צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. יש לי מצלמת SLR רגילה canon eos 300 עם עדשה 28-200 . השאלה שלי היא אם אני קונה מצלמה דיגיטלית של canon נגיד את אותו הדגם canon eos 300D אני יכול להעביר את העדשה שיש מהמצלמה הרגילה לדיגטלית או שאני צריך לקנות עדשה שמתאימה לדגם הדיגטלי. תודה לכל העונים וחג שמח!!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני ת'אמת לא יודע מה זה תקציב סביר למצלמות חובבניות. בקרוב אני אהיה בדיוטי פרי בדרכי לפולין, ולכן רציתי להתחדש עם מצלמה. אני מחפש מצלמה עם איכות תמונות כמה שיותר גבוה (כמובן :) שתחזיק הרבה מעמד (אם אפשר שתפעל על בטריות אצבע כי בפולין אין מקומות להטעין בשלג), לא מסיבית מידי וקלה לתפעול (הגדרות וכו'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הייתי בכיוון של 400D של קאנון, אבל אחרי שקראתי פה קצת אני דיי נרתע. ראיתי דיי הרבה המלצות על Pentax K10 וK100, אבל הבנתי שיש בעיה של השגת צלמיות, ובנוסף אני דיי התרגלתי לקאנונים למינהם ככה שאני דיי חושש לעבור. בנוסף, רציתי לדעת האם כדי לקנות מצלמה יד שניה מEBAY. הרי אם אני קונה מארה"ב, לא תהיה לי אפשרות לממש את האחריות בארץ בכל מקרה, אז אולי כבר עדיף לקנות משהו יותר איכותי + צלמית טובה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
רציתי להזמין את המצלמה fuji f30 + 1gb memory שמתי לב שמישהו פירסם פה שהמחיר הוא 1470 ש"ח אם אני לא טועה..עכשיו יש לי קצת חששות בנוגע להזמנה כי האתר הוא לא מישראל ואין לי מושג כמה זמן המשלוח ואם זה בטוח ביכלל ומאיזה אתר להזמין , ואם יש סיכון מסויים , אשמח לקבל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הנה כמה תמונות שצילמתי בגן חיות עם הF40: מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חבר לו שייכת המצלמה רוצה לקנות כרטיס של 4GB, אבל המוכרת אמרה לו שהוא צריך לבדוק שהמצלמה תומכת. הסתכלתי פה http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14824#ModelTechSpecsAct אבל לא מצאתי משהו שקשור לנפח. אשמח לעזרה תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה דעתכם אפשר לשפר פה על מנת לקבל תמונה יותר טובה... צולם ב 400D
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
-
זהו הצמיג הספורטיבי של ה-CBR600F, איך הקומפוזיציה והשאר?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ניסיתי לצלם פנורמה, אבל האיזון אור והאיזון לבן מפריע, והתמונות לא יוצאות אחידות. איך אני מבטל את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית טטוסבה9 של canon או olimpus אולימפוס עד 950 שח.בבקשה תתנו המלצות! וגם אני צריך כרטיס זיכרון של 4 גיגה אז תגידו לי מה לקנות איזה כרטיס כי יש מלא דגמים!.תודה מראש לא צריך מצלמה ממש ממש משוכללת אלא שתצלם סביר 8-9מגה פיקסל אם צריך אפשר גם לחרוג ל 1000 שח אבל לא יותר!תודה מראש! יש לי תמצלמה canon digital ixus55 והמסך שלה מתחיל לדהות להיות עם סימנים מגעיל כזה.לכן אני צריך על מצלמה שתהיה קלילה וסבבה כמו המצלה הזאת!תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתח תמונות שצילמתי בגודל 1950X2590~ בערך, בהנחה שאין בהן רעש בכלל, מה הגודל המקסימלי שאפשר לפתח בו את התמונות? יש שיטה כלשהי לחשב את זה גם לגדלים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. אתמול חזרתי מטיול שנתי, צילמתי כמה תמונות ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים, אני רק מתחיל אז תהיו עדינים בכול מקרה אם יש שיפורים הצעות למשל אם הייתי צריך לצלם בזווית אחרת או לת פוקוס על משהו אחד באחת מהתמונות או כולן אני אשמח לשמוע..
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.pentax.co.uk/_uk/photo/products/index.php?cameras&gruppe=digital%20slr&produkt=19385&id=downloads
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
אני מתכנן רכישה דרך איביי. ראיתי שם את זה למשל http://cgi.ebay.com/Adata-8GB-8G-Class-6-Turbo-SD-SDHC-Memory-Card-FREESHIP_W0QQitemZ330313468145QQcmdZViewItemQQptZDigital_Camera_Memory_Cards?hash=item330313468145&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66:4|65:15|39:1|240:1318#ht_1585wt_1165 קלאס 6, 8 גיג. מהירות X150. אבל אני מבין שיש תקלות עם הגודל הזה? בכל אופן, אשמח להמלצה פשוטה, לא אבוא בתלונות אם יהיו פאשלות, אז לא לפחד להמליץ. אני מעוניין בכרטיס זכרון 8 גיג או אולי 4 גיג, אם תגידו שזה פחות בעייתי. לא משנה לי. (אגב, אני מבין שאין אפשרות לצלם יותר מ 2 גיג של וידיאו. אבל האם אפשר בכרטיס של 8 לצלם 4 סרטי 2 גיג, או שברגע שיש סרט 2 גיג אחד, אי אפשר להפעיל את הוידיאו יותר…
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
השאלה אם שווה לשלם עוד 300 ש"ח על הסופר? או ללכת על הרגיל וזהו? מה בדיוק אומר הVariable Power הזה? ולמה יותר אופציות נותן כזה הבדל במחיר? (מוברח לארץ מB&H)
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש פלאש חיצוני ל Canon G10 שלי. התקציב הוא כ 200$ בארצות הברית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הייי שלום כולם שבוע מעולה כמו רוב השבתות שאין גשם יצאו היום אח שלי ואני להטיס את המסוק, החלטנו גם לשם שינוי לקחת מצלמה ולדעתי יצאו כמה ממש נחמדות אבל: * ה"צעצוע" מגיע בחלקים היותר שווים של ההטסה למהירות של אזור ה50 קמ"ש אז ממש קשה לעקוב אחריו * המצלמה לא מתמחית בהתפקסות של גוף ~לבן על רקע אפור (העננים) * צולם עם canon powershot s2 is תהנו : (התמונות יערכו מחר פשוט אני כבר ממש רוצה לישון, לילה טוב)
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום! ברשותי PANASONIC TZ5 שיש לה עדשה רחבה(28MM) עכשיו שאלתי היא, האם כדי לנצל את מלא רוחב העדשה, אני צריך לצלם ב16:9? או שמספיק לצלם ב4:3 כדי לנצל את כל הרוחב ושלא תיהיה לי עדשה רגילה(35MM) תודה מראש, אריאל
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה . תודה.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית מאוד קטנה ודקה, והדגמים של קסיו הם בול בישבילי. עכשיו, ראיתי שיש המון דגמים שלהם, ולכל דגם יש המון מחירים (ראיתי בזאפ), אז השאלה היא - איזה דגם הכי מומלץ לרכוש (בתקציב בין 700 ל-800 שקל), וגם איפה כמובן (שאני לא אקבל מצלמה מחודשת או משהו כזה)... כמובן שגם הדרישות שליבתור מצלמה הן שאני אוכל לצלם תמונות בחושך כמו שצריך (שיהיה פלאש אוטומטי שיפעל טוב), ושתהיה איכות תמונה טובה... תודה על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-