עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by K0sTa,

אני רוצה לקנות מצלמה בין 1000 ל1500 שקל ככה שהכל יצא לי 2000 שקל כולל זיכרון 512 תיק וסוללות מצלמה של 7 מגה פיסקל וכמה שיותר זום אופטי תודה למי שמוצא!

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  2. יש אותה באופיס דיפו עים נרתיק וזכרון 1GB ב 1290 ש''ח האם שווה אני צלם מתחיל..

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  3. אני נוסע לארה"ב השבוע... הייתי מעוניין לדעת איזה מצלמה הכי טובה לקנות? אני לא מבין הרבה, הצרכים שלי הם: מצלמת סטילס איכותית. זום אופטי הכי גבוה שאפשר (מינמום X4). 5 מגה פיקסל לפחות. שתהייה חברה מוכרת. יש אפשרות קצת יותר מ- 300 דולר... תודה.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  4. יש לי את המצלמה הישנה (sharp vn-ez5) שמצאתי בבית ויש לי כרטיס זיכרון ואפילו מן עוד דבר קטן שמתחבר אליה שאני חושב שזות מצלמה נסתרת אבל אין לי איך לשלוח את זה למחשב כי אין לי כבל ! אז איפה משיגים בארץ אחד כזה?

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  5. כמה תמונות מהטיול לאירופה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by user57202,

שלום יש לי בעיה במצלמה שכל תמונה שמצלמים מופיעה עם נקודה שחורה במיקום מסויים (המיקום קבוע) ניסיתי כבר לנקות את העדשה של המצלמה אך זה לא עוזר (לא נראה שיש כתם \ שריטה או משהו כזה על העדשה) האם יש איזה שהיא דרך לסדר בעיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. לא אוהב את הגישה השיווקית של לייקה, את היומרנות והפלצנות וכמובן את התמחור ההזוי. אני במיוחד לא אוהב את התמחור ההזוי, משום שהוא מרחיק מידי ומידי חובבים רבים אחרים מצלמות בנויות היטב שתאווה לצלם איתם ועדיין מהוות בחירה מעולה לצילומי רחוב וכמובן נותנות גישה לאוסף אדיר של עדשות מצוינות משנות ה-50 ואילך. לייקה נכנסו לעולם הדיגיטלי באופן לא מוצלח ובאיחור מאוד לא אלגנטי. ה-M8 הייתה פשוט לא לעניין, העיצוב הכללי היה נכון (המשך מדויק ומוצלח של הקו המנחה מאז ה-M3, למעט ה-M5 המגודלת), אבל האלקטרוניקה ממש לא. קרופ X1.3 במצלמה שאמורה להצטיין בזוויות הרחבות שלה וממש לא מיועדת לטלה-פוטו? איכות תמונה בינונית בלייקה? פשלות שונות ומשונות בקושחה (שרק חלקן תוקנו ב-M8.2)?. ה-M9 אמורה להיות ה-M…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by Snufkin,

וטיפלה יותר קרוב....

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by bio_stdnt,

מוקדש למעריצי הסדרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. Started by Kalim3ro,

שאלה שנראית לי די מטומטמת...אבל האם אפשר להשתמש במצלמה Canon A85 PowerShot כמצלמת אינטרנט? אם כן, אז איך?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by exercise,

http://www.flickr.com/search/?q=hdr&w=all&s=int

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by iwm911,

טוב אז ככה חשובים לי הדברים הבאים. בטריות - שיהיו יחודיות ונטענות כמובן. זום אופטי - לא צריך להגזים. זאת מצלמה למשפחה. שיהיה אפשר לשלוט בפונקציות. לא רק POINT AND SHOT תמונה ברורה ואיכותית מן הסתם עדשה טוב ולא של חברה מעזה. הקיצור מצלמה טובה. עם תמונות טובות. עם קצת יותר אפשרויות מהבסיס. מקווה לקבל המלצות טובות פה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by doker,

אני רוצה לקנות מצלמה עד 1000 שקל אני מתלבט בין שתי מצלמות f40 או f100 עם חריגה קטנה השימושים הם לצילומים בטיולים או צילומים משפחתיים לא דברים מיוחדים השאלה היא האם התוספת של כמה מאות שקלים באמת משתלמת? וגם כמה עולות הסוללות למצלמות כאלה תודה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. אני מקווה שזה במאת שייך לפורום הזה כי בכל זאת מצלמת אנטרנט זה לא ממש צילום דיגיטלי חח א. יש כאלה מצלמות שאפשר גם להלביש אותן על הLCD וגם להניח אותן על משהו מישורי בלי שייפלו? כי אני מעוניין באחת כזו.. ב. שיהיה משהו קצת יותר מהאלה ב100 או 90 ש"ח שכתוב שזה מסוגל להגיע ל30 תמונות בשנייה בעוד כלחבר שלי יש כזה וזה לא נראה כאילו יש במאת 30 תמונות בשנייה.. ג.שלא תעבור ת200 ש"ח (או שלא תהיה יותר מדי מעבר ל200 ש"ח), ורצוי שזו תהיה אחת שיש בבאג כי זה פשוט קרוב לי לבית יחסית, או אולי ברשת פוטומניה אם שי לכם איזה מצלמות יש להם בדיוק..כי ראיתי שיש להם טיפה.. ד. שתהיה טובה יחסית לצילומים כמו אלה שבyoutube מצלמים את עצמם מנגנים איזשהו שיר על גיטרה למשל.. אין לי דרישה למשהו תותחי אני רוצ…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by SciFi7,

שלום פורום צילום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש של 4GB (אומנם זה ל-PSP אבל אין הבדל) אני רוצה לדעת את החוות דעת שלכם מהשנים האלה: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo 4GB http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4755&cID=658 והשני: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB X66 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4761&cID=658 הראשון עולה:476ש"ח השני 589ש"ח מה יותר עדיף? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי Coolpix 4300 ישנה שלפעמים עובדת ולפעמים נכבית מייד אחרי שמדליקים אותה. אני רוצה לתת אותה לאנשים שאין להם כסף לקנות מצלמה דיגיטלית אבל לא יכול לתת אותה ככה. יכול להיות שמחיר התיקון לא יוצא שווה ועדיף לקנות מצלמה חדשה... רציתי לדעת אם יש מקום שאוכל לתת בו את המצלמה ויתנו לי ללא תשלום הערכת מחיר לתיקון. אני גר באזור בית-שמש אז כל מקום בירושלים/תל-אביב/רחובות/ראשל"צ בא בחשבון. תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by scylla,

איך המצלמה הנ"ל? האם היא שווה 2000 ש"ח...? היתרון בה, הוא הזום האופטי של x8... האם יש בה עוד יתרונות שמצדיקים את המחיר? (נ.ב- אין קשר בין הדיון הזה לדיון הקודם שפתחתי...)

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש ואני מעוניין לרכוש את המצלמה הראשונה שלי. לגבי ההעדפה לסוג המצלמה עדיף dslr אבל לפי הבנתי הקטנה בסכומים כאלה האיכות של המצלמות מהסוג הזה לא גבוהות. השימוש של המצלמה יהיה בגדול כללי עם העדפה לתכונות של צילומי טבע ונוף (אם יש דבר כזה). אני אשמח שיהיה זמן תגובה טוב וזום טוב וכמובן רזולוציה טובה. זה פחות או יותר הדרישות אני מודע שהם שיטחיות אבל זה עקב חוסר ידע על מצלמות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  21. שלום לכולם, אני חובב צילומים קטן וחשבתי לפנק את עצמי במצלמה חביבה כדי שאחותי לא תוכל להשתלט לי יותר על המצלמה המשפחתית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על מצלמה בתקציב של כ-1,500 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by itaim,

יש לי minolta Z2 ויש שם 2 אפשרויות מאוד דומות (אני לא מצאתי הבדלים) גם continuos וגם progressive מאפשרות לי לצלם כמה תמונות ברצף (באותה לחיצה) אז מה ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by Green,

עוד קומפקטית חדשה יש סיכוי שהיא תהיה מוצלחת יותר מקומפקטיות אחרות בגודלה? http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/z/finepix_z200fd/index.html

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by tronado,

התמונות צולמו כמובן עם ה-Canon a620 שלי :-* תגובות 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by skullfacer,

אחי רוצה לקנות מצלמה עד 500 ש''ח משהו מיקצועי לא סתם אם אפשר עזרה אני ישמח אני לא מבין בזה בשיט תודה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.