צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמה דיגיטאלית nikon בדגם coolpix 3200 והתחלתי לחבב צילום,אך יש בעיה אחת והיא,שאני לא יודע לעשות פוקוס במצלמה. למשל כשאני מנסה לצלם פרחים מקרוב מאוד,הפרח מאוד מטושטש. אם מישהו יודע איך אפשר אפשר לעשות פוקס שיעזור לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
אז הפלא הגיע, סופסוף. אבל כשאני מנסה להקפיץ, הכל יוצא חשוך מדי. הדרך היחידה שמצאתי זה לקבוע את הפלאש על 28mm לתת לו פיצוי חשיפה של 1+ להעלות את האיזו במצלמה ולעשות במצלמה פיצוי חשיפה של 1.5+. איך אני יכול פשוט להגיד לו להפליש יותר חזק? (לא מצאתי שום דבר רלוונטי במדריך)
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
רציתי לדעת המלצות שלכם על מצלמה בטווח מחירים של 900-1000 ש"ח, שתיהיה קומפקטית, דקה ואלגנית כמה שיותר (מראה יקר). איכות כמובן מעל לכל.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בסוף החודש הבא וחשבתי על לקנות לה מצלמה דיגטלית. יש מצלמות טובות בסכום של 700-1000 שקל?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא ממזמן התחלתי להתעניין במצלמות מיידיות והסתבר שעדיין מוכרים כאלה, במחירים לא נמוכים בנוסף לכך מחירי הפילם הם בשמיים כלומר למעט האופציה העיסקית של צלם/שלם אינני רואה שום יתרון בהן. האם אני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
רגע לפני שאני מזמין את המצלמה SONY ALPHA A300 (ואני נעול עליה.. כבר שאלתי על זה פעם..) רציתי לדעת מה חשוב לקנות בנוסף, האחריות על המצלמה היא שנה, אבל יש אפשרות להרחיב עם MACK, כדאי? זה נראה לי מסובך מדי.. ראיתי שיש גם פילטרים, עד כמה זה חשוב (אם בכלל) למי שיודע, לא תהיה בעיה עם כרטיס זיכרון 4GB? פשוט קראתי שיש מצלמות שלא בנויות לנפחי זכרון גדולים... אשמח אם תייעצו לי. לא כל יום קונים מצלמת רפלקס... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום,רציתי לוודא סופית לפני הקניה, האם במצב M בחוגה הפונקציות הידניות הם מלאות לגמרי ? כלומר אני יכול לשלוט על הכל (ISO,צמצם,חשיפה, וכו')
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני ת'אמת לא יודע מה זה תקציב סביר למצלמות חובבניות. בקרוב אני אהיה בדיוטי פרי בדרכי לפולין, ולכן רציתי להתחדש עם מצלמה. אני מחפש מצלמה עם איכות תמונות כמה שיותר גבוה (כמובן :) שתחזיק הרבה מעמד (אם אפשר שתפעל על בטריות אצבע כי בפולין אין מקומות להטעין בשלג), לא מסיבית מידי וקלה לתפעול (הגדרות וכו'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אזהרה והמלצה ! ברשת עלו בימים האחרונים 3 תחרויות צילום שבמבט ראשון נראות ממש ממש שוות ! אבל כל זאת נכון עד שלא קוראים את האותיות הקטנות ! כמה מכם ממש טורחים לקרוא מסמכים של מספר עמודים ? אז זהו, שגם במקרה דנן לא קראתם, אז "אל תבואו בטענות" אתם מוזמנים לעשות כרצונכם, אבל אל תגידו אח"כ - לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו מי שייתן יד לניצול מחפיר שכזה, או בעצם הזמנת עבודה חינם, אל לא להיקרא צלם ( וגם אם רובכם חושבים שאם אתם צלמים חובבים או אקראיים, וכולה איבדתם זכות על צילום אחד ?! אז מה קרה ? ) תחשבו טוב טוב למשמעות של עולם הצילום, אנחנו יורים לעצמנו ברגל, ואני לא בקטע של להציק לכם ואני גם לא נסחף ! אז שלא יעבדו עליכם ואל תתנו יד לשערוריה הזו, הצביעו ב"עיניים" ! ממני,…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
רציתי להזמין את המצלמה fuji f30 + 1gb memory שמתי לב שמישהו פירסם פה שהמחיר הוא 1470 ש"ח אם אני לא טועה..עכשיו יש לי קצת חששות בנוגע להזמנה כי האתר הוא לא מישראל ואין לי מושג כמה זמן המשלוח ואם זה בטוח ביכלל ומאיזה אתר להזמין , ואם יש סיכון מסויים , אשמח לקבל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מצלם(Panasonic TZ5) שהיד שלי רועדת, ויוצאות תמונות טיפה מטושטשות(בעיקר בזום אופטי גדול) וזה מאוד מפריע לי. אז אני רוצה לקנות חצובה רגילה(לא שולחנית) כדי שאני אוכל לצלם והתמונות לא יצאו מטושטשות. אני מחפש חצובה טובה וזולה, שמתקפלת להכי קטן שאפשר עד מחיר של 100-150 שקלים והאם יש למישהו המלצה איך אני אוכל לצלם יותר טוב ובלי טשטוש שהמצלמה ביד? חשבתי על החצובה הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=418306 מה אתם אומרים? ואתם יודעים האם מוכרים חצובות בבאג או באופיס דיפו? כי יש את המבצעים המטורפים האלה וזה יהיה מאוד משתלם לקנות עכשיו תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היה רעיון לא רע, הביצוע קצת פחות מרשים. כנראה שצריך פלאש רציני וקצת יותר סבלנות לבנות את הכל מסביב (סימטריה, רקע ואולי "פיקסלים" יותר פוטוגניים). אבל בכל זאת נחמד לשתף. יש למישהו רעיונות קריאטיביים לעניין?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
זהו הצמיג הספורטיבי של ה-CBR600F, איך הקומפוזיציה והשאר?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתח תמונות שצילמתי בגודל 1950X2590~ בערך, בהנחה שאין בהן רעש בכלל, מה הגודל המקסימלי שאפשר לפתח בו את התמונות? יש שיטה כלשהי לחשב את זה גם לגדלים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה דרך איביי. ראיתי שם את זה למשל http://cgi.ebay.com/Adata-8GB-8G-Class-6-Turbo-SD-SDHC-Memory-Card-FREESHIP_W0QQitemZ330313468145QQcmdZViewItemQQptZDigital_Camera_Memory_Cards?hash=item330313468145&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66:4|65:15|39:1|240:1318#ht_1585wt_1165 קלאס 6, 8 גיג. מהירות X150. אבל אני מבין שיש תקלות עם הגודל הזה? בכל אופן, אשמח להמלצה פשוטה, לא אבוא בתלונות אם יהיו פאשלות, אז לא לפחד להמליץ. אני מעוניין בכרטיס זכרון 8 גיג או אולי 4 גיג, אם תגידו שזה פחות בעייתי. לא משנה לי. (אגב, אני מבין שאין אפשרות לצלם יותר מ 2 גיג של וידיאו. אבל האם אפשר בכרטיס של 8 לצלם 4 סרטי 2 גיג, או שברגע שיש סרט 2 גיג אחד, אי אפשר להפעיל את הוידיאו יותר…
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום. יש לי EOS 888 כמו שציינתי עם עדשה canon 38-76mm 0.58/1.9ft ואני לא מצליח ליצור תצלומי מאקרו, היחיד שהצלחתי זה זה: מצטער על האיכות, הסורק שלי השתגע, אבל יצאו אחלה תמונות במציאות, רק אני לא יכול להתקרב לעצם יותר מדי http://img244.imageshack.us/img244/2691/lastscan2zx6.jpg (במציאות הענף ממש חד.. והשאר מפוקס) שאני מתקרב הכל נהיה מפוקס וזה לא משנה כמה אני מנסה לשחק עם זה, ישנה עדשה טובה יותר לצילומי מאקרו? מה מחירה והאם בכלל שווה להשקיע בכזאת מצלמה
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
במפגש הפורום, אחרי שהשמש שקעה לה, יצא לצלמי הפורום (כל אחד והמצלמה שלו, רק אני נדחפתי ) ולי כמובן לצלם מספר תמונות נחמדות עם המצלמה של orlupo, הרי היא Olympus 8080WZ (תודה ). נתוני ה-EXIF נמצאים בכל תמונה. התמונות עברו יישור בפוטושופ ועוד מספר עריכות מינוריות שאפילו אם לא הייתי עושה אותן התמונות היו מצויינות אמנם התמונה עברה Crop, כך שהיחס לא ממש נשמר אבל לשם השוואה הנה 100% Crop מהתמונה המקורית (8MP להזכירכם) כוכב הלכת נגה והירח הנולד שימו לב לזמן החשיפה כאן, כן כן TopGun שלנו נחשף ( ) למשך 3.2 שניות שלמות זה לא ממש מבויים, כיוון שהוא באמת צילם ככה. פשוט אמרתי לו לא לזוז למשך מספר שניות שוב תודה לאור שנתן לי לשחק עם המצלמה שלו ולטל על ה…
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית קטנה ואיכותית שתמיד תהיה בכיס + 512 זכרון + 2300MAH סוללות + מטען. כל זה שלא יעבור את ה-1600 שקל. האם המצלמה SONY P43 שווה בביצועים לזאת של CANNON ה-A510 ? ומה בנהן יותר קטנה? את הסוני ראיתי בחנות צילום היא ממש קטנה ולא שוקלת, את הכאנון לא ראיתי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
Nי שמוצא לי את הדרייבר והתוכנה vp-eye 3.0 הוא מלך אצלי למה אני מחפש אותו כל הזמן אני מוצא את 2.0 או שאני מוצא אותו והקישור לא עובד
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
הייי שלום כולם שבוע מעולה כמו רוב השבתות שאין גשם יצאו היום אח שלי ואני להטיס את המסוק, החלטנו גם לשם שינוי לקחת מצלמה ולדעתי יצאו כמה ממש נחמדות אבל: * ה"צעצוע" מגיע בחלקים היותר שווים של ההטסה למהירות של אזור ה50 קמ"ש אז ממש קשה לעקוב אחריו * המצלמה לא מתמחית בהתפקסות של גוף ~לבן על רקע אפור (העננים) * צולם עם canon powershot s2 is תהנו : (התמונות יערכו מחר פשוט אני כבר ממש רוצה לישון, לילה טוב)
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
חבר לו שייכת המצלמה רוצה לקנות כרטיס של 4GB, אבל המוכרת אמרה לו שהוא צריך לבדוק שהמצלמה תומכת. הסתכלתי פה http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14824#ModelTechSpecsAct אבל לא מצאתי משהו שקשור לנפח. אשמח לעזרה תודה.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-