צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
רציתי להזמין את המצלמה fuji f30 + 1gb memory שמתי לב שמישהו פירסם פה שהמחיר הוא 1470 ש"ח אם אני לא טועה..עכשיו יש לי קצת חששות בנוגע להזמנה כי האתר הוא לא מישראל ואין לי מושג כמה זמן המשלוח ואם זה בטוח ביכלל ומאיזה אתר להזמין , ואם יש סיכון מסויים , אשמח לקבל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה רכשתי מצלמת Olympus C-740 כדי שיהיה לי משהו לצלם איתו. עכשיו, אחרי שגילתי שכדאי לצלם תמונות באמת איכותיות צריך לדעת יותר מאשר ללחוץ על הכפתור צילום, אני אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזה מדריך, או אתר שמתעסק בטכניקות קצת יותר מתקדמות כמו מהירות צמצם, וחשיפה לאור. אני גם מאוד אשמח אם מדריך זה יהיה מאוד ספציפי למצלמה אותה רכשתי, ככה שאתמקצע עליה בצורה טובה. תודה רבה, Tall-Guy
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
-
אני מתלבט כבר כמה זמן בין שתי המצלמות אחת canon A75 והשנייה היא D-535 של אולימפוס אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה או לספר לי על ההבדל בינהם שאמור להוות שיקול בהחלטה שלי.... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה עד 1000 שקל אני מתלבט בין שתי מצלמות f40 או f100 עם חריגה קטנה השימושים הם לצילומים בטיולים או צילומים משפחתיים לא דברים מיוחדים השאלה היא האם התוספת של כמה מאות שקלים באמת משתלמת? וגם כמה עולות הסוללות למצלמות כאלה תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מקווה שזה במאת שייך לפורום הזה כי בכל זאת מצלמת אנטרנט זה לא ממש צילום דיגיטלי חח א. יש כאלה מצלמות שאפשר גם להלביש אותן על הLCD וגם להניח אותן על משהו מישורי בלי שייפלו? כי אני מעוניין באחת כזו.. ב. שיהיה משהו קצת יותר מהאלה ב100 או 90 ש"ח שכתוב שזה מסוגל להגיע ל30 תמונות בשנייה בעוד כלחבר שלי יש כזה וזה לא נראה כאילו יש במאת 30 תמונות בשנייה.. ג.שלא תעבור ת200 ש"ח (או שלא תהיה יותר מדי מעבר ל200 ש"ח), ורצוי שזו תהיה אחת שיש בבאג כי זה פשוט קרוב לי לבית יחסית, או אולי ברשת פוטומניה אם שי לכם איזה מצלמות יש להם בדיוק..כי ראיתי שיש להם טיפה.. ד. שתהיה טובה יחסית לצילומים כמו אלה שבyoutube מצלמים את עצמם מנגנים איזשהו שיר על גיטרה למשל.. אין לי דרישה למשהו תותחי אני רוצ…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטאלית nikon בדגם coolpix 3200 והתחלתי לחבב צילום,אך יש בעיה אחת והיא,שאני לא יודע לעשות פוקוס במצלמה. למשל כשאני מנסה לצלם פרחים מקרוב מאוד,הפרח מאוד מטושטש. אם מישהו יודע איך אפשר אפשר לעשות פוקס שיעזור לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני ת'אמת לא יודע מה זה תקציב סביר למצלמות חובבניות. בקרוב אני אהיה בדיוטי פרי בדרכי לפולין, ולכן רציתי להתחדש עם מצלמה. אני מחפש מצלמה עם איכות תמונות כמה שיותר גבוה (כמובן :) שתחזיק הרבה מעמד (אם אפשר שתפעל על בטריות אצבע כי בפולין אין מקומות להטעין בשלג), לא מסיבית מידי וקלה לתפעול (הגדרות וכו'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.pentax.co.uk/_uk/photo/products/index.php?cameras&gruppe=digital%20slr&produkt=19385&id=downloads
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שישי ראיתי פרח יפה ואחלתתי לצלם אותו במאקרו זה מה שיצא. מקבל כל תגובה אפשרית......זה עוזר לי להתפתח.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אם איזה מצלמה מבין השניים אפשר להגיע לאיכות צילום גבוהה יותר? אני מודע לזה שהם שונות, וזה תלוי בהמון דברים, השאלה היא מבחינת פוטנציאל צילום? תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לא ממזמן התחלתי להתעניין במצלמות מיידיות והסתבר שעדיין מוכרים כאלה, במחירים לא נמוכים בנוסף לכך מחירי הפילם הם בשמיים כלומר למעט האופציה העיסקית של צלם/שלם אינני רואה שום יתרון בהן. האם אני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית להזמנה באינטרנט מחנות אמינה, התקציב שלי הוא בין 30 - 50 ש"ח בחודש [עד 24 תשלומים] כמובן שעדיף כמה שפחות. אני מחפש מצלמה דיגיטלית איכותית וטובה, כי אני לא הולך להחליף אותה בשנים הקרובות. בינתיים אני חושב על הA610. איך היא? תודה, Zzzz
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה . תודה.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
זהו הצמיג הספורטיבי של ה-CBR600F, איך הקומפוזיציה והשאר?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מצלם(Panasonic TZ5) שהיד שלי רועדת, ויוצאות תמונות טיפה מטושטשות(בעיקר בזום אופטי גדול) וזה מאוד מפריע לי. אז אני רוצה לקנות חצובה רגילה(לא שולחנית) כדי שאני אוכל לצלם והתמונות לא יצאו מטושטשות. אני מחפש חצובה טובה וזולה, שמתקפלת להכי קטן שאפשר עד מחיר של 100-150 שקלים והאם יש למישהו המלצה איך אני אוכל לצלם יותר טוב ובלי טשטוש שהמצלמה ביד? חשבתי על החצובה הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=418306 מה אתם אומרים? ואתם יודעים האם מוכרים חצובות בבאג או באופיס דיפו? כי יש את המבצעים המטורפים האלה וזה יהיה מאוד משתלם לקנות עכשיו תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בסך הכל התקציב מתאים לי, וכן האביזרים אשר מסופקים בהצעה הזאת בוואלה די טובים ומספקים. אני מעוניין במצלמה סופר קומפקטית. אם יש לכם המלצה למצלמה סופר קומפקטית בעוד קצת כסף אשמח לשמוע. קישור להצעה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EWZ70
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב, אז הייתי בתערוכה כדי לצלם כמה בייבס, זה מה שנקלט בעדשה. לשאר התמונות
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה חשובים לי הדברים הבאים. בטריות - שיהיו יחודיות ונטענות כמובן. זום אופטי - לא צריך להגזים. זאת מצלמה למשפחה. שיהיה אפשר לשלוט בפונקציות. לא רק POINT AND SHOT תמונה ברורה ואיכותית מן הסתם עדשה טוב ולא של חברה מעזה. הקיצור מצלמה טובה. עם תמונות טובות. עם קצת יותר אפשרויות מהבסיס. מקווה לקבל המלצות טובות פה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-