה צילמתי הרבה תמונות עם Canon Digital Rebel XT, כשהגלגלת על המצב הרגיל. כנראה שבמהלך החופשה מישהו שיחק עם הגלגלת והעביר אותה למוד אחר. לפני שזה קרה, כל התמונות יצאו בסדר. לאחר שזה קרה, כל התמונות יצאו מאוד מאוד בהירות, כאילו גוף תאורה ענקי וחזק בטירוף הונח באזור הצילום ופולט אור לבן, מאוד חזק ומאוד בהיר, ככה שבקושי רואים משהו. בנוסף, התמונות צולמו בשלג מה שהוסיף לבהירות. לאחר בדיקה במחשב, דרך ה- properties של כל תמונה, נמצא שבין התמונות הדפוקות לטובות יש הבדלים ב- Shutter speed, Lens Aperture וב- Exposure Time. האם ניתן לתקן את זה איכשהו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by nadavcj,

למייטב זכרוני בעבר היו הבטריות הנטענו איתן היינו עובדים דרשו פריקה מלאה ואז הטענה מחדש על מנת לשמור עליהן לטווח הארוך. מאז שיצאו כל הבטריות החדשות למייטב הבנתי הטיפול שהרגע תיארתי כבר אינו רלונטי. אשמח לקבל הסבר לגבי הנושא הזה ולדעת: 1: מה היא סוג הסוללה שדורשת פריקה מלאה והטענה 2: מהיא הסוללה שלא דורשת פריקה מלאה ואז הטענה לשם שמירה על חיי סוללה לטווח הארוך. 3: לקבל הסבר מקצועי איך זה עובד מבחינת יונים, אלקטרונים וכ'ו. תודה..ואחלה שבת נדב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי חברים, להנאתי שוטטתי באתר NIKON וראיתי שיש המון סוגי עדשות. אז אני יודע למה הכוונה ב FISHEYE ו- MACRO אבל מה ההבדל בין עדשות TELE לעדשות WIDE ZOOM או WIDE ANGLE ? מה השימוש של כל אחת ואחת ? מה הסוג הטוב ביותר לפורטרייט ? מה הסוג הטוב ביותר לנוף ? באותו הקשר, האם יתכן שעדשת 200 מ"מ של NIKKOR תאפשר רק פיקוס על אובייקט מרוחק ללא זום (ניסיתי אי אפשר!)? אם כן לשם מה העדשה הטלסקופית נועדה ?!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by KoM,

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by KoM,

פשוט מכורים לסודוקו...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.