עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. יש לי צורך לצלם כמות גדולה של טקסט(טקסט שחור על גבי נייר לבן). הסיבה לכך,היא שהסורק שלי התקלקל וממילא הטרחה והזמן הכרוך בצילום טקסט באמצעות סורק הופכים את המשימה ללא פרקטית(כל פעם יש צורך להכניס דפים מתחת למכסה הסורק ולחכות שהמנוע החשמלי יניע את ראש הסורק לאורך הדף המצולם ובסוף חייבים הרי להוציא את הדף ולהכניס דף חדש על מנת להמשיך בסריקת יתרת הדפים). אני לא מצפה לתוצאה מושלמת,מספיק לי שאני אוכל להדפיס את הדפים שצילמתי ושהתוצאה תהיה סבירה מספיק שתאפשר קריאה. אני לא מבין יותר מדי בצילום ולמעשה עד כה לא התעמקתי יותר ב-MANUALL והסתפקתי במצב "הצילום האוטומטי" שהפיק ברוב המקרים תוצאות מספקות בהחלט. ממה שאני כן יודע,הבנתי שעליי לנקוט במספר צעדים כדלהלן: 1.להעביר את המצלמה למצב …

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by K0sTa,

אני רוצה לקנות מצלמה בין 1000 ל1500 שקל ככה שהכל יצא לי 2000 שקל כולל זיכרון 512 תיק וסוללות מצלמה של 7 מגה פיסקל וכמה שיותר זום אופטי תודה למי שמוצא!

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by J0n1,

ניסיתי לצלם פנורמה, אבל האיזון אור והאיזון לבן מפריע, והתמונות לא יוצאות אחידות. איך אני מבטל את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by DUDEnamE,

לא נערך בכלל לא נגעתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by PyroGhost,

אחיין של חברה שלי, צולם שלשום... אני אשמח לקבל הצעות לשם בשביל התמונה הזאת : ( רצוי באנגלית ) *הוסרה* תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים וחג שמח לכולם, יוסי.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית קטנה ואיכותית שתמיד תהיה בכיס + 512 זכרון + 2300MAH סוללות + מטען. כל זה שלא יעבור את ה-1600 שקל. האם המצלמה SONY P43 שווה בביצועים לזאת של CANNON ה-A510 ? ומה בנהן יותר קטנה? את הסוני ראיתי בחנות צילום היא ממש קטנה ולא שוקלת, את הכאנון לא ראיתי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by zoman,

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by damti1234,

רציתי להזמין את המצלמה fuji f30 + 1gb memory שמתי לב שמישהו פירסם פה שהמחיר הוא 1470 ש"ח אם אני לא טועה..עכשיו יש לי קצת חששות בנוגע להזמנה כי האתר הוא לא מישראל ואין לי מושג כמה זמן המשלוח ואם זה בטוח ביכלל ומאיזה אתר להזמין , ואם יש סיכון מסויים , אשמח לקבל עזרה.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  9. לחברה שלי יש יום הולדת בסוף החודש הבא וחשבתי על לקנות לה מצלמה דיגטלית. יש מצלמות טובות בסכום של 700-1000 שקל?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by Green,

עוד קומפקטית חדשה יש סיכוי שהיא תהיה מוצלחת יותר מקומפקטיות אחרות בגודלה? http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/z/finepix_z200fd/index.html

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  11. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית להזמנה באינטרנט מחנות אמינה, התקציב שלי הוא בין 30 - 50 ש"ח בחודש [עד 24 תשלומים] כמובן שעדיף כמה שפחות. אני מחפש מצלמה דיגיטלית איכותית וטובה, כי אני לא הולך להחליף אותה בשנים הקרובות. בינתיים אני חושב על הA610. איך היא? תודה, Zzzz

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  12. היי, אתחיל ואומר שאני חסר ניסיון בנושא, ברשותי כרגע מצלמה דיגיטלית מסוג A345 של FinePix. ברצוניי לרכוש מצלמה למטרת צילום כמובן, אך בנוסף למטרת למידת צילום, לא רק "לחץ וצלם". אשמח לקבל הסבר מה יש לבדוק לפני, לקראת מה ללכת, קישורים כאלו ואחרים לקריאה/למידה נוספת בנושא - בשמחה. אין הגבלה של תקציב בעיקרון - אך לפני ההמלצה, לקראת מה ללכת בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by Drazick,

היה רעיון לא רע, הביצוע קצת פחות מרשים. כנראה שצריך פלאש רציני וקצת יותר סבלנות לבנות את הכל מסביב (סימטריה, רקע ואולי "פיקסלים" יותר פוטוגניים). אבל בכל זאת נחמד לשתף. יש למישהו רעיונות קריאטיביים לעניין?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  14. Started by alergic,

מצלמה דיגיטלית איכותית דרישות: צילום תת-מימי עם איכות טובה חדות גבוהה לצילום מיקוד לתמונה-אם זה זז להתמקד בתמונה שלא יהיו עוותים

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by ik_86,

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by SciFi7,

שלום פורום צילום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש של 4GB (אומנם זה ל-PSP אבל אין הבדל) אני רוצה לדעת את החוות דעת שלכם מהשנים האלה: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo 4GB http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4755&cID=658 והשני: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB X66 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4761&cID=658 הראשון עולה:476ש"ח השני 589ש"ח מה יותר עדיף? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  17. הייתי בכיוון של 400D של קאנון, אבל אחרי שקראתי פה קצת אני דיי נרתע. ראיתי דיי הרבה המלצות על Pentax K10 וK100, אבל הבנתי שיש בעיה של השגת צלמיות, ובנוסף אני דיי התרגלתי לקאנונים למינהם ככה שאני דיי חושש לעבור. בנוסף, רציתי לדעת האם כדי לקנות מצלמה יד שניה מEBAY. הרי אם אני קונה מארה"ב, לא תהיה לי אפשרות לממש את האחריות בארץ בכל מקרה, אז אולי כבר עדיף לקנות משהו יותר איכותי + צלמית טובה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by Chevy,

במפגש הפורום, אחרי שהשמש שקעה לה, יצא לצלמי הפורום (כל אחד והמצלמה שלו, רק אני נדחפתי ) ולי כמובן לצלם מספר תמונות נחמדות עם המצלמה של orlupo, הרי היא Olympus 8080WZ (תודה ). נתוני ה-EXIF נמצאים בכל תמונה. התמונות עברו יישור בפוטושופ ועוד מספר עריכות מינוריות שאפילו אם לא הייתי עושה אותן התמונות היו מצויינות אמנם התמונה עברה Crop, כך שהיחס לא ממש נשמר אבל לשם השוואה הנה 100% Crop מהתמונה המקורית (8MP להזכירכם) כוכב הלכת נגה והירח הנולד שימו לב לזמן החשיפה כאן, כן כן TopGun שלנו נחשף ( ) למשך 3.2 שניות שלמות זה לא ממש מבויים, כיוון שהוא באמת צילם ככה. פשוט אמרתי לו לא לזוז למשך מספר שניות שוב תודה לאור שנתן לי לשחק עם המצלמה שלו ולטל על ה…

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by ob,

שלום , יש לי מצלמה Ricoh R6 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים שלוש ואפילו עברה איתי את הצבא ... יום אחד "פתאום" היא התקלקלה (כשאני עושה זום מעל 5X המצלמה מאתחלת את עצמה ... כלומר אי אפשר לצלם יותר מ X5), אך עדיין מצלמת באיכות . עלות התיקון בשבילה הוא כ-700 ש"ח ... רציתי לדעת אם שווה לי לתקן אותה או שיש כבר היום במחיר הזה משהו יותר טוב ? מחירה אז עלה 1500ש"ח.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by avishalev2,

Nי שמוצא לי את הדרייבר והתוכנה vp-eye 3.0 הוא מלך אצלי למה אני מחפש אותו כל הזמן אני מוצא את 2.0 או שאני מוצא אותו והקישור לא עובד

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  21. שלום יש לי בעיה שאני מצלם(Panasonic TZ5) שהיד שלי רועדת, ויוצאות תמונות טיפה מטושטשות(בעיקר בזום אופטי גדול) וזה מאוד מפריע לי. אז אני רוצה לקנות חצובה רגילה(לא שולחנית) כדי שאני אוכל לצלם והתמונות לא יצאו מטושטשות. אני מחפש חצובה טובה וזולה, שמתקפלת להכי קטן שאפשר עד מחיר של 100-150 שקלים והאם יש למישהו המלצה איך אני אוכל לצלם יותר טוב ובלי טשטוש שהמצלמה ביד? חשבתי על החצובה הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=418306 מה אתם אומרים? ואתם יודעים האם מוכרים חצובות בבאג או באופיס דיפו? כי יש את המבצעים המטורפים האלה וזה יהיה מאוד משתלם לקנות עכשיו תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by eli33,

צולם עם K800I אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים לצילום פרחים מקרוב ..חוץ מכמובן לצלם במצב מאקרו(בין היתר מאיזה מרחק לצלם במאקרו וכו') צילמתי עוד מה תמונות של עוד כמה פרחים.. אבל הם יצאו גרועות זאתי יצאה הכי טובה..לכן אני מבקש את הטיפים שלכם .. תודה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  23. עדיפות לקומפקטיות כמו קסיו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  24. שלום. יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה . תודה.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  25. קנינו כרטיס SD HC למצלמה שלנו שהיא FUJI F40FD בנפח 4 גיגה אבל משום מה המצלמה לא קוראת אותו ואומרת שיש בעיה בכרטיס משהו כזה יש מצב שזה בגלל שזה SDHC ולא SD רגיל,מה בכלל ההבדל בינהם ואיפשרי אולי לסדר איכשהו שהיא כן תקרא את זה? ועוד בעיה זה שאי אפשר לחבר את המצלמה עם כבל למחשב,נסיתי עם 3 כבלים,עם 2 מהם היא פשוט מקצרת את המחשב וגורמת לו לכיבוי ככה לבד ועם השלישי פשוט לא קורה כלום, המחשב לא מזהה את המצלמה בכלל. מה הבעיה כאן?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.