עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Coca Cola,

השאלה בכותרת.. תודה.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by sherlock1212,

יש לי את המצלמה canon a75 ומשום מה אני לא יכול להשתמש בכל האפשרויות לדוגמא באפשרןת auto אי אפשר לצלם כלומר אני יכול להכנס למצב אבל שאני לוחץ על הכפתור של הצילום זה פשוט לא מגיב לאומת זאת באפשרות ווידיו זה לא עושה בעיות. מה אפשר לעשות? :s05: ד"א נגמרה האחריות :-\

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  3. שלום! קיבלתי עם המצלמה (A75) בטריות נטענות.. טענתי אותם 8 שעות כמו שהיה רשום בעלון של המטען. והיום הלכתי לצלם בטיול, והבטריות הספיקו רק ל5 תמונות שהמסך דלוק. על הבטריות רשום "כח טורבו 2400" (יש לזה שם ממש לא מבטיח..) ואני רוצה לקנות בטריות נטענות טובות למצלמה, שיחזיקו לפחות שעתיים של צילום עם המסך.. אז על מה אתם ממליצים? (התקציב הוא 100-150 ש"ח)

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by Yuron,

שלום לכולם. ביום שישי ראיתי פרח יפה ואחלתתי לצלם אותו במאקרו זה מה שיצא. מקבל כל תגובה אפשרית......זה עוזר לי להתפתח.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by user57202,

שלום יש לי בעיה במצלמה שכל תמונה שמצלמים מופיעה עם נקודה שחורה במיקום מסויים (המיקום קבוע) ניסיתי כבר לנקות את העדשה של המצלמה אך זה לא עוזר (לא נראה שיש כתם \ שריטה או משהו כזה על העדשה) האם יש איזה שהיא דרך לסדר בעיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  6. imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. הנה 2 תמונות שצילמתי. המצלמה היא Canon A-80 מצלמה מעולה (לצלם מתחיל כמוני). מה אתם חושבים על התמונות? מה צריך לשפר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Drazick,

היה רעיון לא רע, הביצוע קצת פחות מרשים. כנראה שצריך פלאש רציני וקצת יותר סבלנות לבנות את הכל מסביב (סימטריה, רקע ואולי "פיקסלים" יותר פוטוגניים). אבל בכל זאת נחמד לשתף. יש למישהו רעיונות קריאטיביים לעניין?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  9. Started by skullfacer,

אחי רוצה לקנות מצלמה עד 500 ש''ח משהו מיקצועי לא סתם אם אפשר עזרה אני ישמח אני לא מבין בזה בשיט תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by evy,

יש לי מצלמה דיגיטאלית nikon בדגם coolpix 3200 והתחלתי לחבב צילום,אך יש בעיה אחת והיא,שאני לא יודע לעשות פוקוס במצלמה. למשל כשאני מנסה לצלם פרחים מקרוב מאוד,הפרח מאוד מטושטש. אם מישהו יודע איך אפשר אפשר לעשות פוקס שיעזור לי . תודה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  11. אני נוסע לארה"ב השבוע... הייתי מעוניין לדעת איזה מצלמה הכי טובה לקנות? אני לא מבין הרבה, הצרכים שלי הם: מצלמת סטילס איכותית. זום אופטי הכי גבוה שאפשר (מינמום X4). 5 מגה פיקסל לפחות. שתהייה חברה מוכרת. יש אפשרות קצת יותר מ- 300 דולר... תודה.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  12. אזהרה והמלצה ! ברשת עלו בימים האחרונים 3 תחרויות צילום שבמבט ראשון נראות ממש ממש שוות ! אבל כל זאת נכון עד שלא קוראים את האותיות הקטנות ! כמה מכם ממש טורחים לקרוא מסמכים של מספר עמודים ? אז זהו, שגם במקרה דנן לא קראתם, אז "אל תבואו בטענות" אתם מוזמנים לעשות כרצונכם, אבל אל תגידו אח"כ - לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו מי שייתן יד לניצול מחפיר שכזה, או בעצם הזמנת עבודה חינם, אל לא להיקרא צלם ( וגם אם רובכם חושבים שאם אתם צלמים חובבים או אקראיים, וכולה איבדתם זכות על צילום אחד ?! אז מה קרה ? ) תחשבו טוב טוב למשמעות של עולם הצילום, אנחנו יורים לעצמנו ברגל, ואני לא בקטע של להציק לכם ואני גם לא נסחף ! אז שלא יעבדו עליכם ואל תתנו יד לשערוריה הזו, הצביעו ב"עיניים" ! ממני,…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  13. שלום. יש לי EOS 888 כמו שציינתי עם עדשה canon 38-76mm 0.58/1.9ft ואני לא מצליח ליצור תצלומי מאקרו, היחיד שהצלחתי זה זה: מצטער על האיכות, הסורק שלי השתגע, אבל יצאו אחלה תמונות במציאות, רק אני לא יכול להתקרב לעצם יותר מדי http://img244.imageshack.us/img244/2691/lastscan2zx6.jpg (במציאות הענף ממש חד.. והשאר מפוקס) שאני מתקרב הכל נהיה מפוקס וזה לא משנה כמה אני מנסה לשחק עם זה, ישנה עדשה טובה יותר לצילומי מאקרו? מה מחירה והאם בכלל שווה להשקיע בכזאת מצלמה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  14. כמה תמונות מהטיול לאירופה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by LaCostE,

שלום לכולם :] יש לי מצלמה דיגיטלית Sony DSC P73 , אבל לאחר החלטת המשפחה שלי כנראה לצאת לגיחה לחו"ל לכמה שבועות אנחנו צריכים מסרטת וידיאו . התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , אפשר קצת פחות , אפשר קצת יותר . ( עדיפות לSony ) ורק עוד שאלה , יש אפשרות שנקנה את המצלמה מחו"ל ? יהיה יותר זול ?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by wow,

יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by ob,

שלום , יש לי מצלמה Ricoh R6 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים שלוש ואפילו עברה איתי את הצבא ... יום אחד "פתאום" היא התקלקלה (כשאני עושה זום מעל 5X המצלמה מאתחלת את עצמה ... כלומר אי אפשר לצלם יותר מ X5), אך עדיין מצלמת באיכות . עלות התיקון בשבילה הוא כ-700 ש"ח ... רציתי לדעת אם שווה לי לתקן אותה או שיש כבר היום במחיר הזה משהו יותר טוב ? מחירה אז עלה 1500ש"ח.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by shlomom,

טוב, אז הייתי בתערוכה כדי לצלם כמה בייבס, זה מה שנקלט בעדשה. לשאר התמונות

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  19. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית להזמנה באינטרנט מחנות אמינה, התקציב שלי הוא בין 30 - 50 ש"ח בחודש [עד 24 תשלומים] כמובן שעדיף כמה שפחות. אני מחפש מצלמה דיגיטלית איכותית וטובה, כי אני לא הולך להחליף אותה בשנים הקרובות. בינתיים אני חושב על הA610. איך היא? תודה, Zzzz

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by approx,

אולי התמונה לא משהו אבל משהו בא מושך אותי כזה

21. Started by doker,

אני רוצה לקנות מצלמה עד 1000 שקל אני מתלבט בין שתי מצלמות f40 או f100 עם חריגה קטנה השימושים הם לצילומים בטיולים או צילומים משפחתיים לא דברים מיוחדים השאלה היא האם התוספת של כמה מאות שקלים באמת משתלמת? וגם כמה עולות הסוללות למצלמות כאלה תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by sapits1,

שלום, קודם כל, אני יודע שהתקציב נמוך ואין מצלמות טובות במחיר הזה, אבל לחבר שלי יש יומולדת עוד מעט, והוא ממש רוצה מצלמה, אז החלטתי לקנות לו אחת. החשיבות היא למצלמה כמה שיותר איכותית, גודל המסך וכמות הפיקסלים לא כל כך משנים, האיכות הכי חשובה. יש אפשרות לחריגה מאוד קטנה, קחו בחשבון שכל חריגה מרחיקה אותי עוד מהגיטרה חשמלית שלי חשבתי כבר על שתי אפשרויות: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCOLFE370D http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCNIS210RB את הניקון יש לי אישית, רציתי לדעת איך האולימפוס בהשוואה אליה. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  23. שלום. יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה . תודה.

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by tronado,

התמונות צולמו כמובן עם ה-Canon a620 שלי :-* תגובות 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by NeWMe,

אני מתלבט כבר כמה זמן בין שתי המצלמות אחת canon A75 והשנייה היא D-535 של אולימפוס אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה או לספר לי על ההבדל בינהם שאמור להוות שיקול בהחלטה שלי.... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים