עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by alergic,

מצלמה דיגיטלית איכותית דרישות: צילום תת-מימי עם איכות טובה חדות גבוהה לצילום מיקוד לתמונה-אם זה זז להתמקד בתמונה שלא יהיו עוותים

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by matanhh,

אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית טטוסבה9 של canon או olimpus אולימפוס עד 950 שח.בבקשה תתנו המלצות! וגם אני צריך כרטיס זיכרון של 4 גיגה אז תגידו לי מה לקנות איזה כרטיס כי יש מלא דגמים!.תודה מראש לא צריך מצלמה ממש ממש משוכללת אלא שתצלם סביר 8-9מגה פיקסל אם צריך אפשר גם לחרוג ל 1000 שח אבל לא יותר!תודה מראש! יש לי תמצלמה canon digital ixus55 והמסך שלה מתחיל לדהות להיות עם סימנים מגעיל כזה.לכן אני צריך על מצלמה שתהיה קלילה וסבבה כמו המצלה הזאת!תודה מראש

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  3. הייתי בכיוון של 400D של קאנון, אבל אחרי שקראתי פה קצת אני דיי נרתע. ראיתי דיי הרבה המלצות על Pentax K10 וK100, אבל הבנתי שיש בעיה של השגת צלמיות, ובנוסף אני דיי התרגלתי לקאנונים למינהם ככה שאני דיי חושש לעבור. בנוסף, רציתי לדעת האם כדי לקנות מצלמה יד שניה מEBAY. הרי אם אני קונה מארה"ב, לא תהיה לי אפשרות לממש את האחריות בארץ בכל מקרה, אז אולי כבר עדיף לקנות משהו יותר איכותי + צלמית טובה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by psychuil,

השאלה אם שווה לשלם עוד 300 ש"ח על הסופר? או ללכת על הרגיל וזהו? מה בדיוק אומר הVariable Power הזה? ולמה יותר אופציות נותן כזה הבדל במחיר? (מוברח לארץ מB&H)

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  5. imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  6. Started by tzolerguy,

מה דעתכם אפשר לשפר פה על מנת לקבל תמונה יותר טובה... צולם ב 400D

7. כמו שהכותרת אומרת רצוי מישהו מאיזור השרון (כפר סבא) וכמובן מישהו שבאמת מבין בצילום ... אפשר לשלוח גם הודעות לפרטי.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by J0n1,

ניסיתי לצלם פנורמה, אבל האיזון אור והאיזון לבן מפריע, והתמונות לא יוצאות אחידות. איך אני מבטל את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית מאוד קטנה ודקה, והדגמים של קסיו הם בול בישבילי. עכשיו, ראיתי שיש המון דגמים שלהם, ולכל דגם יש המון מחירים (ראיתי בזאפ), אז השאלה היא - איזה דגם הכי מומלץ לרכוש (בתקציב בין 700 ל-800 שקל), וגם איפה כמובן (שאני לא אקבל מצלמה מחודשת או משהו כזה)... כמובן שגם הדרישות שליבתור מצלמה הן שאני אוכל לצלם תמונות בחושך כמו שצריך (שיהיה פלאש אוטומטי שיפעל טוב), ושתהיה איכות תמונה טובה... תודה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

לא נערך בכלל לא נגעתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  11. שלום! קיבלתי עם המצלמה (A75) בטריות נטענות.. טענתי אותם 8 שעות כמו שהיה רשום בעלון של המטען. והיום הלכתי לצלם בטיול, והבטריות הספיקו רק ל5 תמונות שהמסך דלוק. על הבטריות רשום "כח טורבו 2400" (יש לזה שם ממש לא מבטיח..) ואני רוצה לקנות בטריות נטענות טובות למצלמה, שיחזיקו לפחות שעתיים של צילום עם המסך.. אז על מה אתם ממליצים? (התקציב הוא 100-150 ש"ח)

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  12. שלום. אתמול חזרתי מטיול שנתי, צילמתי כמה תמונות ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים, אני רק מתחיל אז תהיו עדינים בכול מקרה אם יש שיפורים הצעות למשל אם הייתי צריך לצלם בזווית אחרת או לת פוקוס על משהו אחד באחת מהתמונות או כולן אני אשמח לשמוע..

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by stingeR-,

גירסא שלי לכוס... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  14. עדיפות לקומפקטיות כמו קסיו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  15. שלום. יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה . תודה.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by approx,

אולי התמונה לא משהו אבל משהו בא מושך אותי כזה

17. קנינו כרטיס SD HC למצלמה שלנו שהיא FUJI F40FD בנפח 4 גיגה אבל משום מה המצלמה לא קוראת אותו ואומרת שיש בעיה בכרטיס משהו כזה יש מצב שזה בגלל שזה SDHC ולא SD רגיל,מה בכלל ההבדל בינהם ואיפשרי אולי לסדר איכשהו שהיא כן תקרא את זה? ועוד בעיה זה שאי אפשר לחבר את המצלמה עם כבל למחשב,נסיתי עם 3 כבלים,עם 2 מהם היא פשוט מקצרת את המחשב וגורמת לו לכיבוי ככה לבד ועם השלישי פשוט לא קורה כלום, המחשב לא מזהה את המצלמה בכלל. מה הבעיה כאן?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by Satlan,

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מחפש תוכנת SUPER RESOLUTION שפועלת על וינדוס, שוב, חשוב שזו תיהיה תוכנה ולא קוד מקור כי אני לא הולך להתעסק עם קוד מקור. כל התוכנות שמצאתי עד כה הן או קוד מקור או עובדות רק על לינוקס, מישהוא מכיר או משתמש בתוכנה של וינדוס? תודה!!.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  21. היי לכולם. יש לי מצלמת SLR רגילה canon eos 300 עם עדשה 28-200 . השאלה שלי היא אם אני קונה מצלמה דיגיטלית של canon נגיד את אותו הדגם canon eos 300D אני יכול להעביר את העדשה שיש מהמצלמה הרגילה לדיגטלית או שאני צריך לקנות עדשה שמתאימה לדגם הדיגטלי. תודה לכל העונים וחג שמח!!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  22. אני בודק את המחיר של המצלמות דיי הרבה זמן ובזמן האחרון אני רואה שכל יום או יומיים יש ירידה של בין 5 ל 10 שקל במחיר.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by PyroGhost,

אחיין של חברה שלי, צולם שלשום... אני אשמח לקבל הצעות לשם בשביל התמונה הזאת : ( רצוי באנגלית ) *הוסרה* תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים וחג שמח לכולם, יוסי.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by Peri228,

שלום ! אני מחפש פלאש חיצוני ל Canon G10 שלי. התקציב הוא כ 200$ בארצות הברית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  25. שלום, אני כרגע לפני טיול לאירופה. ברשותי פוג'י S6500 שאני לוקח איתי לצילומים הטובים והרציניים. אני צריך המצלה למצלמת כיס P&S שתשמש אותי לצילומים במסיבות וכאלה.. וגם כאשר אני יחזור לארץ שתהיה לי בצד בתור מצלמה ליום יום חשבתי על מצלמה כמו הNIKON COOLPIX S210 המלצות יתקבלו בברכה, תודה קובי. אולי casio exilim אני יודע שהם דקות מאוד אבל יש לי חבר אחד שיש לו אחת, והתמונות שם ממש גרועות..

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.