עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by haviv822,

רציתי לדעת המלצות שלכם על מצלמה בטווח מחירים של 900-1000 ש"ח, שתיהיה קומפקטית, דקה ואלגנית כמה שיותר (מראה יקר). איכות כמובן מעל לכל.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by Drazick,

היה רעיון לא רע, הביצוע קצת פחות מרשים. כנראה שצריך פלאש רציני וקצת יותר סבלנות לבנות את הכל מסביב (סימטריה, רקע ואולי "פיקסלים" יותר פוטוגניים). אבל בכל זאת נחמד לשתף. יש למישהו רעיונות קריאטיביים לעניין?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  3. Started by Green,

עוד קומפקטית חדשה יש סיכוי שהיא תהיה מוצלחת יותר מקומפקטיות אחרות בגודלה? http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/z/finepix_z200fd/index.html

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by eegg,

אני מחפש מצלמה מקצועית עד 500 דולר (אני קונה בארה"ב). אני מצלם דיי הרבה ברמה טובה אבל עם המצלמות שהיו לי לא היה לי אפשרויות לצילומים טובים בגלל איכות גרועה. אני מוכן להשקיע עד 500 דולר שיכלול מצלמה + עדשה עם צריך ובלי ציוד נלווה (כרטיסי זכרון, נרתיקים...). בשביל מחירים תשתמשו בחנויות גדולות כמו: cuircit city, best buy, target, wallmart אמזון וכדומה. או אפשר בישראל עד 1700 שח חשבתי על ה CANON S5 IS אבל הוא קצת מיושן לפי מה ששמעתי. הייתי מת לNIKON D60 אבל נראה לי שהוא קצת יקר. לגבי נתונים אני צריך: לפחות 8MP עדיפות לSD ואם כן עדיף שיהיה מתאים לSDHC זום לפחות 10X צילומי לילה טובים, מאקרו טוב ופלאש שאפשר לשלוט עליו בקולת.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  5. שלום. יש לי תמונה מסויימת עכשיו הרקע שלה יצא בסדר אבל האדם יצא חשוך, השאלה שלי איך אפשר לערוך בפוטושופ רק חלק מסויים בתמונה כלומר איך לעשות רק חלק מוסיים אחד בהיר יותר ולא לגעת בכל הרקע מאחורה . תודה.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by scylla,

איך המצלמה הנ"ל? האם היא שווה 2000 ש"ח...? היתרון בה, הוא הזום האופטי של x8... האם יש בה עוד יתרונות שמצדיקים את המחיר? (נ.ב- אין קשר בין הדיון הזה לדיון הקודם שפתחתי...)

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by user57202,

שלום יש לי בעיה במצלמה שכל תמונה שמצלמים מופיעה עם נקודה שחורה במיקום מסויים (המיקום קבוע) ניסיתי כבר לנקות את העדשה של המצלמה אך זה לא עוזר (לא נראה שיש כתם \ שריטה או משהו כזה על העדשה) האם יש איזה שהיא דרך לסדר בעיה כזו ?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by exercise,

http://www.flickr.com/search/?q=hdr&w=all&s=int

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית מאוד קטנה ודקה, והדגמים של קסיו הם בול בישבילי. עכשיו, ראיתי שיש המון דגמים שלהם, ולכל דגם יש המון מחירים (ראיתי בזאפ), אז השאלה היא - איזה דגם הכי מומלץ לרכוש (בתקציב בין 700 ל-800 שקל), וגם איפה כמובן (שאני לא אקבל מצלמה מחודשת או משהו כזה)... כמובן שגם הדרישות שליבתור מצלמה הן שאני אוכל לצלם תמונות בחושך כמו שצריך (שיהיה פלאש אוטומטי שיפעל טוב), ושתהיה איכות תמונה טובה... תודה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by nitzanj,

הדפסתי בחנות צילום שתי תמונות בשביל הנסיון ואני מאד מרוצה מהתוצאה אז אני רוצה לתלות אותן בבית - כל אחת בגודל 25 על 38 ס"מ. יש לי לוח מוקצף עם גימור לבן פשוט - בעקרון אני רק רוצה להדביק את זה על הלוח, לחתוך מסביב (להשאיר קצת מסגרת לבנה) וזהו. השאלה מה הדרך הכי טובה - הבנתי שיש דברים שממיסים תמונות או מעוותים צבעים וכאלה אפילו שזה מודבק מאחורה. אין לי מושג איזה דבק מתאים ואם יש איזה שיטה להחליק את זה וכו'. למישהו יש נסיון עם זה? אני יודע שזאת לא בדיוק שייך ל'צילום דיגיטאלי' אבל אני מניח שזה עדיין הפורום הכי רלוונטי כי בשום פורום אחר לא מבינים בנייר צילום מן הסתם :-\

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  11. הנה 2 תמונות שצילמתי. המצלמה היא Canon A-80 מצלמה מעולה (לצלם מתחיל כמוני). מה אתם חושבים על התמונות? מה צריך לשפר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by evy,

יש לי מצלמה דיגיטאלית nikon בדגם coolpix 3200 והתחלתי לחבב צילום,אך יש בעיה אחת והיא,שאני לא יודע לעשות פוקוס במצלמה. למשל כשאני מנסה לצלם פרחים מקרוב מאוד,הפרח מאוד מטושטש. אם מישהו יודע איך אפשר אפשר לעשות פוקס שיעזור לי . תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by someone,

תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by idofr,

הייי שלום כולם שבוע מעולה כמו רוב השבתות שאין גשם יצאו היום אח שלי ואני להטיס את המסוק, החלטנו גם לשם שינוי לקחת מצלמה ולדעתי יצאו כמה ממש נחמדות אבל: * ה"צעצוע" מגיע בחלקים היותר שווים של ההטסה למהירות של אזור ה50 קמ"ש אז ממש קשה לעקוב אחריו * המצלמה לא מתמחית בהתפקסות של גוף ~לבן על רקע אפור (העננים) * צולם עם canon powershot s2 is תהנו : (התמונות יערכו מחר פשוט אני כבר ממש רוצה לישון, לילה טוב)

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by LaCostE,

שלום לכולם :] יש לי מצלמה דיגיטלית Sony DSC P73 , אבל לאחר החלטת המשפחה שלי כנראה לצאת לגיחה לחו"ל לכמה שבועות אנחנו צריכים מסרטת וידיאו . התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , אפשר קצת פחות , אפשר קצת יותר . ( עדיפות לSony ) ורק עוד שאלה , יש אפשרות שנקנה את המצלמה מחו"ל ? יהיה יותר זול ?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by zoman,

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  18. אהלן, חבר שלי נוסע עוד מעט לחו"ל והייתי מעוניין שהוא ירכוש לי כמה דברים, השאלה שלי היא האם הוא משלם מכס נוסף למחיר באתר כאשר הוא יקנה ב-BH לדוגמה ? בתודה מרראש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by ob,

שלום , יש לי מצלמה Ricoh R6 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים שלוש ואפילו עברה איתי את הצבא ... יום אחד "פתאום" היא התקלקלה (כשאני עושה זום מעל 5X המצלמה מאתחלת את עצמה ... כלומר אי אפשר לצלם יותר מ X5), אך עדיין מצלמת באיכות . עלות התיקון בשבילה הוא כ-700 ש"ח ... רציתי לדעת אם שווה לי לתקן אותה או שיש כבר היום במחיר הזה משהו יותר טוב ? מחירה אז עלה 1500ש"ח.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  20. לא ממזמן התחלתי להתעניין במצלמות מיידיות והסתבר שעדיין מוכרים כאלה, במחירים לא נמוכים בנוסף לכך מחירי הפילם הם בשמיים כלומר למעט האופציה העיסקית של צלם/שלם אינני רואה שום יתרון בהן. האם אני מפספס משהו?

21. היי, אתחיל ואומר שאני חסר ניסיון בנושא, ברשותי כרגע מצלמה דיגיטלית מסוג A345 של FinePix. ברצוניי לרכוש מצלמה למטרת צילום כמובן, אך בנוסף למטרת למידת צילום, לא רק "לחץ וצלם". אשמח לקבל הסבר מה יש לבדוק לפני, לקראת מה ללכת, קישורים כאלו ואחרים לקריאה/למידה נוספת בנושא - בשמחה. אין הגבלה של תקציב בעיקרון - אך לפני ההמלצה, לקראת מה ללכת בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי מצלמה TZ5 וזיכרון II 8G SCHC ברצוני לפרמט את הכרטיס זיכרון לפורמט NTFS על מנת לעבוד עם קבצים גדולים. האם הצלמה תצליח לעבוד עם הכרטיס בתצורה הזאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

זהו הצמיג הספורטיבי של ה-CBR600F, איך הקומפוזיציה והשאר?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by PyroGhost,

תמונה שצולמה אתמול תוך כדי טיול קל שערכתי בשוק הכרמל עם המצלמה (: אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

בהנחה של K0M אין התנגדות

• 7 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים