צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה דעתכם אפשר לשפר פה על מנת לקבל תמונה יותר טובה... צולם ב 400D
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית מאוד קטנה ודקה, והדגמים של קסיו הם בול בישבילי. עכשיו, ראיתי שיש המון דגמים שלהם, ולכל דגם יש המון מחירים (ראיתי בזאפ), אז השאלה היא - איזה דגם הכי מומלץ לרכוש (בתקציב בין 700 ל-800 שקל), וגם איפה כמובן (שאני לא אקבל מצלמה מחודשת או משהו כזה)... כמובן שגם הדרישות שליבתור מצלמה הן שאני אוכל לצלם תמונות בחושך כמו שצריך (שיהיה פלאש אוטומטי שיפעל טוב), ושתהיה איכות תמונה טובה... תודה על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה דרך איביי. ראיתי שם את זה למשל http://cgi.ebay.com/Adata-8GB-8G-Class-6-Turbo-SD-SDHC-Memory-Card-FREESHIP_W0QQitemZ330313468145QQcmdZViewItemQQptZDigital_Camera_Memory_Cards?hash=item330313468145&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66:4|65:15|39:1|240:1318#ht_1585wt_1165 קלאס 6, 8 גיג. מהירות X150. אבל אני מבין שיש תקלות עם הגודל הזה? בכל אופן, אשמח להמלצה פשוטה, לא אבוא בתלונות אם יהיו פאשלות, אז לא לפחד להמליץ. אני מעוניין בכרטיס זכרון 8 גיג או אולי 4 גיג, אם תגידו שזה פחות בעייתי. לא משנה לי. (אגב, אני מבין שאין אפשרות לצלם יותר מ 2 גיג של וידיאו. אבל האם אפשר בכרטיס של 8 לצלם 4 סרטי 2 גיג, או שברגע שיש סרט 2 גיג אחד, אי אפשר להפעיל את הוידיאו יותר…
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הייתי בכיוון של 400D של קאנון, אבל אחרי שקראתי פה קצת אני דיי נרתע. ראיתי דיי הרבה המלצות על Pentax K10 וK100, אבל הבנתי שיש בעיה של השגת צלמיות, ובנוסף אני דיי התרגלתי לקאנונים למינהם ככה שאני דיי חושש לעבור. בנוסף, רציתי לדעת האם כדי לקנות מצלמה יד שניה מEBAY. הרי אם אני קונה מארה"ב, לא תהיה לי אפשרות לממש את האחריות בארץ בכל מקרה, אז אולי כבר עדיף לקנות משהו יותר איכותי + צלמית טובה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. יש לי EOS 888 כמו שציינתי עם עדשה canon 38-76mm 0.58/1.9ft ואני לא מצליח ליצור תצלומי מאקרו, היחיד שהצלחתי זה זה: מצטער על האיכות, הסורק שלי השתגע, אבל יצאו אחלה תמונות במציאות, רק אני לא יכול להתקרב לעצם יותר מדי http://img244.imageshack.us/img244/2691/lastscan2zx6.jpg (במציאות הענף ממש חד.. והשאר מפוקס) שאני מתקרב הכל נהיה מפוקס וזה לא משנה כמה אני מנסה לשחק עם זה, ישנה עדשה טובה יותר לצילומי מאקרו? מה מחירה והאם בכלל שווה להשקיע בכזאת מצלמה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מצלם(Panasonic TZ5) שהיד שלי רועדת, ויוצאות תמונות טיפה מטושטשות(בעיקר בזום אופטי גדול) וזה מאוד מפריע לי. אז אני רוצה לקנות חצובה רגילה(לא שולחנית) כדי שאני אוכל לצלם והתמונות לא יצאו מטושטשות. אני מחפש חצובה טובה וזולה, שמתקפלת להכי קטן שאפשר עד מחיר של 100-150 שקלים והאם יש למישהו המלצה איך אני אוכל לצלם יותר טוב ובלי טשטוש שהמצלמה ביד? חשבתי על החצובה הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=418306 מה אתם אומרים? ואתם יודעים האם מוכרים חצובות בבאג או באופיס דיפו? כי יש את המבצעים המטורפים האלה וזה יהיה מאוד משתלם לקנות עכשיו תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חבר לו שייכת המצלמה רוצה לקנות כרטיס של 4GB, אבל המוכרת אמרה לו שהוא צריך לבדוק שהמצלמה תומכת. הסתכלתי פה http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14824#ModelTechSpecsAct אבל לא מצאתי משהו שקשור לנפח. אשמח לעזרה תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
זהו הצמיג הספורטיבי של ה-CBR600F, איך הקומפוזיציה והשאר?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ניסיתי לצלם פנורמה, אבל האיזון אור והאיזון לבן מפריע, והתמונות לא יוצאות אחידות. איך אני מבטל את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתח תמונות שצילמתי בגודל 1950X2590~ בערך, בהנחה שאין בהן רעש בכלל, מה הגודל המקסימלי שאפשר לפתח בו את התמונות? יש שיטה כלשהי לחשב את זה גם לגדלים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
במפגש הפורום, אחרי שהשמש שקעה לה, יצא לצלמי הפורום (כל אחד והמצלמה שלו, רק אני נדחפתי ) ולי כמובן לצלם מספר תמונות נחמדות עם המצלמה של orlupo, הרי היא Olympus 8080WZ (תודה ). נתוני ה-EXIF נמצאים בכל תמונה. התמונות עברו יישור בפוטושופ ועוד מספר עריכות מינוריות שאפילו אם לא הייתי עושה אותן התמונות היו מצויינות אמנם התמונה עברה Crop, כך שהיחס לא ממש נשמר אבל לשם השוואה הנה 100% Crop מהתמונה המקורית (8MP להזכירכם) כוכב הלכת נגה והירח הנולד שימו לב לזמן החשיפה כאן, כן כן TopGun שלנו נחשף ( ) למשך 3.2 שניות שלמות זה לא ממש מבויים, כיוון שהוא באמת צילם ככה. פשוט אמרתי לו לא לזוז למשך מספר שניות שוב תודה לאור שנתן לי לשחק עם המצלמה שלו ולטל על ה…
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
השאלה אם שווה לשלם עוד 300 ש"ח על הסופר? או ללכת על הרגיל וזהו? מה בדיוק אומר הVariable Power הזה? ולמה יותר אופציות נותן כזה הבדל במחיר? (מוברח לארץ מB&H)
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.pentax.co.uk/_uk/photo/products/index.php?cameras&gruppe=digital%20slr&produkt=19385&id=downloads
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש פלאש חיצוני ל Canon G10 שלי. התקציב הוא כ 200$ בארצות הברית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הייי שלום כולם שבוע מעולה כמו רוב השבתות שאין גשם יצאו היום אח שלי ואני להטיס את המסוק, החלטנו גם לשם שינוי לקחת מצלמה ולדעתי יצאו כמה ממש נחמדות אבל: * ה"צעצוע" מגיע בחלקים היותר שווים של ההטסה למהירות של אזור ה50 קמ"ש אז ממש קשה לעקוב אחריו * המצלמה לא מתמחית בהתפקסות של גוף ~לבן על רקע אפור (העננים) * צולם עם canon powershot s2 is תהנו : (התמונות יערכו מחר פשוט אני כבר ממש רוצה לישון, לילה טוב)
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות שצילמתי בגן חיות עם הF40: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה כדאי לקנות היום? אני צריך המלצה למצלמה לידידה שלי, התקציב אמור לכלול מצלמה קומפקטית, סוללות+מטען (במידה וזו לא סוללה מובנית) וכ.זיכרון.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
הנה הם הערות יתקבלו בברכה... וזה עוד 2 תמונות לא קשורות שצילמתי תגובות חברים
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
-
-
קנינו כרטיס SD HC למצלמה שלנו שהיא FUJI F40FD בנפח 4 גיגה אבל משום מה המצלמה לא קוראת אותו ואומרת שיש בעיה בכרטיס משהו כזה יש מצב שזה בגלל שזה SDHC ולא SD רגיל,מה בכלל ההבדל בינהם ואיפשרי אולי לסדר איכשהו שהיא כן תקרא את זה? ועוד בעיה זה שאי אפשר לחבר את המצלמה עם כבל למחשב,נסיתי עם 3 כבלים,עם 2 מהם היא פשוט מקצרת את המחשב וגורמת לו לכיבוי ככה לבד ועם השלישי פשוט לא קורה כלום, המחשב לא מזהה את המצלמה בכלל. מה הבעיה כאן?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-