עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אתמול בערב התארגנו כמה אנשים מפורום צילום של האוניברסיטה ופשטו עליה בשעה שמונה, התוצאות שלי לפניכם. אני יודע שיש לא מעט מקום לתיקונים אבל לצערי הפוטושופ שלי מסרב לעלות כי המחשב קצת גוסס (הגיע הזמן לפורמט, אבל זה סיפור אחר...) תהנו. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by POD,

שלום לכם, שתי המצלמות עולות בסביבות ה-1500 ש"ח, רק שאת ה-OLYMPUS אני מקבל עם 256MB ואת ה-MINOLTA אני מקבל עם קורא זיכרונות ומדריך צילום (שזה חארטה) באתר של סקאל. עכשיו, ההתלבטויות שלי הן: 1) מהירות הצמצם ב-OLYMPUS מגיעה ל-1/2000 והיא אוטומטית, וב-MINOLTA היא 1/1000 עם עדיפות למהירות צמצם ועדיפות למפתח עדשה. 2) מסך ה-LCD ב-OLYMPUS הוא 1.8" וב-MINOLTA הוא 1.5". תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by stingeR-,

: ועוד אחת

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by R0ck,

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by benor,

עבר המרה ל- B&W [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מצלמה עד 1000-1500 איכותית קלה לתפעול אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז מה כדי לפי התקציב ? תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. ב"ה שלום חברים יקרים זכיתי במכרז בוואלה שופס הנה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1885071 לקחתי את המצלמה ב 1200 שח עם 3 שנים אחריות ועם 24 תשלומים שזה כל חודש 50 שח האם המצלמה שווה את זה ? ראיתי שבכל מקום היא עולה 1500 שח !!! או שכדאי לחכות ל FX-01 החדשה שתגיע לארץ ? אם כן כמה היא תעלה בטח יותר מ 2000 שח לא ? מחכה לתשובה חברים והרבה תודה :-*

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by aleXtazi,

זה היה הניסוי הראשון שלי לפני יותר מחצי שנה....(המים קצת עם ליכלוך לקחתי את הקערה הראשונה שמצאתי וזה מה שיצא)

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by fire15,

צילום ראשון שלי של טיפות [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by KoM,

אז יש לנו מתקפת מאקרואים בפורום, אבל החלטתי לתת קצת כיוון אחר...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by KoM,

אנחנו אוהבים צילום, מאחורי העדשה יש אנשים שמרגישים הכי בטוח שיש, בתמונה הזאת ניסיתי להעביר את הצד השני... הרבה מאיתנו לא אוהבים להיות מהצד הזה, הצד המצולם, זה שחשוף וזה ש"נבחן", ניסיתי להעביר את זה עם הצילום הפשוט יחסית הזה...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by fire15,

לקח לי זמן לתפוס אותו השמח לתגובות/הצעות עריכה: R0cKF0rD תוקן. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. צילמתי עם הפלא החדש מה אומרים? לא לשכוח שזה עם מצלמה של פלא ולא משהו מקצועי

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by R0ck,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Nick_Less,

אני צריך המלצה לכרטיס זיכרון חדש,שצריך לעמוד בתנאים הבאים: שיהיה אמין,2 ג'יגה,מהיר שיהיה אפשר לצלם איתו ברצף ולא לחכות שעתיים אחרי זה/צילום בRAW התקציב הוא 600-700 שקל,רצוי חנות מת"א. המצלמה היא Sony DSC F828 אני מצלם כמעט תמיד על 8 מ"פ (תמונה שוקלת בערך 3.5 מ"ב) פרט למיקירים של חוסר זיכרון ואז צריך להוריד את גודל הקובץ 256 על ממורי סטיק איטי זה דיי מגביל הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש נ.ב כתוב שהמצלמה תומכת בCFI/II אבל לא כתוב כלום על 3,יש מצב שזה בגלל שהמצלמה יחסית ישנה? תודה,בר

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. Started by R0ck,

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by R0ck,

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Dimness,

שלום לכולם הנה סט תמונות של האולר שלי, התחלתי לצלם אותו אחרי שחיפשתי פריטים לצלם כדי לנסות כמה דברים ולא מצאתי שום פריט מעניין ופתאום נזכרתי שהאולר הזה קיים מצפה לתגובות והערות את התמונה האחרונה לא רציתי להקטין אז שמתי קישור חיצוני אליה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/_/_/b/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200512042006551404/200603202059487833/Penknife_3.jpg

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by stingeR-,

מכיוון שאין לי פוטושופ כרגע ואני גם לא הכי יודע לערוך כמו שצריך.. אז זה מה שיצא.. לדעתי יכול היה לצאת הרבה יותר טוב עם האמצעים הדרושים.. אבל גם ככה זה ממש נחמד. :

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by benor,

לא קשורות אחת לשנייה . בתמונת פורטרייט צלמתי את עצמי, אל תפחדו. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. חשבתי לעצמי, האם זה טוב אם אחד (כמוני למשל) שלא מבין גדול בצילום, שרוצה להתפתח כי הוא אוהב את הנושא יתקדם ישר לDSLR לפני הקומפקטיות? יש לי ניסיון במצלמת זום חח, אני מצלם בה טוב. אני במגמת קולנוע, ואולי אני גם אמשיך שנה הבאה. האם זה טוב לדלג על הקומפקטיות ולעבור ישר לDSLR? יש לי שתי נקודות מבט. האחת, כן משום שאני אלמד ככה את הדברים עפ"י ניסיון עם DSLR, זה גם הפעלה שונה וצילום שונה ועוד כמה דברים. השניה, לא משום שאני עוד צריך להתפתח בתחום הצילום וDSLR מתאימה אך ורק למנוסים ולתותחים שבצילום. מה אתם אומרים? זה יעזור לי להחליט איזה לבחור ליומולדת (שהוא אגב חל באוקטובר חח)

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by stingeR-,

זו תמונה שרציתי לפרסם כבר זמן מה אבל לא ידעתי מה לחשוב... עכשיו אני חושב שזאת תמונה מדהימה.. צולם בלילה בבסיס גדנ"ע שדה בוקר חח צמצם פתוח על 5.6 חשיפה מקסימאלית של 15 שניות ורגישות הכי נמוכה של המצלמה(100)

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by IAF.ofek,

תמונה שצילמתי ביום שבת,צילמתי קרוב לבית שלי מאקרו של פרח שלפתע הוא הגיח והתקרב ,אז עשיתי לבחור צילום זריז צילמתי אותו. 1/125 f/5.5 ISO 50 http://img69.imageshack.us/img69/9338/img1973eds7ar.jpg

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Chevy,

צולם עם: MINOLTA DYNAX 404si + 35-80 Lens Fuji Seperia 400ASA F/4 20sec exposure הסרת רעשים בפוטושופ, הדגשת גוון כחול בתמונה, הקטנה ומסגור. איכות התמונה ירודה בגלל הסריקה שלא הכי מקצועית לצערי. בתמונה הראשונה, זה אני וידידה שלי. בתמונה השנייה, ידידה שלי מביטה עם משקפת. הירח באותו לילה היה מלא ב-37%, בחשיפה הארוכה בשילוב עם סרט צילום מהיר נראה כאילו הוא מלא. הסרט צילום שכב אצלי קרוב לחצי שנה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Devil Servant,

אממ אתם יכולים להסביר לי על כל מיני פונקציות שאני יכול לעשות עם הCANON EOS 888? נגיד מאקרו (זה זה שרואים תמונה בפוקוס והכל מסביב לא בפוקוס לא?) אני עושה עם הציור של הפרח וMF? מה עושה פה כל אחד? (כאילו אני יודע כמעט הכל אבל המספרים מה עושים?) תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים