עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אזהרה והמלצה ! ברשת עלו בימים האחרונים 3 תחרויות צילום שבמבט ראשון נראות ממש ממש שוות ! אבל כל זאת נכון עד שלא קוראים את האותיות הקטנות ! כמה מכם ממש טורחים לקרוא מסמכים של מספר עמודים ? אז זהו, שגם במקרה דנן לא קראתם, אז "אל תבואו בטענות" אתם מוזמנים לעשות כרצונכם, אבל אל תגידו אח"כ - לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו מי שייתן יד לניצול מחפיר שכזה, או בעצם הזמנת עבודה חינם, אל לא להיקרא צלם ( וגם אם רובכם חושבים שאם אתם צלמים חובבים או אקראיים, וכולה איבדתם זכות על צילום אחד ?! אז מה קרה ? ) תחשבו טוב טוב למשמעות של עולם הצילום, אנחנו יורים לעצמנו ברגל, ואני לא בקטע של להציק לכם ואני גם לא נסחף ! אז שלא יעבדו עליכם ואל תתנו יד לשערוריה הזו, הצביעו ב"עיניים" ! ממני,…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  2. Started by ob,

שלום , יש לי מצלמה Ricoh R6 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים שלוש ואפילו עברה איתי את הצבא ... יום אחד "פתאום" היא התקלקלה (כשאני עושה זום מעל 5X המצלמה מאתחלת את עצמה ... כלומר אי אפשר לצלם יותר מ X5), אך עדיין מצלמת באיכות . עלות התיקון בשבילה הוא כ-700 ש"ח ... רציתי לדעת אם שווה לי לתקן אותה או שיש כבר היום במחיר הזה משהו יותר טוב ? מחירה אז עלה 1500ש"ח.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  4. ניתן לחרוג למקסימום 1050! , אפילו לא 1060! , הגג שבגג זה 1050 , בכללי התקציב היה אמור להיות 800 אבל הוא עלה ל1000.... אפשר גם משומשות...

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  5. הנה 2 תמונות שצילמתי. המצלמה היא Canon A-80 מצלמה מעולה (לצלם מתחיל כמוני). מה אתם חושבים על התמונות? מה צריך לשפר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  6. רגע לפני שאני מזמין את המצלמה SONY ALPHA A300 (ואני נעול עליה.. כבר שאלתי על זה פעם..) רציתי לדעת מה חשוב לקנות בנוסף, האחריות על המצלמה היא שנה, אבל יש אפשרות להרחיב עם MACK, כדאי? זה נראה לי מסובך מדי.. ראיתי שיש גם פילטרים, עד כמה זה חשוב (אם בכלל) למי שיודע, לא תהיה בעיה עם כרטיס זיכרון 4GB? פשוט קראתי שיש מצלמות שלא בנויות לנפחי זכרון גדולים... אשמח אם תייעצו לי. לא כל יום קונים מצלמת רפלקס... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  7. Started by K0sTa,

אני רוצה לקנות מצלמה בין 1000 ל1500 שקל ככה שהכל יצא לי 2000 שקל כולל זיכרון 512 תיק וסוללות מצלמה של 7 מגה פיסקל וכמה שיותר זום אופטי תודה למי שמוצא!

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by ik_86,

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  9. יש אותה באופיס דיפו עים נרתיק וזכרון 1GB ב 1290 ש''ח האם שווה אני צלם מתחיל..

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  10. אני נוסע לארה"ב השבוע... הייתי מעוניין לדעת איזה מצלמה הכי טובה לקנות? אני לא מבין הרבה, הצרכים שלי הם: מצלמת סטילס איכותית. זום אופטי הכי גבוה שאפשר (מינמום X4). 5 מגה פיקסל לפחות. שתהייה חברה מוכרת. יש אפשרות קצת יותר מ- 300 דולר... תודה.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by ex_,

אני עדיין דבק ב EOS650 כמובן עם פילם ה A620 זה הניסיון הראשון לכיוון צילום הדיגיטלי כתחליף לפילם-כמובן ברמת הסקיצה כי זו מצלמה די סטנדרטית בכל מקרה אני מאוד מופתע מהחדות ומעומק הצבע(בצילום אפילו רואים את הטקסטורה של הנייר) אז כמו שאמרתי-זה הקליק הראשון אחרי הכנסת הבטריות והכרטיס(עבר crop בפוטושופ) בלי כיוון בלי כלום פשוט קליק אני די מבסוט מהאיכות עצות לגבי הדגם וכו' יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by musari,

ראיתי מצלמה למחירה בעיתון והיה רשום " צילום תמונות סטילס על גביי כרטיס זיכרון SD "

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  13. כמה תמונות מהטיול לאירופה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by skullfacer,

אחי רוצה לקנות מצלמה עד 500 ש''ח משהו מיקצועי לא סתם אם אפשר עזרה אני ישמח אני לא מבין בזה בשיט תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by karpad,

שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + כרטיס זכרון ונרתיק ב2000 ש"ח היית מעדיף שיהיה מצב ידני טוב השימוש יהיה בעיקר צילומי חוץ ומידי פעם איזה מאקרו מזדמן חשבתי ללכת על הA620, מה אתם אומרים? ד"א פתחתי דיון כזה לפני כמה חודשים אבל מאז הייתי במיוט ולא יצא לי לקנות מצלמה

16. אהלן ברשותי קאנון A610 וברצוני לקנות כרטיס זכרון גדול יותר, כרגע ברשותי כרטיס בגודל GB 2 במהירות 150 ואני מעוניין לדעת אם כרטיס של 8GB יעבוד גם הוא ובאיזה מהירות ממולץ לי לקנות? תודה ברק

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by sherlock1212,

יש לי את המצלמה canon a75 ומשום מה אני לא יכול להשתמש בכל האפשרויות לדוגמא באפשרןת auto אי אפשר לצלם כלומר אני יכול להכנס למצב אבל שאני לוחץ על הכפתור של הצילום זה פשוט לא מגיב לאומת זאת באפשרות ווידיו זה לא עושה בעיות. מה אפשר לעשות? :s05: ד"א נגמרה האחריות :-\

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  18. שלום. יש לי EOS 888 כמו שציינתי עם עדשה canon 38-76mm 0.58/1.9ft ואני לא מצליח ליצור תצלומי מאקרו, היחיד שהצלחתי זה זה: מצטער על האיכות, הסורק שלי השתגע, אבל יצאו אחלה תמונות במציאות, רק אני לא יכול להתקרב לעצם יותר מדי http://img244.imageshack.us/img244/2691/lastscan2zx6.jpg (במציאות הענף ממש חד.. והשאר מפוקס) שאני מתקרב הכל נהיה מפוקס וזה לא משנה כמה אני מנסה לשחק עם זה, ישנה עדשה טובה יותר לצילומי מאקרו? מה מחירה והאם בכלל שווה להשקיע בכזאת מצלמה

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by scylla,

איך המצלמה הנ"ל? האם היא שווה 2000 ש"ח...? היתרון בה, הוא הזום האופטי של x8... האם יש בה עוד יתרונות שמצדיקים את המחיר? (נ.ב- אין קשר בין הדיון הזה לדיון הקודם שפתחתי...)

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  20. מתוך 3 עדשות נתונות: 18-55 28-75 f/2.8 55-300 בהנחה שאפשר לבחור רק 2, אילו עדשות לדעתכם עדיף לקחת לטיול בתאילנד? מה יהיה מועיל ביותר? יתרונות לכל עדשה: 18-55 - צילום נופים 55-300 - צילום מרחוק 28-75 - צילום פורטרטים עם צמצם פתוח חשבתי על ה-28-75 בשילוב עם ה-55-300, זה בעצם יתן לי הכל חוץ מהצד הרחב של ה-18-28. אבל אולי במילא אין כלכך הרבה דברים לצלם מרחוק, וה-55-300 מיותרת / פחות מועילה מאשר ה-18-55... מה עדיף לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  21. שלום! קיבלתי עם המצלמה (A75) בטריות נטענות.. טענתי אותם 8 שעות כמו שהיה רשום בעלון של המטען. והיום הלכתי לצלם בטיול, והבטריות הספיקו רק ל5 תמונות שהמסך דלוק. על הבטריות רשום "כח טורבו 2400" (יש לזה שם ממש לא מבטיח..) ואני רוצה לקנות בטריות נטענות טובות למצלמה, שיחזיקו לפחות שעתיים של צילום עם המסך.. אז על מה אתם ממליצים? (התקציב הוא 100-150 ש"ח)

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  22. s2 בתכונות שלה היא המושלמת ביותר לצרכים שלי הבעייה היחידה שדי ציננה את ההתלהבות שלי ממנה והסיבה שלא רכשתי אותה עד כה היא שהיא לא מבצעת שום דחיסת וידיאו כולשהיא על גביי כרטיס הזיכרון. התוצאה היא שגם אם אשקיע 400 שח על כרטיס זיכרון בנפח 1gb אורך קליפ וידיאו הכי ארוך שאוכל לעשות הוא 8 דקות (לשם השוואה בילבד :סרט הוליוודי של כ-100 דקות יחד עם קול באיכות טובה ניכנס בדיסק של 700 mb ועדיין הוא ניראה ונישמע טוב למדיי על גבי הטלוויזיה) אני כמובן לא מצפה שמצלמה דיגיטלית כולשהיא תגיע לרמת דחיסה שכזו וברור לי שאף מעבד שמשולב במצלמה דיגיטלית לא יהיה מסוגל לעולם לבצע את מה שעושה מחשב שולחני אבל כאשר אתה משקיע 3000 שח במצלמה+עוד 400 שח על כרטיס זיכרון sd 1gb המינימום שאתה יכול לצפות…

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by wow,

יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by navk2,

לנעול

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by user57202,

שלום יש לי בעיה במצלמה שכל תמונה שמצלמים מופיעה עם נקודה שחורה במיקום מסויים (המיקום קבוע) ניסיתי כבר לנקות את העדשה של המצלמה אך זה לא עוזר (לא נראה שיש כתם \ שריטה או משהו כזה על העדשה) האם יש איזה שהיא דרך לסדר בעיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים