צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שאלה שנראית לי די מטומטמת...אבל האם אפשר להשתמש במצלמה Canon A85 PowerShot כמצלמת אינטרנט? אם כן, אז איך?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה עד 1000 שקל אני מתלבט בין שתי מצלמות f40 או f100 עם חריגה קטנה השימושים הם לצילומים בטיולים או צילומים משפחתיים לא דברים מיוחדים השאלה היא האם התוספת של כמה מאות שקלים באמת משתלמת? וגם כמה עולות הסוללות למצלמות כאלה תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מצלמה עד 500 ש''ח משהו מיקצועי לא סתם אם אפשר עזרה אני ישמח אני לא מבין בזה בשיט תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה הישנה (sharp vn-ez5) שמצאתי בבית ויש לי כרטיס זיכרון ואפילו מן עוד דבר קטן שמתחבר אליה שאני חושב שזות מצלמה נסתרת אבל אין לי איך לשלוח את זה למחשב כי אין לי כבל ! אז איפה משיגים בארץ אחד כזה?
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איך המצלמה הנ"ל? האם היא שווה 2000 ש"ח...? היתרון בה, הוא הזום האופטי של x8... האם יש בה עוד יתרונות שמצדיקים את המחיר? (נ.ב- אין קשר בין הדיון הזה לדיון הקודם שפתחתי...)
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, האם זה טוב אם אחד (כמוני למשל) שלא מבין גדול בצילום, שרוצה להתפתח כי הוא אוהב את הנושא יתקדם ישר לDSLR לפני הקומפקטיות? יש לי ניסיון במצלמת זום חח, אני מצלם בה טוב. אני במגמת קולנוע, ואולי אני גם אמשיך שנה הבאה. האם זה טוב לדלג על הקומפקטיות ולעבור ישר לDSLR? יש לי שתי נקודות מבט. האחת, כן משום שאני אלמד ככה את הדברים עפ"י ניסיון עם DSLR, זה גם הפעלה שונה וצילום שונה ועוד כמה דברים. השניה, לא משום שאני עוד צריך להתפתח בתחום הצילום וDSLR מתאימה אך ורק למנוסים ולתותחים שבצילום. מה אתם אומרים? זה יעזור לי להחליט איזה לבחור ליומולדת (שהוא אגב חל באוקטובר חח)
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מצלמת פנטקס K100D שראיתי המלצות עליה באתר והיא עומדת בתקציב פחות או יותר. יש ברשותי עדשת סיגמא 70-210 שנקנתה למצלמת מינולטה 3XI המצלמה הנ"ל נגנבה מביתי כשהייתי בלבנון בזמן המלחמה יחד עם עדשת סיגמא 28-70, לצערי וכל מה שנשאר לי זו העדשה הארוכה שלה. האם העדשה הנ"ל תתאים למצלמת הפנטקס. האם אתם יכולים להמליץ על עדשה לטווח הקצר יותר (משהו כמו 28-70) או להסתפק בעדשת קיט שמגיעה עם המצלמה? יש ברשותי גם פלש שנשאר לי מהמינולטה, אך לצערי אין לי את הדגם. האם יתכן והוא מתאים ואם לא התוכלו להמליץ לי על אחד? תודה רבה מראש איתי
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת המלצות שלכם על מצלמה בטווח מחירים של 900-1000 ש"ח, שתיהיה קומפקטית, דקה ואלגנית כמה שיותר (מראה יקר). איכות כמובן מעל לכל.
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
זהו הצמיג הספורטיבי של ה-CBR600F, איך הקומפוזיציה והשאר?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית טטוסבה9 של canon או olimpus אולימפוס עד 950 שח.בבקשה תתנו המלצות! וגם אני צריך כרטיס זיכרון של 4 גיגה אז תגידו לי מה לקנות איזה כרטיס כי יש מלא דגמים!.תודה מראש לא צריך מצלמה ממש ממש משוכללת אלא שתצלם סביר 8-9מגה פיקסל אם צריך אפשר גם לחרוג ל 1000 שח אבל לא יותר!תודה מראש! יש לי תמצלמה canon digital ixus55 והמסך שלה מתחיל לדהות להיות עם סימנים מגעיל כזה.לכן אני צריך על מצלמה שתהיה קלילה וסבבה כמו המצלה הזאת!תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש אותה באופיס דיפו עים נרתיק וזכרון 1GB ב 1290 ש''ח האם שווה אני צלם מתחיל..
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה דרך איביי. ראיתי שם את זה למשל http://cgi.ebay.com/Adata-8GB-8G-Class-6-Turbo-SD-SDHC-Memory-Card-FREESHIP_W0QQitemZ330313468145QQcmdZViewItemQQptZDigital_Camera_Memory_Cards?hash=item330313468145&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66:4|65:15|39:1|240:1318#ht_1585wt_1165 קלאס 6, 8 גיג. מהירות X150. אבל אני מבין שיש תקלות עם הגודל הזה? בכל אופן, אשמח להמלצה פשוטה, לא אבוא בתלונות אם יהיו פאשלות, אז לא לפחד להמליץ. אני מעוניין בכרטיס זכרון 8 גיג או אולי 4 גיג, אם תגידו שזה פחות בעייתי. לא משנה לי. (אגב, אני מבין שאין אפשרות לצלם יותר מ 2 גיג של וידיאו. אבל האם אפשר בכרטיס של 8 לצלם 4 סרטי 2 גיג, או שברגע שיש סרט 2 גיג אחד, אי אפשר להפעיל את הוידיאו יותר…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני ת'אמת לא יודע מה זה תקציב סביר למצלמות חובבניות. בקרוב אני אהיה בדיוטי פרי בדרכי לפולין, ולכן רציתי להתחדש עם מצלמה. אני מחפש מצלמה עם איכות תמונות כמה שיותר גבוה (כמובן :) שתחזיק הרבה מעמד (אם אפשר שתפעל על בטריות אצבע כי בפולין אין מקומות להטעין בשלג), לא מסיבית מידי וקלה לתפעול (הגדרות וכו'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לא ראיתי או מצאתי עדיין הכרזה רשמית, אבל מצאתי פרטים באתר של Fuji . http://www.fujifilmusa.com/JSP/fuji/epartners/digitalS6000Specs.jsp?dbid=856004&item=I856004&subitem=SIDataSpecSheets856004&urltype=dataspec&NavBarId=SIDataSpecSheets856004 המצלמה כנראה תשמש כשלב ביניים בין ה- S5XXX לבין ה- S9000 . כמה פרטים מעניינים: CCD Sensor 1 / 1.7-inch Super CCD HR - אותו החיישן אשר נמצא במצלמות מסדרת ה- F? אורכי מוקד 28-300 מ"מ טווח שימושי במיוחד המצלמה תשוחרר לשוק בספטמבר.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
לא ממזמן התחלתי להתעניין במצלמות מיידיות והסתבר שעדיין מוכרים כאלה, במחירים לא נמוכים בנוסף לכך מחירי הפילם הם בשמיים כלומר למעט האופציה העיסקית של צלם/שלם אינני רואה שום יתרון בהן. האם אני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
רגע לפני שאני מזמין את המצלמה SONY ALPHA A300 (ואני נעול עליה.. כבר שאלתי על זה פעם..) רציתי לדעת מה חשוב לקנות בנוסף, האחריות על המצלמה היא שנה, אבל יש אפשרות להרחיב עם MACK, כדאי? זה נראה לי מסובך מדי.. ראיתי שיש גם פילטרים, עד כמה זה חשוב (אם בכלל) למי שיודע, לא תהיה בעיה עם כרטיס זיכרון 4GB? פשוט קראתי שיש מצלמות שלא בנויות לנפחי זכרון גדולים... אשמח אם תייעצו לי. לא כל יום קונים מצלמת רפלקס... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתח תמונות שצילמתי בגודל 1950X2590~ בערך, בהנחה שאין בהן רעש בכלל, מה הגודל המקסימלי שאפשר לפתח בו את התמונות? יש שיטה כלשהי לחשב את זה גם לגדלים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית מאוד קטנה ודקה, והדגמים של קסיו הם בול בישבילי. עכשיו, ראיתי שיש המון דגמים שלהם, ולכל דגם יש המון מחירים (ראיתי בזאפ), אז השאלה היא - איזה דגם הכי מומלץ לרכוש (בתקציב בין 700 ל-800 שקל), וגם איפה כמובן (שאני לא אקבל מצלמה מחודשת או משהו כזה)... כמובן שגם הדרישות שליבתור מצלמה הן שאני אוכל לצלם תמונות בחושך כמו שצריך (שיהיה פלאש אוטומטי שיפעל טוב), ושתהיה איכות תמונה טובה... תודה על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטאלית nikon בדגם coolpix 3200 והתחלתי לחבב צילום,אך יש בעיה אחת והיא,שאני לא יודע לעשות פוקוס במצלמה. למשל כשאני מנסה לצלם פרחים מקרוב מאוד,הפרח מאוד מטושטש. אם מישהו יודע איך אפשר אפשר לעשות פוקס שיעזור לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אזהרה והמלצה ! ברשת עלו בימים האחרונים 3 תחרויות צילום שבמבט ראשון נראות ממש ממש שוות ! אבל כל זאת נכון עד שלא קוראים את האותיות הקטנות ! כמה מכם ממש טורחים לקרוא מסמכים של מספר עמודים ? אז זהו, שגם במקרה דנן לא קראתם, אז "אל תבואו בטענות" אתם מוזמנים לעשות כרצונכם, אבל אל תגידו אח"כ - לא שמענו, לא ראינו, לא ידענו מי שייתן יד לניצול מחפיר שכזה, או בעצם הזמנת עבודה חינם, אל לא להיקרא צלם ( וגם אם רובכם חושבים שאם אתם צלמים חובבים או אקראיים, וכולה איבדתם זכות על צילום אחד ?! אז מה קרה ? ) תחשבו טוב טוב למשמעות של עולם הצילום, אנחנו יורים לעצמנו ברגל, ואני לא בקטע של להציק לכם ואני גם לא נסחף ! אז שלא יעבדו עליכם ואל תתנו יד לשערוריה הזו, הצביעו ב"עיניים" ! ממני,…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
מה המצב חברה תראו אחרי הרבה התלבתויות ומחקר החלטתי שאני הולך על ה SONY DCR-PC350E (וידאו) והצלחתי להשיג אותה ב 6300 ש"ח עם אחריות של 3 שנים מישפאר שזה דיי זול אני רק רוצה לדעת 2 דברים 1. המחיר מצדיק את הקניה? 2. הסטילס במצלמה הזאת יהיה גרוע כמו בכל המצלמות וידאו או שדווקא בזאת הוא יכול להיות לא רע? הא והוספתי קישור למי שלא מכיר את המצלמה ופה השוואה של ZAP שימו לב שהאחריות היא של ישפאר ל3 שנים
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש ואני מעוניין לרכוש את המצלמה הראשונה שלי. לגבי ההעדפה לסוג המצלמה עדיף dslr אבל לפי הבנתי הקטנה בסכומים כאלה האיכות של המצלמות מהסוג הזה לא גבוהות. השימוש של המצלמה יהיה בגדול כללי עם העדפה לתכונות של צילומי טבע ונוף (אם יש דבר כזה). אני אשמח שיהיה זמן תגובה טוב וזום טוב וכמובן רזולוציה טובה. זה פחות או יותר הדרישות אני מודע שהם שיטחיות אבל זה עקב חוסר ידע על מצלמות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-