צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי Coolpix 4300 ישנה שלפעמים עובדת ולפעמים נכבית מייד אחרי שמדליקים אותה. אני רוצה לתת אותה לאנשים שאין להם כסף לקנות מצלמה דיגיטלית אבל לא יכול לתת אותה ככה. יכול להיות שמחיר התיקון לא יוצא שווה ועדיף לקנות מצלמה חדשה... רציתי לדעת אם יש מקום שאוכל לתת בו את המצלמה ויתנו לי ללא תשלום הערכת מחיר לתיקון. אני גר באזור בית-שמש אז כל מקום בירושלים/תל-אביב/רחובות/ראשל"צ בא בחשבון. תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. יש לי EOS 888 כמו שציינתי עם עדשה canon 38-76mm 0.58/1.9ft ואני לא מצליח ליצור תצלומי מאקרו, היחיד שהצלחתי זה זה: מצטער על האיכות, הסורק שלי השתגע, אבל יצאו אחלה תמונות במציאות, רק אני לא יכול להתקרב לעצם יותר מדי http://img244.imageshack.us/img244/2691/lastscan2zx6.jpg (במציאות הענף ממש חד.. והשאר מפוקס) שאני מתקרב הכל נהיה מפוקס וזה לא משנה כמה אני מנסה לשחק עם זה, ישנה עדשה טובה יותר לצילומי מאקרו? מה מחירה והאם בכלל שווה להשקיע בכזאת מצלמה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך המצלמה הנ"ל? האם היא שווה 2000 ש"ח...? היתרון בה, הוא הזום האופטי של x8... האם יש בה עוד יתרונות שמצדיקים את המחיר? (נ.ב- אין קשר בין הדיון הזה לדיון הקודם שפתחתי...)
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי מצלמה דיגיטלית Sony DSC P73 , אבל לאחר החלטת המשפחה שלי כנראה לצאת לגיחה לחו"ל לכמה שבועות אנחנו צריכים מסרטת וידיאו . התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , אפשר קצת פחות , אפשר קצת יותר . ( עדיפות לSony ) ורק עוד שאלה , יש אפשרות שנקנה את המצלמה מחו"ל ? יהיה יותר זול ?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מגיחה קצרה שעשיתי היום לירושלים לאחר השחרור... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
עדשה מיושנת, צמצם פתוח עד הסוף המר (1.4) ותוצאה רכה כמו חמאה ביום קיץ חם. אמנם סתם צילום ניסיון, אבל התמונה הזאת (האיכויות שלה, פחות הקומפוזיציה הממש לא מושלמת, אני מודה בזה כבר מראש) פרטה לי על מיתרים נוסטלגיים. חרטא או שטבלאות MTF הן לא הכל? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
טוב, אז הייתי בתערוכה כדי לצלם כמה בייבס, זה מה שנקלט בעדשה. לשאר התמונות
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא ממזמן התחלתי להתעניין במצלמות מיידיות והסתבר שעדיין מוכרים כאלה, במחירים לא נמוכים בנוסף לכך מחירי הפילם הם בשמיים כלומר למעט האופציה העיסקית של צלם/שלם אינני רואה שום יתרון בהן. האם אני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
מי יותר טובה מכל הבחינות ? Casio Exilim EX-Z600 או canon A550 .
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה דיגטלית מדגם DS3661, כל מה שרציתי לעשות זה להפוך אותה למצלמת רשת ולהגדיר אותה במחשב. אבל אני לא מוצא דרייברים, כשאני מחבר אותה למחשב עם מערכת הפעלה XP + SP2 רק נוסף לי כונן נוסף של הכרטיס זיכרון. עשיתי חיפוש קטן וגליתי משהו מוזר המצלמה משווקת תחת כמה שמות לדוג': על המצלמה שלי רשום dgcam DS3661, בדיוק דגם זהה ראיתי עם שם מותג Aosta DS3661. האם למישהו יש דיסק התקנה או דרייברים עבור מצלמה זו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה הישנה (sharp vn-ez5) שמצאתי בבית ויש לי כרטיס זיכרון ואפילו מן עוד דבר קטן שמתחבר אליה שאני חושב שזות מצלמה נסתרת אבל אין לי איך לשלוח את זה למחשב כי אין לי כבל ! אז איפה משיגים בארץ אחד כזה?
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כמה שיותר קומפקטית, עדיפות לסוללת ליתיום כרטיס זיכרון לפחות גיגה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מצלמת פנטקס K100D שראיתי המלצות עליה באתר והיא עומדת בתקציב פחות או יותר. יש ברשותי עדשת סיגמא 70-210 שנקנתה למצלמת מינולטה 3XI המצלמה הנ"ל נגנבה מביתי כשהייתי בלבנון בזמן המלחמה יחד עם עדשת סיגמא 28-70, לצערי וכל מה שנשאר לי זו העדשה הארוכה שלה. האם העדשה הנ"ל תתאים למצלמת הפנטקס. האם אתם יכולים להמליץ על עדשה לטווח הקצר יותר (משהו כמו 28-70) או להסתפק בעדשת קיט שמגיעה עם המצלמה? יש ברשותי גם פלש שנשאר לי מהמינולטה, אך לצערי אין לי את הדגם. האם יתכן והוא מתאים ואם לא התוכלו להמליץ לי על אחד? תודה רבה מראש איתי
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא ראיתי או מצאתי עדיין הכרזה רשמית, אבל מצאתי פרטים באתר של Fuji . http://www.fujifilmusa.com/JSP/fuji/epartners/digitalS6000Specs.jsp?dbid=856004&item=I856004&subitem=SIDataSpecSheets856004&urltype=dataspec&NavBarId=SIDataSpecSheets856004 המצלמה כנראה תשמש כשלב ביניים בין ה- S5XXX לבין ה- S9000 . כמה פרטים מעניינים: CCD Sensor 1 / 1.7-inch Super CCD HR - אותו החיישן אשר נמצא במצלמות מסדרת ה- F? אורכי מוקד 28-300 מ"מ טווח שימושי במיוחד המצלמה תשוחרר לשוק בספטמבר.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית קטנה ואיכותית שתמיד תהיה בכיס + 512 זכרון + 2300MAH סוללות + מטען. כל זה שלא יעבור את ה-1600 שקל. האם המצלמה SONY P43 שווה בביצועים לזאת של CANNON ה-A510 ? ומה בנהן יותר קטנה? את הסוני ראיתי בחנות צילום היא ממש קטנה ולא שוקלת, את הכאנון לא ראיתי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חובב צילומים קטן וחשבתי לפנק את עצמי במצלמה חביבה כדי שאחותי לא תוכל להשתלט לי יותר על המצלמה המשפחתית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על מצלמה בתקציב של כ-1,500 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עוד קומפקטית חדשה יש סיכוי שהיא תהיה מוצלחת יותר מקומפקטיות אחרות בגודלה? http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/z/finepix_z200fd/index.html
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית להזמנה באינטרנט מחנות אמינה, התקציב שלי הוא בין 30 - 50 ש"ח בחודש [עד 24 תשלומים] כמובן שעדיף כמה שפחות. אני מחפש מצלמה דיגיטלית איכותית וטובה, כי אני לא הולך להחליף אותה בשנים הקרובות. בינתיים אני חושב על הA610. איך היא? תודה, Zzzz
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה בין 1000 ל1500 שקל ככה שהכל יצא לי 2000 שקל כולל זיכרון 512 תיק וסוללות מצלמה של 7 מגה פיסקל וכמה שיותר זום אופטי תודה למי שמוצא!
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שאלה שנראית לי די מטומטמת...אבל האם אפשר להשתמש במצלמה Canon A85 PowerShot כמצלמת אינטרנט? אם כן, אז איך?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום פורום צילום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש של 4GB (אומנם זה ל-PSP אבל אין הבדל) אני רוצה לדעת את החוות דעת שלכם מהשנים האלה: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo 4GB http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4755&cID=658 והשני: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB X66 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4761&cID=658 הראשון עולה:476ש"ח השני 589ש"ח מה יותר עדיף? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-