עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Guarding angel,

היי יש אפשרות להביא את המצלמה הזאת ב800ש"ח לערך עם 4 שנות אחריות מבית 4H זו מתנה לאבא של חברה שלי. למי שמכיר את המצלמה אשמח להסבר אשמח גם לדעת את ההבדלים בין Pentax K100D לבין Pentax K110D כי כנראה אני הולך לכיוון הDSLR אני "צלם" מתחיל אבל ראיתי תמונות שעשו עם המצלמות הללו והם ממש משגעות בדיוק שלהן. אלא אם כן יש המלצות עד 2000ש"ח

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  2. שלום לכולם, אני חובב צילומים קטן וחשבתי לפנק את עצמי במצלמה חביבה כדי שאחותי לא תוכל להשתלט לי יותר על המצלמה המשפחתית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על מצלמה בתקציב של כ-1,500 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by Black_Citadel,

בשעה טובה הזמנתי עם חבר שנסע לסין PENTAX K100D SUPER ופלאש של SUNPAK AUTO 383 SUPER לPENTAX יש גם מקום רשמי בארץ שהאחריות משם תקפה עליו פה ? אם לא, אז לאיפה אני יכול לגשת במקרה של תקלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by haviv822,

רציתי לדעת המלצות שלכם על מצלמה בטווח מחירים של 900-1000 ש"ח, שתיהיה קומפקטית, דקה ואלגנית כמה שיותר (מראה יקר). איכות כמובן מעל לכל.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  5. אז נלך לפי השאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ ואם ממש כדאי אז אפשר לחרוג עד ל300$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם ביום וגם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? כן. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא יהיה שימוש בחצובה. * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן. * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? היו ברשותי 2 מצלמות, כאשר במצלמה הנוכחית מאוד חסר לי המסך הנשלף שהיה לי במצלמה הראשונה (שנשברה..). * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מ…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by icebreak,

המכשור: http://users.skynet.be/fotoopa/laser_module1_E.htm התוצאה: http://users.skynet.be/fotoopa/beestjes/beestjes_page1.htm

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by dandisc,

תמונה שצולמה על האי רוזוולט,שנמצא בין מנהטן ללונג אילנד. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by Green,

עוד קומפקטית חדשה יש סיכוי שהיא תהיה מוצלחת יותר מקומפקטיות אחרות בגודלה? http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/z/finepix_z200fd/index.html

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  9. יש לי את המצלמה הישנה (sharp vn-ez5) שמצאתי בבית ויש לי כרטיס זיכרון ואפילו מן עוד דבר קטן שמתחבר אליה שאני חושב שזות מצלמה נסתרת אבל אין לי איך לשלוח את זה למחשב כי אין לי כבל ! אז איפה משיגים בארץ אחד כזה?

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by dootch,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מצלמת פנטקס K100D שראיתי המלצות עליה באתר והיא עומדת בתקציב פחות או יותר. יש ברשותי עדשת סיגמא 70-210 שנקנתה למצלמת מינולטה 3XI המצלמה הנ"ל נגנבה מביתי כשהייתי בלבנון בזמן המלחמה יחד עם עדשת סיגמא 28-70, לצערי וכל מה שנשאר לי זו העדשה הארוכה שלה. האם העדשה הנ"ל תתאים למצלמת הפנטקס. האם אתם יכולים להמליץ על עדשה לטווח הקצר יותר (משהו כמו 28-70) או להסתפק בעדשת קיט שמגיעה עם המצלמה? יש ברשותי גם פלש שנשאר לי מהמינולטה, אך לצערי אין לי את הדגם. האם יתכן והוא מתאים ואם לא התוכלו להמליץ לי על אחד? תודה רבה מראש איתי

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by LaCostE,

שלום לכולם :] יש לי מצלמה דיגיטלית Sony DSC P73 , אבל לאחר החלטת המשפחה שלי כנראה לצאת לגיחה לחו"ל לכמה שבועות אנחנו צריכים מסרטת וידיאו . התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , אפשר קצת פחות , אפשר קצת יותר . ( עדיפות לSony ) ורק עוד שאלה , יש אפשרות שנקנה את המצלמה מחו"ל ? יהיה יותר זול ?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by overload,

מצטער אבל אין סיפורים היום .

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by Tapeworm,

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  14. אני מחפש מצלמה לטיול גג עד יום חמישי הקרוב ב"ה. אפילו יש שניה במצב טוב אשמח, להחליף אם מישהו שמעוניין ברדיו דיסק(קלריון) חדש לחלוטין עם אחריות באריזה (היה בשימוש אולי 4-5 חודשים). מי שמעוניין יפנה לאיסי. 238938234

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by Drazick,

היה רעיון לא רע, הביצוע קצת פחות מרשים. כנראה שצריך פלאש רציני וקצת יותר סבלנות לבנות את הכל מסביב (סימטריה, רקע ואולי "פיקסלים" יותר פוטוגניים). אבל בכל זאת נחמד לשתף. יש למישהו רעיונות קריאטיביים לעניין?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  16. Started by SciFi7,

שלום פורום צילום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש של 4GB (אומנם זה ל-PSP אבל אין הבדל) אני רוצה לדעת את החוות דעת שלכם מהשנים האלה: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo 4GB http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4755&cID=658 והשני: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB X66 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4761&cID=658 הראשון עולה:476ש"ח השני 589ש"ח מה יותר עדיף? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  17. היי לכולם. יש לי מצלמת SLR רגילה canon eos 300 עם עדשה 28-200 . השאלה שלי היא אם אני קונה מצלמה דיגיטלית של canon נגיד את אותו הדגם canon eos 300D אני יכול להעביר את העדשה שיש מהמצלמה הרגילה לדיגטלית או שאני צריך לקנות עדשה שמתאימה לדגם הדיגטלי. תודה לכל העונים וחג שמח!!

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  18. שלום, בידיוק הפעלתי עכשיו את הF11, ויש לי כמה שאלות: 1) כשאני עושה זום IN, התמונה במסך נראת לא מפוקסת. האם ניתן לפתור זאת. 2) לעיתים כשאני מבצע חצי לחיצה, יש אור ירוק כזה. למה האור נועד, ומתי הוא פועל? 3) לא זוכר תשאלה שרציתי לשאול, אני אערוך את ההודעה כשאזכר. תודה!

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  19. שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש ואני מעוניין לרכוש את המצלמה הראשונה שלי. לגבי ההעדפה לסוג המצלמה עדיף dslr אבל לפי הבנתי הקטנה בסכומים כאלה האיכות של המצלמות מהסוג הזה לא גבוהות. השימוש של המצלמה יהיה בגדול כללי עם העדפה לתכונות של צילומי טבע ונוף (אם יש דבר כזה). אני אשמח שיהיה זמן תגובה טוב וזום טוב וכמובן רזולוציה טובה. זה פחות או יותר הדרישות אני מודע שהם שיטחיות אבל זה עקב חוסר ידע על מצלמות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  21. תודה על כלום ..ממש גועלי מצידכם כבר שבוע וחצי אני מחכה לתשובה ולא עונים כבר התרד ניצפה 35 פעמים ואף אחד לא הועיל בטובו לנסות לעזור ממש בושה מצידכם לא ציפיתי ליחס כזה בעיקר לא מה"מבינים " שפה..וזה כולל תאחראי פה..אכזבת אותי..באמת מה אני אמור לקבל תשובה בשנה הבאה מה לקנות ..בכל מקרה גם ללא העזרה שלכם הסתדרתי פניתי לפורום יותר מיקצועי בתחום ואפילו קיבלתי תשובות רציניות ואיכותיות לגבי השאלות שלי כבר לאחר כרבע שעה..מראה על מקצועיות ונכונות לעזור בכל מקרה אתם פשוט א-כ-ז-ב-ה ושבי אל תמחק ..תשא בתוצאות ..

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by R0ck,

מגיחה קצרה שעשיתי היום לירושלים לאחר השחרור... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by approx,

מה אומרים ?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by tzolerguy,

מה דעתכם אפשר לשפר פה על מנת לקבל תמונה יותר טובה... צולם ב 400D

25. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 864 צפיות